Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Motel a város szélén •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 05, 2017 9:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextto bae
Bla, bla, bla. Folt így, folt úgy. Ugyan már, Wallenberg. Ezt te beveszed? Ne engedj az angyalnak. Manipulálni próbál, hát nem látod? Emlékezz vissza, milyen élvezettel töltött el végignézni, ahogy a lány Manakel mellkasába vájta a pengét a parancsodra. Milyen megnyugvással töltött el, amikor megparancsoltad az embereidnek, hogy szeleteljék fel. Gondolj bele, mivé válna a városod, ha meghátrálnál. Egyetlen hátra lépés és felmutatnád a zöld jelzést a független fertőnek. Azt mondanád nekik, most már New York is szabad préda, jöjjenek csak. Gondolj bele, miért vagy ott, ahol most vagy. Diplomáciával vetted át a vadászcsaládok helyét egyetlen emberként? Ó, nem. Erős voltál és hajlandó messzire menni.

- Hallgass. – Csattanok fel mély morgással. Nem hallom Mammon gondolatait, de érzem őt. Érzem, hogy hozzám szól és mit próbál nyomatékosítani bennem. Érzem, hogy úgy próbál terjedni a gondolataim közt, akár a pestis. A fenébe is, érzem és tetszik, amit mond! Akarom, hogy úgy legyen, ahogy ő mondja. Akarom, hogy könnyebb legyen. Cassael beszél ugyan, de szociális visszamaradottként is érezheti, hogy nem őt intem csendre. Vele nem így beszélek, még akkor sem, amikor épp ellenséges vagyok. És nem is rá nézek. Lesütött fejjel, valahova nagyon oldalra. Nem lehet eltéveszteni, hogy a bőröm alatt kaparászó démonhoz morgok ott. Tényleges kaparásról is beszélhetünk. Úgy érzem, mintha le akarnák tépni a bőrömet. Nem érzem, hogy fáj, inkább csak tudom, hogy fáj. Mint amikor túltolod a béta alanin-t.
Egy ponton túl azonban már minden figyelmem az angyalé. Na nem mintha vidámabban néznék rá, mint eddig. Sőt, alig alig emelem meg az állam. De legalább már ténylegesen rá nézek. Nem a földre, nem a golyókra, nem máshova. Rá. Még ha túl látványosan is fáraszt, amit mond. Mi a francnak néz engem? Valami lecsúszott lelkésznek? De a mogorva tekintetet egy csapásra elkerekedett szemek váltják fel és tartózkodóan magasra szegett áll, amikor a vállamra teszi a kezét.
- Haver. Megbeszéltük. – A kezéhez nyúlok, két ujjal fogom meg és hessegetem le magamról az érintését. Értem én, hogy terelgetni próbál, de azért túlzásokba ne essünk. Ezt egyszer már megbeszéltük. Sőt, ami azt illeti erről is beszélhetnénk. Hogy máshol kell találkoznunk. Éjjel jön, hajnalban megy, vagy fordítva, amikor meg más is megjelenik, úgy viselkedik, mint akit karóba húztak. Egy átlagos mentalitású ember, mégis mire gondolna? Minek jár ez hozzám ilyen sompolyogva? Krisztus.
Ám hiába próbálom én a lezser viselkedésemmel oldani, lepergetni a helyzetet, nem megy. Csökönyös talán vagyok, de ostoba nem. A végtelenségig nem ignorálhatom az angyalt. Így hát végig hallgatom, elmerülve a szemeiben. A szavai ez alkalommal eljutnak a tudatomig.
- Nem tesz a te „atyád” semmit. – Felelem ridegen. Igen, hiszem, hogy létezik. Félem is. De tisztelni? Nehéz valaki olyat tisztelni, aki békét prédikál és háborút szül… Mélyet sóhajtok, az asztal felé sóhajtok és kényszeresen tovább rendezgetem azt a néhány alkatrészt, amit még szétszórva hagytam. Szinte hallani, ahogy forognak az agykerekeim. Ahogy megfontolom a hallottakat. Időre van szükségem. Akár csak néhány hosszú másodpercre. Had gondoljam át. Az egyik karom, az amelyen Astarte pecsétjét is viselem, láthatóan remeg, de nem törődöm vele. Csak elrejtem magam mellé engedve és odébb állok. Bóklászok ott, látszólag céltalanul, megiszom a maradék, már alig szénsavas söröm. Gondolkodom. Csak ez után fordulok vissza az angyalhoz. Tisztes távolságról.
- Nem. – Felelem egyszerűen és határozottan. Valóban sokat késlekedtünk, de nem fogjuk megtörni Astarte pecsétjét. Még nem. Érzek magamban annyira erőt, hogy megküzdjek a démonnal. Egy órácskát még bírok. Időt sem hagyva Cassaelnek a háborgásra, visszasétálok az asztalhoz és a fegyverem elkezdem megtölteni démoncsapdás töltényekkel. Két töltényt az ő kezébe is belenyomok. – Gyere. – Egy apró biccentés és már veszem is a kabátom. Nagyon sietősre veszem a tempót. És hát nehezen, de… De csak kimondom. – Visszavonom a parancsot. …Igazad van. El tudsz… vinni? – Most,hogy nyíltan igazat adtam neki, nehezebben jönnek a szavak. És más esetben bőszen tiltanám a nem emberi közlekedést, most nincs sok időnk. Az embereim telepjáróval mentek el. Ahol a foglyunkat tartjuk pedig nincs közel.
- És Cassael… A baj első jelére hozz ki onnan. – Talán nem bízom még benne száz százalékosan. De magamban még annyira sem. Mammon ebben a városban nem fog bántani senkit. Nem, amíg én itt vagyok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 05, 2017 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Enyhén összehúzott szemhéjaim mögül, karba tett kezekkel pillantok a vadászra, kinek arcizmai számtalan változást ejtettek meg az utóbb lepergett momentumokban. Ha fele annyira értenék a halandók metakommunikációjához, mint jelen helyzetemben, bizonyosan több mindent képes lennék leolvasni, elemezni, megfejteni a férfi szeplőkkel tarkított ábrázatáról, vagy éppen kipuhatolni méregzöld tekintetéből. Midőn „emberi” képességeim azonban még bőven korrekcióra szorulnak, nehezen tudnám megállapítani, mi is forog konkrétan az elméjében. Ehhez természetest meglenne a magam angyali eszköze, de soha nem sérteném meg azzal, engedély nélkül lessek be gondolatvilágának rejtekébe.
- Nem aggódom magam miatt. Amennyiben így tennék, testvéreim sokaságához hasonlatosan megbújnék most, és homokba dugnám a fejemet valamely távoli, emberektől mentes vidéken - jelentem ki, megmaradva a visszafogott hangszínem használatánál. Úgy érzem, egy feneketlen tó vékonyka jégburka felett egyensúlyozok; hiszen elég egy rossz mozdulat - esetemben eltévesztett szó, nem megfelelő hangforma -, s már is a probléma mélységében fulldokolva találom magamat. - Érted annál inkább. S azokért, akiket az életüktől megfosztani tervezel, újabb és újabb foltot ejtve általuk a saját lelkeden. Tán könnyebbnek hat megadni a démonnak, amire vágyik, ideig-óráig elégedettséget kínálni neki, de ki kell tartanod a világért, mit megvédeni kívánsz - magyarázom, minden egyes kiejtett mondatommal egyre közelebb lavírozva a megértés irányába. Óvón vigyázok persze arra, szánakozásnak mindez ne hasson, jól tudva, ez sem tartozik a kedvenc megnyilvánulásai közé.
Következő megjegyzése hallatán is át kell gondolnom, mit feleljek, ugyanis azt még a vak is felfedezi, cseppet sem érinti kellemesen vagy közönyösen a téma. Ahogyan természetest engem sem, mégis kínzó az indíttatás, közelebb lépjek hozzá, és megértőn a vállára simítsam kezemet, megbocsájtást kínálva bűnei okán. Olyasmi ez, amelyet hamar elsajátítottam az emberektől, hiszen az együttérzés tetszelgett mindennemű kapcsolatuk, interakciójuk alapkövéül, vajmi univerzális varázskulcsnak hatott, ami minden esetben elégségesnek bizonyult. Idővel rájöttem persze, ez egyáltalán nincsen így, főként, életük megkeserítőjeként, egy angyalként ritkán kérnek az igyekezetemből, amely jó ideig mellőzött minden őszinteséget. Hogyan is lehettem volna az, miközben az érzelmeket sem értettem? Ma már egy fél lépéssel közelebb kerültem legalább annyira, hogy tudjam, mikor kell magamba fojtanom kényszereimet.
- Ha igazán próbálkozni, munkádba avatkozni óhajtottam volna, mindnyájatok emlékeit törlöm, s itt hagyva téged, megmentem fivéremet - közlöm végül, és ha nem is érintem meg, a távolságot egy félméternyivel lecsökkentem magunk között. - Megvannak a magam gondolatai, Wallenberg, ám a prioritást nem Manakel társának a megmentése jelenti adott pillanatban. Ezzel nekem kell elszámolnom, vagy majd megteszi Atyám helyettem - jelentem ki csendesen, megemelve az egyik vésett golyót az asztaláról. - Jó ember vagy… és eszed is van. Használd és kapaszkodj ebbe, ahelyett, hogy kapva kapnál az alkalmon jellemed tökéletlenségeinek kiélésére - tekintek rá egy kósza momentumra, majd visszahelyezem a fémdarabkát az asztallapra, s végezetül kihúzom magamat.
- Úgy vélem ideje lenne megtörnünk Astarte pecsétjét, így is sokat késlekedtünk - terelem vissza a témát eredeti, legalábbis elvárható medrébe.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 04, 2017 7:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextto bae
Hogy a valódi én, vagy a démon szól-e belőlem? Őszintén? A legkevésbé sem számít. Kiadtam a parancsot és elégedettséggel töltött el. Cassael láthatta, hogy a három közül csak egyikük húzta a száját a döntésemre, a másik kettő szó nélkül, élvezettel teljesíti majd. Vagyis hozzá vannak szokva a hasonló esetekhez. Noha érezni lehetett a levegőben némi kínos hezitálást részükről, még ha igyekeztek is nem kimutatni azt. Ami arra enged következtetni, hogy ennyire szélsőséges nem szoktam lenni. Ennyire indokolatlan. Már Manakel fejét kitűzni is a barbárság határát súrolta, elvégre nem vagyunk szakadárok, vagy holmi vademberek. De azok az átkozott angyalok egyre merészebbek. Had lássák, hogy nem látjuk őket szívesen. Ahogy senki mást sem.
Amikor az embereim távoznak, felteszem érdeklődő kérdésem Cassael irányába, de a tekintet, amit cserébe kapok határozottan nem tetszik. Nem akarom ezt látni, tőle nem. Ki ő, hogy ítélkezzen? Rosszindulatú melegséggel, mondhatni kéjjel tölt el néhány másodperc erejéig, hogy szem és fültanúja lehetett a parancsom kiadásának. Hogy első kézből tudhatja, így járhat ő is, ha úgy akarom. Szégyellem is magam a gondolatért. Hisz tudom, hogy Mammontól ered. Megint az a mocskos trükk, amikor elkapja a legapróbb gondolatfoszlányt, kiforgatja, felpumpálja... Szóval a távolságtartására csak egy félvállról odamondott megjegyzéssel reagálok.
- Ne nézz így. Nem foglak megdöfködni angyalpengével. – A közönnyel telt szavak után pedig hamar komolyabbra fordul a beszélgetésünk. Elvégre ezért jött. Látok a szemeiben némi tartózkodást, gondolom arról van szó, hogy nem hiszi, hogy elfogadok egyetlen szót is abból, amit mond. Hogy mindjárt jön a lázongás, hogy engem aztán nem feketít Mammon. Pedig de. Érzem én. Beletörődően figyelem az angyalt, a tekintetemmel egyértelműen igazat adva neki. A démon óta valóban sokat változott a hozzáállásom, még ha Mammon nem is hagyja, hogy különösebben belegondoljak, mert neki addig jó, amíg érdektelen vagyok és büszke. De a lovas által táplált sötétséget és agressziót, mintha Cassael egyensúlyozná. Ő talán észre sem veszi, de lerakja valaminek az alapköveit, amire... talán még számomra is épülhet remény. Én csak annyit teszek hozzá, hogy hagyom, segítsen.
- Ne is próbálkozz, Cassael. Az angyal meghal és kitűzzük a fejét. – Csóválom meg a fejem. De nem az igazi. Nem nézek rá, végig szánalmasan mélyre van lesütve a tekintetem. Majd kényszeresen pakolgatni kezdek. Először csak az imént tisztogatott fegyvert teszem az asztalra, aztán a démoncsapdás golyókat kezdem szedegetni. Mint egy dacos gyerek, akit most szidtak le. Ilyen érzés lenne szégyellni magam? Már alig emlékeztem rá.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 02, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Hazugság lenne azt állítanom, nem frusztrálnak védencemnek váratlan felbukkanó vadásztársai, valahol azért mégsem bánom, fültanúja lehetek a New Yorkban bevett módszernek a független angyalokat illetően. Jól ismerem Manakelt, tehát, ha esélyem van rá, kimentsem szorult helyzetéből, mindenképpen megkísérlem, bár tény, Wallenberg lelkének sötétjéből fakadó mosolya aggodalomra int. Mindazonáltal félretolom a gyanakvásomat, hogy érdemi információkhoz juthassak, igaz, a beinvitálásom módja egy kérészéltű momentum erejéig megakaszt. Szerencsére nem tart sokáig, míg rádöbbenek a tegnap felvetődött név használatának szükségességére.
- Baseball - biccentek kurtán egy halovány mosoly kíséretében, jó ideje nem tapasztalt önbizalommal telve el okán annak, képes voltam felvenni a fonalat, amely ráadásul egy hazugságon alapszik. Általában nehézkesen birkózok meg a hasonló helyzetekkel, a halandókra jellemző érzelmek nélkül ugyanis kimondottan nehéz megcsalni mások érzékeit pusztán szavaim és mimikám formájában.
Örökkön azért nem tervezek fürdőzni az elért, aprócska siker mámorában, belépek a már jól ismert, rumlis szobába, és valamivel odébb helyezkedek el, mint Wallenberg és vadászai. Füleim természetest kiélezetten figyelnek a közöttük zajló társalgásra, ám tekintetemmel mindeközben felmérem a környezetet, nyomait keresve bármiféle jelnek, bizonyítéknak, mely aggodalomra adhatna okot. Egészen addig harmonikus belső nyugalommal nézelődök, míg meg nem hallom Drake szavait az elfogott angyal és Manakel kapcsán. Nem járok a világban szemellenzővel, jól tudom, mi történik fivéreimmel és nővéreimmel, vagy éppen az ártatlan emberekkel, mégis nyugtalanság fog el a férfi kegyetlensége végett. Íriszeimet lassan rá emelem, igyekezve száműzni ábrázatomról a megdöbbenés leghaloványabb árnyékát is, azonban nem tapasztalom rajt’ a hezitálás bármely formáját. Reményem, a benne lakozó démon készteti effajta döntésekre, noha ennek fényében sem tudnám elkerülni, hogy erőt vegyen rajtam a frusztráció és a türelmetlenség.
Ajkaimat vékonyka vonallá szorítva várom, távozzanak végre a társai, és már éppen készülnék megszólalni, amikor az iménti téma erős kontrasztjaként megakaszt a hogylétemre vonatkozó kérdésével.
- Képes leszek megtörni a pecsétet - felelek csöndesen, egyelőre tartva távolságtartó pozíciómat. Nem érzek iránta haragot, és a bosszúszomj sem marcangolja a bensőmet, pedig lenne okom rá bőséggel. Tán nem állok ki nyíltan az emberek mellett, tán gyávának tetszeleghetek a függetlenség pajzsa mögött, viszont cseppet sem állhatom, ha ártatlanok vérét ontják, legyen szó angyalról, emberről egyaránt. Ráadásképpen nehéz küzdeni mindkét félért, miközben egyik sem érti meg, miért éppen a másikat juttatom előnyhöz adott momentumban. Indokokat tehát százával tudnék sorolni, miért kellene megvetést és gyűlöletet éreznem Wallenberg iránt, mégis, mi egyedüliként bosszant, az a mérhetetlen ostobasága.
- Nem kellene táplálnod a démont. És nem érdekel, alapvetőn mit gondolsz a természetfelettiről, Mammonnal a bensődben nem segítheted hozzá effajta céltalan kegyetlenkedésekkel ahhoz, hogy tovább feketítse a lelkedet - jegyzem meg továbbra sem emelve hangom erején vagy éppen színén. Jól tudom, nem fogja kicsattanó örömmel fogadni meglátásaimat, de nem is célom az érzéseinek pátyolgatása.  - S mielőtt ellenkeznél, még kerubnak sem kellett lennem ahhoz, hogy érezzem a káoszt, mi benned tombolt az imént - tekintek rá őszinte aggodalommal, mely apánként váltja fel korábbi bosszússágomat.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 02, 2017 10:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextNehéz éjszakán vagyok túl, Mammon parányi darabokra tépett, majd rakott össze, hogy újra megtehesse. Nem mindig könnyített rajtam a tudat, hogy ezek csak víziók. De azt hiszem, Cassael sem panaszkodhat. Ami őt illeti, már egy órányi késésben van a várt időponthoz képest. Pirkadatkor érkezik? Úgy tűnik, az ő pirkadata és az én pirkadatom közt van némi időeltolódás. Akár aggódhatnék is, hogy az új partneremnek baja esett, de nem teszem. A vadászok köreiben az utóbbi időben rend van. Felvettünk egy megszokott rutint, amibe beletartozik az is, hogy ha független angyalt találnak a területeinken belül, azt elém hozzák és döntök a sorsáról. Mihály angyalaival finomabban bánunk - értsd velük hajlandó vagyok beszélni.
A szobában lévő asztalt általában nem evéshez használom. Most is ki van pakolva egy fél fegyverkészlet, alkatrészek, pengék, golyók. Jelen elfoglaltságom, hogy a töltényekbe vések miniatűr démoncsapdákat. Előszeretettel használom, bár nem mondom, hogy most nincs bennem hátsószándék. Ha Mammon elszabadulna, vagy akár csak halványan érezni kezdeném, hogy átveszi felettem az irányítás... Hezitálás nélkül lőném meg magam.
Végszóra pedig eljut a tudatomig az eltéveszthetetlen kopogás. Nem mintha várnék mást, de már a ritmusából tudom, hogy Cassael az. Túl finoman csinálja. Mintha attól artana, hogyha erősebbet koppint, betörik az ajtó. Remélem az a magyarázat a csúszására, hogy nem repült. Szándékosan a csúszást használom, nem pedig a késést, mert technikailag nem késett, hisz pontos időpontot nem beszéltünk meg. Hamar indulok is ajtót nyitni, de mire odaérek, a túloldalról már hangos dörömbölés szól.
Zsörtölődve fújom ki a levegőt az orrom alatt. Előre tudom, hogy ez nem Cassael lesz. Nyitom tehát az ajtót és a vadászaimmal találom szembe magam. Meg a félretolt angyallal. De mikor megtudom, hogy miről is van szó, olyan érces mosoly csúszik az arcomra, amit Cass még aligha láthatott. Ez az a Drake Wallenberg, akinek félik a nevét.
- Gyertek. - Tárom ki az ajtót az embereimnek biccentve, majd az angyalra nézek... akinek a kiléte nem szeretném, ha kiderülne előttük. - Te is, Robinson. - Igaz, hogy az éjjel kerek perec közölte, hogy ő aztán nem Robinson, meg nem is Basebal, de mégsem hívhatom a tisztes nevén. Annál már csak az tenné világosabbá a mivoltát, ha kicsapná a szárnyait az asztalra.
Innentől viszont fittyet sem hányok Cassre, mintha egy lótifuti ügyintéző lenne. Az embereimmel azonban láthatóan összeszokottan, de szigorúan beszélek.
- Főnök, szerintem lehetne vele beszélni. Finomabban, mint... Talán többre jutnánk, mint a másikkal.
- A fenéket kesztyűs kéz! Megmondom én mi legyen! - Szól közbe az egyik szavába a másik megtermett férfi, de esze ágában sincs folytatni, amikor meglátja az arckifejezésemet. Sejtik ők, mi következik most.
- Manakelből már minden információt kinyertünk. - Kezdem életuntan. Nehéz éjszakám volt, zárjuk rövidre a dolgot. Döntéshelyzetben sosem hezitálok. És mivel Manakelből már mindent kinyertünk, erre a másikra nincs szükségünk. - Hasznosítsátok a szárnyait. A fejét tűzzétek a keleti falra a másik mellé. A többivel... - gondolkodom el egy hosszúra nyúlt másodpercre a további testrészeket illetőleg - nem érdekel mit csináltok.
- De... Drake... Nem haragítunk ezzel magunkra túl sok angyalt? - Kérdezi egyikük bizonytalanul. A szemeim pedig szikrákat szórnak. Cassael ha eléggé visszanyerte már az erejét, érezheti, ahogy a fellobbanó haragom vegyül a démonéval. Csoda, hogy egy helyben tudok maradni és a társam haja szála sem görbül. Sőt, meglepő higgadtsággal felelek.
- Azért áll még New York, mert nem engedünk. Had lássák, hogy nem látjuk szívesen őket. - Két független angyal kitűzött feje a keleti falon már meggyőző, nem? - Köszönöm. Menjetek. - Zárom hamarosan rövidre a dolgot. Nem is értem, ezért miért jöttek ide hárman. Csak akkor fordulok Cassael felé, végre vele is foglalkozva, amikor az embereim már "messze járnak". Láthatóan nem érint meg különösebben a dolog, hogy a füle hallatára tárgyaltuk ki, hogy daraboljanak csak fel egy - hozzá hasonlóan - független angyalt.
- Jól vagy? - Kérdezek rá, mintha az iméntiek meg sem történtek volna és folytatnánk ott, ahol az éjjel abbahagytuk. Úgy látom, sikerült összeszednie magát, és itt sem gyengítik már a rúnák, de illő megkérdeznem azok után, hogy segített.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 28, 2017 5:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Az értetlenség jól ismert érzetével ölelkezve tekintek fel a vadászra, várva magyarázatát a megnevezést illetően. Előrébb természetest nem jutok, magam sem értem, miért reméltem ezt másképpen.
- A nevem Cassael, nem Robinson vagy… Baseball - tudatom vele némi elbizonytalanodással, mielőtt felkelnék az ágyáról, hogy útnak eredhessek. Kérdése megakaszt viszont, hiszen az éjszakára vonatkozó pontos tervekkel még nem rendelkezek, arra mindenesetre nem vetemednék, hajlékot kérjek tőle. Egyrészt a benne lakozó démon miatt képtelen lennék a teljes ellazulásra, másrészt azzal még én is tisztában vagyok, effélét kérni legfeljebb barátok között szokás. Nem igazán hiszek abban, Wallenberg esetében valaha közel kerülhetnék e fogalomhoz.
- Nem fogok, bármi is legyen az - vonom össze a szemöldökeimet, noha tanácsát hallva egyhamar kisimulnak vonásaim. - Rendben van. Bár neked is kerülnöd kellene ma a kimozdulást, nem biztonságos - biccentek felé, mielőtt kitárnám ajtaját, és elhagynám a motelszobát.

A másnap kellemesen ér. Hosszadalmas óráknak előtte aggódtam, nem fogom tudni időben összeszedni magamat, tán az ébredés sem ér majd, most mégis melengető napsugarak cirógatására kelek a pihenőhelyemmé kikiáltott épület legfelső szintjén. A városban akadnak még rendkívül magas építmények, elhagyatottak is szerencsémre, választottam hát közülük egyet, mely a legártalmatlanabbnak hatott. Nyilvánvalóan bölcsen döntöttem, hiszen békémet nem háborgatta senki, és a felébredést is megérhettem ahelyett, egy vadász ezüstjének köszönhetően eggyé olvadtam volna a kozmosz végtelen sötétségével.
Hazugság lenne azt állítani, teljesen helyrejöttem a tegnapi komoly megpróbáltatásokat követőn, ám küllemem rendbetétele és megszokott utazásom nem okoz különösebb problémákat. Máskülönben attól tartok, nem jelenhetnék meg az ígért időszakban Wallenberg szobájának ajtajánál, ígéreteim megszegését márpedig egyáltalán nem állhatom.
- Én vagyok - kopogok be a megviselt deszkákból álló bejárati alkalmatosságon, reményében annak, a rúnák kellő védelmet biztosítottak, és nem Mammon elszabadulásának látványára érkeztem. Túl sokáig nem ostorozzák bensőmet az aggodalmaim, ugyanis a motel oldala mögül felbukkanó, egyenest az irányomba igyekvő mogorva alak eltereli a figyelmemet.
- Odébb - csupán ennyit szól hozzám, miközben félretol az útból, és az iménti, diszkrét kopogásommal ellentétben erősen az ajtóra üt kétszer. - Főnök! Remélem ébren vagy! Elkaptuk Manakel barátunk egyik cimboráját, mi legyen vele? - kérdezi fesztelen, mintha ott sem lennék, noha ezt cseppet sem bánom.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 28, 2017 10:07 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Meghalna értem? A kijelentésére szeretném megszigorítani az arckifejezésemet, mereven és elutasítóan pillantva rá vissza. Mégis képtelen vagyok. Egészen kifejezéstelenül, némi ámulattal figyelem. Egy hosszúra nyúlt másodpercnél nem lehet több az elgyengülésem. Mint mondtam, nem hagyhatom magam megpuhítani. De ez nem zárja ki azt, hogy összedolgozzunk. A  célunk közös. Egy ilyen kapcsolat pedig hosszútávon is a hasznomra válhat a városom érdekében. Noha azt természetemnél fogva nehezemre esik elhinni, hogy Cassael részéről az ügy személyes. Hogy nekem akar segíteni, hogy számít a nevem, hogy nem csak egy arctalan porhüvely vagyok, akiből ki kell irtani a démont. Az angyalok túl sokat pusztítottak és vettek el tőlünk. Olykor nehéz - és veszélyes is - elhinni azt, hogy van, akinek számít az emberi élet és óvja azt.
- Jól van, Robinson. - Sóhajtom az orrom alatt és a halk, mély hangot már követi is a sörös doboz pisszenése. Nem tudom, hogy mire számítottam, de felénk ez így megy. A munkáért házi sör a jutalom. Saját főzdénk van a városban, vadász szokás. - Baseball. - Jegyzem még meg két korty között. A tekintetéből ítélve, fogalma sincs, miért hívtam ironikusan Robinsonnak. Tudja egyáltalán mi az a baseball? Valószínűleg ő még a pár évezreddel ezelőtti kőhajigálásnál tart.
- És mégis hol szeretnéd kipihenni magad a vadászok városában? - Szól a csípős, költői kérdés. De nem becsülöm le Cassaelt, sejtem, hogy neki is van némi sütnivalója. Úgyhogy ahelyett, hogy marasztalnám, mert miért tenném ugye, csak adok neki néhány jótanácsot. Mint például. - Ne hoppanálgass, ha teheted. És kerüld el a keleti oldalt, ma arra járőrözünk.
Miután elmegy, én tovább kortyolgatom a sörömet és újra bebizonyosodik, hogy Mammon pokolian erős. Ezt nem csak az elmúlt évszázadok bizonyítják, de már önmagában az is, hogy két arkangyal sem bírt el vele. Szívós, mint egy csótány. Így az sem okoz meglepetést, hogy Cassael mágiája nem tett lakatot a szájára túl sokáig. Néhány perccel azután, hogy az angyali jelenlét megszűnik, ő már vígan liheg a fülembe, ahogy ezelőtt is tette.
- Hé, Drakie. Játszunk? Nagyon felbosszantottál ám. - Ez a legrosszabb. Talán csak a én sajátosságom, de sokkal jobban viselem, amikor Mammon a valódi arcát mutatja. Amikor démonian hörög és fújtat. Nem ez, amikor úgy beszél velem, mint egy óvodással. Ez a visszataszítóan nyájas hang. Ilyenkor mindig készül valamire. A levegővétel hamarosan egyre nehezebbé válik, a belsőszerveim pedig mintha öntudatra ébredtek volna. Azt hiszem, mindjárt kidobom a taccsot, amikor had ne írjam körül, milyen fekete és zöld nyálkát kezdek felköhögni. De tudom, hogy nincs baj. Tudom, hogy ebből az egészből semmi nem valódi. A pecsét, amivel a lovast elzártam nem engedi, hogy kárt tegyen a porhüvelyben. Így a vízióin is hamar felülkerekedek, bár túl sokat nem alszok. Marad a kávé és egy rúnákkal ellátott bilincs a csuklómra, biztos, ami biztos. Nincs más dolgom, mint kivárni, hogy Cassael visszatérjen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 26, 2017 6:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Magasba emelkedő szemöldökei, és nyíltan megrökönyödött ábrázata jó előre vetíti, egyáltalán nem lesz könnyedelmes a dolgom a pecsét eltüntetésével, vagy úgy általánosságban a vele való összedolgozásban. Szerencsére leplezetlen ellenérzései dacára engedelmeskedik kérésemnek, s révén erőmnek, türelmemnek hát még időmnek fogytán vagyok, nem fecsérlem az értékes perceket engedelmének kiimádkozására, sajnálatos. Elutasítását megélvén bizonyosra veszem, ezen mód tovább fog tartani az egész, mintha figyelmeztettem és együttműködésre kértem volna. A frusztráltság újabb hulláma söpör végig lényemen, miként rezzenéstelen arccal magam elé meredek, de amint kiengedem a tüdőmben gyülemlő, bosszankodással átitatott levegőmet, felocsúdok néma zsörtölődésemből.
- Tudod… Meghalnék érted - tekintek le rá egészen elkomolyodott, őszinte ábrázattal. - Vagy bármelyik emberért, kinek lelke arra érdemesnek bizonyul. Nem kell kedvelned, utálhatsz egész lényeddel, viszont ebben a helyzetben egymagad vagy, és nélkülem fel fog emészteni a démon. Hagyd meg undorodat magányos óráidra, s amíg itt vagyok, haladjunk előre - nyújtom felé a kezemet, ekképpen várva, végre méltóztasson felfedni előttem az alkarját, amelyen a pecsét lapul.
Nem vagyok teljesen biztos abban, eljutottak-e hozzá szavaim, arckifejezése távolra révedésről tanúskodik, mindenesetre ilyen vagy olyan módon, ám eljut tudatáig a felismerés; kénytelen lesz együttműködni velem. Én pedig nem várom meg, újfent meggondolja magát, tüstént nekilátok a pecsét gyengítésének.
Nehéz lenne megállapítani, mennyi időt töltöttem a próbálkozással, legközelebb már csak az tűnik fel, hogy az ágyon ücsörgök Dra- Wallenberg mellett. Igyekszem minden erőmmel koncentrálni arra, amit mesél, azonban nincsen abban semmi meglepődni való, értelmes reakció képtelen elhagyni a számat.
- Mégis hogyan…? - teszem fel a kérdést csöndesen, kihasználva azt a néhány pillanatot - míg a vadász hátat fordít nekem - a szemeim megpihentetésére. Ezúttal sem tart sokáig az idill természetest, a következő momentumban valami a mellkasomnak csapódik, majd onnét tompán az ölembe puffan. Szokatlan riadtsággal pattannak fel szemhéjaim, ám hamar ellazulnak cérnaszálon függő idegeim, realizálva, csupán a közkedvelt borzalmukkal kínált meg.
- Nincsen szükség varázslatra - morranok fel, noha magam sem tudnám megmondani, milyen okból kifolyólag. Figyelmemet elterelendő az üveg kupakját vetem vizsgálat alá. - Mindössze ki kell pihennem magamat, s amint visszanyertem az erőmet, megtörhetem a pecsétet védő mágiát. Annyira nem bonyodalmas - magyarázom lehiggadva, majd újabb sóhajt préselve ki tüdőmből, félreteszem az ágyra az italos üveget.
- Távoznom kell - jelentem ki, felkelvén amúgy roppant mód kényelmes fekhelyéről, hogy valami kevésbé hívogató helyen hajthassam álomra a fejemet, kiheverendő megpróbáltatásaimat. - Pirkadatkor érkezem, addig ki kell tartania a démont gyengítő rúnáknak. Ha bármi történne mégis, ne késlekedj hívni - biccentek felé, kíméletes tempóban indulva a kijárat felé.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 26, 2017 2:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA szobában uralkodó komor hangulat segít visszanyelni a felszínre kívánkozó mosolyt. Azon tűnődöm, Cassael vajon humoros próbál lenni, vagy csak kínosan le akarja venni a témát a napirendről. Az angyaloknak ez arcpirító lenne? Feltételezni, hogy bármi köze van egy démonhoz? Egy lovashoz? Azért össze ne törjön itt a kicsi lelke. Vagy talán csak én vagyok vele ellenszenves és szeretne mihamarabb tovább állni. Értékelem én, hogy kisegít Mammonnal szemben, nagyon is. De minden egy légtérben töltött perc csak megerősít abban, hogy miért is rühellem az angyalokat. Azon kívül, amit az emberiséggel tettek persze.
De nem is tűnődöm ezen túl sokáig, mert jön az a kétes megjegyzés. Az ágyra parancsol? Engem? A szemöldököm leplezetlenül csúszik fel a homlokom közepére és a továbbiakban is képtelen vagyok letörölni a kifejezést az arcomról. Már megbocsásson. Ettől függetlenül, tiltakozás nélkül teszem, amit kér. Leülök az ágy végébe és figyelem, mire készül.
- Woa, haver. - Lököm el a kezét, erőteljesen célozva rá, hogy felnőtt emberek közt ezt nem illik. - Nincs taperolás. - Szólok rá. Kívülről szemlélve talán tényleg ellenségesebb vagyok Cassaellel, mint arra okot adott volna, és ha egy kicsit félretenném a büszkeségem, én is jól látnám, hogy szükségem van a segítségére, mert a lovasok átléptek egy pontot, egyedül nem bírok el velük. És ha Mammon veszélyes a világra, az azt jelenti, hogy én is az vagyok. Az angyalok iránt érzett ellenszenvem mégis nehéz félre tenni. Talán nem is akarom. Most együtt dolgozunk, rendben. De nem hagyhatom, hogy egy független angyal megpuhítson. A legutóbbi független angyal, aki a városom határin belülre merészkedett lényegében darabokban végezte. Mi is volt a neve? Manakel, azt hiszem.
Mindig vigyáztam New Yorkra, nem számított, mennyire kell bemocskolnom hozzá a kezem. De most? Elcsesztem. Azt hittem, van még időm és figyelmen kívül hagytam Cassael figyelmeztetését a Halállal kapcsolatban. A csökönyösségem miatt meg...
- Végre egy épkézláb gondolat, Wallenberg. Biztos lehetsz benne, hogy az idei nyárköszöntő ünnepség helyett pestis-parti lesz a városban, veled  főszerepben. - Mammon eltorzítva, de a saját hangomon szól hozzám. Jól látom, ott áll Cassael mögött, az én arcomat viselve mered a szemeimbe. Mire én csak mélyet sóhajtok és az ingujjam feltűrve odanyújtom a kezem az angyalnak. Lassan azt sem bánom, ha tőből kell kitépnie a karom az átok feloldásához. Hagyom hát, hogy tegye, amit tesz. Leírhatatlan és pokoli érzés terjed szét a testemben. Nem fájdalom, nem tudnám megmagyarázni, mi ez. De érezhetően gyengül a jel, így csak ökölbe szorítom a kezem és tűrök. Amikor pedig végeztünk, és látom, hogy Cassael nem áll már sokáig a lábain, elcsípem a kabátja ujját és lehúzom magam mellé az ágyra. Egy kis ülés nem árt meg, mielőtt kifeküdne itt nekem. Kivéve, ha aranyere van. De gondolom nincs.
- Nyilvánvalóan. Einstein. - Felelem, amikor megállapítja a nyilvánvalót. A kijelentésem ez alkalommal nem ellenséges, inkább csak barátian csípős. Ó, pedig elhiheti, szeretett volna magával hurcolni, a kis hamis. A hamarosan beálló csend lehetne kínos is, de most inkább kellemes a maga fura módján. Őt nem marcangolják a felpingált rúnák, nálam pedig egészen elcsendesedett Mammon. Egyelőre.
- Én kiderítem, hogy miben mesterkednek. - Állok fel, hogy a hűtőhöz sétálva kivegyek két doboz sört. Az egyiket Cassael felé hajítom. Rutinos a mozdulat, meg van szokva, hogy a vadászok elkapják. Őt lehet, hogy most elegánsan ledobom, mert elég tompának tűnik. - Te szerezz egy varázslatot, amivel lekaparjuk a karomról, amit Astarte rám égetett.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 25, 2017 11:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Az ábrázatom állandó védjegyéül szolgáló ráncok ismét az enyhe értetlenkedés és gyanakvás küllemét kölcsönzik arckifejezésemnek, hallva a vadász szavait. Ha valóban ennyi is elég volna a démon feldühítéséhez, miért feltételezte, akad egyéb ok a háttérben? Nyilvánvalóan sok mindennel nem vagyok tisztában a halandókkal kapcsolatban, ám ostoba egészen nem vagyok. Egy tünékeny momentum erejéig bizony sérti becsületemet a feltételezés, nem vagyok elég őszinte, netán az indítékaimban leledzik kételkedni való, de mindezen kellemetlen gondolataimat egyhamar félresöpröm. Nem hajt a bizonyítási kényszer erőteljes volta, s bár azt hiheti, mindennek alá vagyok rendelve, cseppet sem hiszem, hogy bármi elszámolnivalóval tartoznék az irányába.
- Ez esetben nem kellene meglepjen felfokozódott dühe velem kapcsolatban - jegyzem meg, félre is söpörve a témát, amennyiben neki sincs további közlendője Mammon és a hisztériája kapcsán. Az sokkal jobban aggaszt, az alkarját csúfító pecsétre egyértelműen nem volt hatással a gyógyítás. Balgaság lenne azon ábrándba ringatni magunkat, túl sokáig használni fog a padlóra pingált „tűzoltásom”, elkomorodott és enyhén hitetlenkedő tekintetemmel igyekszem hát kételyeimet megosztani a vadásszal.
- Ülj az ágyra, ez nem tűrhet halasztást - sóhajtok fel aprón, jól tudva, a pecsét mágiájának megtöréséhez most nincsen bennem elég erő, azonban mégsem hagyhatom itt védencemet egy ilyen kifogással. Ha egyelőre nem is leszek képes végérvényesen eltüntetni a rúnákat, a gyengítésükre mindenképpen kísérletet tehetek. Tehát, ha leült, ha nem, közelebb lépek hozzá, majd engedélyének külön kérése nélkül megemelem a kezét a könyökénél fogva, s amennyiben nem ellenkezik, feltűröm az ingujját. A türelmesség harmonikus és idilli állapotától messze leledzem, örülök, ha meg tudok állni a két lábamon, szóval nem fecsérelném az erőmet felesleges beszédre.
Hogyha továbbra sem gátol meg tervem kivitelezésében, szabad kezemet a pecsét fölé emelem, és behunyt szemekkel koncentrálva igyekszem latba vetni megmaradt mágiámat reményében annak, legalább a gyengítéshez akad még bennem elég kitartás. A gyakorlat fogja mutatni, jutottam-e bármire, mindenesetre, amint megérzem, elmémet elkezdi belepni a sötétség, felhagyok a próbálkozással, mert teljesen kiszolgáltatottá lenni egyáltalán nem óhajtok. - Sajnálom, egyelőre ennyi… ennyire tellett - szusszanok fel halkan, és ha eddig nem ültem, ezúttal sürgősen keresek valami támasztékot egyensúlyom megtartásának érdekében. Addig is igyekszem koncentrálni a Halál látogatásával kapcsolatos részletekre, amelyből nem tudok túl sok érdemi információt kinyerni, egyértelműen kiesett neki a démon uralma alatt eltöltött időszak.
- Nyilvánvalóan megegyezhettek valamiben, ha nem hurcolt magával a Pokolba. Van bármi elgondolásod, miben állapodhattak meg? - érdeklődöm meg, noha úgy érzem, nem fogunk jutni egyről a kettőre jutni. Mégis húzom az időt, értékes perceket nyerve az indulásomra való felkészüléshez. Nem mintha a repülés szóba jöhetne, hacsak nem óhajtanék New York valamely impozáns épületére felkenődni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 25, 2017 2:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextAz az ostoba angyal. A pecsét, amivel visszataszított a felszínről, csak az elkerülhetetlen késleltetése. És mit ér vele? Csak elvakultabbá tesz és minél tovább próbál a ketrecemben tartani, annál lassabb és fájdalmasabb lesz a pusztulása, amikor majd szembe kerül velem. És te, Wallenberg? Tudod mit tett veled a szentfazék? Hogy milyen katyvasz lesz a fejedben hamarosan, mert a pecsét, amit használt nem kompatibilis Astarte művével? A bizonyos gyors tűzoltás átka. Most átmenetileg talán meggyengítettetek, de hidd el, lesz még itt nemulass.
