☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 
Okos kis tanítványom

Agramon
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
25
☩ Keresett személy :

Kedd Jan. 10, 2017 3:23 am írtam neked utoljára

Misztikus, keleti név


Véleménye az emberekről
Ugyanaz, nagyjából, mint nekem: nem tartod különösebben nagyra őket, de annyira haszontalannak sem. Ha szükség van rájuk, akkor simán kihasználod őket, mint én. Ez a véleményed viszont csak azóta él, hogy tanítalak, előtte azonban teljes mértékben megvetetted az emberi fajt. Ennek talán az az oka, ami veled történt még emberi mivoltod alatt, ki tudja... Én nem igazán, mert nem szoktalak erről faggatni. Annyit tudok biztosan, hogy jelenleg hogy állsz hozzá ehhez a kérdéshez, azt pedig már kifejtettem.
● ● ● ● ● ● ● ● ●

» Mihály, vagy Gabriel  vagy, semleges?
Mindig annak a pártján állsz, akinek én. Ez a saját érdeked is, meg valamelyest nekem is meg akarsz felelni, de erről majd később.
● ● ● ● ● ● ● ● ●
Hááát, hol is kezdjem... Talán a legelején. Szóval... Emberként láttad meg a napvilágot, fene se tudja már, hol. Én legalábbis nem jegyeztem meg, mert totál felesleges információ a számomra. A lényeg az, hogy valamiféle emberi beavatkozás végett, háború, nemi erőszak vagy valami ilyesmi kapcsán halál közeli állapothoz kerültél, így egy arra kószáló démonnal kötöttél üzletet, hogy életben maradhass... Ez voltam én. Valamiféle sátáni ügyben jártam arra, vagy egyszerűen csak feltöltődésre vágytam, fogalmam sincs már. Éjszaka volt, te pedig könyörögtél az életedért, ezért hanyag módon hajlandó voltam veled üzletet kötni. Az életed azért cserébe, hogy a démoni seregben szolgálsz. Lekerültél így a Pokolba, és ott tengetted jó ideig napjaid... Illetve, hát, nem sokáig bírtad nyugton. A megállapodás szerint, ugyanis, elkezdtek arra kiképezni, hogy harcos legyél, katona egy démonherceg seregében. Te azonban rohadtul nem akartál ebben részt venni, pláne azért nem, mert nem sok tehetség szorult beléd a kardforgatást illetően. Okos lány voltál már halandóként is, téged inkább az eszedért dicsértek, semmint azért, mert jó harcos volnál. Abban a korban, mondjuk, nem is lett volna ildomos egy nőnek harcolnia... Na, mindegy. A lényeg az, hogy egy társadtól hallottál rólam, mint a mentális tudás, a manna, a mágia nagymesteréről, és elhatároztad, hogy felkeresel. Számodra sokkal vonzóbb volt ezt tanulni, mint mást, így hát megszöktél a barakkból és elszegültél hozzám. Kissé tartottál attól, hogy hogyan is foglak fogadni, hiszen hallottál elég rémtörténetet a Második Lord kegyetlenkedéseiről, fortélyairól, a Mumus félelemgerjesztéséről. Ennek ellenére azonban mégis megvolt benned a kellő bátorság és lelkierő ahhoz, hogy megpróbáld a lehetetlent. Lehet, hogy valami konkrétabb cél is vezérelt ez ügyben, részt venni a megszerzett tudással a hatalmi harcban vagy a felfelé törekvés egy lehetőségét láttad meg benne, nem tudom..  De nekem sose volt tanítványom, ráadásul a a kisugárzásod is megtetszett, a vakmerőséged; éreztem, hogy neked menni fog ez a mágia dolog, ha kitanítalak és okos-ügyes kislány leszel. A vicces az volt, hogy az elején nem is tudtad még, hogy én konkrétan az a sarlatán vagyok, akinek az életed köszönheted, de később persze ez rögtön kiderült. Nem foglalkoztam veled és a kis lelkeddel, mert minek, egy kis senki, egy porszem, egy újabb katona voltál csak a szememben... De ez megváltozott, mert végül felfogadtalak a tanítványomnak.
Amin viszont a kezdetektől fogva mindig jól szórakoztam, az a jobb kezemmel, Flokival való konfliktusotok. Állandó jelleggel marjátok egymást. Te azért morogsz rá, mert egyértelműen a helyére akarsz kerülni, te akarsz a jobb kezem lenni, miután kijártad az iskolát mellettem; ő pedig azért morog rád, mert így is kóstolgatsz nála mindig, húzod az agyát, ő pedig holmi kis csitritől nem tűri ezt el. Bár, mivel kellőképpen őrült, olykor csak legyint rád, még ki is nevet, aminek köszönhetően te még jobban felhúzod magad és akkor megy a csetepaté, én meg szétcsapok köztetek, még mielőtt jót röhögnék rajtatok. Úgyis én döntöm el, hogy kinek hol lesz a helye mellettem, de azért hagyom, hogy olykor kiéljétek magatokat egymáson... Egészen addig, amíg persze el tudom viselni. Aztán ki tudja, mit tervez egyikőtök vagy mind a ketten a hátam mögött a másik ellen. Egyszer talán majd rájövök... Vagy nem. Rajtatok múlik.
Azonban azt is meg kell hagyni, mind ezen kívül, hogy nem csak okos, bátor és merész, de páratlan szépség is vagy... Ezért párszor előfordult már, hogy megfektettelek, kihasználva mesteri titulusom a kettőnk viszonyában, bár nem mondanám azt, hogy annyira ellenkeztél volna. A szex ízére sikerült neked is rákapnod, hála nekem, így párszor megpróbáltál már más fiúkákat becsalni az ágyadba... Csak hát sokszor rajta kaptalak, így a srácok másnapra általában már halottak voltak. Nem, valahogy képtelen vagyok eltűrni, hogy ezt csinálod. Nem, nem. Csak velem kamatyolhatsz, másnak repül a feje érte és kész. Nem vitatkozom. Amúgy is jobban csinálom bármelyiküknél, ezt még te magad is bevallottad, úgyhogy nem is értem, miért keresed olykor más férfiak társaságát is olyan kétségbeesetten... Hmm, mindegy is. Nekem az számít, hogy szorgalmas, értelmes, okos diákom vagy, aki bár olykor szemtelenkedik és szereti a határaimat feszegetni, azért tudja, hol kell megállni a piszkálódásban. Tudod, mikor milyen kedvem van, hiszen több időt töltöttél a társaságomban, mint bárki más. Na, jó, talán még Lucifer az, aki legalább ennyire ismer, de az más tészta. Ő felettem áll, te viszont alattam. A védelmem és a támogatásom élvezed, ezért a démonok nagy része nem igazán mer ellened tenni semmit sem. Nem tőled félnek, ó, dehogy... Tőlem. Nekem köszönheted gyakorlatilag mindened, ami itt megvan. És ezt jobb, ha észben is tartod, mert amit adtam, azt el is vehetem. Köztük az életed is...


// Hogy mi lesz a két karakter között, az pedig csak rajtunk múlik. Very Happy Egy korábbi user egyszer már hozta nekem őt, méghozzá titkos, Agramon iránt táplált szerelemmel, amit nem mert a szerelemellenes Lordnak sose bevallani, és az például egy izgalmas történet volt így. Ez viszont csak egy javaslat, természetesen ezer máshogy is alakulhatnak a dolgok, ha viszont úgy érzed, hogy tudnál hozni egy olyan lányt, aki kelően "pszichopata" ahhoz, hogy egy ilyen állatba beleszeressen, mint Agramon, csak nyugodtan! Very Happy A fentieknél többet pedig nem is igazán szeretnék kikötni. Az emberi életed is, például, olyannak írod meg, amilyennek szeretnéd, a lényeg, hogy összefüggésben legyenek a démoni dolgokkal. A nevét is rád bízom. Ha tetszik a javasolt pb alany, akkor szerintem valami keleties csengésű név illene hozzá, ha pedig mást választasz, akkor ahhoz mérten bármi lehet a neve. Az előző useré, például, Morgana volt, de neki más is volt a pb-je.
Na, nem is húzom tovább a dolgot. Very Happy Várlak sok-sok szeretettel! fanolos Ha kérdésed van, bátran dobj meg egy pm-mel! ^^
U.I.: jelenleg a vizsgaidőszak miatt nem igazán vagyok, de február elejétől sűrűbben leszek, és ha addig megjön a kedved hozzá, kedves Keresgélő, ne restellj gondolkodni a karakteren! ^^Szabad
PB.: Mahafsoun (javaslat, ha tudsz jobbat, megtárgyaljuk)
Kora: száz és kétszáz és közötti, fiatal, friss husika, de ha szükséges, változtathatunk ezen
Porhüvely: rád bízom
 
Okos kis tanítványom
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: