• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Lincoln - folyamatos feltöltés alatt
SzerzőÜzenet

Deedra
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
Ω [url=lnk] Szakadárok vezére [/url]
☩ Faj :
Ω Szakadár / Vadász / Ember
☩ Posztok :
110
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :

Ha bátran harcolsz, győzelem, dicsőség és gazdagság vár reád,
másként elpusztítanak


☩ Rang :
Ω North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Pokol vagy menny? :
Ω FöldΩ Deedra&Lincoln •• Egy népet csak úgy lehet vezetni, ha
jövőt mutatunk neki. A vezető: reménységmondó..

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jan. 25, 2017 9:10 pm írtam neked utoljára
Online

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Úristen! Ez jött ki a számom egy nagyvirorral itt a monitor elött. Totálisan vissza adtad az elképzelésemet, és ez a játékpélda látszik Lincoln vadsága, ami a szakadárokat jellemzi. Te vagy rajtam kívül az első, akit elfogadhatok ez alatt a cím alatt, hogy szakadár. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltad ezt a karaktert és "magadévá" tetted. Nagyon várom az első játékunkat. Kérlek foglald le adonis tested, és hajráááá!!! ^^

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Deedra North commander
• JUS DREIN JUS DAUN Ai laik Heda•

Lincoln
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
SZAKADÁR / VADÁSZ / EMBER
☩ Posztok :
32
☩ Rólam :

☩ Képességem :


☩ Rang :
Katonai Vezető ☩ Deedra jobbkeze
☩ Play by :
Ricky Whittle
☩ Pokol vagy menny? :
Now you're stuck in my world! Trust me, this gonna hurt!


Rest while bosom is still untouched, unveiled
Hold another hand while the hand's still without a tool


Drown into eyes while they're still blind
Love while the night still hides the withering dawn•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Jan. 25, 2017 7:44 pm írtam neked utoljára


Lincoln
“‘IF DEATH HAS NO COST, LIFE HAS NO WORTH. THAT’S HOW WE LIVE.’”
Ricky Whittle
szakadárok
keresett
Deedra
Deedra jobb keze, katonai vezető
SZAKADÁROK TERÜLETE

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:Minél többen vagyunk, akik harcolunk az egy ügyért, annál jobb. De nem vagyok az a közösködő típus, így az emberekről is megvan a magam véleménye. Jó emberismerő révén pedig szinte biztosra kijelenthetem, hogy a hazug, alattomos alakokat megvetem. Az embereket tartom valamire, kivéve az előbb említett kivételeket. S mivel még lenne pár indokom ellenük, így végül is, a semlegesség győz.


Porhüvelyem neve: szerencsére nincs

Mióta élsz?: 32

Gabriel vagy mihály?: Mihály de ez kérdés? Ő az egyedüli, aki védelmez minket.

Vélemény a természetfelettiről? : Ha egy íjjal a kezemben állsz velem szemben, és nem vagy ember, mi a tipped, mi lesz a harc kimenetele? Nem szimpatizálok egy másik fajjal sem, a sajátjaim a legfontosabbak. Ez azt hiszem sok mindent elmond.

Város: San Franciscotól északra eső területeken bukkanhatsz rám, vagy inkább én rád?

Család: Ötéves korom óta élek a szakadárok között, szüleimre csupán éjjelente, egy-két álom formájában emlékszem vissza. De azok a képek is csak villanások. Villanások, amik olykor kínoznak. Akik felneveltek, velük jó a kapcsolatom. De ahogy az ő halálukat végignéztem, úgy még sok más emberét is. Kihalt belőlem az a rész, amelyik képes szeretni és kötődni. Legalábbis részben.

Beosztásod: Katonai vezető vagyok, kiképző

Szakadár infó: A farkasoktól mentettek meg a szakadárok, a szüleimre nem igazán emlékszem. Öt évesen kerültem az északi területekre, azóta itt élek. Harcolok, élek. Ahogy mindenki más. Nem vágyom sokra, csak a rendre, hogy visszakapja az emberiség azt, ami az övé.

