We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
St. George rave klub
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Pént. Márc. 17, 2017 4:33 pm
Következő oldal


***
szabad a játéktér


Utolsó Poszt Kedd Feb. 14, 2017 3:07 pm
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
+18
Amilyen nagy a szája a nőnek, annyira szívós. Szinte kár ezért a testért, amit bitorol, de sajnos kell az információ. A köpésre sóhajtok és letörölve az arcomról megcsóválom a fejem.
- Jó sok nyál van a szádban, de néha igazán le is nyelhetnéd. - felelem szórakozottan. Majd neki kezdek a dolognak. A nő a lefogásra még csak fel sem szisszen, sőt, még ingerel is, amelyet figyelmen kívül hagyok. A szavaimra nem reagál, ehelyett ordít, mikor a kínzásba. Felvágott bőrét úgy nyitom szét ujján, mintha csak egy kétszárnyú ajtót nyitnék fel.
- Nem érdekelnek a kakapok? Akkor mit szólnál a bonobókhoz? Tudtad, hogy mindenféle stresszt párzással oldanak fel? - kezdek ismét egy teljesen eltérő témába, miközben a következő ujját kezdem "kezelni".
Kérdését teljesen elengedem a fülem mellett. Addig folytatom, amíg kell. Általában a démonok eljutnak mind a 10 ujjig, de amikor sóval, vagy szentelt vízzel kezdem lassan belocsolni a felnyitott sebeket, akkor ötig sem bírják. Arra gondolnom kell, hogy ez egy igen magas rangú démon, aki ha kényes szuka is, sokkal erősebb, mint a többi. Lehet, hogy ez a módszer kevés lesz. Kénytelen leszek kitalálni közben valami mást is, valami erősebbet. Talán a szépségénél kéne megfognom a dolgot. Felszabdalni az arcát. Az biztosan érzékenyen érintené.


Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Hétf. Jan. 30, 2017 4:11 pm
Következő oldal


• DARIUS && MAZE •

Ha bátran harcolsz, győzelem, dicsőség és gazdagság vár reád, másként elpusztítanak, vagy rabként szolgálhatod ki a legkegyetlenebb ellenség szeszélyeit. [ Lejátszás ]

A világnak nem lenne jobb, ha én nem lennék. A világnak én hiányozák tudom, hiszen minden férfi sírna halálomkor nem tehetem ezt a társadalommal, hogy hagyom ezt a testet, sőt a lelkemet elpusztítani kegyetlenül. Kárba vészne a pokol úrnője, a hercegnő kit Lucifer teremtettet a pokolra.
Szavai ismét süket fülekre találnak, hiszen nem akartam hallani. Csak egy jól irányzott mozdulattal újra képen köptem őt.
Na ezt érdemlem, mint jézus? Ide lettem szögezve? Nem szisszenek már tűröm a fájdalmat, már csak a mosolygás maradt semmi más, nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam más. Végig mérem a kezemet, ahogyan oda szögez engem, és a vér, mely a démoni testemből ered, csak úgy hömpölyög.
Felszisszenek a szentelt vízre, ami a csontomig marja a testem, füstölög, mintha égne, de csak meredek rá, és csendben vagyok, nem megtört csupán unalmasnak tartom már ezt.

- Áh csináld még szeretem a szadót!- Nevetek fel ördögien, és nézem ahogyan a vállamból is folyni kezd a vér. Fel pillantok pilláim alól, és újra nevetésben török ki, már nem méltatom válaszra, csak a néma csend ölel át.
Elkezdi lefejteni a bőrt rólam, és akkor ordítok fel.
- Meddig csinálod még ezt? Tőlem nem kapsz meg semmi infót. - Vágom neki a szavaakt.  

credit && szószám: ide
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 26, 2017 2:32 pm
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
+18
A nő nem akart válaszolni a kérdésemre, minek után kezdett bennem realizálódni, hogy ez hosszabb menet lesz, mint elsőre gondoltam.
- Megölni? Neem, abban ne is reménykedj. Kemény vagy, mint a Tarzan sarka! De ne aggódj, van tapasztalatom, hogyan törjelek meg titeket. - mondom, és az egyik fémrudakból összeállított székre pillantok. Erőmmel négy részre szedem, majd mivel látom a nőn -nem volt nehéz leszűrni-, hogy a teste a mindene, két fémrúd egyenes átmegy az alkarján, sőt még tovább keresztül a fotel karfáján, hogy aztán annak oldalán jöjjön ki és két vége összehajoljon. Tulajdonképpen a tárgyhoz szögeztem a nőt. A másik két rúd lábait a fotel lábaihoz szorította.
Most, hogy az előkészületek megvoltak, megnézem a rudat. Nem sokkal a nő keze fölött egy rátapasztott rágót látok, mire drámaian, nagyot sóhajtok.
- A franc, de mocskos ez a csürhe. Biztos ment egy kis piszok is a sebedbe, nem igaz? Várj csak, kimosom. - azzal rá locsolok a szentelt vízből a kezére. Ha felszisszent vagy csak egy picit is eltorzul az arca, meglepett képet vágok, kezemet a szám elé kapom.
- Ó bocsánat! Nagyon fájt? - kérdezem, majd jó lassan, hogy a penge minden egyes centiméterét érezze, kihúzom azt a vállából.
- Tudod, arra gondoltam, hogy igazad van.. Ha összebarátkoznánk, biztosan elmesélnéd nekem, mire készültök, szóval először beszélgessünk. Hmm.. Vagy meséljek inkább? - játszom a gondolkodót. Vajon mivel idegesítsem, vagy untassam halálra, miközben lefejtem ujjairól a bőrt?
- Meeg van! Beszélgessünk a kakapok párzási szokásairól! - mondom lelkesen, miközben előveszem tőrömet.
- Tudod milyen állat az a kakapo? Nem? Egy nagyon-nagyon cuki madár. Röpképtelen. Zöld, pufi. Haljak meg, de egyszer tényleg simogatnék egy olyat. - mondom szinte már áradozva, miközben mutató ujjára nyomva a kés élét, egy határozott, de lassú mozdulattal elkezdem felvágni hosszában a bőrt rajta.


Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Kedd Jan. 24, 2017 11:53 pm
Következő oldal


@Mazikeen írta:

Mazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


természetesen nem hagyott, és ez meg fog látszani, talán nem vehetek fel többet kivágottólót, sem olyan cucokat, amiben megmutatkozik a vállam, de nem érdekel, felszisszenek, és bámulok rá, ahogyan a nagy bamba képe az enyémet kémleli, hogy még is, hogyan lehetnék én az első lord, nos nem azért, amire mindenki számít.

Luciferrel még egyszer sem értem el azt a szintet, hogy a pokol tüzeiben szeretkezzek vele, de talán nem is fogom. Ki volt az apja, nos hát biztos valami idióta.
- Neked nem volt gyerek szobád? - Élek egy emberi fordulattal, ami arra enged következtetni, hogy totál beteg a csávó. Mondjuk, ha az anyját megkurta egy démon más nem is lehet.
- Ölj meg gyerünk! - Mondom sziszegve, hiszen ég a vállam. Kezd elegem lenni ebből az egész játékból, de nem tudom hogyan szabadulok meg. Ha meghalok, majd legalább úgy halok meg, hogy nem árultam el Lucifert, és bár ő ezt nem fogja tudni az én lojalitásomnak jót tesz, már most.


Utolsó Poszt Kedd Jan. 24, 2017 2:28 pm
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
A szavai után ismét kissé halkan nevetnem kellett.
- De az is biztos, hogy nem az eszedért tart. Nem szeretem, mikor a nők kihasználják a lábuk közét, hogy magasabb pozíciókba érjenek. - hangoztatom ismét egyértelmű véleményem, hogy Lucifer valószínűleg csak azért tartja maga mellett, hogy meghúzhassa néha napján. Talán ez nem igaz, de nem foglalkoztat, simán kinézem a nőből. Arra, hogy elkezdi rengetni a földet, nem reagálok túlzottan. Szinte minden démon megpróbál ezzel megfélemlíteni, illetve a démoncsapdákból kiszabadulni, de jelen esetben nem volt csapda felrajzolva.
Amint elkapta a pengét, nem hagytam, hogy felálljon. Elfeketedő szemeit nézve nyomtam előre hirtelen a kardot, mire az felvágva kezét szúródott vállába, keresztül hatolt a testén és a fotelbe merült, annak is a háttámlájába futott. A sziszegésére, hogy szégyent hozok a fél-fajtámra, meg apámra, meg hogy nem hogy melléjük állnék, bla bla bla szövegére megforgatom a szemem. A kard markolatát nem engedem el, de közelebb hajolok hozzá.
- Te talán tudod, ki volt az apám? Mert én nem. De nyugodtan megmondhatod, ha tudod, meglátogatom őt is és megölöm majd őt is, ahogy megannyi fajtársadat ezelőtt. Nem tartozom közétek, egy picit sem. Azt az életet talán nem megélni is jobb lett volna, mint amit én végig éltem. Ti csak nyomorult férgek vagytok, az angyalokkal együtt, akik megkeserítik ezt a világot. De nem baj, mert szépen lassan, egyenként végezni fogunk veletek. Az eszközöket pont ti adjátok a kezünkbe. De térjünk a tárgyra. - emelkedtem fel vidáman. Körbe nézve láttam, hogy minden tiszta üvegszilánk, meg víz, ami óvatosságra intett. Még a végén belém állítja őket mágiával, telekinézissel.. tudja franc. Talán épp ez a terve. Ez esetben megelőzöm őt. Megforgatom vállában a kardot, csak hogy az angyalpenge okozta fájdalom lefoglalja, közben a magam telekinetikájával kipakolom a szilánkokat a teremből. Aztán visszafordulok hozzá és előveszek a kabátom alól egy kis laposüveget, benne szentelt vízzel.
- Na tehát... Milyen háborúra készültök? - kérdezem ismét, miközben egy széket képességemmel oda rántok magamhoz és leülök vele szembe.


Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Szer. Jan. 18, 2017 9:00 pm
Következő oldalMazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


Még a markában voltam, féltettem az életem, hiszen nem akartam mezei megszálló démonka lenni, bár Lucifer talán teremtett volna nekem másik testett, én szerettem ezt. Formás nem kellett vele dolgoznom, pedig az emberi nők, akár órákat is eltöntenek a maguk edzésével.

Hisztis picsának nevezett, megforgattam a szemeim, és mosolyogni kezdtem.
- Meg vannak az okok, amiért engem választott. - Utaltam Luciferre. Legjobb kínzó vagyok, de egy félvér démon támadásra nem készül fel egyhamar az ember.

Hangosan fel nevettem, rá meredtem, s a föld remegni kezdett, a csillár le esett a helyéről, és a szemeim elváltoztak démonivá. Elkapo a pengét, amit nekem szegez, majd a vér a kezemből ömleni kezd, a föld továbbra is remeg. Fel pattanok, hogy elé állhassak, és rá meredek ismét.

- Szégenyt hozol apád fajára. - Ismétlem előző szavaim, gondolataim.
- A helyett, hogy elfoglalnád méltó helyed melletünk, te ellenem fordulsz, Lucifer ellen, aki nélkül te se lennél! - A vér a kezemből továbbra is folyik, a föld már nem remeg. Mindenhol üveg szilánk.


Utolsó Poszt Csüt. Dec. 29, 2016 3:09 pm
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
Amikor elkezdtem tervezgetni, hogy Lucifer jobb kezére vadászok, egy magasztos, határozott, kígyónyelvű démonra számítottam, aki csak ül majd és ördögien mosolyogva küld a Pokolba, vagy akárhova.
Ehelyett, egy nőt találtam, aki magát üvöltve nevezte királynőnek, arcon köpött és egyelőre nem létező láncait rángatta. Az első gondolat, ami eszembe jutott, egyből ki is bukott a számon, miközben szabad kezemmel letöröltem a köpetet magamról.
-Te nem királynő vagy, hanem egy hisztis picsa. - jelentem ki egyszerűen első benyomásomat róla.
- De komolyan, te lennél az első lord..? Ez egy vicc? - kénytelen vagyok halkan elneveti magam. A nő dühében azt sem tudja, miket beszél. Először Lucifer fog majd megtalálni és megölni, majd ő?

- Egy kicsit elveted a sulykot a nagyotmondással. - nevetem ki kissé.
- Amúgy ne aggódj... Nem lesz szükséged új testre, mert ha nem kapom meg az információt, amit akarok, akkor nem csak tönkre teszem a testedet, hanem megöllek a pengével... Nem fogsz lekerülni a Pokolba, nem lesz új esélyed, sem új tested. Elfogsz tűnni, örökre, a semmibe. - ecsetelem neki, mintha csak valami varázslatos mesét mondanék neki, eközben kardommal tartom ugyanúgy ott a fotelben. Ha nem ugrál, nem szúrom bele.
- Felteszem újra a kérdést. Miféle háborúhoz szervezkedtek? - kérdezem tőle ismét. Ha most is inkább szájal, tényleg kénytelen leszek kicsit erősebben ösztönözni őt a válaszadásra.


Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Hétf. Dec. 19, 2016 6:02 pm
Következő oldalMazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


Bántott engem, nem értettem mit akar tőle, pénzt vagy valami jutalmat.  Szemem elváltozott feketére, a fájdalom égettet.
- Áruló vagy! - Mondom, hiszen érzem rajta, hogy félig ki is ő valojában. Démon egy férfér, vagy is pokolban született az apja, s ő elárulja a hercegnőt, akit szolgálnia kellett.
- Apád nem tanított jómodort, én egy királynő vagyok!- üvöltöm az arcban, majd előveszi az angyal pendét és felsérti bőrömet. Nem érdekel mit tervezz velem, én akkor is hűséges leszek  hozzá. Lucifer és én egyek vagyunk, én velem jött a felszínre én nekem adatott meg az a megtiszteltetés, hogy le vághattam a szárnyait, hogy velem osztozott bánatában, és az új holnap reményében, amit az a város akkoriban nyújtott nekünk. Bárcsak a földön nem lett volna káosz, s nem kellett volna otthagyni az ottani életünket, és nem kellett volna újra a pokolba kényszerednem, ahol valjuk be nem olyan jó lenne, hiszen elég meleg van!
- Lucifer megtalál, és megöl én meg másik testben térek vissza, és véget vetek az életednek! - Szorítom össze a fogaim és sziszegek.


Megforgattam a szemem, nem tudom látta e a többi nőt, és férfit midn gyönyörűek, hogy az emberek szeressenek, s akarjanak minekt. Kérdéseket szögezz nekem, de én csak mosolygok és arcon köpöm őt.
hangos nevetésbe kezdek, már várom a pofont, vagy egy kést a szívembe.
- Majd egy ilyen kutyának köpök nem? - mondom, és rángatozni kezdek hátha kiszabadulok. Lucifer nem fogja jó szemmel nézni, ha szeretett Lordját éppen másik testbe kényszerülne, nem szeretné hogy másba legyek, ezt a testet szeretem, s Lucfer is


Utolsó Poszt Kedd Dec. 13, 2016 10:18 am
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
A terv működik. A démonok fájdalmas kiáltások közepette rohannak kifelé, ahol a csapdába rohannak. A terem lassan kiürül, csak én meg a nő maradunk, aki szinte rám ordít. Szépséges arcát most kicsit elcsúfítja a víz, amely szinte savként marja a bőrét. A fotelbe ültetem, majd nagy nem sokára a tűzoltó rendszer magától leállt. Ugyan a szerkezetekből a plafonon még csöpögött kissé a víz, de ez már nem volt feltűnő. A benti csendben hallatszódott, ahogy oda kint Lucas a dolgát végezte: démoni ordítások hangja szűrődött be kintről, ahogy a Pokolba tartottak. Azok, akiknek Lucifer által adományozott teste volt, a fejüktől voltak kénytelenek megválni. A nőre nézek, ahogy szinte dühös macskaként fújtat rám.
Egy kis mosollyal döntöm hátra és húzom elő a kardom, majd teszem hegyét a mellkasához, a szívéhez, egy picit felsértve bőrét indul meg egy kövér vércsepp lefelé, dús keblei közé.
- Gondolom akkor is felismersz egy angyalpengét, ha kissé át van alakítva, ugye? - kérdezem kis mosollyal, s várom, hogy realizálódjon benne, hogy jobb, ha nem mocorog, mert nem a Pokolba fog kerülni, hanem a nagy semmibe, holtan.
- Pontosan tudom, ki vagy. Mazikeen. - ejtem ki úgy a nevét, mintha csak ízlelgetném, pár másodpercig figyelem, aztán leveszem vízcseppes szemüvegem és végig nézek rajta.
- Bocsi, de emellett nem tudok elmenni. Lucifer teremtette a tested nem? Elég kanos lehetett akkor... - mondom egy szinte elismerős bólintással.
- Gondolom nem örülne se te, se ő, ha elveszítenéd ezt a bögyös testet, szóval mi lenne, ha nem kellene bedurvulnom és magadtól mesélnél arról, hogy még is miféle rendezvényt szerveztél itt éppen? Miféle háborúra szervezkedtek, hm cicus? - kérdezem, továbbra is őt figyelve. A kinti hangok lassan elülnek, tehát Lucas végzett az utolsó démonnal is.


Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Hétf. Dec. 12, 2016 4:05 pm
Következő oldalMazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


Össze kellett hívnom néhány démont, ugyan is vannak akik elkanászodtak. Lucifer úgy gondolja meg kell regulázni őket, s mivel nem másodikat hanem engem küldött hát ez cickókat jelent. Igyekeztem mindent kitenni. Revi után már semmi más nem jöhetett közbe, csak az amivel megbiztak. Szóltam az egyik talpnyalónak, hogy gyöjtse össze az embereket. Ilyenkor királynőnek érzem magam, sőt az is vagyok, ha úgy vesszük. A leghatalmasabb Démon királynő.  Mindig hatalmas akartam lenni, és megadatott nekem. Az emberek is erre vágynak hatalomra, de vannak, akik túlságosan is azt akarnak. Én mindent megkaptam, amit az emberek akarnak egy életben. Jó test és hatalom, semmi más nem számíthat.Helyszín rave klubban, ami azelőtt színház volt. Csendes hely, így nappal, éjszaka minden féle jött ment jönn ide.  Nem volt nehézkibérelni, főleg, hogy a csávónak nem volt már élet kicsiny kis testében, de nem megöltük, hanem elfoglalta egyik barátom a kis testét. Nekem is jó, hiszen már New Yorkban is terjeszkednek a démonok így legalább.
KIálltam a szinpadra, elötte megigazítottam amit kellett. Mindenki engem figyelt. Elégedett voltam a tekintetekkel, elégedett hiszen imádom a figyelmet, imádom, amikor csak én vagyok a középpontban.
- Démonok! Haza térés szólít titeket, Lucifer azt akarja, hogy a közelében legyetek. A háború szele itt van. Otthon kell lennetek!- Mondom, majd akkor hirtelen víz kezd el esni. Marja a bőröm a szemem mindenem, nem látok. Halom a sikításokat, a jaj veszékeléseket, de csepent sem érdekelnek ők, csak az fg érdekelni, hogy Lucifer mérges lesz. Egy besugó van köztünk valaki elárulta a helyünket egy vagy több vadásznak. Mocskos emberek, felcsapnak vadásznak aztán azt hiszik, hogy istent játszhatnak. Futni kezdek, menekülni, hogy ne essen bajom, de elkaptam.
Földön vagyok, nyakamat szorítja egy erős férfi. Kapkodok a levegő után, és nem értem, hogy mi történik.
- Engedj el, NEM TUDOD KI VAGYOK!!! - síkítok szinte az arcába.


Utolsó Poszt Hétf. Dec. 05, 2016 4:26 pm
Következő oldalMaziKeen & Darius
❝ ...... ❞
A vadászat nem egyszerű. Hosszú és nehéz munka, sok türelmet igényel, főleg, ha az ember információt próbál kiszedni a másikból. Démonok jelentek meg New Yorkban. Eddig is voltak itt, de közel sem ennyien, s tudtam, hogy ez valaminek az előszele. Valami történik, vagy történni fog. Bele telt egy kis időbe, mire elkaptam egy ilyen csirkefogót. Még több időbe, míg kiszedtem belőle, hogy mi az Isten nyila folyik itt. És mint kiderült, egy nagyágyú van a városban: Lucifer jobb keze. Hogy miért van itt, azt egyelőre Ő se tudta, de igen pontosan körbe írta nekem: Szép nő nagy bögyökkel. Néhány szem só után azért hajlandó volt kicsit részletesebben leírni őt nekem, így már könnyebben megfogom találni. Elmondása szerint egy csomó ilyen kis rohadékot hívott össze az egyik   rave klubban, ami azelőtt színház volt.
Hát úgy gondoltam, meg hívatom magamat erre a bulira én is. Szóval miután kinyírtam a fickót, nagyon el kellett gondolkodnom, hogy mi is legyen. Először is, egy falkányi démon közé fogok belépni, szóval kell majd némi védelem. A kishalakkal semmi gond nem lesz. A nagyobbal már annál inkább. Fel kell készülnöm a mágiára, meg arra, hogy valószínűleg nem egy nagyra vágyó vadászból csinált már szőnyeget a lakásába. Ők erősebbek, nekem okosabbnak kell lennem. A földhivatalból megszereztem a hely alaprajzát, és neki kezdtem tervezgetni, persze nem egyedül, az  kurva sok meló lett volna. Lucas is segített, bár sokszor morogtunk egymásra, ez nálunk megszokott. A nagy estén ő elment, hogy a tűzoltó rendszernek a vizét felszentelje, addig én megtisztítottam a bejáratokat. Bentről már hallatszott a hangos zene, s elgondolkodtam, vajon hány ember és hány démon lesz majd oda bent. Az egyik közterület fenntartó raktárból vagy négy zsáknyi sót hoztunk el. Körbe szórtuk vele az épületet, lyukat csak a bejáratnál hagytunk, ahol Lucas felrajzolt egy ördög csapdát. A démonoknak csak egy kijárata van jelenleg: s az ezen keresztül vezet. Lucassal együtt léptünk be és vegyültünk el kicsit a tömegben, Szemeink azt a nőt keresték és nem volt nehéz megtalálni: elismerően biccentettem a szépségére, féltesómnak még az állát is fel kellett kaparni. Ó igen, erről a híresek a testes démonok. Anélkül csavarják el a fejed, hogy akarnák. Biccentettem a férfinek mellettem, mire az felemelte az öngyújtót  az egyik érzékelő alatt és meggyújtva azt beindította a tűzoltórendszert. Amint a víz ömleni kezdett, a zene megszűnt, helyette itt-ott sikoltások, kiáltások és sistergések jelezték a démonok fájdalmát a szentelt vízre. A tömeg elindult kifelé, s míg Lucas velük tartott, én nem vettem le a szemem a célpontról. Nem engedve a sodrásnak tartottam felé, s mikor már elmenne mellettem, nyakánál megragadva tartom vissza és lököm a padlóra. Oda kint Lucas már aktiválta is a kapuban az ördög csapdát, s míg az emberek átszaladnak rajta, a démonok úgy akadnak bele, mint halak a hálóba. Ezeket aztán módszeresen kezdte kiűzni a testükből, én pedig addig a démon nővel foglalkoztam oda bent.
- Helló szívi. Beszélgessünk! - néztem rá, majd felkapva a karjánál fogva az egyik fotelbe ültettem, míg a szentelt víz továbbra is továbbra is esett.Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ophilia
Today at 10:16 am
☽ Pincerendszer
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5