Wallenbergnek persze csak a lelkét bánthatom. Astarte is biztos szívesen kipróbálná ez a testet. Nem úgy, ahogy ő gondolja persze. Úgy, ahogy én. Wallenberg egy féreg. De a teste szívós és erős. Ráadásul ez az arc nem egy elhanyagolható presztízzsel rendelkezik, legyen szó akár vadász, akár démoni körökről. Ezt a húsdarabot teljesen rám szabták.

- Azok alapján, amit eddig láttam belőle, azt is személyesnek venné, ha úgy néznél rá, ahogy őnagyságának nem tetszik. - Felelem Cassael szavaira, amikor választ kapok, hogy miért is pécézhette ki magának az angyalt. Nos, bármennyire is sanyarú ilyesmit mondani, úgy tűnik minimum egy közös vonást magunkénak tudhatunk Mammonnal. Általánosságban véve rühelljük az angyalokat. Nem mintha ez egy sör felett lehetne a közös témánk. Vagy úgy bármi más. A következőkre azonban már elfog némi félsz. Hogy eltűnt-e a lovas által rám nyomott bélyeg? Nem tudnám megmondani. Nem tűröm fel az ingem, csak az alkaromhoz emelem az ujjaim, hogy kitapinthassam, ott ékeskedik-e még az alkaromba égetett jel? Érzem a választ, de csak késleltetve felelek.
- Csak nem elvitte a cica a nyelved, Wallenberg? - Hasít át Mammon érdes hangja a füleim közt lüktető tompa zúgáson. Már csak ez hiányzott, hogy a megjegyzéseivel boldogítson.
- Rendben leszek. Ideiglenesen. - A hangom viszonylag komor. Érzem, hogy Cassael iménti akciójának a hatása idővel el fog kopni. - De szükségem van egy varázslatra, ami levakarja az alkaromról ezt az átkozott jelet, ami zöld lámpát ad Mammonnak. - Ez után pedig röviden összefoglalom neki, amire emlékszem az Astartéval való találkozás kapcsán, néhány nappal ezelőtt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 4:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Pusztán egy kimért, lassú pislogás, mellyel Wallenberg dörmögésére reagálni óhajtok. Magam sem tudom, miért reméltem, titkaink egyik legkényesebbje még nem világos előtte, a vadászok vezetőjeként bizonyosan már temérdek angyallal került összetűzésbe, és azzal sem áltatnám magamat, kínzókamráiban nem fordult meg egy fivérem sem. Tisztában vagyok az itteni vadászközösség szellemével, kiknél elvakultabban egyedül a falakon kívül létező csoportosulások szemlélhetik a világot. Nem ítélkezem természetest, irántunk táplált haragjukra, gyűlöletükre minden joguk megvan, hála Gabriel elszabadulásának, s  a ténynek, sokan ha nincsenek is a halandók ellen, mellettük sem állnak. Én is effajta volnék tulajdonképpen, nem pártolok senkit feltétlenül, egyszerűen teszem, mit jónak vélek, netán Isten óhajának. Tétlennek mindenesetre nem bélyegezném magamat.
Tűnődésem közepette fel sem tűnik, milyen erőltetetten, hangosan igyekszem magamba szippantani a levegőt - amelyre alapvetően semmi szükségünk nincsen az életben maradáshoz, ám minél gyengébbé leszünk, annál közelebb kerülünk a halandó volthoz -, csupán akkor realizálom, mikor Drake közbeszól. Kijelentése nem tudom, minek szól pontosan, mindenesetre megpróbálom szabályozni látványos és hallható szenvedésemet, hogy ne bosszantsam fel vele. Eleinte komolyan igénybe veszi tűréshatáromat a művelet, azonban minél több pecsét törik fel a vadász ügyködése nyomán, annál egyszerűbbé válik a puszta létezés. Bizonyára hasonlóan érezhetnek az emberek, miután hosszas, víz alatt tartózkodást követően végre levegőhöz juthatnak.
- Valóban elviselhetőbb - jegyzem meg csöndesen, azzal egyelőre nem bajlódva, megmozduljak jelenlegi helyemről. A gyengítő rúnák nélkül is időbe fog telni, mire visszanyerem minden erőmet, s bár nem tervezek bizalmatlanságot közvetíteni védencem felé, a teljes felépülést nem itt várnám ki. Ahhoz viszont össze kell szednem magamat egy minimális szintre, s kifundálni, a vadászoktól nyüzsgő városban mégis hol lelhetnék biztos nyugalomra. Nos, addig is van időnk megbeszélni, ami olyannyira izgatja az elméjét.
- Hmm… - bólintok, biztatva őt a folytatásra, s révén, most már legalább a látásom kitisztult, megkísérlek feltekinteni rá az alattam és körülöttem sűrűn heverő könyvkupacok közül. - Értem. Mint említettem, nyíltan felléptem ellene, ez gondolom személyesnek minősül - magyarázom egyelőre még reszelős, eltompult hangon, enyhe bizonytalansággal vegyítve pillantásomat, hiszen nem lehetek biztos abban, számukra mit jelent a személyes ügy. - Amennyiben jobban belegondolok, tán bosszanthatja az is, a pártfogójától nyertem ki az információkat rólad. Nem mintha hűséggel és titoktartással lennék egy ostoba démon iránt, legyen a neve Halál vagy bármi - tekintek oldalra, angyali büszkeségemnek halovány megcsillanásával, miközben kabátom ujjával letörölgetem az orromból és számból kifolyt vért. Lenne egyszerűbb módja is a tisztulásomnak, ám attól tartok, ha újra a mágiához folyamodnék, menten álomba zuhannék.
Amint úgy értékelem, kellő hatást értem el az ismétlődő, ábrázatomat dögönyöző mozdulatokkal, újfent Wallenbergre vezetem érdeklődéssel telt íriszeimet.
- Tehát? Használt a gyógyír, s eltűnt a pecsét a karodról? - kíváncsiskodok, összeszedve közben a bensőmben pislákoló aprócska energiafoszlányokat, hogy legalább talpra állhassak, és ne heverjek minden angyali méltóságomtól megfosztottam a rumli közepette. - Köszönöm - biccentek felé a pecsétrongáló közbelépését illetően, mely nélkül vélhetően már nem beszélgetnénk egymással ilyen könnyedelmes módon.
- Korábban nem tudtál felelni, mikor járt itt Astarte?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA kapott üvegcsék tartalmára nem hatnak a felmázolt pecsétek, így a sérült kezeimmel elég esetlenül, de bontom is az egyiket. – Tudom, hogy működik. – Morgom azért még oda neki félhangosan. Nem amiatt jön dörmögősen, mert megmondja, mit csináljak. Szimplán csak épp el vagyok foglalva a fiola tetejének a lepattintásával. Szétvagdalva kicsit suta a kezem. Egyébként igazán édes, hogy tanácsokkal lát el, de mit gondolt? Ismerem az ellenséget, tudom hogy működnek. Most mégis mindent úgy teszek, ahogy ő mondta. Előbb a hamu, és már megy is rá az olaj. Nem várok, nem malmozok, hogy na melyik fog használni és mikor. Mammon kellően megküldött mindkettőnket. Megvárom, amíg meggyógyulnak a sérüléseim, majd már megkönnyebbülve szorítom ökölbe és nyitom szét a kezem néhányszor. Így mindjárt jobb.
- Jól van. – Alig hallhatóan fújom ki a szavakat az orrom alatt, épp csak magamnak megjegyezve mint egy ösztönzésként, hogy most már ideje lesz felállni. – Ebből most már elég. – Lépek Cassaelhez, hogy felsegítsem és az ágyhoz vonszoljam, de végül csak megkerülöm és visszakanyarodok a szoba túlsó felébe. Tekintve, hogy úgy néz ki, mint akinek az összes vér távozni készül a szervezetéből... inkább maradjon ott, ahol van.
Ne gondold, hogy élvezem az angyal szenvedését, de nem tudok vele együtt érezni sem. Nem tudok szánalmat érezni egy angyal iránt. Jobb így. Szóval kiveszem a párnám alól az egyik tőrömet és a szobát körbejárva felsértek néhányat a falra hányt pecsétek közül. Nem mindet, csak annyit, ami elég ahhoz, hogy Cassael visszanyerje az erejét és ne legyen elnyomva. Ha eddig nem is bíztam meg benne, hogy tényleg egy oldalon állunk, az iménti akciójával bizonyított.
- Csak eltűnődtem. – Kezdek válaszadásba, miközben az egyik ábrának kaparászom a késem hegyével egy ívesebb oldalát. – Mindjárt jobb lesz. – Épp elkezdtem volna kifejteni, hogy mire fel volt a lovashoz fűződő kérdésem, de kénytelen vagyok megszakítani. A vállam fölött futólag lepillantok az angyalra. Képtelen vagyok figyelmen kívül hagyni a szenvedését. Igyekszem nem a szívemre venni, hogy ez miattam van, úgyhogy még gyorsan befejezem az utolsó releváns pecsét felsértését is. Csak ezután folytatom, hogy min is tűnődtem el.
- Az előbb, amikor Mammon... – elgondolkodom, hogy is fogalmazzak. Megszállt? Felülkerekedett? Megalázó. – átvette az irányítást, éreztem, amit ő. És a haragja nem úgy irányult ellened, mint egy angyal iránt, aki épp kéznél van, hogy széttépje. Személyesnek tűnt. Nem szimplán egy angyalt akart kicsinálni. Hanem kifejezetten téged. – Magyarázom meg, hogy miért is kérdeztem, hogy van-e bármi köze a lovashoz, majd felvonom a szemöldökömet. - Szóval?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 9:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Embernek… A förmedvény szavai halk suttogásként visszhangoznak tudatom mélyén, Mammon fenyegetéseinek és becsmérléseinek káoszában úszkálva, elveszetten. Eljátszottam már néha a gondolattal, sőt, amilyen sajátosságukat lehet, igyekszem magamévá tenni, hogy minél hatékonyabban végezhessem az Úr ránk kiszabott, újszerű munkáját, ám egyértelmű, az emberi tökéletességhez egyetlen angyal sem érhet fel, bárhogyan is próbálkozik. Tehát nem, nem képzelem magamat halandónak, legfeljebb gyenge próbákat teszek az elvegyülésre.
Szerencsére a démon zajongása idővel felhagy, és már csak a fejemben tomboló sistergést és recsegést kell elviselnem. Hasonló érzet, mint amikor milliónyi fivérem s nővérem kezd egyszerre beszédbe a telepátia varázslatos útján; láttam már példáját, miként egy frissen teremtett testvérünk elméje egyszerűen darabjaira roppant a megterhelés alatt.
A testemet keserítő érzetek mellett, de mindattól függetlenül sem szusszanhatok fel, elvégre nincs biztosíték rá, Mammont valóban sikerült visszaűzni a mélybe, vagy szimplán a bolondját járatja velünk, s csupán arra vár, mikor csappan meg a figyelmünk annyira, hogy ismét parádéba foghasson.
- Ugh… - nyögök egy újabbat, mely megkönnyebbültségemet hivatott jelezni az információ hallatán, miszerint a Halál még nem vetett véget minden esélyünknek, noha természetest nem hagyta ajándék nélkül a védencemet. Égető érzésben fürdő szemeimet összehúzom, és ekképpen igyekszem kivenni a vadász alkarján éktelenkedő rajzolatot. Nehezemre esik fókuszálni a szimbólumra, azonban nem kell asztrofizikusnak lenni ahhoz, hogy rájöjjek; tulajdonképpen az előbb felmázolt pecsétem elleneként szolgál. Az égen tündöklő napkorongnál is világosabb már, miképpen szerzett magának ekkora hatalmat Pestis, pusztán az a kérdés, a mindezen idő alatt összekapargatott ereje állandósult, vagy a firkálmánya eltűntével szertefoszlik majd? Egyféleképpen tudhatjuk csak meg.
- Amennyiben nem védi mágia… - kezdenék bele, ha nem kerítene hatalmába közben a sürgető szükség a torkomon csordogáló vérfolyam mihamarabbi lenyelésére. Nem mintha sokkal jobb lenne utána… - Ha nem védi semmi, meggyógyíthatom - vagyis a kabátzsebemben nyugvó fiolák valamelyikének tartalma, részletkérdés voltaképpen. Nem is húzom sokáig az időt, igyekezve elvonatkoztatni az orromon, számon és füleimen bőszen lavírozó, vörös patakocskákról, előkotrom a két illetékes üvegcsét, amelyeket nem túl elegánsan a vadász felé gördítek a földön. Az egyikben tollaim hamva, a másikban olajuknak kivonata lapul. Valamelyiknek használnia kell. - Kend rá előbb a hamut… Ha nem működne, az olajat - szuszogom halkan, le-lecsukódó szemhéjakkal. Nem szabadna éppen most elveszítenem a kontrollt, amíg biztossá nem válok a vészhelyzet megszűntében, addig ki kell tartanom, persze minden egyszerűbb lenne egy olyan helyen, ahol nem gátolná gyógyulásomat számtalan pecsét.
- Szóra sem… érdemes - mormogom, fejemet egyik oldalról a másikra gördítve, hátha ez elegendő ingerként szolgál jelenlegi éberségi szintem fenntartásához. Igaz, amennyiben előre látom Drake következő kérdését, nem lett volna szükségem a megterhelő mozdulatra, ugyanis kérdése elégséges mértékben felránt néma agóniámból.
- Ő egy lovas, akinek vesznie kell… - tekintek rá, legalábbis reményem, hogy sikerül hozzávetőlegesen az arcára koncentrálnom pillantásomat. - Azon kívül, hogy meg kívánom akadályozni az elpusztításodra tett kísérleteit… nincs más közöm hozzá - szusszanok fel, bár légvételem simulékony, sóhajtó volta helyett valami kellemetlen hang gurgulázik elő a torkom mélyéről, miként sikeredik véremet letüdőznöm. Éltem már meg szebb pillanatokat is a világ fogantatása óta.
- Hogy megy…? - érdeklődök gyógyulása felől, melynek pillanatok alatt be kellene következnie, ha már magára kente valamelyik fiola tartalmát. Természetesen minderről csupán egy kiadós köhögés végeztével tudom megkérdezni, reszelős, elmélyült hangomon.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next- Lám, lám Cassael. Embernek érezzük magunkat, hmmm? – Biccentem érdekes szögbe a fejem egy kaján vigyorral, ahogy visszatérek a pingálás előtti kijelentéséhez. De ha már tűzoltásnál tartunk, biztos lehet benne, hogy miután fellógatom a porhüvelye beleit a plafonra, rágyújtom az egész motelt, az angyali kis lelkét pedig magammal viszem, belekényszerítem az első kisiskolás gyenge testébe és karóba húzom New York legmagasabb tornyán, hogy biztosan minden vadász lássa. Hát, úgy tűnik valaki elfoglalt lesz ma délután. Ki? Hát Én.
A kosztümként használt vadász pontosan tudja, hogy mire készülök, amikor megindulok a saját vérét okádó angyal felé. Érzem, ahogy küzd. Érzem, ahogy őt is átjárja a vérszomjam. De túl gyenge. Épp csak annyira bosszantó, mint egy egyedül árválkodó szúnyogcsípés a hátam közepén, ahol nem érem el. Bosszantó, de ártalmatlan.
- Ne álltasd magad. Az erőd itt mit sem ér. – Hörgöm felé. Wallenberg hangja önmagában is férfias és mély, de én tovább torzítok rajta. A szavakat kiejtve már alig felismerhető a nem rég még emberi hang. Mondhatnám azt is, hogy átjárja az alvilági pestis, a zöld szemeket pedig felváltja a szurokfekete szín. Újabb határozott lépést teszek Cassael felé, elvetemült tekintettel, majd az egész testem megfeszül, amikor úgy érzem, mintha épp egy üvegfalra kenődtem volna fel. Az eddig magabiztos tekintet féktelen haragban kezd úszni. Jól ismerem ezt az érzést. Lassan nézek fel a plafonra, majd még lassabban le a lábaim előtt heverő angyalra. Mit gondol? Meddig fog ez kitartani?
Jól tudom, milyen rúnákkal van felvértezve a szoba. Angyalok és démonok ellen egyaránt. Wallenberg mágiája erős. Megtanult egy-két arcpirító trükköt az évek során. Egy ilyennel tart fogva engem is. A gond épp csak annyi, hogy az Astartéval való találkozása óta egyszer, amikor nyugovóra hajtotta a kis fejét, amit legszívesebben lefejtenék a nyakáról... átvettem a teste felett az uralmat és semlegesítettem minden egyes pecsétet, ami magam kaliberű démonokat köt. A mezei zsurló kósza démonok ellenihez nem nyúltam, az vajmi hatással van rám.
Szóval magabiztosan kezdtem neki, de most érzem, hogy kezd szorulni a nyakam körül a hurok. Sűrű fenyegetőzésbe kezdek, hogy hogy fogom a legvisszataszítóbb betegséggel átitatni az egész várost és megnyúzni benne minden utolsó lélegző lényt, de ez már csak az utolsó, egy ujjas kapaszkodásom a szakadék szélén, mielőtt visszazuhannék bele. Az irányítás immár újra Wallenbergé.

Drake. Amikor Mammon jelenléte eltompul és úgy húzódik mélyre, mint egy nyüszítő kutya, én pedig visszanyerem a testem felett az irányítást, néhány másodpercig csak mélyeket szusszanva meredek az angyalra. Majd én is térdre zuhanok, egy szintbe kerülve vele és csak fejet rázok.
- Astarte nem szabadította ki. De hagyott itt valamit. – Nyögöm ki, amikor összeszedem az erőm annyira, hogy kerek mondatokban tudjak beszélni. Nem a legtisztább még a hangom, ahogy a tekintetem sem, de rendben leszek. Következőleg pedig feltűröm az ingem ujját és megmutatom az angyalnak a pecsétet. – Ez az. Ezért hívtalak... – Majd hosszan hezitálva, nagyon nehezen, de... csak kipréselek magamból még valamit, amit úgy érzek, most megérdemel. – Hé. Köszönöm. – Ha ő most nincs itt... De újra bevillan valami. Ha ő most nincs itt? Mi van ha épp az ellenkezőjéről van szó? Ha épp ő idézte elő?
- Van bármi közöd Mammonhoz?... – Indokolatlannak tűnhet a kérdésem, de nem az. Minden információ számít.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Egy kérészéltű momentum erejéig megakadok tervem kivitelezésében, hallva dühben és lekezelésben fortyogó szavait, nem azért persze, mert lélektelen testemben nyomasztó, megbántott érzetek futnának végig általuk, hanem mert nyilvánvaló Mammon erősödése, ami cseppet sem kedvező ómen.
- Csak küzdj ellene - biccentek felé, nem szabva hosszadalmasra mondanivalómat, ugyanis most bármit ejtenék ki a számon, mindenben a hibát, a forrongni valót kutatná, kátrányba forgatva s a maga szájízére formálva még a legártalmatlanabb kijelentéseimet is. Pusztán balga halandók hagynák magukat megvezetni a démon kénye szerint, hozzám ennél többet kell latba vetnie, ugyanis létezésükben kétségbe vonható érzéseimre alapozni ostobaság lenne tőle. Nem hiába gyűlt meg a baja fivéreimmel, egyértelmű, az angyalok elme trükkökre való fogékonysága híján nehezen tud érvényesülni. Tagadnom kétszínűség volna persze, az utóbbi időben nem lágyultam meg, ám azon ábrándba, miszerint a vadászok vezetőjével egy kósza látogatás folyamán szoros barátságba kerültem volna, nem ringatnám magamat. Amennyiben elhitetném magammal, több vagyok egy, a kötelességét teljesítő szárnyasnál, akár Lucifer elé is vethetném magamat, egyenlő lenne a végzetemmel.
- Tüzet oltok, azt hiszem - tekintek le rá összehúzott szemhéjaim mögül, tűnődve, vajon ezúttal sikerült-e a megfelelő frázist alkalmaznom? Sokáig bajban leszek még a halandók szólásaival, viszont ez nem az a pillanat, amikor hosszadalmas elmélkedésekbe bocsátkozhatnék, tehát kihasználva Drake viszonylagos hatalomátvételét a pokoli teremtmény felett, sietőn fordulok a falhoz, hogy frissen serkent véremmel felfesthessem a pecsétet. Magam sem tudnám megmagyarázni, miért kerítek ekkora bizalmat a vadásznak, azon a néhány másodpercnyi késedelmen semmi nem múlna, ha vakon tapogatózva mázolnék, mégis elkövetem a hibát. Tán létezésem egyik legnagyobbikát, ki tudja…
Drake hangja szól hozzám, túl közelről ahhoz, megnyugtató legyen. Eddig került, akár egy halálos betegséget, miért éppen most merészkedne a közelembe? Bizton veszem, Mammon megint győzedelmeskedett teste felett, nyúlnék is ezért a pecséthez, hogy véres tenyeremmel aktiválhassam és feladatának elvégzésére bírjam, ám ehhez sajnálatos módon már késő. Vállamon fogást, majd egy erőteljes rántást érzek, a következő momentumban azonban már a vadász porhüvelyében bujdosó szörnyeteggel nézhetek farkasszemet.
Nem hagy túl sok időt a tűnődésre, humanoid ábrázatomat önkényesen formálja kedvére néhány kellemetlen ütés formájában, mielőtt a szoba másik végébe repítene. Becsapódásomat számtalan könyv, papír, egyéb használati tárgy tánca övezi, a szűkös helyiségben pedig egyhamar felszabadul a sok hetes porfelhő.
Egyetlen dolgot nem értek csupán - míg egyik kezemmel nem túl elegánsan letörlöm a számból és orromból előcsordogáló vért -, Drake-nek az angyalokat gyengítő rúnák mellett hogy nem jutott eszébe a démonok ellen hatóakat is felfesteni? Könnyedebb dolgom lenne, mindenesetre a reményeimet nem vesztem. Elszántságom ereje sem csappant, annak tudatában sem, hogy ide bizony drasztikus megoldás szükségeltetik.
- Ostoba démon. Remélem kiélvezted a gyereknapot - morgom az orrom alatt, mielőtt megemelném kezemet, és összegyűjtve minden erőmet, a pecsétek hatása ellenében kezdenék dolgozni. A valóság megcsalása erőnk teljében sem egyszerű feladat, de a minket gyengítő hatások alatt akár végzetessé is válhat, ugyanis ezek a rúnák nem pusztán lefojtják képességeinket. Aktívan ténykednek ellenük, ha úgy tetszik; minél inkább kihasználnánk angyali voltunk előnyeit, annál erőteljesebben préselnek össze. Hiába nem szeretnék egyebet, mint egy átlagos ördögcsapda vízióját felfesteni Mammon fölébe, még ez az apróság is túl nagy óhajként hat, figyelembe véve a pecsétek szorgos munkáját. Bensőmben mintha összeráznák és passzíroznák a szerveimet, számból nagy adag vér gurgulázik elő, viszont nem kell sokáig tűrnöm. A csapda pillanatok alatt kirajzolódik, ezáltal - s remélhetőleg - meggátolva a démont további mesterkedéseiben, csupán addig, míg a földre nehézkesen, ám szabad kezemmel újfent felpingálom az őt elnyomó és egyben gyengítő szimbólumot. Amennyiben sikerrel járok, nem késlekedek aktiválni, s azzal egyetemben a víziót is megszüntetni, hiszen nem kérdéses, még néhány momentum, és felemésztettek volna a szobában uralkodó ellenhatások.
- Mihh… Mihtől erősödött mehg így…? - nyögöm ki a kérdést nehézkesen, remélve, ezúttal a vadász válaszát fogom hallani, s nem az őt uraló Mammonét. Arra már nem futja, hogy megkérjem, legközelebbre mellőzze a szoba angyalok ellen ható díszítését, mert még egy ilyen tortúrát nem bizonyos, épségben megúsznék. Noha épségről beszélni ezúttal sem lehet, teljesen lemerített egy ilyen egyszerű feladat elvégzése is, melyről mi sem tanúskodik jobban, egyelőre a padlóról is képtelen vagyok felkászálódni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 20, 2017 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next- Drake? Ne Drakezz itt nekem, nem vagyok a haverod! – Förmedek rá az angyalra. Noha csak szűröm a szavakat, így is meglepő agresszió itatja át a hangomat. Vagy talán annyira nem is meglepõ, ha az elvakult tekintetemet nézzük. A saját szavaim még másodpercek múltán is visszhangoznak a fejemben. Cassael azt hihetné, hogy zokon vettem a biztatását arra irányulva, hogy el tudom nyomni a lovast. Gyerekként végignéztem, ahogy letûnik az emberiség fénykora. Ahogy kiszorít minket a sötétség. Szerinte engedném? Hogy egy lovas az én kezeimmel pusztítsa tovább, ami megmaradt? A szemmel látható haragom azonban nem feltétlenül ellene irányul. Talán nem is a sajátom. Érzem, ahogy Mammon belülrõl táplálja. Ahogy minden apró, jelentéktelen gondolatfoszlányt és érzést megragad, kiforgat, addig pumpálja és pumpálja, amíg ki nem pukkad, mint egy lufi. Ami felveti a kérdést. Van bármi köze ehhez az angyalhoz? Vagy csak puszta szórakozásból akar nekiugrasztani? Bármelyik opció is áll fenn, jó úton halad. Most még tartom magam és a csípõs arckifejezésen kívül nem sok jelét mutatom annak, hogy nagyjából õskáosz van a fejemben. Bár nem csodálkoznék, ha érezné. Még én is érzem a démoni ráhatás, a pestis bûzét magamon, pedig pusztán ember vagyok. Ember vagyok. Ember. Ez a gondolat hirtelenjében meglepõen nagy löketet ad ahhoz, hogy végre összeszedjem magam és ne úgy viselkedjek, mint egy kondér fortyogó bableves. A tekintetem hagyom lecsúszni a pengére, majd visszatérek a kék szemekhez. Ránézésre alig lehet megítélni, hogy épp jól szórakozom-e, vagy úgy érzem magam, mint akit épp most döntött le a lábairól egy kiadós láz.
- Mit csinálsz? - Biccentek az angyal felé, kipréselve ajkaim közt a szavakat. A válaszát megvárom, majd folytatom. - Csináld. – Lényegre törő, már-már parancsszerű a kijelentésem, de egészen baráti is. Na jó, felebaráti. Nincs más választásom, meg kell bíznom benne. Illetve bízni azért nem, de el kell hinnem, hogy a pecsétje működni fog. Hisz egy a célunk, fellőni Mammonnak a pizsamát. Jó hosszú időre. Ám amikor Cassael elfordul tőlem, a tekintetem elkomorodik, mondhatni kietlenné válik. Amíg ő a falat pingálja én felállok és közelebb sétálok hozzá. Egészen közel állok meg mögötte, a véréből készülő pecsétet figyelve a falon. Megvárom, amíg elkészül, de ez már nem én vagyok.
Mammon. Wallenberg bezárt és megalázott. Azt hiszi, ilyen könnyen megúszhatja? Ő, a tollas barátja, vagy bárki a föld felszínén és azon túl? Már rég a markomban van. A koordinálatlan mozdulatok, a szüntelenül fortyogó düh, az alváshiány, ki tudja meddig sorolhatnám az apró jegyeket. Igen, suttoghattam volna a fülébe, felhergelhettem volna, hogy Cassael sem más, mint Gabriel és a többiek. Rávehettem volna, hogy engedjen a vérszomjának és támadja meg. Ki tudja, talán annyira elvakíthattam volna, hogy megölje... Nem, annyira azért nem. Wallenberg számtalan alkalommal adott már tanúbizonyságot a nem elhanyagolható mértékű akaratáról. A nagy szabadakarat mánia. Ha-Ha. Ezt lehetne úgy is értelmezni, hogy az embernek joga van a szabad akarathoz, egészen addig, amíg a szabad akaratával azt csinálja, amit ő, a vadászok feje mond. Nevetséges egy alak. De lényeg a lényeg, nem vettem rá semmire. Szórakoztató lett volna? Igen. De miért ne szórakozhatnék az első sorból, a kispad helyett?
- Hé, Picasso. – Szólítom meg Drake hangján, épp mielőtt aktiválhatná a pecsétet. Wallenberg úgy küzd, hogy érzem szivárogni a vért a Ken-doll orrából, de mindhiába, a teste már az enyém. Emelem a kezem, rögvest az angyal vállára csúsztatva, és habozás nélkül, emberfeletti erővel rántom hátra, hogy magam felé fordítva a szemeibe nézhessek. Megütöm. Újra és újra, mielőtt áthajítanám a szűk szoba túlsó felébe.
Egy helyben állva hamarosan én is fordulok utána, a szemeimmel követve az újtát, elégedettségemben pedig ködös tekintettel nyalom le az orromból az ajkaimra folyt meleg vért. Azt mondtam Astartenak, hogy megölöm az angyalt. Azt nem, hogy nem fogok előbb játszani az étellel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 18, 2017 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
Kijelentése ráncok formájában, újabb árkokkal gazdagítja homlokom bőrét, és amennyiben szemeimet lehetséges a látásom megtartása mellett az előbbinél is összébb húzni, hát megteszem. Néhány napja még nem fenyegetett a démon túlzott megerősödésének veszélye, ennek fényében úgy vélem, van itt még egyéb is, amelyről a vadásznak be kellene számolnia. Arckifejezésemmel, amennyire angyali voltomból telik, igyekszem kifejezni várakozásomat, s bíztatni arra, folytassa elbeszélését, viszont a magamból nehezen kifacsart praktikáim képletesen, mégis rögvest a kukában landolnak, révén, Wallenberg fontosabbnak találja a jelen helyzethez képest végtelenül lényegtelen magazinjának kimentését. Szemöldökeimet összevonva, fejemet enyhén oldalra billentve nyitnám a számat, hogy koncentrációra bírhassam, ám megelőz a pontosításával.
- A Halál… Tehát rád talált - szemhéjaimat egy kérészéltű momentum erejéig behunyom, kitartást és türelmet remélve a mozzanattól, helyettük azonban a lehetőségek színes tárháza festődik fel gondolatvilágom fekete vásznára. Lehetőségeké, amelyeknek egyike sem vezet pozitív végkicsengéshez, nem is tartom hát szükségesnek tovább elemezni magamban mindazt, ami elromolhatott, helyette újfent Drake-re vezetem íriszeimet. Fejéhez vágnám legszívesebben, miért várakozott eddig a meneküléssel, miért adta meg a lehetőséget, a Lovasok egyik legrosszabbja meglelje búvóhelyét, ám mindezen szidalmaknak értelme aligha volna… Magamban tartom őket ezért, mély sóhajjal megtöltöm emberi tüdőmet a szoba dohos levegőjével, majd megkísérlem a probléma egyéb úton történő megközelítését.
- Emlékszel bármire? Például, hogy miért hagyott itt? - érdeklődöm meg, száműzve tudatomból mindennemű vádaskodást, s kizárólag a helyzet megoldásán fixálva figyelmemet. Megközelítőleg, legalábbis, hiszen nehéz elkerülni a sérüléséből dúsan csordogáló vért, nem csupán a szobát egyre markánsabban körbelengő fémes aromája miatt, vagy éppen a padlón ütemesen koppanó volta révén, hanem mert láthatóan a védencemet is aggasztja. Kitűnően emlékszem, legutóbb sem vette szívesen, gyanakvások nélkül a segítségemet, ez esetben viszont úgy látom, elkél a közbelépésem. Egyikünknek sem származna haszna abból, ha oly’ gyengére vérezne ki, amely már kitűnő táptalajul szolgálna a benne bujdosó Mammon előtörekedéséhez.
Teszek felé egy határozottnak remélt lépést, ujjaimmal már a kabátzsebemben kotorászva a megfelelő fiola előhúzása érdekében, azonban a szemeim előtt lejátszódó jelenet megakaszt minden, jövőbeli mozdulatomban. Az életét fémjelző nedv a gravitáció mindennemű törvényének ellentmondva húzódik vissza sebébe, s egy kósza pillanatig sem gondolom, ez a puszta véletlen, vagy Drake eddig leplezett képességeinek előbukkanása révén valósult meg. Egyértelmű a pokoli förmedvény jelenléte, biztos veszem, ha Atyánk távozása nem csapolta volna meg oly’ nagy mértékben a mágiánkat, még érezhetném is kátrányos voltának energiáit.
Újabb, ezúttal óvatosabb lépéssel közelítek Wallenberg felé. Megdöbbent arckifejezése bizonyos mértékű önuralmáról tanúskodik, tehát van még értelme megkísérelnie saját erejéből visszavenni a hatalmat a teste felett. Ahogyan annak is, hogy hozzá beszéljek, és szavaim ne a démon „süket” füleire találjanak.
- Drake… Koncentrálnod kell. El tudod nyomni magadban Mammont, eddig is sikerült - biztatom, noha van egy olyan sanda gyanúm, egy angyal üres lelkesítése nem fog a szívéig hatolni, majd ott színpompás virágok formájában kibimbózni. A figyelmének lekötésére azonban remélhetőleg megfelel, míg az asztalán készenlétben tartott kését megkaparintom. Nyilvánvalóan nem benne tervezek kárt okozni, ellenben, ha van rá lehetőségem, megvágom a tenyeremet, egy újabb, a szoba falát díszítendő pecsét tervét dédelgetve, mely kis időre elnyomhatná a démont.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 17, 2017 9:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBeengedem Cassaelt, de mielőtt utána fordulnék én is, lassan mélyet sóhajtok. Szükségem van egy hosszabb másodpercre, hogy lecsillapítsam az elmémet. Kivételesen nem a lovas, hanem az angyal miatt. Van, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne keveredjünk és ne dolgozzunk együtt, azt a luxust, hogy feketében és fehérben lássuk a világot. Ez is egy ilyen eset, de attól még nem könnyű megemészteni. Egy apró csorbának érzem a büszkeségemen, és most egyébként is érzékeny vagyok. Érzékeny. Fogalmazhatunk így is. Szusszanok tehát egyet, majd még utoljára kidugom a fejem egy futólagos terepszemlére, és zárom az ajtót. A kezem, amivel a falon támaszkodtam is csak ekkor húzom vissza magam mellé, egy formátlan vérnyomot hagyva a falon.
- Mammon. Mammon történt. – Felelem, amikor hallhatóan befejezi minden mondókáját. A komor tekintetét lényegében figyelmen kívül hagyom, sőt, hibáztatni sem tudom, piszok másnaposnak nézhetek ki. A kis komódhoz sétálok és szemmel láthatólag nem túl nagy egyensúlyérzékkel hajolok le a felnőttújságomért, amit csalódott tekintettel emelek ki a szenteltvízpocsolyából, a véres üvegszilánkok közül. A válaszom visszakanyarodva az első kérdéséhez, közönyös nyugodtsággal jön. A részletekbe nem merülök bele és láthatóan nem is tervezek. – Vagy inkább Astarte. – Egészítem ki az iméntieket, ahogy ledobom az elázott újságot a dohos ágyra, majd fáradtan én is leülök a szélére. Az imént még elviselhetetlen forróság járta át minden porcikámat, és az elzárt lovas akart rajzszakkört tartani a mellkasomon egy éles üvegdarabbal. Most meg? Csak a fülem zúg, bár az eléggé ahhoz, hogy nesszé tompítson minden mást körülöttem.
Érzem magamon az angyal ostorozó tekintetét és meg sem kell szólalnia, hogy halljam a gondolatait: én szóltam! Bűnbánó, helyeslő, mégis a vadászok jellegzetesen közöd?semmi! arckifejezésével emelem rá a tekintetem. A sérültebb tenyerem köré tekert rongydarab ekkor már vérben tocsog a friss vágások miatt, és a vörös nedvet el is kezdi csepegtetni a földre. Általánosságban sem vagyok túl jó passzban, talán nem kellene több vért vesztenem, úgyhogy letekerem a kezemről az anyagot, hogy szemügyre vehessem a véres tenyerem. Cassael is jól ráláthat, nem rejtem el. Épp azt készülök eldönteni, hogy összevarrjam-e, vagy idő hiányában a büszkeségem latba vetve az angyalt kérjem meg a gyógyításra.
Nos, egyikhez sem kell folyamodnom. Az eddig szabadon szivárgó vér szemmel láthatóan megáll, és ami épp kifolyt a sebből, az most visszahúzódik a bőröm alá. Döbbenten figyelem, de egy porcikám sem tudom mozdítani. A seb ugyan nem kezd gyógyulni, ugyanígy marad szétnyílva, de egy csepp vér sem távozik belőle. Ekkor szóra nyitom a szám, hogy egy komikusokat megszégyenítő csípős megjegyzést dörgöljek Mammon orra alá, miszerint ügyes, de nagyon gyenge trükk. Az ajkaim mozdulnak is, de nem az én szavaim hagyják el őket.
- Köszönöm, hogy idehívtad nekem. – A hangom eltorzult, démonizált, a gondolatok pedig nem az enyémek. Én meg hirtelen akkorát nyelek, mintha most szaladt volna le a torkomon egy lego darab, és legalább ekkorára nyílt szemekkel nézek fel az angyalra. A napnál is világosabb, Mammon szólalt meg, hozzám beszélt, az angyalról. Eddig ilyet nem tudott! Illetve éreztem már hús-vér valóban, de azt hiszem ez most nem képzelgés volt és Cassael is hallotta... Vagy idáig jutottam volna? Ennyire képtelen vagyok megkülönböztetni a játékait a valóságtól?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 17, 2017 7:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Drake & Cassael
Be careful fighting someone else's demons - it may awaken your own
A percekkel korábban lezajlott esemény, mely az utóbbi időben egyre szeszélyesebben váltakozó szemléletmódommal szögegyenest ellentmondott kitartóan rajtam tartja nyomasztó, bénító karmait. Érzem, ahogy nem létező lelkem helyére fúrja magát, egyre mélyebbre és mélyebbre ásva, hogy aztán az ott elhintett mérgét a lényemmel eggyé olvassza, mindörökre. Nincsenek emberi szükségleteim, olyan, mint a szomjúság, szám mégis kiszárad, amint Wallenberg ajtaja előtt, türelmemnek leghaloványabb árnyékával várom, hogy kinyissa a kettőnk között húzódó akadályt. Kísért a korábban leölt halandó képe, de a védencemmé fogadott vadász problémája is éppen annyira aggaszt, mint az angyali identitásomban történt disszonancia.
Ahhoz szerencsére nem kell folyamodjak, a vadászok városában kihasználva mágiámat, rárontsak a hotelszobájában, az ajtaja enélkül is megnyílik előttem. Gyérre sikeredett köszöntését elengedem füleim mellett, ugyanis orromat azonnal megcsapja a levegőben terjengő, fémes vérszag. Szemhéjaimat összehúzom, ajkaimat pedig vékonyka vonallá szorítom össze, amint gyanakvóan körülnézek a szoba innét feltérképezhető voltán. Révén, sokat nem látni, tekintetemet Drake bekötözött kezére süllyesztem.
- Mégis mi történt itt? - kérdezem az övéjéhez hasonló, elmélyült hangon, amelyből képtelen vagyok száműzni kételkedésemet. Valami nincsen rendjén, és nem a vadász megsértett bőrére, a testén össze-vissza nyugvó ruháira, vagy éppen a szobát uraló káoszra gondolok. Hanem az azt előidéző személy, démon hiányára, hacsak nem Mammon a forrása a Wallenberg imának aligha titulálható hívásában rejlő sürgetésnek. - Már rég egy másik városban kellene lenned - jelentem ki, midőn nagy nehezen ráveszem magamat a helyiségbe történő belépésre. Nem áll szándékomban atyai dorgálást mérni Drake-re, annyira már sikerült kiismernem korábban, hogy tudjam, effajta praktikákkal képtelenség lenne hatni a lelkére, de azon tényező sem elenyésző persze, hogy most már eső után köpönyeg volna minden szavam. Amennyiben a baj még nem történt meg, hát egyetlen dolgom nem más, mint mihamarabbi távozásra bírni, lehetőleg azelőtt, hogy Astarte meglelné búvóhelyét a városban.
Azért íriszeimet körbefuttatom a szobát uraló kuplerájon. Ha nem volnék angyalból, talán fel sem tűnnének az apró változások, elvégre korábban is egy feketelyuk rendezettségével vetekedett a helyiség. Amennyiben nem pettyezne friss vér a darabjaira tört üveg között, vélhetően annak sem tulajdonítanék nagy jelentőséget, ám így a nyomok egy valószínűsíthető dulakodás képét hivatottak felfesteni előttem. Vagy egy részeg vadász félresikerült esését.
- Remélem nem a bódulatod miatt hívtál - fordulok felé elkomorodott tekintettel.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
4
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7