⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Void, my best firend, and my angel
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Pént. Jan. 27, 2017 7:46 am
Következő oldal

Void


Véleménye az emberekről
Void tipikus őrangyal forma. Legalábbis én  ezt gondolom róla. Ezt mondta nekem, azért, hogy megszerezhessen magának, hogy a közelemben lehessem. Sosem gondolnám róla, hogy ő valójában már nem is akar annyira angyal lenni. Hogy lemond e a szárnyairól, vagy megmarad az Úr hűséges szolgájának, azt a megalkotóra bízom.
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Mihály vagy Gabriel, semleges?
Te döntesz.
● ● ● ● ● ● ● ● ●

Két éve ismertem meg Voidot, azon a riadalmas éjszakán, mikor majdnem meghaltam egy autóbalestben. Ő volt a mentő angyalom, ha úgy tetszik az őröm, akit mellém állítottak, hogy védelmezzen. Szinte rögtön megkedveltem, azonnal megbíztam benne, hiszen úgy éreztem, mintha mindig is ismertem volna.
Apám vadász, és gyermekeit, szóval engem is annak szeretne nevelni. Ha megtudná, hogy beleszerettem egy angyalba, aki ráadásul semmi jelét nem mutatja annak, hogy viszont szeretne, nagy valószínűséggel megnyúzna, ezért nem találkozhatok többet Voiddal. Anyám megfenyegetett, hogy elmondja apámnak, ha még egyszer megtudja, hogy találkozom vele, én pedig nem tehetem ki ekkora veszélynek őt.
De vajon Void tényleg az, akinek mondja magát? Egy kedves őrangyal, aki csak azért él eme világon, hogy szolgálj a mindenek atyáját? Vagy egy önző, gonosz lélek, aki mindenkit – beleértve engem is – csak kihasznál? Ezt csak te tudhatod, kedves megalkotó.

// Mindent rád bízok a karakterrel kapcsolatban, kedves jövendőbeli cicavirágom. Hogy gonosz lesz e, vagy jó, az is te döntésed, ahogy a név, a kor, illetve minden más is. Amit nagyon szeretnék ha maradna, az a pb, illetve az, hogy a későbbiekben kialakuljon a két karakter között valamiféle romantikus szál. Várlak nagyon, ha itt vagy, vágj hozzám egy pm-et.
.Szabad/
Dylan O'Brien
200(?)
xx
 
Void, my best firend, and my angel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: