Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Aethiops non albescit - Loki & Raguel
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 10:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


-Ó...
Hihetetlenül meglep az angyal nyíltsága. Mondjuk, nem mondott semmit, amit nem sejtettem, de mégis, a bizonyosság aranyat ér ebben a témában, és valami eszméletlenül előre mozdította a tudományos kísérleteimet. Mágia mint tudomány...ismerek pár tudóst, aki forogna a sírjában. viszont, bármennyire is szeretnék lerohanni a laboromba, mégsem teszem. Talán az vezérel, hogy megnyílt, és kár volna elszalasztani ezt a lehetőséget? Minden esetre becsukom az ajtót, aztán visszasétálok, és leülök mellé az ágyra. Nem szorosan mellé, de közénk legfeljebb egy plüssfigura tudna bemászni...egy kisebb fajta.
-Szóval...a tervem, hogy agyoncukrozott dolgokkal etetlek, miközben ponyvaregények felolvasásával szórakoztatlak heteken át nem segítene. Ez szomorú...alig vártam, hogy mi a véleményed a Kate Daniels könyvekről...
Halványan mosolygok rá, de aztán előre nézek, és kicsit komolyabbá válik az ábrázatom. utálom, maikor komolyan kell venni valamit, annyira, hogy az már látszik is...
-Tehát, a mennyország feltölt, de nem vagy elég erős, hogy odajuss...mi tölt még fel? Igazi templom? Szentelt víz? Valami?
Felteszem, bármi is a válasz, mind olyan helyen lesz, amit marhára el kéne kerülnünk, most, hogy akad néhány száz gyászoló bajtárs odalent, akik hála nekem kényelmesen elférnek mostantól az ebédlőben még egy jó darabig.
-Vagy....nincs más választásom, és keresnem kell egy angyalt...?
Nyelek egye a gondolatra. Raguelt nem csak a szépsége teszi különlegessé, de még az is, hogy ha egy másik tollas ülne mellettem, már halott lennék. Nem túl biztató gondolat.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
A szavaira, hogy nincs kedve magyarázkodni, elmosolyodom.
- Kár, pedig érdekelt volna. – azonban nem erőltetek semmit. Így is többet kaptam már tőle, mint amúgy a démonoktól általában, szóval ha nem akar beszélni róla, nekem úgy is jó. Amikor pedig arról beszélek, hogy a veszély miatt mihamarabb el kell indulnom, halkan sóhajtva ülök le az ágy szélére és kezdem a ruhámon lévő egy-egy díszes követ pótcselekvésként babrálni.
Azon, hogy zavartan próbálja kimagyarázni, hogy itt maradhatok, kissé elmosolyodom, de keserű pillantással nézek fel rá.
- Ez... nem így megy. Amíg nem jutok el a Mennybe, s nem töltődöm fel, addig erősebb sosem leszek, csak napról napra gyengébb... Ezért tudott Eris olyan könnyen béklyóban tartani már egy idő után. Minél tovább várok, annál rosszabb lesz a helyzet...minden nappal egyre gyengébb leszek. – mondom halkan, lesütve a pillantásom. Tudom, hogy ezzel felfedtem a gyengeségem, de előbb utóbb úgy is rájött volna, meg hát ha tényleg akar segíteni, akkor jobb, ha tud erről.
- Minden egyes nappal csökkennek az esélyeim. – pillantok rá keserű komolysággal.

- <3  -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Visszamosolygok rá, majd könnyeden felelek neki:
-Sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nincs kedvem a feltételezést, mi szerint te vagy az első angyal akivel valaha találkoztam.
A kis bemutatóm úgy néz ki azért hatásos. Ha lett volna időm lehet megcsinálom csillagszóróval is, de azt hiszem ez is megfelel a célnak. Úgysem vagyok benne biztos, pontosan mennyit lát egyáltalán. Amilyen magabiztosan mozog, tuti vele van az erő, vagy mi, de ez nem jelenti azt, hogy lát is...azt hiszem. Fogalmam sincs. Nagyon érdekelne, de félek, ha megkérdezném, nincs-e kedve részt venni pár kísérletben, rossz néven venné.
-Nem úgy értem, én örülök neki ha tovább vagy....vagyis izé...na...khmm....úgy értem, addig maradhatsz, amíg csak szeretnél, nem akarlak sürgetni vagy ilyesmi. Számomra ez nem probléma egyáltalán.
Elfordulok tőle, és inkább azzal foglalatoskodom, hogy a kezemben lévő gyertyát is a falra erősítsem. Lát vagy sem, amennyire tudom egyik angyal sem szeret sötétben lenni.
-Ha változna a dolog szólok, de egyenlőre velem vagy a legnagyobb biztonságban. Ha elég erős leszel, majd kerítünk neked egy angyalt, hogy segítsen, addig viszont pihenned kell.
Megindulok az ajtó felé, de a küszöbön megtorpanok, és visszafordulok még felé.
-Van még valamire szükséged, mielőtt magadra hagylak?

