Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Adryel Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
700
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:09 am
Következő oldal


Adryel
Szabad/Foglalt/Beregisztrált
Rang • Katona - Michael tanácsosa
Play by • Cate Blanchett (változtatható)
Kora • Több ezer
Karakter információNoha csak egy egyszerű katona vagy, mégis az egyik legbátrabb, kit valaha látott San Francisco. Mindent megteszel nem csak az emberek védelméért, de Michael védelméért is. Szörnyű számodra végignézni, ahogy szenved Faye miatt. Nem tudod, hogy magát hibáztatja-e érte, vagy sem. Kezed unos-untalan ökölbe szorul, ha csak erre gondolsz.
Évszázadokon keresztül Michael szolgálata alatt harcoltál, de igazán sose kerültél közel az arkhoz. Te is csak egy katonája voltál, ahogy bárki más. Soha nem is akartál ennél több lenni. Követted a parancsokat, melyet kiosztott. Ott voltál Sodoma és Gomora megbüntetésénél. Részt vettél a Hannibal elleni küzdelemben Róma oldalán. Az évszázadokkal későbbi keresztesháborúk alatt. Soha nem tudták rólad, hogy ki is vagy valójában, testedet mindig páncéllal fedted.
Ott voltál minden olyan háborúban, ahol maga a Háború is megjelent. Egyfajta kihívást jelentett számodra a létezése. Meg kellett fékezned a démon pusztítását, ezért lettél teremtve.

Agyád eltűnése után, azonban minden megváltozott. A hited nem, Michael mellett állva harcol, akár saját testvéreiddel szemben. A démonokat rendületlenül irtod a városban. Kiálltál a hitedért, az arkodért, minek meg is lett az eredménye. Michael felfigyelt rád, szóba elegyedett veled. Nem mást vívtál ki magadnak, minthogy megbízik benned.
Ezért is érzed magad most tehetetlennek. Eltökélted, hogy segíteni fogsz rajta, hogy visszarángatod a valóságba. Hogy visszahozod azt az arkot, kinek zászlaja alatt harcoltál. Ki nem hagyta el soha így magát. Kinek nem férkőztek oly sötét gondolatok az elméjébe, mint manapság.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3