• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Sealiah...
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Bukott angyal
☩ Posztok :
105
☩ Képességem :
Már nincsenek
☩ Rang :
Gabriel közelében szeretnék lenni
☩ Play by :
Emilia Clarke
☩ Korom :
851
☩ Pokol vagy menny? :
Semleges


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Nov. 12, 2016 6:13 pm írtam neked utoljára
A mai szabadnapomat a lehető legjobban próbáltam kihasználni. Bejártam már fél várost, végre, hónapok óta először megengedhettem magamnak kicsit, hogy vásároljak és költsem a pénzemet. Nem mondom, hogy rosszul élek, csupán csak takarékoskodó vagyok, hiszen ki tudja, mi fog történni még velem ebben a hosszú-hosszú ideig tartó életben itt a földön. És ki vigyáz rám? Valószínűleg nekem bukottként nem lehet őrangyalom.
A múltkori találkozás Gabriellel kicsit felkavart. Ugyan több lehetőséget is nyitott előttem, és kicsit visszanyertem az önbizalmamból, ami azt hiszem egy eléggé létfontosságú tényező az életemben. Talán az elmúlt években túl sokat voltam egyedül, túlságosan is megmakacsoltam magam, nem engedtem senkit sem a közelembe. Féltem, és talán kicsit még mindig félek. Viszont szerencsére megtanultam már rég kezelni ezt és nem kimutatni az emberek felé.
Az egyik buszról a másikra szálltam, majd amikor meguntam már ezt és a java cuccot meg is vásároltam, úgy döntöttem, kicsit sétálva folytatom tovább utamat. A legforgalmasabb helyen is túl kell esni, régebben sokkalta jobban undorodtam a halandó emberektől, mint mostanság. Ugyan még mindig összehúzom magam kicsit, ha egészen közel kerülnek hozzám, de például már nem zavar, ha a busz tömve van. Megállok, néhányan elkerülnek, én pedig a táskámban kezdek el kutakodni. Egy üveget húzok elő, ami némi vizet tartalmaz, jólesően öntök le pár kortyot belőle, majd visszateszem. Mielőtt még elindulnék, szinte égetően érzem, mintha valaki engem bámulna. Körülpillantok, és egy csodás, nőies tekintetbe meredek hosszas percekig. Meglepődöttségem nem leplezem egy pillanatig sem. Néhány csomagot kiejtek a kezemből amikor Numie megfogja a csuklómat.
- Én... én... te hogy hogy itt vagy? - Hirtelen nem is tudom mit mondjak. Értetlenül meredek rá, hagyom, hogy fogja a csuklómat. Az elejtett táskáim után kapok zavaromba másik kezemmel, megfogom őket és utána tekintek vissza rá. Szívesen megölelném vagy mondanék neki valami szépet, de valahogy kellemetlennek érzem most ezt a helyzetet, hirtelenjében. - Numie... - Megkönnyebbülten ejtem ki számon a nevét. Hiányzott azért, komolyan hiányzott.


Vendég
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Okt. 31, 2016 9:58 pm írtam neked utoljáraSealiah & Numie


Csupán csak két napot kell eltöltenem ebben a csodás városban és ez elég lehangolóan hat rám. Szerettem ezt a nyüzsgést, a zsivajt, így az ember úgy érezhette, hogy él, hogy ő is gyökeres része a város döbbenetes forgatagának. Mikor már mozdulni se bírsz, mikor a tested neki feszül a tömegtől a falnak, kitágul a tüdőd és magadba szívod az emberek tömény élet illatát, a gondtalanság cseppjeit, mert ők tényleg olyanok voltak, gondtalanok.
A hotelszobámból kimeredve bámultam a rohanó tömeget az utcákon, a csinosabbnál csinosabb nőket, az öltönybe burkolt férfiakat, a sietős életüket, ahogy célokkal tele sietnek. Az én célom mára annyi volt, hogy felöltözzek én is a legcsinosabb kiskosztümömbe, amit elő bírtam varázsolni a szekrényem legaljáról és elmenjek egy megbeszélésre. Belekalkuláltam az időmbe, hogy órákkal hamarabb elindulok inkább, minthogy ne találjak oda és elkéssek, ugyanis eléggé fontos ez a bolt szempontjából. Ők kereskedőket kerestek, hogy eladhassanak pár kezdetleges üdítőt, és addig, amíg be nem indul az üzlet ők fizettek azért, hogy mi árusítjuk és megismertetjük a vásárlókkal a nevet, persze ez utána a visszájára fordul, de ha csak egy kevés pénz is, de jól jön a boltnak. Nem ártana egy festés, új polcok, hűtő és egy kávézós sarkot is régóta akartam, de ezek mind álmok maradtak, amíg a bevétel el is ment az áru rendelésére és az alkalmazottam kifizetésére. Nem ment túl jól az üzlet így minden lehetőséget meg kellett ragadnom, még akkor is, ha ennyit kell utaznom érte.
Magamra rángattam hát a világoskék ruha kosztümöt, ami egy számmal kisebb volt, mint kellett volna, de úgy voltam vele, hogy legalább egybe tart. A hajamat szoros kontyba kötöttem a tarkómon, szinte éreztem, ahogy a homlokom feljebb csúszik pár millimétert.
A buszon ülve rám tör az önbizalom hiányos Numie és elkezdek szorongani, hogy mi lesz, ha nem minket választanak, hogy mi lesz, ha hülyeségeket beszélek, majd össze vissza vagy csak szimplán meg sem merek szólalni? Akkor aztán leshetem a felújítást.
Kezem rögtön a jelzőgombért nyúl, és ugyan ötletem sincs, hogy hány megállóra lehetek az érkezési célomtól, de elhatározom, hogy gyalog folytatom az utamat, hogy ez kis erőt merítsek az emberek zsivajából. A vállam nekikoccan pár mellettem elsétálóénak, én mindegyik után fordulok, de ők úgy mennek, tovább mintha észre se vennének. Tűröm, ahogy lökdösnek és elszívják előlem a friss levegőt, mikor szemem egy túlságosan is ismerős arcon akad meg a tömeg közepén. Arca csodaszép, profilból saját magamat vélem felfedezni azonban mikor megérzi, hogy őt bámulom, szembe fordul velem és az emberfalon keresztül íriszem szorosan kapcsolódik bele testvéremébe. Senkivel se törődve indulok, meg felé s mikor elé érek se szó se beszéd fogom meg a csuklóját, hogy biztos legyek benne nem káprázik a szemem, és tényleg a testvérem áll előttem.
- Te… te mit keresel itt? – suttogva ejtem ki a szavakat a számon, de biztos vagyok benne, hogy az ő tökéletes fülei mindent hallanak. Megrebbenek, ahogy egy újabb test simul nekem, de a szememet le nem venném Sealiahról, attól félek, ha elnézek, egy pillanat alatt köddé válik. Olyan régen láttam őt, hogy azt hitte sosem fog eljönni ez a pillanat, és most itt volt előttem teljes valójában. Úgy kapaszkodok, hát a karjába mintha az életem múlna rajta.


tesü party *--* §§ 523 §§
 
Főutca
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: