• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
credit
SzerzőÜzenet

Hell or Heaven
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
admin
☩ Posztok :
90
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem.
☩ Rang :
Admin
☩ Play by :
magam
☩ Pokol vagy menny? :
titok ;)
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Aug. 20, 2016 3:48 pm írtam neked utoljára
Online


Credit

A világot a Dominion (Bukott angyalok) másrészt a Lucifer sorozat, SPN (Odaát), The 100 (A visszatérők) ihlette.Oldalunk XXI. Században játszódik, egy apokaliptikus világban. Raiden  az oldal kódjait, Ps munkákat, videót készítette.  Démonok, pokol, Város rendszere, világleírás valamint a pokoli lények leírását, Ashtaroth alkotta. Az angyalokat, mennyországot, illetve a a gyakori kérdések, városok, vadászok leírása Cassael érdeme. Sealiah Vadász családok alapját állította nekünk össze, amit még egyszer köszönünk.  
Külön köszönet a félvérek kidolgozásához Drake-nek és egy másik kedves userünknek!

Az oldal non profit, így semmilyen anyagi javakhoz az admin nem jut hozzá, csupán a szórakozás a cél. Minden admin közös megállapodással végzi a munkáját. Minden itt található leírás saját ötlet, így nem akarjuk más oldalon megtalálni, hiszen az adminok órákon keresztül ezt írták, szépítették! Digitális művészetet is Raiden készítette,valamint közre működött a GOS oldalon talált képek! aki segítségül hívta a Deviantart-ot, és a Googlet. Videó is az ő keze munkája, valamint a videóban felbukkannak a fenn említett sorozatok is. Néhol előfordulhat; káromkodás, szexuális, véres tartalmak, amiért az oldal nem vállal felelősséget.
A profil, és a benne található strong elképzelés egyedi formázás, hiszen először ilyen formában a mi oldalunk rendelkezett vele.
A profile view body kódjai, alapjai sajátok, a benne található Contat elrendezés, s a chat kép megformázása, ötlete egyedi, magyar oldalon!  Chat kép ötlete, hogy feltüntessük az oldalon, s ne vesszen el; Heroes vs villains oldalon láttam először. Szeretném kiemelni, hogy a taglista alapjai, ötlete az Immortalis oldalhoz tartozik, itt láttam először magyar oldalon. Ugyan már nem él az oldal, de ők inspiráltak, hogy egymás mellett lehessenek a tagok, és fontosnak érzem creditbe helyezni a nevüket. Keresett képek alap képei a horrorgalery/tumblr oldalról származnak.
A képességeket illetően a wikipédia(szuperhősök) található leírásokat sorakoztattuk fel.

Valamint ellengethetetlen megemlíteni francia barátainkat, akik annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a főoldalon lévő statban, új tag avatárjában! Ezt a kódot forum.forumactif.com francia alap forum oldalán találta nekem, és fordította le, ez a kód náluk is feltűnik, de a megformázás Raiden érdeme.  
(Angol alap forum)  
Special thanks to the fantastic  •• HARLAN TIKAANI ••                                         from the-hundred staff who helped me with the newest avatar. Merci beaucoup!


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
 
credit
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: