Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Armaita
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
492
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:07 am
Következő oldal


Armaita
Szabad/Foglalt/Beregisztrált
Rang • Erényangyal - Jóakarat
Play by • Emma Stone (változtatható)
Kora • Unknown
Karakter információMár te magad sem tartod számon, mióta is járod a világot. Ez is egy oly dolog, mely nem igazán érdekel téged. Ha megkérdeznék az angyali irattárost, hogy jellemezzen téged egy szóval, akkor bizony nem lenne más, mint a "hebrencs". Még ha meg is hallod, nevetve legyintesz egyet, hiszen tudod, hogy igazuk van. Túl sok minden van a világban, amiből ki lehet hozni a jót!
Ha létezik is az életnek negatív, sötét oldala, az messzire kerül el téged - vagy épp te tartod magadtól távol? Végtelenül optimista vagy. De persze nem vagy bolond, pontosan látod, hogy mi is történik a világban körülötted, egyszerűen csak nem hagyod ezeknek a negatív érzéseknek, hogy a hatalmukba kerítsenek.
Miért is hagynád? Ezzel lényegében saját lényedet erőszakolnád meg. A jóakarat vagy, az emberekből ezt kell kiváltanod - és igen, ha nem megy szép szavak árán, akkor bizony beveted az energiáidat is.

Atyád eltűnése után sem hagytál fel feladatod bevégzésével. Szörnyülködve tekintettél a világra, amivé vált, ahogy a testvéreid Gabriel zászlaja alatt kivégezte az embereket. A maradékot mégsem hagyod el. San Franciscoban erősíted Michael sorait. Talán részben neked is köszönhető, hogy az emberek és angyalok között ilyen jó viszony alakult ki? Magával az arkkal nem találkoztál még, egyenesen rettegsz tőle. Az évszázadok alatt beléd égett hierarchiai viszonyokat nem tudod magadból kinevelni, mégsem vársz senki parancsára. Az emberek között járva terjeszted az igét, s hiába a tucatnyi katasztrófa, mi sújtja a várost, te mindenhol azonnal ott vagy. Segíted őket, a zaklatott szívekre békét és nyugalmat hozol. Amara és a leviatánok eljövetelével is ezt a célt tűzted ki magad elé, boldogságot kívánsz hozni bárki számára. Akik ismernek, legyen az ember, vagy angyal tudja, hogy hozzád bármikor betérhet.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
8
Vadász
9
Nephilim
2