⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Philosophers Club
The devil's voice is sweet to hear.

Loki
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
58

Utolsó Poszt Kedd Jún. 06, 2017 12:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


-Egy átlagos...? - kérdem kicsit értetlenül. Alapvetően elég naprakész vagyok, ha a halandó világ nyűgjeiről van szó, de a szexizmust sosem értettem igazán. Első kézből tudom, hogy női vezetővel sem jár jobban senki. Ha pedig valaki komolyan elhiszi, hogy egy férfi feltétlenül jobban bírja a piát, mint egy nő...Más kérdés, hogy jelen esetben nem lesz nehéz dolgom. Szegény félvér alaposan ráalapozott...de jól fogalmaztam itt...a lényeg, hogy ezen a futóversenyen én a rajtnál állok, ő pedig fél pályával előttem ül egy versenyautóban aminek jár a motorja.
Egyébként szemrevaló teremtés ez a krampusz, ráadásul a bőrhatású nadrágja....a 21. század divatját néha mintha kizárólag a fétiseimre alapoznák. Először a bőrdzsekik, most meg ez... Szerencséje, hogy már van valakim, különben eléggé kiszámítható választ adnék a kérdésére...
-Az esetlent erősen kétlem, ami pedig a többit illeti, biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni.
Aztán lehet mégis kiszámítható volt ez is? Minden esetre nyugodtan töltöm tele mindkettőnk poharát, és közben bólintok. Szóval ismeri a legendákat.
-És a csínyeké. Azt valahogy mindig kihagyják. Leviathan meg...ha jobban megismered meglepően kedves...én legalábbis bírom.
Ebből talán nyilvánvaló én ki lehetek. Nem tervezem titkolni. Kizárt, hogy feldobna, ha meg mégis? Azok a puritán szárnyasok cikk cakkban repkednének pusztán a leheletétől, szóval nem aggódom kimondottan.
-Nem is a lelkedre pályázom, több okból sem. Viszont, ha nem sürgős hátrahagynod a földi létet, ajánlom először óvatosan igyál bele. Nagyon ütős.
Hogy demonstráljam, felhajtom az italt, és már meg is jelenik az arcomon a szokásos grimasz. Először persze az ital édes ízét érzem, a valódi ereje csak pár másodperccel az után jelenik meg, hogy lenyeltem. Nagyokat pislogva csapom le a poharat fejjel lefelé fordítva.
-Rengeteg tudnék neked ajánlani, a tíz ujjad megnyalnád utána, de fölösleges, úgyis veszteni fogsz.

Kyara Gilberung
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Félvér
☩ Reagok :
57

Utolsó Poszt Kedd Május 30, 2017 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Loki & Kyara
- Nocsak, mégis milyen férfi akar leinni egy nőt? - mosolyodok el gonoszkásan, ahogy nézem a pár asztallal arrébb felálló figurát. Lábaimat az asztalra pakolva dőlök hátra a széken teljesen kényelmesen. Kezeimet összekulcsolva simítom tarkómra. A cigaretta lazán lóg ki ajkam sarkából, semmiben sem akadályoz, hogy beszélni tudjak. Sőt. Még beleszívni is tudok úgy, hogy mellette kifújjam és ne essen ki onnan. Na persze a hamuzás már külön műfaj, ha otthon lennék, akkor egyszerűen meg tudnám oldani az elmémmel.
De mivel most híján vagyok a magánynak, így hagyom, hogy bőrhatású nadrágomra hulljon a szürke hamu. Sok kárt amúgy sem tud benne tenni, nem igaz?
Amíg a férfi az asztalhoz fárad és leül velem szemben, a többiek csak némán figyelik. No persze, aki még tulajdonában van néhány agysejtnek. Egy pillanatra feléjük pillantva tessékelem el őket, nem lesz itt gond, mégis mi lenne?
Tökéletesen tudok magamra vigyázni.
- Mh, hadd gondolkozzam. Mit tud egy szegény, árva, esetlen leány adni, egy férfinak? Mh, túl nehéz a válasz, hisz nincs semmim. Még a piára is meghívatom magam - sóhajtok letargikusan, ajkaim egy pillanatra lebiggyednek, mintha valóban aggasztana eme dolog. A hatás kedvéért még szemeimet is lesütöm, hogy aztán egy pillanat múlva hangosan nevessek fel. -Nem, nem csak viccelek - legyintek egyszerűen. - Vágy tán mégsem? - vonom fel egyik szemöldökömet, lassan már magam sem tudva, hogy mibe kezdtem bele és mikor és miért. Túl sok az alkohol, túl kevés idő alatt. Az a baj, hogy a manusnak nem lesz nehéz dolga. De rendben, a drága kicsinyeimen kívül bármit felajánlhatok. Csak a késecskéimet nem.
De ekkor az asztalra teszi az átlátszónak ható italt. Szemeim azon nyomban felcsillannak, főleg amikor meglátom rajta a koponyát. Ajkaimat enyhén megnyalva teszem le lábaimat a földre.
- Nocsak, nocsak... - figyelem lenyűgözve az itókat, egy pillanatra sem levéve róla a szememet. - Loki, mint az árulás istene? - vonom fel kérdőn szemöldököm. - És Leviathan, mint a tengeri szörny? - nevetem el magamat, aztán csak megvonom a vállamat. - Érdekes párosítás mit ne mondjak.
Jegyzem meg enyhén gúnyoros mosollyal az ajkamon, ami szinte sose de sose akar eltűnni onnan.
- Legyen hát, ne szórakozzunk holmi gyerekitalokkal - könyökölök az asztalra. Ajkaim közül végre kiszedem a dohányt, a füstöt egyenesen az üvegre fújom. Egy könnyed mozdulattal oltom el az asztal lapján a még parázsló cigarettát.
Már-már mohó pillantással figyelem, ahogy kiönti az italokat, s amikor felpillantok. Ha ajkaim nem húzódtak volna eddig is aljas mosolyra, hát akkor most még jobban elhúzódnának. De érzem, hogy nem mozdulnak tovább arcizmaim. Inkább csak ajkamba harapok. Tényleg érdekes estének nézek elébe.
S ha már ilyen engedékeny volt, hát én is megmutatom neki magamat. A pohártól pár centire teszem le kezemet az asztalra. Kitartott markomba pillanatokon belül beleszáguld a teli pohár.
- Úgy érzem, hogy újra át kellene tárgyalnunk, ezt a győzelmi trófeát. Sajnálatodra a lelkemmel nem sokra mész - vonom meg a vállamat hetykén s felemelem a poharat. - S mégis egy magadfajta mit tudna nekem ajánlani, amitől komolyan is venném ezt a vetélkedőt? - csillannak meg szemeim aljasul, ahogy előbb a pohárra, majd újra rátekintek.

Loki
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
58

Utolsó Poszt Kedd Május 30, 2017 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


-Majd én.
Nem mondhatnám, hogy megtörtem a csendet, sem pedig azt, hogy szavaimat csend követte. Ezen a helyen a nyugalom ismeretlen fogalom, s mégis, magabiztos mély hangom felkeltette a hallótávolságon belüli tömeg érdeklődését, ami elismerem, néhány méter csupán, de még így is elég nagy közönséget jelent ezen a zsúfolt helyen.
-És mit kapok, ha netán sikerül győznöm hmm?
Kedvesen mosolyogva teszem fel a kérdést, miközben helyet foglalok a félvérrel szemben, és leteszek elé egy vastag, átlátszó üveget. Bontatlan aranyszínű kupakja élénken csillog, címkéjén a halálfej gúnyosan, szinte kihívóan néz rá. A rajta lévő feliratok azt hirdetik, hogy ez a Loki és Leviathan párlójából származó Kamion, a szlogenje pedig az, hogy "ÉN VAGYOK HÁBORÚ!!!".
-Nos, megfelel a választásom, hogy hülyéskedjünk tovább szörppel, mint az előző játékossal?
Nem várom meg a választ. Kibontom az üveget, és töltök mindkettőnknek egy feles pohárba. Ahogy az enyémbe is ital kerül, engedem neki egy pillanatra, hogy lássa megváltozni az íriszeim. Másnak nem fog feltűnni, ha mégis, aligha elég józan, hogy megértse a jelentőségét, de ő tudni fogja. Izgalmas éjszakának néz elébe, és én is. Nagyon rendes volt a polgármester asszonytól, hogy megengedje, itt nyaraljak...

Kyara Gilberung
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Félvér
☩ Reagok :
57

Utolsó Poszt Vas. Május 28, 2017 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Loki & Kyara
A pub ritmikus zenéje zakatol fülembe. Sminkem már nem annyira tökéletes mint pár órával ezelőtt. Akkor még ugyanis úgy gondoltam, hogy egy kis éjszakai kikapcsolódásra jövök el.
Na persze, ez általában mindig így indul. Egy kis kapcsolódás nekem sem árt és bizony el kell vegyülnöm eme pornép között. Még el kell, de reményeim szerint eme időm meg van számlálva.
Amíg csak tudom addig hajtom hátra a fejemet, ajkaimhoz emelt pohárral egyetembe. A keserű nedű végigmarja torkomat, arcom enyhe fintorba fordul. Fejemet megrázva egyenesedek ki és dőlök hátra a székbe.
- Brr... - jegyzem meg enyhén. Végignézek a társaságon. Mindegyikük fiatal kis pacsirták, tán velem egyidősek, mégis annyival tapasztalatlanabbak a világgal kapcsolatban.
Persze, hiszen őket nem rázogatták meg egy kis árammal annak idején. Néha elképzelem, ahogy kést mártok beléjük, nézni, ahogy vérük kiserken, végigfolyik hibátlannak hitt bőrükön. Látni könyörgő tekintetüket, kérlelő hangjukat hallani. Oh, mily mennyei zene lenne füleimnek. Azonban tűrtöztetnem kell magamat. Ők az alibim eme világba, hogy józan eszűnek higgyenek engem. Szükségem van rájuk még, így hát szó nélkül fogadom az újabb kör italt.
- Na, Kyara már csak egyedül maradtál Dyrionnal szemben. Csak hogy tudd, őt nem tudod ám leinni! - hallom az egyik jócskán beállt pasas hangján.
Ajkaim szegletébe kaján vigyor ül ki.
- Oh, valóban? - csillannak meg szemeim vészjóslóan. - És mit kapok, ha mégis sikerül? Ha legyőzöm, mh? - vonom fel egyik szemöldökömet. A pasas pár lépés hátrál, de aztán rájön, hogy biztosan csak ittas és amiatt képzeli ördögi tekintetemben az apró lángokat bele. Oh aranyom, ha tudnád.
Végül csak hetykén megvonom a vállamat. Könnyedén emelem fel az újabb pohár nedűt és gurítom torkomra azt. A gyomrom bukfencet vet, de ez még nem a vég. Ennyinél azért még többet bírok.
Ledobom az asztalra a poharat. Vastag alja nagyot koppan a régies fán, lendületét elvesztve felborul és tovagurul.
Beletúrok hajamba s egy laza mozdulattal dobom azt hátra. Szabad kezemmel felemelem az asztalról ócska cigarettás dobozomat s rágyújtok egy spanglira. Ez enyhít majd részegségemen. A velem szemben ülő pasi meg? Hát... Szemei fennakadnak a pohár után és lassan kezd el lecsúszni a székről. Elégedetten szívok bele a kártékony nikotinba.
Királynőiesen intek a többieknek, hogy ideje lesz Dyriont elvinni előlem.
- Kérem a következő jelentkezőt, aki úgy gondolja, hogy képes leinni! - kiabálom bele a tömegbe. Végül is, miért is ne? Ez ma csak egy könnyed este ez pedig remek szórakozásnak ígérkezik. - A kihívó állja az italokat! - nevetem el magamat hangosan, várva, hogy a megszeppent bár lakói közül ki fog elsőnek jelentkezni.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Feb. 11, 2017 2:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


ALEXANDRA VALDEZ

Nem tudom mi történt és ez nekem is furcsa. Hiszen én szinte mindig tudok mindenről, ami történhet. Most pedig az emberi testemben rejtőzve ébredek teljesen meztelen egy teljesen idegen helyen egy teljesen meztelen nővel a karjaimban. De nem csak egyszerűen a karjaimban úgy vagyunk össze bújva egymáshoz simulva, mint akik éppen túlestek életük legjobb szexuális aktusán. Nagyon zavarba ejtő a helyzet. Ugyanis, mondtam már nem emlékszem semmire. Alaposan meg nézem magamnak hát a nőt. Elvégre, ha az történt amitől félek esélyes, hogy meg szülheti az emberiség új meg váltóját. Noha ilyesmit abszolút nem terveztem. Mármint nem az emberiség meg váltását, hanem újabb gyereket a közel jövőben. Aranyos kis barna nő pont kézbe való mellekkel és bársonyos tapintású bőrrel. Nagyot sóhajtva csúsztatom a tenyerem a hasára közel a szeméremdombhoz. Ez a pillanatnyi érintés elég ahhoz, hogy megnyugodjak. Nem hordozza a gyermekemet a nő. Ha volt is valami köztünk teherbe nem ejtettem őt.
Miután a nőt nem akartam megzavarni, és el húzódni tőle csak a felébresztése árán tudnék szemügyre veszem a helyet. A jelek szerint valami kocsma féleség padlóján hempergünk a derekunk alatt meg csak egy vastag takaró. Két dolog biztos. Itt valami hatalmas nagy buli lehetett, erre utalnak a környezetünk romjai, és az hogy nem vagyunk teljesen egyedül. A kocsmában több hozzánk hasonlóan meztelen ember alszik, és az egész helyet be lengi a szex szaga. Mi a fene történt velem?

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 8:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Sponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Philosophers Club
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: