• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Kaitlyn Zoé Payne
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
℘ Vadász / Ember
☩ Posztok :
26
☩ Keresett személy :
☩ Rólam :
☩ Képességem :

☩ Rang :
℘ Drake tanítványa
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey


℘ It's better to regret something you have done than to regret something you haven't done!!.•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Máj. 16, 2017 2:47 pm írtam neked utoljára


Catch up!
Charlie && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:A kicsi Payne lány, hát néhányan így ismernek engem, ami nem túl jó, hiszen bennem is megvan a vadászi ösztön. Miután megölette és megkínoztatta velem Mana … valakit Drake, egy kissé magmba zuhantam. Néhány felismerés eljutott az agyamig, hogy az angyalok nem különböznek az emberektől, hiszen mindenkiben benne van a túlélés ösztöne. Charlie, az a lány, akire talán tudom használni a barát szó fogalmát. Mióta ide kerültem ő volt a legkedvesebb velem, és mostanra már nővéremként is tekinthetnék rá, ha nem félnék, hogy ő máshogyan véli. Senkiben nem bízhatok, itt mindenki örült. New York nem ismer mást, mint a vért, a háborút, és a könyörtelenséget. Én nem akarok teljessen ilyenné válni. Charlie válla még nem a legtökéletesebb, szóval nem is értem miért akar gyakorolni, amikor pihennie kellene.
Hamarosan közeledek a helyhez, ahova hívott engem, látom már, hogy bele kezdett a nyújtásba. Övemben kés pihen, ahogyan a csizmám szárában is, hátam derék részénél pedig ott a fegyver. 25 év vándorlás alatt nagyon sok fegyvert halmozott fel New York főleg, hogy nálunk van a legnagyobb vadász központ. Ugyan fogytában van, és már lőni nem szabad, így csak a két késemre hagyatkozom, amit még anyám adott nekem. És a kulacsomban nem sima víz, hanem sós van, hogy bele mártsam, ha egy démonnal végezni kellene. Angyal penge ritka dolog, ahhoz nem jutsz, hozzá a városban én csak Drake pengéjéről tudok, amit egy angyaltól lopott. Mikor megölette velem a szárnyast, akkor foghattam először ezt a mágikus pengét, és éreztem a hatalmát, még ha nincs is neki mágikus hatalma, még is valami erőt éreztem és legyőzhetetlenséget.
Megállok előtte és eltorzult fejjel annyit felelek.
- Jól vagy? – Aggódó pillantásom a lányra vettem, s végig kémlelem őt. rég nem láttam.
- Öcséd? – Kérdezem. Maga a hogy léte sokkal jobban érdekel, mint az edzés, ugyan is agyilag teljesen lefárasztott engem Drake tegnap.
✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Don't ask my opinion Don't ask me to lie

Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them

Lord heavens above I'm only human after all I'm blind But I'm only human after all I'm only human after allDon't put your blame on me Don't put your blame on me....

Vendég
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Máj. 13, 2017 9:35 am írtam neked utoljára


Catch up!
Kaitlyn && Charlie
music • szószám: 427 • Credit:

