Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mezzanine Club •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 27, 2016 2:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


THE HATE IS SLOWLY CHOKING ME
Meredten bámulok az ellenfelem arcába, hosszan és zavaróan. A haverja, aki mögötte áll már láthatólag szívesen kereket oldana, ahelyett, hogy megvárja azt a pillanatot, amikor robbanok, de ez a paraszt marad és elhiszi, hogy nyerhet. Nagyobb nálam, mitagadás jól fel van fújva, de fogadni mernék rá, hogy a szteroidok mit sem érnek az én nyers dühöm és erőm ellen.
Ja, hogy egyébként miért állok itt és készülődöm beverni ennek a baromnak a pofáját? Ha egész konkrétak akarunk lenni, csupán azért, mert dinamit vagyok és a lehető legveszélytelenebb helyzetben kívánok robbanni. Kötekedtem? Igen. Pofátlan voltam? Van rá esély. Kiprovokáltam a jelen szituációt? Ki én! Rohadt egy dolog, de valahogy le kell vezetnem a felgyülemlő feszültséget, plusz marha allergiás vagyok rá, ha valaki nőket molesztál, ez a buckalakó pedig épp ezt tette, mikor felé fordult a tekintetem a  club lilás fényei közt. Legszívesebben már akkor tarkónvágtam volna figyelmeztetésül, de nem tettem. Inkább felhúztam, az elevenébe vágtam szavaimmal, kiemeltem a gyengeségeit és elértem, hogy ő akarjon kivinni a hóra, ne pedig fordítva, holott nekem is épp ez volt a célom. Én nyugodtabban távozom, az ártatlan lány, pedig ugyanolyan állapotban kocoghat haza a tűsarkain, ahogy érkezett, ez az idióta meg…rossz helyen volt, nagyon rossz időben és most kénytelen fizetni érte.
A tekintete zavart, nem érti mit csinálok, nem érti miért nem támadok már percek óta, így ő sem lép. Kivárom a pillanatot, mikor már láthatóan a rohamra készül és ez lefoglalja az agyát, ekkor mozdulok. Öklöm keményen vág az arcába, a meglepetéstől jelentősen meginog, de addigra a testemet már elönti az adrenalin és újra ütök.  Kivárok. Keljen csak fel! Megvárom, hogy üssön, mi értelme lenne az egésznek, ha nem kapnék be legalább egy balhorgot. Kicsit hagyom magam, épp annyira,hogy egy-egy apróbb zúzódást, vérző sebet összeszedjek, aztán nem kímélem. Gyors vagyok és származásomnak hála sokkal erősebb is nála, ami meglepetésként éri. A földre küldöm és még kap néhány rúgást a gyomorszája, majd a veséje környékére, nehogy elfelejtse ezt a kellemes kis találkozót.
-Befejeztem-jelentem ki, miután sikeresen kiköpi egy fogát és a csatlósa valóságos pánikkal a szemében bámul rám.
-Kotródjatok innen és mégegyszer meg ne lássalak nő közelében-szánom mondandóm a nagyobb darabnak- mert esküszöm az égre, hogy ki is heréllek.
Azt a mély és karcos hangot ütöm meg, ami szöges ellentétben áll angyali külsőmmel, kisfiús arcommal, ez általában a meglepő erőmmel együtt remekül hat az emberekre, ennél már csak a képességem szokott hasznosabb lenni.
Szedelőzködnek. Vége van.
-Gyakran bámulsz  bele mások magánügyeibe?-intézem a szavaimat annak a valakinek,akinek jelenlétét tisztán érzem a közelben, miközben letörlöm a vért a szám széléről.THANKS HANNAH OF CAUTION, ATF & SHINE
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 21, 2016 12:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Dustin & Kasdeya


Mi is lenne izgalmasabb, mint a tiltott zónában járkálni, bajt keverni, majd elégedetten távozni? Nem sok dolog. Hiába kerítették le a tollasok a területet, a „biztonsági rendszerük” nem is olyan nehezen kijátszható. Ha pedig van egy ilyen lehetőség, eszem ágában sincs elszalasztani.
Úgy döntök, ma éjszaka szórakozóhelyeken keresem az élvezeteket. Alkohol, fiatalok, zene, szenvedély. Jobb és tökéletesebb nem is lehetne.
Elégedettséggel tölt el, hogy ki tudtam játszani az angyalokat, és különösebb nehézségek nélkül bejutottam San Francisco szívébe. A csöndesebb utcákon mindössze magassarkúm ütemes kopogása szakítja meg a fájdalmas csendet. Ahogy közelebb érek a gazdagok telephelyéhez, egyre több halandót látnak szemeim, a többségük láthatóan már jól érzi magát.
Féloldalas vigyor kúszik ajkaimra.
Ezt már szeretem.
Határozott léptekkel közelítem meg az egyik szórakozóhelyet. Első ránézésre nem tűnik túl nagynak, de kezdetnek megteszi. Az épületen hatalmas „Mezzanine” felirat áll, ami nyilvánvalóan a klub nevét jelöli. A sor hosszú, de viszonylag gyorsan megy. Tisztán kihallatszik a dübörgő zene és a fiatalok hangzavara.
Eszem ágában sincs kiállni a sort.
Gátlástalanul elsétálok a várakozó tömeg mellett. Nekem címzett megszólalásaik, méltatlankodó szavaik cseppet sem hatnak meg. Ha tudnák, ki vagyok, valószínűleg nem engednék meg maguknak ezt a hangnemet. De hát... tudatlan kis senkiháziak. Arra sem méltó a legtöbb, hogy időt pazaroljak rájuk. Játékszernek néhányuk megteszi. Könnyű kihasználni őket. De ennyi. Semmi több. Semmi nemesség nincs bennük. Csak... véges idővel rendelkező testek.
Épp készülnék belépni, amikor két biztonsági őr állja utamat. Felvont szemöldökkel nézek rájuk, de pillantásom nem időzik el sokáig rajtuk. A klub melletti sikátorból érdekesebb zajokat hallok meg.
- Bocsi fiúk, ma nem élvezhetjük tovább egymás társaságát – mondom lazán a két férfinak, mintha világi cimborák lennénk.
Kilépek a sorból és a sikátor felé veszem az irányt. Mezei halandók a zenétől és egymától nem hallhatják azt, amit én. Pár huszonéves kis suhanc kinézetű magukat férfinak tituláló emberek balhéznak.
Remek, műsorban is részem lesz a mai este!
Az egyikükkel kapcsolatban furcsa érzésem támad. Ő más, mint a többi. Nem egyszerű ember. Több annál. Vagy éppenséggel kevesebb. Mindenesetre más. Belépek a sikátorba, ahonnan már szinte teljesen tisztán látni a résztvevőket. És igen, a megérzésem nem csalt. Az egyikük nem teljesen ember.
Félvér szerzet. Angyali.
Érdekes.
Még nem láttam ezt a fajt bajt keresni. A falnak dőlve tanulmányozom őt és a többit. Az sem érdekel, ha észrevesznek. A félvér viszont mozgatja a fantáziámat. Ha ennyire keresi a bajt, akkor vajon mi mindenre lenne még vevő? Talán egész könnyen be lehetne feketíteni kicsit azt az áldott jó lelkét.


megjegyzés §§ szószám §§
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7