Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Régi gyárépület
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Május 02, 2017 1:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3- Lám lám, Wallenberg. Hova tűnnek a szép rajzaid? - Horkan fel a bennem vendégeskedő lovas, amikor Kaitlyn felhívja a figyelmem a falakon végbe menő folyamatra. Mammon hangját nehéz lenne leírni. Sokkal inkább egy nyálkás, gyomorforgató érzés, mint tényleges szavak. - Hallottad a kés, villa, ollós mondókát? Ezért nem kellene olyan erőkkel játszadoznod, - itt pedig megjelenik előttem a démon, az én arcomat viselve, ébenfekete szemekkel, gusztustalanul közel lihegve az arcomhoz. Eltorzult, alvilági hangon fejezi be a mondatot - amik kárt tehetnek benned. - A hirtelen közelségére meghökkenek, de egy futó másodperc az egész. Ha lehet, most még inkább készenlétben tartom magam, hogy közbe léphessek, ha Kaitlyn bajba kerülne. Addig viszont nem, amíg nem muszáj. Meg kell tanulnia önállóan cselekedni. Ez jó bemelegítő hozzá.
Na de ha már a meghökkenésnél tartunk, ha Mammon nem is tudott kizökkenteni a komor, hidegvérű vadász szerepéből, a Payne lány megteszi helyette. Épp elégedetten, kimérten figyelem a történéseket, amikoris a vadászlány hozzám lép és a csípőm köré fonódnak a kezei. A szemeim háromszorosára nőnek, akkorára nyitom őket, értetlenül meredek le rá az akcióját figyelve. Indulatosan rándulnak meg az ajkaim, de végül nem szólok semmit. Nehéz úgy bármire koncentrálni, hogy irreális sebességgel varázsolja le az övem a helyéről, miközben érzem a forró leheletét a nyakamon. Sértetten húzom a szám, de a fél szemem így is az eseményeken tartom. Fokozott készenlétben maradok, hogy megvédhessem a lányt, ha kellene. Nem mintha nem látnám, hogy jól boldogul. Az akció befejztével sem szólok semmit, csak némán figyelem Kaitylnt, még mindig az öves dolog miatt játszva csendkirályt. Egy halk morranással kapom ki a kezéből az övemet és gondosan visszafűzöm a helyére. Csak ezután lesz övé a figyelmem.
- Ha legközelebb azt akarod, hogy vetkőzzek, csak szólj. - Hogy ez egy zavaros poén lenne-e, vagy szavamon foghat, az nem tűnik ki a hangomból. Egyedül a tekintetem, az ajkaim sarkában megbúvó halvány mosoly árulkodik arról, hogy tetszett az elegáns kivitelezés, piros pont. De egy hatalmas fekete pont, hogy ilyesmivel húzta az időt. Nem mintha olykor nem lehetne játszani.
- Drakie, Drakie, Drakie. - Szólal meg ismét Mammon, a hangja pedig kísértetiesen hasonlít arra, amikor mind a tíz megnövesztett körmöd végig húzod az iskolai táblán. A tekintetemen fájdalom fut át, de nem adok lehetőséget Kaitnek, hogy megjegyezze.
- Azt hiszem nem. - Biccentek az angyal felé, aki némán, de annál erőteljesebben szenved. A pecsétek, amik a falon nem rég felszívódtak, most az ő bőrébe égve kezdenek megjelenni. Nem mondom, sokat látott vadász vagyok és az én gyomrom bírja, de ezt nézni is rossz.
Erős grimasz ül ki az arcomra. Mindenre számítottam, de erre nem. De én voltam az ostoba. Mammon erejét felhasználni bármihez... Feszülten dörzsölgetem meg a halántékom, amíg gyorsan átfuttatom a lehetőségeinket. A két nap vallatás során minden információt megszereztünk már Manakeltől. Szükségünk van még rá? Nem. Okozhat gondot, ha itt mindenféle dolgokat magába szív? Igen. Egyszerű a képlet. Kihúzom az övemre erősített angyalpengét és átnyújtom Kaitnek.
- Öld meg. - Ez parancs. Majd lesz másik angyalunk, akin gyakorolhat...unk.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Pént. Ápr. 28, 2017 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Drake arca elsötétül látva, hogy mi lett, a falra pillantok, ahol szépen lassan az angyali rúnák be ivódnak a vakolatba. Talán a pecsét volt, amit használtam, talán rosszul készítette el. Kérdően tekintek mesteremre, majd a fara pillantok, hogy lássa, hogy valami itt nem oké, valaki szórakozik velünk. Egészen keskeny vonallá húztam össze az ajkam, állkapcsom mereven tartottam, ideges voltam. Kérdésére nem tudok reagálni, hiszen azonnal megteszem, amire kér.

Villámsebességgel mozdultam, és nyitott tenyerével az angyal mellkasára csaptam. Akkora volt az ütés, hogy egy ember levegő után kapkodva terült volna el a földön, de Manakel üveges tekintettel bámult rá. Kezemben megjelent egy kés, amely aranylóan csillant meg, ahogy lesújtottam vele, az bele mélyed húsába. Szerencsémre éppen elég fáradt volt, hogy leterítsem. Keze fel lendült, és tudtam, mi következik, kicsit még támolygott, s kihasználva Drake jelenlétét hozzá siettem. Rá mosolyogtam, majd közel léptem hozzá, felhúztam Polóját, és dereka felé indult a kezem, Már azt hinné, az ember rosszat teszek, közel, szinte bele lihegve arcába, nem mozdulok, kezem dolgozik, s kirántom az övét, majd az övvel az angyal lábát célzom meg, ami így ostorként használ. Az szárnyas elterül, és ismét igyekszem gyorsan megkötözni őt. Ha nem lett volna ilyen kába, szinte biztosan több tapasztalat kellett volna nekem, hogy leterítsem, de ezt kihasználtam, jár a keksz!
A szárnyas ismét láncra verve, elégedett mosollyal szambázok Drake felé, és felmutatom szerzeményem.
- Azt hiszem ez a tiéd.- Jelentem ki, majd arcom ismét komor lesz, és össze kulcsolom kezem a férfi mellett.
- És most? Vissza rajzoljuk őket? – Kérdezem.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Pént. Ápr. 28, 2017 1:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Nem szívesen hagytam egyedül Kaitlynt a foglyunkkal, de neki is meg kell tanulnia, hogy nem leszek mindig mellette, hogy megmondjam mit csináljon. Ez pedig különösen most lett aktuális, mióta megütköztem a lovassal és magamba záram. Bármikor hajlandó lennék feláldozni magam a városom érdekében. Még ha az ár nagy is.
Tehát húsz percnyi séta után térek vissza a szobába, ahol kettesben hagytam őket. És nem tetszik, amit beléptemkor látok. A szemeim zöld szikrákat szórnak, ahogy előbb lenézek az angyalra, majd a mellettem álló Payne lányra. Mégis hogy engedhette ezt meg? Dühös vagyok, mert ostoba és felelőtlen volt. Mert mi van ha... baja esik? Azt már nem, az én felügyeletem alatt semmiképp.
Indulnék az angyal felé, de még azelőtt visszanyelem a kezdődő mozdulatot, hogy bármit tehetnék. Készenlétben ugyan, de maradok ott, ahol eddig, az ajtótól nem messze. Nyilván nem fogom hagyni, hogy bántsa Kaitlynt, de a lány helyett sem fogom megoldani a problémát.
- Ezt mégis mire véljem? - Teszem fel Kaitnek a kérdést. Biztos vagyok benne, hogy jól rögzítettük az angyalt, hisz két napja ott ül. Az persze meg sem fordul a fejemben, hogy ő engedte  volna el, bármennyire is próbálja Mammon ezt az érzést táplálni belém jelen pillanatban. Szavak helyett a lány igéző szemeibe nézek és a feltápászkodó vendégünk felé biccentek. Már ennyiből is tudhatja, mi a parancs. Juttassa vissza a székbe. Lássuk, elbír-e vele.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Szer. Ápr. 26, 2017 6:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Érzem hangjában a dorgálást, de én nem magunkra céloztam, hanem rá. Hiszen talán azért nem sikerült, mert mint ember nem tudta rendesen befejezni azt a pecsétet. Démoni erő kell ehhez, s mi nem vagyunk elegek.
Ingatom meg fejemet a válaszra.
- Nem- Suttogom közelebb hozzá, ismét belepillantok méreg zöld szemeibe, ajkamba harapok, és közelebb lépek. Nem tudom mit cselekszem, de testemet nem tudom irányítani.
Átlagosak? Huszonöt éve azt se tudták, hogy vannak természetfelettiek. Manakel közbe szól, pillantásom most az angyalra szegeződik, majd Drakere, ahogyan a fejéhez üt. Közelebb lépek, hogy Drakehez álljak szorosan, mielőtt elmegy, szemébe pillantok, és valami vissza tükröződik róla, amit nem tudok hova tenni.
Majd vezetőm kisétál. Egyedül maradok az angyallal. Késem ismét a kezembe veszem, majd elindulok irányába.
- Te ennél jobb vagy Kaitlyn- Suttogja, majd vért köp felém. Ügyes, manipulál engem, s tudom, hogy azért teszi, hogy meghagyjuk az életét.  Gonosz tekintettel kémlelem őt, s elindilok felé, majd a hátába vágok egyet.
- Nem.- Mondom. Manakel, pedig egy hatalmasat ránt kikötözött testét, és hiába a pecsétek elszabadul. Ott áll előttem, nagyobb nálam, de nem érdekel. Nekem támad, és én kihasználom hajlékonyságom, hogy a padlóra lökjem. Majd hallom Drake közeledését, és ahogyan lent fekszik, én Drake mellé állok.
„Nos” jön be ő is, és pillantja meg, hogy az angyal talán megtámad minket.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Kedd Ápr. 25, 2017 3:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Csodálom, hova lett Kaitlyn magabiztossága. Hol a tökös vadászlány, aki kellene hogy legyen? Persze azt teszi, amit mondok, igyekszik megfelelni. De érzem a bizonytalanságát, amit bevallom nem is tudok hova tenni.
- Kaitlyn. - Az angyal még kissé kába, így a Payne lányhoz fordulok. A hangom kissé dorgáló. Ember nem tud mit kezdeni a pecséttel? Egyrészt van alapja annak, amit mond. Másrészt meg, szerinte azért vagyunk itt, hogy felesleges körökkel üssük el az időt és olyan mágiával, amit nem tudunk használni? Kérlek. - Egy átlagos ember valóban nem lenne rá képes. Talán egy átlagos vadász sem. De mondd csak, mi átlagosak vagyunk? - Teszem fel a költői kérdést. Had gondolkozzon. Majd az angyal is hamar közbeszól. Úgy tűnik, valaki elég erőt gyűjtött a kakaskodáshoz.
- Állatok vagytok mind! Erre büszke a közösségetek? Egy ilyen vezetőre? A teremtés koronájának kellene lennetek erre nézzetek magatokra! Tudod mit, vezető? Megérdemlitek, amit... - Tudom én, hogy végződne. Amit tettek velünk, az emberiséggel. De Manakel már nem kap esélyt, hogy befejezze fájdalmában a szitkozódást. Szinte a szó közepén hajolok oda, és a kéz fejemmel olyan ütést kap az arcára, hogy kis híján borul, székestől.
- Vigyázz a szádra. - Sziszegem felé. Mammon elzárása miatt egyébként is könnyebb nálam kihúzni a gyufát. Nem kell, hogy olajat öntsön a tűzre. Az meg főleg nem, hogy Kaitlyn azt az oldalamat lássa.
- Puhítsd meg kicsit. - Paskolom meg biztatóan a vadászlány vállát. - Könnyebb lesz neki, ha nem küzd ellene. - Meg nekünk is. Azzal pedig az ajtó felé veszem az irányt. Nem szabom meg Kaitlynnek, hogy mit tegyen és hogy tegye. Csak elmegyek egy ráérős sétára a gyártelep köré és majd' húsz perc elteltével térek vissza.
