We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
credit
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Hell or Heaven
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
410

Utolsó Poszt Szomb. Aug. 20, 2016 3:48 pm
Következő oldalCredit


Frissítés: 2018.07.19


A világot a Dominion (Bukott angyalok), másrészt  SPN (Odaát), The 100 (A visszatérők) ihlette. Oldalunk a XXI. században játszódik, egy apokaliptikus világban. Raiden az oldal kódjait, PS munkákat (segítségül hívva a Deviantartot, Googlet), és a videót készítette. A leviatánok alapötlete is az ő érdeme. A démonok, Pokol, ex-világleírás, technológia, valamint a pokoli lények leírását Ashtaroth alkotta. Az angyalok, Mennyország, leviatánok, illetve a a gyakori kérdések, városok, vadászok leírása Cassael érdeme. Előző admin gárdából marlene a vadász családok alapját állította nekünk össze, amit mégegyszer köszönünk!  
Külön köszönet a félvérek kidolgozásához Rassilonnak és egy másik kedves ex userünknek!

Az oldal non profit, így semmilyen anyagi javakhoz az admin nem jut hozzá, csupán a szórakozás a cél. Minden admin közös megállapodással végzi a munkáját. Taglista alap ötlete először Magyarországon a már sajnos nem aktív immortalis-osculum oldalán volt látható. Azóta elterjedt az oldalakon, de szeretném kreditben kiemelni, hogy az ötlet onnan származik, a kód pedig Raiden érdeme. Néhol előfordulhat; káromkodás, szexuális, véres tartalmak, amiért az oldal nem vállal felelősséget. A chat kép megformázása először itt volt látható, az ötlet más oldalakon is feltűnik már, de az alapötlete winnie-től származik, amelyet először a HEROES VS VILLAINS fórumon használt fel. a privát üzenetben megjelenő avatar képet WINNIE-el együtt találtuk ki, KÉRJÜK tiszteletben tartani, és beleegyezésünket kérni!

Keresett képek alap képei a horrorgalery/tumblr oldalról származnak. A képességeket illetően a wikipédia(szuperhősök) található leírásokat sorakoztattuk fel.Valamint ellengethetetlen megemlíteni francia barátainkat, akik annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a főoldalon lévő statban, új tag avatárjában! Ezt a kódot francia alap fórum oldalán találta nekem, és fordította le, ez a kód náluk is feltűnik, de a megformázás Raiden érdeme. 
Special thanks to the fantastic  •• HARLAN TIKAANI •• from the-hundred staff who helped me with the newest avatar. Merci beaucoup!

Az egyedi szöveg áttűnését, a t.panus nyilvános kód megosztó oldalán található, ami menüsávként lett posztolva, de Raiden alakítottá át ilyenné. A Recent Topics(utolsó hozzászólások részt) egyedi kódja, hogy feltüntessük az avatár képét, hivatalos szerver oldalunk található ELŐSZÖRI ilyen jellegű/kinézetű nyilvános MEGFORMÁZÁSÁT Magyarországon, (2018.03.02) viszont Raiden készítette. A megformázást és kinézetet szeretném feltüntetni ezzel, nem a kód ötletét, hiszen nyíltan elérhető az adott oldalon.


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

fontos linkek
MINDEN AMI KELLFONTOS, GYORSAN ELÉRHETŐ LINKEKfriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Zagan
Today at 10:03 am
☽ Zagan
Ki van itt?
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
7
Félvér
3
Harcos Angyal
6
Vadász
10
Nephilim
5