• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
Amara a sötétség
SzerzőÜzenet

Hell or Heaven
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
admin
☩ Posztok :
90
☩ Keresett személy :
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem.
☩ Rang :
Admin
☩ Play by :
magam
☩ Pokol vagy menny? :
titok ;)
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Jan. 09, 2017 4:47 pm írtam neked utoljára
Online

AMARA; SÖTÉTSÉG


Vélemény a természetfelettiről
MÉG AZ EMBEREK LÉTEZÉSE ELŐTT ELZÁRTALAK,DE SZÁMODRA NEM IS ANNYIRA LÉNYEGESEK. A TEREMTÉSEMET OKOLOD AZÉRT, AMI TÖRTÉNT, EBBE PEDIG BELETARTOZNAK A HALANDÓK IS.
● ● ● ● ● ● ● ● ●credit: A karakter az előző The Lord usere írta, és találta ki, s fejlesztette tökéletessé. Így ezt itt szeretném leszögezni, s kiemelni.A Teremtés előtt csak mi voltunk. Te és én. Aki velem egyenlő, mégis ellentétes. Mikor elkezdtem a világot a ma ismert képére formálni, te csak kíváncsi megfigyelője voltál a munkálkodásomnak. Én izgatottan alkottam újra és újra, a csillagokat külön neked teremtettem, de mindez téged nem érdekelt. Úgy érezted azok, amiket létrehozok, már fontosabbak nekem, mint te, ez pedig egyre nagyobb haragot gerjesztett bennem. Nem tetszett, hogy már nem csak ketten vagyunk és az sem, hogy esetleg mást előrébb vegyek nálad. Dühödet mégsem ellenem, hanem a teremtésem ellen fordítottad. Elkezdted elpusztítani azt, amit én létrehoztam, függetlenül attól, mennyire kérleltelek, hogy nyugodj meg. Te tovább tomboltál, de az arkangyalokkal sikerült meglepjelek. Létrehoztam egy helyet, ahol a világoknak nem árthatsz és angyalaim segítségével elzártalak téged oda. Hiányod azóta is gyötör, de te sarokba szorítottál pusztításoddal, nem hagytál választást.
Ez már éonokkal ezelőtt történt, most valahogyan mégis kiszabadultál. A Földet járod, vizsgálod a munkámat, nézeted nem változott, miszerint a munkám vette el tőled a figyelmemet. De nem volt igazad. Mindig is fontos voltál.
Hogy mi a célod? Csak te tudhatod. Bosszút állsz? Megpróbálod elpusztítani, amit felépítettem? Vagy esetleg megkeresel? Eltűntem a Mennyekből, erről akár tudhatsz is. De mi lesz, ha megtalálsz? Elégtételt akarsz venni, vagy talán csak látni akarsz újra? Mi történne, ha újra találkoznánk?


Foglalt
katie cassidy / változtatható
-
xx


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ 
Amara a sötétség
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: