⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Társ kereső
The devil's voice is sweet to hear.

Azura
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
10

Utolsó Poszt Szer. Nov. 29, 2017 8:43 am
Következő oldal


Sziasztok!

Egy játékom kiadó, bármilyen fajból származó lénnyel szívesen játszom. Az ára egy PM.
Nem harapok nagyon, néha segítőkész tudok lenni bbb

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Pént. Nov. 03, 2017 4:57 pm
Következő oldal


Keresem azt a nőnemű harcos angyalt / bukott angyalt / angyalt, aki huszonhat évvel ezelőtt ahelyett, hogy megölt volna, kimenekített San Franciscóból és lehetővé tette, hogy az anyámmal együtt New Yorkba menjünk. Hogy a lelkiismereted nem engedte, hogy megölj egy nephilim csecsemőt, esetleg nem is a te feladatod lett volna, csak keresztbe akartál tenni valakinek azzal, hogy megszöktetsz, esetleg valami teljesen más motivált, azt én nem tudhatom. Talán azóta is rajtam tartod a szemed valami miatt, talán csak véletlenül keresztezik egymást ismét az útjaink, de tény, hogy ismét találkozunk. Lehet, hogy tudod, hogy én vagyok az, akit anno megmentettél, lehet, hogy csak később derül ki. Akárhogy is, szerintem jó kis plotot lehetne kihozni ebből a találkozásból, úgyhogy ha valakinek beleférne a karaktere történetébe valami ilyesmi és érdeklődik is iránta, ne habozzon pm-ben felkeresni. Karaktert nem hirdetnék meg erre a szálra (ha már a keresőm, aki betöltötte ezt a szerepet, sajnos távozott az oldalról), reménykedem benne, hátha a már létező karakterek között is akad olyan, akinek esetleg felkelti az érdeklődését a plot Smile

Zarzahl
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
24
☩ Keresett személy :


Utolsó Poszt Hétf. Júl. 24, 2017 2:09 pm
Következő oldal


Sziasztok!

Unatkozó angyalokat és/vagy vadászokat keresünk(Az Irigység és A Harag) lehetőséget adva egy kis bunyóra valamint lelketek megnyugtatására, hogy valami jót cselekedtek. Mert mi ilyen nagylelkűek vagyunk. Very Happy

A sztori végül is a következő: Jelenleg éppen SF városában egy nyilvános helyen próbáljuk elrendezni nézeteltéréseinket, nem törődve az emberek biztonságával s bátran használjunk képességeinket. Ide keresnénk magunk ellen 2-3 bátor jelentkezőt, akik a rendfenntartó szerepét bevállalnák.

Egy pm Morginak vagy nekem, de ha meglepetést szeretnél okozni: http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t923-smuggler-s-cove#5057  itt tudsz csatlakozni.

Várunk szeretettel Wink Twisted Evil

Morgaine
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Demon
☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Kedd Júl. 18, 2017 7:53 pm
Következő oldal


Lábjegyzetes posztot szánok csak. Nem akarok erre hirdetni senki, felesleges lenne, amúgy is jobban érdekel a jelenlegi felhozatal. Szóval:
Keresem ama bátor démont, kinek egykoron becses lelkem adtam el. bbb


Elkeltem halááál

Ian Baker
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Ember
☩ Reagok :
14
☩ Korom :
44

Utolsó Poszt Csüt. Jún. 22, 2017 10:44 am
Következő oldal


Üdvözletem!

Keresek két egyedet/lényt/izét.. Very Happy Egy "barátot" és egy ellenséget.

Barát [Foglalt]: Vadász vagy, az biztos, méghozzá a keménykötésű fajtából, hiszen nem most kezdted az szakmát. Ölsz, hogy megszabadítsad a világot a förtelemtől. Hogy szakadár vagy vagy városi az édes mindegy.
Ha a másik segítséget kér, akkor megyünk, de a saját módszereinkkel dolgozunk. Ha a másik információt szeretne, megadjuk amit lehet (és nem veszélyeztet semmi olyan ami számunkra fontos)
Történetünk/Kapcsolatunk: Ugyan arra a démonra "vadásztunk" bár a te módszereid sokkal véresebbek mint az enyémek. Amikor először találkoztunk a vadászat során, akkor nem örültünk egymásnak, hiszen mind a ketten az akadályozó elemet láttuk a másikban, de de mivel a cél közös volt, így nem lőttél agyon. Very Happy "Békésen megegyeztünk", hogy ha közéd és a démon közé állok, lelősz mint egy lovat. Illetve én is leszögeztem, ha már űzöm, akkor nem lőheted le. És persze győzzön a jobbik, nem voltunk hajlandóak összedolgozni.
Balszerencsédre te bukkantál rá, de a kis rafinált dög megszállt téged. De így legalább, amikor rád találtam, hamar felmértem a helyzetet, s kiűztem belőled egy maratoni űzés során a dögöt. Nem köszönted meg, csak közölted, hogy ügyes trükk. Persze legbelül hálát mondtál mindenkinek, hogy nem egy magad fajta vadász vagyok, aki csak úgy lelő. Még mázli, hogy nem én bukkantam rá először, mert te simán lelőttél volna a démonnal együtt.
Az évek során többször összefutottunk véletlenül, de volt már olyan, hogy szándékosan kerestük a másik társaságát.
Nem vagyunk a világ legjobb cimborái, de idővel tisztelni kezdtük a másikat, s kimondatlan szabályokat kezdtünk betartani a másik jelenlétében. pl.: én nem kezdek el papolni, hogy ölni bűn, ha megölsz valakit (bár nem biztos, hogy nem teszem szóvá kicsit később, hogy lehetett volna másképpen is), te pedig próbálod kerülni az olyan káromkodásokat amik az Úrral kapcsolatosak.


Ellenség [Foglalt]: Te vagy a Nemezisem. A sorsom, a végzetem. Hogy szánt szándékoddal, vagy a véletlen, de mindig összefutunk az idők során.
Te nem az a faja démon vagy, aki a tucathoz tartozik, te valahogy más vagy, mint azok a kis szánalmas senkik akiket legtöbbször elűzök. Te erős vagy, ravasz vagy, és kegyetlen...
Az biztos, hogy te nem az ölést élvezed, hanem ha megtörhetsz valakit lelkileg, ha azt láthatod, hogy összeomlik, ez éltet téged.
Történetünk/Kapcsolatunk:
Először még az árvaházban találkoztunk, hiszen akkor éppen a hatalmas Moongabu. Élvezted, hogy kisgyermekek életét tehetted tönkre.
Később az árvaházi éveim után ismét keresztezték egymást az utaink. Te voltál az, aki "biztattad" Ben Williams-t, hogy nyugodtan mondja ki az "N" betűs szót, rábízattad, hogy fajgyűlölet jó. Hogy az apja voltál, vagy az egyik tanárunk, vagy esetleg az egyik játszó pajtik, vagy kink, azt nem tudom. Azt sem tudom, hogy csak napok óta fertőzted szegény Ben elméjét, vagy évek óta, de ez számomra mindegy. Viszont te is meglepődtél a dolgok alakulásán, s élvezted a kínomat, megint sikert értél el...
Hogy azóta hányszor találkoztunk azt már nem tudnám megmondani, hiszen soha nem jöttél oda bemutatkozni, s azt sem tudom, hogy mikor kerültem fel a listádra, de az biztos, hogy rajta vagyok. Hogy honnét tudom? Hagytál egy üzenetet. Hiszen a mesteremet is te végezted ki, hogy üzenj nekem. Megkaptam az üzenetedet. Nem értem teljesen, de abban biztos vagyok, hogy nekem szólt... Hiszen még élt a mesterem, amikor oda értem, de csak pont annyira, hogy lássam a halálát. Felfogtam, hogy ez nem véletlen volt, szánt szándékkal tartottad addig életbe...

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Hétf. Márc. 20, 2017 5:16 pm
Következő oldal


Sziasztok,

Olyan egyén -, akarom mondani démon - jelentkezését várom, aki jártas a kínzásban, és aki nem riadna vissza attól, ha az a bizonyos áldozat, nos én magam lennék.
Lehet bármilyen célból -, rád bízom!
Mindösszesen annyi kötött, hogy a múltban jelentősebb értékű, de persze a jelenben is biztosítok a számodra lehetőséget, kedves... azaz gonosz kis démon! Very Happy

Ha úgy érzed benne lennél, akkor dobj meg egy PM-el. Thanks'! Very Happy


El is kelt az ajánlat, köszönöm szépen! Very Happy

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szer. Feb. 01, 2017 1:41 pm
Következő oldal


Halihó Smile
Nem tudom, hogy szabad-e et nélkül ide írni, de megpróbálkozom ^^
Mielőtt hirdetnék, úgy gondoltam esetleg jelenlegi tagok közül is kereshetnék. A karakterem félvér, démon apukával rendelkezik és hát rá lenne szükségem, ha esetleg valaki magára vállalna eme nemes feladatot Smile

Jelentkezni a "apuci" jeligével priviben Wink


Váó, villámgyorsan elkelt *-*

Ramiél
'Cause we're hot like hell
avatar
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Reagok :
91

Utolsó Poszt Szer. Feb. 01, 2017 11:32 am
Következő oldal


Amiért változtak a szabályok és lehetőség nyílt tanácsnokokat választani ark-ként, úgy ezért írok most ide. Nincs kapcsolat kereső topik, gondoltam erre a célra ez is megteszi, szóval:

- első körben a már beregisztrált és az elvárásoknak megfelelő ranggal rendelkező harcos angyalokhoz szólnék, ha valakinek szimpatikus Ramiél és lenne a bizalmasa, az írjon rám.

Az ok egyszerű, szerintem a már beregizett karaktereket kellene mozgatni minthogy folyton új beregisztrálásokkal mulassuk az időt, én úgy vagyok vele, ha valaki jelentkezik erre a hirdetésre az nagyon jó nekem. Ha nem, akkor vannak ötleteim a hirdetésre is, de jobb lenne már beregisztrált, esetleg játékban is jelenlévő emberrel egyeztetni.


Tárgytalan, inkább meghirdetem Smile

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Okt. 15, 2016 10:55 am
Következő oldal


Noss hát sziasztok!

Keresek egy Férfit magam mellé. Numie eléggé visszafogott jellem és szeretném ha valaki felpörgetné az életét, aki kicsit belevinné a rosszba és megtanítaná vele, hogy a világ nem csak csupa jóság, és kicsit rávenné arra, hogy álljon ki magáért. Természetesen szerelmi szálat szeretnék, amit szépen kijátszhatunk azaz nem egyből a közepébe ugrunk.
Számomra mindegy, hogy milyen fajt képviselsz, nagyon rugalmas vagyok. Minden téren. Rengeteg ötletem lenne a kapcsolatunk fejlődéséhez szóval ha valaki kedvet érez magában akkor dobjon meg egy üzenettel. Smile

Ezzel egyidejűleg azonban van egy keresettem is, de természetesen ha meg tudunk egyezni akkor a keresettem törlésre kerül. Szóval siess. :3

Caelo Vel In Inferno
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Staff fiók
☩ Reagok :
133

Utolsó Poszt Szomb. Aug. 20, 2016 4:03 pm
Következő oldal


***

Sponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal


 
Társ kereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: