Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Puriel Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
771
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:07 am
Következő oldal


Puriel
Szabad/Foglalt/Beregisztrált
Rang • Kerub
Play by • Anna Hathaway (változtatható)
Kora • 164
Karakter információAtyád, gyermeke halálát követő 1854. évében teremetett téged. Nem kisebb feltett szándékkal, minthogy a bécsi udvarban békét és harmóniát teremts Elizabeth királyné és az Anyakirálnyő között. Atyád látta a konfliktust és azt is, hogy eme két erős, mégis merőben eltérő személyiség még bajt hozhat az osztrák hatalomra. Az udvarba nem sokkal teremtésed után kerültél és az évek alatt elég közel kerültél Elizabeth királynéhoz. Személyes szolgálója voltál. Te voltál, ki meghallgatta őt, ki támogatta. Ki esetlegesen elmondta neki, hogyha valamit tévesen gondolt. Valamint te voltál az is, ki az anyakirálynő társaságául szolgált egy-egy teázás alkalmával.
Feladatodat évtizedeken keresztül remekül művelted, annak ellenére, hogy a viszony a két nő között sose lett simulékony.
Viszont ahogy az idő telt, úgy múlt el Elizabeth virága is. Láttad elhervedni, láttad, ahogy nyugtatókhoz nyúlt, mégsem tudtál ellene mit tenni. Te is tudtad, Atyád is tudta, még Raguel is tudta, hogy te mindent megtettél.
Még a tragikus végét sem kerülhetted el. Bárhogy is próbáltad hátulról szövögetni a szálaid, hogy életben tartsd. Az ellentétek a birodalomban olyan erőket hívtak életre, mellyel szemben te már tehetetlen voltál.

A világod itt mégsem ért véget. Nem egyszer kerültél a Földre, hogy kibékíthetetlennek tűnő emberek között békét teremts. Raguel hűséges alattvalója voltál, egészen a haláláig. Híre egy pillanatra megingatott, mégis emelt fővel nézel szembe az újabb kihívásokkal. Tisztában vagy azzal, hogy ami a világban történik, az csak Atyád próbatétele. Te pedig nem fogsz elbukni rajta. San Francisco városában segítkezel a többi angyallal egyetemben. Nem titkolod el valódiságodat, itt nincs kitől tartani. Kedvességgel és szeretettel árasztod el az embereket. A sötétség mégis befészkeli magát minden apró repedésbe. Még a felső vezetésnél is megjelent. Eltökélt szándékod, hogy nem hagyod nekik, hogy kiállsz mellettük és ha kell, igenis a fejükre kólintasz, csakhogy tisztaságukat megtartsák.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5