A faltól nem messze található az a hely, amit megbeszéltem Kaitlyn-nel a gyakorláshoz. A doki nem ellenkezett olyan hevesen a teljes értékű visszatérésem ellen, csak annyit kért fokozott óvatossággal kezdjek bele, kerüljem egy rövid ideig még a hirtelen megerőltetést. A könnyebb gyakorlatsorok felelevenítéséhez egyből ő jutott az eszembe. Nem megmérettetésre vágyom, nincs is rá szükségem jelenleg és mindketten jól jönnénk ki a végén inkább a technikai részét hangsúlyozva az edzésnek, semmint a fizikai erőfitogtatást. Pontosabb mozdulat, nagyobb siker, nagyobb önkontroll, precízebb irányítás. És nem utolsó indok volt a sorban, hogy múlt héten volt alkalmam legutoljára beszélni vele. Kíváncsi vagyok hogyan haladnak a kiképzéssel, immár végre a saját szememmel is szívesen látnám, tapasztalnám a kiesett időm után…
A kelletlenül megszokottá váló napi rutinból kifolyólag csak a könnyebb horzsolásokat benyelt jobb vállamon pihen a magammal hozott táska, benne néhány holmim, de főleg a törülköző és egy kulacsnyi víz miatt hoztam. A nap kevésbé éri el a megbeszélt helyszínt, de a teret nem uralja sok árnyék, kifejezetten tágas és jó látóviszonyokkal rendelkezik a megüresedett kereszteződés. Most is csak a port kavargatja a szél, ahogy egyre közelebb érek hozzá és átlépem az elnyúlt napcsíkot a lábam előtt. Erősen tűz, úgyhogy különösen jó választásnak tartom ezt a terepet, amit a fal árnyéka jótékonyan lefed. Ledobom az egyik megtört padkájú útszélre a holmimat és a kicsit elmacskásodottnak érzett tagjaimon segítek egy ég felé nyújtózkodással. A végigroppanó gerincem szerint egészen hathatós volt a módszer, aminek egy pillanatra lehunyt szemekkel adok hálát. Elképesztően jól esett. Az idő még fiatal, előbb érkeztem, mint azt leegyeztettük, így nem kutakodom Kaitlyn alakja után csak kényelmesen belekezdek a nyújtásba. A tekintetem az épületek vonalaira csimpaszkodik fel a testsúlyom egyik, majd másik lábamra való áthelyezése közben ahogy egészen a földhöz közel guggolok le eközben. Fénykorukban nyilván tisztábbak voltak azok az üvegablakok és az épületet sem ette meg ennyire a por. Nevezhetnénk buta szentimentalista pillanatnak is, ahogy ilyeneken elmélkedek a találkozó előtt, de valójában ennél jóval egyszerűbb a magyarázat, amiért erre az apróságra fókuszálok jelenleg. Mégpedig az, hogy nem akarok ismét visszatérni a nem sokkal több, mint két hónappal ezelőtti eseményekhez visszatérni, fejben sem. Épp elég emlékeztetőként szolgál a pihentetéstől még nyegle vállam. És éppen elég bosszantó, hogy sikerül annyira visszakanyarodjak hozzá gondolatban, ami egy reflexszerű érintést eredményez a harapott területen, félig az ujjatlan felsőm anyagán, félig a nyomokat magán hordozó bőröm felszínén. Ezt érzékelve azonnal megrázom a fejem, röviden és nagyot szívok a levegőből, hogy arra koncentráljak Kaitlyn-nek ne kelljen várakozásba bocsátkoznia, ha ideér. Régebb óta ki vagyok esve a taktusból, tovább tart a visszarázódás még bemelegítés terén is nekem.


Ashtaroth
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar

•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Nov. 03, 2016 10:09 pm írtam neked utoljáraGemma & Astaroth
❝ ...Intolerabilius nihil est, quam femina dives... ❞
A nap már lefelé tartott, minek után New York felhőkarcolói hosszú, sötét árnyékot vetettek a városra. A fényeket felkapcsolták, de az élet ugyan úgy pezsgett, akár csak nappal. Napközben a munka, éjjel a buli haladt, amit sokan ki is használtak, ahogy jelenlegi démonpajtásunk is, Gregor. Valaha vállalkozóként dolgozott, volt két kölke, meg egy bögyös felesége, akit mindennap megrakott a munkatársa. Persze, erre Gregor nem jöhetett volna rá, hacsak egy szemfüles démon be nem számol neki. Egy kettős gyilkosság után a börtön várt volna rá, de a kedves démon, ki felhívta figyelmét a megcsalásra, alkut kötött vele. Megússza a börtönt, új életet kezdhet, ha eladja a lelkét. Gregor hülye lett volna, ha nem fogadja el az ajánlatot.
10 évvel később elromlott a fék az autójában, és lehajtott vele a hídról. Meghalt, a kocsit alig tudták kihorgászni a fenékről. És hogy miért is beszélünk Gregorról? Nos azért, mert történetünknek ő az egyik szereplője. Démonná válva nem rég tért vissza az alvilágból, hogy kiélhesse végre rég gyülemlő vágyait, s most is éppen követ egy gyönyörű szőke lányt.
Nem tudja sem a nevét, semmit úgy általánosan róla, épp hogy csak meglátta az utcán sétálni. Azonnal vágyat kapott ahhoz, hogy mocskos ujjait az aranyfürtök közé fúrva megmarkolhassa és hátra téphesse fejét, haraphassa torkát. Azonban az utca túl zsúfolt volt, s amúgy se akarná sem az emberek, sem akár az angyalok figyelmét felkelteni. Követni kezdte tehát a nőt, hátha haza vezeti -esetleg egy sikátorba terelheti- és ott brutálisan .. nos, eljátszadozhasson vele.
Gregor inkább az utóbbit akarta, mivel eléggé türelmetlen fajta volt, szóval amint a lány észre vette, hogy követik, rá villantotta "csodás" vigyorát. Ha Gemma -e történet aranyszőke főhősnője- gyorsabban szedte kecses lábait, úgy a démon is. Az se érdekelte, ha több járókelőt kell fellöknie ahhoz, hogy a szépség a látóhatárán belül maradhasson.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára


 
Utcák
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: