This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Amber romos menedéke
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Lorenzo Harbut
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
16
☩ Korom :
22

Utolsó Poszt Szer. Május 23, 2018 5:13 pm
Következő oldal


(Amber és Lorenzo cica)Nem állítom én, hogy bajom volna az esővel... nem olyan rossz az, nem, meg hát... kell a növényeknek, a földnek... és ha valaki lusta fürdeni, annak sem árt meg... de ha van valami, amit úgy igazán szívből rühellek az esőben, az az, amikor macskabőrben ázok el...! Tény és való, én sem igazán vagyok vele tisztában, mi a bajuk a macskáknak úgy konkrétan az esővel, hisz nem fáj, nem... ilyesmiről nincs szó, és az is gyenge kifogás, hogy hülyén néznek ki vizesen... bár ez tény, de nem erről van szó szerintem. Mondjuk, engem kimondottan irritál, amikor macskaként a fülemre csepeg a víz, vagy ne adja ég, egyenesen bele esik a víz... mert az borzalmas érzés... komolyan, mintha agyfagyása volna az embernek olyankor... brrrr... igen, az rémesen rossz érzés...
De ettől eltekintve is, amikor csak lehet, inkább menekülni szoktam tőle, hogy a macskabundám elázzon... annyira azért szárítkozni sem nagy élmény bundásan... Persze, most felmerülhetne a kérdés, mi a csodáért futkosok én macskaként az esőben, este, az utcán, ráadásul épp San Franciscóban, nem is épp a legszebb környéken, miért nem változom vissza emberré, és úgy egyáltalán, hogy a fenében keveredtem ide? Hát, azért nem változom vissza, mert a macskaléttel nincs baj, csak az esővel. És azért, mert nincs hová mennem egyelőre, mármint emberként, így azt gondoltam, behúzódom valahová kicsiként, és megvárom, amíg eláll, aztán megyek tovább a dolgomra... Csak hát azzal nem igazán számoltam, hogy a falhoz húzódva egy épület tövében lelem meg az egyetlen és legközelebbi menedékem a hirtelen lecsapó zuhé elől... mivel a logika szerint fa alá ugye tilos... s mivel ez volt a legközelebb és ide menekültem a fülemet bombázó esőcseppek elől, hát utána már hiába gondoltam végig, hogy igazából ez nem a legvédettebb hely... inkább csak arra volt elég, hogy nem ér telibe egészen a víz... de ettől mondjuk még mindig tócsában ülök a földön, hisz természetesen a leeső cseppek mind errefelé gyűlnek, a fal tövébe, és megsúgom becsülettel, vízben-sárban ázó fenékkel még a fülemre csöpögő víz volna a kellemesebb választás... Szóval, összefoglalva, a szép fekete bundám elázott, a fülem hegyéig vizes vagyok, és még alattam is tócsa van... bár, legalább nem én csináltam, ez is pozitívum, innen nézve akkor már... mert hát, hozzá kell tennem, lehet az sincs már messze, ugyanis baromira hideg van így vizesen az esőben... konkrétan érzem, hogy egy merő libabőr vagyok a sok szőr alatt... szóval már csak azért sem változom emberré újra, mert úgy még bundám sem lenne. Mondjuk egy vízhatlanabb állat talán... nyerő gondolat volna... pl kígyó... egy sikló talán... áhh, de mégsem, mert ha ázott macskát látnak a népek a fal tövében, legalább nem rúgnak tán belém, de ha kígyót... sssszzzzz... még agyon is vernének...
Mi van még... madár kilőve, az elég volt idefelé, azóta is hányingerem van... bogár kilőve... ööö... kutya... pfff... akkor meg büdös leszek... - Nagy mélázásomat a feltámadó szél zavarta meg, melytől még jobban behúztam a nyakam, és lehunyt szemmel igyekeztem elképzelni magam valami más helyen... meleg helyen... bármilyen nem vizes helyen...
Na igen, szóval, és hogy mit keresek én San Francotseérben? Hát, New York, a lehetőségek városa... kimerült a lehetőségekből... és tudtam, hogy San Franciscóban több az angyal... meg... nem is tudom... más közeg, más hely, más emberek... más... lehetőségek... Találnom kellene valakit, aki segít nekem... valakit, aki önzetlenül, jó szívvel... mhhh... már ha létezik olyan, aki még így segít... De reménykednem kell. Apa tuti nincs New Yorkban. A nyakamat rá... Szóval máshol kell keresgélnem, máshol IS kell keresgélnem... és... nem tudom... az elmúlt hetek zavarosak voltak, olyan embereket ismertem meg, akikben nem tudom bízhatok-e, néha még azt sem tudom, magamban bízhatok-e... Muszáj gondolkodnom... Meg... gondoltam hogy újra megpróbálok nem rókázni a repüléstől... és hát végülis, eljutottam élve idáig... jóóó... hazugság volna azt állítani, hogy végig repültem... áhh... frászt... de párszor repültem is... földhöz közel... és néha még a szemem is nyitva volt... khm... szóval még élek, ez a lényeg... nyamvadtul vizesen, de élek!

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Szer. Szept. 27, 2017 10:22 pm
Következő oldal
T


Rafael & Amber

"Mivel több az ember az állatnál? Semmivel - minden csak hiúság."

-Jól látod. Előtte más volt a kapcsolatunk. Igaz akkor is kezdtünk talán kicsit eltávolodni egymástól. Főleg a miatt, hogy mindig apa mellett dolgozott, hisz mindig is azt tervezte, hogy Faye veszi át a helyét. De igen.. Mióta magunkra maradtunk úgy kezel engem, mint egy csecsemőt, akinek minden lépését figyelni kell. Nagyon utálom.-Húzom el a szám sarkát. Régen volt már mikor együtt mentünk el bulizni, lazítani. Jó lenne megint megismételni, de tudom ez örök álom marad.
Elmosolyodom ahogy végül belemegy a dologba. Nem félek attól, hogy bármi bajt csinálna. Nem nagy ördöngösség megetetni pár állatot.
-Nos akkor amíg én a kaját adom te tele tölthetnéd a vizes tálakat. A táskámban van egy nagyobb flakon víz. Sajnos ezt kell beosztani.-Nem vagyok mindent tudó, így igen a víz beszerelésével nem nagyon bajlódtam. Ezért kell minden alkalommal nekem cipelnem a vizet.
Mikor elárulja nekem, hogy mióta „bujdosik” itt szinte tátva marad a szám. Azt hittem, hogy max pár napot mond. Kissé zavarba is jövök a dologtól. Akkor ezek szerint igen sok ideje volt megfigyelnie engem.
-Ehm… Ez most komoly? Szóval ezek szerint innen ismersz ilyen jól. Mondjuk kíváncsivá tettél, de nem foglak faggatni. Kissé azért ijesztő ugye tudod!?-Mondom neki először komoly tekintettel, majd csak elmosolyodom.
-De örülök, hogy végre megismerhettelek. Nem értem minek titkoltad jelenléted. Engem nem zavart volna akkor sem. Sőt jó lett volna tudni, hogy Ők biztonságban vannak veled.-Nem is vagyok az a nagy pletykafészek. Erről a helyről sem tud senki… Rajta kívül.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Szer. Júl. 12, 2017 12:51 pm
Következő oldal


