Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Utcák
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Pént. Feb. 10, 2017 9:58 pm
Következő oldal


Kirsten & Void
Lehet rossz döntés volt összebarátkozni azzal, akit védenem kellett, de már későbánat. Úgy gondoltam, hogy jobban meg tudom védeni, ha a barátjává válok. Akkor nem lenne feltűnő, hogy állandóan vele vagyok. Ha egy idegen követné mindig, akkor az gyanússá válna neki.

Túl közel kerültem hozzá. Tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége. Az utóbbi időben kezdtem valami mást is érezni iránta, mint barátságot. Nem volt szabad ilyet éreznem, szóval próbáltam ezt elnyomni, de nem volt könnyű. Mindig mikor megláttam, másra sem tudtam figyelni csak rá. Próbáltam egyre kevesebbet találkozni vele, hátha így jobb lesz. Féltettem, szóval még így is mindenhova vele tartottam, de próbáltam úgy, hogy ne vegyen észre. Ezen a napon is őt figyeltem. Egy kávézó kinti részén ültem és a kávémat kortyolgattam. Figyeltem, ahogy az út közepén a csodálatos haját az arcába fújta a szél. A könyvét is elejtette, amit egy káromkodás követett. Halkan kuncogtam, mert nagyon aranyos volt mikor káromkodott. Már indult volna tovább a lány, de akkor megláttam egy nagy sebességgel haladó kocsit. Tudtam, hogy mi lesz. Nem hagyhattam. Muszáj volt közbe avatkoznom. Felálltam a székből, kiengedtem a szárnyaim és elkezdtem repülni felé. Az idő lelassult. Legalábbis nekem úgy tűnt. Próbáltam minél gyorsabb lenni, hogy odaérjek. Sikerült is. Amint odaértem megragadtam és elrepültem vele. Az emberek valószínűleg megláttak, de nem érdekelt. Abban a városban nem igazán kedvelték a természetfeletti lényeket, de nekem csak az számított, hogy Kirsten épségben megússza.

Nem akartam vissza szállni az emberek közé, mert bajba kerülnék, szóval egy épület tetején szálltam le és leraktam őt is.
- Figyelj, ezt már régóta el akartam mondani... - zavaromban a tarkómat kezdtem vakargatni.remélem, hogy ez jó lesz :3 | outfit | xxx | ©


Utolsó Poszt Hétf. Jan. 30, 2017 10:00 pm
Következő oldal


• Void && Kirsten •

Remember, I love you [ Lejátszás ]

Szorongó érzés tátong a mellkasomban. Sietve szedem a lábaimat át az úttesten, szeretnék minél hamarabb hazaérni. Egy sötét farmer, és egy kinőtt, világoskék pulóver van rajtam, ami még az öcsémé volt. Hiába, hogy fiatalabb nálam, magasságban és testsúlyban már régen elhagyott. Kényelmesen belebújhatok a ruháiba. Közben folyamatosan Voidon jár az eszem, és azon, hogy hogy lehet valakinek ilyen furcsa neve. Alig ismerem még, mégis olyan, mintha már egészen gyermekkorom óta velem lenne. Mintha mindig figyelt volna, és ha mellette vagyok, elfog egy olyan különös biztonságérzet. Mintha vigyázna rám. Különös, ilyet eddig csak apám mellett éreztem, s most mintha egy csapásra minden megváltozott volna.
A szél meglebbenti eperszőke tincseimet, egyenesen belefújja a szemembe, amitől megtorpanok egy pillanatra. Szabad kezemmel próbálok megszabadulni a hajszálaktól, amik épp készülnek beleépülni a retinámba. Kezemből kiesik a biológia könyv, ami csak még jobban megnehezíti számomra a létezést.
- Bazd meg! – ripakodok rá a tankönyvre, s megpróbálok lehajolni, hogy felnyaláboljam. Az agyamban megállás nélkül visszhangzik Void neve, és nem akarok mást, csak hazaérni, csinálni egy forró csalánteát és bebújni a puha, meleg takaróm alá. Felállok, már legalább tíz perce tökölök az út közepén, de megmondom őszintén, semmi kedvem megmozdulni. Ha tehetném, itt helyben elaludnék. Az egész napom leterhelt, és stresszes volt. Főleg a tripla biológia óra az egyetemen. Utálom a biosz órákat, és a tanárnő is kipécézett magának, és egész nap engem zrikál.
Nagy levegőt veszek, hogy indulásra bíztassam magamat, még egy utolsó mozdulattal a fülem mögé túrom az egyik elkószált tincsemet, és nagyot lépek, hogy tovább jussak.


credit && szószám: kevés


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2