This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Tárgyalóterem
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Hell or Heaven
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 12:01 am
Következő oldal


***
szabad a játéktér


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖
Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Márc. 05, 2018 6:16 pm
Következő oldalanahita & raiden
welcome back my love

Egyáltalán nem hat meg engem, hogy mi történt az elmúlt másodpercekben, apukánk megint megmutatta, hogy ki a kemény legény a vidéken. Engem nem hatott meg az egész, de rá annál inkább hatással van, ami elég rossz jel, ki tudja, hogy mikor fog visszamenni és hagy itt minket. Eltudom képzelni, hogy milyen büntetésben lenne része, bár apánk talán neki megbocsátana. Amikor felemeli a hangját csak felvonom a szemöldökömet és úgy pillantok rá, nem tudom mire vélni a viselkedését.
- Mit vársz tőlem pontosan? Csevegjek veled tovább, miközben minden egyes szavaddal ítélkezel és olyan embernek állítasz be, amilyen nem is vagyok? - nézek rá és cseppet sem érdekel a válasza, számomra ez a beszélgetés igencsak lezárt és nincs is értelme folytatni. Konok, makacs és ezen nem is fog változtatni, szerettem volna, ha megtörik köztünk a jég, de nem fog egy hamar és nem érzek elég erőt magamban ehhez jelen pillanatban. Bár teste reagál és elkezd félni, sugárzik belőle a félelem, míg én kiegyensúlyozott vagyok és összeszedett, mindenki azt kapja, amit érdemel, én is megkapom egyszer a büntetésem, de nem most.
- Nem tudom, hogy elméd pillanatnyi zavarát miért kell egy felsőbb erőhöz kapcsolnod. - mindössze ennyit mondok neki, nem fogom tépni feleslegesen a számat és nem vagyok kíváncsi rá, hogy mennyire fél az apánktól. Bár mikor közli velem, hogy Gabriel nincs itt, csak megállok és sóhajtok egyet. - Kilenckor gyere át hozzám, beszélnünk kell. - indulok el újra és most már nem állok meg, tudom, hogy nem fog eljönni, de meghagytam neki a lehetőséget, ha meggondolná magát, tudja, hogy hol fog találni. ♥️
[/quote]

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Szomb. Feb. 03, 2018 3:17 pm
Következő oldal


Hello my darling
Anahita && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Nem hagy a gondolat nyugodni, hogy isteni jelenés volt, s atyánk így adj a a tudtunkra, hogy velünk van még. Talán, akkor rosszul teszek valamit. Ekkor hirtelen a fájdalom, és a harag csak jobban eluralkodik rajtam, így csak behunyom a szemem. A émon beleéig romlottá tett engem.
- ENNYI? – Emelem meg a hangom a nő irányába. Mérgesen tapasztalom, hogy számára már atyánk nem jelent semmit, hogy csak Gabrielt tartja tiszteletben. Mi van, ha ez ő volt? Mi van, ha vissza tért és mindenkit megbüntet? Félelem járja át a testem, és kémlelem a nő arcát, s a termet is, hát ha látok valamit, ami meg magyarázná mi a fene történt éppen itt.
- Tényleg úgy teszel, mint ha nem érezted volna ezt a suggalatott? – szökik fel a szemöldököm kérdően,s a nőt vizslatom.
- Gabriel nincs itt, különben nem veled beszélgetnék Anahita… - sóhajtok.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Csüt. Feb. 01, 2018 1:15 am
Következő oldalanahita & raiden
welcome back my love

Kissé gyermekesnek és feleslegesnek tartom a viselkedését, hát nem kell már sokáig velem beszélnie, kezdem kevésbé érezni a vágyat, hogy visszakapjam. Talán engednem kellett volna másnak, talán nem kellett volna egészen idáig rá várnom. Mégis mikor eszembe jut az a sok szép emlék, azok a csókok melyekkel elhalmozott és mikor magához húzott, sosem éreztem nagyobb biztonságban magam, mint mikor ő ölelt át. Múló képek, gyermekes képzelgésnek tűnnek csak már, mintha nem is történhetne meg, mintha sosem térhetne vissza ez az állapot és talán így is van.
Eleinte azt hittem, hogy ő csinált velem valamit, de elmémmel éppen más valaki szórakozik és én már az első pillanattól kezdve érzem, hogy ki lehet az, hogy éppen ki érezteti ezt velünk. Hát mégis visszatért.. Kérdését értelmetlennek találom, így inkább csak válaszra sem méltatom. - Ha nem hiszel nekem, hát nem hiszel. - térek vissza az előző témára és elmosolyodom. Teljesen céltalan és értelmetlen ez a beszélgetés, még mindig makacs és ragaszkodik az "igazához".
- De most dolgom van, sürgősen beszélnem kell Gabriellel. - jelentem ki és válaszát meg sem várva lépek el mellette, hogy megkeressem a nem rég említett férfit. Aggasztó, eléggé aggasztó apánk megjelenése, ami semmi jót nem sejtet. Oly sokáig volt távol, most mégis megjelent a semmiből.  ♥️

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Szomb. Jan. 27, 2018 10:43 am
Következő oldal


Hello my darling
Anahita && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:


Végig mérem a nőt, és össze kulcsolom a karom mellkasom előtt. Rosszallóan néztem rá, és nem hittem el egy szavát sem. Nem hittem el, hogy mással nem volt rajtam kívül, nem hittem el, hogy még kellek neki, a pillantásai amivel ezt sugallták, hazugság volt.
Már nagyon jó lenne, ha Gabriel visszatérne, és végre beosztana.
Játsza, cicázik, de nem hagyom magam. Hiába a közelsége nem akarom megcsókolni, bár pillanatig át futott az agyamon, de nem teszem.
- Már New Yorkban is megmondtam.... - Ekkor hirtelen valami más lesz. Össze vissza látok minden, körülöttem cikázik és hatalmába kerít. Nem tudom mi ez, kinek a műve lenne ez a játék? Testemet tehetetlennek érzem, mint egy rongybaba amit egy kislány dobál. Vagy egy pók, aminek a hálóját elkapta a jeges fuvallat. Mondat közepében hasít belém, de mikor vissza érek, csak a nőt látom magam elött, aki biznyára ugyan ilyen zavart lesz.
- Mi volt ez? - Ül ki a rémület az arcomra, ami nem szokott. Isteni játék lett volna? Talán apánk 27 év után visszatér?


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Isten
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
33

Utolsó Poszt Vas. Jan. 21, 2018 12:35 pm
Következő oldal


Isteni kinyilatkoztatás

Anahita és Raiden elméjét egy felsőbb hatalom víziója kezdi kitölteni, elrabolva a jelen pillanatból. Egybefüggő anyag ritmusos mozgásának kellős közepén találják magukat, miként a sötétség öleli körbe őket. Különböző színű, formájú és méretű halak cikáznak körülöttük, de maga az anyag háborog, ide oda löki hullámaival a benne haladó testeket, kosznak tűnő üledék kavarog mindenfelé, s vele együtt egy tárgy aprócska, kerek, lukas teteje. Semmi több, ennyit láthatnak belőle csupán, aztán ismét elnyeli a forgatag. Ezután a képsorok megszűnnek, ők ketten pedig hirtelen visszatérnek a jelenbe.

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Jan. 15, 2018 1:24 pm
Következő oldalanahita & raiden
welcome back my love

A csalódás, melyet Raidennel való találkozás okoz, leírhatatlan. Egyszerűen nem erre számítottam, talán nem is volt jó ötlet megint mellénk állítani. Ekkora arroganciával és büszkeséggel nem fogja sokáig bírni, ha nem is Gabriel, akkor majd én fogom levágni a fejét a nyakáról. Sok minden megváltozott, talán bennem is túl sok minden, mikor végeztem azzal a szánalmas nővel, nem érdemlik meg az életet, nem érdemlik meg azt, amit az atyánk adott nekik. Ők a legcsodásabb teremtményei? Ugyan már.. Nálunk szánalmasabb létforma nincs is. Végignézve a férfin, akit egykor szerettem már egyre kevésbé érzem a vágyat, hogy újra megosszam vele az életemet és a testemet.. Hiányzott, nagyon is, de ha ezt folytatja, akkor nem leszünk jóban és bár még nem ismeri a gonosz oldalamat, jobb lenne, ha tartana tőlem.
Szavait hallva egy hamis mosolyt varázsolok az arcomra és nézem őt, tetőtől-talpig megvizsgálom, mintha röntgen szemeim lennének. - Majd kicsattansz. - jegyzem meg hasonló iróniával a hangomban, mint ahogyan ő is tette. Talán meg sem kéne lepnie a viselkedésének, mert bizonyos, hogy én hagytam őt cserben, de nem tudtam tovább játszani a szerepet, melyet kiszabtak rám. Undorodtam az emberektől, egyszerűen hányingerem lett tőlük és Gabriel nézeteit megbolondítottak, annyira egyetértettem vele.
Közelsége hatással van rám, bár nem mutatom ki, mégis megindít bent valamit.. Rég nem éreztem ilyet. - Mindened lehetek, csak kedvesed nem. - felelem neki és komolyan is gondolom. Azok az idők elmúltak, már egyre kevesebb reményt látok arra, hogy valaha is újra együtt lehetünk.. Feltételezése pedig nem kicsit sért, csak unottan pislogok rá és mielőtt lerakhatná a kezét, megragadom és megszorítom, majd egyenesen a szemébe nézek. - Eddig sem viselkedtem szajhaként, rajtad kívül senkivel sem osztottam meg a testemet. - mosolyodok el, mikor mégis.. rájövök, hogy féltékeny.
- De látva, hogy ennyire zavar.. - lépek közelebb, majd már annyira közel vagyok, hogy majdnem összeérnek az ajkaink. - Csak tenned kell ez ellen. - suttogom halkan, majd eltávolodom tőle, mielőtt megcsókolhatna, ha akarna.  ♥️

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Szomb. Dec. 23, 2017 2:20 pm
Következő oldal


Hello my darling
Anahita && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Arc vonásai rezzenéstelenek, szavaim nem ütöttek át semmilyen falat. Bámulom őt egy ideig, meg kell szoknom sötéten omló fürtjeit. Karom keresztbe fonódik. Nem válaszolok első mondatán, csupán bólintok, mint aki tudomásul veszi, amit mond.
Még mindig nem látok a nőn érzelmet tükröződni, s tovább kémlelem, várakozván új vezetőmre.
Hirtelen halvány mosoly jelenik, meg majd azt mondja.
- Boldogsággal tölt el. – Mondom, ismét be vetve emberi trükköt, az iróniát, és eszembe kell juttatnom magam, hogy már nem köztük élek. Áll lelkem, melyet már lassan huszonhét éve viselek, el kell engednem. Újra a régi énemet kell alapul vennem, ki boldog volt, de lelketlen. Talán soha nem volt ilyen, talán a szerelem, melyet Anahita iránt éreztem, egyfajta lelket teremtett nekem. Mióta megteremtettem Michael bizalmasaként tudtam, hogy szeretem ezt a nőt, s még most is szívem fel fel dobban, látván meseszép arcát, formás testét, melyeket hosszú éjjeleken magamhoz öleltem.

Talán ezért tiltják meg az angyalokat, hogy egymást szeressék, megértik az emberek lelkeit, és teremtetnek magukat egyet? Vagy hibás termék lennék? Közel sétálok, egészen az arcába suttogjam.
- Alig várom, kedvesem. – Mondom, és elkezdek körülötte sétálni.
- Azóta te is más lettél, bizonyosan sok férfi látogat meg éjjelente, és élvezed a gyönyöröket, miket a föld kínál. – Mondom mögötte, majd fel emelek egy tincsét, hogy jobban meglessem azt, s vissza ejtem vállára.
- Bizonyosan, élvezed a gyönyöröket,… hiszen megbukni már nem tudsz. – Érek mellé, majd vigyorgok rá. Jó érzéssel tölt el a gonoszság, hogy nem kell félnem, kinek okozok fájdalmat.


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Szomb. Dec. 16, 2017 10:16 pm
Következő oldalanahita & raiden
welcome back my love

A várva várt találkozó még sem lett olyan, mint amilyennek hittem, mint amilyennek én azt elképzeltem. Természetesen nem azt vártam, hogy vad csókolózásban egymás karjaiba omoljunk, de ennél kicsivel többet vártam. Próbálja kifejezni távolságtartását, amit én meg is értek, így egy aprót lépek hátra, hogy nagyobb legyen a köztünk lévő távolság, ami már így is definiálható egy szakadékkal. Egy biztos, én semmit sem fogok erőltetni, főleg nem magamat, így hátha távolságot szeretne tőlem megkapja. Bár sejtem, hogy még mindig nem sikerült neki túltennie magát a múlt történésein és ezért én nem kérhetem számon, nem változtathatok az érzésein, így is egy hatalmas kívánságom teljesült, hogy a mi oldalunkon áll. És ahogyan azt már fentebb említettem, nem minden megy egyik napról a másikra, idő kell hozzá és én ezt is megadom neki reménykedve benne, hogy egyszer megint az enyém lehet.
Talán azt várta, hogy összetörök majd a szavai hallatán vagy hogy fájdalmat okoz? Nem, egyik sem valósult meg, mindössze már látom, hogy hiba volt felkeresni őt, hiba volt idejönni, hogy beszéljek vele, mert ő egyáltalán nem akar. - Csak látni szerettem volna, hogy milyen téged azon az oldalon látni, amit ily sokáig megvetettél. - arcom kifejezéstelen, talán ez vált az egyik legjobb fegyveremmé, egyetlen érzelmet sem tud róla leolvasni és hiába az a sok év, amit együtt töltöttünk. Nézek a szemeibe, majd egy halvány félmosoly ül ki az arcomra. - De látva mennyire örülsz a társaságomnak, tanácsolni fogom Gabrielnek, hogy dolgozzunk együtt, hisz senki sem ismer téged nálam jobban. - igaz eleinte csak az agyát akartam felhúzni ezzel a mondattal, de mégis egyre inkább úgy érzem, hogy nem is rossz ötlet. Talán ha az agymosással valami hiba lenne én egyből észrevenném rajta és megelőzhetnénk ez ebből eredő problémákat.  ♥️

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Pént. Dec. 15, 2017 3:36 pm
Következő oldal


Hello my darling
Anahita && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Más volt, ezt jól tudtam. New Yorkban láttam, hogy külseje más volt, és jelleme is. Sötétség járta át, ahogyan belépett a terembe de így is meg melengette a szívem. HIába látok tisztán, őt még mindig nem. Nem tudok megbocsájtani, hiszen elárult, hiába látom már a nemes célt, az árulását tartottam magamban.

Végig fut a szemem a gyönyörű nőn, kezeim össze kulcsolva, az emberek így mutatják ki a távolság tartást, és én ezeket a szokásokat, akármennyire is el akarom felejteni, bennem vannak. Még is csak lassan 27 éve éltem hazugságban.
- Anahita. - Bólintok üdvözölve őt. Nem őt vártam, hanem Gabrielt. De ezek szerint késett.
Felépítette az új mennyeket ide le, s próbálja adni a jó fiút. Pusztitani akarok, mérges vagyok, nem éppen építgetni, mint valami homokvárat.

- Te miért jöttél? Gondoltam, hogy össze futunk, de nem sejtettem, hogy iyen hamar. - Bunkó vagyok, valóban, de az emberektől tanult dolgaim kezdem elfelejteni, akarva s így a csupasz mondatokat kapja, semmi körítéssel, semmi furfanggal, ahogyan egy ember tenné. Angyal vagyok, harcos angyal, egy lelketlen, arra teremtettem, hogy védjem a mennyeket, és nem arra, hogy játsszam a jó fiút. Meguntam.  

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Vas. Dec. 10, 2017 11:05 pm
Következő oldalanahita & raiden
welcome back my love

A megszokások és bevett szokások nagyon nehezen kopnak ki az emberből, talán éppen ilyen szokásom lett Raiden nevének megemlítéséhez járó pulzusnövekedés. Tudom, hogy az én kezem is benne van ebben az egészben, hogy szerettem volna, ha az agyát átmosva a mi oldalunkra állna. Talán önző célok keveredtek a valódi érdekekkel, de ez a végeredményen nem változtat, talán esélyem lesz visszaszerezni őt. Bár valóban ez lenne a célom és az álmom, ez egy aprólékos munka, hisz hiába sikerült más útra téríteni a múlt sérelmei és fájdalmai nem tűntek el, talán átalakultak vagy más megvilágításban látja őket, de ott vannak. Ahogyan mondani szokták, Róma sem egy nap alatt épült fel, éppen ezért szépen lassan kell a viszonyunkat visszaállítanom a régibe.
Itt van. Itt van és nekem látnom kell őt. Határozott léptekkel haladok a tárgyaló felé, azt mondták itt volt és éppen Gabriellel beszélt. Talán egyfajta álomként élem meg ezt, kissé hihetetlen és túl egyszerű, minden olyan egyszerű, ilyenkor az ember már akaratlanul is keresi a rosszat. A fejemben is megfordult, hogy mi van, ha csak kémkedik? Ha valójában nem is lett kimosva az agya csak próbál beszivárogni? Nem.. ennyire hitelesen nem tudja eljátszani ezt páli fordulatot, emlékszem a pillantására, mikor megmondtam neki, hogy Gabriellel tartok. Az undor, megvetés és a rideg csalódás tükröződött a szemében, legalábbis én így éreztem. De a kétségek csak akkor szállhatnak el, ha beszélek vele, ha a szemébe nézek. Én ismerem őt itt a legjobban, én tudom mikor őszinte és mikor nem, bár évek óta nem láttam, mégis olyan magabiztos vagyok magamban, mint eddig még sosem.
Végül befordulok az utolsó sarkon és megpillantom őt. Semmit sem változott, még mindig ugyanúgy néz ki, velem ellentétben.. Szőke hajamat lecseréltem barnára, világos és könnyed ruháimat lecseréltem sötétekre.. Végül egy mély lélegzetet veszek és megállok előtte. - Üdvözöllek köreinkben Raiden, örülök, hogy itt vagy. - szólalok meg már-már szinte színtelen hangon, de az őszinteséget tükrözi, valóban örültem ittlétének. Bár nem igazán tudom, hogy mit kéne neki mondanom, elfogytak a szavaim és hiába nyitnám szóra az ajkaimat a szavak a torkomra fagynak. Sokkal nagyobb hatással van rám ez a találkozás, mint terveztem és szerettem volna.♥️

