Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Irish pub
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
avatar☩ Reagok :
208
☩ Play by :
Cam Gigandet

Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 1:52 pm
Következő oldalKyara

Csak úgy peregnek az események, lássuk be régen sem egy unalmas vidéki kisváros volt New Orlenas hát, ez mit sem változott.
A sorom csattan az asztalon de az öreg jobban vigyorog, négy ászt fordít felém, a képemre is kiül amit szavaim formálnak.
- Nanee! Ez most komoly?!
Fejcsóválva veszem tudomásul, hogy bizony az öreg nyert. Hát ez van, ravasz vén róka, le merném fogadni, hogy csalt a lapokkal míg az érkező leányra figyeltem egy pillanatra. Elégedetlen lököm neki az asztal közepén sorakozó néhány érmét, tompa csörrenéssel jelzik ők is nem tetszésüket.
- Ne, vidd, legyen egy jó napod!
Teszem hozzá de ez alatt a kisasszony nem rest folytatni a műsort.
A villa nem sok hatást ért el de a lötty, nos az már más kérdés. Sisteregve reagál a bőre, nem épp kellemes érzés a szenteltvíz ugye (már ha az volt benne ugye, de a sósav sem kellemes).
A káromkodásra fordulok évén vesztettem így már nem kell az öreget figyelne, az meg nagy örömmel söpri be a jussát.
- Hát a villával semmiképp.
Vigyorgok rá ahogy megfordulok, aztán elnézek mellette, a pultnál vinnyogó felé.
- De ez a második nem volt túl szép.
Tettetett aggodalom amolyan "öreg ezt megszívtad" kárörvendő fej majd vissza a lányra, felállok én is ha már így közelebb lépdel. Fiatal, tán 18 netán 20 körül lehet ránézésre.
- Vadász lehetsz, ha így van, ez esetben nem túl ésszerű egy ilyen helyen téblábolnod. Az üvegcséd hamar kifogy.
Pofázmányomról lenem törölhető az az egészen apró kis vigyor, nagyon parányi, nagyon halovány, szinte észre sem vehető, de bizony ott húzódik a háttérben. Szakadár, vadász lehet, legalább is az alapján amit eddig produkált. A terveimben szerepel felkeresni őket is, talán még kapóra is jöhet ez a lány... Persze lehet tévedek, csak tippelek.
Azért lássuk be a bentiek lehet másként gondolkodnak, többnyire egyáltalán nem, sok agyatlan alsóbb rendű. A kis műsor bizony felkeltette más kíváncsiságát is. Fekete szemeik rásiklanak a lány alakjára. A fickó elszenved a pultnál aztán acsarkodik. Elnézek Kyara mellett majd vissza a lányra és mintha súgást imitálnék szólok hozzá újra, parányit közelebb hajolva.
- Szerintem felhúztad.
Keresztbe font karral állok immár a fa asztal mellett melyen a póker meccsünk zajlott az imént. Az egyetlen ok amiért foglalkozom az üggyel a név amit kiejtett. Régen neveztek így, pontosabban csak hasonló névvel illettek, "A végtelen mélység ura" ez a név is ott volt évezredekkel ez előtt. Kíváncsian várom mit lép a lány ezután, ha beletudott úszni a slamasztikába akkor bizonyára ki is tud nemde? Én mindenképp jól járok mert ha kiderül hogy valóban vadász volna akkor magától jött hozzám az elkövetkezendő terveim egyik apró kirakós darabja.


Utolsó Poszt Szomb. Feb. 04, 2017 9:57 pm
Következő oldalAbaddon


A leharcolt utcák, az épületek mind egyáltalán nem visszataszítóak számomra. Egyszerűen csak tudom, hogy jó helyen járok. A bárba ahogy belépek, a zene kifejezetten kellemesen hat rám. Ahogy helyet foglalok és rendelek valami italt, kicsit el tudok lazulni végre. és persze nagy pozitívumot jelent, hogy nem támadnak le rögtön, nem akarnak megölni a szemükkel páran. Szemem sarkából felmérem a terepet. Szükségem van némi időre, és ha nem jön ide hozzám senki, akkor kénytelen leszek én megkörnyékezni valakit. Nem akarok túl sokáig egyhelyben maradni, de infóra szükségem van.
Végül egy férfi mellém ül, itallal kínál. "Kellemesen" elkezdünk beszélgetni, de elegem van a buta hadovákból és színlelésből, a lényegre térek. Direkt említettem hangosabban a nevet, a szólítást, hogy ne csak ez a démon hallja jól. Elmosolyodom amikor többen felém fordulnak, és amikor a villa és a férfi érintkeznek egymással, én gyorsan egy üvegcsét veszek elő a zsebemből és a tartalmából hirtelen csapok a férfi felé, de csak keveset hogy ne dühödjön fel túlságosan.
- Ez már jobban tetszik? - Mosolyodom el pimaszul, majd hátranézek a vállam felett a kártyázós csávó felé, aki beszólt az imént. Bájos tekintettel figyelek rá ameddig a másik mellettem szenved a szenteltvíztől.
- Talán veled többre mennék? - Abaddonnak célzom kérdésem, és még fel is állok a bárszékről, pár lépéssel közelebb sétálok. Végigtekintek a férfin, halovány mosoly jelenik meg az arcomon, jól néz ki, mit mondjak. Néha vadásznak érzem magam, főleg amikor hasonló fajokat támadok meg, mint a sajátom. Pedig nem vagyok az és remélem, ezt ők is tudni fogják majd.

avatar☩ Reagok :
208
☩ Play by :
Cam Gigandet

Utolsó Poszt Pént. Feb. 03, 2017 5:52 pm
Következő oldal


Kyara
Még, hogy véletlen...New Orleans, már ami maradt belőle. Hangulatos a maga nemében, a belvárosban egy koszlott kis pubból tompa, andalító blues zene kanyarog a kietlen utcákon. Nem sok mozgás, szinte alig. Odabent még is zajlik az élet. Felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő önlejölt kemények, és lepukkant részegek gyülekezete. Akad itt minden. Az egyik sarokban két fickó pókerezik egy öreg s egy fiatalabb. A pultnál páran iszogatnak. Meg egy egy boxban is ücsörögnek néhányan. Egy fiatal lány lépdel be. Pillanatra kúszik csak néhány szempár irányába, amolyan friss hús a darálóba jelleggel. De valójában semmi sem történik. Egy határozott mozdulattal nyílik a kocsma ajtaja feltárva az utca sötétjét mely sziluettként ragyogja körbe az ajtóban álló egész lényét. Mélykék öltönyös fickó lép be. Fekete cipőjének orrára csupán néhány porszem mert tapadni. Fehér inge lezserül kigombolva, mint valami 20 ik századi New Orleansi jóvágású maffia vezér. Egyenest a pult felé halad orcáján kaján kis vigyor hanyag mozdulattal fújja ki a cigaretta füstöt két lépés között. Mintha a többiek nem is volnának halad célja, a pult irányába. Ekkor hirtelen egy villa vágódik a pultnál lévő bájgúnár karjába. Nem kell túl sokat sakkozni rajta, hogy kiből ered az energia. Lássuk be erre már jobban felfigyel a bent lévők egy része így a leány megkapja a figyelmet amire vágyott.
És akkor itt álljunk is meg egy pillanatra...

