This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Philosophers Club
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 09, 2018 10:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Elismerően hümmögök, bár szerintem Kyara mindössze pár órás ismeretségünkkel is meg tudja állapítani, hogy ez ebben az esetben csupán gúny a részemről. Ha esetleg mégsem, nem sokáig hagyom kétségek közt:
-Úgy! Eddig úgy próbáltál nyerni, hogy szédületes sebességgel megittad az én poharam tartalmát is, most pedig taktikát váltasz, és engem is itatnál? De legyen....
Sajnos ahhoz már eleget ittam, hogy ne lehessek benne biztos, vajon az emlékezetem valósága, és a valódi valóság mennyiben egyezik. Minden esetre, egy féldémon szavának nem fogok hinni, hisz legalább fele annyira megbízhatatlan, mint én, elvégre legalább fele annyi gonosz démon mágia van a vérében. Ez puszta tudomány, kár is vitatni!
Bár elképzelhető, hogy ezek után ő lesz a helyi üvegesek védőszentje. Túlságosan jól működő terrorfrizbim a szemközti ablakot is tönkreteszi, és már hallom is valaki szentségelését, meg fenyegetőzését. A mellette lévő lakában is felsír egy baba, majd a kórusba becsatlakoznak a helyi kutyák - ami őszintén meglep, azt hittem már mindet megették - végül pedig minden villany felgyullad.
-Na jó, talán jobb lesz, ha elhúzunk inn...
Ekkor veszem csak észre, hogy szegény krampuszlány diszkvalifikálta magát....vagy vesztett? Az ivóversenyt folytatni minden esetre nem tudja, hacsak nem hozok egy tölcsért. Végignézek alvó alapján, és így ittasan bevallom magamnak, kicsit sajnálom, hogy nem akar alkut kötni a klasszikus módon, majd az ablakon kimászva átugrom szembe a frizbimért. A telekinézis ellen védő rúna általában hasznos egy fegyveren, csak akkor okoz fejtörést, ha az ember használat után, vagy előtt nem tudja kényelmesen magához reptetni az eszközt emiatt. Amikor a kezemben van a fegyver, megindulok hazafelé. Szegény krampuszlányt lehet nem szép dolog a szószban hagyni, de ugyanakkor, fél éjszaka arról panaszkodott, hogy nem vagyok vele elég gonosz. Vagy másokkal? Nos, akárhogy is, amikor a tulajnak félre kell majd tolnia a szekrényt az útból, hogy úgy ébressze a lányt, mint Csipkerózsikát kéne, azt hiszem egyikük szemében sem leszek népszerű.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 05, 2018 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
Arcom egyre nagyobb és nagyobb fintorba fordul át. Képtelen vagyok tenni ellene, de nem, ez nem lehet csak és kizárólag a pia hatása. Noha az is csiklandozza orromat. Mintha tüsszögni akarna, de mégsem jön semmi. Csak és kizárólag az inger van meg. Mily kínzás ez valójában. Mily kegyetlenség ez.
Mh, talán ez is egy kínzási módszer odalent? De jó is lenne, ha így lenne. Bármennyire is élvezném ezt odalent, itt mégis torzításra kényszeríti arcomat, mely ellen nem tudok tenni.
A lényeg a lényegbe, hogy arcom már oly grimaszba fordul, melynek hatására embertelen arcom támad. Az vajon milyen lehet? Uh, arcevő manó, kell egy olyan! Mondjátok nekem, hogy van olyan! Kérlek, minden démonok démona!
Az meg ki lehet? Meg kell keresnem, ám most mg van egy elintézetlen ügyem.
- Te csalsz, mert nem iszol - öltöm ki rá a nyelvemet. - Így nehéz leinni téged, uh! Vagy csaljak én is! Öntsem mindet a pofádba - röhögöm el magamat, kissé előrehajolva, őrült módjára. Ha eddig nem esett volna le neki, akkor lassan megtanulja, hogy a piája nélkül is az vagyok. Upsz, ahhoz látnia kellene józanul. Ezt az örömöt meg nem adom meg neki.
- Alkut biztos nem veled fogok kötni - közlöm nem csak az arcomon, de hangomban is undorral. Ha valaha is alkut kötnék az csak egy démon fogja nálam elérni. Mindenki más meg túl kicsi ehhez. Túl… alantas ehhez.
- Veled? - nevetem el magamat, újra csak, hasonló őrülten mint eddig bármikor. A szórakozástól… na jó nem állítom, hogy messze vagyok, de hogy ebben a fickóban semmi démoni sincs, az is biztos. Lemerem fogadni, hogy több romlottság és buja, gonosz gondolat fogan meg az én agyamban, mint az övében az elmúlt évezredeken keresztül. Vagy tudja a bánat, hogy mióta él.
Természetesen költői kérdésemre nem várok választ
A frizbijét pedig könnyedén kapom ki gondolataim síkján a kezéből és vágom az egyik üveghez… pontosabban az ablakhoz, hagyva, hogy kizuhannon rajta, az ezernyi darab pedig betöltse a szobám padlóját.
- Upsz - vonom meg a vállamat. - De azt mondtad, hogy üveget - vigyorodok el, hátradőlve és…
Szavai már nem érnek el, haloványan fogom fel őket, válaszolni nincs erőm, teljes mértékben magába szippant a sötétség. A fáradtságnak megadja magát törékeny testem, no meg az elmúlt órák masszív ivászata is.
A padlón elterülve ér el az álomvilág, messze repítve a valóság peremétől, melyben magára hagyok testemmel egy démont, de hát… mégis mi félni valóm lenne?
Majd másnap megtudom.
Credit € Köszöntem a játékot ^^

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Kedd Ápr. 03, 2018 11:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nevetve tolom el magamtól a kezét, vagy az arcát, ami közelebb van, meg sikerül eltalálni elsőre. Be kell időzíteni egy második kísérletet, ami során kiderül, mennyire bolond ez a krampuszka, ha nem az én piám hatása alatt van. Illetve, komolyan kezdek aggódni, hogy lehet mégis a rokonom...
-Úgyis visszamentem volna a pokolba. Ott van minden cuccom.
A kezét azért megfogom, ahogy elkezdene keresztet vetni nekem. Annyira nem figyeltem, hogy most simát, vagy fordítottat próbált, de valójában egyik rosszabb mint a másik.
-Na...én Odin hívő vagyok, ne üldözd a vallásom...ha meg fordított keresztet akartál...főleg ne.
Ennek csak a fele komoly, de az nagyon. Ijesztő, mennyi kezdő sátánista próbált a kedvemre tenni a fejjel lefelé fordított kereszttel, amikor megidézett, aztán még ő volt megsértődve, amikor elmagyaráztam, hogy az a Pápa jelképe...lehet rosszul csinálom, amiért nem a hulláiknak magyarázom ezt, mint egyesek.
-Tíz...de ahhoz az asztal alá kell innod kicsi krampuszka...egyébként sem rémlik, hogy alkut kötöttünk volna.
- Oké, össze vissza beszélek, mert tényleg gőzöm sincs, miben fogadtunk. Újra töltöm az ő poharát biztos ami biztos, hátha ő is kevésbé lesz magabiztos. Vagy éber.
-A lustaságé...de ha szórakozni akarsz...
Előveszem a kabátom rejtekéből azt a furcsa fémfrízbit, amit rúnák díszítenek, és bár elsőre nem látszik, apró pengék rejtőzködnek benne, csak arra várva, hogy előugorva beleálljanak abba, aminek ütközik a fegyver.
-Mit gondolsz, el tudod ezzel találni az üveget?
Ezzel persze csak a figyelmét akarom elterelni A talizmán ötlete valamiért felvillanyoz. Aztán lehet csak az ittasságom miatt tűnik ez most éppen fantasztikusan izgalmas kihívásnak. Igaz, kissé remegő kezeimmel az is lenne. Borzasztó ötlet lenne most megpróbálni alkotni valamit, nem igaz...?
-Vagy...ha nagyon bátor vagy....akár megcsinálhatjuk most is...ha mersz követni a laboromba.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Szomb. Márc. 24, 2018 10:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
- Naná! - nevetem el magamat hangosan. Persze, hogy ez az oka! De minek is? Nevetésembe és kiáltásomba emelem fel kezemet a magasba, melyek úgy hanyatlanak le, mint a marionettbabák karjaik az előadás végén.
Ajkamat előbb csak lebiggyesztem, majd egyre nagyobb és nagyobb undor kerekedik arcomra. Fintorba is fordul, hallgatva a démon újabb szavait. Komolyan én ettől rosszul leszek. Mármint úgy értem. Amúgy is rosszul vagyok, de ettől… csak még jobban rám jön a rosszullét. Hogy lehet ilyet mondani.
- Ugye te is tudod, hogy te egy démon vagy? - puhatolózom, mintha csak egy foggyos emberrel beszélnék, ki nem is tudja, hogy merre is van valójában. Jobb tudni az igazat, mit ne mondjak, de… Amiket mondd. Az elég aggodalomra ad okot. Kezem szíve helyére teszem. - És ezennel, drága Loki, meggyógyítalak. Kiűzök belőled minden jóságot, mi valami beléd ültetett, szavaid… nem kerülnek megbocsátásra, száz évig fogsz a pokol tüzében égni - vetek keresztet a végén, ahogy azt szokás Lucifer köreibe, nem igaz? Gyorsan meg kell tisztítani ezt a példányt, vagy elvész az örökkévalóságba! Mily undorító lenne már, ha egy démon végül a mennybe kerülne, mert szimpatizál egy ropógos angyalszárnyikóval?
- De, de, tisztán emlékszem, hogy valami tízet említettél. S mi más lett volna, ha nem ez? - hajtom enyhén félre a fejemet. Mi más, mi más? Semmi más. Tudom, hogy semmi más, ez volt az. Még, hogy más. Tíz volt. Pont. - Tíz volt. Pont - öltöm ki rá a nyelvemet.
- Meggondolatlan? Erőszakos? - csillannak fel szemeim. Szinte iszom minden szavát. Most jön az éjszaka legjobb része? Egy démoncika megpróbálna megkínozni! Igen, igen! Ez az igazi… A férfiban gyönyörködtető tekintetem rögtön lelohad. Arcom megint csak fintorba fordul. Szemeimből minden fény kialszik, érdeklődésem végképp elvesztettem eme példány iránt. Karjaimat keresztbe fonva görnyed háttal ülök a padlón. - Nálad unalmasabb démont sem szült még a világ. Mi vagy te az unalom démona? - pimaszkodom, nyelvem kiöltve rá. De már nem is érdekel. A világ csak forog körülöttem egyre gyorsabban és nem tudok ellene harcolni.
Oldalra dőlök a padlón.
- Akkor csinálj nekem egy medált, mely által nem láthat be senki buksikámba - nem kérem, egyenesen parancsolom tőle ezt. Sóhajtva hunyom le a szemem… és vesztem el tudatomat eme világgal, hogy átadjam magamnak a rémálommanónak. A mumusnak, vagy hogy hívják a szörnyet az ágyikónk alatt.  

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Kedd Márc. 20, 2018 10:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


-Biztos vagyok benne, hogy ez a helyes válasz, és semmi köze hozzá, hogy különben a fejem veszteném...
Mondom ezt úgy, mint aki sosem csinált olyasmit, amiért simán a fejét vehetné egy dühös angyal. Vagy épp Odin személyesen. Szinte lepereg az életem a szemeim előtt, ahogy rágondolok...vagy legalábbis ennek kéne történnie a bárgyú mosoly helyett amiért még az alkoholt sem okolhatom igazán. Egek...
-Nem minden angyal álszent...higgy nekem, az igazi szentek sokkal idegesítőbbek. Cserébe...akad köztük olyan, aki tényleg jó társaság, kár, hogy ha így folytatja el fogja veszteni a szexi szárnyait...
Kicsit bánom, hogy nincs kamerám, mert az utolsó aksik is évekkel ezelőtt tönkrementek. Bánom, mert ezt fel kéne venni, amit művel, és levetíteni mindenkinek. Tuti feldobná a hangulaton a pokol borúsabb napjain, amik nem meglepő módon elég gyakoriak. Aztán viszont úgy hátrahőkölök, hogy majdnem hanyatt esek, és csodálkozva pislogok Kyara-ra.
-10 dolgot, azért, hogy meghívhassalak piára? Na ne marháskodj kis csillag! Vagy...várjunk...nem arról volt szó, hogy az asztal alá kell innod ehhez....?
Megvakarom a fejem. Saqjnos elfogyott Lucrecia méregtelenítő főzete, és még nem jöttem rá a pontos receptre, ezért aztán sajnos nem tudok két kortyra kijózanodni, pedig lehet lassan nem ártana. Az üveget minden esetre messze tolom magamtól.
-Nézd krampuszkám, gondolod van most nálam varázstőr? Alkoholos befolyás alatt a legtöbb démon meggondolatlan és erőszakos, szóval még szép, hogy nem jöttem fegyvertelenül, de amiket most felsoroltál, egyenként a lelkedbe kerülnének mind. Vagy, hogy megnyerd a fogadást....egek de nehéz visszaemlékezni....s egyébként tudok ékszert gyártani igen!
Megállom, hogy kinyújtsam rá a nyelvem. Borzasztó büszke vagyok, amiért legalább ezt sikerült elérni. De mi a halál lehet a démonpálcika...lehet a kamion miatt összemosódott a fejében a biblia és a Harry Potter?

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
- Miért, miért, miért - illegetem a fejem hol jobbra, hol balra. Hogy lehet ám ilyen kérdést feltenni. Oh, de miről is tesszük fel ezt a kérdést? Teljes mértékben nem tudom, hogy miről van szó! De ezene mindenképpen jót mulatok és ezt hangos nevetésbe is kifejezem. Lefeküdve a földre hempergek a hátamon, de egyre homályosabb tekintetemet le nem veszem a démoncikáról. - Hát azért mert ilyen kis butuska vagy! - nevetem továbbra is, kezemet pedig felemelve próbálom meg megtapizni újra az arcát. Nem mondom, kevés sikerrel megy, de nem adom meg. - Te is osztódással szaporodsz, igaz? - sóhajtom elgyötörten. Amikor már azt hinném, hogy hozzá értem, az arcához nyúltam, akkor kell rájönnöm, hogy ez nem jött össze. Elvándorolt onnan. Elteleportált a kis senkiházija. Így mégis miként tapicskózzam össze?
Lehetetlenség.
- Ajj, te buta, nem a szex - forgatom meg a szememet, de lehet, hogy ezt nem kellett volna? Ha eddig nem forgott volna velem együtt a világ, hát akkor… most teljes mértékben forog. Pörög. Meg kavarog. Mintha egy ilyen izén ülnék. Amik vannak a vidámparkokba. Persze, amik sosem üzemelnek, de azért ott vannak és pörögnek, dee nagyooooon gyorsan. Jaj mi annak a neve? Jajajajaj, nem tudom. Valami kis forgó-borgóka. Na kb ilyen most a szobám is. - Repülj Kyr, repülj! - kiáltom el magamat, élvezve a forgó repülést, mely akár hányingert is okozhatna - vélhetőleg fog is. - Álszent kis férgecskék - emelem fel kezemet, mutatóujjaimat mozgatom hol balra, hol jobbra. Nevetésem betölti a teret. - Szentségtelen. A pokol tüzében kellene égned, mert hozzájuk értél - fintorodom el. Nem kedvelem a tollasokat. No persze, ez sem teljesen igaz. Késem alatt szórakoztatóak. Szárnyaik pedig kirántva ízletesek lehetnek.
Erre még hasam is megkordul, ajkaimat megnyalva fordulok meg. Felkönyökölve kissé szűnik a szoba mozgása. Pedig olyan muris volt. Erre enyhén lekonyulnak ajkaim.
- Tíz dolgot ígértél - röhögök a képébe. Igen. Határozottan volt, valami tíz dolog, amit ígért ha kiállom a próbát. Tíz újról biztos, hogy beszélt. Megint csak felülve törökülésbe vergődök. - Akkor vegyük sorba - illesztem jobb kezem mutatóujját a bal kezem hüvelykujjára. - Sárkányszárnyak - s ezzel megyek tovább a többi ujjamra is sorba és sorba. - démonpacika, démonkutyuka. Mh, mi legyen még? Oh! Elkophatatlan kések! Na de mesélj, mit tudsz még ajánlani. Valami csili vili, bűbájos ékszerkét? - vonogatom meg szemöldökömet. Ne mondjátok nekem, hogy egy démon nem ért ehhez, mert akkor menten kiugrok az ablakon ám!

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Szer. Márc. 14, 2018 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A tudományos feljegyzéseim kezdenek egyre több elírást, smily-t és pálcikaembert tartalmazni, ám a lényeg abszolút kiolvasható belőlük:
ismerve a félszerzetek...félvérek..? Mindegy, szóval ezeknek a lényegnek a hobbijait....biológiáját? Szóval a lényeg, hogy a piám úgy hat rájuk, mint az alkoholnak kell, és bár láthatóan gyorsabban, és hosszabb időre kerülnek tőle bódult állapotba, meg nem öli őket.
Vajon közöltem vele, hogy a kísérlet célja megtudni, túléli-e ha iszik ebből? Á, úgyis elve túl ittas volt, hogy felelős döntést hozzon, szóval mindegy.
-Ja, ha nem ér levágni az mindjárt más, akkor tuti senki sem fogja..hogy erre én miért nem gondoltam...
Megpróbálom felírni a "dementoros" szót, hogy később utána nézzek, mi a fenére gondolhat. Ismerősen cseng, és az egyértelmű, hogy nem bóknak szánta, de ezen túl most nem ugrik be, mit jelenthet. Hirtelen kifakadására vissza összerezzenek, és majdnem kiejtem a noteszt a kezemből, a tollamból kiugrik a mini rejtett penge, amit aztán szemforgatva nyomok vissza a helyére.
-Miért lenne a szex démontalan? Egyébként meg mi értelme végezni egy angyallal, aki ilyen kedves veled? Ráadásul akkor ugrott az ismétlés lehetősége, igaz ha levágod a fejük ellenkezni nem fognak utána, és nem is mozognak kevésbé de....ugye eleget ittál már arra, hogy ne emlékezz erre?
Furcsamód van egy olyan érzésem, hogy még mindig azt találná a legmorbidabbnak, hogy nem akarnám bántani az említett angyalkát. De mondjuk nem csoda, a félvérek általában nagyon rajonganak értünk, és olyanok akarnak lenni, mint mi vagyunk...hát, a többi démon.
-Nos, én azt hiszem megtudtam mindent amit szerettem volna. Miben is egyeztünk meg, mit kapsz, ha túléled ezt?

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Pént. Jan. 26, 2018 9:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
Hátamon fetrengve próbálok túlleni a szédülésen és a forgáson, de ha őszinte akarok lenni, akkor tetszik eme állapot. Vajon ha felállnék és pörögnék, akkor a kétszeres pörgés kioltaná egymást? Vagy gyorsan falba vágnám a fejszémet - fejemet.  Apró kis faragásom nem éri el azt a hatást, amiben reménykedem. Nem tetszik meg neki. Fekvő helyzetből tekintek rá. Jééé, így fejjel lefelé látom.
Aztán fordulok hasra és araszolok oda hozzá. Felkönyökölve államat a tenyereimbe ejtve tekintek a férfira. Lábaimat lóbálgatva vágom vele a levegőt. Fejem enyhén félrehajtva figyelem a férfi arcát és azon… Kezdenek megjelenni a szarvacskák. De komolyan! Ott vannak. Elnyíló ajkakkal figyelem, szavait már meg sem hallom.
Lassan emelkedek fel és tapogatom meg a fejét - talán újra, vagy még mindig? Magam sem tudom, ám amikor a piros szervekhez érek, azok hirtelen válnak füstté és tűnnek el.
- Eltűnt - lehelem elhalóan, csalódottan huppanva le. Ajkaim lebiggyednek egy pillanatra. Már épp visszanyerné eredeti vigyorát, amikor szigorúan szólnak. Újra lebiggyednek.
- A fejem tabu, minden nyisszantómnak! - nyújtom ki nyelvemet. - Egy angyica szárnyikát meg bármikor eltalálnék - nyújtom ki újra a nyelvemet, gyermeki játékossággal.
- Veszély az élet, minek hát sebváltó, teljes erővel kell menni - felelem újra elhasalva, s a plafon újra mozgásba kezd, de az egész világ is körülöttem. Nagyot nyelve ülök fel újra. A férfi arca is kezd elmosódni.
- Uh tiszta Dementoros vagy! - de… mi az a Dementor!? De komolyan, ez a szó, most honnan jött nekem? És miért? És honnan? És kiért?
Arcának tapizását meggátolja, énpedig óvatosan nyalom meg ujjaimat, ízlelve bőrének ízét. Ami… Talán rájönnék, hogy milyen, ha hangjai nem váltanák ki a teljes undort belőlem.
- Hogy mi van? - kérdezem hátrálva tőle. Lassan a maradék hitem is elvesztem az démonságba. Gyomrom hirtelen fordul fel, ahogy elképzelem, hogy egy angyallal hempereg. - Hát ez merőben undorító és démontalan… Legalább a végén megölted? Mondd, hogy megölted! - pillantásom már-már esdeklő, hiszen nem lehet, hogy a démonok és angyalok összeálljanak, hogy aztán repülő sátánocskákat csináljanak és azokkal töltsék meg a világot!
- Nem! - teszem szám elé a kezemet. - Ez a világ legmorbidabb dolga - holott szeretem a morbidat, de ez?

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Hétf. Jan. 22, 2018 1:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Leteszem a noteszkémet. Azt hiszem fölösleges újabb 20 metaforát írnom arra, hogy bár nem halálos az italom egy félszerzetre - hisz nem produkálja a mérgezés egyik tünetét sem - teljesen megkergül tőle. Roppant szórakoztató! Semmi kétség, mostantól gyakrabban fogok gyanútlan féldémonokat, és nefilimeket kínálni ezzel, viszont tudományos értéke ezeknek aligha lesz. Ó, sebaj.
Közben csak bólogatok, ahogy kibukik belőle a fizikus, majd tovább követem a tekintetemmel ahogy mozog össze vissza, és többször hangosan kinevetem. A leghangosabban akkor nevetek, amikor elböfögi magát. Komolyan, elképesztő, mennyire gyorsan, és erősen hatott rá ez a cucc. A legjobb, hogy ráadásul még kicsit felületesen nézve hasonlít is Ashtaroth-ra, szóval duplán vicces a kínlódása.
-Ördög címre? Nem kösz,  láttam mi történt a legutóbbival, aki pályázott rá. Egyébként meg, ha meg is nyerem, mire megyek vele? Akar a halál ördög lenni.
Vajon nagyon rossz szóvicc lenne azt mondani, hogy  a pokolba vele? A jelenlegi közönségem mondjuk nagyon lelkesnek tűnik, de azért biztos nála is van egy határ. A jelek szerint azonban önmaga veszélyeztetése nincs ezen túl. Levágni egy szárnyat. Még jó, hogy bezártam magunkat, viszont komolyan gondolkodom rajta, hogy valamit tolni kéne az ablak elé is.
-Nincs szárnyvagdalás! - Szólok rá szigorúan - Főleg, mert nincs itt egyetlen angyal sem...de részben azért is, mert jelenleg lehet a saját fejed vágnád le véletlen.
Aztán csak sóhajtok. lehet inkább innom kéne nekem is, mielőtt azon kapnám magam, hogy én vagyok a bébiszittere. Ugyanakkor, annyiból kimondottan kellemes beszélgetni vele, teljes tudatában annak, hogy ebből semmire sem fog emlékezni, hogy vele őszinte lehetek. Persze nem vagyok, de másoknak ennyit sem szoktam mondani arról, hogy mi nyomja a lelkem.
-Harmadik kerék...én inkább a sebváltó vagyok, szóval emiatt ne aggódj. Jól érzem magam így, csak veszélyes.
Mondjuk, kissé eltorzul a hangom beszéd közben, mert ugye ujjai tesznek róla, hogy így legyen. Nem igazán tudom, miért hagyom ezt neki. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy eléggé türelmes alkat vagyok. Csak miután elhallgattam fogom meg a kezeit, és húzom el őket az arcomtól. Addigra talán ő is rájött, hogy nem adok ki sípoló hangokat, és nem fogja bánni, hogy le kell állnia ezzel.
-Ha a szárnyait az szerintem nem. Az ember része már neccesebb. Amúgy nem tudom...sokáig azt hittem, hogy számunkra mérgező, de mint kiderült a testnedveik nem azok...sőt, az ágyban kimondottan kellemes társaság tudnak lenni.
Megvonom a vállaim, és ártatlanul mosolygok.
-Mintha egy bazinagy selyempárnát ölelgetnél...egy újat ami még jó puha is. És persze frissen mosott. Maga az aktus része viszont pont ugyanolyan. Szóval gondolom az ízük is ugyanolyan, mint az emberhúsnak, a szárny meg....tudja a franc, de tuti baromi rágós.
Elgondolkodom, vajon mekkora sikerem lenne, ha elkezdenék angyal nuggets-et árulni, a kamion mellett persze. biztos sok lüke démon lenne, aki meg akarná kóstolni. Vajon rájönnének, ha csirkéből csinálnám, hogy jusson mindenkinek? Végül is a szárny az szárny! No ezen még el kell gondolkodnom, mielőtt megvalósítanám.
-Jól érzed magad?

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 7:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
Fejemben halkan dúdolok egy dalt, hogy honnan ismerem? Most nem tudnám megmondani, igazából nem is érdekel. Hiszen csak én vagyok a végtelen és nyomasztó sötétség. A magány. Egy apró fénypont semmi sem igazgat útba. Ide tartozok, ide akarok tartozni, most mégis menekülök ebből a forgó, kavargó világból.
De szemeimet is hiába nyitom ki, a plafonon lógó csillár előbb nagyobbodik, majd elkezd összemenni, egyre kisebbé, majd eltávolodik onnan, végül csigaként kezd el tekeredni. Fejem félrehajtva szemlélem csak, ám a jelenség mit sem változik. Ahogy az sem, hogy az onnan kijövő két fekete füstgomolyag egyre nagyobb utat tör magának.
Ez csak hallucináció lenne?
- A sötétben bármi megtörténhet veled. Olyan is, melyről álmodni sem mertél, nem hogy annak létezéséről tudj. A valódi gonosz lakhelye ez - felelem kissé komolyabban az eddigiekhez. A csillár lassan átalakul egy maszkos arccá, majd egy fakereszté.
Elég a melankóliából.
Visszakérdezésére csak a kezemet emelem fel, jelezve számára, hogy csak egy pillanatnyi türelmet kérek. A következő kicsit sem nőies viselkedésemet pedig tudja be az italának. Csoda, hogy ha tényleg ilyen erős, eddig magába tartotta a szervezetemet.
Az ablakból lecsúszva teljes kommandó állásba araszolok vissza hozzá, a nevetésem egy pillanatra sem hagyva abba. Talán teljesen őrültnek tűnök? De hát papírom is van erről!
- Most miért? - könyökölök fel lassan, szemeim majdnem felakadnak, ahogy megpróbálok ránézni. S persze közben még a ház is forog. - Kis csinike lehetnél, és amúgy is ezek csak kifogások. Próbáltad már? Nem? Hát akkor meg mi veszíteni valód lehet. Léééégysziiiiiii - fordulok immár újra csak hátra. Innen nézve… sokkal kényelmesebb az egész. Kezeimet lassan emelem fel, s bár úgy tűnik, hogy a semmibe rajzolgatok, az egyik késsel épp a falba vésem be Loki alakját apró kis szarvakkal és angyalszárnyakkal. - Így még az Ördög címre is pályázhatnál - nevetem el magam újra.
De okfejtésére, hogy miért is nem sikerülne értetlenül pislogok rá. Torkomat megköszörülöm, mielőtt újra szólnék.
- Na jó, viselkedjünk immár normálisan - nézek fel rá komoly ábrázattal, de nem sokáig bírom ki nevetés nélkül. - Bevetted! - hogy tényleg így van, vagy csak én képzeltem be?
- Naaaaa!!!!! - nézek rá kérlelőn. - Lééégysziii, hadd nyisszantsak le egy szárnyikót! Csak egyet! A másikat meghagyom neked, naaaaaaa - nyöszörgöm, mint egy kisgyerek. A szekrény - természetesen az én tudtom nélkül táncba kezd az ablak előtt a fal szomszédságában. Jó, most mi van, ennek semmi köze ahhoz, hogy a fejemben a Szépség és a Szörnyeteg azon jelenete jár, ahol a szekrény és a többi bútor táncra kel? Ne nézzetek így a háború árrobbanásakor már létezett a mese, csak leadni nem volt már idejük.
- Ha! Te vagy a harmadik kerék? - nézek rá teljesen elképedve. Arcom megnyúlik. - Ez… - nem fejezem be, mert hirtelen valami sokkal fontosabb jut eszembe. Megfordulva ülök fel lassan és tekintek mélyeeeen Loki… arcán elhelyezett pórusaira. Közelebb araszolva akaratlanul is meggyömöszkélem kezemmel azt.
- Vajon milyen íze lehet? - kérdem fennhangon az önmagamnak tartogatott kérdést. - Éhes vagyok. Vajon az kannibalizmus, ha angyalhúst eszünk? - meredek elképedve a velem szemben ülő férfira.

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 11:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Újra előveszem a jegyzeteim, hogy felírjam ezt az új tünetet, amit a hölgy produkál. Igen, eddig is folyamatosan jegyzeteltem, csak eddig ügyeltem arra, hogy olyankor tegyem, amikor a leányzó másra figyel, vagy semmire. Ezen a ponton viszont úgy döntök tojok rá észreveszi-e. Ha problémázna majd rákenem egy másik Lokira. A kézírásom egyébként tökéletesen olvashatatlanná vált. Jobb híján inkább egy cicát rajzolok, zizi szemekkel.
Egyre jobban kételkedek benne, hogy a szervezete nem tud megbirkózni a mérgemmel. Az érzékszervi zavarok, viselkedésbeli anomáliák, és nagyobb hajlam a filozófiára mind teljesen normális tünet a démonoknál is....igaz nem ilyen intenzitással, sem pedig ilyen korán.
-Az én tapasztalataimban a sötétség az egyetlen, ahol nem bízhatsz benne, hogy tényleg magad vagy.
Tényleg van valami nyomasztó ebben a gondolatmenetben. Újra felelevenedik előttem az első pár év, amit a pokolban töltöttem. 15 éves koromig többek közt azért is lenéztek, mert még érintetlen voltam. Odalent az első 15 évemben borzasztó nagy kihívás volt, hogy ez így is maradjon. Eleinte én is azt hittem, hogy a sötét barlangok közt rejtőzni jó stratégia. Nem sokon múlott, hogy én vagyok az egyetlen, aki tanult abból az esetből...
-Huhh...? - kapom fel a fejem, amikor közli, hogy rájött. Kicsit félek, hogy mire, de nem tart sokáig kétségek közt. Hangosan felnevetek ezen. angyalszárnyakat varrni egy démonra....szépen is néznék ki.
-Jól hangzik, de sajnos megfogadtam, hogy az ilyesmivel megvárom józanul is jól hangzik-e...
Azért csak lerajzolja magát nagy fekete angyalszárnyakkal. Nem túl részletes a rajz, de vázlatnak majd megteszi a következő faragáshoz.
-Egyébként, az angyal anatómia bonyolult....ahogy a démon is. Szigorúan nézve nem kéne, hogy tudjanak repülni, főleg nem olyan gyorsan. Isten kibúvót enged nekik a gravitáció alól, a magunkfajtának viszont a legkisebb botlást sem nézné el. Bááár....
A szekrényre sandít, amit fél kézzel tett arrébb, annak ellenére, hogy van vagy 100 kiló.
-Na jó...a mi képességeinknek sincs sok értelme szigorúan véve. De elfogni egy angyalt a kísérletekhez....tényleg jóban lennétek Ba'al-al.
Igen, ide jutottam, annyira ittas vagyok, hogy már nem is Bélázom. Nincs több pia nekem mára. Már csak azért sem, mert a végén még olyat mondok, amit megbánok.
-Titkos, mindenek előtt. A pasija megölne, ha rájönne. Te meg ne kíváncsiskodj. Inkább...nem, ne igyál többet te sem, mert kezdesz problémát jelenteni az épület szerkezetére.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Szomb. Júl. 29, 2017 11:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
- Nem lehet! - emelem fel mutatóujjam az égnek, miközben kihúzom magam. - Hanem így van! - próbálok egy pillanat erejéig komoly maradni, de csak hangos nevetésbe török ki, miközben újra csak összeomlok a padlón. Kezemet újra kinyújtom előre. Akár balerina is lehetnék, vagy ezt már említettem? Hátamat kidomborítom, így meg akár emberi macska is lehetnék. Nem is tudom, hogy ezzel van-e összefüggésben, de halk nyávogást hallatok egy pillanat erejéig. Hirtelen ülök fel, persze fejemnek ez nem tetszik.
Kezeimet oldalra letéve magam mellé próbálom megtartani súlyomat. Legalább egy pillanatig bírjak már ülve maradni. Vagy valami hasonlót művelni. Látásom tovább romlik, már lassan hármat látok belőle.
Jé tényleg osztódással szaporodik! Vajon mennyi Loki lehet még a világba? - Lehet, hogy mindenki egy Loki, mert csak Lokik léteznek - mondom szememet kidüllesztve. Upsz, hogy gondolataim ilyenkor olykor szavak formájában találnak utat? Bocsika. Jah, hogy nem. Újra csak nevetésbe török ki, figyelve mily tökéleteset alkottam a szarvaival kapcsolatban.
Fejemet félrehajtva tekintek rá, közben pedig oldalra dülöngélek. Jobbra és balra, egyenletesen. lábaimat keresztbe fonom egymásba, kezemmel térdeimet szorongatom.
Művemet nem sokáig szemlélem, mert már dőlök is hátra, szemeimet lehunyva tartva.
Zavaros tekintettel nyitom ki lassan, a plafont bámulva. A világ forgása most sem fejeződik be. Mi az, talán az egész ház egy kacsalábon forgó kastély valójában? És most járja éjféli táncát? Ezen újra csak nevetnem kell és nevetek is. Kérdésére azonban megköszörülöm a torkomat.
- A mélységesen nyomasztó, üres és magányos sötétséget. Egy apró fényvilágosságot sem - hunyom le újra a szememet, koncentrálva arra az egy fénypontra, de mindhiába. Miért is próbálkozik a magamfajta? Teljesen felesleges. Sötétség és a pusztulás gyermeke vagyok, a fény számomra csak egy idill, mely igazából még csak nem is érdekel, csak a gyomrom forgatja fel. Mint most is. Még akkor is azt hiszem, ha talán nem is a gondolattól forog.
- Megvan! - fejtem meg az újabb talányt és pattanok fel. Viszont ez most már tényleg nem kellett volna. Gyomrom liftezésbe kezd, én pedig mély levegőt veszek és nézek magam körül körbe… Végül az ablakon állapodi meg tekintetem. Amilyen gyorsan lehet odakúszok hozzá. A reteszt kiakasztva tolom fel, fejemet pedig kihajtom rajta.
Gyomrom tartalma hamar a földre ér egy hangos placcs! hanggal egyetembe. No meg lehet, hogy néhány ember fejére is. Számat elhúzva kúszok vissza az ablak alá. - Szerezzünk egy angyalt! Élve! Megfejtjük, hogy anatómiailag melyik izmukhoz csatlakozik szárnyuk, majd levágjuk! és feloperáljuk neked! Egy kis kísérlet, nah? - fekszek vissza háttal a földre, lábamat immár az ablakpárkányra pakolgatom. Innen nézek rá. Azt hiszem, hogy most már nem kellene többet innom, hangulatom már így is tetőfokára hágott.
- Szóval. Milyen kapcsolatod is van? - faggatózom. Nem aggódok amiatt, hogy holnap erre az egészre emlékeznek. Kizárt dolog.

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Kedd Júl. 25, 2017 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Kissé megdöbbenek, amikor a hosszas politikai elemzésem első kötetének bevezetőjére rávágja, hogy unalmas. Felvont szemöldökkel nézek rá, de aztán jóízűen elnevetem magam. Lehet túl sok időt töltök az ilyen arisztokratikus machinációkkal, és még ha évezredek alatt is, de én is kezdek besavanyodni tőle egy picit? A végén még kiderül, hogy nem csak a munka miatt tesz majd jót ez a kirándulás. Szinte már sajnálom, hogy annak esélye, hogy véres vízesés indul meg Kyara minden pórusából, amíg ki nem szárad továbbra is fennáll. Sőt, ha jobban belegondolok, ilyen ütemmel lehet a vér-szökőkútra hajt mint halálnem.
-Igazad lehet. - bólintok, miután csendben végighallgattam a véleményét az érdekházasságokról, és a néma szociopatákról. A gondolatmenete felével nem értek egyet, és van egy sanda gyanúm, hogy ő maga sem, amikor józan. Más kérdés, hogy a politika már csak olyan, hogy nem is fontos. Értelmetlen zagyválásának épp annyi értelme lenne mint a legjobb szónok értelmes...zagyválásának. Ba'al-al viszont tuti jól kijönnének. Hát...ő odalenne a lányért az biztos...talán jobb, ha nem mutatom be neki. Nincs kedvem megismételni a múltkorit.
-Talán. Egy embert már rég megölt volna, te szívósabb vagy.
Mondjuk kezd végre sok lenni az egész neki is. Mire észbe kapok, két pohár zuhan a fejem felé. Szerencsére magunk vagyunk, így nem kell megjátszanom a halandót, ki rothadó testének börtönében próbál navigálni a világban, mint egy öreg rozsdás autó a tenger mélyén. Két kezem tökéletes szinkronban mozogva kapja el a poharakat, és mozdul úgy, hogy elkapja a lefelé zuhanó nedű minden cseppjét. Magam elé emelem őket, és össze öntöm a két poharat, immár elférnek egyben is, hiszen sajnos az, ha ninjának képzeli magát valaki az ittasság egyik első jele, és a hajamból a nyakamba csurgó léből egyre inkább arra következtetek, hogy lehet mégsem volt annyira sikeres a mozdulatom az előbb.
-Mit látsz?
Ezúttal tényleg érdeklődöm a válasz iránt. Kétlem, hogy azt látná, hogy repülni akar, de minden esetre bólintok.
-Én szárnyakat szeretnék. Nem igazság, hogy csak az angyalok kapják. Legalább olyan rosszak vagyunk mi is mint ők.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Kedd Júl. 18, 2017 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
- Uncsiiii - nyújtom el a végét szavamnak, mely nevetésbe torkollik át, miközben teljesen előre dőlök ültembe. Lábaim mellé fektetem felsőtestem, miközben kezeimet kinyújtom messzire. Némi nyújtózkodás még ilyenkor sem árt. Fejemet újra csak felemelem, szemeimbe a végtelen jókedv és persze az alkohol mámora keveredik. Nevetve ülök fel és próbálok valami értelmesebb választ is adni azért ennél. - Nem szeretem a csendes embereket, azok ijesztőek. Ki tudja, hogy mi játszódik le az elméjükbe - fordulok hátamra a földön és úgy tekintek fel Lokira. - Ijesztőek - ismétlem, ha esetleg elsőre nem mondtam volna.
Már nem is emlékszem arra, hogy mit mondtam egy pillanattal ezelőtt, vagy hogy mi is történik itt valójában. De valami mégis megragadja az elmém rögös tekervényeit. Oh persze a házasság.
- Politikai? - ásítom el magam. - Azt hittem inni jöttem és nem uncsi történeteket hallgatni - nyafogok, lassan újra ülő helyzetbe tekerve vissza magamat. Nyakamat megropogtatom, de nem is enyhe szédülésemen ez mit sem segít. - Tudod az egész, amit mondasz egy bullshit. Nem kell házasság két szövetséges között. Elég egy oly szerződés, melyet aztán végül egyik sem akarja átrágni. Minden további csak maszlag, és ha a démonok tényleg házasodnak, akkor a fajtátok lassan kihal, mert ily "eszményi" életképet nem érhettek el. Nektek ezeket kellene romba dönteni - fejtem ki pillanatnyi komolyságomat kihasználva, de kezemet már rögtön kapom is ajkam elé - Upsz! - nyitom tágra szemeimet és már-már szememet lesütve nézek el a démon mellett, bűnbánóan. Elhitted? Ha! Újra csak nevetésbe kezdek, hisz ezt még én sem sajnálom. Én csak kimondom, amit másoknak nincs merszük, ennyi az egész. Ez még nem faragatlanság.
Szememet szűkítve figyelem a sok poharat, melyet nekem kellene meginni. Mh, ez azért… Várjunk.
- Mit is mondtál erről? - fakadnak ki gondolataim ajkaimon keresztül, szinte nem is tudatosulva bennem, hogy kérdezek. - Hogy ettől meghalok? - gondolkodok, de az ilyen ilyenkor kit érdekel?
Amúgy is jobban izgat, hogy merre hagyta szarvait.
Lebigyesztett ajkakkal ülök vissza a földre, lehajtva fejemet, még csak az sem érdekel, hogy egy pohár kiborult. Nincsenek szarvak. Otthon hagyta őket.
- Tudom már! - kapom fel hirtelen fejemet, már-már oda sem figyelve arra, hogy mit is mond nekem. Khm, néha ilyenkor sose jutnak el agyamig a hozzám intézett szavak, csak nagy ritkán. Amit az eszem úgy gondol, hogy érdekes megtartani.
Szóval ott tartottam, hogy tudom. Az egyik poharat gyorsan felhajtom és mielőtt a keserű nedű végig márna a torkomat és a feje tetejére nem állít engem, addig az ő kezében lévőket is kikapom kezéből és gondolataimmal máris a feje felé varázsolom őket. - Kész…
S mint aki ezzel be is fejezte művét, dőlök hanyat, lehunyt szemekkel. Fejem nagyot koppan a fapadlón. A világ forog velem és úgy érzem magam mintha repülnék. Hosszú pillanatok után a nevetés az, ami elsőként felcsendül ajkaim mögül. Kezeimet széttárva teszek szárnyaló mozdulatokat. De hamarosan ez is abbamarad, ám szemeimet továbbra is csukva tartom.
- Ha becsukod a szemed a végtelen sötétséget látod… Azonba ha sokáig nézed, ha csak egy pontra koncentrálsz, akkor egy idő után meglátod a fényt. Én tudod, hogy mit látok? - kérdem hirtelen, majd szemeim is ilyen gyorsan pattannak ki.
- Repülni akarok - jelentem ki komoly határozottsággal és a következő pillanatban már ülök is fel. Csakhogy gyomrom liftként ugrál, elmém szédülése csak fokozódik én pedig röhögve omlok vissza a padlóra és próbálok megfordulni. Mindeközben a polcon lévő tárgyak, úgy mint: baseball ütő, hanginga, szemfesték, könyv, minecraft figurák kezdenek szép lassan lepotyogni, vagy épp a másik falhoz vágódni.

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Kedd Júl. 18, 2017 11:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


-Á, nem érdekes... - legyintek. Úgyis alaptalan a vád, hogy el akarnám csábítani. Pláne ilyesmivel. Ez van, én romantikus démon vagyok, jobb szeretem, ha a csokoládé 3 az egyhez arányban van legalább a megkínzott lelkekhez.
-Csendes....de az ellentétek vonzzák egymást, szóval emiatt ne aggódj.
Hogy miért tettszene neki? Nos, a nyilvánvalón túl, Béla valamiért mindig a zűrös csajokért volt oda...mondom ezt én. Na mindegy, a lényeg, hogy Kyara abszolút az esete lenne. Ha ilyen józanul is, akkor pláne. Ha sosem józan, akkor meg főleg! Ha még vedel pár pohárral a piámból könnyen beállhat az az állapot.
-Nem mindenki bulizni megy le a pokolba...tudom, szerintem is marhaság. Na, d e a lényeg, hogy akadnak bonyolult jellemek, akiknek csak a hatalom és hasonlók ad értelmet az életének az orgiák helyett, szóval egy erős politikai házasság nagyon sokat tud segíteni. Kertváros az viszont nincs, ezen a melegebb éghajlaton nem megoldható.
Úgy tűnik kezdek arra a szinte jutni, amikor marha bölcsnek hiszem magam, és túl sokat beszélek. lehet jobb lesz lassítani.
-Gyerek sem jellemző, több okból sem. A hűség meg...a pokol elég reménytelen hely, szóval ha mégis megtalálod ott a szerelmet...el tudja venni az eszed. De túl sok a kísértés lent, szóval szinte sosem tartanak ezek sokáig.
Különösebben nem érdekel, mi a helyzet a tulajjal...viszont a poharak tényleg megszaporodtak. Nem ittuk volna meg az előző kettőt? Megpróbálok úgy tenni, mint akit ez kicsit sem lep meg, és magabiztosan mosolyogva szólok hozzá:
-Ó nem, ez mind neked lesz. Egy pillanat, csak megkeresem a tölcsért.
Aztán elnevetem magam, és felhajtom az egyik poharat. Mialatt az erős pia hatásától pislogok, ő megint újabb marhaságot kérdez tőlem. Kezdem megkedvelni azt hiszem...
-Inkognitóban vagyok, úgyhogy otthon hagytam őket. Te pedig ne aggódj, csak azért, mert még nem nőttek meg, nem jelenti azt, hogy nem vagy szép krampuszlány. Ha eljön az ideje biztos kinőnek.
Aztán szomorúan nézek a teli pohárra, amit fellök, mikor nagy robajjal leül.
-Enyje...ezért duplán kell innod...tessék.
Már nyújtom is felé a megmaradt két poharat.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Szomb. Júl. 15, 2017 3:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
- Ez a beszéd aranyapám! - kiáltok fel, hirtelen felemelkedve, felsőmet kissé lehúzva, hisz már lassan a nyakamba jár. Még kezemet is feltartom hozzá.
Valójában fogalmam sincs, hogy mire mondtam igent, vagy mire mondtam mindezt. Tudatom zsibbad és néha kihagy egy-egy percet, momentumot. Hangok eljutnak hozzám, de hogy néha azok mit takarnak? Mindegy is. Kószán vonok vállat saját gondolataimra, de nem hinném, hogy Loki értené, hogyha neki szánom, akkor milyen indíttatásból. Semmit sem mondott. Vagy mégis?
-Hogy hogy mi!? - kérdek vissza hüledezve, saját szavaimat félbeszakítva. Jó, akkor magyarázzuk el neki. Picit gyorsabban pörög a nyelvem, mint máskor és még néha meg is akad a nyelvem közben. De a lényeg, hogy nagy nehezen csak kifejtem, hogy mire is gondoltam valójában és… Bingó! Megértette. - Mh, és mégis miféle a te testőröd? - könyökölök újra az asztalra, kissé előre hajolva, államat a tenyerembe ejtve. - Miért lenne oda értem? Oh, ne is mondd, hisz mindenki oda van - pillogok ártatlanul, habár némileg kancsán. Ennyi alkohol után már annyira azért nem érzem át az ártatlan kislány szerepet.
Ezért is nevetek fel inkább hangosan, s ezt még akkor is folytatom, amikor a házasság témáról esik szó.
- Meg nem tudom, egy démon mióta hűséges Ennyire? - fanyalodok el, de nevetek is közbe, amolyan gúnyosan. Nah igen, az orgia mellett sok mindenről le kell mondania, és… - Uh! És aki a pokolban házasodik az kap kertvárosi házikót is kicsi kis fehér kerítéssel meg mindennel? És mi van a gyerekkel? Fel lehet azt nevelni? - kíváncsiskodom tovább, egyre izgatottan, mintha fantáziámat megmozgatta volna ez a tény.
Ha világunk nem ily elbaszott lenne már rég írtam volna erről egy könyvet. Vagy holnap kezdenék neki, miután kijózanodom…
Ahha, persze, ezen is hangosan nevetek fel.
S már fent is vagyunk. Mily gyorsan telik az idő. Szinte észre sem vettem, hogy ide kerültem.
Félrehajtott fejjel figyelem, ahogy Loki valamiket rajzolgat a szekrény elé.
- Azt hiszem a tulaj ennek nem fog örülni - ingatom meg a fejemet - de beleszédülve lehuppanok a földre, hangos csattanással. Kezeimet két oldalt tartva ujjaimmal rajzolgatok a földön. - Pedig aranyos fickó, biztos sokan annak tartják. Nekem néha ad szállást. Üdv a szobámba, amiben ha bármit eltörök az a vadbarom rajtam veri le… Már ha merné, szerencsére nem mer hozzám érni - vigyorodok szemtelenül.
- Nem vagyok az a dolgozós fajta - szűröm le a lényeget, majd figyelem, ahogy újabb poharat tölt, de immár egyet. - Lehet, hogy nem vagyok józan, de talán számolni még tudok. Az előbb töltöttél két poharat, én még azt meg sem… Oh, hogy ezt magadnak töltötted, mert tudod, hogy hátrányban vagy velem szemben! Így már mindent értek, oly figyelmes vagy! - teszem kezem játékosan a szívemre. Vagy szívem a kezemre? Mi van?
Kérdésére kissé dülöngélek jobbra balra, halkan dúdolva egy random dalt, amit legutoljára hallottam a bárban. A krampusz szóra csak újra elnevetem magam és ujjaimmal két ördögszarvat formálok magamnak. - De nekem nincsenek is szarvaim - biggyednek le ajkaim - Így milyen krampusz vagyok én? A tied hol vannak? - araszolok hozzá közelebb, majd feltérdelve, ujjaimmal túrok hajába, teljesen átforgatva azt. Hol vannak a szarvak!? Kell lenniük!
Mindent átkutatok a fején, de semmi. Csalódottan huppanok le, a teli poharam még valahol a közelembe van. - Hol vannak?

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Pént. Júl. 14, 2017 1:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szerencsére hűséget fogadtunk nem vakságot....vagy hűséget sem? A lényeg, hogy abban még nincs semmi, ha megnézem magamnak a leányzót, ahogy mélyen előre dől. Azt hiszem ez az a helyzet, amikor még egy nő sem tudná levenni a szemét az elé táruló látványról.
-Nos, akkor néha jobb felgyorsítani a dolgokat, nem igaz? - kérdem, ugyanazzal a hangszínnel, mint eddig. Csak mert tettszik a látvány, nem vesztek a lendületemből, és nem vonja el a figyelmem a kísérletről. Jól láthatóan kár bele több pia. Lebeszélni mondjuk nem fogom róla, ha nagyon inni szeretne tőlem...
-Hogy...mi....? - Kérdem, kicsit bután pislogva, amikor azzal vádol, hogy csábítom. Nem mondom, előfordulnak ilyen balesetek, de szoktam tudni róla azért, most pedig biztos vagyok benne, hogy nem kezdtem ki vele. Ábrázatom nem lesz intelligensebb akkor sem, amikor kifejti miről van szó.
-Ha lejutottál, és unatkoznál szólj, a testőröm odalenne érted.
Továbbra sem fűlik a fogam a házasságos témához. Ashtaroth esküvője...na arra is könnyen írnék egy top 10-es listát, miért ne leszek ott.
-Maradjunk annyiban, hogy osztom a véleményed a témában. Annyi orgiáról lemaradni...
Megpróbálom egy mosoly mögé rejteni álszentségtelenségem. ha úgy vesszük, én is lemondtam erről. A Thor dolgot inkább ráhagyom. Az az őstulok úgyis utálná, hogy nem tudják az igazi nevét, ez pedig még csak nem is hasonlít rá, szóval legyen. Nemsokára elfelejti úgyis ezt. Borzasztóan szórakoztat egyébként amiket illuminált állapotban művel. Még nem olyan vészes, mint egy bizonyos szuperhős, de már közel van hozzá. Nevetve vonszolom fel a szobába.
-Gondolod? - kérdem odabent, és a szekrény elé még egy rúnát is rajzolok a földre. Aki itt be akar jönni, annak rohadt egy estélye lesz. Aztán megint nevetek. Ha ő nyer? Akár a fele királyságom is neki ígérhetném ezen a ponton, de inkább nem kísértem a sorsot.
-Tudod mit, ha túléled, tiéd lehet az üveg, már nem ez, egy teli. Ha pedig nem....megüresedett pár hely a csapatomban, szóval tudok neked munkát adni, ha érdekel.
Leülök elé a földre, és megint teletöltöm a poharát, az enyémet viszont már nem. Többé kevésbé józanul szeretném látni, mi lesz ennek a vége.
-Mesélj magadról kis krampusz addig. Biztos vagyok, hogy érdekes történeteid vannak.

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Csüt. Júl. 13, 2017 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
Kérdésére végigdőlök felsőtestemmel az asztalon, karjaimat kinyújtom magam előtt. Nem érdekel túlzottan az ott felgyűlt szemét, a kiöntött sör áporodott illata, ahogy keveredik a dohány érdes illatával, no meg némi fehér porral. Oh, hogy ezek még ilyennel is kényeztették magukat, nekem meg a galádok nem is szóltak?
Jhajj, kezdem elveszteni a fonalat, szóval ott jártunk, hogy kérdezett, én pedig úgy teszek, mint aki elgondolkozik rajta, holott erről szó sincs.
Hirtelen csapok az asztalra és egyenesedek fel. A fejemnek ez nem tett jót.
- Természetes, hogy repülnék! - nyújtom ki az egyik kezem oldalra, míg a másikat az ég irányába tartom, fogalmam sincs arról, hogy milyen pozitúrát kívánok felvenni. Egyszerűen csak elképzelem, ahogy szárnyakat bontok és a végtelen mélysötét éjszakába repülök. Mily mámorító.
Rövidre sikeredett leírására, visszakönyöklök az asztalra, ajkaimat lebiggyentem egy röpke pillanat erejéig.
- Te csábítasz engem. Galád! - dobok felé - kezemmel! kizárólag azzal! - egy kiürült poharat. - Hogy mondhatsz nekem ilyen kínokkal teli csodálatosságokat! Megmondtam, hogy még nem akarok csatlakozni! Majd ha el jön az ideje, ne türelmetlenkedj… - teszek hessegető mozdulatot, miközben immár hátra dőlök. Szemmel láthatóan nem tudok megülni a helyemen és a folytonos mozgáskényszer kezd kiülni rajtam. Mindeközben tikkasztó hőség is van, s ahelyett, hogy panaszkodnék, elkezdem élvezni. Hiszen egyszer ez is fog majd rám várni, jobb ha felkészülök.
- Mi ez a reakció? - fintorodom el, hátra húzva a fejemet. Hisz szemmel láthatóan úgy ért egyet, mint aki tapasztalatból teszi ezt. S ha úgy teszi, az már régen rossz. Régen! Rossz! A pokol is megért volna egy apokalipszisre, nem csak a föld és a menny?
- Kap eleget, csak alám nem gyújt… Mily önző démon vagy te! - csóválom meg a fejemet, mely hatására, mindenből kettőt kezdek el látni. Oh, ez mi szórakozató is lesz már előre látom. Kezdjük mondjuk… az egyik pohár elkapásával, na menni fog? Az egyik pohár után nyúlok, de… ujjaim erősen koppannak az asztal lapján. - Jól van már, értem én hogy Thor, miért kell akadékoskodni, mint egy idiótával? - csattanok fel hirtelen, aztán rájövök, hogy ezt nem szabad. Itt és most nem lehetne. - Mer mégis mi mással? Gondold el, hogy… uh! látod! mint most! Tudtam én, hogy megy ez neked! Máris kettő van belőled! - nézek a két Lokira, kik egymás mellett ülnek, mégis félig egymásba vannak olvadva. - Nah, fejezd be rendesen! - szólok rá röhögve. - Így olyan absztrakt vagy! - nevetem továbbra is, megtámaszkodva az asztalon nevetésbe törve ki.
Elfogadva felkért segítségét, ölelem át vállát és kapaszkodok bele öt körömmel.
- Mindent érzek belőle, csak a mézet nem, még a gumicsizma szagát is… Vá… vá… vááááárj! - hajolok még hátra, hogy szabad kezemmel kabátom után kapjak. Melyet… sikerül a kocsmaközönség felé dobnom. - Upsz… - húzom el a számat. Lépteim kacsásak, ide-oda teszem őket, de az biztos, hogy nem egymás után. Néha tán még Loki lábára is rátaposok. Ráadásul lépten nyomon meg is akarok állni, valami égetően fontos dolgot meglátva, mint egy lány hajába lógó pillangós hajgumit, melytől akkor szabadítom meg, amikor egy fickó valami nagy puffanással valahol leesik. A lány arca ekkor ismerkszik meg a pulttal. S ha már ott vagyok. Újra csak szabad  kezemmel egy üveg másik piát is elcsaklizok.
A következő pillanatra, amire hirtelen feleszmélek, hogy egy szobába vagyok, egy újabb pohár ital a közelembe, az ajtó előtt meg… egy szekrény? Mikor esett ki bármennyi idő is?
A világ forog körülöttem, ajkaim bizseregni és bőröm sem érzi már az érintéseket.
- Feladni? - biggyesztem le ajkaimat, aztán miközben feltekintek rá hangosan nevetem el újra magamat. - Soha! - jelentem ki előre görnyedve nevetésembe, dőlök egyenesen a padlóra. Összegörnyedve csak a nevetésem hallatszódik egy darabig, majd hirtelen bukik fel kócos kobakom az asztal mögül. - Mit is mondtál, mit kapok, ha legyőzlek? - noha erre esély sincs, de kit izgat? Csak a jussomat akarom tudni. - És mit, ha túlélem? - ráncolom össze homlokomat, ám ez most fájdalommal tölt el, így azokat el is tüntetem őket. Felállva, inkább a hosszabb utat választva indulok meg a poharak felé. - Még a végén megijednek ha nem tudnak bejutni a szobába - intek fejemmel a furcsa mód bezárt ajtó felé.