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 7:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Mikor azt mondja, egy angyal sem köszönt még ennyiszer neki semmit egy angyal sem, elmosolyodom.
- Miért, volt rá lehetőség és indok? – kérdezem, majd mikor a távozásomról és a mennyről beszél, kissé elhalványul a mosoly. Legszívesebben már most haza mennék, de nagyon hosszú út volna, így, hogy repképtelen vagyok még. Ha a tollakat újra növesztem, akkor még hetekbe telhet, mire eljutok odáig, hogy repüljek... és akkor még azt nem is említettem, hogy a gyengeség miatt meddig bírnám egyáltalán. A Mennyország tápláló léte és fénye nélkül az enyém csak halványodik. A testvéreim segítsége nélkül az, hogy visszajussak otthonomba, igen csak naiv ábrándnak tűnik.
Végül figyelem, ahogy egy gyertyát ad a kezembe, majd megfogva azt nézem, ahogy az ablakban lévőhöz sétál. Amikor meggyújtja a sajátját, a kezemben lévő is égni kezd.
- Értem már. – bólintok, majd a gyertyát az ágy melletti éjjeli szekrényre teszem.
Olvasva a gondolatait nem találok diszharmóniát, sőt, igazából megtudom, hogy elárulta Erist, valahol... talán megnyugodok. Nem túlságosan, de egy picit. Még is, ahogy ő mondja, hogy van egy kis időm, míg rám találnak, igazat adok neki.
- Igen... Talán jobb, ha minél hamarabb összeszedem magam és tovább állok, ahogy lehetséges. – mondom, miközben elmerengek azon, hogy mennyi időbe is telne eljutnom a legközelebbi kapuig.

- <3  -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 5:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Valamiért elégedettséggel tölt el minden alkalom, amikor mosolyt csalok a vendégem arcára. Jobb híján betudom annak, hogy a húsgép aminek a pilótafülkéjében ülök bizony pont olyan halandó, mint egykor én voltam, s bár ő már rég agyhalott, az ösztön, hogy egy vonzó hölgy kedvére tegyen ezek szerint még él...vagy lehet csak bennem.
-Sose mondott még köszönetet nekem ilyen sokszor angyal - rákacsintok, aztán elfordulok, amikor magamra hagy, mintha átlátnék a falon vagy ilyesmi. - Ha majd mindennek vége, felépültél, és haza tudsz menni, elég lesz egy is rendben?
Igaza van amúgy, pizsamának tényleg bármilyen ruha megtenné, márpedig kétlem, hogy sokáig szándékozna ébren maradni. Vagyis...a fene tudja. Okos dolog lenne, ha most pihenné ki magát. Ma biztosan nyugodtan alhat. Más kérdés, hogy az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy ez nem fog olyan könnyen menni neki, pláne ha az igazi üldözőin kívül még tőlem is rusnya meglepetések sorozatára számít.
-Hmm? Ó...szóval érezted, lenyűgöző. Nos, dióhéjban, meggyújtottam egy gyertyát.
Hogy demonstráljam a dolgot, előveszek két zöld színű gyertyát, úgyis szükség lesz rá, hogy a szobájába kísérjem. Az egyiket a kezébe adom, anélkül, hogy meggyújtanám, míg a másikat a szobában lévő egyik fényéhez nyújtom, és amikor az lángra lobban, a Raguel kezében lévő ikertestvére is így tesz.
-Na persze, ha a másik gyertya tőled távol, néhány hordó szentelt olaj társaságában teszi ezt, már korán sem ennyire ártatlan a dolog.
Persze, ha Eris nem árul el, és küldi a seregeit a házamba, hogy végezzen velem, őt pedig visszavigye valami pincébe, ez elkerülhető lett volna. Mindegy, úgyis untam azt a házat. A kutyagumi szag kezdett elviselhetetlen lenni...
Na persze, ha elkezdünk azon áskálódni, hogy ki árult el kit először, akkor máris nem tűnök fel annyira jó színben, de mentségemre legyen mondva, a pokolban mindenki megérdemel egy olyan ellenséget mint én, és ott persze akad is bőven.
-Legyen elég annyi, hogy ma este nem kell félned attól, hogy a nyomodra akadnak. Eltart egy darabig amíg új eliteket toboroz.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 3:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Át hozom a gyertyát a fürdőből a szobába, majd az ablakhoz lépve kinézek rajta, fel a sötét, felhős mennyekre. Nézem az esőcseppeket, a villámokat, a távolban a szélre hajladozó fákat, aztán megérzem a mágiát. Valami történik, bár ahogy csendben megdermedve fülelek, nem érzek veszélyt. Végül a démon belép a szobába, én pedig még mindig a törülközővel magamon lépek oda és veszem el tőle a ruhákat.
- Köszönöm. – mondom és elmosolyodom.
- Elf papnő jelmez... – nevetek fel ezen halkan. Loki tényleg tudja, hogyan csaljon mások arcára mosolyt. Legalább is engem megnevettet, bár eltudom képzelni, hogy mást zavar, hogy minden második mondata komolytalan.
- Bármilyen ruha megteszi. – mondom, miközben besétálok a fürdőbe, hogy ott vegyem fel. Nem fogok előtte öltözködni, az egészen biztos. Amíg öltözködöm, elmerengek, hogy rákérdezzek-e a mágiára.
- Történt valami az előbb..? Varázslatot éreztem. – kérdezem, miközben a fehér ruha teljes pompájában lépek vissza. Kicsit csak rám, de annyi baj legyen, amúgy is egy lenge fajta, nem látszik túlságosan.
Persze a válasz mellett elméjét is figyelem, hogyha esetleg mást mond, mint amit gondol, mint ami történt, akkor tudjak hamisságáról.

- <3  -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 1:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


-Szívesen.
Ahogy felmegy a lépcsőn még nézem őt egy ideig, és közben elgondolkodom rajta, hogy vajon a régi filmek titokban mind angyalokról szóltak? Akad pár démon odalent, aki évtizedekkel a halála után is azt tartja élete legnagyobb igazságtalanságának, hogy reggelente adnia kellett magára, miközben a TV-ben mindenki borotválkozva, és kisminkelve ébredt látszólag. Ki tudja, mit művelnek a takaró alatt, miután átvált a kép egy másik jelenetre, de lehet csak angyalok. Raguel is...még meggyötörve, mocskosan, tépett véres ruhában, és kócos hajjal is egyértelműen látszik, hogy a legszebb nő aki valaha ebben az épületben járt.
Ahogy ígértem, békén hagyom amíg fürdik, de még a szolgáim sem zavarják, leginkább, mert nincs egy sem az épületben. Továbbra is kétségeim vannak efelől, ez mennyire bölcs döntés tőlem, egy ilyen őrült terv közben azonban aligha bízhatok meg bennük. És Raguel sem hiszem, hogy bánja ha kevesebb démon veszi körül.
Amíg rá várva olvasgatok, az egyik gyertyám lángja megremeg, majd ki is alszik. Szó nélkül veszek elő a fiókból egy piros színűt, és azt mormogva, hogy ez gyorsan ment, meggyújtom azt. A láng először lassan kel életre, aztán apró zöld lángja hatalmasra duzzad egy pillanatra, beragyogva vele az egész házat, mígnem csak por és hamu marad belőle. A gyertya ikertestvére közelében valaki fontos leckét tanult a diplomáciáról, én pedig azt hiszem ezzel elvarrtam minden szálat a csengetésig.
-Máris? én a helyedben áztam volna reggelig.
Ahogy belépek, direkt nem nézek rá, csak átnyújtom neki az új ruháját. Nagyjából az ő mérete, és fehér, ezzel nincs gond ám...
-Sajnos csak elf papnő jelmezt tudtam szerezni, ami hasonlított az eddigi ruhádra. Remélem nem baj...

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 12:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Hamar kiderül, hogy "annak ellenére, hogy úgy néz ki", mint egy katedrális, jó helynek tartja. Én egy valódinak jobban tudnék örülni, hogy ismét érezhessem Atyám jelenlétét és biztonságát, azonban ez a luxus most nem adatott meg nekem. A kérdésemre hamisan mosolyog, én pedig egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mennyire veszélyes rám tekintve. Mindig emlékeztetnem kell magamat, hogy sose engedjem le a védelmem és sose kezdjek el bízni benne, még ha most úgy is tűnik, hogy nem akar rosszat... minden démon a bűnökből fakad, nekem pedig dolgom, és célom van. Legyen bármilyen kedves, minél előbb el kell szabadulnom innen is. Egy pillanat múlva biztosít arról, hogy Eris nem fog itt keresni, majd kisvártatva egy törülközőt és egy csengőt nyom a kezembe. Elmondja, hogy hol a szobám, gondolom ott lesz a fürdő is, szóval bólintok egyet.
- Köszönöm. – mondom apró mosollyal, s már el is indulok a mutatott irányba.
Óvatosan lépkedtem fel a lépcsőn, mintha attól tartanék, hogy a következő sarkon valaki még is meglepetésszerűen rám ugrik. Gond nélkül értem fel az emeletre, kerestem meg a szobát. Örültem, hogy keletre esik, mert így a nappal együtt kelhetek majd. Belépve becsuktam az ajtót és neki döntöttem a hátam. Kissé zavart és fáradt voltam. Gyenge és szomorú. Most még is, ez egy jobb állapot, mint amiben eddig voltam, szóval panaszra nem lehet okom. A fürdőbe lépek, leteszem a dolgokat, majd meggyújtom a gyertyát és a mosdókagylóra teszem. A fürdő tényleg elő van készítve. Itt is ármányoktól tartva, azért a biztonság kedvéért ellenőrzöm a vizet, meg úgy a szobát, aztán amikor mindent biztonságosnak tartok, levetem lyukacsos, koszos ruhámat és bemászok a kádba. A meleg víz üdítő, a hidegben átfagyott csontjaimat kellemesen melengeti. Ugyan mi angyalok jól bírjuk a hideget, azért 25 év egy nedves, hideg, dohos pincében még minket is megterhel. Megmosakodom. Egyszer, kétszer, háromszor, s valahogy még mindig nem érzem elégnek. Mintha nem érezném magamat tisztának, pedig már teljesen az vagyok. A szárnyaimat is át törlöm, habár arra csak a vérem tapadt meg. Amint letisztogattam azokat is, halkan sóhajtva mászok ki a kádból. Megtörülközöm, áttörlöm vizes hajam, majd a gyertyához lépve végig pillantok sebeimen. Három tollat tépek ki szárnyamból, de csak olyat, amely már eleve meg van kurtítva. Ezután a tűz fölé tartom őket, s miután meggyulladnak, letéve őket a mosdókagylóba, várok, míg elégnek. A hamvakba mártva ujjaim kenegetem be vele sebeimet, mire azok elkezdenek behegedni. Az összes hamut felhasználom, a maradékot lemosom az ujjamról, meg a csapról. Ezután tekerem magamra a törülközőt és jelzek a csengővel.

- <3  -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Szer. Jan. 11, 2017 1:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


-Engem is, de azért jó hely.... - Vágom rá azonnal, de aztán jobban belegondolva, lehet neki ez eleve pozitívum. Bár a fene tudja manapság ezeknél az angyaloknál. Nekem mindig fura érzés volt összefutni egy Odin hívővel, és nem csak azért, mert én vagyok a sátánjuk.
-Állítólag... - hamiskásan mosolygok rá, és megvonom a vállam. El tudom képzelni, hogy eddigi tapasztalatai alapján én vagyok a legviccesebb, legjóképűbb, és legbarátságosabb démon, akivel valaha összefutott, de ez akkor sem árul el olyan sokat rólam. Közben látom rajta, hogy valami nem stimmel. No igen...sejthettem volna, hogy mondnom sem kell...
-Igen, keresztelőket és gyóntatásokat nem rendeznek itt, és esküvőt is csak egyszer. A célnak viszont megfelel. Eris sosem fog itt keresni ezt garantálom.
Furcsa érzés, ahogy egy pillanatra megsajnálom ezt az angyalt. Összefutni egy arkkal sosem tartozott azok közé az élmények közé, ami nélkül ne tudtam volna elképzelni az életem. Mindenki egyetértett, hogy agy arkangyal nem harcol veled, csak kinyír a francba. Érzem, hogy ha pusztán az erejét vesszük, őt sem tudnám felülmúlni, de...bármennyire ő mocskos lényem pronto-ja, valahogy nem tudok utálattal gondolni rá. csak egy elesett lányt látok, aki ellenség ide vagy oda, nem kéne, hogy ezt kapja.
-A felső emeleten lesz a szobád...de tulajdonképpen bármelyik szoba a tiéd lehet amelyik tettszik. Minden esetre előkészíttetem neked egy forró hadfürdőt.
A kezébe adok egy nagy törülközőt, rajta egy csengővel, és egy gyertyával, meg gyufákkal, biztos ami biztos.
-Gondolom, nem vágysz a társaságomra addig.... - Felsóhajtok, aztán elfordulok tőle - Ha készen vagy, csak jelezz ezzel, és valaki hoz majd neked pár ruhát. Ennek jobb, ha búcsút mondasz.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Hétf. Jan. 09, 2017 8:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Szavaira, hogy kapaszkodjak meg és kössem be magam, megfogtam a kapaszkodót, noha ki nem kötöttem magam. Éreztem, ahogy ereszkedünk és sajnos hiányozni kezdett az az érzés, hogy magam repüljek, hogy szárnyaim emeljenek a magasba, a tollaim között átsuhanjon a levegő. Nem baj, idővel ez is elfog jönni. A leszállás eléggé zötyögősre sikerül, de még mindig jobb, mintha lezuhantunk volna. Kicsit azért megkérdőjelezem, hogy biztos tudja-e vezetni és nem csak most tanulta-e meg, de már teljesen mindegy. Kiszállok a repülőből a a férfi segítségével, ám ő valahogy úgy érzi, hogy befelé is segítenie kell.
Nem igazán értem, miért, de ha fogni akarja a karom, hát tegye. Közben hallom, ahogy a gép ismét felszáll mögülünk és el kell csodálkoznom, hogy csoda, hogy egyáltalán még talált egy ilyen működő masinát. A villámlásra és az épületre nem riadok meg.
- Atyám Házaira emlékeztet. – utalok itt a gótikus templomokra és a többire. Az internet és az éttermek említésére halkan elnevetem magamat.
- Szóval te vagy a démonoknál a vicces fiú, hm? – ez már egy ideje leesett, de most jutottam el oda, hogy megemlítsem neki. Az épületbe sétálva felemelem a fejem. Nem, sajnos nem érzem az Ő jelenlétét, pedig mennyivel megnyugtatóbb lenne... A démonoknak kevésbé, de hát nem is reméltem, hogy tényleg egy katedrálisba vezet majd be. Leveszem a szememről a piszkos szemkötőt és kinyitom feketévé változott szemeim. Körbe néznék azokkal is, ha lehetne, de egyszerűen csak jól esik végre levenni a fejemről ezt a dolgot. Halkan sóhajtva túrok a pincétől dohos szagú, nedves hajamba. Sok minden jól esne.. Egy fürdő, tiszta ruhák, a sebeim ellátnám végre.

- 259 szó -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Csüt. Dec. 29, 2016 2:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


A kastély, ahova megegyeztem Eris-el, hogy elviszem Raguel-t gondosan lett kiválogatva több tucat szempont alapján. Igazi mesébe illő épület, hófehér falakkal, kedves személyzettel, óriási úszómedencével, és saját leszálló pályával. szöges ellentéte ennek a helynek...
-Kapaszkodj....és kösd be magad, ha eddig nem tetted.
Szerencsére a szántóföld viszonylag lapos, ha már nincs kivilágítva. Remélhetőleg többek közt ezért sem fog itt keresni senki. Egészen büszke vagyok magamra, amiért viszonylag simán tudunk landolni, igaz felszállni nem fogok ezzel a madárral többet az is biztos. Szerencsére nem is kell, miután a kezem nyújtom, hogy kisegítsem az angyalt a gépből, egyik szolgám már mászik is bele, hogy kamikázét játsszon vele valahol. Nem irigylem, marha messziről kell majd hazamennie gyalog, de jobb ez így. Ahogy felszállt, Raguel-t a másik irányba kezdem el vezetni, s ekkor egy marha nagy mennydörgés világítja meg a koromfekete, tüskékkel díszített gótikus katedrálisra...vagy Darth Vader otthonára emlékeztető építményt.
-Tudom, nem túl bizalomgerjesztő...de be van vezetve az internet, és vagy 2 tucat étterem szállít ki ide még ilyenkor is.
Újra a kezem nyújtom felé, hogy segítsek neki haladni az egyetlen talajon, ha már azt a hülye kardot is cipelni akarja.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Csüt. Dec. 29, 2016 1:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Azt mondja, nem leszek fogoly és nekem ez nagyon bűzlik... Csapdát, ármányt és ravaszságot vélek felfedezni ebben, hiszen az indítékai homályosak. Hajba kap egy Lovassal, elrabol tőle, hogy aztán szabad legyek... Miért?
Az egésznek a hátterében vagy egy Erisnél is erősebb démon áll, vagy a téboly... Esetleg maga Eris. Mert erre más magyarázat nincs, senki sem kockáztatná a bőrét csak úgy, egy ismeretlenért és úgy hiszem, a férfi sem. Arra, hogy nem fog láncra verni, legalább is amíg nem próbálom meg bántani, nem felelek semmit. Az egész túl gyanús.
Túl szép, hogy igaz legyen.
Végül ereszkedni kezdünk. Aggodalom fog el, mert nem tudom, hogy hol vagyok most. Vajon könnyebb, vagy nehezebb lesz felvennem a kapcsolatot a testvéreimmel..? Nahant Island Boston közelében van, s habár a város romos és alig lakott, az esély akkor is meg volt rá, hogy találkozzak egy fivéremmel, vagy nővéremmel. Nem tudom, mennyire szűkültek le ezek az esélyek, de az biztos, hogy hamar kiderítem ...Remélhetőleg előbb, mint hogy kiderül a miértek turpissága a mellettem lévő démonnal kapcsolatban.
Egy kastélytól nem messze szállunk le. Csak lelki szemeimmel pásztázom körbe a környéket, de az egyelőre semmi gyanúsat nem mutat...
Egyelőre.