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Vas. Dec. 10, 2017 7:30 pm
Következő oldal


Hello my darling
Anahita && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Végre megvilágosodtam, látom azt, amit Michael el rejtett előttem. El rejtette előttem az igazságot, hogy valójában az emberek a rosszak, és az emberek okozták ezt, ami a földön most jelenleg van. Mindent megtudtam, amit akartam, és már csak az emberiség eltörlésére vágyom, hofy az angyaloknak béke lehessen. Ha kell magam kerítem elő istent, és halálal dacolva rángatoom vissza. Most, hogy megvilágosodtam az érzelmek, amiket tanultam, rájöttem felesleges,
Elvetettem azokat, melyet 26 éve tanulok a földön.

Gabrielel a találkozásom jövedelmező volt. Hűséget fogadtam neki, és már kevésbé akarom megölni Aka Manah, vagy is Jessebellt, már nem tudom, hogyan hívatja magát. Már ellenségből, szövetségesem lett, hiszen ő látatta meg velem, amit meg kellet.
Kezemet hátra kulcsolom, és úgy járkálok a nagyterembe, amit rövid ideje építettet Gabriel, olyan, mint ha otthon sétálnék, ahol vége lett minden.

Várom Gabrielt, hiszen még nem tért vissza, várom, hogy milyen feladatot ad nekem. A düh bennem él, érzem a mérhetetlen haragot, amit eddig elnyomva tartottam magamban. Eddig nem értettem, hogy miért rosszak azok a lények, de már értem. Élhetnénk a paradicsomba, de nem miattuk lett vége mindennek. Pedig jó magam a szokásaikat, az életüket is felvettem.
Össze szorítom a kezem, miközben megállok, és a hátam mögül lépteket hallok, amik felkeltik az érdeklődésem.
Oda kapom a fejem, és régi kedvesem pillantom meg. Más volt. Őt is megkeserítette az igazság, hiszen meg kelett válnia képességeitől, és szárnyaitól.  

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Hell or Heaven
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216

Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 10:29 am
Következő oldal
***
szabad a játéktér✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖
Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Kedd Okt. 24, 2017 11:59 pm
Következő oldaldelilah & raiden
welcome back my love

Tudom jól, hogy az én ötletem volt mondhatni mindez, hogy a saját oldalunkra édesgessük a szerelmemet, aki képtelen volt meglátni mindazt, amit én Gabriel oldalán megértettem. Az emberiségnek el kell pusztulnia, hiszen bármit is ad nekik Isten, bármennyire volt tökéletes a világuk mindig is bennük volt a vágy, hogy tönkretegyenek mindent maguk körül. Pusztulásra teremtettek nem érdemelnek meg semmit sem.
Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy tényleg valósággá formálódott mindaz, amiről eddig csak álmodozhattam. De nem hihetek szóbeszédnek meg kell tapasztalnom. A saját szememmel kell látnom, hogy a szerelmem újra képes rám nézni, miközben a szemében ott lángol a régi tűz és nem egyszerű megvetéssel pillant rám. Szükségem van arra, hogy visszakapjam őt, hiszen nélküle mindenem, amim van semmit sem érhet igazán.
Úgy érzem, hogy szinte levegőt sem kapok. Szinte már túlságosan gyengének érzem magam. A lábaim szinte alig akarnak előrébb haladni. Remeg minden egyes porcikám, ahogy a tárgyalóterem felé indulok. Ahogy belépek és megpillantom az alakját úgy érzem, hogy mindjárt elveszek ebben a pillanatban, hogy nem lehet igaz. Mindez csak a képzeletem szüleménye, de amikor felém fordul a tekintete nem szór dühös szikrákat irányomba. Nem vet meg. - Raiden.. - Olyan lágyan és gyengéden mondom ki a nevét, hogy szinte a lelkem is beleremeg. Pár lépés távolságra állok meg tőle és úgy figyelem őt. Meg akarom érinteni. Egek add, hogy igaz legyen. Hogy tényleg visszakaptam őt. Muszáj, hogy igaz legyen.


♥️

Raiden
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
68

Utolsó Poszt Pént. Okt. 13, 2017 5:19 pm
Következő oldal


Hello my darling
Delilah && Raiden
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Végre megvilágosodtam, látom azt, amit Michael el rejtett előttem. El rejtette előttem az igazságot, hogy valójában az emberek a rosszak, és az emberek okozták ezt, ami a földön most jelenleg van.

Gabrielel a találkozásom jövedelmező volt. Hűséget fogadtam neki, és már kevésbé akarom megölni Aka Manah, vagy is Jessebellt, már nem tudom, hogyan hívatja magát. Már ellenségből, szövetségesem lett, hiszen ő látatta meg velem, amit meg kellet.
Kezemet hátra kulcsolom, és úgy járkálok a nagyterembe, amit rövid ideje építettet Gabriel, olyan, mint ha otthon sétálnék, ahol vége lett minden.

Várom Gabrielt, hiszen még nem tért vissza, várom, hogy milyen feladatot ad nekem. A düsh bennem él, érzem a mérhetetlen haragot, amit eddig elnyomva tartottam magamban. Eddig nem értettem, hogy miért rosszak azok a lények, de már értem. Élhetnénk a paradicsomba, de nem miattuk lett vége mindennek. Pedig jó magam a szokásaikat, az életüket is felvettem.
Össze szorítom a kezem, miközben megállok, és a hátam mögül lépteket hallok, amik felkeltik az érdeklődésem.
Oda kapom a fejem, és szerelmem pillantom meg.

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Kedd Feb. 28, 2017 11:13 am
Következő oldal


-Én veled tartok.
Bár nem túl erőteljes hangom, baritonom mégis körülzengi a tanácstermet, jelezve hirtelen feltűnésem a semmiből. Nem terveztem ilyen belépőt, ami azt illeti egyáltalán nem szándékoztam meglepni senkit az érkezésemmel, hisz üzentem is, és mondhatni a főbejáraton át érkeztem, ám a jelek szerint Ramiél érkezése kellő zűrzavart keltett ahhoz, hogy én már ne keltsek akkora feltűnést. Ha nem lenne itt, most épp Gabriel bocsánatát kérném, amiért nem személyesen jöttem, ahogy ígértem, és csak asztrális kivetülésem tesz nála látogatást, ám a közelmúlt eseményeinek tükrében sajnos csak vészhelyzetben tudok elszakadni a teendőmtől, amit inkább nem firtatnék. Nagyon úgy hangzik, hogy ez egy vészhelyzet.
Tekintetem Gabriel-ét keresi, és biccentek neki köszönésképpen, aztán pedig remélem megérti, hogy ezek után inkább a másik arkangyalra koncentrálok. Már azért is mar a bűntudat, amiért évekkel ezelőtt feladtam a reményt, hogy Raguel még életben lehet, ha elmulasztanánk az esélyt, hogy kiszabadítsuk, azt sosem bocsájtanám meg magamnak.
-Ha ez igaz, késlekedés nélkül útnak indulok. Remélem ott találkozunk személyesen is, bátyám.
Jelentőségteljesen nézek a mennyek új urára. Bármit is gondol, nem probléma a számomra az ő oldalán harcolni...legalábbis, démonok ellen, és azért, hogy kimentsük a húgunkat nem. Ha nem is értünk egyet mindenben, sőt, manapság jóformán semmiben, azt hiszem ebben az egyben nem lesz ellentét köztünk. Ha őszinte akarok lenni, kicsit izgatott is vagyok, amiért újra egy oldalon leszünk. Remélem, hogy újra egy oldalon leszünk, ha csak egy napra is...

Ramiél
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
107

Utolsó Poszt Csüt. Feb. 16, 2017 11:04 am
Következő oldalGabriel & Ramiél


- Kétség sem fér hozzá, testvérem!
Meglepődöttséget vélek felfedezni a ravaszul csillogó szemek mögött, ugyanakkor azt hiszem éppen annyira aggódik húgunkért akárcsak én. Elraktam a kardomat, most hogy utat mutat nekem befelé, egyszerűen besétálok mellette, miközben a találkozásomat Raquel-el kezdem elmesélni menet közben. Haragos vagyok, nagy kedvem van mészárlást rendezni a démonok közt, mellé társul az aggodalmam, a félelmem, mi van ha későn érünk oda? Mi van ha szépen egérutat nyernek?
- A mai utam a fenyőligetbe vezetett. Ott találkoztam az asztrál alakjával. Nem tudom pontosan mit keresett ott, úgy sejtem minket, valamelyikünket. Én találtam rá és elmondott mindent. Viszály tartja fogva hosszú idők óta. Megcsonkította a szárnyait és egy sötét lyukba zárta be.
Szavaim közt kihallhatja dühömet, az érzelmeimet. Nem megyek az asztalig, se a székekig, néhány lépést után zaklatottan megállok és feléje fordulok.
- Nahant Island-on vannak. Valaki felfedezte hogy beszél velem, úgyhogy sietnünk kell. Ha sokáig hezitálunk, még a végén csak a hűlt helyüket találjuk, pedig szavamra...ha rajtam múlik, akkor vérét ontom e söpredéknek.
Teljesen elé lépve indulatosan, ámde finoman ragadom meg a grabancát és a szemébe nézek.
- Velem tartasz, fivérem?
Ha eddig nyugodt volt, nem tudom ezzel mennyire korbácsoltam fel az indulatait, arra azonban számítok hogy igent mondd. Maximum lesznek fenntartásai. A válaszára várok, nagyra nyílt szemekkel tekintve rá, de amint megkapom, elengedem, egyrészt mert biztos kényelmetlen neki, másrészt meg szégyen rám nézve. Engem sosem szoktak ily módon elragadni az érzelmeim, úgyhogy abban biztos lehet, hogy nem hazudok neki. De egyébként sem hazudtam soha életemben senkinek. Hallgatni szoktam, de az meg nem bűn. Most viszont szépen a fejéhez vágtam minden információt, amit sikerült megtudnom Raquel hollétéről. Itt az idő hogy cselekedjünk és visszavágjunk a sötétség szolgáinak.


Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 12:30 am
Következő oldal


Ramiél & Gabriel
what an unexpected surprise
Ez a nap is épp olyan átlagosan indult, mint bármelyik másik. A jobbára eseménytelen időszakokban, amikor a bőrömön tapasztalom földi lét sivárságát, még jelentéktelenebbnek tűnik a halandók itteni élete. Mert az ugye teljesen más, hogy mi is vár rájuk a haláluk után... ez a rész teljes egészében tőlük függ, rajtuk áll, azon múlik, mire is pazarolták halandó létüket. Ha atyánk parancsait követték, nincs mitől félniük, hisz odafenn olyan boldogság vár rájuk, melyről korábban álmodni sem merhettek. Bár el kell ismernünk, már a Menny sem az igazi, amióta Ő elment. Ezért is szállt alá a legtöbbünk.
Aztán mindig vannak olyan napok is, amikor a temérdek teendő közepette el-elképedek, milyen gyorsan tud peregni az idő. Vajon a halandók is szokták ezt érezni olykor? Vajon a földi tartózkodásunk velejárója ez?
A reggelem egy kisebb szemlével telt, amíg körüljártam a várost, és személyesen tanúja lehettem, amint az angyalaim elfogtak néhány bujdosó halandót az egyik külső negyedben. Jobbára gyors és fájdalommentes haláluk volt. Nem sokkal később egy kisebb csapat testvérünk kérte bebocsátását Las Vegasba, hogy csatlakozhassanak hozzánk. Mindig örülök az újabb toborzottaknak, a megtérteknek, de nevezzetek paranoiásnak, nem bízom azonnal bárkiben, aki az ajtón kopogtat, és a seregembe akar kerülni. Nyilván magamból indulok ki, és kémekből, akiket időről időre Michael nyakára küldök, de már csak akkor engedek közénk valakit, ha személyesen győződhettem meg róla, hogy a szándékai tiszták.
Időközben befutott az a küldöncöm is, akit Raphael felkeresésével bíztam meg. Feltett szándékom őt magam mellé állítani, de első lépésként azzal is megelégednék, ha békét köthetnénk. Mivel egyelőre nem utasította el a próbálkozásomat, sőt, egy találkába is beleegyezett, a napom második felét arra szántam, hogy kellőképpen felkészüljek az érkezésére. Jómagam már a tárgyalóteremben vagyok, és felszólítottam minden angyalomat, hogy hagyjanak teret nekünk egy nyugodt beszélgetésre. Hamar meg is érzem egy fivérem közeledtét, de nem kell sok, hogy ráeszméljek, nem az érkezik, akire várok. A fejemben felcsendülő szavak is ezt igazolják. Ramiél. Mielőtt rákérdezhetnék, hogy mi szél hozott, testvér, már a választ is megkapom. A húgunkról vannak információi. Raguel tartózkodását már hosszú ideje óta homály fedi. Van, aki arra gyanakszik, hogy bajban van, hogy Lucifer szolgái tartják fogva, míg mások szerint csupán arról van szó, hogy nem kíván részt venni a csatározásinkban, és inkább visszavonult valahová, ahol nem érhetik utol a gondok.
A tárgyaló ajtaját szélesre tárva még éppen időben lépek ki a folyosóra, hogy láthassam, amint Ramiél és az egyik őr kardot rántanak egymásra.
- Camael! - Szólítom meg felemelt hanggal a fiatal angyalt. - Köszönöm, erre semmi szükség. Minden rendben. Kérlek, hagyjatok magunkra! - Utasításomnak hamar eleget téve a két ajtón álló egymást támogatva, sietve távoznak. Kettesben maradunk a fivéremmel. Kezemmel a tárgyalóterem felé intek, hogy fáradjon beljebb. Közben végigfut az agyamon, hogy Raphael végül felbukkan-e, ahogy a küldöncnek ígérte. Szép kis összejövetelnek néznénk akkor elébe.
- Azt mondod, ki akarod hozni... ezek szerint Raguelt tényleg elfogták? - vágok is a közepébe, minden egyéb bevezetés nélkül. Ez nem olyan téma, ami sok köntörfalazást igényelne.


Ramiél
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
107

Utolsó Poszt Pént. Jan. 06, 2017 4:11 pm
Következő oldalGabriel & Ramiél


Úgy éreztem utamnak minél rövidebbnek kell lennie, nem vesztegethetek el értékes időt a húgom életéből, ezért aztán zaklatottan repültem a fellegek felett, míg ki nem kötöttem itt. Nem a legjobb választás, könnyen kiszúrhatok magammal, de bízom Gabriel ítélő képességében, remélem nem én leszek neki a lista elején. Egyébként abban sem vagyok biztos képes lenne-e bármilyen kárt okozni a testvéreinek. No derítsük ki, ha már itt vagyok! Persze ezen nem agyalok sokat, se hangulatom hozzá, se időm, nem akarom húzni az elkerülhetetlent.
A valóság elferdítésével megzavartam a katonáit, rengetegen vannak, talán jobb is ha nem verekszem végig magam az egész hadseregén. Áttetsző semmi vagyok nekik csupán akármelyik folyóson kanyarodom be, van aki érzékel valamit, van aki nem, mindenesetre igyekszem távolabb húzódni tőlük. Utam így akadálytalan egy ideig, de csak hogy tudja a bátyám, jövök, telepatikus úton szólítom. ~Gabriel, merre vagy? Beszélnünk kell!~ Érzem a jelenlétét és követem az energiát, mely egyre erősödik.
A tárgyalóterem előtt jövök ki ebből az állapotból, köszönhetően az egyik harcos angyalnak, aki már volt elég erős ahhoz hogy rájöjjön, egy ark kószál az épületben és a kabátom megragadva hirtelen kirántott a képességem használatát ezzel megzavarva. Nekiverődtem a falnak, de nem foglalkoztam vele. Egyet rántottam a kabátomon kiragadva magam a szorításából, majd léptem tovább előre, mert a tárgyalóterem volt az utam vége. ~Raquelről van szó! Tudom hol van, ki akarom hozni!~ Még ezeket mondom neki, mielőtt a másik őr a terem előtt jól szájba nem kínál egy ökölbe szorított jobb egyenessel, hogy menten nekiesek a kétszárnyas ajtó jobb oldali falának. Igazából nekem ez semmi, inkább csak meglepett vele, nem számítottam ekkora ellenállásra, azért egy arkot általában tisztelnek. Tény hogy én sem a protokoll szerint tettem meg ezt a látogatást, mentségemre legyen szólva most tényleg vészhelyzet van, nem érünk rá a hagyományokra.
- Nem ajánlom neked!
Morcosan nyúlok a kardomért, mikor látom hogy ő is előrántja az övét, egy a hegyével lefelé döntött vágással élve, amire én csak oldalra lépek egyet, pengémet visszakézzel tartva hagyom lefelé csúszni rajta, míg elég közel érek hozzá, hogy kellően orrba verjem a markolattal. Az angyal hátra tántorodik, neki a társának, bár nem esnek el, mert az utóbbi erősen megtartja. Ekkor nyílik az ajtó mögöttünk tágra, s a két angyal nyugton maradva tekint a hátam mögé. Én meg nemes egyszerűséggel elrakom a kardom vissza a tokjába, majd egyet fordulok a tengelyem körül. Nem tudom miképp fogad engem a bátyám, egy biztos, még kárt nem okoztam neki. Úgyhogy panaszra nem lehet oka. Reménykedem benne szavaim értő fülekre találtak és húgunk élete többet jelent neki a  kicsinyes évődésnél, de tekintve mennyire felzaklattam itt a kedélyeket, egy ideig csendben figyelem.


Ajánlott tartalom
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Alexander Payne
Yesterday at 11:30 pm
☽ Alex & Karma

Uriel
Yesterday at 9:51 pm
☽ Uriel lakása
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3