☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Ashtaroth
WHISPERING AMEN
avatar☩ Reagok :
268

Pént. Jan. 27, 2017 6:47 pm írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Leviathan!
El nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy megérkeztél. Már csak azért is, mert fél kézzel élni nehéz! És most, hogy végre megkaptam a másik kezemet is, újfent egésznek érzem magamat!
Az előtörténeted olvastatta magát. Az emberi életedről majd még kikérdezlek, hiszen végül is érdekes téma lehet a múltad, az ok, amiért eladtad a lelkedet.
Aminek még nagyon örülök, hogy hangot adtál, az az őszinteséged. Teljesen egyetértek veled: egy hadvezért a hibáival is szembesíteni kell, erre pedig ti, bizalmasaim vagytok kiválasztva.
A pb választásod már-már tökéletes. Jaimie egyszerre tud érzelmes és ártatlan, meg badass "kirántomagerincedésagyonverlekvele" is lenni.
Nem is szaporítom tovább a szót, foglald le az arcodat és irány a munka! Very Happy

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Leviathan
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
87

Pént. Jan. 27, 2017 5:45 pm írtam neked utoljára


Leviathan
A cselszövések révén csiszolhatjuk kreativitásunkat.
Jaimie Alexander
Démon
Keresett
Ashtaroth
Ashtaroth árnyéka
-

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:Olyanok, mint a jó tanárok, csakhogy a kiváló diák mindig felülkerekedik a mesterén.


Porhüvelyem neve: Volt neki, éppoly jelentéktelen, mint amilyen ő maga volt.

Mióta élsz?: Régebb óta, mint hinnéd

Gabriel vagy Mihály?: Lucifer

Vélemény a természetfelettiről? : Én magam vagyok a természetfeletti.

Város: Mikor hol

Család: Mi?

Beosztásod: -

Szakadár infó: -
Nem illik
Nem publikus
Egy ideje
Képességem


Mindig is vágytam arra, hogy egy gyengébb démont megfoszthassak testétől, ez a képesség azonban nem adatott meg. Halhatatlanságom nyomát számtalan alkukötés jelzi. Főként az okkult tanokban vagyok jártas, az amulettek és rúnák készítésében. Egyetlen firkálmánnyal akad gondom, mégpedig azzal, ami meggátolna más démonokat, hogy megszálljanak egy-egy illetőt. Persze ennek ellenére sokakkal elhitettem már információért, hogy művészileg pontos (ugyanakkor hatásban silány) alkotásom megvédi őket. Nem egy esetben én magam szabadítottam utána rájuk démonokat, hogy elhallgattassam őket. A többire nincs panaszom.
Összességében erős haladó, vagy inkább majdnem profi, kisebb hiányosságokkal.
.
Ezt a történetet vérrel írják
Démonná válásomkor oly elenyésző volt jelenlétem, akár egy vert asszony szava a férfiak világában, csakhogy amíg a nő szövetségre csalhatja az erősebbet, úgy démonként is feltalálhatja magát. A Pokol népségeinek meg kell erőltetniük magukat, ha ki akarják találni, ki vagyok. Halandóként egy dolgot nagyon jól megtanultam: játszani. Mosolyogni, ha sírni volna kedved. Szépeket súgni a fülekbe, mikor legszívesebben tőrt döfnél az elkényeztetett emberbe, s megtalálni azt, kivel célt érhetek.
Az volt az én vesztem, hogy hatalomra vágytam. Az eldobhatóság és értéktelenség súlya alkura késztette gyenge lelkem. Csupán eszköz voltam, miként most is az vagyok, ezúttal azonban közel sem jelentéktelen, hála Úrnőmnek. Ugyan szerencsével jutottam el hozzá, köszönve annak, hogy szemeimmel nem csak néztem a pokol sötétjét, de láttam is benne. Olyasmit, amit szükséges volt: bajt és annak okozóját, a hátráltató szándékra azonban csak később derítettem fényt. Azután, hogy észérvekkel elnyertem az életben maradás jogát. Valójában élveztem, hogy egy hajszálon múlt minden. Felemelő volt tisztában lenni azzal, hogy tétje van mondataimnak, s hogy engem, a jelentéktelennek és elfuseráltnak ítélt pokolbélit a nagy Ashtaroth hallgat, megrágva minden szavam. Saját sorsom főként tőlem függött és megoldottam. Ha emberéletemben is lettem volna ilyen merész, talán nem jutok oda, ahol most vagyok.
Akár hálás is lehetnék, ha nem tudnám, hogy azért élek, mert hasznomat veszi. Egyetlen hiba és olyan sorsra jutok, mint egykori hírnöke, vagy még rosszabbra. Ennek ellenére ő volt az, aki kiemelt a senkik közül. Értelmet adott létezésemnek és hasznos célt fejlődésemnek. Talán azért, mert észrevette, hogy olykor magam is fényre vágyom. Affélére, miben démon részesülhet. A nagyok figyelmére, arra, hogy adjanak szavamnak, ne pedig semmibe se véve, átnézzenek rajtam. Tudja, ki vagyok, felfigyel árnyékára és felfogja jelentőségemet. Tudásomat birtokolja, miként kedve szottyan. Harcosa leszek, ha azt kívánja, bátran vetve magam a legvéresebb csatákba, miknek túlélését démonhordáktól tanultam.  Árnyéka leszek férfiaknak, asszonyoknak, vagy akár gyermekeknek, kilesve legapróbb titkaikat, legyenek halandók, vagy halhatatlanok. Leszek a pók, mi szövi a hálót, hogy aztán utat engedjen a nagyobbnak, tudva, hogy ha ő előrébb tör, úgy a hátrahagyott maradványokból nyugton lakmározhatom. Ennek ellenére nem dicsérem őt feleslegesen. Nem teszem a szépet, nem hízelgek Úrnőmnek, elébe tárom vélt hibáit, mert én vagyok az, aki az igazat mondja. Aki nem tudja a valót, hamis ábrándokat kerget. Annak, aki meg akar nyerni egy háborút, tisztában kell lennie korábbi lépései teljes eredményével, miként emberei képességeivel is.

 
Leviathan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: