We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Tárgyalóterem
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Okt. 24, 2017 11:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2delilah & raiden
welcome back my love

Tudom jól, hogy az én ötletem volt mondhatni mindez, hogy a saját oldalunkra édesgessük a szerelmemet, aki képtelen volt meglátni mindazt, amit én Gabriel oldalán megértettem. Az emberiségnek el kell pusztulnia, hiszen bármit is ad nekik Isten, bármennyire volt tökéletes a világuk mindig is bennük volt a vágy, hogy tönkretegyenek mindent maguk körül. Pusztulásra teremtettek nem érdemelnek meg semmit sem.
Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy tényleg valósággá formálódott mindaz, amiről eddig csak álmodozhattam. De nem hihetek szóbeszédnek meg kell tapasztalnom. A saját szememmel kell látnom, hogy a szerelmem újra képes rám nézni, miközben a szemében ott lángol a régi tűz és nem egyszerű megvetéssel pillant rám. Szükségem van arra, hogy visszakapjam őt, hiszen nélküle mindenem, amim van semmit sem érhet igazán.
Úgy érzem, hogy szinte levegőt sem kapok. Szinte már túlságosan gyengének érzem magam. A lábaim szinte alig akarnak előrébb haladni. Remeg minden egyes porcikám, ahogy a tárgyalóterem felé indulok. Ahogy belépek és megpillantom az alakját úgy érzem, hogy mindjárt elveszek ebben a pillanatban, hogy nem lehet igaz. Mindez csak a képzeletem szüleménye, de amikor felém fordul a tekintete nem szór dühös szikrákat irányomba. Nem vet meg. - Raiden.. - Olyan lágyan és gyengéden mondom ki a nevét, hogy szinte a lelkem is beleremeg. Pár lépés távolságra állok meg tőle és úgy figyelem őt. Meg akarom érinteni. Egek add, hogy igaz legyen. Hogy tényleg visszakaptam őt. Muszáj, hogy igaz legyen.


♥️

Raiden
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
58

Utolsó Poszt Pént. Okt. 13, 2017 5:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Hello my darling
Delilah && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Végre megvilágosodtam, látom azt, amit Michael el rejtett előttem. El rejtette előttem az igazságot, hogy valójában az emberek a rosszak, és az emberek okozták ezt, ami a földön most jelenleg van.

Gabrielel a találkozásom jövedelmező volt. Hűséget fogadtam neki, és már kevésbé akarom megölni Aka Manah, vagy is Jessebellt, már nem tudom, hogyan hívatja magát. Már ellenségből, szövetségesem lett, hiszen ő látatta meg velem, amit meg kellet.
Kezemet hátra kulcsolom, és úgy járkálok a nagyterembe, amit rövid ideje építettet Gabriel, olyan, mint ha otthon sétálnék, ahol vége lett minden.

Várom Gabrielt, hiszen még nem tért vissza, várom, hogy milyen feladatot ad nekem. A düsh bennem él, érzem a mérhetetlen haragot, amit eddig elnyomva tartottam magamban. Eddig nem értettem, hogy miért rosszak azok a lények, de már értem. Élhetnénk a paradicsomba, de nem miattuk lett vége mindennek. Pedig jó magam a szokásaikat, az életüket is felvettem.
Össze szorítom a kezem, miközben megállok, és a hátam mögül lépteket hallok, amik felkeltik az érdeklődésem.
Oda kapom a fejem, és szerelmem pillantom meg.

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark sideUtolsó Poszt Kedd Feb. 28, 2017 11:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


-Én veled tartok.
Bár nem túl erőteljes hangom, baritonom mégis körülzengi a tanácstermet, jelezve hirtelen feltűnésem a semmiből. Nem terveztem ilyen belépőt, ami azt illeti egyáltalán nem szándékoztam meglepni senkit az érkezésemmel, hisz üzentem is, és mondhatni a főbejáraton át érkeztem, ám a jelek szerint Ramiél érkezése kellő zűrzavart keltett ahhoz, hogy én már ne keltsek akkora feltűnést. Ha nem lenne itt, most épp Gabriel bocsánatát kérném, amiért nem személyesen jöttem, ahogy ígértem, és csak asztrális kivetülésem tesz nála látogatást, ám a közelmúlt eseményeinek tükrében sajnos csak vészhelyzetben tudok elszakadni a teendőmtől, amit inkább nem firtatnék. Nagyon úgy hangzik, hogy ez egy vészhelyzet.
Tekintetem Gabriel-ét keresi, és biccentek neki köszönésképpen, aztán pedig remélem megérti, hogy ezek után inkább a másik arkangyalra koncentrálok. Már azért is mar a bűntudat, amiért évekkel ezelőtt feladtam a reményt, hogy Raguel még életben lehet, ha elmulasztanánk az esélyt, hogy kiszabadítsuk, azt sosem bocsájtanám meg magamnak.
-Ha ez igaz, késlekedés nélkül útnak indulok. Remélem ott találkozunk személyesen is, bátyám.
Jelentőségteljesen nézek a mennyek új urára. Bármit is gondol, nem probléma a számomra az ő oldalán harcolni...legalábbis, démonok ellen, és azért, hogy kimentsük a húgunkat nem. Ha nem is értünk egyet mindenben, sőt, manapság jóformán semmiben, azt hiszem ebben az egyben nem lesz ellentét köztünk. Ha őszinte akarok lenni, kicsit izgatott is vagyok, amiért újra egy oldalon leszünk. Remélem, hogy újra egy oldalon leszünk, ha csak egy napra is...

Ramiél
avatar
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
155

Utolsó Poszt Csüt. Feb. 16, 2017 11:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Gabriel & Ramiél


- Kétség sem fér hozzá, testvérem!
Meglepődöttséget vélek felfedezni a ravaszul csillogó szemek mögött, ugyanakkor azt hiszem éppen annyira aggódik húgunkért akárcsak én. Elraktam a kardomat, most hogy utat mutat nekem befelé, egyszerűen besétálok mellette, miközben a találkozásomat Raquel-el kezdem elmesélni menet közben. Haragos vagyok, nagy kedvem van mészárlást rendezni a démonok közt, mellé társul az aggodalmam, a félelmem, mi van ha későn érünk oda? Mi van ha szépen egérutat nyernek?
- A mai utam a fenyőligetbe vezetett. Ott találkoztam az asztrál alakjával. Nem tudom pontosan mit keresett ott, úgy sejtem minket, valamelyikünket. Én találtam rá és elmondott mindent. Viszály tartja fogva hosszú idők óta. Megcsonkította a szárnyait és egy sötét lyukba zárta be.
Szavaim közt kihallhatja dühömet, az érzelmeimet. Nem megyek az asztalig, se a székekig, néhány lépést után zaklatottan megállok és feléje fordulok.
- Nahant Island-on vannak. Valaki felfedezte hogy beszél velem, úgyhogy sietnünk kell. Ha sokáig hezitálunk, még a végén csak a hűlt helyüket találjuk, pedig szavamra...ha rajtam múlik, akkor vérét ontom e söpredéknek.
Teljesen elé lépve indulatosan, ámde finoman ragadom meg a grabancát és a szemébe nézek.
- Velem tartasz, fivérem?
Ha eddig nyugodt volt, nem tudom ezzel mennyire korbácsoltam fel az indulatait, arra azonban számítok hogy igent mondd. Maximum lesznek fenntartásai. A válaszára várok, nagyra nyílt szemekkel tekintve rá, de amint megkapom, elengedem, egyrészt mert biztos kényelmetlen neki, másrészt meg szégyen rám nézve. Engem sosem szoktak ily módon elragadni az érzelmeim, úgyhogy abban biztos lehet, hogy nem hazudok neki. De egyébként sem hazudtam soha életemben senkinek. Hallgatni szoktam, de az meg nem bűn. Most viszont szépen a fejéhez vágtam minden információt, amit sikerült megtudnom Raquel hollétéről. Itt az idő hogy cselekedjünk és visszavágjunk a sötétség szolgáinak.Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 12:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ramiél & Gabriel
what an unexpected surprise
Ez a nap is épp olyan átlagosan indult, mint bármelyik másik. A jobbára eseménytelen időszakokban, amikor a bőrömön tapasztalom földi lét sivárságát, még jelentéktelenebbnek tűnik a halandók itteni élete. Mert az ugye teljesen más, hogy mi is vár rájuk a haláluk után... ez a rész teljes egészében tőlük függ, rajtuk áll, azon múlik, mire is pazarolták halandó létüket. Ha atyánk parancsait követték, nincs mitől félniük, hisz odafenn olyan boldogság vár rájuk, melyről korábban álmodni sem merhettek. Bár el kell ismernünk, már a Menny sem az igazi, amióta Ő elment. Ezért is szállt alá a legtöbbünk.
Aztán mindig vannak olyan napok is, amikor a temérdek teendő közepette el-elképedek, milyen gyorsan tud peregni az idő. Vajon a halandók is szokták ezt érezni olykor? Vajon a földi tartózkodásunk velejárója ez?
A reggelem egy kisebb szemlével telt, amíg körüljártam a várost, és személyesen tanúja lehettem, amint az angyalaim elfogtak néhány bujdosó halandót az egyik külső negyedben. Jobbára gyors és fájdalommentes haláluk volt. Nem sokkal később egy kisebb csapat testvérünk kérte bebocsátását Las Vegasba, hogy csatlakozhassanak hozzánk. Mindig örülök az újabb toborzottaknak, a megtérteknek, de nevezzetek paranoiásnak, nem bízom azonnal bárkiben, aki az ajtón kopogtat, és a seregembe akar kerülni. Nyilván magamból indulok ki, és kémekből, akiket időről időre Michael nyakára küldök, de már csak akkor engedek közénk valakit, ha személyesen győződhettem meg róla, hogy a szándékai tiszták.
Időközben befutott az a küldöncöm is, akit Raphael felkeresésével bíztam meg. Feltett szándékom őt magam mellé állítani, de első lépésként azzal is megelégednék, ha békét köthetnénk. Mivel egyelőre nem utasította el a próbálkozásomat, sőt, egy találkába is beleegyezett, a napom második felét arra szántam, hogy kellőképpen felkészüljek az érkezésére. Jómagam már a tárgyalóteremben vagyok, és felszólítottam minden angyalomat, hogy hagyjanak teret nekünk egy nyugodt beszélgetésre. Hamar meg is érzem egy fivérem közeledtét, de nem kell sok, hogy ráeszméljek, nem az érkezik, akire várok. A fejemben felcsendülő szavak is ezt igazolják. Ramiél. Mielőtt rákérdezhetnék, hogy mi szél hozott, testvér, már a választ is megkapom. A húgunkról vannak információi. Raguel tartózkodását már hosszú ideje óta homály fedi. Van, aki arra gyanakszik, hogy bajban van, hogy Lucifer szolgái tartják fogva, míg mások szerint csupán arról van szó, hogy nem kíván részt venni a csatározásinkban, és inkább visszavonult valahová, ahol nem érhetik utol a gondok.
A tárgyaló ajtaját szélesre tárva még éppen időben lépek ki a folyosóra, hogy láthassam, amint Ramiél és az egyik őr kardot rántanak egymásra.
- Camael! - Szólítom meg felemelt hanggal a fiatal angyalt. - Köszönöm, erre semmi szükség. Minden rendben. Kérlek, hagyjatok magunkra! - Utasításomnak hamar eleget téve a két ajtón álló egymást támogatva, sietve távoznak. Kettesben maradunk a fivéremmel. Kezemmel a tárgyalóterem felé intek, hogy fáradjon beljebb. Közben végigfut az agyamon, hogy Raphael végül felbukkan-e, ahogy a küldöncnek ígérte. Szép kis összejövetelnek néznénk akkor elébe.
- Azt mondod, ki akarod hozni... ezek szerint Raguelt tényleg elfogták? - vágok is a közepébe, minden egyéb bevezetés nélkül. Ez nem olyan téma, ami sok köntörfalazást igényelne.


Ramiél
avatar
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
155

Utolsó Poszt Pént. Jan. 06, 2017 4:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Gabriel & Ramiél


Úgy éreztem utamnak minél rövidebbnek kell lennie, nem vesztegethetek el értékes időt a húgom életéből, ezért aztán zaklatottan repültem a fellegek felett, míg ki nem kötöttem itt. Nem a legjobb választás, könnyen kiszúrhatok magammal, de bízom Gabriel ítélő képességében, remélem nem én leszek neki a lista elején. Egyébként abban sem vagyok biztos képes lenne-e bármilyen kárt okozni a testvéreinek. No derítsük ki, ha már itt vagyok! Persze ezen nem agyalok sokat, se hangulatom hozzá, se időm, nem akarom húzni az elkerülhetetlent.
A valóság elferdítésével megzavartam a katonáit, rengetegen vannak, talán jobb is ha nem verekszem végig magam az egész hadseregén. Áttetsző semmi vagyok nekik csupán akármelyik folyóson kanyarodom be, van aki érzékel valamit, van aki nem, mindenesetre igyekszem távolabb húzódni tőlük. Utam így akadálytalan egy ideig, de csak hogy tudja a bátyám, jövök, telepatikus úton szólítom. ~Gabriel, merre vagy? Beszélnünk kell!~ Érzem a jelenlétét és követem az energiát, mely egyre erősödik.
A tárgyalóterem előtt jövök ki ebből az állapotból, köszönhetően az egyik harcos angyalnak, aki már volt elég erős ahhoz hogy rájöjjön, egy ark kószál az épületben és a kabátom megragadva hirtelen kirántott a képességem használatát ezzel megzavarva. Nekiverődtem a falnak, de nem foglalkoztam vele. Egyet rántottam a kabátomon kiragadva magam a szorításából, majd léptem tovább előre, mert a tárgyalóterem volt az utam vége. ~Raquelről van szó! Tudom hol van, ki akarom hozni!~ Még ezeket mondom neki, mielőtt a másik őr a terem előtt jól szájba nem kínál egy ökölbe szorított jobb egyenessel, hogy menten nekiesek a kétszárnyas ajtó jobb oldali falának. Igazából nekem ez semmi, inkább csak meglepett vele, nem számítottam ekkora ellenállásra, azért egy arkot általában tisztelnek. Tény hogy én sem a protokoll szerint tettem meg ezt a látogatást, mentségemre legyen szólva most tényleg vészhelyzet van, nem érünk rá a hagyományokra.
- Nem ajánlom neked!
Morcosan nyúlok a kardomért, mikor látom hogy ő is előrántja az övét, egy a hegyével lefelé döntött vágással élve, amire én csak oldalra lépek egyet, pengémet visszakézzel tartva hagyom lefelé csúszni rajta, míg elég közel érek hozzá, hogy kellően orrba verjem a markolattal. Az angyal hátra tántorodik, neki a társának, bár nem esnek el, mert az utóbbi erősen megtartja. Ekkor nyílik az ajtó mögöttünk tágra, s a két angyal nyugton maradva tekint a hátam mögé. Én meg nemes egyszerűséggel elrakom a kardom vissza a tokjába, majd egyet fordulok a tengelyem körül. Nem tudom miképp fogad engem a bátyám, egy biztos, még kárt nem okoztam neki. Úgyhogy panaszra nem lehet oka. Reménykedem benne szavaim értő fülekre találtak és húgunk élete többet jelent neki a  kicsinyes évődésnél, de tekintve mennyire felzaklattam itt a kedélyeket, egy ideig csendben figyelem.Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

fontos linkek
MINDEN AMI KELLFONTOS, GYORSAN ELÉRHETŐ LINKEKfriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Riena Love
Today at 4:21 pm
☽ Riena Love

Calypso
Today at 3:27 pm
☽ Ancient Baths

Hell or Heaven
Today at 11:26 am
☽ Queens
Ki van itt?
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
7
Félvér
5
Harcos Angyal
6
Vadász
11
Nephilim
5