We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Michael - Hadak nagy vezére
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Hétf. Nov. 21, 2016 1:30 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Michael *-* Csak ámultam és bámultam az előtörténeted olvasása közben. Annyira jól felépítetted a karaktert, megfogtad a lényeget és minden fontos momentumot belevéstél! Szavaid csak úgy ittam, és még olvastam volna tovább, de hát remélem, hogy a játéktéren fogod sokáig fejleszteni magad, húzni a történéseket magad után és majd hasonlóképp azzal sem fogunk tudni betelni Razz
A pb nagyon illik hozzá, egyértelműen jó választás! Ne felejts el foglalózni, aztán pedig futás játszani, hagy haladjanak az események előre :3


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -

Michael
avatar☩ Reagok :
65

Utolsó Poszt Hétf. Nov. 21, 2016 1:16 pm
Következő oldal
Michael
Az ember sosincs egyedül. (...) A védőangyalaink mindig velünk vannak.
KEANU REEVE
Arkangyal
kanon
StaffVéleményem az emberekről:Védelmező vagyok, egy olyan nekik, akikre számíthatnak. Sajátos véleményem addig nem volt, amíg nem vettem védelmező szárnyaim alá őket. Az emberek lehetnek rosszak, nagyon rosszak, de olyanok is, akikért megéri védeni őket.

Porhüvelyem neve: Saját test

Mióta élsz?: Idejét se tudom

Gabriel vagy mihály?: Magamat választom!

Város: SF

Képességem: -   

Képességem kifejtése -
Ezt a történetet vérrel írják

• •  A katolikus hagyomány szerint Szent Mihály, egyike az arkangyalnak, ő a mennyei hadak nagy vezére és győztes harcosa. Jelképe hatalmas kardja, mellyel legyőz minden gonoszt, akaratereje hatalmas, mint ahogyan ő maga is. Isten iránti hűsége megingathatatlan. Neve a héber „mi ká él” = „ki olyan, mint az Isten?” Kifejezésből ered.
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Mi voltunk azok, akik hittek még egy szebb jövőben, azok, akik hitték, hogy lesz még holnap, hogy van értelme apánknak engedelmeskedni. Mindig vakon követtem őt, hiszen azt hittem tudta, hogy mit tesz, de koránt sem volt így. Olyan volt ez, mint egy fajta ösztön egy fajtakötődés. Volt, mikor én voltam az ár, ami felemelte Noé bárkáját, és megtisztította a gonoszt a földről. A kar, mely suhintással elvett egy életet.  Gabriel volt az, aki megállított, de akkor sem hittem fivérem megbecsülendő szavának. Mi lett a gyermekekből? Elhagyván felforgattuk a világot. Gabriel, ó Gabriel mi lett véled, az ki voltál megszűnt. Egy kisfiú vagy, kinek az apja elment és rosszat tesz. Én szeretlek téged, de gyűlöllek is, amiért ezeket teszed. Miért teszed ezt? Miért lettél olyan, akitől undorodtál? Te jobb vagy ennél. Miattad kellett az embereket megvédenem, és annyi fivért, nővért megölnöm, mert hittek neked, s melléd álltak, hogy harcoljanak érted.

Eddig hittem egy jóban, hittem, hogy apánk nem ment el hiába, de még is itt hagyott bennünket. Miért? Megutált? Pokolra kíván minket Lucifer mellé, kinek elvesztése fájdalma torz sebbé égette lelkemet? Kinek a pokol lett a mindene és gyermekei a démonok, kik pusztítják ezt a világot?  Miként a fertőzés, úgy a démon is az embert is fertőzte meg, melyen apám művét így befeketítik. 
Fájdalom, egy testvér elvesztése az, amit nem dolgozzunk fel könnye, én végképpen nem. Lucifer lett hát a gyermekből, a fényhozóból, ki elsők között teremtetett.  És te lány, Uriel te vagy az ki mellém áll, aki ténylegesen fényt hozol életembe? Vagy te is fivérem Ramiél, ki hűséget esküdtél nekem, és nem szegülsz ellenem, s megveted fivérünket.  Sariel, Raguel húgaim, merre vagytok? Miért hagytátok el szeretett Michaeleteket? Miért vesztettem nyomotokat? S Rafael, fivérem. Nem rejthetted el előlem az igazat, tudom mit tettél. Talán, csak azért mert az nap követelek, amikor Zacharie találkoztál, mikor szembesítetted őt azzal, hogy van egy lányod, egy csodaszép lányod. Én hallgattam, és figyeltem a lányt, és messziről óvtam én is, de ezt nem tudtad, ahogyan ő sem.  Te vagy az első, de nem hiszem az utolsó ki Nephilimet nemzett, és bár tiltott lenne, de unokahúgomat szerettem, és teszem most is ezt. 


San Francisco lett az otthonom, börtönöm, és nekem kell felelősséget vállalnom értük. Saját véleményem soha nem volt róluk, hiszen tettem, amit kellett. Ha apám azt parancsolta szeressem az embereket, melyeket megteremtett, akkor azt tette, vagy ellenkezőjét.  Láttam, ahogy évezredek alatt benépesítette a földet, láttam, ahogy lassan, de magabiztos léptekkel elindultak a fejlődés rögös, veszélyes útján. 
Most a mindennapokban velem van apámtól egy kicsinyke csoda, velem vannak a teremtményei. Hiszen az emberek lehetnek rosszak, borzalmas dolgokat tehetnek, de vannak olyanok is, akikért tűzbe tenném a kezemet. 
Ilyen például Faye Cartelle. A nő, aki harcos Évát játszik, aki mindent megtesz értünk, értem. Talán nem is vagyok egyedül, nem egyedül cipelem a terhet, amit Gabriel okozott nekem. Faye mellettem van, és tudom, hogy nem kéne, de látok benne valamit, amit nem szabadna. Haja bársonyossága, s a hangja megnyugtat engem, megnyugtat, hiszen csilingelő, s úgy érzem, mintha ismét a mennyben lennénk, s apám újra velem lenne. Az apjával építettem fel ezt a várost, ő volt az, aki segített mindent kigondolni, akit befogadtam, testvérem lett. És megígértem neki, hogy a lánya lesz az életem.  De nem szabad ilyen bűnös gondolatokat táplálnom, ezekből lesz a bukásom. Rajtam nem láthatsz érzelmeket, nyugodt vagyok, s igyekszem mindig az is maradni. Nem kívánom halálod, előbb tárgyalni akarok mindig, de van, hogy ez nem jön össze s porba hull néhány fej. Mert én vagyok az, ki megmenti ezt a város, aki visszaadja az embereknek a reményt. Én vagyok, ki visszahozza apánkat, igen!

Én vagyok Michael , s védelmem alá vonom örökké, ha kell ezt a várost, és magát az embereket is!
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ophilia
Today at 10:16 am
☽ Pincerendszer
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5