Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Irish pub •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Irish pub VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- S akkor lepődünk meg, ha az a fohász válaszra is találna.- elmormolnák a szavakat, várva a semmit, és végül megjelenne előttük az, akit szólítottak. Lenne meglepődés, az biztos, de azért megmosolyogtató helyzet lenne.
- Pontosan. Ez az egész nincs fény a sötétség nélkül is visszafelé, ez csak egy kitaláció csupán. A teremtéshez szükség volt, az élethez, de utána már megvannak nélküle. Csak a szikra, ami beindít mindent, semmi több. De erről meggyőzni egy angyalt, szinte lehetetlen. Kifejezetten szánalmas, hogy az évezredek során, mit leéltek, nem képesek a változásra, csak mondják és mondják a bemagolt szavakat.- az a kevés szánalom, amit képes érezni, az mind az angyaloknak szól. Szánalmasak, hogy beragadtak egy körforgásba, ahonnan nem látják a kiútat és nem is keresik, amikor pedig végre alkalmuk nyílt arra, hogy kilépjenek belőle, vagy inkább amikor kiszakították őket, egymás torkának estek. S ők lennének azok, kik óvnák az emberiséget.
- Wie Kakerlaken(mint a csótányok). De még a csótány sok mindent túlél, addig az emberek törékenyek. De elismerem, ha a szükség úgy hozza, könnyedén áldozzák fel a társaikat a saját érdekükben. Ebben eléggé hasonlítanak a mi fajtánkra, és ezt vehetik bóknak.- elismerően mondta ki a szavakat. Ebben tényleg ügyesek voltak az emberek, megérdemlik a dicséretet, még ha nem is akarják beismerni, sok tekintetben inkább a démonokra hasonlítanak, mintsem a másik oldal szárnyas tagjaikra.
- Ahogy az emberek mondanák; mi kaptuk meg a menő szülőt.- egyet kell értenie a testvérével, Lucifer nem volt olyan vaskalapos, mint Isten, kevés erényei közül ez volt az egyik. Nem fogta olyan szorosan a gyeplőt, mint ahogy az apja tette.
- Pontosan, és még az eredmény is hasonló lehet, sokak agyontaposva. S majd valaki mosolyogva sétál a pulthoz, hogy fizessen.- mondta egy félmosollyal az ajkán, s csak az a kérdés, hogy ki lesz majd az, aki fizethet.
- Ja, zumindest in meinem Fall(igen, legalábbis az én esetemben). Társként kezelem őket, cserébe pedig megkapom a hűségüket. Inkább vegyenek körbe pokolkutyák, mintsem démonok. A vadászokkal szemben pedig kifejezetten hatásosabbak, elvégre a szemeik számára láthatatlanok. Képzeld el a helyzetet, egy vadász fegyvert fog rád.- felemelte jobbját és pisztolyt formált az ujjaiból.- S neked elég egy apró, de annál fontosabb mozdulatot tenned, a vadász karja pedig hasonlóan jár, mint annak a szerencsétlennek, akit Chase megfosztott a sajátjától. Ellenben, ha egy démon lenne veled, ha még segíteni is akarna, nem hiszem, hogy elég gyors lenne a reakció ideje. Nem említve azt az apró tényt, hogy látható.- nem volt éppen egy elhanyagolható apróság a láthatóság, és félelemkeltésre is egészen jól használható. Köröskörül csak az ebek morgását hallani, Mammonnak zene, de egy vadász számára maga a rettegés, a halál.
Nem tetszik Mammonnak az, ahová az egész tartott. Hogy egy ostoba ember arra vetemedjen, hogy ártson az ebeknek. Kezet merjen emelni rájuk, és még dicsekedjen is vele, annak ellenére, ahogy kinéz, a helyében azoknak, kiknek van egy kis esze, inkább bujkálnának és a sebeiket nyalogatnák.
- Es hält nur deinen Bauch(csak bírja a gyomrod).- kétség sem fér hozzá, hogy bírni fogja Belial gyomra a látványt, de azért talán nem árt a figyelmeztetés.
Megfeszült Mammon állkapcsa, szemei sarka meg-megremegtek az idegtől, minden egyes szó, amit kiköptek az emberek, csak egy újabb darab fa volt a tűzre, ami elfogja őket emészteni. Ha Wallenberg szenvedése legendássá fog válni a Pokolban, akkor ezt a két alantas férget a Mennyországban is emlegetni fogják majd, be fogja járni a teremtés minden zugát az, amit Mammon tenni fog velük.
Mielőtt válaszolna a testvérének, lehunyta a szemeit, kifújta a levegőt és nyugalmat erőltetett magára, s mikor ismét felnyíltak a szemhéjai, eltűnt belőlük a düh, átvette a helyét az üresség, arcára is kiült a nyugalom. Csupán álca volt, egy réteg, mi elfedte azt, ami most a Pestisben bujkált.
-Haben Sie noch Fragen(Még kérdezned kell)?- nem várt választ, felállt, felvette a kabátját, magához vette a sétapálcáját, megütögette a combját, jelezve Chasenek, hogy kövesse, és elindult a sintér után, előbb vele intézi el a dolgait, de a kereskedőt se felejti el, oh, de mennyire, hogy nem felejti el. Minden ügyfelének a nevét kiszedi belőle.
//666 szó lol! //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 12:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Da bin ich ganz Ihrer Meinung. (Ebben teljesen egyetértünk). - helyeslek öcsém szavaira. A lélek nem a magunkfajta elvetemült pokollakóknak való. Már a gondolatra, hogy Mammon egymás felé fordítsa tenyerét és Amara felé mormoljon egy imát szélesre nyújtja mosolyom. Az egyik legképtelenebb dolog, amit el tudok képzelni, démont ima közben látni. Na de...
-Harte Zeiten, schwierige Entscheidungen. (Nehéz idők, nehéz döntések) - vonom meg kicsit a vállamat. - ...még egy pokolszökevény is rákényszerülhet olykor egy fohászra. - nevetem el magam. Bár egyértelműen nem magamra gondolok. Hamarabb csapnám le tőből a kezem, minthogy ilyet tegyek.
-Hát nézd, végül is a tengerek mélyén is van élet...pedig ott totál vakon vannak..- vigyorogva fűzöm hozzá Mammon Amarás gondolataihoz. Egyébként nem hiszem, hogy feltétlenül totális és mindent megsemmisítő pusztulás kell, hogy kövesse, ha a Sötét nagyasszony kicsit berántja a sötételőt. Bár ki tudja, mik a Sötétség szándékai.
Ha mégis lehúzza rolót, nyilván lennének bőven, akik nehezen viselnék az árnykorszakot, biztosan sokan bele is pusztulnának a fényhiányba, de a szívósabbja megtanulna alkalmazkodni az új körülményekhez.
-Eléggé elcseszett népség az emberiség, de nagy előnye, hogy egész figyelemreméltó túlélő ösztönnel bír. - teszem hozzá. Ezer pofára zuhanás után ezeregyjére is képes talpra állni.
-Így belegondolva, úgy vélem, Luciferrel jobban jártunk. - jegyzem meg sunyi vigyorral. Legalábbis én biztos, Isti nem tűnik olyan lazának, mint a Főnci, hogy eltűrje a hülyeségeimet.
Annak ellenére, hogy a halandók világába lettünk száműzve ki tudja mennyi időre, mégsem lankadt az érdeklődés a Pokol ura cím iránt. Sunyiban még mindig megy a trónra kacsingatás.
-Ha egyszer kinyílnak a kapuk, nagy lesz majd a tolongás Lucifer "koronájáért", mint fekete napokon a nagyboltokban az akciós termékekért. - képzelem el a szituációt, amit meg is mosolygok. 
Megkérdőjelezhetetlen hűség. Egy dolog, amire csak nagyon kevesen képesek.
-Értem... - tűnődöm el a szavain hátamat döntve a szék támlájának, közben karjaimat  keresztbe fonom mellkasom előtt, jobb térdemet pedig az asztal szélének támasztva döntöm hátrább a székemet és billegek.
-Aber es funktionert, wenn das Vertrauen "bedingungslos" ist, nicht wahr?
(De ez csak akkor működik, ha "feltétel nélküli" a bizalom is, nem igaz?) - kérdezek vissza nem vitatva öcsém szavait a pokolebek elköteleződő képességével kapcsolatban. Ehhez azért kell egy szintű nyitottság is, ami bennem egyértelműen nincs meg. Bizalmatlan vagyok. Nem is csodálkozom, hogy a kutyáim olykor nehezen kezelhetőek. Nem kötődöm hozzájuk igazán, és ők sem hozzám. Bár nem hiszem, hogy bármihez is tudnék úgy ragaszkodni, mint Pestis az ebjeihez.
Fél füllel a pultnál folyó csevelyt hallgatva elcsípünk pár kellemetlen infót. Amikor elhangzik a félkarú férfi foglalkozása, Mammon kezei között a pohár hirtelen darabokra törik. Érzékeny pont az ilyesmi az öcskös számára, tekintve milyen rajongással viseltetik a pokoli ebek iránt. Ironikus, hogy tőlünk alig pár méterre pont egy nagyüzemi kutyagyilkos üldögél és iszogat. Az öcskös visszafojtott dühvel figyeli az alakot - ritkán látni ilyennek - miközben azt tervezi, hogyan okozzon kellemetlen perceket neki.
-Ich werde dich dafür bezahlen! (Erre befizetek!) - veszem magamhoz poharam, megemelem és kortyolok egyet az italomból.
És ha azt gondolnánk nincs ennél bosszantóbb...
A sintér mellé lép egy foghíjas, kócos figura, első tippre valami csőlakónak gondolnám, de hamar kiderül róla, hogy egy Kaufmann (kereskedő). Bekényelmesedik a férfi mellé, kér magának egy lélekerősítőt, és közben arról faggatja, mikor várható az új pokolkutyafog és -bőr szállítmány. Nem elég, hogy az Abdecker leöli az ebeket, még a fogukat is kiveri és meg is nyúzza őket, hogy némi pénz fejében odaadja a kereskedőnek, aki nagyobb pénzeket szakítva adja tovább az erre érdeklődőknek. Arról már tudok, hogy bizonyos körökben van igény a dögök fogaira, de hogy a bőrük minek? A sintér feltápászkodik a pult mellől és nehézkesen, de a dolgára indul.
-Folgen wir ihm? (Követjük őt?) - kérdezem. Itt az alkalom, hogy mi is szedelőzködjünk és utána eredjünk.

zene: nincs || szószám: 601 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 18, 2020 6:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nem is ajánlott a lélek, kereskedni tökéletes, de használatra alkalmatlan. Olyan, mint a gomba, ha egyszer elkaptad, csak nőni fog és szaporodni. Undorító egy tulajdonság, ha érdekel a véleményem.- csodálatos tulajdonsága a démonoknak, hogy nincsen lelkük, se lelkiismeretük, és ezáltal nem rendelkeznek az emberek legnagyobb gyengeségével se. Bár azt se tagadhatja, hogy egynéhány ember az élete során rosszabb volt a legtöbb démonnál. Oly módon és kegyetlenséggel irtotta a saját fajtáját, mint az ostoba gyermek a hangyákat nagyító segítségével.
- Ich habe einige Ideen(van néhány ötletem). Végtelenségig nem rejtőzködhet, előbb vagy utóbb megmutatkozik, főleg azok után, hogy futólag már találkoztunk, de ha minden kötél szakadna, nos… az imát is meglehet próbálni.- röviden elnevette magát, már a gondolat is, hogy imádkozzon, egy démon, elég abszurd, de ha hasonlóan működik, mint Isten, akkor meghallhatja az imákat, mik hozzá szólnak. Egy próbát mindenképpen megér majd.
- Így gondolod? Fura azt gondolni, hogy ha Amara győzne, akkor oda minden, vége az egésznek. Ezt nem hinném, egyszerűen olyan lenne, mintha kiégne egy villanykörte, nem marad más, mint a sötétség, és a lakói. Nagyobb szükség van a sötétségre, mint a fényre, a mi fajtánkra. Hiszen ha nem lennénk, akkor kit hibáztatnának mindenért? Nem lenne senki és semmi, amire mutogathatnának, hogy mi vagyunk minden rossznak az okozója. A végén még be kellene ismerniük, hogy a hiba sajnálatosan bennük van.- volt régen egy mondás, ami megragadta Mammon figyelmét, és igazán érdekesnek találta; Az emberek azért találták ki az isteneket, hogy válaszokat adjanak azokra a kérdésekre, amiket félnek megválaszolni saját maguknak.
- Mily szerető, mily kedves és gondos egy apa. Ha ellent mer mondani egy gyermeke, már is kidobja, a többit pedig betegségekkel sújtja, kínokkal és szenvedéssel. S még Lucifer lenne a rossz.- megjátszott hitetlenkedéssel forgatta a szemeit. Szánalmasnak találja, hogy ezek ellenére is hisznek Istenben, imádják, és várják vissza.
- Nyert helyzetben vannak, legalábbis ezt gondolják. Nem tudják, hogy mi nem sietünk sehova, türelmesen várunk, hogy behúzzuk a bankot.- kárőrvendövé vált a mosolya.- Seine Sense wird bei der Ernte mehr schwingen als der Bauer(jobban fog suhogni a kaszája, mint aratáskor a parasztnak).- úgy dőlnek, mint a búzaszál, talán oly sok lelket fognak kapni egyszerre, hogy majdnem üres lesz a bolygó.
- Elismerem, hogy csábító a helyzet, üresen áll a trón, csak érte kell nyúlniuk, és elvenni maguknak. Csak hogy ahhoz nem árt néhány szövetséges, démonok vagyunk, nem szolgáljuk a gyengéket. Ellenkezőleg, belőlük építjük a lépcsőt.- habár most tervezni a trónfosztást, amikor a Pokol zárva tart, nem sok értelmét látja ennek Mammon, királynak lenni királyság nélkül.
- Neki is érdeke, hogy ne lepje el a rozsda a kaszáját, ha más nem, majd találunk neki egy testhezálló hobbit.- hátradőlt a székében és jobb lábát átvetette a bal combján és kezeit a térdén pihentette meg.
- Mindig is gond volt a szemeikkel.- hitetlenkedve forgatta a szemeit és felháborodva horkantott fel.
- Tudni akarod, hogy miért? Unbestreitbare Loyalität(megkérdőjelezhetetlen hűség).- mondta és gyengéd mosollyal az ajkán nézte legújabb társát.- Ahogy az emberek ebei, úgy a mieink is a végsőkig hűségesek maradnak, ha jól bánsz velük, ha megfelelően képzed őket. Sokatok csak egy eszközként tekint rájuk, még egy démon otthagy a bajban, ha az érdekei ezt kívánják, de egy pokolkutya soha, a haláláig védelmez. Igazi társak.- ez már túl emberi vonás, de nem tagadhatja meg, hogy mit gondol az ebekről, az egyetlen olyan lények, akiket talán tényleg képes szeretni, a saját démoni felfogásával.
Megjelent egy félkarú alak is, akinek a hiányzó részével játszott Chase, aki nagyon figyelte az alakot. Szívesen befejezné azt, amit elkezdett, de nem biztos, hogy be kellene.
Hallotta, hogy miről is beszélnek, és egyre erősebben szorította az ujjaival a poharát, ami a sintér szó említésénél megadta magát és széjjel roppant a démon szorítása miatt. Bár egyetlen egy arcizma se rándult, de Mammon szemeiben úgy lángolt a harag, mint akkor, amikor rájött, hogy Cassaelel együtt lett elzárva.
- Most már tudom. S még elgondolkoztam azon, hogy megkímélem.- széjjel nyitotta az ujjait és kiseperte a tenyeréből a pohár maradékát.
- Akkor követni fogjuk vagy követem én, és ha igazad lesz, akkor élve nyúzom meg, újra és újra, sóval hintem be a húsát, a száján át tépem ki a belsőségeit, és az Eifel toronyra csúcsán lesz karácsonyfa dísz.- kevés dolog van, amivel Mammont fel lehet bosszantani, de úgy igazán, ez volt az egyik ilyen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 2:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Szokatlan szavak egy démon szájából, de néha az emberi világ megköveteli, hogy legalább színleni tudjuk az empátiát. Ha még Mammon is úgy véli, hogy emberinek hangzott, akkor csak nem csinálom olyan szarul, bár lehet, hogy csak az irónia szólt belőle.
-Tudom, tudom. Szinte már együttérzőnek tűnik... - nevetek fel komolytalanul. - Ne aggódj, esélytelen, hogy lelket növesszek...- legyintek. Az öcsi úgy gondolja, a legegyszerűbb az lenne, ha személyes látogatást tenne a Sötét nagyasszonynál. Ezt hallva elmosolyodom, és székemben előre dőlve könyöklök fel az asztalra.
-És hogyan tervezed ezt a kis találkát összehozni? - tudakolom kíváncsian - Úgy tudom kevesek előtt mutatkozik...- legalábbis angyalkám szavaiból ítélve, erre következtettem.
-Nem is tudom...szerintem van, csak a jelentősége nem akkora, mint amit tulajdonítanak neki. - rántom meg a vállaimat. Az angyalok - legalábbis akiket én ismerek - hajlamosak a túlzásokra. Magam is inkább hiszem, hogy teremtésünk oka Lucifer bizonyítási vágya, mint valami égi küldetés az emberi hűség bizonyítására. Hogy mennyire mernek a tollasok ellent mondani Istinek, azt nem tudom, de biztos nagyobb a szigor odafent, mint a Pokolban.
-Vagy aki mégis, annak hamar bukta van. - teszem hozzá gúnyos mosollyal. Nem egy angyal pottyant már le a felhők közül.
-Sag es nicht! Die Leute sind sehr bodenlos. (Ne is mondd! Az emberek szemtelenek.) - húzom el a számat. Nem kellett nekik sok idő, hogy felismerjék a kialakult helyzetből adódó kiskapukat. Arcátlan szemtelenségük gyakran bosszantó, ugyanakkor halvaszületett próbálkozásaik, hogy elkerüljék sorsukat és kicselezzék a halált egyszerre szórakoztató is. Hiába görcsölnek, nem bújhatnak ki a démoni alkuk alól.
-...de majd lesz meglepetés, ha a "kisöcsénk" váratlanul becsenget. - nevetem el magam, mert látom magam előtt lesápadt, rémült arcukat, amint képen vágja őket a felismerés. Bár a magam részéről a trükközőimet lerendeztem egy időre. Egy meglepi látogatás elég volt, hogy tudják, hol a helyük.
-Gar nicht. (Egyáltalán nem.) - rázom meg a fejem. - Már akkor akadtak ilyen merészek, amikor minden rendben volt. - A Főnci hanyagsága és a kialakult káosz csak felhívás volt keringőre.
-Bízom benne én is, hogy együttműködő lesz. - bólintok. - Legalább feldobnánk a napját... - dőlök vissza a székembe, hátamat a támlának támasztom. -...és nem érezné magát haszontalannak, most hogy lényegében munkanélküli lett. - gúnyolódom rajta egy keveset.
-Szerintem a démoni vonást látják benne.....nem hinném, hogy úgy tekintenének rájuk, mint mi...- bár ha őszinte akarnék lenni, azt mondtam volna "mint te". "Szeretem" az ebeket, főleg a bennük rejlő hasznosságot...de még én sem tartom őket akkora becsben, mint Mammon. És valószínűleg a széles Poklon innen és túl más sem. Poharam mögül halvány vigyorral figyelem, ahogy a pokolkutya fejét vakargatja, az meg tűri. Már-már az emberi örömhöz hasonló érzelmet vélek felfedezni öcsém arcán.
-Esküszöm, még a tekinteted is megváltozik, amikor ezekre a démoni jószágokra nézel... - minden gúnyt mellőzve nevetek fel, majd kortyolok egyet italomból. Valahol irigylésre méltó ez a kötődés? Rajongás? Csodálat? Nem is tudom minek nevezzem azt, amit fivérem arcán látok.
Aztán egy félkarú férfi toppan be az italozóba. Helyi fertőtlenítésre érkezett. Szemmel láthatóan elég rossz bőrben van, ami nem csoda, fél karja hiányzik és erősen vérzik. Gyors ellátásban is részesül.
-Hm... - merengek el egy hosszabb pillanatra Mammon kérdésén, s míg tűnődöm sorsa felől, a pincérnővel folytatott kis csevejéből megtudjuk, hogy félkarú barátocskánk egy Abdecker (sintér). Állatok, köztük pokoli jószágok elfogásával keresi meg a napi betevőt. Ez pedig arra enged következtetni, hogy nem Chase az egyedüli démoneb, aki megfordult a sintér kezei között. Lehetnek még mások is csapdáiba ragadva.
-Ich denke, du kennst meine Antwort. (Szerintem tudod a válaszom.) - démoni vigyor terül el az arcomon.
-De nem kapkodnék...- piszkálgatom poharam szélét, s közben felvetem, hogy esetleg követhetnénk a tagot telephelyére, már ha majd a férfi távozóra fogja.
-Lehet, találnánk még párat...- pillantok az öcsém lábánál heverésző dögre, aki szúrós szemmel figyeli a félkarút. Majdnem biztos vagyok benne, hogy van még a vadászpofánál pár pokolkutya elfekvőben, akiket Mammon hazavihetne magával megcsappant démoneb állományának helyére.

zene: nincs || szószám: 623 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 7:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Oh testvér, ez annyira emberinek hangzott, majdnem azt feltételeztem, hogy a fekete szíved mellett saját lélekkel is rendelkezel. A legegyszerűbb módja az lesz, ha felkeresem Amarat, és saját tapasztalataim alapján ítélem meg a dolgokat.- s bár kockázatos vállalkozás, de sajnálatosan az életben eljönnek azok a pillanatok, amikor el kell fogadnia, hogy muszáj kockázatos lépésekhez folyamodni, máskülönben nem fog egyről a kettőre jutni.
- Wenn ich meine Räder hätte, wäre ich die Straßenbahn(Ha kerekeim lennének, én lennék a villamos). Ezen képesség nem adatott meg a fajtánknak, csupán ha valakiben benne vagyunk. De ahelyett, hogy olvasnunk kelljen, megvan a saját módszerünk arra, hogy kiszedjük mások gondolatait.- mutatóujjával körözött a poharának a száján, lassan, ráérősen. Oly könnyű kiszedni az emberekből a vágyaikat, vagy a titkaikat, hol egy kis fájdalomra van szükség, hol pedig egy kis kéjre, és már is dalolnak, mint a kismadár.
- Hm… de vajon tényleg létezik az a hatalmas egyensúly? Nem lehet, hogy csupán egy mítosz az egész? Ezzel tartva sakkban mindenkit, megakadályozva, hogy az egyik oldal a másik fölébe kerekedjen.- ha egyszer minden csillag fénye kihullna, nem maradna más, csak a sötét, a sötétséget nem szükséges táplálni, a sötétség mindig is volt és mindig is lesz.
- Sajnálatosan az angyalok ezt nem hajlandóak beismerni, hogy ezért létezünk mi, a démonok. Ha így tennének, akkor megkérdőjeleznék az apjukat. Azt pedig sose mernék, túl gyávák hozzá.- fintorogva ráncolta az orrnyergét, mintha valami büdös csapta volna meg a szaglószervét.
- Azt hiszik, hogy sose fog eljönni értük a mostoha öcs. Eladhatják a lelküket, mert nem lesz senki, aki behajtaná, mily csalódás lesz a számukra, mikor újra megnyílnak a kemencék odalent, és ismét a kínok csodás szimfóniája fogja megtölteni a Poklot.- a körmeivel halkan dobolni, kopogni kezdett az asztalon, csupán pár másodpercre egy apró ütemet, semmi többet.- Bitte, sie trinken Wein und predigen Wasser(Ugyan kérlek, bort isznak és vizet prédikálnak). Az első igazi csábításra eldobják mindenüket, és átadják magukat a kéjnek. Nem létezik olyan ember, akit nem lehet megrontani.- nem hajlandó elfogadni a gondolatát, hogy létezik vagy létezett. Mindenkit meg lehet, csupán az ár a fontos, semmi más.
- Mert abban keresik a választ arra, hogy miért olyan nyomorult a jelenük.- hanyagul megvonta a jobb vállát, és inkább ivott egy újabb pohárral.
- Rossz szokásom, nézd el.- mosolygott fivérére.
- Meglepőnek találod? Lucifer sehol, nagy a káosz, természetes, hogy sokan szeretnének maguknak egy nagyobb szeletet a tortából. Nem is lehet hibáztatni őket. Nekünk csupán a megfelelő törtetőt kell megtalálnunk.- egy olyan démont aki vágyik a hatalomra, de elég ostoba, hogy úgy mozogjon, ahogy Mammonék rángatják a zsinórt.
- Talán kellemesen fogunk csalódni, és hosszabb távon is számíthatunk majd a Halálra.- kellemetlen beismernie, de a lovasok jobb ha közös nevezőn vannak, gördülékenyebben megy a munkájuk és ha az erejüket egyesítik, kevés dologtól kell tartaniuk.
- Ein weiterer Grund, verachtet zu werden(még egy ok, amiért megvetendőek). Megértem, hogy ha minket akarnak csapdába ejteni, de egy szerencsétlen kutyát… rémes.- fájdalmasan és csalódottan sóhajtott fel.
- Az első az új falkából.- gyermeki örömhöz hasonló csillogással pillant le Chasere de keveredik bele némi démoni sötétség is. Egy szép, és jó kiállású kutyával gazdagodott, csupán pár sérülés, de semmi jelentős. Nem is vár tovább, megsimogatja a pokolkutya fejét, még meg kell barátkozniuk. Nem egy olyan kutyát akar, aki csak azért van mellette, mert nincs más választása, Mammon a hűségüket akarja és jobb szó híján a… szeretetüket.
- Oh… nocsak.- jobban szemügyre veszi magának az alakot, és meg kell mondja, hogy kissé meglepte. Ahelyett, hogy fájdalomtól üvöltene, inkább alkoholba folytja a kínt. Talán még elismerésre is méltó.
- Mi legyen vele, kedves fivér? Engedjem Chasenek, hogy befejezze azt, amit elkezdett, vagy legyen az a jutalma a férfinak, hogy életben marad? Valamiért eléggé… nos, említésre méltó, ahogy kezeli a helyzetet.- tovább simogatta Chase fejét, aki felfigyelt a rágcsálni való kar gazdájára, de még nem mozdult.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 08, 2020 4:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Találgatások. Igaza van, mi is ezt tesszük. Kár is lenne tagadni. Nem csak Amarával, Istennel és a tollas társasággal, de a Főncivel és saját mostohatestvéreinkkel kapcsolatban is.
-A bizonytalanság mindenki számára zavaró jelenség...szerintem természetes, ha próbálsz keresni valamit, ami segít, hogy kicsit tisztuljon a kép. - üres poharamat magam elé teszem, majd az üvegért nyúlok, hogy újra megtöltsem. Persze vannak, akik kissé túlgondolják és túlságosan is szabadjára eresztik képzeletüket. Gondolataikból pedig bájos kis mesét körítenek.
-Wenn wir die Gedanke anderer Menschen lesen könnten.... (Ha belelátnánk mások fejébe...) - emelem szemem elé az üveget és észrevételezem magamnak, hogy már majdnem üres. Intek is a pincérnőnek, hogy kapjon le a polcról még egyet.
-....erre szükség se lenne. Viszont efféle csodás képesség sajnos nem adatott meg nekünk, így maradnak az elmélkedések.
-Ohhh az egyensúly, "ami a világ megtartásáról szól". - nevetek fel a szőke angyal által is oly sokszor emlegetett szó hallatán. Mindig mosolyogva hallgatom a szőkeség eszmefuttatásait, szórakoztat a magabiztossága, ahogy előadja a saját igazságát.
-Ja, Diese Version gefällt mir besser.. (Igen, ez a változat nekem jobban tetszik.) - vigyorodom el öcsém szavaira. Ami meg az emberek bűnbe vételét illeti, hát valóban nem nagy kihívás.
-Ja.... - Néha elég egy kis hátba veregetés és elkövetik életre szóló bakijukat, amivel megváltják a jegyüket a Pokolba. Persze nem bánom, hogy nem kell minden lélek megszerzésért véres harcot vívni, de jó néven veszem, ha néha napján tapasztalok egy kis ellenkezést is. Már csak a móka kedvéért.
-Főleg manapság, amikor a halálnak nincs akkora súlya... - teszem hozzá.
-Mondjuk a szentfazekak egy másik kategória. - hitükbe és a nyakukban lógó keresztbe kapaszkodva próbálnak ellenállni a démoni kísértéseknek. Több kevesebb sikerrel.
-Egyébként nem értem miért foglalkoznak ennyit a múlttal...- unottan emelem a tekintetem a plafon irányába. Bár nem állítom, hogy érdektelen vagyok a témában, hiszen a kis szöszivel is gyakran nosztalgiázunk a régi időkről, - de nem gyötör a kényszer, hogy kiderítsem az igazat, amit csak Isten és Lucifer tud. Nyugodtan alszom akkor is, ha esetleg tévhitben élek teremtésem motivációjával kapcsolatban. Hiszen mit sem változtat azon, hogy Lucifer megalkotott méghozzá konkrét céllal, ahogy testvéreimet is. Apuci pedig azzal bízott meg, hogy kínkeservet és nyomorúságot hozzunk erre a szánalmas világra.
-Du übertreibst, Bruder. (Túlzol, testvér) - nevetem el magam kételkedő ábrázata láttán, majd érdeklődve hallgatom szavait, amik félig meglepnek, félig elgondolkodtatnak.
-Igaz, sok a törtető és újabban egyre több. - sóhajtok fel, de igazából nincs min meglepődni. Nem mindenki olyan szerencsés mint mi, hogy a hierarchia csúcsára születik. Alul lenni szar. Ezért nem csodálkozom, hogy senki nem akar a nagyok lábtörlője lenni és minden lehetőséget megragadva igyekszik feljebb és feljebb kapaszkodni.
-Jó gondolat...én is kíváncsi vagyok rá. - bólintok egyetértően Halállal kapcsolatos terveire. Bízom benne, hogy szórakoztató az új tesó, és nem valami halál unalmas pofa.
Ahhoz képest, hogy a pokolkutya napok óta a csapdába lehetett, egészen jó állapotban van. Egy-két kisebb horzsolást látni rajta a mancsán, a hátán és az oldala környékén, de ezt le számítva, semmi baja.
-Ich weiß es nicht. (Nem tudom.) - rázom meg a fejem. - ...bááár, a vadászokból kinézek efféle galádságot. - fűzöm hozzá. Persze tudom, hogy alapvetően nem látják őket, érzékszerveik nem elég fejlettek, hogy érzékelni tudják alvilági ebeinket. Mégis akadnak néhányan, akik mégis. Hallottam, hogy vannak páran, akiknek trükkös eszköz van a birtokában.
Húzom kicsit az öcskös agyát, hiszen jól tudom mi lesz a válasza. Naná, hogy magához venné.  A névválasztáson sem töri sokat a fejét, rögtön előáll eggyel.
-Chase. Hm...illik rá. - pillantok az ebre, aki megunva a játékot, félrelöki a kart, ami a szomszéd asztal lábához gurul. Ezt persze az alkoholmámoros társaság nem veszi észre. Chase felkel és odatelepszik Mammon lábához, mintha csak tudná, hogy ezentúl hozzá tartozik. Újra nyílik az ajtó és zihálva toppan be egy férfi. Nem is volna érdekes, ha nem hiányozna a karja. Vállát markolászva, fájdalommal az arcán tekint körbe.
-Hááh, itt a kar gazdája. - jegyzem meg a pasas felé fordulva. Kicsit meginog és egyensúlyát vesztve borul neki a pult melletti bárszékeknek, de nem esik el. Meglévő karjával megkapaszkodik a pult szélébe és a csodálkozástól kikerekedett szemű pincérlánytól egy dupla whiskeyt rendel. A megilletődött kislány gyorsan kitölti neki az italt. Figyelve a férfit, nem úgy tűnik, mint aki látná Chaset. A lerágott karból csöpögő vér az, ami elvezette ebbe a kocsmába.

zene: nincs || szószám: 692 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 6:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Az a legegyszerűbb, hogy ha az ismeretlenről elméleteket gyártunk. Mi se igazán teszünk mást, csak találgatunk.- nem találkoztak még a Sötétséggel, nem beszélgettek, nem tapasztalták a személyiségét, nem tudják, hogy milyen. Csupán a találgatások mócsara maradt nekik.- Én is így hallottam, de egy olyan entitásról beszélünk, akinek a nemváltás nem hiszem, hogy túlságosan nagy problémát okozna. De ha Isten férfi, akkor Amara nő kell, hogy legyen, az egyensúly és ehhez hasonló badarságok.- ha Ádámot a saját képére teremtette, akkor Évát is mintáznia kellett valakiről, és ki lehetne erre alkalmasabb, mint a nővére?
- Egyszerűeb ebbe menekülnek bele. Nem tudják, hogy miért teremtett minket Lucifer, kitalálnak ilyen okokat. Mintha nem lenne egyértelmű. Azért születtünk meg, hogy Lucifer beinthessen az apjának, hogy megmutassa, jobbat tud kreálni, és nem mellékesen ahogy mondod, hogy a bűnbe csábítsuk azokat a csupasz majmokat… nem mintha igazán csábításra lenne szükségünk.- mosolyogva forgatta a szemeit. Amióta léteznek az emberek, mindig egyre többet és többet akartak, és ezért képesek voltak eladni a lelküket. Csak azért elfogadták a végtelen szenvedést, hogy néhány kosza évig királyként élhessenek. Szánalmas teremtmények.
- Einiges(néhány)?- kételkedve vonta fel a szemöldökét, ajka vigyorba fordult át. Még ha csak néhány rossz szokást szedett volna fel a kedves fivére.- Ha nem lennél a Viszály, azt gondolnám, hogy te magad vagy ezeknek a szokásoknak a démona.- halkan elkuncogta magát.
- Du wirst einfach irgendwie überleben(Majd csak túléled valahogy).- viszonozta a testvérének a vigyorát.
- Nem, még nincs. Ez csupán egy elképzelés. Nem akarok elhamarkodottan cselekedni, előbb szeretném kideríteni, hogy mit is tervez a kicsi Abaddon. De azt hiszem, hogy démont találni lesz a legegyszerűbb a helyére.- mindig lesznek hataloméhes démonok, Mammonéknak pedig annyi a dolguk, hogy találjanak egy kellőképpen ostobát, akit majd úgy rángatnak a zsinóron, ahogy nekik tetszik. Hasznos és erős báb.
- Előbb szeretném megismerni, és utána dönteni, hogy hintalóra ültetem vagy maradhat a nyeregben.- jelenleg Halál volt az a lovas, akiről semmit se tudott, pedig Abaddonról is eléggé kevés információ állt Mammon rendelkezésére de ez még így is több volt, mint amit el tud mondani Halállal kapcsolatban. Csak remélni tudja, hogy nincsenek olyan vágyai, mint Háborúnak, vagy éppen ismerősei az angyali körökben. Egy lovas megregulázása is elég gondot okoz, nem hogy kettőé.
- Schließlich wird ihr Haar weißlich sein(A végén még fehérbe fordul a hajad). Nem aggód túl magad te vénséges vén démon.- mondta egy, mondhatni testvéries mosollyal az ajkán.
- Ki lehet olyan kegyetlen, hogy egy ilyen ártatlan kutyát csapdába ejt?- kérdezte kissé felháborodott hangon. Nem tudja elképzelni, hogy bárki is ilyet tegyen egy olyan tökéletes teremtménnyel, mint egy pokolkutya.
Mosolyogva nézte, ahogy a kutya kényelembe helyezte magát és enni kezdett. Szerencsétlen biztos ki volt éheztetve.
- Komolyan kérdezed? Mintha nem tudnád előre a választ.- félmosoly társaságában forgatta a szemeit, nem hiszi el, hogy Belial így kerülgeti a forró kását.- Natürlich ist er es(természetesen van). Ich nehme est mit(Elviszem magammal). Úgy fogom hívni, hogy Chase, Richard Trenton Chase után, a Sacramentói vámpír után. Hiszen olyan elégedetten nyalogatja a vért is.- nem is vár igazán ellenvetést Belialtól, tényként közölte, hogy magával fogja vinni a kutyát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 05, 2020 7:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 507 • Credit:

Szavai, miként fegyelmezné meg két újonc fivérünket, vagy ahogy ő mondaná, mostohafivéreinket, megmosolyogtatnak. Tudom, hogy csak a szája jár, nem tenné meg, ennek ellenére vicces elképzelni, hogyan picsázná el a két öcsköst.  
-Elég magabiztosan adja elő magát a kis szöszi...de szerintem ő is csak találgat. - húzom el a számat.  Bár én személyesen nem találkoztam a Sötétséggel. Nem is tudom, hogy akarnék-e.
-...de nem női alakban mutatkozik? Legalábbis az elmondások alapján...úgy hallottam. - mondjuk a legkisebb dolog ami jelen pillanatban számít vele kapcsolatban, az a neme. Amikor Lucifer kispadra ültetését említi felnevetek, hiszen eszembe jut, hogy angyalunk ebben a témában is megosztotta gondolatait.
-Jaja, tudom...mi démonok azért lettünk teremtve Lucifer keze által, hogy Isti kis embergyűjteménye bizonyíthassa feltétlen szeretetét Teremtőjük iránt. Ha ez tényleg igaz, akkor a vén szakállas alaposan benézte. - idézem a tollaslány szavait, majd gonoszul felnevetek. - ...azt gondolta, hogy az emberek, majd képesek ellenállni a démoni csábításoknak. - Isten kedvenc teremtményei rendesen elhasaltak a nagyfater vizsgáján.
Mammon eszmefuttatása logikusan hangzik. És bár elcsépelt és lassan közhelyesnek számít a sakktáblás hasonlat, de lényegében sakkfigurák vagyunk egy kockamezőn a nagyok játékában.
-Nézd el....túl sok időt töltöttem az emberek között, ragadt rám néhány rossz szokás. - vonom meg vállamat, mintha ez mit sem számítana, bár próbálom őket levetkőzni.. - De ez legyen a legrosszabb, amit átvettem tőlük. - teszem hozzá. Bizony. Vannak itt súlyosabb emberi "nyavalyák" is a haragnál.
-Eine Welt ist in mir zusammengebrochen. (Egy világ omlott össze bennem.) - vigyorgok rá sunyin poharam mögül. Egyetlen szavam sem igaz, nincsenek illúzióm velük kapcsolatban.
Következő szavai viszont valóban meglepnek. Nocsak, nocsak...az öcsikém Abaddon megbuktatását fontolgatja. Hm, micsoda fordulat. Bár tudom, hogy Háború nem a szíve csücske.
-És van is már jelölted, aki elfoglalhatná a helyét? - szívok a bagómból újra, majd a csikket elnyomom a hamutál oldalán, ahogy az előző szálnál is tettem.
-És Halálnak is hasonló sorsot szánsz, vagy csak Háború alól rúgnád ki a lovát? - érdeklődöm, miközben mindkét kezemmel az asztalra könyöklök, ujjaimat összekulcsolom, államat kézfejemnek támasztom és érdeklődve várom, hogy megossza velem elképzeléseit. Nem zárkózom el, hogy bosszúságot okozzak a cseretesóknak. Sőt, testvéri kötelességemnek érzem, hogy kellemetlen pillanatokat szerezzek nekik. De hogy közreműködnék-e Háború bukásában? Azt nem tudom. A trónra jutását biztosan nem hagynám, már ha valóban igazak a pletyik és ilyen magasröptű célokat tűzött ki magának.
Szavaimat elviccelem, mégis komolyak. Bár természetem és viselkedésem elég kiszámíthatatlan ennek ellenére sokkal előre látó vagyok, mint azt bárki kinézné belőlem. A "lovomon ülnék" még, ha nem így lenne?
-In Ordung...ich beruhigte mich. (Rendben. Megnyugodtam.) - bólintok.
Amikor nyílik az ajtó, nem csak az én, de Mammon tekintete is a bejárat felé szegeződik. Szinte látom felcsillanni a szemeit, amikor egy pokoleb téved be rajta és szépen komótosan asztalunkhoz ballag.
-Még nincs neve. Idefelé jövet csapódott hozzám. Miután kiszedtem egy csapdából, amiben ki tudja mióta vergődött..... - mesélem az öcskösnek. Poharam mögül a kutyára pillantok, aki elkényelmesedik a lábunknál és jóízűen csócsálni kezdi a végtagot, ami akár egykori fogva tartójához tartozhatott.
-Még nem tudom, mit kezdjek vele....- emelem tekintetem Mammonra - ...neked van valami ötleted? - kérdezem, szinte biztosra véve a választ, hogy megtartaná. Tudom róla, hogy a pokolkutyák a gyengéi.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Legalább illően bemutatkozunk, és az esetleges engedetlen mostohatestvéreinket a térdünkre fektetjük, és el lesznek náspángolva, majd sarokba állítva.- természetesen nem gondolta komolyan, előszőr is eléggé kivitelezhetetlennek tartja, és ha mégis meg tudnák tenni, Mammon érezné magát kellemetlenül miatta. Nem voltak már gyerekek, igaz, sose voltak azok, nem most kellene elkezdeniük, több ezer év után. Elég, hogy Belial úgy viselkedik, mint valaki, aki kollégiumba jár.
- Én is csak pletyka szinten hallottam, de ha ez igaz lenne, azt hiszem, hogy arról tudnánk. Ha igaz… nos, azt hiszem, hogy rossz lóra vagy lovasokra tettek.- sejtelmesen elmosolyodott, és mellé felhajtott még egy pohárral a vodkából.
- Azt a részét nekem is megemlítette, hogy mennyire haszontalan az ellenállás, Amara fog győzni, és azt is, hogy nem kellene nőként hivatkoznunk a Sötétségre, annál több, nem illenek rá a szerepek, tehát csupa nonszensz ostobaság.- olyan dolgokat, amiket egy elvakult hívő tudna csak összehordani, amiben igazából még ő maga se hitt. Szerencsétlen vak angyal.
- Lucifer ist leichter zu schließen(Lucifer könnyebben bezárható). Nem volt szükség akkora nagy erőfeszítésre, hogy a kispadra ültesse.- Lucifer volt az engedetlen gyerek, aki felett volt hatalma, akire tudott hatni, még Amara a nővére volt, erőben egyformák, ha nem volt erősebb a sötét, természetes, hogy a gyengébbel kezd.
- Hm… ki alá is tartozott az a terület? Azt hiszem egyre gondolunk. Érdekes, felettébb érdekes. Talán minél hamarább fel kellene keresnünk az illetőt, hátha meg tudja válaszolni a kérdéseinket.- túl sok szál vezet a Háborúhoz, nem lehet véletlen, hogy ilyen gyakran felmerül a neve.- Talán nem ártana le is váltani, és egy általunk megbízhatóbbnak gondolt démont a helyére ültetni.- bár ezt felhozta Mazenak is, mint lehetőséget, de nem árt, ha Belialal is megosztja ezt a gondolatot, ha hárman összefognak, akkor könnyedén kivitelezhetik a Háború leváltását.
- Ha a tényeket nézzük, akkor ez lenne a logikus, másnak nincs akkora ereje, hogy kiengedje, és igazából oka se sok lehetet. A szabadulásáig még csak nem is tudtuk, hogy létezik Amara. A véleményem az, hogy eléggé segíthette Amara szabadulását, és az ok is lehet, amiért Isten elbújt, fél a nővérétől.- vagy az, vagy tényleg csak hátradőlt és nézi a showt, élvezi az emberek és az angyalai szenvedését, a démonok jókedvét.
- Ebben nem fogok vitát nyitni, tényleg nem érdemli meg. De hogy haragudj rá? Az olyan emberi.- egy pillanatra fintorogva ráncolta a szemöldökét, majd ismét kisimultak a vonásai, és folytatta a cigarettázást
- Sajnálom, de én se vagyok tökéletes. Tudom, egy bálvány most ledőlt benned, de majd csak túléled.- mondta elvigyorodva, és kis füstköröket fújt ki.
- Solange Sie mit ihnen zusammengelebt haben, wäre dies nicht Ihre wildeste Idee(ameddig köztük éltél, nem ez lenne a legvadabb ötleted).- vigyorgott és ismét feltöltötte a poharát, és elfogyasztotta annak a tartalmát. Lassan nem ártana még egy üveg.
- Nem kell aggódnod, rendesen oda van szíjazva az a nyereg. De ha mégis a lovam orrába akarnak fújni, majd a fejükre koppintok.- de van igazság abban, amit Belial mondott, nem lehet hanyag, és nem becsülheti alá a két másik lovast. Nem eshet abba a hibába, amibe az elődeik, hogy túl magabiztos lesz, és alábecsüli az ellenfeleit.
Az ajtó felé nézett, és bár az emberek nem láthatják a kutyát, helyette valami furábbat, egy lebegő kart, de Mammon nem arra figyelt, de nem is a vérre, hanem csillogó tekintettel a kutyára. A vértől maszatos aranyos arcára, ahogy játékosan csóválta a farkát, büszkén felszegett fejjel, fogai közt azzal a karral, ami valakinek lehet hiányízik, de biztos megértő, hiszen egy kutya játéka lett belőle.
- Aber wie gut(de milyen jó). Mi a neve az apróságnak?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 3:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 637 • Credit:

Négy lovas egy helyen? Micsoda szokatlan gondolat. Nekem mindenképpen szándékomban áll Háborút és Halált is felkeresni. Külön vagy egyszerre a kettőt, már igazán csak részlet kérdés.
-Nem is rossz ötlet egy füst alatt elintézni mindkettőt....- veszem fontolóra a négyes találka ötletét, hiszen Mammonnak sem lenne ellenére csatlakozni. -Ez esetben, mindenképpen szólok.
-Kis hamis. - kuncogok - A kötelező arkangyalos bratyizást elfelejtette megemlíteni. - kortyolok egyet ismét. De talán jobb is, mert már a gondolattól a röhögőgörcs környékez. Lehet a Főncit is ezzel kábították, hogy képes volt a tollastestvérekkel szövetkezni az emberekért.
-Helyette erőnk természetéről, a négyes szám kulturális jelentőségéről, és a teremtő erők nagyságáról tartott kiselőadást, miközben azt hangsúlyozta, mennyire haszontalanok vagyunk Amara ellen... - forgatom szemeimet. Bár meg kell hagyni, az angyalka logikai levezetése eléggé rendben volt. Nem állítanám, hogy értelmetlen volt vele a csevej, de néhol úgy éreztem túlszárnyalt kicsit a fantázia.
-Én is így értesültem. - bólintok egyetértően. - Csak aztán a vén szakállas valamiért meggondolta magát, és végül a Főncit állította a Pokol élére. - Amara pedig be lett zárva. Hogy mi jelentette börtönét? Egy sötét barlang mélye? Vagy egy szoba rácsos ablakokkal? Esetleg egy terület, aminek határát képtelen átlépni? Igazából nincs jelentősége.
-Állítólag a Keleti Régióban senyvedett, vagy annak környékén. - Ophilia ezt is valami égi jelként igyekezett értelmezni és összefüggést találni a világ eseményeivel. De én csak annyit láttam ebből, hogy az a terület Háború alá tartozik. Érdekes...
-Hm...gondolod, hogy Isten eresztette szabadjára? - veszem fontolóra az ötletét nagyot kortyolva whiskeymből.
-Nem tudom igazad van-e, de tény, hogy Isti távozása sok mindent megborított. - hiszen váratlan utazása keltette zavart és tehetetlenséget én magam is rendesen kihasználtam. Így tudtam elrabolni Raguelt is.
-Vajon mennyire segítette ez a kis lelépő Amara szabadulását? - dobom fel költőien a kérdést. Ha akkora a Sötét nagyasszony ereje, ahogy azt a szőke angyal állítja, - ahogy ő fogalmaz "egy csettintéssel eltörölhetné ismert világunk" - akkor nagy erők kellettek, hogy őt féken tartsák és ennyi időn keresztül odalent is maradjon. Erre nem sok mindenki képes.
-Meglehet. - tárom szét a karjaimat elismerve szavait. - De haragom jogos. Lucifer nem érdemli meg a hűségünket. - jelentem ki határozottan egy halvány félmosoly kíséretével, ami mögött egy esetleges árulás gondolata is megbújhat. A káosz nem az az erő, amit könnyű irányítani, mi sem lehet erre jobb bizonyíték, mint csapongó, kiszámíthatatlan természetem, amit mindeddig Lucifer iránti elköteleződésem tartott kordában. Függetlenül attól hogy előszeretettel mentem az idegeire puszta mókázásból, nála alkalmasabbat nem tudtam elképzelni a Pokol irányítására. Eddig. Viszont elnézve mindazt, amit az utóbbi időkben produkált, már nem vagyok ennyire biztos benne. Lucifer óvatlanná vált, elfordult tőlünk, az ellenségei felfigyeltek gyengeségére. Csak idő kérdése, hogy egy erős kéz magához ragadja a hatalmat, félresöpörjön mindenkit és letaszítsa a Főncit a trónjáról. Meglehet, hogy apuci megérett a nyugdíjazásra? Merengek el poharam szélét piszkálgatva. Oh..kicsit elkalandoztam.
Kérdésére csak a fejemet rázom. Nem, nem ismeri új játékszerem, de talán egyszer lesz rá módja.
-Uhh, testvér....azt hittem kiérzed szavaimból az iróniát. - nevetek fel.
-Ein Familienphoto? Das wäre zu menschlich. (Egy családi kép? Az túl emberi lenne.) - vigyorogva szívok bele a bagómba, majd lassan levegőbe fújom a füstöt.
-Az eddigieket tekintve...halte dich mit deinen Händen an deinem Sattel fest, mein Bruder...am Ende noch...das Pferd wird unter dir weggezogen. (Kapaszkodj erősen a nyergedbe, testvér....még a végén alólad is kirántják a lovat.) - intem óvatosságra nevetve. Hiba volna azt gondolnunk, hogy velünk nem történhet hasonló és a mi helyünkre nincsenek jelentkezők. Háború és Halál sem gondolta soha, hogy majd kiütik őket a nyeregből és most? Két új démon lépett a helyükbe. Nem árt résen lenni.
Kinyílik az ajtó, de látszólag nem lép be rajta senki, mintha csak a szél vágta volna ki. Valójában egy pokoli eb sétál be rajta, szájában egy férfi karjával, a testrész ujjairól lecsepegő, hatalmas vérfoltokat hagyva maga után. De ez nem tűnik fel senkinek. A pincérnőt leszámítva, aki csak a szemöldökét emelgeti.
-Guter Hund. (Jó kutya.) - intézek felé egy dicsérő szót, miközben mellénk helyezkedik.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 2:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Alles kann nicht funktionieren(minden nem sikerülhet).- beletörődve fújta ki a levegőt az orrán át, mintha egy sóhajtás lett volna. Tudomásul vette, hogy ez így alakult. Nem várhattak a végsőkig a kutyái, de szerencsére Höllenhund megmaradt, igazából Ő volt a legfontosabb, az első és eredeti kutyája.
- Az biztos, hogy nem ártana. Ha netalán találkozást szervezel, ne felejtsd el átadni üdvözletem.- elvégre ennyit még megtehet.
- Kezd az az érzésem lenni, hogy csatlakoznom kellene hozzád ezen alkalomkor. Legalább letudnánk egy összeborulást, és talán Háborút is elhívhatjuk.- a négy lovas együtt, elbeszélgetnének a régi szép időkről, arról, hogyan is teltek a napjaik, mi jót vittek végbe, és Belial társaságában tudatosítanák bennük, hogy kik a rangidősek.
- Személyes kapcsolatom nincs a Háborúval, így nem nyilatkozhatók az intelligenciájáról. De gyakorta a kettőnek nincs köze egymáshoz, ha elkapja a vágy, sok mindent nem tehet ellene.- és bár Mammon képes uralkodni az ösztönein, és a vágyain, de ha látszólag nincs mögötte semmi, akkor enged a hűs bűnének, ahogy Mazeval is tette.
- Ja(igen). Ezt és még néhány elhanyagolható apróságot. Wirklich(tényleg)?- elnevette magát és ismét rágyújtott.- Én azt a pletykát hallottam, hogy ha le akarjuk győzni Amarat, akkor az arkangyalok mellett szükséges a négy lovas ereje is. Össze kell fognunk a közös ellenséggel szemben. Lächerlich(nevetséges).- mosolyogva rázta meg a fejét. Ha ez még igaz is lenne, a feltételezés is abszurd, hogy Mammon segítsen az angyaloknak, és szerinte Belial is hasonló véleményen lehet.
- Fura. Elméletileg a Poklot arra alkották meg, hogy Amara otthona legyen, és saját teremtményeivel töltse meg. Már csak emiatt se szolgálhatnánk, Lucifer teremtett minket, nem pedig Amara. De attól még igazad van, találhatunk közös témát.- úgy fest, hogy az a fránya szőke angyal szereti keverni a lapokat, és mindenkinek mást ad elő. Csak mi lehet ezzel a célja? Könnyű válasz az lenne, hogy Amara miatt, de Mammon nem hiszi, hogy csak ennyi lenne.
- Pontosan. A legjobb tudomásom szerint, én nem segítettem a szabadulásában. Arról se pletykáltak, hogy te így tettél volna, drága bátyám. Ez már négyből kettő lovas, kik az ujjukat se mozdították. Más engedhette ki… és van is egy elméletem arról, hogy ki. Az általad nagyfaternek nevezett valaki. Ő zárta be, és biztosra veszem, hogy nem egy egyszerűen feltörhető lakattal látta el a börtönét. Olyannal, aminek a kulcsa is nála volt, és másnak nem lehet akkora ereje, hogy kiengedje a Sötétséget. Talán ezért nem hallani már Istenről, unalmában kiengedte a testvérét, és most pedig hátra dőlve élvezi a látványt. De ez csak az én elképzelésem, tévedhetek is.- nem biztos, hogy így történt, lehet teljesen más volt mögötte, és nem is volt annyira lényeges, megtörtént, Amara kint volt.
- Kenne ich das unglückliche(Ismerem a szerencsétlent)?- kérdezte egy testvéries vigyorral az ajkán.
- Hisztis gyermek vagy.- vigyorogva forgatta meg a szemeit.
- S gyakran ezt hozzák fel erénynek. Ostobák.- ha alkalmat látnak, akkor lecsapnak, nem tanulnak a hibákból, hogy akár csapda is lehet.
- A felismerés az első lépés a gyógyulás felé.- nevetett, mert mintha lenne rá bármi esély, hogy a testvére változna. Mammon is csupán azért változott meg, mert volt ideje gondolkodni, és mint kígyó, levetnie magáról az elnyűtt bőrt, a használhatatlant, kinőtte azt.
- Charming? Wie eine Hinrichtung(Bájos? Mint egy kivégzés). Remélem közös képet nem akarsz. De csak odafigyelve, nehogy  a két… rotzig(taknyos) meglepjen valami kellemetlennel. Habár… akkor én maradnék az eredeti négyesből… hm… jobban belegondolva… nyugodtan légy figyelmetlen.- jókedvűen elnevette magát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 6:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 497 • Credit:


-Es tut mir Leid, das zu hören. (Sajnálattal hallom) - De ha minden a tervek szerint megy, hamarosan ez a kis kellemetlenség orvosolva lesz és az öcskös egy nagyobb pokolkutya-állományt tudhat a magáénak.
-Ich auch nicht (én sem). Nem ártana a körmére nézni. - tűnődöm rajta kicsit, és közben kortyolok egyet a poharamból. Vannak sejtéseim mit akarhat a tollasnőtől - legalábbis részben - de ezt egyelőre nem osztom meg Mammonnal.
-Talán Halál mellett őt is felkeressem egy futó látogatás erejéig. Tudom, hogy Háború előttem jár, jó volna tudni mennyi az előnye. Persze arra nem számítok, hogy önként és dalolva megosztja velem terveit, de azért egy próbát megér. Megeshet elejt néhány infót.
-Azt én sem gondolnám. Annál okosabbnak tartom, hogy megszédüljön egy kis tollpihétől. - Még soha nem néztem nőként a szőkére. Sokkal jobban érdekelt a fejecskéjében rejlő tudás és az, hogy arra szert tegyek, mint maga a csomagolás, de meggondolva, valóban kellemes jelenség.
Halvány mosollyal nyugtázom, hogy angyalkánk előszeretettel szeret értekezni a Sötét asszonyságról a lovasok körében, hiszen velem és a szőkeség szavaiból ítélve Abaddonnal is elcsevegett Amaráról.
-Ejj, ejj Ophilia. - mosolygok a fejemet ingatva. Cseles egy tollas, meg kell hagyni. Úgy zsonglőrködik a szavakkal, mint nagyon kevesen. Előadja, hogy nem tud semmit, mondd is valamit és nem is. Csak játszik a magunkfajták idegeivel. Oroszban tett kis kirándulásunk óta nem találkoztunk, de tudom, hogy hamarosan úgyis viszont látom angyali pofikáját, és akkor megint megdolgozom egy kis infóért.
-Komolyan ezt próbálta neked beadni? - húzom fel szemöldököm.
-Nekem még arról hablatyolt, hogy teremtésünk valódi célja, egyesített erőnkkel világra szabadítani a Sötétséget. - szavaimat megmosolygom, hiszen elég ritka köztünk az egyetértés. Hogy összefogjon a négy lovas? Elég képtelen gondolat. Talán még Mammonnal esetleg, már csak ő maradt a régiek közül, vele talán van valamiféle összhang, de a két cserejátékossal??? Pfffff. Nem csoda, hogy eddig nem ütött be a sötétség.
-Démonként pedig a Sötétséget szolgáljuk... - idézem Ophilia gondolatait. - ....nos, ennek fényében meglepne, ha nem találnák Amarával közös témát. - osztom öcsém kételyeit a szőke angyal szavaival kapcsolatban.
-Ha igaz a feltevése és tényleg általunk szabadulhatna ki, akkor felvetődik a kérdés, mit keres idekint? Láthatólag a Sötét nagyasszony a mi közbenjárásunk nélkül is megoldotta, hogy kiszabaduljon pokoli börtönéből, ahová a nagyfater zárta. - piszkálgatom poharam szélét. Talán nem én vagyok az egyetlen, akit foglalkoztat a hogyan??? Egyedül hajtotta végre a szökését, vagy valaki segített neki?
-Ohh. Glaube nicht, dass ich keinen anderen Spaß habe. (Ne hidd, hogy nincs más szórakozásom). - felelem sunyi vigyorral. Talán még nagyobb örömömet lelem majd benne, mint a Főnök bosszantásában.
-Ettől függetlenül még zavar. - vonom meg a vállaimat, majd én is rágyújtok egy újabb szálra.
-Sosem tanulnak. - legyintek nevetve, de valahol ez a mi szerencsénk, mivel ha okulnának a hibáikból, nehezebb dolgunk lenne.
Ér némi kritika az életmódomat illetően, de nem veszem magamra, elvégre öcsém minden szava igaz. Túl sok időt töltöttem a világban kószálva.
-Ezzel nem tudok vitatkozni. - felelem hangot adva egyetértésemnek, majd jókedvűen felnevetek.    
-Na de...azt hiszem ideje változtatnom a szokásaimon, és több figyelmet fordítanom bájos "családunknak". - teszem hozzá vigyorogva. Különösen odafigyelve két mostohaöcsénkre.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Némi vadászban elszállásolás és egy ládában eltöltött, kinti idő szerint fél év történt. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy a kutyáim a szélnek eredjenek, vagy valaki befogja őket, esetlegesen, aljas módon végezzen velük.- fájdalmas tüske a fekete szívébe, ezt jelentette a kutyáinak eltünése. S még nem igazán volt ideje arra, hogy felkutassa őket, és esetleg megbüntesse azokat, kik voltak olyan merészek, hogy legféltettebb kincsei egyikét elbitorolják vagy fájdalmat okozzon neki.
- Ich mag keine Fragezeichen.(Nem szeretem a kérdőjeleket).- legalábbis akkor nem, ha azok keresztül tudják húzni a terveit és Abaddon egy ilyen kérdőjel volt. Nem tudta Mammon, hogy mit is akarhat a Háború, és ez zavarta, nagyon zavarta, ahogy az angyalhoz fűződő kapcsolata is, nem lenne szerencsés, ha Háború kezébe kerülne az a sok tudás.
- Nos.- kezdett bele, de előtte még szétnyitotta a zakóját, kényelmesebb volt úgy.- Fizikálisan nézve, az angyal teste egy férfi számára megnyerő lehet, csábító, szexuálisan izgató. De nem hiszem, hogy ez lenne a fő mozgatórugója annak, amiért a társaságát keresi. Talán a golyói visszaszálltak a gyomrába és ezzel együtt érzelmeket is nővesztett. Es ist eine schreckliche Idee(Ez egy szörnyű gondolat).- egy démon, ráadásul egy lovas, aki gyengéd érzelmeket táplál egy angyal iránt, ez még viccnek is rossz, nem pedig igazságnak.
- Igen, előkerült a Sötét nagyasszony a beszélgetésünk során. Meg akart arról győzni, hogy nem tudnák szót érteni vele, és mi is pusztulásra vagyunk kárhoztatva. Hogy nem értjük meg. Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ez tévedés. De nem lehetett megmagyarázni az angyalnak.- lemondóan forgatta a szemeit. Ostoba angyal, nem volt képes felfogni, vagy elfogadni, hogy Amara és a testvére csupán annyiban különböznek mindenki mástól, hogy az erejük jóvalta nagyobb volt mindenki másénál, ennyi csupán.
- Vastag kötélből lehetnek az idegei, hogy csak most neheztelt meg reád, drága fivérem. De ha ennyire zavar, hogy nincs kivel szórakoznod, könnyedén találhatsz mást, ne legyél olyan, mint a gyerek, aki elvesztette a kedvenc játékát, és azóta minden savanyú. Vagy egyslágeres előadó lennél csupán?- kérdezte kedvesen mosolyogva, már amennyire képes volt rá. Nem hiszi, hogy ilyen szerencsétlen lenne a testvére, és nem képes találni magának valakit, akivel hasonlóan eljátszhat, mint ahogy azt Luciferrel tette.
- Csoda, hogy még egyben van az arcuk, annyiszor találkoztak már a talajjal.- idegesítő egy szokásuk az embereknek, hogy utána is felállnak, és úgy tesznek, mintha semmiség se lett volna, azt hiszik, hogy minden mehet tovább a régiben. Ostoba faj.
- Nos, ebben egyet kell értenem veled. Az angyalok felett lehet, hogy uralkodhatnak, de számunkra csupán üzletet jelentenek, vagy éppen gazdatestet.- csatlakozott Belialhoz és ismét az italhoz nyúlt.
- Es hat dich verfolgt(az kísért téged).- Mammon is sunyin elvigyorodott, bár talán nem annyira volt sunyi, mint a testvére mosolya, ez Belialnak jobban ment.
- Pedig te nem voltál elzárva. A link életmód hátránya kedves bátyám, a link életmód hátránya.- mosolygott kissé elnézően, és mellé rágyújtott ismét. Nem kell tartania attól, hogy baja lesz tőle.
- Majd ad át üdvözletem. Jelenleg nem érzem szükségét a találkozásnak.- nem tartotta olyan fontosnak, hogy felkeresse Azazelt. A dolgok mostani állása szerint nem szerepelt Mammon terveiben. Majd talán a jövőben felkeresi a mostohatestvérét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 8:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 538 • Credit:

Poharamat a számhoz emelem, hogy újabbat kortyoljak italomból.
-Másfél? Meglepődöm kissé, még a kezemet is visszateszem az asztalra. Nem is ez a szokatlan tört szám lep meg igazán, inkább hogy ilyen keveset mond.
-Azt hittem, hogy mostanra már egy kutyateleped lesz...vagy százötven pokolebbel. Was ist passiert? (Mi történt?) - érdeklődöm. Tudom róla, hogy nagy Hundenarr (kutyabolond). Lefogadom ha tehetné, az összes Höllenhundot begyűjtené.
-Abaddon egy hatalmas kérdőjel. Ahogy a szándékai is, de kétségtelenül hatalomvágyó, így ha az terjeng róla, hogy a trón felé kacsingat, akkor lehet benne valami. Elvégre...a semmiből kezdte, elszívta húgunk, Astharoth erőit, így furakodott be bájos négyesünk második lovasaként. Abaddon, az új Háború. Ha ezt elérte, miért állna meg itt? Hiszen karnyújtásnyira van a trón. Jelenlegi ura meg hát tudjuk, számára fontosabbnak vélt dolgok kötik le a figyelmét. Érzem az öcskösön, hogy nem nézi jó szemmel Abaddon és Ophilia bimbózó kapcsolatát. Kétségtelen az is, hogy többre tartom Ophiliát, mint az öcsém, de messze nem annyira, mint Háború.
-Nem tudom mit lát benne... - tárom szét kezeimet egy apró vállvonással. Én személy szerint információs pontként tekint az angyalkára, bár játékszernek sem volna utolsó.
-Ó, a Sötét nagyasszony, minden gondunk okozója... - vigyorodom el halk sóhajomat követően Amara nevének említésére.
-Akkor bizonyára neked is előadta magát... - forgatom meg szemeim. Szőke angyalunk rettentően hosszan képes szövegelni, de tagadhatatlan némelyik elmélete egész elgondolkodtató.
-Pityergés ugyan...- legyintek nevetve csipkelődésére. Egyikünk sem az a fajta, aki keseregne bármi miatt.
-Ismersz, létezésem első percétől Lucifer idegein táncolok. - Nekem ez küldetés, bár a tanácsadóm szerint inkább rögeszme. Ki tudja, lehet hogy igaza van. Zsigeri szinten érzek késztetést, hogy agyvérzés körüli állapotba hozzam az öregünket, mintha ez a génjeimbe kódolta volna. Nem meglepő hát, hogy nehezményezem, hogy nincs itt, amikor idegelnem kéne.
-...így hogy lelépett, tönkretette a mókát. - húzom el a számat. Nem várom, hogy megértse, de örömömet lelem a Főnök bosszantásában, annak ellenére, hogy őt szolgálom. Ez csak játék.
-Kénytelen vagyok valami más szórakoztatást találni... - sóhajtok és nyújtózok egy nagyot.
-Ami a vadászkákat illeti...higgyék csak...nagyobb lesz majd a pofára esés. - vigyorgok gonoszul, mert hát az lesz. Csak idő kérdése, mikor fordul a kocka. Még ha most "kezükben is van a gyeplő", ahogy öcsém fogalmaz, pusztán átmeneti állapot.
-Nem arra teremtették az embert, hogy démonok felett uralkodjon. - jegyzem meg ismét kortyolva egyet italomból.
-Vielleicht. Aber ich werde dieses Schicksal nicht versuchen. (Talán. De nem kísértem a sorsot.) - felelem sunyi vigyorral. Eszemben sincs keresztülhúzni az első arkdémon magasztos magvas terveit. Sőt, még segíteni is hajlandó vagyok neki a közös cél érdekében, mert hát nekem is érdekem, hogy kivágódjon az a Pokolajtó. Sok begyűjtött lelkecskét kell majd beterelnem azon a kapun. Mindeközben lesz alkalmam foglalkozni angyalom sugallatával is. Úgy hiszen nem árt tájékozódni más irányban is, hiszen vannak még más alternatívák is a Sötétség megfogására. Jó, ha van valami B terv, ha valami balul sülne el és ez a magvas kaland netán nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket. 
-Mostohatestvérünk? Halál is váltva lett? Ehhh...Mikről le nem maradok? - vetem hátam ismét székem támlájának. Ez új infó. Azért ez elég osztó, hogy Mammon öcsém tájékozottabb a családi ügyekben, mint én, pedig az öcsi még négy teljes évet egy ládában is végigsenyvedett.
-Azt hiszem, hamarosan meg fogom látogatni őt. - sunyi vigyor kúszik végig az arcomon. Kíváncsi vagyok az új Halál fejére.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 27, 2020 5:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Zur Zeit? Eineinhalb, wenn ich das sagen kann(Jelenleg? Másfél, ha mondhatom ezt).- kissé letörtek voltak a szavai, Höllenhund marat meg az eredeti alomból, a legöregebb és leghűségesebb, az a fél pedig Pain volt, akit Maze hagyott nála megőrzésre, tehát az a kis aranyos nem volt Mammoné, csak félig.
- Hívj régimódinak, de én azért kissé furcsának találom. Ha egy démon találkozik egy angyallal, ott általában vér szokott folyni, de pár szítok biztosan elhagyja az ajkakat. De olyanról még nem hallottam, amit Háború és Ophelia közt van, akármi is legyen az, nem túl ellenséges.- ez pedig zavarta Mammont, zavarta, hogy nem tudta milyen kapcsolat van köztük, és egy hogyan is befolyásolja Mammon terveit Amaraval. Jelenleg az angyal az egyetlen nyoma hozzá, hogy beszélni tudjon a Sötétséggel, és ha ez meghiúsulná Háború miatt, még több oka lenne a Pestisnek, hogy nehezteljen arra a senkiházira.
- Néha rosszabbak vagyunk, mint a vénasszonyok. Unangenehm(kellemetlen).- nem tudjuk bezárni a pletykás szánkat, és gyakori, hogy amiről pletykálnak, annak a felének a fele se igaz. Nem túl megbízható hírforrások, annyi szent.- In diesen Tagen sind die Tage sehr windig(a napok nagyon szelesek manapság).- mindenfelől fújt a szél, és minden harasztot megzörget. De legalább nem panaszkodhatnak, nem unalmasok a napjaik, mindig történik valami, csak gyakori, hogy nem, úgy fújt a szél, ahogy azt szeretnék.
- Ezt megerősítem én is, kifejezetten jó beszélőkéje van. Sok érdekes dolgot mondott, főleg Amaraval kapcsolatban.- tippjére Belialt is érdekelni fogja, hogy miket mondott a kedves ismerős angyala, de hagyja, hogy előtte kicsit gondolkozzon. Nem árt, ha nem csak a máját edzi.
- Idővel egy könyvtárosra is ráragadnak dolgok, neki pedig sok ideje volt memorizálni sok mindent. Szegényebbek nem leszünk tőle, ha más nem, akkor lesz egy új játékszered. Számomra nem bír akkora értékkel, hogy a kínzásával foglalkozzak.- Mammon számára csupán a fejében lévő tudás, és az Amarahoz fűződő kapcsolata miatt volt értékes az angyal. Ha nem lesz hasznos, Belial nyugodtan megkaphatja, és ráadásnak ezzel még Háborút is idegesíthetik. Kellemest a hasznossal.
- Seltsam(különös). Nem gondoltam volna ezt rólad. Hogy úgy pityeregsz apu után, mint az angyalok.- szélesen elvigyorodott.- Szólj, ha nőne a szárnyad, nem szeretnék az útjában lenni.- elkuncogta magát.- Nem olyannak lettünk teremtve, hogy keseregjünk utána. - elment hát elment, nem foglalkozik a démonokkal, hát nem, kár ezen aggódni, feltalálják magukat a démonok, nem olyan elveszettek mint az angyalok, akiknek a gazdájuk nem fogja a pórázt.
- Kissé zavaró, hogy most… mondjuk úgy a kezükben van a gyeplő.- elfintorodott a gondolat miatt, hogy ha még csak egy kis ideig is, úgy kell táncolniuk, ahogy a vadászok szeretnék.
- A legnagyobb gyengeségük, a törékeny testük mellett.- olyanok voltak, mint a ropi, könnyen törtek, főleg, ha középre helyezték a nyomást.
- Ja(igen). Vicces volt.- csatlakozott a nevetéshez, mert az apróbb kis kellemetlenségeket leszámítva, igen csak mulatságos élmény volt, legalábbis Mammon számára az.
- Erleichterung(Megkönnyebbülés). Kétszer egymásután már nem üt akkorát egy vicc.- kissé már unja, hogy újra és újra töltenie kell a pohárba, de nem volt holmi barbár, hogy üvegből igyon.
- Ahogy ismerlek, még élveznéd is a herélést.- Mammon is elvigyorodott, de megnyugtatja a tudat, hogy azért Belial is belátja, jobb most alacsonyan szállni, és az is segít, hogy tart Mazetől.
- Khm… legfeljebb mostohatestvérünk lehet. De a válasz a kérdésedre, nem, nem tudok róla sok mindent, azóta, hogy kikerültem a ládából nem találkoztunk. Előtte se igazán kerestük egymás társaságát, de azzal egyet kell értenem, hogy számára nem igazán túl produktív ez az egész Amara szituáció.- halál nélkül nincs túl nagy szükség Halálra, unalmas lehet, hogy van munkája, de nem tudja elvégezni. Ha valakinek, hát számára tényleg fontos, hogy megoldást találjanak a jelenlegi helyzetre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 805 • Credit:

Megmosolygom a pokoli galambpostás gondolatát.
-Nekem az is jó, ha valamelyik pokolebeddel üzensz. - fűzöm hozzá széles mosollyal, hisz jól tudom Mammon él-hal értük. Úgy gyűjti őket, mint más a postai felnyalós matricát.
-Wie viele Hunde hast du, Bruder? (Hány kutyád van, testvér?) - érdeklődöm mennyire gyarapodott alapból nem kis számú tenyészete, mert biztosra veszem, hogy szerzett be még párat.
Erről hogyhogy nem tud senki? Kérdésén egy fél pillanatig magam is eltűnődöm.
-Nos talán, mert nem különösebben furcsa az ilyesmi... - valójában nekem sem lenne az. Mióta mindannyian az emberek közt tengetjük napjainkat, szinte mindennaposak a mennyei-pokoli találkák. Már ha csak magamból indulok ki is sokszor előfordul, hogy angyali társaságban találom magam. Raguel. Stamiel. Ophelia. Mégsem ért eddig olyan vád, hogy tollasokkal cimborálok. Noha az én szándékaim nyilván mások, mint Háborújé.
-Démonok. A pletykásabb fajtából...- bár az információval kapcsolatban erősen megkérdőjelezhető a hitelesség, na de mindketten tudjuk: Die trockenen Blätter rascheln nicht, wenn der Wind nicht weht (Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél).
Amikor kedvenc szárnyasom szóba kerül csak gonoszul elvigyorodom, hiszen ő valóban különleges a számomra. Kétségtelenül más szemmel nézek rá, mint a többi tollaskára. Ophilia egy két lábon járó, élő könyvtár, akit szívesen kihasználnék.
-Na beszélni azt tud. Talán túl jól is... - nevetem el magam ismét. Szinte hallom édesen csengő angyali hangocskáját, miként agyzsibbasztó hosszúságú monológokat szaval. Hiszen én sem úsztam meg, hogy kedélyes beszélgetésbe elegyedjek vele. Na persze csak azután, hogy ájulásig kínoztam őt, ahogy a kis angyalpajtását is, akitől lakása címét kaptam. Nehezen találtuk a közös hangot, de panaszom nem lehet, végül is amit akartam nagyjából megtudtam. Biztos vagyok benne, még jó pár ínycsiklandozó titkot rejteget szőke kis buksija. De nem csak az én kíváncsiságomat kelti fel a szőke angyal tudása, az öcskös is szívesen bepillantás vetne elméje titkaiba.
-Tehetünk egy próbát...de nagy eredményre nem számítanék. - mondom kissé negatívan annak ellenére, hogy nem zárkózom el semmilyen kísérletezéstől.
-Az irattára nélkül...- keresem rá a legtalálóbb szót. - ...eléggé hasznavehetetlen. - húzom el a számat. Kivéve, ha valaki az elméleteire kíváncsi, mert abból akad neki bőven. Bár találgatni bárki tud, ez annyira nem poén. Jól emlékszem még az angyalka szavaira....ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy az csak féligazság volt, de azt elhiszem, hogy könyvtára nélkül kevesebb információ áll a birtokában. Hiszen nincsenek kéznél hőn szeretett pergamenjei és könyvecskéi, hogy rájuk kukkanthasson, ha valami épp nem ugrik be. Ez elég kellemetlen, főként, hogy most a Mennyek kapui is zárva vannak. Még értük sem tud menni.
Nem titkolom, hogy neheztelek a Főncire. Sértődöttségem némi meglepetést és pimasz vigyort vált ki az öcskösből.
-Hm...tulajdonképpen igen. - vágom rá teljesen őszintén. Bár inkább úgy fogalmaznék, már ha lennének érzéseim, hogy csalódott vagyok. Konkrét, meghatározott feladattal teremtett minket, hogy hűen szolgájuk őt, erre fel gondol egyet mert kicsit unatkozik és hátat fordít az egész Pokolnak, beleértve nekünk is. Pfff.
-Megrendült kissé a tiszteletem iránta. Azt hittem felelősségteljesebb... - rántom meg a vállaimat ismét és kiiszom az utolsó nagy kortyot is a poharamból. Ami tény az tény. Dobott egy puszit és elment nyaralni, szabadon hagyva a trónját. Ezek után olyan meglepő volna, hogy egyesek a helyére ácsingoznak? Egyáltalán nem csodálkozom. Azok a démonok, akik titkon mindig is a bukását várták, felfigyeltek a kínálkozó lehetőségre. Ha a pletykák igazak, akkor Háború is. Ami engem illet nem vágyom a helyére, szívesebben bosszantom, tépázom idegeit. Legalábbis eddig még nem ébredtek bennem a trón megszerzésére irányuló gondolatok.
New York, New York. Facsarok még vagy kettőt testvérem nem létező szívén. Piszkálódásomra jó tanácsként figyelmembe ajánlja, hogy élvezzek ki minden ott töltött pillanatot, mert rövidesen vége lesz a "jó világnak".
-Igen. Igen. Tudom. - bólogatok, nem feledkeztem el a vadászokkal kötött egyezségről, de nem úgy tűnik, mintha ez a tény engem annyira zavarna. Sőt, talán még élvezném is, ha felkerülnék arra a bizonyos listára.
Helyeslően bólintok Mammon szavaira. Az emberi elme túl élénk. Hajlamos a túlkapásokra és az a rengeteg dráma...
-Bosszantó jellemvonásuk, de egyben olykor gyengeségük is. - jegyzem meg.
-Álmában? - nevetek fel ismét jókedvűen, amikor azt hiszi, hogy álommanóként tennék látogatást Natalie tudatalattijában. Nem Mammon az egyetlen, aki szívesen kúszik be mások álmaiba, magam is hódolok olykor ennek a hóbortnak, de eszemben sincs a vadászkislánynál is elsütni ezt a poént. Az efféle álomjárta élményeket valaki egészen másnak tartogatom.
-Machst du Witze? Unter vier Augen (Viccelsz? Szemtől szembe.) - fogom meg a whiskeys üveget és töltöm meg ismét poharamat.
-Ne aggódj, nem teszek semmi olyat, ami borítaná ezt a csinos kis megállapodást. - teszem vissza az üveget az asztalra és húzom magam elé italom.
-Az első ark letépné a tökeim, ha bekavarnék a nagy tervbe. - vigyorodom el, mert hát mindketten tudjuk milyen kis heves néha. Könnyen előkerül az ostora vagy lendül az ökle, ha valami nincs kedvére.
-És kisöcsénkről tudsz valamit? - érdeklődöm, hisz róla még régebben hallottam bármit is, mint Abaddonról.
-Elég nagy szívás az élet neki mostanság. - húzom el a számat. Nem sok sikerélmény érheti újabban. Nem igen halnak a népek.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 23, 2020 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Ich schicke dir eine hölle Taube(majd küldök egy pokol galambot előtte).- elmosolyodott, már a gondolat, hogy van ilyen galamb, az is mosolyt csalt az ajkára. Vicces látvány lenne, hogy azok vinnék az üzeneteket a démonoknak.
- Erről hogyhogy nem tud senki.- kissé csalódottan sóhajtott fel. Azt gondolta, hogy valakinek csak feltűnt már, hogy háború sokat legyeskedik az angyalok körül. De Belial reakciója arra enged következtetni, hogy ez így volt. Vagy mindenki vak, vagy Háború ügyesen leplezi a nyomait.
- Komolyan?- most Mammonon volt a sor, hogy meglepetten visszakérdezzen. Bár kissé visszafogottabb volt, mint Belial, de ez a hír igen csak meglepte. Hogy Háború akarja lecserélni Lucifert, inkább ez volt az érdekes hír, nem az, amit Mammon mondott.
- Kik beszélik ezt?- inkább volt érdeklődő a hangja mint kíváncsi.- Bár van benne valami, ha tényleg inkább az angyalok felé hajlik, nem ostobaság, hogy meg akarja szerezni magának Lucifer trónját, onnan könnyedén békét köthetne. Hm… azt hiszem nem ártana, hogy ránézzünk a körmére a kedves mostoha öcskösnek.- bár Belial se volt vérszerinti testvére, de ketten maradtak az eredeti négyesből, őket még teremtették, nem szerezték a rangot. Ha valakit, akkor a viszály lovasát fivérének tekintette. Leginkább annak a fajtának, akit nem mindig mutatsz be az összejöveteleken, de attól még a testvére.
- Akkor van egy közös ismerősünk.- megengedett magának egy félmosolyt. Belial mosolya pedig arra enged következtetni, hogy ők ketten nem beszélgettek el olyan kellemesen, ahogy Mammonnal tette.
- Az nem kifejezés, hogy mennyire sok. Szívesen szert tettem volna rá, de ahhoz túlságosan jól elbeszélgettünk. Nem lett volna illendő, ha abban a helyzetben erőszakhoz folyamodok. De most, hogy szobakerült, mi a véleményed arról, hogy wir gehen und sehen, was sein hübscher Kopf verbirgt(megyünk és megnézzük, mit rejt az a csinos feje). Tudnánk haszonsítani a tudását, minden bizonnyal tud valamit a Magról, ami miatt a vadászok szövetségre léptek Luciferrel. Ezt a magot akarják felhasználni Amara ellen, ha megtalálták. Az Abadonnal való kapcsolata pedig nem hiszem, hogy csupán üzleti lenne.- avatja be testvérét a maggal kapcsolatos részletekbe, ha nem lenne tisztában velük.
- Es kann ein Familienmerkmal sein(lehet, hogy családi vonás).- felhajtott még egy pohár vodkát.
- Nocsak, csak nem érzékenyen érintett, hogy elment? Ezt nem néztem volna ki belőled bátyám.- pimaszul rávigyorog Belialra, nem nézte volna ki belőle, hogy ez ennyire szíven ütötte, hogy apuci elhagyta a gyerekeit, mint valami rossz filmben, és az idősebb testvér még mindig neheztelt ezért.
De a piszkálodást Mammon is visszakapta New York képében, amire megvolt a Pestis válasza is egy beintés képében.
- Élvezd ki, még teheted, minden démon tiltva van vagy lesz, ez az alku. Ebbe te is beletartozol kedves Belial.- bök egyet Mammon is, előbb vagy utóbb Belial is felkerül Mammon mellé a listára.
- Nonszensz kis apróság az egész. Sokkal jobban boldogulnának, ha megszabadulnának az érzéseiktől. Helyette ragaszkodnak hozzájuk, azt hiszik, hogy valami ostoba filmben vannak, ahol különleges erőt kapnak tőlük, vagy hasonló ostobaság.- fintorgott és közben még egyet szívott a cigijében majd elnyomta a hamutálban.
- Van benne pár érdekes részlet, ezt elismerem, de összeségénben nem túl izgalmas. Oh, és ha lehet, egy darabig ne piszkáld őket, az üzenetemet leszámítva természetesen. Jelenleg hasznos a szövetség, nem lenne túl nyereséges, ha felbomlana, mert te is meglátogatod az álmában… egyébként is, az az én trükköm, találj ki mást.- mondta mosolyogva, és reméli, hogy a testvére kreatív lesz, és nem másol más füzetéből, csalódás lenne nagyon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Irish pub WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 628 • Credit:

Szavain jót derülök. Még, hogy a nyakamra járna. Megnézném azt. Ettől függetlenül, ha akar jöhet. Mindig van egy pár üveg jóféle whiskey vagy vodka a spájzban.
-Nem bánom. - vonom meg a vállaimat halvány mosollyal.
-Csak szólj előtte, van pár hely, ahol megfordulok. - utalok arra, hogy nem cövekeltem le egyetlen városban. Több lakást fenntartok magamnak. Bár azt hiszem New York most egy időre kiesik.
Ládabeszámolója közben érdekes dolgot oszt meg velem.
-Komolyan? - kérdezek meglepetten. Hitetlenkedve hallgatom szavait. Háború és az angyalok??? Mi a fene!!!
-Érdekes, amit mondasz... - nézek komoran magam elé, majd poharamból kortyolok egy nagyot. Idejét sem tudom már, mikor láttam vagy hallottam bármit is Abaddonról. Nem igazán kerestük egymás társaságát sem most, sem korábban. Azt hiszem ő az az öcsém, akit a legkevésbé ismerek. 
-A rossz nyelvek szerint a trón felé kacsingat. - sóhajtok fel a plafon felé emelve tekintetem. Lassan kifújom a füstöt és nézem, ahogy kígyózva száll felfelé.
-Legalábbis valami effélét beszélnek...- teszem hozzá, majd újra az öcskösre pillantok. Ha ez igaz, biztosra vehetjük, nem azért teszi, hogy megnézze, Lucifer kényelmesen ül-e rajta.
-Ophilia??!! - sunyi vigyor költözik ismét a képemre az ismerősen csengő női név hallatán. Mindig jó kedvem támad, ha szóba kerül a kis tollaska. Az a sok csodás közös élmény...
-Jól ismerem a kicsikét, volt szerencsém vele találkozni. - jegyzem meg sejtelmes vigyorral, miközben feldereng előttem első találkozásunk. Kétségtelen, hogy én jobban élveztem az együtt töltött időt, mint ő.
-Sok tudás van abban a csinos kis fejecskéjében. - mesélem tényszerűen, cseppet sem célom méltatni érdemeit, de ami igaz az igaz. Csak gondolatban teszem hozzá, hogy szívesen belekukkantanék abba az szőke kobakjába.
-Azt viszont nem tudom, hogy Háborúval milyen kapcsolatban áll. - teszem hozzá.
Ismét csak egyetérteni tudok Mammon szavaival. Lucifer túl "jóra" alkotott minket. Lehet nem így akarta, de ahogy a mondás is tartja: "Späte Reue ist Hundegedanke" ("Késő bánat, ebgondolat").
-És pont úgy hátrahagyott minket, mint Isten a tollaskáit. - szívok még egy utolsó slukkot a bagómból, majd a hamutál oldalán elnyomom a csikket. Ránk unt, szabadságra vágott és felcuccolt a halandókhoz.
-Egy büdös szó nélkül lelépett. - morgolódom, s közben félig üres poharamat magamhoz véve ismét kényelembe helyezem magam a székemben. Még csak nem is leplezem, hogy még mindig neheztelek ezért a főnökre. Amit Raguellel tettem elég merész húzás volt. Lucifer rokoni kötései miatt számítottam rá, hogy nem hagyja szó nélkül és esetleg megbüntet. Ezért kis időre a háttérbe húzódtam, várva, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Amikor visszatértem volna értesültem arról, hogy a Főnök elhagyott minket és az emberi világban vakációzik. Aztán beütött a szar és hirtelen szüksége lett ránk. Ez így nem volt mókás, ezért lélekben hatalmasat beintve neki léptem le újra. Ezzel rendesen levertem nála a biztosítékot, hiszen köztudottan apuci nem szereti az engedetlenséget...
Mammont kitiltották New Yorkból. Ha ez nem lenne elég szar érzés neki, én még teszek rá egy nagy lapáttal. Nem is én lennék, ha nem feszegetném tovább a határt. Nagylelkűen felajánlom, hogy hozok neki valami emléket - apró testvéri figyelmesség - ha már ő nem jöhet. Erre egy úrinőt megszégyenítő kecsességgel emeli felém a kezét és mutatja az emberi világ egyik egyezményes jelét. Értem a célzását.
-Meglátom mit tehetek. - válaszolom pimaszul. Az üzenetét pedig amit a vadászlánynak szán tekintheti elintézettnek is. Ismerek pár hatásos trükköt, ami meghozza a kívánt eredményt.
Érdeklődve figyelek, mikor megosztja információit a kislányról.
-Oh, így már érhető miért pikkel így rád. - az emberek sokkal komolyabban veszik ezt a testvériség dolgot, mint mi. Amikor Mammon azt is elmondja, hogy Natalie jóvoltából még egy golyó is homlokon csókolta, pedig a vadászvezérkölyök képében tetszelgett, jókedvűen felnevetek. Talán túl jókedvűen is, mert egy pillanatra felénk irányul minden tekintet.
-Érdekes jelenségnek tűnik ez a Natalie...- jegyzem meg, miközben egyre nagyobb kedvet érzek, hogy személyes ismeretséget kössek vele. Nevetés közben azért nem hagyom figyelmen kívül mondandója további részét sem. Nem árt ha tudom, mire kell figyelnem.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Szerencsémre a jó végén álltam.- sokat sejtetően elmosolyodott, nem kellett még szaladnia és mosni a szemeit, vagy az össze ragadt haját mosnia. S talán ez igaz, talán nem, de nem is igazán fontos. Csupán testvérek közti beszélgetés, semmi egyéb.
- Tröstlich(megnyugató). Máskülönben kénytelen lennék a nyakadra járni és a te készleteidet fogyasztani.- fenyegetésnek talán megteszi, bár nem hiszi, hogy Belial tart a lakásán italt, nem lenne az alkoholnak ideje szellőznie se. Bár abban se biztos, hogy van külön hely, ahol Belial lakik. Addig nem hívja át magához Mammon, még erről nem győződött meg, a végén még a nyakán ragadna, és hiába testvérek, attól még nincs szüksége lakótársra.
- Rabságból ki, rabságba be.- elhúzta a bal ajkának sarkát, és egy biccentet egyet féloldalasan, majd egy nagyobbat szívott a cigijéből.
- Amit kifejezetten furának, érdekesnek találtam, hogy ott volt a jelenlegi Háború is, és nem azért, hogy engem kiengedjen. Azt hiszem ellenkezőleg, esetleg ha mégis kijutnék, akkor vissza is tegyen, vagy megakadályozza, hogy elhagyjam a helyszínt. Felettébb gyanús a viselkedése. Valamilyen szálak is fűzik egy Ophilia nevű angyalhoz.- hagyta, hogy az információt megrágja Belial, addig is leküldte a második vodkáját, és újfent jelzet a pincérnőnek, és amint jött újra tölteni, elkérte az üveget is. Egyszerűbb így.
-  Das ist wahrheit(ez az igazság). Úgy fest, hogy pont ugyan abba a hibába esett, mint az apja, a saját képére alkotott minket, csak apró hiba csúszott a számításaiba, jobban sikerültünk, mint azt várta.- elvigyorodott és lepöckölte a hamut a cigi végéről, majd újra beleszívott, és még egy felest megívott, majd kifújta a füstöt.
- Ha más nem is, de az biztos az volt.- ezzel egyet kellett értenie, ha valamije jó volt Lucifernek, az a képzelő ereje a kínzások terén.
- Nos, azt hiszem, az illető orra helyére egy szamárnak a nemzőszervét tudnám elképzelni, és olyan kínokat, amik nem csak a Pokolban, de az ellenkező oldalon is legendának számítanának.- ezt tudja elképzelni, de hogy meg is fog ez történni, arra nem sok esélyt látott, aki egy arkot megölt, annak egy másik se jelent majd túl nagy gondot, még ha az Lucifer is.
- Huh, ne is mond. Csak mondják és mondják, károgják, hogy bűnös lelkek vagyunk, majd eljön a megtisztulás, és nekünk végünk, utána örökké szenvedünk, blablabla.- lemondóan legyintett egyet.
- S azóta is várnak, szerintem igazán fel se tűnik, ha egy angyal hiányzik a létszámból. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hála ennek az egész Amara ügynek.- ha másért nem lehetnek hálásak, ezért már igen, minden figyelem a Sötétségre irányult, és a démonok pedig úgy intézhetik az ügyeiket, ahogy szeretnék.
- A ládából való szabadulásom után futottam bele. Úgy gondolta, hogy ezzel nagy szolgálatot fog tenni a Világnak.- elmosolyodott és utána elnevette magát.- Tévedett.- vigyorgott, majd megvonta a vállát és megivott még egy vodkát.- Gondoltam jó lesz majd otthonra, unalom elűzésnek tökéletes.- és arra se volt rossz, hogy kísérletezzen rajta, de erről nem kellett tudnia Belialnak, erről senkinek se kellett tudnia, ez csak Mammon és az angyalka közös titka marad.
- Khm…- kecsesen és nőiesen emelte fel a kezét, ökölbe szorította a kézfejét, és a középső ujját kitartotta.- Erre egy gyűrűt talán.- majd leengedte a kezét, és folytatta a bagózást, apró, halvány mosollyal az ajkán.
- Danke.- hálásan rámosolygott a testvérére, Mammon nem lép a városba, és mivel címet se kapott, ahová levelet küldhetne, így ilyen módszerekhez kell folyamodnia.
- Én is ebben reménykedek. Minden bizonnyal mélyen fogja érinteni.- előre iszik a medvebőrére, de ha jól gondolja, akkor mély nyomott hagyott a nőben, friss még az a nyom, csak emlékeztetni kell arra, hogy ki járt nála.
- Wallenbergen keresztül. Amolyan fogadott testvére, vagy ahhoz hasonló. Együtt nőttek fel, és lettek vadászok, azt mondanám, hogy vagy a bal vagy a jobb keze Wallenbergnek. Miután kiszabadultam a ládából, felkerestem a hölgyet és megnéztem, hogy miket is álmodott, ha pedig már ott voltam, kissé alakítottam az eseményeket. Olyan jól sikerült, hogy hiába voltam Wallenberg alakjában, természetesen fejbelőtt.- elkuncogta magát az emlék miatt.- Utána már a saját alakomban folytattam vele egy kisebb beszélgetést. Nem igazán volt kooperáló kedvében, a szokásos maszlagokat hajtogatta, mint minden ember, jó győz, megfizetek, és a többi és a többi. Meg folyton a halott félangyal exét emlegette, kereste, unalmas volt, de a lelkét nem adta volna el érte. Sőt, valamiért angyaltollak hulltak az álmában. Nem kizárt, hogy valaki figyel rá.- nemtörődöm módon vonta meg a vállait, és cigizett, ivott tovább.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6