- Nos?

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 24, 2017 8:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Hiába vagyok Payne, nem érzem magam annak. Nem érzem, hogy harcosnak születttem, csak azt, hogy jól kitanultam, azért mert muszáj volt. Mások a gyerekeiket, normális emberi életre nevelik, de ez itt más. New Yorkban, vagy harcolsz, vagy meghalsz, törvények uralkodnak. Én pedig alkalmazkodom, és játszom a szerepem, még akkor is, amikor nem hiszem, hogy helyes lenne.
Nem értem miért tekint rám máshogyan, úgy értem nem lája bennem a nőt, csak a potenciális kiképző alanyt, amit gyúrni lehet. Sokáig azt sem értettem, hogy miért kaptam tőle ezt a pecsétet.
Nem szeretem magamon hordani, de muszáj. A családban, viszont ezért igazi hős vagyok. Sokakat megváltoztat egy ilyen pecsét, kiszipolyozza a lelküket, de engem nem, csak olyan, mint ha nem hozzám tartozna ez az egész.  

Drake ott áll keresztbe kulcsolt kézzel, s érzem, tekintete lyukat üt belém. Miért pont én? Fordul meg ismét a fejemben, miközben érzem a meleget a kezem alatt, és a férfi fájdalmát.
Hirtelen elkapom a kezem, s rémülten pillantok rá. Nem azért, mert félnék a fájdalomtól csak meg még nem volt dolgom a kezemen kívül pecséttel.
- Talán ember nem tud mit kezdeni egy pecséttel, még ha félkész is. – Törlöm le a vért, látom a férfinek azért fájt, de nem azt a hatást értük el, amit akartunk.
Nézem Drake arcát, ahogyan bosszankodik, és ahogyan agyal, ilyenkor mindig van egy tipikus nézése.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 24, 2017 1:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Nem vagyok teljesen őszinte Kaitlynnel. Ha erősen akarunk fogalmazni, mondhatnánk azt is, hogy kihasználom őt. De meg kell tudnom, hogy egy vadász - az már csak bónusz, hogy kifejezetten egy Payne sarj - hogy bánik a pecsétemmel. Amiről persze tudom, hogy még nincs kész. Egyszerűen csak látnom kell működés közben, kívülről szemlélve, hogy javíthassak rajta. Ehhez pedig ő és egy kósza angyal tökéletes alanyok, na meg neki is jó lecke lesz a mai alkalom. Nem lesz könnyű és nem lesz szép. De épp erre van szüksége, még ha nem is tud róla. Én majd tudom, hogy mi a jó neki. Azt pedig még inkább, hogy mi a jó... nekem. Olykor talán túl kemény is vagyok Kaittel, de ez az egyetlen módja annak, hogy a legjobb kiképzést kapja. Ahogy annak is, hogy vadászként tudjak rá tekinteni, ne pedig nőként. Mert ismerjük be, szépen felcseperedett az utóbbi néhány év során.
Amikor a terveimről mesélek, elkapom a furcsálló pillantását. Tudom, hogy nem ejtették a fejére, hogy tudja ő is, egy emberben nincs elég szufla ahhoz, amit én állítok. Mégsem adok neki magyarázatot. A felettese vagyok, nem a haverja. Itt és most mindenképp. Másrészt meg elég természetesen viselkedek ahhoz, hogy az átmeneti furcsállás mellett ne gyanakodjon. Majd túllendül rajta.
Amikor Kaitlyn dolgozni kezd, néhány nagyobb lépésnyire, átlósan mögötte állok meg, ahonnan jól rálátok mindenre. Karba tett kezekkel, türelmesen figyelek, de a homlokom hamar ráncolódni kezd. A pecsét jelenlegi állapotában agresszívabb, mint hittem és teljesen használhatatlan.
- Állj le. - Szólok a vadászlánynak, ha pedig képtelen elengedni, akkor odalépek és ujjaim a vékony csuklója köré fonva húzom el az angyal mellkasától a kezét. - Elég lesz. - Ezután csalódottan méregetem az angyalt. - Ez siralmasabb, mint gondoltam. - Természetesen nem a lány munkájára gondolok, hanem a sajátomra, a pecsétre.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 3:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Zavartságomra egy apró mosollyal felel, ami nem az volt, amire számítottam. Nem ez a hm.. Mosoly, hanem az aranyos vagy, de hagyjál. Fura így kielemezni egy mosolyt. Majd furcsábban reagál. Megforgatja szemét, s én lesütöm enyémet, kissé szomorúan. A poros, kopott időtől elszenvedett padlót nézem, mindenhol berepedezett, s néhol még furcsa hangokat is ad.
Mutatni, csak nekem. Ettől felpillantok rá, ahogyan látom izgatottságát a szemében, kicsit furcsa is.
Hallom a hangján, hogy csak nekem mutatja ezt meg, s másnak nem, ami jó eső melegséggel tölt el.
Elővesz egy füzetet, amit már az idő, és talán az örökös forgatása kopottá tett. Érdeklődve pillantok oda. Ahogyan a kezembe nyomja. Ismét egymáshoz érünk, de gyorsan elrántom onnan, majd újra igyekszem nem a szemébe nézni, ezek után már nem merek többé úgy pillantani rá, félek, megint a megvető pillantást kapnám, hogy elutasít engem, mint nőt.
Nem titkolom magamnak, hogy vonzódok hozzá. Erős, határozott, és szexy. Kell ennél több? De nem lépném meg azt a lépést, anyám és idősebb bátyám tuti megölne, és a több ezer módon, amit ismernek.
Felvonom a szemöldökömet, és kérdően pillantok rá. Nem tudtam, hogy egy halandó képes ilyeneket alkotni.
- Szép.- Mondom izgatott mosollyal. Ahogyan elmeséli mit tud, érdekesen pislogok rá.
Igyekszem azt, amit elvár tőlem, így oda sétálok, s megvágom késemmel az angyalt, majd vérével a mellkasára rajzolom a jelet, amitől a férfi ordítani kezd, majd kezemet rá teszem a közepére, s érzem, ahogyan forr.
 ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 2:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Nem tudom nem észrevenni Kaitlyn pillanatnyi zavarát, amit nem az angyal okoz, hanem én. A kissé elveszett tekintetére egy igazán apró, futólagos mosollyal reagálok. Ami valahol atyáskodó, valahol pedig maga a férfi. A szemeibe nézek és érzem Mammon éhségét. Érzem, hogy a legocsmányabb betegségekkel akarja őt megfertőzni és végignézetni velem, ahogy meghal. Erre a gondolatra csak érdesen szemet forgatok és elengedem a vadászlány állát. Kait azt is hiheti, hogy neki szól. A gyermetegségének, a kétes zavarának. De erről szó sincs. Az arcomon játszó fintor kizárólag a lovasnak szól. Ha úgy tetszik egy néma beszélgetés köztünk, miszerint próbálkozhat, de innen nem fog kiszabadulni. Ha kell együtt szenvedünk majd az idők végezetéig, de ő nem megy sehova és nem árt többé senkinek, ha rajtam múlik.
- Szeretnék mutatni neked valamit. – Felelem immár újra összeszedetten, előhúzva egy bőrborítású füzetet a kis gurulós asztal alsó lapjáról. A lány hallhatja a hangomon, hogy amikor azt mondom, szeretnék neki mutatni valamit, azt úgy értem, hogy csak neki. Senki másnak.
Az elnyűtt füzet szinte magától nyílik ki ott, ahol szeretném. Sokat nyitogattam az utóbbi napokban. Kaitlyn elé állok, az angyalnak háttal, mintha azt sem ismerném el, hogy ott van, és a kezébe nyomom, hogy nézze.
- Egy pecsét tovább fejlesztésén dolgozom, ami vallatásnál hasznunkra válhat. Gabriel angyalainak szánom, de most még ő is jó lesz. – Nem fogok mindent a szájába rágni, ő is tudhatja, hogy mit várok el tőle. Azt, hogy ő csinálja. Röviden összefoglalom neki, hogy mit fog tudni az varázslat, amikor majd kész lesz. Ha az angyal nem működik együtt, vagy hazudik, a pecsét apró darabokra cincálja a kegyét, lassan és fájdalmasan, a porhüvelyt nem bántva. De még kezdeti fázisban van, mire végzünk vele, Manakel valószínűleg egy zselékupaccá válik, testestől, lelkestől, a porhüvely lelkével együtt. Van még mit finomítani rajta, Mammon módszerei kissé... hentes munkára emlékeztetnek. Nem arról van szó, hogy nagyok az elvárásaim Kaitlynnel szemben. Sejtem én, hogy nem fog tudni mit kezdeni egy félkész pecséttel, amit a bennem elzárt démon erejével próbálok összegereblyézni. De ha más nem, jó lecke lesz a nem szögegyenes nézetei miatt. Kicsit azért irigylem is. Hogy ő még látja a jót. Én nem.
- Meg kell tanulnod bánni a nehézsúlyú pecsétekkel is. – Hisz nem leszek mindig mellette.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 10:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Megláttam arcán, amire számítottam, én barom tartanám a szám. Megkomorodik arcom, és felöltöm magomra a szigorú domina szerepet. Családom szavai csengenek a fülemben, hogy vadászvér csörgedezik ereimben, nem inoghatok meg. Paynek születtem, nem lehetnek e fajta gondolataim, nem keríthetnek a hatalmukba ezek a lényeg. A föld az embereknek lett teremtve, akkor maradjon is a miénk. Hiába magam nem tudom becsapni, de mást igen, akkor ezt kell tennem, még ha néhány dologgal nem is értek egyet.
Látom, ahogyan kínzás elkezdődött, én pedig még mindig csak tartom maga. Mikor erősebben nyomja, jobban koncentrálok arra, hogy mit nyom meg, melyik fáj neki, s szívom magamba a tudást, hagyván a gyermeteg viselkedést. Talán az is közre játszik, hogy az angyal már nincs a toppon, talán arról is van sz, hogy egészen erősen megkínozták őt. De vajon megbújnak még a városban ilyen lények?
Bámulom Manakelt, és végig mérem, hogy milyen közelről egy angyal, hiszen erre fele nem túl gyakoriak. Drake megragad és tekintettem most az ő szempárját figyeli, ami kissé zavarba hoz. Bele bámulok mélyen méreg zöld szemébe. Figyelem, ahogy beszél, érzem leheletét az arcomon, kicsit a hatalmába kerít engem Drake Wallenberg, és igyekszem onnan ki kecmeregni.
- Mit akarsz, mit tegyek? – Mondom lágyan szinte az arcába. És ezzel megismétlem az első mondatot, ami érkezésemkor hagyta el a számat.  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Döbbenten hallgatom Kaitlyn szavait, cseppet sem rejtve a furcsálló tekintetet. Kíváncsi vagyok, mit szólna ehhez az anyja. Nem kapna cukorkát a véleményéért, az biztos. Ha ez most élesben menne, kiraknám, mint macskát... tudod. És kihallgatás közelébe sem mehetne egy darabig. Hisz az alany nem hallhat egy porszemnyi megbillenést sem a mi oldalunkról. Ez pedig erősen az. Olyan az egész, mint a gyereknevelés. Nem civakodhatunk felette az eltérő véleményekről. De ezért vagyunk most itt, hogy a Payne lány tanulhasson. Engem pedig már most meggyőzött arról, amit egy ideje sejtettem, hogy nem szögegyenes véleménye van az angyalokról, mint nekem és mint oly sok vadásznak. Szimpátia? Egy függetlennel?
Az eddig az ujjaim közt forgatott kést leteszem a kis asztalra, és megkerülöm a vendégünket. Mögötte állok meg, a vállaira csúsztatva a kezeimet, mintha masszírozni készülnék. Erről persze szó sincs. Csak állok felette, mintha egy tárgy lenne és Kaitet figyelem.
- A független angyalok nem a barátaink. És nem is ártatlanok. Ha Gabriel angyalai egy iskolabusznyi gyereket készülnének lemészárolni, egy ilyen angyal elfordítaná a fejét és nem tenne semmit. Mit gondolsz, ez ártatlanságra vall? – Ezzel az egyszerű példával indoklom meg neki, amit már oly sokszor elmondtam ez előtt is: aki nincs velünk, az ellenünk van. Manakel eltorzuló arckifejezésén tükröződik, hogy erősebben szorítom meg a vállát, egy-egy fájó pontot benyomva, de én csak bájosan rámosolygok a lányra, mintha mi sem történne.
- A kérdés sosem az, hogy miért pont New York. – Engedem el a szárnyast és újra a tanítványom mellé sétálok. Felé fordulva állok meg, de látom, hogy az angyal szinte fogva tartja a tekintetét. Egy ujjal gyengéden az álla alá nyúlok és egy határozott mozdulattal késztetem, hogy rám nézzen. – Miért pont ő? – Helyesbítem a kérdését. Miért pont New York? A válasz egyszerű. Mert ez a vadászok városa. Hogy ki próbál behatolni? Az sok részletet elárulhat. Nem mintha számítana a mai nap kimenetele. Ez az angyal csak azért van életben, hogy kísérleti nyulat játsszon. Kait mihelyt kiteszi innen a lábát, Manakel halott lesz.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 9:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Megforgatom mondatára a szeme, majd csuklómról leveszem a hajgumit, amivel össze is fogom a hajam. Vasajtó nyílik, én pedig előre megyek, és várom mi fog velem történni. Elképzelni se tudom, hogy megint mit talált ki nekem. Múltkori elég élénken él az emlékezetemben, ahogyan az a démon rám teszi a pecsétet, szinte még most is érzem az égett hús szagát.
Szoba minden részén rúnák. Szám is tátva maradt a látványtól, most már tuti valami nem oké vele. Persze, megértem, ha tudja milyen rúnák tartanak benn egy angyalt miért ne tenné? Méregetem őt, nem értem miért kellett bántani. Véres volt, és elgyötört.
- Hali!- Üdvözlöm viccesen, majd kérdően pillantok mesteremre, aki pszichopata nézéssel méregeti „vendégünket”. Azt mondja semleges. Akkor miért kell bántani? Fordulnak meg fejemben a gondolatok, és szinte már sajnálom Manakel-t, ahogyan ott megkötözve van.
- És, ha nem tud máshova menekülni? Ha Gabriel üldözi, ő meg nem akar sehova se lenni? Mit tudhatna? – Amit ki mondtam bántam, Drake e miatt tuti darabokra szed, ezért igyekszem keresni a jó választ.
- Hogy ki küldte, vagy miért pont New York? – Kérdezem értetlenkedve, hiszen fogalmam sem volt, hogy mire gondolhat. Egy független mit tudhat?
Hirtelen megpillantom, ahogyan Drake elgondolkodik, s keze ökölbe szorul, soha nem láttam ezt a nézést, ezt a vért kívánó nézést. De hirtelen abba marad.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Megvárom, amíg az ifjú Payne hozzám sétál, s már épp szóra nyitnám az ajkaim, amikor megelőz. Láthatóan megmosolygom. Milyen szorgos valaki. Ha olykor el is felejteném, az ilyen apróságokkal akaratlanul is emlékeztet rá a lány, hogy miért élvezem a társaságát.
- Fogd össze a hajad, Kait. Nem bálozni megyünk. – Jelentem ki egyszerűen, mellőzve a köszönést, ha már ő is így tette. Sokkal inkább hangzik jó tanácsnak, mint parancsnak, amit mondok. Mintha egy szórakozott kifejezés is bujkálna a szám sarkában, ahogy lenézek a szemeibe, és már fordulok is, fél kézzel betolva a nyüszítő vasajtót, hogy elférjen mellettem. Előre engedem a vadászlányt, őt követve pedig zárom magunk mögött az ajtót.
Az üres szoba kopott falait pecsétek díszítik. Nem vittem túlzásba, de biztosan tart. A fenéket nem vittem túlzásba, hisz a láncait is rúnák borítják. Láthatóan biztosra mentem. Ez az angyal innen nem megy sehova. Addig nem, amíg Kaitlyn meg nem kapja a mai leckéjét, de ki tudja. Talán utána sem.
- Ő itt Manakel. – Mutatok az ujjaim közt forgatott késsel a vendégünkre. A régi raktárszobának egyetlen bútora az a vasszék, amihez kötözve ül. Nem messze tőle pedig egy gurulós alumínium asztal, vallató eszközökkel megpakolva. – Állítása szerint független angyal, mégis a városunk határain belül szedtük össze. Mit gondolsz, milyen információkra van szükségünk tőle?
- Ezért tartanak ott a vadászok, ahol! Mert ártatlan angyalokat üldöznek ahelyett, hogy a valódi fenyegetésre koncentrálnának! – Köpi a szavakat a vendégünk. Úgy tűnik, valakinek felvágták a nyelvét. Ezidáig kezes bárány volt, már-már megalkuvó annak reményében, hogy elengedjük. Nekem a kezeim dühösen ökölbe szorulnak, és lejátszódik előttem, ahogy odalépek, újra és újra megütöm, érezve a kibuggyanó vér illatát! De nem teszek semmit, mert ezek nem az én gondolataim. Pusztán Mammon fortyog a pecsét szorítása alatt. Hamar túl is lépek a pillanatnyi haragon, és az angyalt teljesen ignorálva a lányra nézek, türelmesen várva a válaszát.

avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
67
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 5:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kiképzés
Drake && Kaitlyn
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:Egy ideje már érzem, hogy Drakkel valami nincs rendben. Mondjuk eddig sem volt egy kitárulkozó személyiséggel rendelkező ember, de most még zárkózottabb, és furább lett, mint eddig.
Úgy érzem, azért megérdemli a szerepét, hiszen kiérdemelte, hogy a családok fölött álljon, és ő legyen a vezetőnk, illetve a mentorom, amire büszke vagyok.

Egy régi gyárépülethez veszem utam, ahova Drake hívott engem, biztos most is kiképzésemről lesz szó. Csuklómon még kicsit éget a rúna, és furán viselem. Drake szerezte nekem, egy megkínzott démontól, anyám boldog volt, én viszont még félve viselem. Láttam már olyat, hogy egy démon leégette, hogy megszerezze azt a testet és mivel a testem Wallenberg közelében szokott lenni, bármikor áldozat lehetek.
Sétálok, s ahogyan emelem a lábam a port is felverem a kopár vidéken.
Megérkeztem, Drake biccent nekem.
Megpillantom az angyalt láncon. Nem mutatom, de szívem mélyén érzem, hogy ez nem helyes. Véleményem az, ha valaki nem Gabriel oldalán áll, s nem árt nekünk, akkor én mért bántsam, de New Yorkban élek, ahol a törvények nem ilyenek. A törvények olyanok, ha ők ártottak nekünk, mi is tegyük ezt, amit megértek. Saját családom elöl, s mesterem előtt titkolom nézeteim.
Megállok nem messze Draketől. Nem szólal meg, köszönni sem köszön, csak a komor nézés. Így én szólalok meg.
- Mit kell tennem? –- Mondom a férfira meredve. Le esett, hogy nem anatómiát fogunk tanulni, hanem kemény kínzási technikákat.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 22, 2017 3:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Kaitlyn & Drake
Alig két hét telt el a Mammonnal folytatott finom kakaskodás óta. Érzem, ahogy próbálja mérgezni a lelkem, de a pecsét most még biztosan tart. Gúzsba kötve vajmi esélye van beleköpni a levesembe. Persze kár lenne tagadni, hogy én is érzem, előbb-utóbb meg fog gyűlni a démonnal a bajom, de most még maximálisan képes vagyok ellátni a feladataimat, mint vadász és mint vezető. A mellékhatások meg, mint a fokozott agresszió, nem nagy ügy. Még csak nem is feltűnő, hisz nem azért vagyok abban a pozícióban, amiben, hogy cukorkát osztogassak.
A mai körutat mégis kihagytam, hogy kellemest a hasznossal alapon Kaittel foglalkozhassak. A minap az embereim begyűjtöttek egy független angyalt a külterületen. Alig néhány méterrel, de a városom határain belül húzta meg magát. Az ilyesmit szigorúan vesszük, de őt se nem űztem ki, se nem öltem meg. Itt ül velem egy légtérben, láncra verve. A bilincsekbe énoki rúnák vannak vésve, ártalmatlan. Meg nem is valami bőbeszédű. Ő lesz a pártfogoltam mai feladata. Hogy érdekel-e, hogy független, vagy épp ártatlan? A legkevésbé sem. Nem a kényelmes időket éljük. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Különösen, ha tilosban járva New York védelmét próbálja élvezni, mert ő épp ember szeretne lenni.
Egy régi gyárépületben élvezheti a vendégszeretetem az angyal, nem messze onnan, ahol két nappal ezelőtt összeszedtük. Kaitlynt is ide hívattam. Jóval hamarabb érkeztem, mint a megüzent időpont. Ő kilencven percet kapott arra, hogy befejezze, amit épp csinál a város másik végében és megjelenjen előttem. A nagy csarnokban várom a lányt, egy félreeső, de észrevehető sarokban, a résnyire hagyott vasajtó előtt, ahonnan épp kijöttem. A szoba mögöttem nem túl nagy, mellékraktárnak használták a gyártósoron. Ott tartom az angyalt.
Nem mozdulok túlzottan, mikor megérkezik a vadászlány, akire várok, csak biccentek neki, amikor észrevesz. Kedvelem Kaitlynt, és bár egyesek már azt kiváltságnak tekintik, hogy személyesen foglalkozom vele, ne hidd, hogy előjogai vannak. Sőt, szigorúbban bánok vele, mint mással. Azért teszem, hogy erős legyen. Pusztán jónak lenni édes kevés és nem szeretném, ha ezt a nehezebb úton tanulná meg.


Utolsó Poszt Pént. Nov. 11, 2016 8:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

   Judas & Andariel


Szerencsére elég hamar magamhoz térek az eszméletvesztésből, így bár fel tudom mérni a helyzetemet, segíteni jelenleg még nem tudok magamon. Próbálok körbenézni, segítséget hívni, több levegőt kapni, de semmi… Minden másodperc iszonyatosan lassan telik, és bár halhatatlan vagyok, azért arról fogalmam sincs, hogy mi történne, ha elégetnének. Azt is túlélném valahogy? Vagy ha igen, milyen áron? Eszem ágában sincs kipróbálni, így bár a törmelékek nem mozdulnak testemről, én mégis megpróbálom azokat ismét eltolni, mert vesztenivalóm nincs, de ha csak félig sikerül, talán tudok menekülni.
És ekkor jelenik meg valaki mellettem, szinte a semmiből. Hirtelen fel se fogom, hogy mit keres ő itt és hogy nem lett baja, a kérdései viszont eljutnak tudatomig, arcom pedig szinte azonnal borússá válik.
- Milyen kérdés már ez? Beszorultam és nem óhajtok porrá válni! És rohadtul nem kényelmes, segítsen már! – képtelen vagyok kedvesebben kérni, egyszerűen feldühít az, ahogy és amit kérdez. Normális ez a pasas egyáltalán? Nem véletlen gyűlölöm az embereket… Amikor viszont még be is akar etetni azzal, hogy ez egy álom, halkabbra veszem a hangom és szinte sziszegem neki.
- Na ne szórakozzon velem, tisztában vagyok a helyzetemmel. Minek hazudik egyáltalán? – ettől kinek lesz jobb? A kép viszont a következő pillanatban áll össze, amikor kezével átnyúl a rajtam lévő törmelékeken, majd végül az én testemen is. Ha van faj, amelyiket jobban gyűlölöm az embereknél, akkor azok az angyalok. Így már értem, hogy miért csinálta ezt, azt akarja elhitetni velem, hogy ő nincs itt, hogy mindezt álmodom. Furcsa módszer, én soha se használtam, de vajon ő hogyhogy nem tudja, hogy mi vagyok én? Az oké, hogy én nem érzem az ő jelenlétét, de fordítva ez nem így szokott lenni, én is éreztem régen a bukott angyalokat, de talán ez most jobb is így. Csináljak úgy, mint egy ember? Talán az lenne a legcélszerűbb, mert a bukott angyalokért nincsenek oda, főleg úgy, hogy én a démonok oldalán állok jelen pillanatban, így talán ideje lenne visszafognom magam és segítőkészebbé válnom. Remélem időben ide fog érni, fizikai valójában is. Szerencsére az épület tervrajza a fejemben van, így hamar tudok válaszolni is a kérdésére, nem kell semmilyen papírt se előhalásznia.
- Az alagsorban. A bejárattól balra, nagyjából 10 méterre van egy ajtó, az vezet el a lépcsőhöz az alagsorba, ott pedig már rögtön látni fogja a főszelepet. Időben vissza fog érni? Nem akarok még meghalni… - harapok ajkamba, próbálva játszani a szerepet, de eszem ágában sincs megtagadni tőle a kért információkat, mert ezzel most nekem segít. Még mindig nem értem, hogy került ő ide, hogy miért pont engem készül megmenteni, de talán a véletlen hozott így össze minket. Ki kell derítenem, hogy ki ő, csak előbb jutasson ki innen, méghozzá élve.Utolsó Poszt Csüt. Okt. 20, 2016 2:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Andariel
Alig vettem fel a szolgálatot, mikor befutott a riasztás. Az öltözők még a földszinten vannak, és én onnan jöttem, tehát a filmekbe illő lesiklást a rúdon kihagytam a repertoárból. (Pedig oltári buli. Egyszer ki kell próbálnod.) Nyűgös vagyok, félig még arcomon az álom, ezért senki nem lepődött meg azon, hogy az autóban ülve hátra vetettem magam az ülésben, és úgy tettem, mintha aludnék. Még legalább tizenöt perc, mire kiérünk a helyszínre. Addig van időm felmérni a terepet. Általában nem szoktam ezt tenni. Az emberi módszerek tökéletesen megfelelnek, és most se akaródzik kivételt tenni... de szemtanúk beszámolója szerint emberek vannak odabent, az alapterület pedig nagy. Nem csak széltében-hosszában, hanem több emelet magasan is. Nincs sok remény rá, hogy lesznek még túlélők. A detonáció állítólag hatalmas volt. Megbonthatta az épület alapjait is, mert ismét csak szemtanúk elmondására hivatkozva: több emelet összerogyott.
Tehát a helyzet megköveteli az angyali közrelépést. Akkor is, ha nem fizikai testben teszem meg. A tudomány ezt asztrális kivetítésnek nevezi. Én nem tudom minek hívjam. Az a lényeg, hogy az autóban lehunyom a szemem, a következő pillanatban pedig a megadott épület előtt vagyok. Sötét van, és senki nincs itt. Még állítólagos szemtanúk sem. Csak átfut az agyamon ez a gondolat. Elraktározom későbbre, de érdemben nem foglalkoztat. Ami érdekel, az épület falain belül van.
A földszint teljesen, az első emelet utca felőli oldala részlegesen beomlott. Oda érkezek először, mint a száraz villámlás: nincs hangja, nincs előjele, csak átcikázik az égen, te pedig vakarod a fejed, és azon tűnődsz, hogy láttad-e egyáltalán. Nem látott senki.
A földszinti két halott semmiképp. Érzem a szagot, a detonáció közvetlen mellettük következett be. Azonnal meghaltak.
Nem volt ilyen szerencsés a lépcsőfordulóban rekedt ember. Őt lassan, kegyetlen ráérősséggel préselte agyon egy betonelem. Utolsó leheletét még éppen láttam.
Az egyik emeleten négy túlélő. Szétszóródva különböző pontokon. Biztosan szétrebbentek a detonáció pillanatában. Az egyik férfihoz odamegyek. Látszólag semmi baja, csak retteg. Megmerevedett a félelemtől. Nézem a tekintetét, és az őz jut eszembe, ami meglátja a reflektort, és úgy megijed, hogy képtelen mozdulni.
-Figyeljen. – sürgetőn  szólongatom. Adnék neki egy „ébresztő” sallert, amit a sokkos emberekkel szoktak csinálni, de most nem a fizikai valómban vagyok itt. – Hé! Balfék! – csettintek az arca előtt. Semmi. Ott hagyom. Nagy a füst, nincs biztonságban, de a többieket is fel kell mérni, hiszen rajta kívül még hárman vannak. A következő állomás egy szőke nő, akit részint maga alá temetett a törmelék. Féltérdre ereszkedek mellette.
- Hogy vagyunk? Hogy vagyunk? Kényelmesen fekszik? – Látom, hogy ébren van, mi több: ép észnél van. Próbálom olyan magasan tartani a vérnyomását, amennyire lehet. Most az a legrosszabb ami történhet, hogy elalszik itt nekem. Szóval szemtelen vagyok, kicsit lekezelő, kicsit köcsög is, de ez most az ő javát szolgálja. – Nincs eszméleténél. Ez egy hülye álom, nem kell megijedni, nem esik bántódása. – egyik anyagtalan kezemet a nőt takaró törmelékekre teszem, mintha megpróbálnám eltolni azokat. Akadálytalanul siklik át a kezem a beton elemeken, a nőn, és a padlózaton is. Közöltem vele, hogy ez egy álom (és tekintve a reménytelen helyzetet másra nem is nagyon következtetne az átlagember), szóval nem aggódok azon, hogy engem őrangyalnak néznek, vagy ilyesmi. Csak teszem a dolgom. – Oké. Hazudtam. Csúnya dolog volt, beismerem. Az a helyzet, hogy menthetetlen nagy szmötyiben van, ha nem mondja meg hol van a gáz főszelepe. Már érezni a kénkövet. Hamarosan berobban. Tudok segíteni magán, de előbb maga segítsen nekem. Legalább a tervrajzot mondja, hol találom.


Utolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 2:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

   Judas & Andariel


A cégem folyamatos fellendülést mutat, mostanra pedig elértük azt, hogy bővülnünk kell. Nincs elég hely a gyárban, így vennünk kell egy másik épületet, hogy nőjön a termelés, és így a bevétel, ezért is tartok jelen pillanatban New York egyik elhagyatott gyárépülete felé. Úgy tudom, hogy már évek óta eladó ez a hatalmas terület, méghozzá jó áron, de eddig még nem vette meg senki. Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka, de itt a tökéletes lehetőség. Kevés pénzért egy jó befektetés.
Hallottam olyan történeteket, hogy az emberek szellemeket láttak az épületben – az építkezés során elvileg több munkást furcsa baleset ért és nem egy veszítette itt életét - , de én biztos vagyok benne, hogy mindez badarság. Létezik Menny és Pokol, de szellemekkel még angyal koromban se akadtam össze. Egyszerű mendemonda, mely most hozzásegíthet majd engem ehhez a területhez, amelyet személyesen is meg szeretnék nézni, még mielőtt nagyobb kiadásokat engednék meg magamnak. Természetesen néhányan, akik nekem dolgoznak már kint vannak a területen, így nemsokára én is beparkolok fekete BMW terepjárómmal, majd néhány perc múlva már a munkásaimmal beszélgetek. Szeretnék mindent megnézni, így ennek megfelelően viseletem is kényelmes, nem fog akadályozni a mozgásban. Egy fekete felső van rajtam, világoskék színű farmernadrággal és fekete cipővel, csak semmi magassarkú vagy szoknya, így talán gond nem érhet. Hajam egyébként kibontva, kissé hullámosan omlik végig hátamon, kék szemeim körül pedig némi fekete smink van. Csak minimálisan, éppen annyi, hogy kiemelje szép szemeimet és bájos arcomat.
Fiatalnak nézek ki, ez miatt már sokan lenéztek a konkurenciák közül, de mára már tudják, hogy a kor nem számít. Ők azt hiszik, hogy huszonévesen értem el mindezt, pedig már több, mint 500 éve létezem, így van némi előnyöm velük szemben, főleg úgy, hogy több embert védtem már az évszázadok során, őrangyalként mellettük voltam, így volt lehetőségem bizonyos dolgokat megtanulni tőlük, amelyeket bukott angyalként hasznosíthatok. Eleinte még nem jártam ki az ilyen felmérésekre, de mostanában rájöttem arra, hogy jobb nem sok mindent bízni másokra.
Az idő telik, mi pedig egyre nagyobb részt járunk be az épületben, a legfelső szintre érve pedig kicsit távolabb kerülök a csapatomtól, hogy megnézzek még pár régi irodahelységet, hátha használhatóak lesznek a jövőben. A baj pedig nagyjából akkor következik be, amikor beteszem a lábam az egyik ilyen helyiségbe. Nem az én hibám, fogalmam sincs, hogy kié, az is lehet, hogy egyszerűen az épület akarta megadni magát, de körülöttünk minden megremeg, majd mintha valami robbanás történt volna, úgy kezd el összedőlni néhány oszlop és fal. Próbálok menekülni, hogy minél előbb biztonságos helyre jussak, de túl magasan vagyok és túlságosan is zárt részen. Az embereim is magukat mentik – vagy legalábbis próbálják -, így van, aki még a tűz előtt sikeresen kijut a gyárból, de akad, aki bent ragad, velem együtt, sőt, olyan is, aki az egyik törmeléknek hála életét veszti. Fogalmam sincs, hogy a tűz minek következtében keletkezett, az események olyan szinten felgyorsulnak körülöttem, hogy képtelen vagyok kihátrálni belőlük. Gyenge, emberi testem nem tud megvédeni a felém repülő törmelékektől, így nemsokára már a földön találom magam…
Bizonyára csak néhány percig lehetettem eszméletlen, mert most, amikor kinyitom a szemeimet, akkor kezdenek el a lángok befelé merészkedni az irodahelységbe, melynek padlóján fekszem, rajtam pedig nehéz törmelékekkel. Kapok levegőt és tudom mozgatni a végtagjaimat, a gond csak az, hogy leemelni nem tudom magamról azt, amely sakkban tart, így hiába próbálkozom, egyre nehezebbé válik a légzés a füstnek hála, így némi köhögés közben küzdök az életemért. Az élve elégetés az egyik legkegyetlenebb halál, és minden esély megvan rá, hogy nem a füstmérgezés fog előbb végezni velem, hanem a lángok, mintha a Pokol így hívna magához.
A kiszolgáltatott, nyomorult helyzet némi könnyet csal szemeimbe, miközben kiabálni próbálok, hátha valaki meghallja kétségbeesett hangomat. Rosier… Vajon ő tudja, hogy mikor kerülök bajba? Ha most itt lenne, biztosan segítene, ő megvédene engem, de félek, hogy nincs itt. Mi van akkor, ha soha többé nem láthatom? Nem! Nem lehetek gyenge, már rég nem vagyok az, az utolsó erőmig küzdeni fogok, így bár testem több helyen véres és horzsolt, ruhám is szakadt pár helyen, megpróbálom összeszedni magam, velem nem ilyen könnyű végezni. Hallom, hogy odakint mintha sziréna szólna, de túl magasan vagyok, biztos nem érnek ide időben, legalább valahogy az egyik ablakig el kellene jutnom, hogy szólni tudja, én itt vagyok, mégis, a fizikális erőm túl gyenge ahhoz, hogy felemeljem a rajtam lévő nehéz köveket.
Gyűlölök erő nélkül élni, gyűlölöm azt, ami a bukásommal járt.Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2