Hogy ez alatt én hol is voltam?
Emlékeztek a két fickóra aki a sarokban pókerezett, volt ott egy idősebb és egy fiatalabb, nos hát a fiatalabb én voltam. Bőrcipő, farmernadrág egy sötét póló és felette fekete bőrdzseki, csak úgy lezseren még egy szál cigi is ott figyel a kezemben. Egy pillanatra figyeltem csak fel a befelé érkezőre hiszen éppen beszéltem.
- Tudd meg ki az, az ár nem számít.
Ennyivel zárom le a beszélgetést mikor a számomra jellegtelen lányról a szemem visszafordítom pókertársam felé.
Aztán dobok kapok egy pikk ászt, pont ez hiányzott még a soromhoz, szolidan elvigyorodom. Pókerarc, ugyan már... Aztán hangoskodás. Megfordulok, nem túl meglepő, nem egyedül cselekszem így, nincs ebbe semmi kirívó. Aztán meghallom a kóbor kis mondatot. "Mélység Ura" vélhetően a lány halandók közül való, már legalább is azok használtak ilyen és hasonló kifejezéseket, aggattak ránk általuk elfogadott neveket. Jut eszembe, a héberek valami hasonló illettek hajdanán engem is. Bár nincs kizárva, hogy Luciferre gondol a lány. Vajon miért keresi. Meglódulnak az agytekervényeim hm hm. Közben a fickó felszisszenve rántja el a karját.
- Ez most komoly? Egy villa?! Nem gondolod, hogy ez ide egy kicsit kevés lesz...
Azért lássuk be, egy villa nem okoz akkora nagy problémát egy démonnak.
- Vigyázz még a végén felfal a kiscsaj.
Hangoskodok bele kicsit vigyorogva. Elég eszelős volna annyi szent. Aztán visszafordulok bedobni a soromat nagy büszkén, de fél szemmel figyelek, nem tudom mi készül itt de tény, hogy a lány kíváncsisága bizonyára nem véletlen. Persze jelét nem mutatom érdeklődésemnek. Várok, csupán egy vagyok a csőcselékből és ez így jó is egyelőre.Utolsó Poszt Pént. Feb. 03, 2017 2:32 pm
Következő oldalAbaddon


Mindössze pár napja érkeztem meg ebbe a városba. Sokáig kellett kutakodnom és járnom New York utcáit mire fényt derítettem rá, hol lehet a legnagyobb esélyem arra, hogy démonokkal tudjak beszélni. Ugyan néhány éjszakát kénytelen voltam átaludni és meghúzni magamat, az utóbbi időben igen kevés pihenés jutott számomra, talán túlságosan is meghajszoltam magam. Ahogy telnek az évek, úgy egyre inkább azt érzem, valami más veszi át helyettem az irányítást és egyre csak megszállottabbá válok, sok embernek ártok. Ugyan tíz éves koromtól kezdve vagyok igazán független, mégis sok embertől függtem, mire idáig eljutottam. Ezt nem szeretném tovább. Csakis a saját magam ura akarok lenni.
Nagyon jól tudtam, hogy ami vagyok, ahhoz nem elég egy kezdődő telekinézis képesség. Mindent megtettem azért, hogy az elmúlt éveimben több harci módszert is ellesek azoktól, akik hajlandóak voltak segíteni egy árvának. Tíz év viszont igen hosszú idő, én pedig nagyon akartam ezeket az előkészületeket. New York utcáit már a kisujjamból ismertem. Nagyon kevés volt az esélye annak, hogy néhány bukott angyalon kívül más fajokkal is összefusson az ember, így tudtam, itt lesz az ideje, hogy továbbálljak. És így kerültem ide, New Orleans 'gyönyörű' városába.
Az első utam a feltérképezés és felkészülés után, egy pubba vezényelt. Általában kerültem a feltűnést és próbáltam a diszkréció határain belül - kezdésnél - maradni ameddig csak muszáj, így hát most is megvártam, még egy csodálatos démoni úriember mellém nem ül a pultnál, és rendel nekem egy jó erős italt, hogy elkezdjek vele beszélgetni. Bájos -baljós- mosollyal fordultam felé, és tettem meg az első lépéseket.
- Szóval, mondd csak, milyen itt az élet? Gondolom nem sok "friss hús" lézeng errefelé mostanság. Persze, én is okkal vagyok itt. Ki nem? Nem igaz? - Rebegtettem meg pilláimat, miközben ő lehúzta a piáját és rendelt egy másikat. A poharak lassan sorakozni kezdtek előttünk. - Mit tudsz a Mélység uráról? Jóban akarunk lenni, nem igaz? Szükségem van némi információra, hamar. - Ujjaimmal dobolni kezdtem a pulton, miközben a mellettünk lévő tányérból kikandikáló villa a férfi italozós kezébe szúródott, jelezvén ezzel, hogy nem szeretném további lerészegedési időhúzással eltölteni az együttlétet, csupán infóra lenne szükségem. A bájos mosoly nem tűnt el az arcomról, de körülnéztem, mivel biztosan a kis produkcióm mások érdeklődését is felkeltette.


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3