Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Aethiops non albescit - Loki & Raguel
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Szer. Nov. 02, 2016 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Halkan lépkedek, bár erre semmi szükség, az egyetlen akinek felkelthetem az érdeklődését úgysincs olyan helyzetben, hogy tegyen ellene. A többiek kik  a házban tartózkodtak jelenleg messze járnak, és nem biztos, hogy hazatérnek élve, azok után, hogy ennyire szétszóródtak. A rituálé, mely elűz minden démont a falak közül ismét hazsnosnak bizonyult, s ha egy órán belül eltűnök innen, sosem fogják megtudni, hogy én jártam itt. Mondjuk keresni fognak, efelől semmi kétségem.
Meglep a lány hangja, meglep, hogy van ereje beszélni egyáltalán az ő állapotában. Elképzelhető, hogy nem véletlenül lett belőle ark. Felemelem a fegyverét, és megcsóválom a fejem, amiért vele egy teremben tarják, amikor nem őrzi senki. Aztán hozzá lépek, és egyetlen mozdulattal elmettszem az őt fogva tartó láncokat.
-Talán bölcsebb lett volna ezt előbb megkérdezni, de ugye nem támadsz rám, ha visszaadom a kardod?
Felé nyújtom a fegyverét, és közben igyekszem csak a feje búbját nézni. Terveim vannak vele, s még azt is el tudom képzelni, hogy ha tudná mik azok, akkor még az elmúlt évtizedek nem túl erős mezőnyében sem lennék én a kedvence akivel összefutott, de ennek ellenére szánalmat érzek iránta. Megértem a fogvatartói motivációjá, de egy ponton túl ez a könyörtelenség teljesen céltalan. Felajánlom neki az egyik karom, hogy talpra segítsem.
-Nem kell kapkodnunk, de jobb, ha elmegyünk innen, mielőtt az őrök visszatalálnak ide. Úgy vélem azt nem szeretnéd megvárni.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Szer. Nov. 02, 2016 5:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Loki & Raguel
A csend olyan volt most nekem, mint egy korty víz a szomjazónak. Kellemes, bár nem tart sokáig, ahogy most sem, pedig hogy örülök neki, hogy végre nyugtom van. A lánc hidegen szorult kifeszített csuklóimra, szárnyaimra, s tartottak pár centivel a föld fölött. Fehér ruhám már inkább lehetett szürke, s véremtől foltos, a szakadásokról nem is beszélve, amelyet angyalpengém okozott. Hajam a párától kissé nedvesen lógott lefelé, ahogy fejem lehajtva pihentettem. Szemeimen most is ott volt a rongy, hogy takarja őket, noha akkor se látnék velük, ha nem lenne rajtam. Néhány démont még is kiráz a hideg a látványtól és tudattól, hogy annak ellenére is tudom, hova nézzek velük, hogy nem látok. Halkan sóhajtottam és vártam, csak úgy mint eddig mindig, 25 éve. Mást nem tehetek, hiszen az életem mások kezében van. A pince sötétsége sem nyomasztott már annyira, mint az elején, a dohos szagot megszoktam már. Csak a rozsdás, itt-ott lyukas csövekből csöpögött a víz valahol a betonra, amely képezte ezt a helyet.
Fura volt ez a csend és nyugalom, általában két démon mindig felügyel rám, de most mindegyik az emeleten volt. Hallottam hangjukat, talán veszekedtek is, de ezen már nem lepődök meg. Mindig találnak maguknak valamit, amin marakodhatnak. Csak akkor emelem fel lassan a fejemet, mikor hallom a nyikorgós fa lépcső hangját és a lépteket. Egy eddig nem érzett, új aura kerül elém. Felnyitom lelki szemeimet, amelyet a kivetüléskor is használhatunk, hogy megnézhessem magamnak a jövevényt. A magas, vékony, szikár férfi arcát félhosszú, barna haj keretezi, íriszei szinte feketébe hajlanak. Első pillantásra kifejezetten ártatlannak tűnt arca, mintha folyamatosan csodával bámulna rá a világra, bár maga a csillogás a szemében több tapasztalatról árulkodott, mint amennyit a legtöbb angyal magáénak tudhat, akit ismerek.
- Téged még nem "láttalak". Te leszel az új őr, aki aztán majd megforgatja bennem a pengém? – kérdezem halk, szinte színtelen hangon. Megszoktam már, hogy itt folyton cserélődnek a démonok. Na jó, annyira nem gyakran, de azért be-be néz egy-egy új arc, akik aztán kihasználják, hogy tehetetlen vagyok.

- 330 szó -
x
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2