Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Faye Cartelle Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 30, 2017 11:49 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Faye!! Kedvesem, hát eljöttél hozzám, és én ennek annyira örültem, főleg, hogy ennyire komoly terveket szőttél, hogy mindent megteszel, hogy ennek a fontos karakternek jó "anyukája" legyél. Remélem nem hagysz el legalább te! :'( Annyi minden ötlet kavarog bennem, remélem hamarosan Sofiel is issza tér, és akkor még több bonyodalom lesz, majd azt is remélem, hogy ááh annyi minden van bennem    
Kérlek majd pmben beszéljük meg, hogy folytatjuk a játékot, vagy újat fogunk kezdeni? Várlak foglalj avit!! És beosztást! Very Happy


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Faye Cartelle


Faye Cartelle Tumblr_n8d9e1zYVY1r0xw5zo2_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
SF vezetője (?)
☩ Multi :
-
☩ Play by :
Natalie Portman
☩ Korom :
30
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 30, 2017 12:44 am
Következő oldal


Faye Cartelle
Idézet amit a karaktered ihletett
Natalie Portman
ember
kanon
Michael
elnök
San Francisco

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:  Nem vagyunk egy kellemes faj. Tudom jól, nem volt szükségünk angyalok és démonok segítségére, hogy számtalanszor vérbe borítsuk már a Földet. Egymást gyilkoljuk, fajokat pusztítunk ki, és változatos módokon romboljuk a természetet is. De ilyennek teremttettünk. Magunkat nem tudjuk megtagadni, még akkor sem, ha eljön a világvége. De küzdésben, eltökéltségben kitartásban nincs vetélytársunk. Ezért vagyunk még mindig itt. Makacsul ragaszkodunk az életünkhöz és a világunkhoz. Még akkor is, ha titánok ellen kell harcolnunk. Akkor is, ha minden ellenünk szól. Mert emberek vagyunk és a Föld az embereké.


   Mióta élsz?: 28

   Gabriel vagy Mihály?: Mihály

   Vélemény a természetfelettiről? :Nem rajongok semmiért, ami nem ember. Nem a létezésükkel van gondom, csak azzal, hogy itt vannak. A Föld az emberé. Ők pedig nem tartoznak ide és ez szüli a legtöbb ellentétet, ahogyan a nagy háborút is ez okozta. Az angyalokat persze nem lehet egy lapon említeni a démonokkal. Velük könnyebben és szívesebben kötök szövetséget is, és azt sem felejthetem, hogy a városunk védelmezője már 25 éve egy arkangyal, aki mindig becsületesen és hűségesen védelmezett minket, amiért csakis hálával tudok rá gondolni.

   Város: San Francisco

   Család: a szüleim halottak. Apám a város korábbi vezetője, akit néhány hónapja meggyilkoltak.

   Beosztásod: a város vezetője vagyok

    Szakadár infó: -

   
27
Birdie
12 éve
Képességem


-információk

-

Nincs szószám!
.
Ezt a történetet vérrel írják
Bármennyire is szeretnék most magamba roskadni és szétsírni az arcom, nem tehetem. Bár tudtam és készültem rá, hogy egyszer majd nekem kell vezetnem ezt a várost, de sosem gondoltam, hogy ilyen hamar a nyakamba szakad ez az óriási felelősség. Biztos voltam benne, hogy apám még hosszú évekig vezeti majd San Fraciscot és valahol bíztam is benne, hogy a válságos éveket átvészelhetem az árnyékában. Még akkor is, ha néha meggyőződésem volt, hogy hibás döntéseket hozott az öreg, vagy épp elhamarkodottan cselekedett. És most, itt állok, a kamerák készenlétben, az emberek feszülten várják, hogy letörölgessem az arcomról a könnyeket és új vezetőjeként először szóljak a néphez. Apám teste még szinte ki sem hűlt, de máris itt a nyakamban sok kötelesség. A tekintetem Michaelre siklik, aki a igyekszik a háttérben maradni, de nekem most az is elég, hogy itt van a szobában. A zajongás elül, akinek nincs dolga, lassan elhagyja a zsúfolttá vált helyiséget, és csak néhányan maradunk a tábornok dolgozószobájában. Az én dolgozószobámban. Letörölgetem az arcomat, megacélozom a tekintetemet, és intek az operatőrnek, hogy készen állok.
...

- Nem szükséges emlékeztetned rá, Jeff bácsi! - szakítom félbe az öreg katonát, aki bár nem a rokonom,  mindig is akként tekintettem rá; ahogyan apám is szinte testvéreként és legfőbb bizalmasaként tartotta számon. - Sosem leszek és nem is akarok az apám kopija lenni. Megvannak a saját elképzeléseim és módszereim. Nem vagyok katona. - Jeffrey Stanwick ezredes szálegyenes tartással emelkedik fel a fotelből és a dohányzóasztalra csapja a whiskys poharát. - De igen, az vagy. Én képeztelek ki. Az apád tanított mindenre, amit tudsz. A nyomdokaiba kellene lépned, ahogy mindig szerette volna. Úgy látszik, tévedett, mikor azt hitte, képes leszel tovább vinni a várost az általa kijelölt úton. -  hátat fordít nekem és kimasírozik a szobából. A pszichológiai hadviseléshez épp olyan jól ért, mint a szárazföldihez, csak épp azt nem tudja, hogy engem ezzel nem fog megtörni. Talán kissé túlzásba vitte az atyáskodást, és azt hiszi, joga van megmondani, mit és hogyan tegyek. Elfelejti, hogy már nem vagyok gyerek és legfőképpen nem a beosztottja. A holnapi bejelentést illetően azért kértem ki a véleményét, mert szerettem volna néhány retorikai tanácsot kérni tőle. Erre kaptam egy tonna kritikát a bevezetendő intézkedéseket illetően. Márpedig azokban nem vagyok hajlandó egyezkedni.
...

- Mind tudjuk, hogy apám építette fel és védelmezte Michael oldalán harcolva ezt a várost. Neki köszönhetjük, hogy most biztonságban és viszonylagos békében élhetünk. Az általa kijelölt út rögös és nehéz, és csak akkor járhatunk sikerrel, ha összefogunk. Épp ezért nem titkolhatom el a jelenlegi helyzetünket, sem pedig azt, hogy mi vár ránk a közeljövőben. Újabb háború közeleg, és ezúttal a falaink talán nem lesznek elegek, hogy kívül tartsák az ellenséget és a vészt, amit magukkal hoznak. Új harcosokra van szükségünk, hogy megvédhessünk, amit fáradságos munkával, és sok vér árán felépítettünk. Épp ezért útjára indítjuk a Gondoskodás programot. Azok a férfiak és nők, akik kiképzést, és rendőri, vagy katonai szolgálatot vállalnak, számíthatnak rá, hogy az átlagon felüli bérezés mellett a város, viszonzásul az áldozataikért, gondoskodik a családjukról, szeretteikről. De nem csak külső ellenség fenyegeti városunk és polgáraink biztonságát. - nagy levegőt veszek és elindítom a lavinát. Tudom, ha egyszer kimondom a szavakat, onnan nincs visszaút. Mégis muszáj megtennem, mert nem nézhetem tétlenül, hogy belülről pusztítják el szeretett városomat. - tudom, hogy suttogás és szóbeszéd tárgya a démonok jelenléte San Franciscoban. Azt is tudom, hogy sokan félnek, és nem alaptalanul. Igen, a városban démonok járnak. Ez igaz. Bár a rendfenntartó szervek minden erejükkel azon vannak, hogy kézre kerítsék ezeket a veszélyes lényeket, szükségünk van a polgárok segítségére. Az általunk ismert és azonosított démonok emberi arca holnaptól mindenki számára ismertté válik. Ezzel együtt jár a bejelentési kötelezettség. Ha bárki önök közül bármilyen információval rendelkezik az említett lényeket illetően, köteles jelenteni a városi rendőrség vagy a katonaság bármelyik képviselőjének. A hasznos információ pedig nem marad jutalom nélkül. Bővebb információt a hirdetőkön találnak. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra biztonságban élhetünk, ha együtt dolgozunk. -  ahogy a képernyők elsötétülnek, kifújom a levegőt és a tenyerembe temetem az arcomat. Meg kell találnom Michaelt. Szükségem van a társaságára. A megnyugtató közelségére. Holnaptól úgysem lesz egy békés percem sem. 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
9
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3