- <3  -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Kedd Dec. 27, 2016 5:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kérdéseiből ítélve továbbra sem bízik bennem, ami dicséretes, ám a hangja azt sugallja, hogy ezt inkább csak amolyan kötelességtudatból teszi, elvégre micsoda hülyeség lenne bízni egy démonban, de ugyanakkor, érzem rajta, hogy nagyon szeretne. Valahol érhető, sőt, majdhogynem természetes, hogy szimpatikus a számára az első személy negyed évszázad után, akit nem csak a BDSM érdekli.
-Nem.
Ahogy felelek neki, próbálok annyira őszinte lenni, amennyire csak lehet, mindazonáltal Eris hangja még ott cseng a fülemben. Sajnos a mentőakció nem volt valami hősies, s csupán arról van szó, hogy az öncélú szadizmus helyett én másképpen próbálom megközelíteni ezt a problémát, de azt hiszem még ezzel együtt is jobban jár velem a szépséges angyallány.
-A külvilág azonban nem a jó irányban változott meg a rabságod alatt, és elképzelhető, hogy a vendéglátóid kíváncsiak lesznek ha átkutatták a romokat, szóval nem garantálhatom a biztonságod, ha elhagyod a kastélyom.
Aztán sóhajtok, és megrázom a fejem.
-Őszintén szólva, ha ott maradsz, akkor sem, de megteszem amit tudok.
Bocsánatkérőn nézek rá, mielőtt folytatnám a vezetést. Na igen, hatalmas ellenségei vannak. és bár megegyeztem Eris-el, hogy nekem adja a lányt, sosem lehet tudni, mikor akar majd hátba döfni. Többek közt ez is az oka annak, hogy nem oda viszem Raguel-t, ahova megbeszéltem vele. Mázli, hogy pont örököltem egy kastélyt, bár valahol az enyészetben talán akad még valami annak a démonnak a lényéből, aki ezt másképpen gondolná.
-Én nem gerjedek az ilyesmire ne aggódj. Egy szép lány társaságában jobban szeretem a gyertyafényes vacsorákat, és egy jó színházi előadást, mint a láncokat. Egyébként is, megígérted, hogy nem bántasz, szóval mi értelme lenne?
Rákacsintok, aztán elkezdek süllyedni. Vagyis, a gép kezd el, velünk. nemsokára megérkezünk. Mások vakmerőnek tartanák, hogy ilyen közel van az új búvóhely, szerintem azonban ragyogó ötlet. Sosem fogják itt keresni, alig pár órára, ráadásul egy épületben, mi kívülről gótikus templomnak látszik, pedig valójában csak egy film kedvéért díszítették így fel ezt a furcsa kastélyt.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Kedd Dec. 13, 2016 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Kérdésemre, hogy a keresztény alakomra gondol-e, bólint. Elmerengek, hogy vajon honnan merítenek az emberek ihletet ennyi mindenhez, amit kitalálnak, de aztán rájövök, hogy sokkal hasonlatosabbak ők Atyánkhoz, mint mi. Szerintem a kreativitásukat is Tőle örökölték. Apám gondolatára egy halovány mosoly jelenik meg az arcomon. Vajon ő hogy lehet? Hol lehet? És a testvéreim? Most, hogy kiszabadultam abból a pincéből, a gondolataim is egyre többet járnak akörül, hogy mit és hogyan kellene tenni, ha egyszer végre elérek hozzájuk.
- Nálad is fogoly leszek..? –  kérdezem kissé halkan. Habár ő ... hmm ... kicsit különbözik azoktól a démonoktól, akikkel eddig találkoztam, még is sejtem, hogy a céljai hasonlatosak. Még nem tiszta számomra ugyan, hogy mit akar, de előbb utóbb ki fog derülni.
Mindezt persze csak azután kérdezem, hogy közli, tényleg nem Stockholmba megyünk, hanem északra, az ő birtokára. Azt, hogy honnan tudom, merre vagyunk, nem mondom el neki. Nem fedem fel egyből a kártyáimat, jobb egy kicsit tudatlanságban tartani, hogy több esélyem legyen tőle is megszökni. A sebeimre kúszik a kezem, finoman rá is fogok a combomon lévőre, lehajtva a fejem.
- A sebeimmel ne törődj. Én megoldom magamnak, ha megengeded és nem láncolsz majd ki, mint Eris. – érintem meg a csuklómon lévő láncnyomokat is. Halkan sóhajtok annak a gondolatára, hogy lehet, megint valami pincében fogok poshadni láncokon. Kicsit felmerül bennem, hogy ha a szárnyaim nem lennének ilyen rossz állapotban, akkor most kiugorhatnék és elrepülhetnék. Csak hogy egész tollak nélkül, elgyengülten nem jutnék messzire, s mivel már bőven a tenger felett járunk, még csak csökkenteném az esélyeimet arra, hogy elérjem a testvéreim.

- 259 szó -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Csüt. Nov. 24, 2016 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Csendben bólintok. Valóban a keresztény cuccra gondoltam, arra pedig inkább nem térek ki, hogy szegény lány odalent is elég hírhedt, végül is arkangyal, vagy mi a szösz. A szintén a nevét viselő meglehetősen tehetséges pornószínésznővel most inkább nem traktálom. Elég sok dolgon ment keresztül amennyire látom, és nincs kedvem ennyire rászállni. Aztán amikor megjegyzi, hogy csak viccelek, mosolyogva fordulok felé.
-Ínyje, azt hittem ennél titokzatosabb vagyok...bár tény, nálam erre mindig van esély, de miben is viccelek?
Aztán visszafordulok előre, hogy a repülésre figyeljek. Idefent azért nincs csúcsforgalom, és úgy általában nem egyszerű művelet beleütközni valamibe, de már egészen belaktam ezt a testet, és nincs kedvem másikat szerezni. Az elemzésére elismerően csettintek a nyelvemmel.
-Nem csak szép, okos is! Amúgy igazad van, nem oda megyünk. Meglep, hogy tudod, hol vagyunk. Nem semmi lehetett kideríteni. Minden esetre, most épp északra repülünk, tényleg az egyik kastélyomba. Stockholm...messze van...és arról a környékről ered a legendám, dilis egy hely...nem szívesen viszek oda lányt.
Rákacsintok, hogy lássa, megint csak vicceltem, és folytatom a vezetést. Tovább mosolygok halványan, amíg hallgatom amit mond. Nem, nem gondoltam volna, hogy rám támadna. Sajnos a démonok egy szemét banda, és sosem volt kérdés az, hogy az összes arkangyal közül miért pont őt csesztetik, és nem valamelyik meglehetősen agresszívebb tesóját.
-Egy jó tanács: sose valld be, hogy még sosem használtad a kardod. A szárnyasok közül is akad aki ezt kihasználja, a magamfajtákról nem is beszélve.
Nem, nem sértődtem meg azon, hogy nem bízik bennem, ha zavarna az ilyesmi, már réges-régen megváltoztattam volna a nevem Thor-ra, de azért mégse dörgölje már az orrom alá, hogy démon vagyok na. Közben magunk mögött hagyjuk a város légterét, és amikor a nyílt tenger fölé érünk egy mozdulattal kikapcsolok minden külső világítást. Állati szabálytalan így repülni, de cserébe egyhamar nem találnak meg, ha esetleg valaki mégis üldözőbe akarna venni, engem pedig nem zavar, hisz mikor akadály egy démonnak a sötétség?
-Ne vedd rossz néven, de téged felesleges bántani...amit mondani akarok ezzel, hogy csinálnunk kell valamit a sebeiddel, azt viszont nem tudom mit...szégyen vagy sem, de nem értek az angyal gyógyításhoz.

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Hétf. Nov. 07, 2016 8:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Kezdtem összezavarodni Loki miatt és nem tudom, hogy direkt csinálja-e, vagy sem. A nevét elárulván szinte kitalálja a gondolataimat és közli, hogy igazából semmi köze nincs a mitologikus Lokihoz, ahogy nekem sem a sajátomhoz.
- Miért, rólam van monda? Mármint... Azt tudom, hogy a keresztény emberek miket találtak ki. Erre gondolsz? – mert hát azokhoz túl sok közöm tényleg nem sok van, mert ha itt-ott elhintenek az angyalok információkat, azokat az emberek képesek átalakítani, formázni, bővíteni, szűkíteni... Ekkor érünk a parthoz és látom meg lelki szemeimmel a repülőgépet. Nagyon rég nem repültem, sem szárnyakkal, sem géppel, úgy hogy ez most kifejezetten öröm számomra. Beszállok, és kénytelen vagyok elnevetni magam a kerekesszékes megállapításon. Van benne valami...
Beszállás után vázolja a tervet és értetlenül ráncolni kezdem a homlokomat.
- Most csak viccelsz... – mondom bizonytalanul.
- Minek mennénk el innen Japánba 12 óra repülőzéssel, és onnan még 12 órával Svédországba, mikor Stockholm 10 órára van innen? És mi baj van amúgy vele? – kérdezem becsatolva az övet. Lehet, hogy fizikálisan nem látok, azért a kivetüléssel figyelemmel kísérem őt. Közben sóhajtok is, mikor elmondja abbeli reményeit, hogy nem támadok rá út közben.
- Nem mintha sokat adnék a magadfajták szavára, de ha bántani akartál volna, a lehetőséged meg volt és nem éltél vele, szóval sejtem, hogy tényleg nem akarsz bántani. Legalább is nem itt és nem most. Én pedig sose használtam a pengémet és nem is akarom. Így ha tényleg nem bántasz, nem is fogom használni. – nyugtatom meg, felé fordítva a fejemet.

- 246 szó -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Szomb. Nov. 05, 2016 10:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Halkan rázom meg a fejem, mikor szinte hallom amit gondol a bemutatkozásom után. 8000 év alatt sajnos szó szerint milliószor megéltem már ezt, igaz új ismerősöm legalább nem kezdett el a szerelmi életemről és a lovakról kérdezősködni. Úgy tűnik az angyalok tényleg kedvesebbek.
-Igen, az a Loki, bár a mítosz csak annyira egyezik meg a valósággal, mint a te esetedben, Raguel.
Remélhetőleg ezzel elmondtam neki mindent, ugyanis a népem hitvilágát már akkor is problémásnak tartottam, mielőtt én is belekerültem valahogy. És igen, azt is sejtheti ezek után, hogy tudom kicsoda ő. A parthoz vezetem, ahol a hidroplánom már vár ránk.
-Ugyan, te vagy a legcukibb arkangyal, miért ne bíznék benned? - Kérdem nevetve, aztán besegítem őt a gépbe. - Egyébként bocsi, tudom ez úgy festhet, mint egy kerekesszék, de nem hiszem, hogy elbírnál jelenleg...
A másodpilóta székébe ültetem, aztán becsatolom őt és magam is. Viszonylag sietősen szállunk fel, és hagyjuk hátra a lány börtönének romjait, hogy elszárnyaljunk haza ami ugye....
-Japánban megtankolunk, és aztán az erődömben rejtőzünk el....Svédországban...
Kicsit összeszorított fogakkal mondom ki az utolsó részt.
-Nézd, a szavamat adom, hogy egyáltalán nem áll a szándékomban bántani téged. természetesen nem vagyok szent, ha végül mégis nekem esel azzal a karddal, megvédem magam, de ugye nem követek el hibát, ha feltételezem, hogy ezzel addig mindenképpen vársz, amíg leszállunk? Nehéz úgy a vezetésre koncentrálni, hogy közben egy szépséges angyalka le akar nyakazni...

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Csüt. Nov. 03, 2016 10:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Ha eddig nem lett volna világos, hogy a férfi engedély nélkül visz el, akkor most már teljesen biztos volt. A beszéde könnyed és társalkodó volt, még velem szemben is, amitől annyira megrökönyödtem, hogy igazából egy percre el is hallgattatott. Az otthont emlegette, amivel kapcsolatban kezdtek balsejtelmeim lenni... Legalább a nevét megtudtam, az pedig nem mondható mindennapinak, sőt. Valamiért egyből a skandináv mitológia híres neves alakja jut róla eszembe és nem tudom eldönteni, hogy tényleg ez a neve, vagy csak ráaggatták a tetteiért. Az összeomló házat látva igazából el tudom képzelni, hogy "gúnynévként" illetik ezzel. A kérdésére, hogy mit vacsoráznék.. egyre jobban összezavarodtam.
- Még is hol van az a haza? – kérdezek rá egyből a számomra legfontosabb dologra.
Hova fogok kerülni innen? Milyen démon keze alá? Ott mi lesz velem? Rengeteg kérdés tolult ajkaimra, de a férfi az előbbiek közül se válaszolt meg sokat, szóval nem látom egyelőre értelmét annak, hogy tovább kérdezősködjek. Különben is, szólt, hogy sokat kérdezek, és nincs kedvem ismét büntetést kapni. A tenger illatát magamba szívom, miközben tovább sétálunk a szigeten. Átkarolva megtart, bár így is lassan haladunk, nem vagyok olyan gyors, mint szeretném.
- Miért adtad vissza a pengém? Miből gondolod, hogy nem öllek meg most, rejtőzöm, vagy menekülök el? Tudod te, hogy ki vagyok én? – kérdezem aztán felé fordítva a fejem, noha a kendő miatt rá pillantani nem tudok. A vacsorás kérdést meg sem válaszolom, egyszerűen más, fontosabb dolgok is lefoglalnak jelenleg, mint a saját hasam... Például az, hogy mennyivel lesz a sorom jobb, vagy rosszabb, ha elcipelnek Nahant-islandről. Folyamatosan azon gondolkodom, volt-e ennek előjele, vagy ki akarhat ennyire rosszat Erisnek. Hiszen a foglyának elrablása nyilván erősen hatással lesz rá a felszín alatt.

- 278 szó -
x

avatar☩ Reagok :
89
☩ Play by :
Ben Barnes

Utolsó Poszt Csüt. Nov. 03, 2016 10:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Az illemről nem feledkezve karolom őt át, hogy megtámaszkodhasson rajtam. Továbbra is meglep a szívóssága, de azt nagyon kétlem, hogy ma szaladgálni fog. Hangja lágyan visszhangzik a csigalépcsőn, miközben haladunk felfelé, ki innen.
-A legtöbben csak Loki-nak szólítanak. Gondolom, mert ez a nevem. Ugyanakkor, el tudom képzelni, hogy a "vendéglátód" hozzábiggyeszt majd néhány jelzőt ha tudomást szerez erről.
Míg ez ő hangja fáradt, és kicsit meggyötört, az enyém könnyed, mint aki csak a délutáni sétáját ejti meg, egy olyan helyen, ahol abszolúte senki sem fürdetné meg olvasztott szent ezüstben, ha elkapná.
-Nem kérdezel egy kicsit sokat? - Kérdem mosolyogva, aztán berúgom az utunkat álló ajtót, és tovább viszem őt magammal. - Úgy értem, tudod, hogy mi vagyok, és olyannyira meg tudom érteni, hogy ennél fogva nem bízol bennem, hogy még csak rosszul sem esik...nagyon. Így viszont, úgysem hinnél nekem, szóval egyenlőre csak gyere velem kérlek. Ha hazaértünk majd visszatérünk erre.
A bejárati ajtóhoz érve előveszi a vésőjét, és kihasználva emberfeletti erejét jeleket rajzol az egyik falba. Ezek után már szaporábban lépked, és Raguel-t is húzza magával, ahogy a föld szép lassan remegni kezd, a ház pedig nagy robajjal dől össze mögöttük.
-El fog tartani egy darabig, amíg rájönnek, hogy nem vagy a romok alatt. A kérdés már csak az, hogy mit kérsz vacsira...eszetek ti angyalok egyáltalán?

avatar☩ Reagok :
108

Utolsó Poszt Szer. Nov. 02, 2016 7:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextLoki & Raguel
Azt hiszem, soha nem voltam még ennyire összezavart. A férfi nem válaszol, csak levág a láncokról. Hangosan puffanva esem előre, meggyengült testemet hirtelen érte a szabadság. Nem értem, hogy mit akar, hogy mi történik. Még az angyalpengémet is felém nyújtja, én pedig négykézlábra állva, döbbenten "nézek" fel rá.
- Ki vagy te..? Miért segítesz nekem? – kérdezem halkan, miközben elveszem a pengét. Megfordul a fejemben, hogy azzal a mozdulattal le is szúrjam és elszaladjak, de ha nem egyedül van, akkor lehet, hogy csak rosszabbul járnék. Ha viszont tényleg segít, akkor még érdemes életben hagyni. Amúgy sem vagyok olyan erőben, hogy könnyen magam alá gyűrhessem, a gyilkolás pedig mindig is távol állt tőlem.
Felém nyújtja karját is, hogy felsegítsen, de habozok, hogy elfogadjam. Ez az egész túlságosan gyanús. Még is, visszahúzom szárnyaim, s a segítségével felkelek a földről.
- Kinek dolgozol? – nem véletlenül kérdezem ezt, hiszen ha Eris beosztottja lenne, akkor nem történt volna meg mindez. Nem, más alá kell hogy tartozzon, ha már elvisz innen, s láthatóan "titokban". Nem tudom, mivel kergette el az őröket, de ha egymaga 10 ellen kiállt, elég erős lehet.
- Hová viszel..? – olyan sok kérdés ötlik fel bennem, hogy szinte kiszakít ebből a mélabús stagnálásból és izgatottan, indulok meg vele, ha elkezd vezetni.

- 207 szó -
x


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2