Online
Loki
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 10, 2017 11:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Felvonom a szemöldököm a kérdésén, bár igazándiból nem a szavai váltják ki belőlem ezt a hatást, inkább csak elgondolkodom rajta, egész biztos ő-e a tökéletes kísérleti alany. Annyiból mondjuk mindenképpen, hogy senki sem fog meglepődni, ha alkoholmérgezést kap ma este. Azért válaszolok neki:
-Ha választhatnál a séta és a repülés közt, hogy döntenél?
Nem mintha egyikünket is az a veszély fenyegetne, hogy szárnyakat növesztünk, de mégis...csábító a gondolat, hogy sebesen szárnyaljak a magasban, amíg szembe nem jut a régi vicc, a repülő nyúlról.
-Ha halandó lélekként kerülsz oda, örökre úgy érzed, mintha egy pillanat választana el tőle, hogy belefulladj a lángokba. Marha kényelmetlen, és a társaság is hagy kívánni valót maga után. Nem ajánlom.
Valamiért bárgyú vidámság ül ki a képemre a karikagyűrűs megjegyzésre, de aztán el is hessegetem a gondolatot. Szép is lenne...más sem hiányozna, mint, hogy kiderüljön. mindkettőnk feje bánná. Nekem egyéb testrészeim is. Ezt viszont nem vele fogom megbeszélni.
Azonban gyorsan túl is esik ezen, és közli, hogy a démoni házasság kiábrándító lenne. Akaratlanul is egy közelgő eseményre gondolok, ami nem tehetek róla, most is rossz hatással van rám. Tudok uralkodni magamon persze, és csak egy meggyötört sóhaj hagyja el az ajkaim, ami tényleg elég enyhe reakció ha valakinek az első szerelme házasodik az orra előtt.
-Ne is mond...
A kiábrándító enyhe kifejezés. Furcsa, hogy ezek után Leviethan-re terelődik a szó. Meglepő mennyire egyetértünk ebben...más kérdés, hogy belőle kinézem, hogy objektív okokból van gondja, velem ellentétben. No mindegy, inkább koncentrálok a kísérletre, ezen úgyis ideje túltennem magam. Abban mondjuk igaza van a lánynak, hogy a legtöbb halandó nem gondolná kedvesnek. Eleinte én sem gondoltam.
-Csak leszúrtam, aztán végignéztem ahogy elvérzik. De ne aggódj, ahol most van, kap tűzet bőven.
Bővebben nem fejtem ki mivel érdemelte ki ezt a bátyám. Nem vagyok különösen erőszakos démon. Szeretem persze az okos szerkezeteket és csapdákat, amik tartós rémálmokat keltenek a túlélőikben, de általában aki ezekbe sétál kiérdemelte valamivel.
-Mondom nem Thor...na mindegy. Azt mondod osztódással mi?
Kezd érdekes lenni a helyzet. Érdeklődve figyelem ahogy energiái elszabadulnak, és elkezdik szolidan átrendezni a helyet. Persze a sajátjaim is bevetem, hogy azért ne verje szét a kocsmát. Egészen megkedveltem ebben a negyed órában, és nem örülnék, ha romba döntené. A polgármester asszony talán el tudná simítani a dolgot, ha mégis megtörténne, de minek a szükségesnél több fejfájást okozni neki?
-Méz...és még néhány dolog, amiről nem akarsz tudni.
Beszéd közben felállok, és átkarolom, hogy így támogatva őt menjünk, amerre mutatja...vagyis amerre gondolom, hogy szeretné mutatni. Kezd kicsit beszámíthatatlan lenni. Kitűnő.
Út közben kiszúr minket a lány egyik "hódolója", és felfújt mellkassal, kihúzva magát indul el felém, hogy megvédje Kyara-t. Nem vagyok benne biztos, hogy egy lovagra, vagy egy gorillára  emlékeztet jobban. Akárhogy is, egy óvatlan pillanatban egy láthatatlan kéz meglök valakit a közelében, és így mire túlteszi magát azon, hogy undorító sörszagú ragacs borítja be a testét, már eltűntünk a szeme elől. A szobában segítek leülni a lánynak, aztán töltök még két pohárral az italból, másik kezemmel pedig a szekrényt az ajtó elé húzom. Fontos a magánszféra.
-Nos, feladod lassan?

Kyara Gilberung
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :
The boy with a demon blood
Madnass, as you know, is a lot like gravity, all it takes is a little push.
☩ Reagok :
90

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 24, 2017 11:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Loki & Kyara
Hangosan nevetek fel mondatára, hogy mi is olyan vicces ezen? Igazából már magam sem tudom, egyszerűen csak vicces. Talán az tetszik annyira, hogy pont egy démonnal sodor össze a sors és az éjszaka? És én még azt hittem, hogy unalmas estében lesz részem.
- Valóban csak gáláns úriember, mi sem tagadás. Csak felgyorsítja a folyamatot, de hé! Abban mégis mi a buli!? - kérdezem nevetve. A korábbi italok már mind a fejembe szálltak, érzem az enyhe szédülést, ajkaim bizsergését. Hogy egyensúlyom sem a régi magabiztos, de ez mind csak átmeneti. Amíg elfeledtet velem mindent, kit érdekel?
Nah jah, de ilyenkor szoktak bajok történni a koncentrációmmal is.
- Odalent tényleg minden ég? - kérdezem hirtelen, de hát tudom én a választ erre, nem igaz? Hiszen most mondja. - No, akkor lassan jöhet a karikagyűrű - fintorodok el - Mily kiábrándító lenne, ha démonok házasodnának - nyújtom ki a nyelvemet, orromat enyhén felhúzva. Még csak a gondolat is, hogy ilyenre vetemednének példaképnek tartott ördögi fajzatjaim. Menten elkap a hányinger.
Oh, hogy nem csak emiatt?
- Veled. Viszonyítás kérdése az egész. Nem hinném, hogy egy halandó oly kedvesnek találná - vigyorodok el. No nem mondom, hogy nekem is tünci minden démoncika. Azért az nem.
Lelkem elvételére adott fejrázása csak még jobban elborzaszt. Egy pillanatra lebiggyednek ajkaim, tekintetembe végtelen szomorúság és csalódottság költözik.
S mindez tart alig pár másodpercig. Magam sem tudom ilyenkor sokáig megjátszani magamat, jókedvem kezd felhőtlen lenni és újra csak nevetésbe török ki.
- Amúgy sem adnám - öltöm rá a nyelvemet. Szükségem van még rá, és fene se akar 10 év múlva fixen elpatkolni. Még van dolgom a földön és ha el is patkolok idő előtt, akkor az azért legyen, mert én csesztem el az egészet, nem egy átkozott alku miatt.
De én azért szívesen lennék lélekközvetítőt, tényleg!
Na majd…
Most inkább az italt húzom le, mely marja a torkomat, belsőmet, mégis melegséggel tölt el. De valami nincs rendben. Szavaira alig tudok koncetrálni, mintha alig jutnának el tudatomig. Oh, hát persze a hangos zaj miatt.
- És miként tetted ezt? Felgyújtottad, légyszi mondd, hogy igen! Uh, karóba húztad!? Egyáltalán mit vétett? - faggatózom. Most legalább számomra is kedves téma van, még ha néha nem is hallok meg egy-egy szót. S a fejem is… Mintha zavarosabb lenne.
- Tudom, hogy Thornak hívják - rázom meg a fejem, ügyet sem vetve arra, hogy volt ott egy negatív jelzőcske is. De hát most mondta, hogy néha kiesik egy szó. A fejrázás pedig nem épp a legjobb ötlet, hisz immár mindenből kettőt látok.
- Áh! - kiáltok fel hirtelen. - Osztódással szaporodsz! - tapsikolok ültömbe kettőt. -  Pedig igazán jól bánok a fegyverekkel - vigyorodom el szemtelenül, és gondolataimba már egy újabb mészárláson járok. Ajaja, ennek nem lesz jó vége itt.
S azért sem, mert egy részeges ember nekiesik aszalunknak. Meglökve a poharakat, üvegeket. Egy üveg fel is borul, hangosan törve el. Kezem akaratlanul szorul ökölbe, szemeim egy pillanatra megvillannak. Oh, no.
- Mh, igazából ismerem a tulajt és van egy sokkal csendesebb része ennek a helynek. S áll az alku. Leiszlak és enyém az üveged. Uh, ez perverzül hangzik, nem? - pillantok oldalra egy pillanatra. Az asztalra tenyerelve próbálok felállni, hogy felbattyogjak az emeletre. Az ám, de mintha az ital most csapna meg és rögtön vissza is szédülök a székre.
- Mh… - jegyzek meg ennyit a nagy zajban és ebben a pillanatban az egyik "csillár" a krimó távolabbi végén csattanva érkezik egy asztalra, meglehet, hogy nem mindenki marad körülötte épségben.
- Upsz… - kerekednek el szemeim, hisz lehet, hogy ezt éppenséggel én okoztam? Nem ez lenne az első alkalom. - Azt hiszem, hogy tényleg jobb lenne eltűnnöm innen… - kedvelem ezt a helyet, remek lerészegedési kocsma ez. Nem tenném tönkre véletlenül. - Azt hiszem, hogy beütött a piád. Mi van ebben? - nézek nagy szemekkel Lokira. - Lényegtelen most, inkább segíts felállni, vagy tudatlanul döntöm romba a helyet - vigyorodom el, újra megpróbálva felállni. - Fent van egy elkerített részleg, lényegében csak én szoktam használni… - magyarázom tovább, még akkor is ha amúgy rohadtul nem érdekli.  

Ajánlott tartalom
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Alexander Payne
Yesterday at 11:30 pm
☽ Alex & Karma

Uriel
Yesterday at 9:51 pm
☽ Uriel lakása
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3