Nem sok mindent olvashat ki az arcomról, legfeljebb, hogy nem bízom a macskákban a szárnyaim körül. Nem tehetek róla, de zavar, ahogy az egyik nagyobb szőrpamacs oson mögöttem, amikor azt hiszi nem látom.
-Az angyalok sok huncutságra képesek, pláne az arkok, de ebben az esetben elég csak rád nézni. Felnőtt nő vagy, de a nővéred mindentől meg akar óvni, pláne amióta csak magatok vagytok?
Sóhajtok, és megrázom a fejem.
-Ne érts félre, lehet jól teszi, hogy meg akar óvni, de attól még túlságosan is tudom, hogy érzel.
A kérése amúgy teljesen jogos, de nem tehetek róla, valahogy nem vonz a gondolat, hogy kisállatokat gondozzak. Az még csak egy dolog, hogy eddig 3 próbált megenni, de hol van nekem erre időm? Bár, ha elcsippentek egy kicsit a napi 9 óra sötétben kuksolásból, gondolom össze lehet egyeztetni...
-Nem bánom...de figyelmeztetlek, a bronzkorban volt utoljára házi állatom, és már nem él szegény nyuszi.
Mondjuk ez talán nem olyan meglepő. Megpróbálok neki segíteni, ha másban nem, a tápos zsákok cipelésében. Kicsit lassan válaszolok a kérdésére. Megfontolom mennyire fogja lesújtani a hír, hogy bizony tényleg nem vett észre azonnal...
-Fél éve...és pár hete. De ha ez vigasztal, nagyon csöndben vagyok, és mint mondtam, nagyon trükkös vagyok. Ma sem vettél volna észre, ha nem hagyom, csak elkalandoztam, túl sok dolog jár a fejemben újabban.

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Vas. Jún. 25, 2017 10:45 am
Következő oldal
T


Rafael & Amber

"Mivel több az ember az állatnál? Semmivel - minden csak hiúság."

Összeráncolódik homlokom szavaira. Nem tudok mindent az angyalokról, főleg nem az arkokról, de nem is nagyon izgat a dolog. Viszont most az én érzéseimbe, az én életembe nyúlt bele és az már nagyon is kíváncsivá tett.
-Nem, nem rejtegetem, de nyíltan nem szoktam hangoztatni. Ahogyan most sem beszéltem neked erről. Szóval ez valami természetfeletti képesség? Megérzed másoknak az érzéseit?-Nézek rá kérdőn. Nem várok rá választ, hisz lehet nem szeretik kiteregetni a képességeiket. Mondjuk egy ember nem igen tud visszaélni vele, max ha besúgó, de azt hiszem azok többet tudnak ezekről a szárnyasokról.
Érdeklődve figyelem ahogy a cicával kezd el foglalkozni. Úgy tűnik nem lesznek itt gondok.
-Pedig nem olyan nagy ördöngösség. Csak kaját kell tenni a táljukba azt kész. De ha nem, akkor nem. Viszont, ha itt akarsz maradni, akkor meg kellene tanulnod. Tudod én megengedem, hogy itt maradj cserébe kérek tőled egy kis segítséget az állatok gondozásában. Benne vagy?-Mosolyodom el, majd a válasz után elkezdem kiosztani a kajákat. Természetesen, aki tud, mind rohan, hogy azonnal felfalhassa az ő adagját. Aztán jönnek a kisebb állatok is. Egérnek egy kis sajt, süninek egy kis gyümölcs… Nem egy rövid menet megetetni az összes állatot és reményeim szerint idővel még hosszabb procedúra lesz, de örömmel csinálom. Miután a vizes tálakat is megtöltöm visszasétálok az angyalkához.
-Amúgy mióta vagy itt? Elég szar lehet a megfigyelő képességem, ha egyszer se vettelek észre. Most is csak a kutyáknak köszönhetem.-Mondjuk azt hiszem még szerencsésnek is mondhatom magam. A jelek szerint megtűri az állatokat, nem kavar nagy vizet és engem sem akar kinyírni.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Május 08, 2017 10:55 am
Következő oldal


Fanyar mosoly húzódik az arcomra. Egyet értenénk? Meglehet. Bár szerintem nincs olyan, aki a szíve végén ne kívánna minden angyalt a pokolba, vagy legalább vissza a mennybe. Még maguk az angyalok is.
-Van aki segítségre szorul azért...de általában véve mindenki azt tudja a legjobban, hogy neki mi a jó, és többnyire az a legeredményesebb, ha hagyjuk neki ezt elérni...szerintem.
Aztán persze megint sikerül valami olyasmit mondanom, amit szerinte nem kéne tudnom. Nem hoz különösebben zavarba a kérdése, nem ő az első, aki rajtakap ilyesmin.
-Talán véka alá rejted az ellenérzéseid vele szemben? Vagy úgy a véleményed bármivel kapcsolatban?
Kezd idegesíteni a cica, aki keservesen nyávog, amiért elvettem a játékot, ezét leguggolok mellé, és óvatosan megcirógatom apró fejecskéjét. Annyira kis picinek tűnik lapát kezem alatt, hogy szinte elvész.
-Köszi, de inkább a szakértőre bíznám. Nem szoktam enni, etetésben pedig még annyi tapasztalatom sincs.
Nagyon régen próbáltam etetni egy nefilimet, de persze több kaja került a ruhámba, mint az ő szájába, a gyomrába pedig szerintem jóformán semmi, hacsak nem tanult meg bőrön át táplálkozni.

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 27, 2017 11:08 pm
Következő oldal
T


Rafael & Amber

"Mivel több az ember az állatnál? Semmivel - minden csak hiúság."

Egy pillanatig mosolyogva figyelem a kis macskát, aki a hatalmas szárnyakkal kezd el játszani, de aztán tekintetem ismét az angyaléra téved. Ezernyi gondolat cikázik a fejemben, amit próbálok leállítani. Nem halmozhatom el őt sem az összes kérdéssel, ami csak az eszembe jut. Így inkább csak csendben figyelek, míg sikerül valami értelmeset kihoznom a kavalkádból.
-Bevallom őszintén megleptél. Michael után azt hittem, hogy a legtöbben megszállottan akarjátok az emberek védelmét... Legalább egy angyallal hasonló a véleményem. Ez nem tűnik olyan reménytelennek.-Mosolyodom el ismét. Felszökik szemöldököm a kijelentésére.
-Erről mégis honnan tudsz?-Teszem fel a kérdésem, miközben azért a többi állatkára is figyelek. Ideje lenne kiosztanom az ennivalót, így el is indulok összeszedni a tálakat.Közben természetesen figyelek az angyalkánkra is. Ha már pont ezt a házat szemlélte ki kihasználom a társaságát. Természetesen mikozben szedegetem a tálakat minden macska és a kutyák is azonnal odarohannak hozzám. Kicsit sem éhesek a drágák.
-Esetleg szeretnél segíteni?-Ha igen tudok ám adni neki feladatokat. Aztán majd kajálás után jöhet a játszadozás a kertben.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Márc. 06, 2017 6:27 pm
Következő oldal


Míg türelmesen várok, apró macskatappancsok csapnak apró macskazajt körülöttem. Magasra emelt szárnyaimra inkább gondol kihívásként a cirmos, mint akadályként, és kivont karmokkal ugrál fel, hogy elkaphassa. Az, hogy fel le mozgatom előle mindig az utolsó pillanatban szintén nem segíthet abban, hogy leakadjon a dologról. Mikor azonban karmait sikerül a tollak közé akasztania, és megkapaszkodni, eltüntetem a szárnyakat, ő pedig meglepetten esik talpra.
-A rövid válasz az, hogy igen. Szerintem maradjunk ennél. És nem azért bujkálok előle, mert tartok tőle, csak nincs kedvem részt venni ebben az őrültségben, egyik oldalon sem.
Körbenézek, majd lehajolok, és felveszem a kiscicát, aki mostanra a csizmámmal kezdett játszani, és elkezdem dögönyözni, míg nem dorombol. Mázlija, hogy ilyen kis cuki, mert különben már kezdene az agyamra menni.
-De hagyjuk ezt, nem szívesebben beszélek a testvéreimről, mint te a sajátodról. Azt viszont köszönöm, hogy megtartod a titkom. Ígérem, nem sokáig fogok itt lábatlankodni.

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Pént. Márc. 03, 2017 10:53 pm
Következő oldal
T


Rafael & Amber

"Mivel több az ember az állatnál? Semmivel - minden csak hiúság."

Nem számítok arra, hogy vendégem lesz… Vagy esetleg én leszek az ő vendége? Teljes határozottsággal lépek be mai is a romos házba, amit igaz próbáltam helyre pofozni, de azért még lenne mit megjavítani rajta, csak sajnos nem értek én mindenhez, nah meg túl sok érdeklődő tekintetet vonzanék magamra. Amit ugyebár nem akarok.
Rafael. Ez a név nagyon is ismerős nekem. Mikor elég idős voltam az összes könyvet, amink csak volt, kiolvastam az Istenről, a mennyekről, a pokolról és azok lakóiról. Mintha abban említettek volna meg egy Rafael nevezetű arkangyalt… De nem hiszem, hogy ő lenne. Miért árulná el nekem?
Amikor leugrik automatikusan lépek hátra. Szám tátva marad a látványtól. Arra számítottam, hogy elesik, hogy nagyobb zajt csak, amitől az állatok is megijednek. De e helyett, mintha csak egy toll esett volna le. És ha ez nem lenne elég jönnek a szárnyak is.
Eddig csak egy arkangyal szárnyait láthattam, de sose érinthettem. Michaelét. Mindig irigykedve gondoltam rájuk, hisz nekik megadatott a repülés. Hosszú percekig maradok némán és csak figyelem őt. Hol a tekintetét, hol a szárnyait, végül, mikor már sikerül a gondolataimat is rendeznem, megszólalok.
-A titkod biztonságban van nálam. Nem vagyok az az árulkodós fajta. Szóval akkor ezek szerint te tényleg Michael testvére vagy?-Nézek rá meglepetten. Nem hittem volna, hogy még a testvérei is bujkálnak előtte. Végül is talán még örülhetek is annak, hogy pont itt. Legalább a kis csibészek nem unatkoznak, van aki foglalkozik velük akkor is, mikor én nem vagyok.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Kedd Feb. 28, 2017 11:26 am
Következő oldal


Azt mondják az őszinteség a legjobb politika. Van egy olyan érzésem, hogy a földszinten álló lány inkább úgy mondaná, az őszinteség nem politika, és azt kívánná, bár a nővére jelenlétében mondanék ilyet. Nagyon számítok rá, hogy lázadó természete. és mélyen elrejtett, de még mindig őrzött kedves szíve együttesen elég ahhoz, hogy megőrizzék a titkomat az én, és az ő testvére előtt. Fárasztó minden alkalommal törölni az emlékeit annak, akivel találkozom.
-A nevem Rafael.
Ezzel előre lépek egyet, a hasadékba, és zuhanok egy emeletet, ám ahogy guggolásban földet érek, bár felverek egy kis port, zajt nem csap a landolásom, mintha csak egy nagy gumilabda esett volna le, ami nem pattan vissza. Ahogy a szemébe nézve kiegyenesedem, a szárnyaim is megjelennek, ezzel gyakorlatilag a fantáziájára bízva azt, hogyan jutottam be ide.
-Kellett egy hely, ahol Michael nem akar állandóan besorozni a seregébe, amíg itt vagyok. Remélem tudsz titkot tartani. Egész megszoktam itt, és egyébként sem maradok már sokáig...
Aztán felvonom a szemöldököm, és lesandítok az egyik hosszabban kiálló fekete tollamat pofozgató cicára. Feljebb emelem a szárnyam, mire az állatka próbál utána ágaskodni, de hiába.

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Szomb. Feb. 25, 2017 1:15 pm
Következő oldal


Annyira biztosan elbarikádoztam a bejárati ajtót, hogy teljesen biztos voltam abban, hogy senki nem tud bejutni a házba. Senki sem rajtam kívül, aki tudja a titkát. A szívem boldogsággal telítődik meg minden alkalommal, mikor eljövök meglátogatni őket. Persze nagyon ritkán az embereknek is segítek, de úgy érzem velük elegen foglalkoznak, míg szegény állatokról megfeledkeztek, pedig a mi hibánk, hogy ide jutottak. A mi bűneink miatt kellett, kell nekik szenvedniük, így az a minimum, hogy segítünk nekik és nem elpusztítjuk őket.
Balu furcsán kezd el viselkedni. Ilyet még nem tapasztaltam tőle, így próbálom kitalálni, hogy mi baja is lehet.
-Mondd mit látsz, vagy hallottál valamit?-Próbálok abba az irányba figyelni, amerre ő is néz, de nem látok semmit. Aztán egyszer csak valaki megszólal. A szívem nagyot dobban és automatikusan lépek hátrébb. Igen sikerült megijesztenie. Mégis mi a francot keres itt és hogyan…?
-Maga meg kicsoda? Hogyan jutott be? Mit keres itt?-Pillantok fel az idegen fickóra. Igen tudtam, hogy a tető nincs a legjobb állapotban, de sosem gondoltam volna, hogy esetleg valaki azt használja bejáratként. De lehet, hogy talált valami más utat. Mikor megtaláltam ezt a házat mindent gondosan átnéztem és senkit sem találtam. Ezért is mertem lefoglalni a kis védenceimnek.
Az egyik kis cicus éppen az egyik kezemben van, akit cseppet sem érdekel a fenti férfi, csak simogatásra vágyik tőlem. Hangosan dorombolva dörgöli fejét kezembe, de mikor rájön, hogy nem foglalkozom vele kicsit belém harap. Csak ekkor pillantok le rá és halvány mosollyal arcomon meg is simogatom őt, de hamar visszatér tekintetem az idegenre.

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Csüt. Feb. 23, 2017 1:01 pm
Következő oldal


Őszinte sajnálatomra több időt kell töltenem San Francisco-ban, mint eredetileg terveztem. Eredetileg csak fel akartam kapni Sophie-t, és már szárnyalni is kifelé, ám gyorsan rá kellett döbbennem, hogy ez nem iylen egyszerű. Ahogy figyeltem, hogyan boldogul a nagy betűs életbe, és veszi az akadályokat, mint akármelyik felnőtt nő, többször is úgy éreztem, nincs jogom ezt elvenni tőle, bármennyire is muszáj. Addig viszont, amíg rászánom magam a lépésre, nekem is élnem kell valahol.
Nem tudom a bátyám miképpen vezeti e várost, azt viszont tudom, hogy a helyében nagyon odafigyelnék az idegen angyalokra, így sajnos egy hotelben megszállni teljesen kizárt. Nem mintha szükségem lenne alvásra, de amíg leányom lepihen, nekem sem árt meghúzni valhol magam, hogy spóroljak az erőmmel. Egy romos házat szemelek ki magamnak, ahova rengeteg kis élőlény is bevackolta magát. A tető javításra szorulna, hisz bizonyos helyeken kitárt szárnyakkal is beférek rajta, de ezt leszámítva egy csendes, nyugodt hely, kivéve amikor a lány megjelenik.
Már többször is hallottam belépni ide, de eddig egyszer sem látott meg. Nem zavart, és én sem zavartam őt. Eleinte óvatosságra adott okot, hogy a város alapítójának lánya az, de egyetlen gyors pillantás a szívébe meggyőzött arról, hogy nem kell agódnom miatta, és egyébként is, ha valaki, én meg értem, hogy néha jobb távol lenni a családtól.
Ezen a napon is csak üldögélek a padláson, magam előtt lebegtetve egy könyvet, melyben kamaszok ölik egymást halálra egy erdőben, és közben süteményt eszem. Nincs szükségem ételre, és magamtól nem is kerestem volna, de egy nő pár órája ragaszkodott hozzá, hogy elfogadjam, miután levettem neki egy nehezebb ládát. Addig nem is bántam meg a dolgot, amíg a Balu nevű eb el nem kezdett ugatni irányomba, ahogy megérezte az édesség illatát. Az első pár ugatást még könnyű lenne figyelmen kívül hagynia a lánynak, ám a kutya továbbra is ugat, sőt, karmolja a padlót.
-Ne aggódj, nem akarlak bántani.
Nyogodt hangon szólalok meg, de azért elég hangosan, hogy lehallatszon, aztán felállok, és kilépek a fénybe, hogy a padló egy nagyobb lyukán át láthasson az állatkák védelmezője. Gyorsan mérlegeltem. ha eltűnnék, talán nem szólna erről senkinek, de talán igen. Így lehet meg tudom győzni, hogy csak egy ártalmatlan fickó vagyok, aki az ég tudja hogyon jutott be a zárt ajtón, anélkül, hogy kinyitotta volna.

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Kedd Feb. 21, 2017 11:11 pm
Következő oldal


to Rafael

Ma korán eljöttem otthonról Baluval együtt. Szerencsémre Faye nagyon is elfoglalt, így nem kezdett el faggatni, hogy mégis merre megyek. A konyhából sok mindent bepakolok a táskámban. Egy kis vizet, élelmet, majd ki is lépek a ház ajtaján. Elsőként egy boltot keresek, persze a kutyát kint hagyom. Nem örülnek túlságosan a jelenlétének. Tudom sokan inkább a pénzt, a táplálékot látják benne, de ha bárki is a közelébe merészkedik, megismerheti a haragomat.
Bár itt minden nagyon drága mégis minden pénzemet odaadnám a kis árváimnak, ha ezzel megmenthetném őket. Nem érdekel mennyit költök rájuk, csak az érdekel, hogy jól legyenek.
Az eladónő nagyokat pislog, mikor odaviszem neki a teli kosarat. Nem kérdez, csak mosolyog. Ismer már engem, tudja jól ki vagyok. Miután bevásároltam Baluval együtt indulok meg. Nincs közel a ház, legalább egy másfél óra séta, de nem akarok feltűnést kelteni a robogómmal, hisz nem éppen egy biztonságos környéken sikerült menedéket találnom nekik. Szerencsémre eddig nem igen futottam össze ott emberkékkel, vagy ha igen nem nagyon keltettem fel az érdeklődésüket.
Balut egyre több mindenre tudom megtanítani. Most már szépen mellettem sétál végig. Persze nem mondom azt, hogy néha nem kell rászólni, de okos egy kutyus az egyszer biztos.
A hosszú séta után végül elérem a házamat. Több módon is bebiztosítottam, hogy senki ne törhessen be. Eleve lezártam a bejárati ajtót és csináltam magamnak egy titkos „átjárót”.
Már a ház közelébe érve meghallom az ugatást, amire Balu azonnal válaszol is. Mosoly kúszik arcomra. Ahogy belépek a házba a cicák és természetesen Bruce is, aki először engem köszönt, majd új haverját Balut. Eldobva minden cuccom leguggolok közéjük és agyon simogatom őket. Szeretek itt lenni mellettük. Akkor minden sokkal szebb és jobb.


//Öltözékem//

Amber Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Kedd Feb. 21, 2017 11:05 pm
Következő oldalAjánlott tartalom
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Ophilia
Today at 6:52 am
☽ Don's Place
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég
Fajaink száma
Arkangyal
8/4
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
2
Harcos Angyal
4
Vadász
6
Nephilim
3