This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Goldfish Bar
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Nov. 07, 2016 12:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Cassael && Coralyn
"May there always be an angel by your side."
Még mindig alig tudom elhinni, de úgy tűnik, a dolgok végre tényleg jobbra fordulhatnak, hiszen az egyik utóbbi állásinterjúmról most visszajeleztek, és visszahívnának egy újabb beszélgetésre. Érzem, hogy ez jól fog menni, és rózsát hozhat a türelmem, illetve egy egész jól fizető munkát, amit még szeretni is fogok. Ennek az intézetnek ráadásul vannak továbbképzései is, ami nekem szintén nagyon is számít. Ha minden jól megy, végre tényleg újra egyenesbe jöhetnek az dolgaim. Újra? Valljuk be, nagyjából tíz éves korom óta nem mennek túl jól a dolgok. Amióta édesapám meghalt, egyenes úton haladtam lefelé, de épp itt az ideje, hogy irányt váltsak, és most már csak a jó dolgokra koncentráljak. A szüleim is ezt szeretnék, tudom.
Teljesen optimista és pozitív vagyok, miközben az interjúra készülök. Ez persze nem jelenti az, hogy nem izgulnék. Nagyon izgatott és kicsit ideges is vagyok, azt hiszem, erről árulkodik az is, hogy legalább három összeállítást végigpróbálok, mire megtalálom a megfelelő ruhákat az alkalomra. Rosszabb vagyok, mintha randira készülnék. Amire szintén nem igazán volt példa az életemben mostanság, de talán ez is megváltozhat hamarosan. Mire úgy ítélem meg, hogy elkészültem, máris kissé késésben vagyok, hiszen pénzszűkében muszáj lesz gyalog megtennem a nem is kis utat az intézetig. És mivel semmiképpen nem akarok elkésni, muszáj levágnom az utat egy veszélyesebb környék felé. Szerencsére még csak kora délután van. Jobb, mintha, késő éjjel, koromsötétben vágnék keresztül azon a területen. Csak céltudatosan, szapora léptekkel haladok előre, arra koncentrálva, ami rám vár. Ám egyszer csak egy kihívó öltözetű nő lép elém az egyik nem túl népszerű bár mellől.
- Hmm... tökéletes – Mielőtt bármit mondhatnék, vagy megkérdezhetném, miről beszél, sűrűn gomolygó, fekete füst távozik az ajkai közül, és esélyem sincs megakadályozni, hogy ez a sötétség bennem találjon új gazdára. Amint ez a művelet befejeződik, mintha valami hideg, bénító masszába kerülnék. Úgy érzem, képtelen vagyok menekülni, vagy csak megmozdítani a végtagjaimat, és valahogy mégis megindulok a bár felé. Belépve egyenesen egy középkorú férfi felé veszem az irányt, majd elé lépve körbe fordulok, mintha valami divatbemutatón lennék.
- Nos, hogy tetszem? - Hagyják el a szavak a számat, pedig eszem ágában sem volt ezt kérdezni. Mégis mi történt velem? Megszállt valami? Az angyalok képesek ilyesmire? Még sosem hallottam hasonlóról. Én ezt nem értem.
- Nahát, micsoda ártatlan őzike szemek. Mint egy iskolai tanítónő. Jobbat nem is találhattál volna a feladatra. Imádni fogják – dicsér meg a másik, amitől a zavarom csak tovább nő. Mozdulni akarok, menekülni ismét, de képtelen vagyok rá. Nem engedelmeskedik nekem a testem. Kezdek igazán kétségbeesni.
- Ebből talán kicsit lejjebb gombolhatnál – pattintja ki a férfi az ingem két felső gombját teljesen szenvtelenül. - És csinálj valamit a hajával is, aztán munkára – hangzik az utasítás, és ahelyett, hogy rémülten, értetlenül pislognék rá, csak bólintok, és megindulok a női mosdó felé. Odabenn a koszos tükörben a saját arcomat látom, mégsem vagyok teljesen önmagam. Megszállt valami. Istenem, mi történik?
- Ő nem fog segíteni – szólalok meg ajkaimon szokatlan, gunyoros mosollyal. - És eltaláltad, megszállt valami. Egy démon, hogy pontosak legyünk – közben a táskámban rúzs és szemceruza után kutatok, majd pillanatok alatt olyan erős sminket varázsolok magamnak, amilyet normális esetben sosem festenék fel. - Hidd el, ez így tökéletes. A te ártatlan pofiddal ez a kihívó pillantás... azok a kanos tinik pont az ilyen szexi tanárnős külsejű nőkre buknak. Megkötünk pár alkut, aztán ígérem, gyorsan és kíméletesen végzek veled. De csak ha befogod a szád, és hagysz dolgozni. Ha sokat rikácsolsz a fejemben, ígérem, hogy olyan kínzásban lesz részed, hogy percek után már a halálodért fogsz könyörögni – jelentem ki kacsintva a tükörképemnek, majd kiengedem a gondosan feltűzött kontyomat, kicsit megrázom a hajam, aztán visszatérek a bárba, és egyenesen a biliárdasztaloknál kötök ki, ahol egy kisebb csapat 16-17 éves srác szórakozik.
- Helló fiúk! Játszhatok én is veletek? - kérdezem, és előre dőlve megtámaszkodom a zöld asztal szélén. A fiúk végigpillantanak rajtam, kicsit elidőzve a dekoltázsomon, amit eléjük tártam a mozdulattal, és már körül is vesznek ketten-hárman, lelkesen ajánlgatva, hogy nyugodtan használhatom a dákójukat. Kezd ez az egész helyzet nagyon-nagyon ijesztő lenni. Megszállt egy démon, akinek feltett szándéka rávenni valamire ezeket a srácokat, az én testemet használva, aztán pedig meg fog ölni engem. Tudom, hogy isten elvileg eltűnt, de most tényleg nagyon örülnék egy isteni beavatkozásnak. Vagy angyalinak. Hol van Cassael, amikor ennyire szükségem lenne rá? Elvileg folyton megfigyel engem... Vajon meghallhatna valami csoda folytán, ha most hívnám. Cassael! Cassael, kérlek! Segíts!

monster

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Hétf. Nov. 07, 2016 12:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
• Fajaink egy újjal bővültek: link
• Lehetőséged van a minireagokra, amik a chathez hasonlóan használhatsz: link
• Beépült a hálózat a világunkba: link

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Loki
Today at 10:55 am
☽ Philosophers Club

Lorenzo Harbut
Yesterday at 8:03 pm
☽ Templomkert
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/3
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
4
Vadász
8
Nephilim
4