⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Ex-férjem (Hogy dögölnél meg)
The devil's voice is sweet to hear.

Leviathan
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
87

Utolsó Poszt Szer. Feb. 22, 2017 2:05 pm
Következő oldal

Neved


Véleménye az emberekről
Megalkotóra bízva
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Rangja
Megalkotóra bízva
● ● ● ● ● ● ● ● ●

» Mihály, vagy Gabriel  vagy, semleges?
önmaga
● ● ● ● ● ● ● ● ●
Játékbéli utalás rólad:
"Rómában születtem és éltem emberként. Tizenhat évesen eladtak egy negyven feletti alaknak. Így lettem a felesége. A harmadik. Akkor már volt két lánya, de ő mindenképp akart egy fiút is, aki majd örökli vagyonát, csakhogy... Nem jött össze. Egy gyermeket sem szültem neki, mikor pedig beleunt, üzletfeleinek adott egy-egy alkalomra, hogy magasabb árakat kérhessen, vagy éppenséggel alacsonyabbakat kelljen fizetnie. Ha általuk mégis teherbe estem, hát addig vert, míg el nem vetéltem, lévén nem övé lett volna a gyerek."

Nos, lényegében így kerültem melléd és éltem az életem oldaladon, mígnem beleszerettem egyik szolgálónkba, akivel szökésem terveztem. Te ezt valahogy megakadályoztad, én pedig úgy hiszem azóta is, hogy a fickó egyszerűen csak addig akart, míg meg nem kapta úrnőjét. Miután minderre rájöttél, még rosszabb sorsot terveztél nekem, ekkor fordultam egy démonhoz, aki megszabadított tőled. (Nem, nem úgy, hogy megölt.) Mikor új életre keltem lelkem eladása és holtam után, azon fáradoztam, hogy megkeserítsem maradék életed. Franc se gondolta volna, hogy emiatt te is hasonló lépésre szánod el magad. Erről én a mai napig nem tudok. Azt hittem, megszabadultam tőled, miután agyonverettelek néhány kedves emberrel. Hát, ez nem jött össze!
Ugyanaz a démon kötött veled alkut, aki velem, így tudtad meg, hogy én még élek, s bizony kivettem a részem életed sanyarúságából. Nem tudom, az élet miként nevelt téged azóta, hiszen már évezredek teltek el mióta utoljára láttuk egymást. Akkor a pénzt láttad minden egyes családtagodban, talán most is így van. Lehet, hogy még mindig a vagyont hajkurászod, vagy épp rajtam akarsz bosszút állni.

Név szabadon választható, ahogy a PB alany is. A megadott csak egy ötlet. További kérdésekre szívesen felelek üzenetben! SmileSzabad/Foglalt
Sullivan Stapleton
Kor: nagyon sok
porhüvelye: van
 
Ex-férjem (Hogy dögölnél meg)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: