⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Doll’s sztriptízbár
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Dec. 03, 2016 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Egy sarok asztalnál foglaltam helyett. Innen nagyjából átlátok mindent. Az előttem lévő asztalon egy nő táncol, a két emberemnek nagyon is tetszik, a többi ebből kimaradt, ők kint vártak. Én azonban nem figyelek rá, sokkal inkább a bár közepén lévő ketrecet figyelem. A benne táncoló több, mint ismerős. Ötven éve nem láttam ugyan de nem igazán változott, habár ez mindkettőnkről elmondható. Mióta kivontam magam az életemből, nem tartottam vele semmilyen formában sem a kapcsolatot, így óvatosságra intettem magam, nem mentem egyből oda. Ezek az évek elégé viharosak voltak, legalábbis a számomra, hogy számára miként alakult ez az ötven év, arról fogalmam sincsen.
Csettintettem a nő felé, és intettem, hogy menjen el. Mellettem az eddig vigyorgó két fickó persze egyből búskomor képet vágott, de nem szóltak egy szót sem. Ha nem is tudták pontosan, hogy miért is vagyunk itt, azt már sikerült megtanulniuk, hogy nem szeretem, ha ellentmondanak. Amint elment, már teljesen tiszta volt a kilátásom Ruby-ra. A ketrec körül, amiben táncolt, egy kisebb közönség gyűlt össze. Fintorogva figyeltem a történéseket még néhány pillanatig, majd a mellettem balomon ülő férfira pillantottam. – Menj oda ahhoz a férfihoz és mondd meg neki, hogy vegye le Ruby-t a műsorról! – böktem a fejemmel a szemben lévő asztal felé. Nem ivott, csak állt és figyelt, nem is a vendégeket, hanem a táncosokat. Gondolom ő teszi itt össze a műsort. A férfi felállt, hogy tegye, amit mondtam, én pedig kíváncsian vártam, mi történik majd. Kétségem sem volt afelől, hogy minimum megverik. Felálltam én is, tettem pár lépést előre és vártam.
Ahogy sejtettem. A küldöncöm vitatkozott, majd behúztak neki egyet, mire elesett. Ketten egyből ugrottak is, hogy lefogják és kicipeljék őt a bárból. Hogy ott mi lesz vele, az már nem igazán érdekelt. Viszont így a férfi egyedül maradt. Megkerültem a ketrec előtti tömeget és a férfi mögé érve megragadtam a fejét és a mellettünk lévő üvegasztalhoz vágtam azt. Majd újra, újra, és újra, utána pedig már meg sem próbált felkelni. Vagy nem tudott, kitudja. A vendégek persze úgy néztek rám, mintha most látnának életükben először embert, de nem különösebben zavartatot a bamba kifejezésük.
-Visszatértem! – tártam szét a kezemet, most, hogy már Ruby is rám figyelt. – Gyere onnan le, elmegyünk innen! – intettem a kezemmel és még mielőtt a biztonságiak bármit is csinálhattak volna, az embereim megjelentek, hogy ne jusson eszükbe semmi olyan, amit később megbánhatnának.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Dec. 03, 2016 3:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 
Doll’s sztriptízbár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: