Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
credit
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Aug. 20, 2016 3:48 pm
Következő oldalCredit


Frissítés: 2018.09.28.


A világot a Dominion (Bukott angyalok), másrészt  SPN (Odaát), The 100 (A visszatérők) ihlette. Oldalunk a XXI. században játszódik, egy apokaliptikus világban. Raiden az oldal kódjait, PS munkákat (segítségül hívva a Deviantartot, Googlet), és a videót készítette. Az új világleírás és a leviatánok alapötlete is az ő érdeme. A démonok, Pokol, ex-világleírás, technológia, valamint a pokoli lények leírását egykori adminunk, Ashtaroth alkotta. Az angyalok, Mennyország, leviatánok, illetve a gyakori kérdések, városok, vadászok, rúnák leírása Cassael érdeme. A kanonok leírásaiért, kalandötleteink zöméért Ophiliának tartozunk köszönettel.
Előző admin gárdából marlene a vadász családok alapját állította nekünk össze, amit még egyszer köszönünk!  
Külön köszönet a félvérek kidolgozásához Rassilonnak és egy másik kedves ex userünknek!

Az oldal non profit, így semmilyen anyagi javakhoz az admingárda nem jut hozzá, csupán a szórakozás a cél. Minden admin közös megállapodással végzi a munkáját.
Taglista alap ötlete először Magyarországon a már sajnos nem aktív immortalis-osculum oldalán volt látható. Azóta elterjedt az oldalakon, de szeretném kreditben kiemelni, hogy az ötlet onnan származik, a kód pedig Raiden érdeme.
A chat kép megformázása először itt volt látható, az ötlet más oldalakon is feltűnik már, de az alapötlete winnie-től származik, amelyet először a HEROES VS VILLAINS fórumon használt fel. A privát üzenetben megjelenő avatar képet WINNIE-el együtt találtuk ki, KÉRJÜK tiszteletben tartani, és beleegyezésünket kérni az elviteléhez.

Keresett képek alap képei a horrorgalery/tumblr oldalról származnak. A képességeket illetően a wikipédia(szuperhősök) található leírásokat sorakoztattuk fel.


Valamint ellengethetetlen megemlíteni francia barátainkat, akik annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a főoldalon lévő statban, új tag avatárjában! Ezt a kódot francia alap fórum oldalán találta nekem, és fordította le, ez a kód náluk is feltűnik, de a megformázás Raiden érdeme. 
Special thanks to the fantastic  •• HARLAN TIKAANI •• from the-hundred staff who helped me with the newest avatar. Merci beaucoup!

Az egyedi szöveg áttűnését, a t.panus nyilvános kód megosztó oldalán található, ami menüsávként lett posztolva, de Raiden alakítottá át ilyenné. A Recent Topics (utolsó hozzászólások részt) egyedi kódja, hogy feltüntessük az avatár képét, hivatalos szerver oldalunk található ELŐSZÖRI ilyen jellegű/kinézetű nyilvános MEGFORMÁZÁSÁT Magyarországon, (2018.03.02) viszont Raiden készítette. A megformázást és kinézetet szeretném feltüntetni ezzel, nem a kód ötletét, hiszen nyíltan elérhető az adott oldalon.


Néhol előfordulhat; káromkodás, szexuális, véres tartalmak, amiért az oldal nem vállal felelősséget.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2