21
titok marad
valamivel több, mint 6 éve
Képességem


Emberhez, vagyis vadászhoz méltó képességeim vannak. Értsd, jól bánok mindennel, ami fegyver.
.
Ezt a történetet vérrel írják
-Tedd, amit mondtam, míg szépen kérem!-fúrom ujjaim a nő kócos tincsei közé, s így rántom hátra fejét, míg nyaka megadóan reccsen, de a csont még nem törik el. Életben kell tartanom, míg meg nem adja, amit akarok.-Felőlem csinálhatjuk ezt napestig, ellentétben veled, az én életem nem függ azon, hogy az a kanóc leégjen.-nézek a gyertya lángjára, és az alatta lévő dobozkára, amiben a csontjai lapulnak, arra várva, hogy meggyulladhassanak, s a földet megszabadítsák még egy pokolfajzattól.
-Szépen is kérhetnél. Tudnék egy játékot, amit te is élveznél.-méreget még így is, hisz időközben elengedtem fejét, és ő megropogtatva saját csontjait, vissza tudta billenteni a kissé véres ábrázatát a normálisba. Sajnáltam azt, akit megszállt. Ugyanakkor csak így érhettem el, amit akartam. Annak a nőnek már amúgy is mindegy volt.
-A szüleim miattad haltak meg. Az olyanok miatt, mint te. Utolsó esély...-locsolok némi szentelt vizet a arcába, mire visítva kezd könyörögni nekem...

Végighúzom ujjaim nyakamon, mocskos tenyerem alighanem nyomot hagy bőrömön, de nem foglalkozom ezzel. Lenyalom a szám szélére ragadt vért, ami a bevitt ütésnek hála előserkent bőröm alól, majd ugyan ezen mozdulat végeztével felkapok egy földön heverő botot és a mögöttem álló férfi sípcsontját egy ponton eltalálva, lépéselőnybe kerülök. Míg ő a földre zuhan, én felállok, és a fadarabot nyakához szorítom.
-Sose lankadjon a figyelmed. Még akkor se, ha azt hiszed, győzni fogsz.-tanácsolom eldobva a botot, és kezet nyújtok felé. Ezt mindenkinek szántam, nem csak neki, és egyfajta végszónak is megfelelt ez. Felkapom a kabátom, és teszek pár lépést hátra.-Ne hagyjátok abba. Ha visszajövök és lábat lógattok, annak meg lesz az eredménye.-nem fenyegetés ez tőlem, csupán teszem a dolgom. Figyelek az újakra, formában tartom a régieket. Pont ezért haladok Deedra felé. Bár elsősorban az ő védelme is feladatom, most más miatt keresném fel. De egy kéz ragadja meg kezem, mire reflexszerűen húzom elő az övembe bújtatott késem.
-Nyugalom. Csak figyelmeztetni akarlak. Ő a vezetőnk.-kirántom a karom a szorításból, és fogaim között sziszegve véleményezem a férfi szavait.
-Ahogy a tied is. És ahogy nekem, neked is a saját dolgoddal kellene foglalkoznod, nem igaz?-azzal elindulok, mit sem törődve vele, hogy címzett-e még ezek után hozzám mást is. Én az orrom alatt dörmögve szentségelek egyet és állok tovább.
Bármit is akarjon jelenteni mindez, próbálok nem rá gondolni. Elvonatkoztatni tőle, hogy vele nőttem fel, hogy én tanítottam, hogy nyilvánvaló a szépsége. Mindenek előtt a testi épségét kell megtartanom és segítenem őt, mint vezető. A saját érzéseim sosem számítanak. Nem számíthatnak, nem befolyásolhatnak. Ha mindezt hagynám, mér rég olyan lennék, mint akiket hátrahagytunk a múltban. Megtört lelkek, akik képtelenek élni a jelennek, és akik képtelenek a változást elfogadni, s a jövőbe nézni. A szemem előtt egy cél lebeghet. Visszaszerezni jogos tulajdonunk, megvédeni azt, ami eddig és ezután megadatott és megadatik.

 
Lincoln - folyamatos feltöltés alatt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Érdekes álom

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: