We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Eris kastélya
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Feb. 07, 2017 10:01 pm
Következő oldal


Eris & Azazel
Az izgalmas kihívás

Kényelmes tempóban haladt a démonok mögött, mintha a világ minden ideje az övé lenne. És végül is, tekintettel arra, hogy az ő Mennyei Atyja azzal a büntette, hogy örök életű legyen... Hacsak nem metszi keresztül egy angyalpenge, akkor bizony míg világ a világ, addig életben marad. Persze… Mennyei Atyjának nem ez volt a terve, hiszen először életfogytig tömlöcbe vetették, melyből azt hitték, hogy nincs kiút, de ő mégis elég fondorlatos volt ahhoz, hogy megszökjön.
Azonban mielőtt belépne az ajtón, még pár pillanatig elidőzik azon, hogy megigazítsa az öltözékét. Lerázza a cipőjéről a rátapadt koszt, majd leporol egy nem létező szöszt a válláról. Végül felölti önelégült mosolyát, majd egyenes háttal belép az őt kísérő lények mögött.
- Eris! –
Egy jelképes, kalap emelést mímelő mozdulattal tiszteleg a lovas előtt, majd így folytatja:I
- gazán nem fáradtság meglátogatni a viszálykodás úrnőjét! –
Hajbókol a nő előtt. Nagyon jól tudja, hogy a démonok többsége mennyire… önelégült, így aztán szeret a hatalmasoknak alaposan benyalni. Persze a pimaszság se áll tőle olyan messze, szereti cibálni a macska bajszát, de már bőven eleget élt ahhoz, hogy tudja, a hatalmasságoknak hol van a határa.
- Hogy vagy manapság? –
Érdeklődik, mielőtt a tárgyra térnének. Közben helyet foglal egy kényelmesnek látszó széken, és ha elég közel van az asztal, feldobja rá a lábát. Eleinte még viszolygott a pokol hangulatától, de akárcsak Lucifer, neki is sikerült megszoknia. Azonban sose érezte úgy, hogy itt unalmas lenne, hiszen fivérével ellentétben, ő gyakori utazó volt a két világ között. Semmilyen kötelesség sem kötötte ide, hogy annyira marasztalja, hogy ki se lépjen a pokolból. Ugyanakkor megkedvelte ezt a síkot, hiszen itt mindig van tűz, ami fölött felszabadíthatja az érceket, megformázhatja az eszközöket, melyekkel általában a lelkeket kínoznak, démonokat vernek láncra. Végül is hasznosnak bizonyult Lucfer számára, hiszen a tudása nélkül egy picit nehezebb lett volna kordában tartania ezt a csürhét, ami a pokolban tesped… Pontosabban, most már egyre kevesebben vannak itt lenn, hogy feltárult a kapu a két világ között.
- Miben álljak a rendelkezésedre... és mit kapok érte? - Ezt a kérdést vigyorogva teszi fel, hiszen szeret üzletelni másokkal. Más szórakozása nincs igazán az életben, mióta a föld szinte romokban áll. Nem is érti, hogy ezt a démonok miért élvezik annyira. Ha így folytatódnak a dolgok, akkor hamarosan nem lesznek lelkek, akiket kínozhatnak… de úgy tűnik, mintha a lovasok csak erre vártak volna, mert nagyon „fellelkesültek” attól, hogy szinte szabadon garázdálkodhat a materiális világban.


Utolsó Poszt Hétf. Feb. 06, 2017 11:34 pm
Következő oldalAzazel & Eris
Csönd nehezedik a vállamra, mellkasomra. A hangtalanságban saját légzésem szinte ordító zajként visszhangzik a sötét szobában.
Feszült vagyok és ideges. Az asztalomhoz sétálok, majd tovább állok. Türelmetlenül járkálok fel s alá a helyiségben. Tekintetemet a plafonra emelem, mintha lenne ott valami érdekes, mintha kerenék valamit, amit több ezer év alatt nem láttam volna még rajta. Sóhajtva pillantok az ajtó felé. Még csak lépteket sem hallok kintről. Visszasétálok az asztalomhoz, a székem mögé lépve annak háttámlájára számaszkodva hajtom le a fejemet. Lehunyom a szemeimet egy pillanatra és mély levegőt veszek. Kihúzom a széket és leülök, lábaimat keresztbe vetem egymáson.
Most nem idegeskedhetek, hisz ismét látom a fényt az alagút végén, hiába nem sikerült még mindig megtörni az arkot.
Már egy ideje raboskodik, de még mindig nem találtam meg a megfelelő eszközt rá, hogy szóra bírjam.
Eddig.
Úgy hiszem, ideje odébb állnom két lépést, és átengedni másnak a megtisztelő lehetőséget. Az eszköz most nem is valami, hanem valaki lesz.
Egy bukott.
Egykor testvérek voltak, mégis ki tudna erősebb benyomást tenni a kis foglyunkra, mint egy ex-szárnyas? Persze, ez nem azt jelenti, hogy teljesen átadom a stafétát neki. Mivel egykor testvérek voltak, ezért a kockázat is nagy. Most kiderül, kihez is hűséges Azazel. A saját érdekében remélem, hogy helyesen fog cselekedni.
Kényelmesen hátra dőlök, mikor is egyre közeledő lépteket hallok meg az ajtó túloldaláról. Elégedetten figyelem, amint két hűséges démonom kitárja az ajtó mindkét szárnyát.
Felállok.
- Azazel! – üdvözlöm a férfit, akiért elküldtem a két démont. – Kérlek, fáradj beljebb és foglalj helyet! – invitálom be a szobába a bukottat, majd az asztal túloldalán lévő székre mutatok. Ha beljebb lép, intek a két démonnak, hogy távozzanak, hagyjanak minket magunkra. Fontos megbeszélni valónk van, ami csak ránk tartozik.Utolsó Poszt Hétf. Feb. 06, 2017 11:33 pm
Következő oldal


***


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ruben
Yesterday at 9:27 pm
☽ Mission Dolores Park

Seth
Yesterday at 9:05 pm
☽ Seth me on fire

Ramiél
Yesterday at 7:43 pm
☽ Don's Place
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
6