⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Lucifer
The devil's voice is sweet to hear.

Hell or Heaven
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Admin
☩ Reagok :
129
☩ Keresett személy :

Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 11:37 pm
Következő oldal

Lucifer


Véleménye az emberekről
Változó
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Mihály vagy Gabriel, semleges?
Semleges
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Lucifer az Ördög, ő a Sátán, minden baj és rossz okozója. Ő tehet az emberek keservéről, az ő uradalma a Pokol, ahol a délutáni tea mellé az elkárhozott lelkek gyötrelmét szokta fogyasztani. Legalábbis sokan így képzelik el, de mi az igazság?

Lucifert (arkangyal) még Isten bízta meg egykoron az alvilág vezetésével, csakhogy mára ebből nagyon elege lett. Unja a Poklot, a monotonitást, ezért feljött az emberek közé, hogy izgalomra lelhessen. Lost angelesbe jött Mazikeen-nel (maze), ahol arra parancsolta, hogy vágja le a szárnyait. Hogy erre miért volt szüksége? Nem, akarta, hogy apja vissza küldje a pokolba, hogy őrizze azt tovább. 4 évig élt az emberek között, amíg Isten elnem hagyta a mennyet, s angyalok jöttek az utcákra.
Kalandból van bőven, révén, hogy háború dúl a Föld felszínén, amelybe nem titkolt célja csatlakozni. Emberekre végtére is szüksége van a Pokolnak és a démonoknak, nem hagyhatják, hogy Gabriel kiirtsa őket.
Mihállyal szeretne szövetségre lépni ennek fényében, illetve San Francisco városába is belépést kíván nyerni, akit hamarosan meglátogat.

Attól függetlenül, hogy a Poklot unja, démonjait nem hanyagolja. Hű társa Mazikeen, második lordja pedig Agramon. Lovasai és további csatlósai is várják parancsait, persze akadnak, akik annyira azért nem nézik jó szemmel a cselekedeteit. Ilyen például Abaddon, aki közeli bizalmasa ugyan, de a háttérben már a bukása érdekében keres szövetségeseket, hogy át vehesse Lucifer uralmát.

//Kezdetnek ennyi lenne. Smile  Mint látható, sokan várják a karaktert, arkangyal testvéreiről nem is beszélve, tehát játékokban egyáltalán nem lesz hiány.
A PB-hez és az alapkoncepcióhoz ragaszkodnánk, mivel az előző user már sok mindenbe belekezdett, ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk minden egyedi ötletre!
Faja Arkangyal, nem bukott, nem sátán, vagy ördög, hanem arkangyal.
A Lucifer sorozatból merítettünk ötleteket, de bátran írj és leírunk, elküldjük az eddigi játékait is.

Egyedüli kérésünk a leendő userhez, hogy legyen aktív (nem kell naponta harminc reagot gyártani Very Happy hetente legalább 1 vagy 2tőt kérnénk), mert rendkívül fontos karakterről van szó!

foglalt
Tom Ellis
Kor: sok
xx


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ 
Lucifer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: