Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Queens •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Queens - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
211
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Képességem :
☩ Multi :
Ophilia
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 27, 2018 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Athan
The beauty of insane
Arcom fintorba fordul, hallgatva az idegen férfi szavait. Hát persze, ő is a begyöpösödött gondolkodásmódot vallja. Éljünk biztonságosan, egészségesen, vigyázzunk magunkra, mégis minek? Előbb utóbb, úgyis megdöglünk, tudván, hogy úgyis kevesen mehetnek a jobb helyre, a legtöbbje még így is a pokolba jut. Lehetsz te bármilyen fitness-lady, válhat belőled bármilyen jóhiszemű politikus, a végén úgy is a pokolra jutsz és mondjam el, hogy miért? Mert az elméd tele van keserű gondolatokkal, rosszindulattal. Gyűlölsz embereket, kik talán ártottak neked, talán hozzád sem nyúltak, lényegtelen az egész. Nem vagy szent, senki sem az.
Szóval, akkor…
- És emiatt váljunk unalmassá? - hajtom fejemet félre, egészen addig, amíg a nyakam már derékszögbe nem áll a testemhez képest. Mint egy rossz horrorfilmből szabadult kísértetlány. Még a sminkem is tuti, hogy elfolyt a szemem alatt, de csodálkoztok? Egy széndarabbal próbálom megtartani a gyönyörű feketeséget. Nincsenek már professzionális sminkek, a természet erejét kell erre használnom. - Ha már úgyis bármikor meghalhatunk akkor legalább élveznénk a nyomorult életünket - vigyorodok el újra, jelezve a másik számára, hogy ó, én igenis élem a azt a bizonyos életet. Ráadásul nem is akárhogyan.
- Dehogynem megérte! - mutatok körbe a kihalt utcaszakaszon. A szél port kap fel, megpörgeti a levegőbe majd lerakja egy épület aljába. - Az ember bukásra ítéltetett. Azért, hogy elcsábuljon, hogy engedjen a gonosznak, a gyarló gondolatoknak. Kínozni való lelkeknek, kiket a ropogós angyalszárnyúak jó útra akarnak téríteni, viszont… Mindenki jobban tudja, hogy a pokolban van az igazi buli - nevetem el magamat. Éreztem Belial segítségével, hogy milyen is a pokol kínja, az égető érzés a bőrödön, a lelkedet marcangoló érzések. Mily mennyei volt. Ábrándosan sóhajtok fel az emlékek hatására. Igen. Én odavaló vagyok.
- És mégis kinek hiányzik? Nekem ugyan nem - vonom meg a vállamat. Ha itt lenne, én sem élnék. Vagyis nem engedném, hogy megtudják, hogy mi vagyok, nem mintha a nagyfatert át lehetne vágni. De legalább várnák meg, amíg eladom a kis lelkemet egy gonosz kis démoncikáknak. - Mókásabb nélküle a világ - szó se róla, én élvezem a jelenlegi helyzetünket. Bár, ha több ember lenne… kevésbé tűnne fel gyilkolászási hajlamaim. Mégis senki se essen tévedésbe. Nem kívánom a világ pusztítását, hiszen a démonok emberek nélkül semmit sem érnek.
S ezt apám is tudja. Miatta életben kell ezeket tartani.
- Jaja, persze, angyalpenge, meg szent olaj - forgatom meg szemeimet. Sokkal nehezebb egy átkozott szárnyast megölni, mint egy démoncikát. Ez teljesen nem ér. Igazságtalan ránk nézve. Pf. - Nem hinném, hogy az elmúlt pár évezredben zavarta volna őt a szabad akarat rossz döntései. Mármint az öreget, hisz akkor már rég elpusztított volna mindent… Mindent… - nevetem el magamat újra. Ami azt illeti… Rohadtul nem tud érdekelni, hogy hol van, mi lesz csicskáinak sorsa.
Rohadjon éhen az összes.
Vagy inkább egyen mind angyalpenge-pitét.
- Színes? - tekintek le a kezembe tartott fekete ruhára, majd magam elé emelem. - Tudod, hogy a fényes az nem jelent egyet a színessel? - tekintek hol az ipsére, hol a napfényben káprázó ruhára. De aztán csak a vállam megvonva, dobom át az egyiken. Ott egyelőre jobb helye lesz.
- Én? Keresek? - teszem ijedten a szívem helyére a kezemet, hogy aztán enyhén előredőlve kezdjek el fékezhetetlenül röhögni. - Egy tollast? - nevetem tovább, melyet aztán hirtelen hagyok abba. - Aranyom, én mindent keresek, de mocskokat sose. Nincs rájuk szükségem. S egyébként is, Hermésznek a lábain voltak a szárnyak - öltöm ki rá játékosan a nyelvemet. Számat újra szélesre húzom. Ha tudná, hogy a képzeletembe milyen kép él róla, máris nem hinné, hogy nincs fantáziám, de ezt hagyjuk meg a jövő zenéjének. Majd később, ha oly kegyes leszek megmutatom neki. Mondjuk szájának felvágása közben. Húzzuk mosolyra eme csinos, morci arcocskát.
- Repültem… Szárnya nélkül - vigyorodok álnokul. A szabadesés gyönyörűsége, amikor súlytalan zuhansz a föld felé, és semmit sem tehetsz ellene… Pedig lehetne tenni. Tudhatnék tenni, ha lenne valaki, ki angyalszárnyakat ragaszt rám.
- Mit tudom, én hogy üldöznek-e minket. Amúgy is szégyen, ha egy démon egy emberrel kefél - fintorodik el arcom. - Hát még ha gyerek születik belőle - jó, tudom, az én esetem más. Engem direkt teremtettek. Akarattal. Célja van apámnak velem, de erről senki sem tudhat. - Összetartás meg… Édesem a világ legromlottabb emberei vagyunk - nevetem el magamat, miközben lassan sétálok közelebb hozzá. - Ott szúrjuk a másikat hátba, ahol nem szégyelljük, hogy saját javainkat szolgáljuk inkább - alávaló, gaz népség vagyunk. Én ezt sose tagadtam, soha nem is fogom. Messze állok a szenttől, rohadtul nem érdekel más sorsa, az enyém a fontos. No meg az öregé.
- Ennyivel nem fogod elsusmákolni kilétedet - vigyorodok féloldalasan, álnokul. - A rébuszok nálam nem működnek és lyukat sem beszélsz a hasamba - noha megpróbálhatja, én élvezném, ez biztos.
- A világ mindig is érdekes volt - vonom össze szemöldökömet. Ki ő? Miért beszél úgy, mintha nem ebben a korban élne?
Tűzgyújtására szemem sem rebben, erre még egy alsórangú démon is képes. Mélyet szippantok dohányomból, majd a füstöt egyenesen ráfújom. Nem zavartatom magam, nem vagyok sem kedves, sem előzékeny. S élvezze a kis finomszagúságot.
- Akkor mesélj Hermész, mi vagy te. S utána válaszolok a kérdéseidre. Egy kérdés tőlem, egy tőled - vigyorodok az arcába, előtte állva. - A talán pedig nem elfogadható opció. Ne akard tudni, hogy mit tennék veled, ha nem válaszolnál - villannak meg szemeim vészjóslóan.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Why are you serious?
I talk, I smile, I laugh too

But be carefull when I'm silent
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Queens - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 25, 2018 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


☠️ Kihalt utak szépsége

Kyara & Athan
szószám: 872 • Credit:

 
Nem zaklatja fel, hogy ilyen, így nyugodtan figyeli, ahogy újra vigyorra nyúlnak ajkai és ahogy fürkésző tekintetével keres valamit, ami elárulhatná, kivel is áll szemben, vagy épp bármi mást. Nem kívánja, hogy belelásson bárki fejébe, terhelő képesség lenne, és minden meglepetés eleje elszállna, amit a másik okozhatna. Kíváncsi, már amennyire képes rá, de egyelőre türelmesen hagyja, hogy kiszórakoztassa magát, akármennyire is messze járnak a gondolatai. Ő sem teljesen a jelenben él, szokása a múltban merengeni, hiszen ahhoz méri azt, ami körbeveszi őt, mármint a várost tekintve. Akkoriban nem így néztek ki, más volt a felállás, a berendezkedés és hát a technológiáról nem is szólva, még ha ennek csak a fakuló árnyait figyelheti meg. És mások az emberek is, illetve a lények is. Minden. Sokat mereng még, talán ez elmarad majd, ha megszokja, hogy nem a láda unalmassága, hanem ez az ugyan élő, de kissé romhalmaz veszi körbe. Valamit valamiért idekint is működik, visszaköszön és elkíséri őket. Idő kell, de bizakodó. Mindig lesz jobb, vagy hát.. nekik rosszabb.
- Mindenki az lenne, aki tudná, hogy egy kevés is elég a véghez – nekik is akad félnivalójuk, bár ugyan nem félnek, nem rettegnek, de az ő tudatában ott csend a jóslat, és figyel rá. Félni nem félt sosem, talán nem is képes rá.
- Ezzel nem mondasz újat, elvégre ezért került ki az első páros is a Paradicsomból. Lassan beigazolódik, hogy nem érte meg teljesen – kedvtelve követi a kés tekintetét, miközben saját kezei a zsebében pihennek ismét. Nem fenyegetés a kés látványa, ennyitől nem érzi kevesebbnek tőle, egy pillanatig sem akar támadni, csak megfigyelni. Az emberek, ahogy felvázolja őket, valóban sosem voltak szentek, és nem is fognak változni, akkor sem, ha azzal kiválthatnák az új világ felüdülését. Egy ideig-óráig menne, de sokáig nem, örökké nem. Elvégre, azért vannak a világban a szorgos kis démonok, hogy csúnya dolgokat sugdossanak a fülükbe, már ha valakinek biztatásra van szüksége. Ez nem mindig szükséges.
- Sok van neki. Vagyis volt. Úgy tudom nincs a közelben – konkrétan még a föld alatt sem. Hogy hol lehet? Eddig nem kapott rá választ, és nem is nagyon akar, mert minek akarná őt keresni. Nem ez a vágya, és nem is a feladata, hogy felkutassa és arról kérdezze, mit hoz a holnap. Ha az angyalai előtt sem jelenik meg, akkor miért lenne másképp pont vele. Fejét csak enyhén billenti félre, annyira, hogy a penge valahol másutt csapódhasson a földbe. Nem zavarta ezzel meg.
- Az angyalokra gondolsz? Ők sem örök életűek, csak tudni kell, hogy kell megszorongatni a torkukat – nem egyszerű az de nem is lehetetlen. - Azok rettentően merevek és parancsokat néznek. A szabad akarat az embereké, csak épp rosszul sült el a kísérletezés. Megesik, hogy néha a dolgok nem úgy vannak, ahogy eltervezik – anyjuk lenne erre az élő példa, ha még velük lenne, de már nincs, rég nincs. Ha őt is bezárták volna, érdekessé vált volna minden, kitörve biztosan erősebben rombolna, mint maga az angyalsereg. De ő nincs itt.
- Oh, hát gondolom mivel csak úgy csettintésre nem terem, így.. így. Felőlem ellophatod mindet, engem nem érintenek az ilyen színes vacakok – hiszen nem épp átlagos, bár nem látott még senkin ilyet, nem égeti a vágy, hogy a szakadt holmijait erre cserélje. - Abban jársz, ami kényelmes – hagyja rá a ruhatémát, mert ő biztos nem olyan, akivel ezt megvitathatja, főleg nem az aktuális túlélő divatot. Az utolsó dolog, amely érdekli.
- Unalmas? Miért is? Te gondolsz másnak, mint ami vagyok. Szárnyakat keresel, olyasvalakit, aki messze van innen – és akkor ő unalmas, mert nem képzelődik. Miért akarna ő hírnök lenni? Isten szolgája? Az lenne a legnagyobb csúfoskodás, amelyet megérne a világegyetem. Nem szolgája ő különösebben senkinek sem, és nem fog holmi szerepeket sem játszani.
- Repültél már szárnyakkal netán? - ha ennyire tudja, hogy milyen, akkor biztos megtette, akár más tollával ékeskedve, akár nem, csak épp henceg. Fura lány ez, annyi szent, de nincs mit tenni, nem fogja tudni megváltoztatni, és nem is akarná.
- Ohh, akkor nem vagytok összetartó népség, csak ennyi érdekelt. De akkor úgy gondolom üldözik őket, hmm – érdekes de nem meglepő. Már gondolt erre az elején, ezért is lepte meg az, hogy ő itt van, kint van, és él. Ritka dolog. Ahogy azt se hiszi, hogy ártatlan, de rá nézve mégis. Nem folyik bele különösebben. A cigaretta előkerül és meglepve figyeli ahogy az ajkai közé fogva próbál tenni valamit vele. A szaga nem túl bizalomgerjesztő még így sem, hogy nem kapott lángra. Valóban furák..
- Sok apróság, sok hatalmasság. Ha úgy adódik, még ennyi sem lesz, de hát.. nem is fontos, meg fogja mindenki tudni úgy is, ha eljön az – nem köti mindenki orrára egyelőre, nem a legokosabb dolog még tőle sem. Apró mosoly jelenik meg az arcán arra, hogy érdekesnek nevezi, és lassan de biztosan erősebb kérdések és kíváncsiság ébred fel benne. Sose tagadta, hogy nem lenne az, gy újszülöttnek minden érdekes, és hozzá mérve a lány igencsak az.
- Érdekes nekem maga a világ – húzza ki a kezét a zsebéből, és felé nyújtja lassan, amin egy apró láng jelenik meg. Bizonyára erre van szüksége. - Athan vagyok, nem Hermész és kétlem, hogy tudnál arról, mi vagyok. Elég régi történet. De ha mesélsz, talán én is azt teszem.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Queens - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
211
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Képességem :
☩ Multi :
Ophilia
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 25, 2018 11:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Athan
The beauty of insane
Nem tudom, hogy ki ez az ipse, de azt kell mondanom, hogy felettébb szórakoztat. Sőt mi több. Aljas vigyor terül szét ajkamon, gondolataim már rég máshol járnak. Vajon miféle szerzet ez. Nem fél tőlem, nem tart tőlem, így biztos, hogy nem ember. Vagy ha az is, akkor elég magabiztos a balga, hogy így beszél velem, hogy ily merész velem szemben.
Honnan van ilyen önbizalmam? Egyszerűen csak tudatában vagyok annak, hogy valójában mire is vagyok képes. Sokan - még a démonok is - lebecsülik a félvérek erejét. Persze, hisz nekünk csak a telekinézis jutott, mi? Azonban ha belegondoltok ez a legnagyobb ajándék, mellyel Lucifer atyánk adhatott nekünk. Ha tisztában vagy a világ működésével a fizikával, az atomok részecskéivel és ha elég kitartó vagy, akkor rájössz, minden képes vagy mozgatni. A levegőt, a füstöt, a lángot, a vizet, a tárgyakat. Bármit.
Minél többet gyakorolsz, annál jobb leszel. Nem ma jöttem rá, hogy ki is vagyok, igaz elmondani sem akarták nekem. De így járnak azok, kik kifüstölik mások agyát. Mi vállunk igazán veszélyessé, főként ha a fejünkbe veszünk valamit és igazán makaccsá válunk.
- Naná, félénkek - vigyorodik, egyik kezemmel magamat ölelve, a másikat magam mellé kitartva várom, hogy Kín belerepüljön mancsomba. Olykor elgondolkozok, hogy nem is én irányítom kedvenc vágóeszközömet. Annyira a minden napom részévé vált az ő mozgatása, hogy már koncentrálnom sem kell miatta. Olyanná vált, mint a lélegzés. Nem egy perfekt szint, ezzel is tisztában vagyok, de fiatal vagyok még. Ami késik, ugyebár… - Igazából tökre gyarló népség, csak tetteik a jóságot. Oh, de ahogy alkalmuk adódik rá, akkor vetik csak le az álarcukat, megmutatván igazi arcukat - vigyorodok továbbra is, mint aki pontosan tudja, hogy miről is beszél.
Az emberek vadállatok, ezen nincs mit csodálkoznunk. Zárjuk össze két széplélekű egyént, adjunk a kezükbe egy kést és közöljük velük, hogy csak az egyikük élheti túl. Minden gátlásukat levetik, egymás torkának ugornak, a létfenntartás ösztöne kerekedik felül rajtuk. És ilyenkor bármit megtesznek, bármit. Taszítsd őket a szakadék szélére és bárkivé válnak a kérésedre utána.
Mindig rájövök, hogy én mennyire is szeretek szórakozni ezekkel a népekkel. De kár, hogy egyben annyira gyűlölőm őket, hogy a hideg ráz tőlük. Főleg, ha tetetni kell, hogy egy vagyok közölük. Brr.
- Szerintem ez a heppje, ha engem kérdezel, de persze nem kérdezel - legyintek kést tartó kezemmel. Upsz, hogy a markolat kicsúszik ujjaim közül és egyenesen elhalad a fickó mellett, enyhén megvágva az arcát, ha amaz nem hajol le? Bocsi, teljesen véletlen volt. - Gondold el milyen unalmasak lennének, ha örökké élnének. Egy ilyen fajt már teremtett, nem tetszett neki, aztán jöttek ezek a szarrágók - vonom meg a vállamat. Nem kendőzöm el, hogy valójában mily érzéseket is táplálok ezen férgek iránt. Már ha lennének érzéseim. Valahol mélyen, legbelül talán van. A felszínen elég ha semmi sem érint meg igazán. Hadd lássák csak ezt.
- Akkor miként érted? - teszem csípőre a ruhámat tartó kezemet. Fejemet enyhén félrehúzom. Tényleg, de tényleg érdekel, hogy akkor hogy értette. - Ha nincs szükségünk ruhára, akkor ha az egyik elrongyolódik, mibe kellene járni? - nézek végig magamon. Szakadt farmer, szakadt felső, kopottas bőrkabát. Foszlott tornacipő. Ami azt illeti számomra így kényelmes, eme ruhát a közelgő bulira tervezem felvenni. Már ha lesz még valaha valahol. Elnézve az embereket valahogy nincsenek partiképes állapotban.
Látszólag meglepődik találgatásomon, én pedig vigyorogva figyelem reakcióját.
- Jaj, ne legyél már ennyire unalmas, te is! - eresztem le enyhén vállaimat, fejemet az ég felé emelve. Miért, miért nem érti soha senki a poénjaimat. Meglehet, mert néha nem is poénok ezek. - Hermész, valahogy viccesebben él a fejemben, akkor legyél is olyan - körözök kezemmel, mint egy igazi királynő. Még ha az lennék, de a szerepet tökéletesen le tudom játszani. Az leszek, kinek látni akarsz, egészen addig, amíg én úgy akarom, hogy annak láss. - Persze, hogy lehet könnyebben is - forgatom meg szemeimet. - De a szárnyalás érzésénél nincs is jobb a világon, Hermész - igen, ez lesz a neve. Illik is hozzá, hogy miért? Nem tudom. Bármi is lenne a neve, nem illene hozzá. Valahogy nem tudnék mást elképzelni. Tudjátok, van az az érzés, amikor ránézel egy emberre és… tudod, hogy mi az Igazi neve, ami rá illik. Vagy amikor ismersz egy nevet - mint például Hermész - de nem tudsz hozzá arcot kötni. Majd látsz egy illetőt és beléd hasít a felismerés: Ő az!
- Akadnak - vonom meg a vállam érdektelenül. - Gondolom én. Nem tudom, nem tartunk anonim félvér találkozókat. S meglehet azok is inkább meghúzzák magukat, oly unalmasak - sírok fel lassan. Nincs hát már semmi sem ezen a világon, mely szórakoztatna engem? Jah de, ez a fickó!
Akkor vigyorogjunk újra.
- Hé! Még nem ismersz nem tudhatod, hogy mennyire is ártatlan vagyok - teszem sértődötten szívem helyére a kezemet. Furcsa, érzem, hogy dobog, de csak ennyi. Egy szerv, mely az életemet táplálja, semmi több. Igaz ez most sem ér igazán semmit. Basszus, miért nem tudok hosszabb ideig komoly lenn? Enyhén előrehajolva nevetem el magamat.
Kabátom zsebébe nyúlva kezdek el benne kotorászni, amíg elő nem veszek egy doboz cigarettát. Egy szálat kivéve belőle, illesztem fogaim közé, hogy aztán lázas keresésbe kezdve keressem a gyújtómat.
- Nem fárasztod magad, te szegény pára, hát mily sok dolog lehet az életedben, melyből nem futja ez? - pimaszkodok, szemeim rávillannak, ahogy látom, hogy kényelmesen helyet foglal egy régi áramellátó dobozon. Azt hiszem, hogy ezek még működnek, a városba.
- Dehogynem, a világ nagy részét - bólintok helyeslően, aztán szöget üt a fejembe. Majd negyed évszázada tart az „apokalipszis”. Ez meg mégsem tudja, hogy mi van itt. - Tudod, te is érdekes vagy - vigyorodok álnokul. - Te egy kérdést, én egy kérdést, és így mindenki megkapja, amit akar - lépek közelebb hozzá. Cigim továbbra is meggyújtatlanul hever számba.
- Mi vagy te? - teszem csípőre immár mindkét kezem, megállva előtte. Most ez érdekel a leginkább.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Why are you serious?
I talk, I smile, I laugh too

But be carefull when I'm silent
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Queens - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 25, 2018 3:02 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


☠️ Kihalt utak szépsége

Kyara & Athan
szószám: 700 • Credit:

 
Ráér, szerencsére, nincs időpontja, így természetesen kutató kíváncsisággal figyeli az apró, vagy épp a nagyobb változásokat abban, ahogy a lány viselkedik. Mert miért ne. Odabent minden kiszámítható volt, és kevés inger, idekint minden vibrál, és nem tudja előre a menetrendet, vagy épp azt, hogy mások, akik a közelébe kerülnek, miként viselkednek. Nem tagadja, hogy ilyen hosszú idő után ez üdítő tud lenni igazán. És úgymond elsőre nem is a legunalmasabbak egyikébe botlik bele, bár nem rajong azért, ami, de nem válogat, beéri azzal, ami van. Érzi, hogy akadnak még errefelé élők, bár fogalma sincs, hogy azok is olyanok, mint ez a lányka, vagy épp mások. Fura környék, fura emberekkel és.. kicsit több, mint emberekkel. Ritka kincs? Talán.
Heves mozdulatai igencsak izgága és kusza jellemet mutatnak. Nevetése furcsán cseng a lepusztult környezetben, mint valami absztrakt alkotás, amit senki se ért, csak a hozzá hasonlóak. Idefele látott egy kopott festményt, amelyt hosszasan tanulmányozott, és bár lehet nem volt fénykorában sem drága holmi, csak másolat, mégis, mint a művészet egy apró szelete, szinte vonzotta a tekintetet és kitűnt. Valahogy ilyen hatása van neki is.
Ameddig kiszórakozza magát, rendes turista módjára tekintget körbe. Hírbe sem volt még annak idején, és most elkésett, mint a világ összes részén. Késő bánat, megold majd mindent idővel, gy inkább visszatekint, foglalkozik a más témával, amely előtte nem hever, inkább pattog. Ennyi energiát.. Sosem vélte erősnek egy félvért sem, kevesebbek kaptak, mint amennyit lehetett volna, vagy épp mint ők, olyan mint egy kiaknázatlan lehetőség, és persze bosszantás is. A démonoknak sikerült az, nekik milyen könnyedén, míg ők mennyit munkálkodtak, és semmi haszna. Hasztalan ezen gondolkodnia, mert csak begurul, és akkor máris nem lesz ennyire barátságos.
- Hmm? - tér vissza a normalitásba, miután elkalandozott. - Félénkek? - ennyi? Ez nem újdonság, mindig rettegtek attól, ami más, ami erősebb vagy épp nincs rá magyarázatuk. De nem is ez a fontos, úgy véli, a másik csak játszadozik, nem veszi komolyan. Nem is erre kérte, csak egy apró véleményre. - Persze, mert könnyű megölni őket. Isten olyannyira elvolt azzal, hogy tökéletes legyen a külső, és képesek legyenek egyszerre járni és beszélni, hogy azzal már nem foglalkozott, mennyire tartósak a játékai. Megesik. Sokszor – vonja meg a vállait, és abban azért egyetért, hogy mégis érdekesek, azonban nem mindegyik. Igenis van, akit eltipor, mert már idegőrlő vagy épp akadályozza abban, ami számára fontosabb mint egy élet. Az égiek könnyen elbántak velük, talán ez fájt a teremtőjüknek annyira.
- Nem úgy értettem, de ahogy jólesik, és kényelmes – nem bántaná a pőreség sem, a vágyak nem tiltott dolgok, noha tudják, a légyottoknak nincs gyümölcse, semmi sem tiltja azt, hogy megtegyék. Az mindig csak jó.
- Tessék? - kitalálja, hát persze. Nagyon de nagyon ügyes lenne, ha valóban jól tippelne, de még a közelébe sincs. Sőt, kissé még sértő, hogy valami tollas vadbaromnak hiszi, de csak egy csalódott sóhajjal rázza meg a fejét, hogy ez sajnos nem nyert. Hogy felfedje-e micsoda pontosan? Úgy véli, ezzel elindítana egy lavinát, amely hosszú mondatokká híznának, mi is ő pontosan, kicsoda, és a többi, a lány pedig nem annak tűnik, aki ilyesmire kíváncsi. - Nem, nem vagyok hírnök és sosem voltak szárnyaim. Ormótlan darabok, könnyebben is lehet közlekedni. Bár nem hiszem, hogy rá fogsz jönni a válaszra, én azonban tudom, te micsoda vagy. Akadnak még erre félvérek, vagy te vagy az, akit nem koncoltak fel? - nem fogja sosem vissza magát, ha kérdez vagy beszél, az a fajta aki kíméletlenül őszinte, és persze aki nemigen tanulta meg, hogy manapság hogyan is illik társalogni. Ó, te angyal a ládában, félkész munkát eresztettél ki. Noha, beégni nem fog, mókás pillanatok akadhatnak.
- Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy egyikünk sem ártatlan – nem lát a múltjába, de biztosan nem bibliaszakkört találna. - Nem említetted a neved, de valóban. Sosem fárasztom magam azzal, hogy megjegyezzem – kényelmesen helyezkedik el egy egykori alacsony, elektromos szekrény tetejére ülve. Csak pár lépésnyire volt, a rozsda rágja, de célnak megfelel.
- Hát nincs? Nem irtottak ki senkit? Ez kedvesem.. ez is egy vég, és sosem tudhatok, mikor lesz állandó. Majd ha eljön a valós hírnök, megmondja. De mivel engem látsz, közelebb került kissé – mert nem sakkozni, és járdát seperni lettek ők kieresztve. Valami készül és lesz is.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Queens - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
211
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Képességem :
☩ Multi :
Ophilia
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 24, 2018 10:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Athan
The beauty of insane
- A tűzzel játszok, nézem miként ég porrá minden - dúdolom halkan, nem igazán törődve saját környezetemmel. Miért is tenném, ha az emberek meg is látnának, mely sajnos nem történik meg, sem mernének a közelembe jönni. Pedig nem bántanám őket. Becsszó! Tisztára kedves lennék hozzájuk, csak egy icurka picurkát vagdosnám meg őket! De csak azért, mert megérdemlik a gazok. Nem érdemesek a szép életre, senki sem az.
Valójában az egész világ rothadandó. Beteg az elménk, álszentek vagyunk. Képesek vagyunk azt hinni, hogy jobbak vagyunk másoknál. Pedig azonban ugyanolyan bűnös a szentnek kikiáltott lélek, mint a velejéig romlott. És hogy ezt honnan tudom? Oh, aranyom, ez igazán egyszerű. Az ilyen álszentek füstölték ki teljesen az agyamat.
Hangosan kacagok fel az emlékre. Persze, értem én, hogy ennek most meg kellene hatnia és szomorúvá, vagy idegessé kellene, hogy tegyen, de… Nem tesz. Ha az nem lett volna, nem jövök rá, hogy ki is vagyok valójában. Jó, rájöttem volna, de csak később…
Miért kalandozok el én mindig? És mit keres a kezembe egy flitteres ruha?
Egyáltalán az imént min is járt a gondolatom? Jaj! Már megint valamelyik énem az!
Háh! Komolyan vetted, mi? Kacagok újra csak, hangosan a világba. A semmibe. Miért legyenek gátlásaim egy gátlástalan világban? Az őrült világban csak az őrület adhat kiutat neked, semmi más.
- Nézzük csak… - fordulok az idegen felé. Úgy tűnik, őt annyira nem érdekli, hogy kik is követőim, melynek rengeteg magyarázata lehet: vadász, démon, angyal. Mh… mi lehet még. Jah igen, félvér! Add, Lucifer, hogy félvér legyen! Már unok egyedül lenni eme világban! De nagyon ám! Add, hogy az legyen, légyszi, légyszi! Kell egy vetélytárs, kit meg kell ölni! -Félénkek - veszem elő első ujjamat, majd sorba a többit is. - Valami különös oknál fogva, féltik az életüket - rázom meg a fejemet, miközben áttérek középső ujjamra. - Semmi humoruk nincsen. Persze állítják, hogy van, de hát… pf… - legyintek egyet, azok meg a humor? - Esendőek, nem képesek tanulni, újra meg újra elkövetik a hib… oh de hát emiatt épp érdekesek! - vigyorodom el. Miért, miért unalmasak? - Jah igen! Rettegve ülnek otthon, és nem engedik, hogy játszam velük - biggyesztem le szomorúan szám szélét. Olyan kis gonoszok. De tényleg azok. Miért nem engedik, hogy egy picikét szórakozzak rajtuk? Igen, nem velük, hanem rajtuk. Kín is olyan rég látott már vért.
Ruhámra siklik tekintetem, mely hirtelen ugrott a kezembe. Nekem aztán közöm sem volt ehhez! De nagyon nem!
- Nincsen? Akkor most meztelenül kellene járnom!? - vidulok fel. - Hát ez nagyszerű hír! Várj, várj, kitalálom, te vagy a, ühm… - húzom el ajkamat jobb irányba, felgyűrve azokat egy pontba, oly benyomást keltve, mint aki erőőősen gondolkozik. - A hírnők! Miért nincsenek akkor szárnyaid? - fintorodom el csalódottan. - Hermésznek is volt - vonom meg a vállamat könnyedén, immár érdektelenül. Gyorsan változik hangulat? Ne csodálkozz ezen. Ahogy azon sem, hogy nincs két egyforma sem.
Ajkam lekunkorodva figyelem, miként hull a porba drága teremtményem.
- Az egy család egész heti élelme volt! - mutatok a tetemre vádlón. - Mily faragatlan vagy te - rázom meg a fejemet, mintha nem is én loptam volna el, és játszottam volna vele. Ha rajtam múlik, nem jön már utánam a gaz áruló. Még hogy más erejének enged és az enyémet semmibe veszi. Akkor rothadjon is meg ott.
- Én? Hát de én csak egy aranyos, kedves kis járókelő vagyok! Egy ártatlan lányka! - biztosítom erről. - Mondanám, hogy én nem tudom, hogy ki vagy, de már kitaláltam, hogy Hermész vagy - vonom meg a vállamat. Bármi is legyen a neve, a Hermész jobban illik hozzá. Ha akarja, ha nem. Így járt. - Mellesleg, ha nem akarod megjegyezni a nevemet, akkor nem mondom meg. Ha igen, akkor sem, lényegtelen az egész. Minek az amúgy is, ahogy mondtad, világ vége van - majd körbe nézek. Látványosan.
- Habár, ahogy elnézem a világ még áll. Mondd, te biztos, hogy jól végzed a munkádat? - fonom kezeimet keresztbe mellkasom előtt.
[/quote]


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Why are you serious?
I talk, I smile, I laugh too

But be carefull when I'm silent
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Queens - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 18, 2018 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


☠️ Kihalt utak szépsége

Kyara & Athan
szószám: 588 • Credit:

 
Tény és való, hogy nem a legkerekebb így a dolog. Az egész elzárás előtt annyian voltak, ameddig csak kevesek képesek elszámolni, és valamennyivel könnyebb volt a szórakozási lehetőség is. Már szinte látja maga előtt egyesek fájdalmas arcát, ami akkor kúszott fel ábrázatukra, amikor jobban körbetekintettek egykori birtokaikon, játékszereiken. Nos, mindig abból kell gazdálkodni, ami adott, vagy ha mégse, akkor csináld meg magadnak, hogy jó legyen. Embereket nem tud és nem is akar teremteni, nem is most áll neki annak kitanulásához, de szerencsére mindig nagyon dúskált a kreatív ötletek terén ezen a világon. Mivel annak idején és most is kapott instrukciókat ahhoz, hogy mihez és hogyan nyúljon, így jogosan érzi magát egy kicsit előnyben, ha szabad ilyet mondania. Miért ne tehetné amúgy? Eddig se tiltotta senki, csak odabent kicsit túlságosan össze voltak tömörülve, és lehet, de csak lehet, hogy megkopott más is a mágián kívül. Vagy csupán fáradt, ami ismét egy nagyszerű újdonság – bár nem a szó szoros értelmében, velük kapcsolatban sok minden csak átvitt értelem és metafora. Jaj, hogy a művészet vajon ma hol tart vagy hol nem? Az egy másik nap feladata lesz.
Kezei a zsebében pihennek, nincs szüksége arra, hogy bármivel is védje magát, hiszen nem érez veszélyt, kicsit sem, nemigen leledzenek erre olyanok, akiktől tartani kéne egy sóhajtásnyi időre is. Csak egy.. nő. Fiatal, szertelen, semmi sem áll az útjában, vagy épp nem érdekli. Igen groteszk a látvány, ahogy észleli hogyan közlekedik pontosan, kik is a kísérők mellette, ámbár az ő lelkét – vagy annak helyét -, nehezen lehet felzavarni ilyesmi dolgokkal, mégis, még sok-sok évnyi kihagyás után is érdekes kép lehetne ez egy galériában. Ahogy eleinte csak követi, mi is a célja, vagy épp annak a fejetlen valaminek, úgy lehet tanulja annak, ahogy mohó módon vetemedik rá a lopásra, amely már nagyon rég, az idők kezdete, de főleg a bűnök démonjainak megjelenése óta mardossa eme lényeket. Mindig a legjobb, mindig a legtöbb, és csak neki. Valami ilyesmi, hisz ők is lopnak valamelyest, de csak a célszentesítő eszköz végett, nem hajtják a kicsinyes vágyak efféle kerekei odabent. Könnyedebben tudna véget vetni a mutatványnak, annyi ereje és tudása még bőven akad, azonban inkább csak szavakat használ, mintsem valamit vagy épp őt a levegőbe repítse. A meglepetés ereje mindig nagyszerű, és azért nem volt az a kettő akkora társaság, akikkel megelégedett volna, így újfent az öröm sajátos formája köszön vissza.
- Ez egy nagyszerű kérdés, miért unalmasak? - felel a kérdésre kérdéssel, noha válaszötletei akadnak. Mert gyengék, kicsinyesek, szürkék, meg egyszerűen emberek. Érti ő, miért dobta fel a költőinek szánt kérdést.
- Üdv neked is – biccent a fejével, ízlelgetve a szavakat. Sok nyelven szólalt már meg, ezen talán kevesebbszer, és szereti ízlelgetni. No meg, nem hiszi, hogy az óegyiptomi nyelvezetben jártas lenne. - Engem nem érdekelnek a rongyok, elvégre már senkinek se számít. Úgy tudom vége volt a világnak – azért még kissé puhatolózik, mi is a pontos tényállás, elvégre a nő többet tudhat nála, kivéve, ha őt is bezárták valahova, akkor viszont egy cipőben ücsörögnek.
- Erre yincs semmi szükség – pillant a morbid állatra a vállán, majd csak meglegyinti, mintha port akarna lesöpörni onnan, és az állat mozdulatlan hull a földre, az, ami eddig mozgatta, egyelőre megszűnt. Nem szokása játszadozni, de kényelmesen lépked közelebb a másikhoz. - Igazából te leptél meg, nem a kis.. játékaid – mutat a kés, meg a dög felé, elvégre a félvérek.. Nos, nekik olyan nem sikerült, annak idején nem volt sok, és idejét se tudja, mikor látott valaha olyat, amit nem téptek szét az angyalok, vagy maguk a szüleik.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Queens - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
211
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Képességem :
☩ Multi :
Ophilia
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 18, 2018 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Athan
The beauty of insane
Nem ártana már végre valami új göncöket beszerezni. De annyira fárasztóak az emberek az ostoba vásárlásukkal. Teljesen időpazarlás, és amúgy is. Ami nekem tetszene, az sehol sem lenne meg. Vagy ha meg, tudod, hogy ki adna érte annyit. Még hogy én vagyok az őrült, mi?
Habár ha jobban belegondolok, ebben a mai világban, már az sem érdekelné senkit, ha kirabolnánk egy boltot. De áldozatok nélkül semmi buli nincs benne. Ajkam lebiggyed a gondolat hallatán. Szakadt nadrágba, tépett trikóba sétálok a lenyugvó éjszakába. Az ég egyik boltját már a koromfeketeség uralja, a másikat még megszínesíti a napkorong - bár inkább pusztulna el az is.
A tavasz közeledtével könnyed bőrdzsekit vonok magamra. Hajamat könnyedén simítom hátra, öt ujjammal fésülésével. Két kedvenc késem most is hűen társaságomat élvezik. Lépteim nyomát csókolják a feltört betonba. Karcos hangjuk visszhangzik az épületek között. A környék mégis kihaltnak tetszik. Hangosan felnevetve fordulok kettőt saját tengelyem körül. Késeim még ezt is lekövetik - persze, hisz ez a dolguk - olykor szikrákat hánynak. Én olykor a belemet, ők a szikrákat, megérdemlik ők is, ahogy én nem az előbbit, de ez már részlet kérdés. Ha egyszer végre majd démonná válhatok, nem lesznek ilyen problémáim. Addig pedig minek éljek a mértékkel, amikor a mértéktelenség ennyivel szórakoztatóbb?
Hol is tartotta?
Jah igen. Új ruhák. Nem sikerült még találnom semmit, de cserébe találtam az egyik épület előtt egy félig megkopasztott, levágott fejű tyúkot. Balga emberek, miért hitték azt, hogy biztonságban van itt kint? Hogy az emberek még foglalkoznak mással is saját magukon kívül? Büntetést érdemel az ehhez hasonló gondolkodásmód. Szóval elcsakliztam azt is, még az sem zavart volna, ha bárki észreveszi. Sajnálatomra azonban nem így történt. Pedig úgy elszórakoztam volna egy védekező emberrel. Nézni, miként leheli ki a lelkét, majd tér vissza az életbe.
- Miért vagytok ily unalmasak emberek? - háborodok fel, teljes jogosságomba. Hiszen, ha valami, akkor pont ez nem ér. Irritáló. Egy szónak is száz a vége, mégpedig az, hogy szereztem még egy csirkét is. Ki, még le nem vágott lábain tapcsikol utánam. szárnyait két oldalra illegeti menés, ahogy szedegeti karmos végeit. Feje pedig… Talán azzal megelégszenek majd az emberek. Ez most sokkal…
- Oh… - sóhajtom el magamat, egy flitteres ruhát figyelve a kirakat ablakába. Szavam egy pillanatra akad csak el. A következő pillanatba véletlenül pár kőtörmelék töri be az átlátszó kirakatot, én pedig behajolok a kívánt ruháért.
S végre ezt valaki meglátja!
Vidáman fordulok az idegen felé.
- Hát hálllóóóó - köszöntöm jókedvűen, az ellopott holmival a kezembe, melyet… eszem ágába sincs visszaadni. - A kezembe ugrott - vonom meg egyszerűen vállamat. Késeim és persze a tyúkom is megállt velem együtt, s egyöntetűen nézünk az idegenre.
- Jaj de faragatlan vagyok! - csapok homlokomra. - Fejetlen, köszönj szépen és mutatkozz meg! - utasítom a félcsupasz állattetemet . Néha már fel sem veszem, hogy én irányítok valamit, annyira hozzászoktam a gondolatához. Ezért is lehet, hogy groteszk mód pukedlizik a jószág, még testét is megdönti hozzá. Szárnyait széttárja. Csapkodni kezd velük, félmeztelen testéhez hangosan csapódik. A magasba emelkedve közelít az idegen felé és röppen annak vállára. - Óóó - ámulok és csak bámulok. Neki adom a csirkét, oly cukik együtt. Megfordulva hagynám is ott a fickót, ha nem lenne más még számára.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Why are you serious?
I talk, I smile, I laugh too

But be carefull when I'm silent
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Queens - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 18, 2018 4:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


☠️ Kihalt utak szépsége

Kyara & Athan
szószám: 602 • Credit:

 
Talpa alatt egykoron valaha hasznos holmi roppant darabjaira, miközben Queens utcáira érve tekint körbe. Az angyal szavai igazak voltak, volt némi fenntartása az egésszel kapcsolatban, de utólag azt kell mondania, tényleg nem bírnak hazudni. Vagy nem is akart. A hely, amelyen egy szebb napon ezernyi ember taposott, élte az életét és azt hitte, semmi sem ronthatja el azt a szép napját, vagy épp rosszabb már nem jöhet, mégis elérkezett. Csak egy nagy rakás szemét, táborok és rettegés. Egész otthonos, mintha csak a ládikából nem kifejezetten ők másztak elő, hanem az a romlás ami odabent dohosodott velük együtt. Annyira sajnálja, hogy nem lehetett itt akkor, amikor a vész lecsapott, és az embereknek veszniük kellett tömegesen. Ó, nem lelkekre akart volna vadászni, vagy épp harcolni, csak szemlélni szerette volna ezt a mészárlást, mint valami fickó a moziban, kukoricát majszolva és kényelmesen elhelyezkedve.
Még ebben a formában is képes valamelyest lenyűgözni őt az, ahogy a semmiből, abból a kezdetleges – mégis a maga módján fejlett – civilizációból idáig emelkedett. Noha sok mindenről fogalma sem lenne, ha működne, elég csak azt nézni, ami maradt, és máris elárulja, hova jutottak, mielőtt a szakadékba csúsztak. Kellemes órák köszöntenek rá, egy ideje ugyan már kikerültek, mégis voltak dolgok, amik miatt kicsit elcsúszott az utazása. Csak az alapján tudott tájékozódni, amiket tollas ismerete osztott meg vele, ha hosszas nem is, de némi munka után. Elcsigázottnak nem mondható tagjait élvezettel ropogtatja kifele, és tovább halad a nedves aszfalton, beszívva a város egyedi illatát. Még most, sok-sok évvel az utolsó elhaladó autó után is igencsak bűzös, a csatorna odalent pedig csak hab az egészre, még ha minden meg is állt, lappang és úgy maradt, ahogy egykoron megkezdték. Egyiptomban kissé kellemesebb volt a széljárás, bár ott a semmi közepén nem hinné, hogy bármi is közlekedett volna, ez pedig az újdonság, amelytől orra ráncosodik, arcára pedig fintor ül. Valamit valamiért, úgy néz ki, a kényelmes életért a mocsokkal kellett fizetniük. Öltözete talán túlságosan friss és üde ahhoz képest, amely az erre tévedőké lehet, de ő csak abból a megfakult plakátból próbált tudakozni, amely egy épület oldalán pihent, és mivel annak idején, amikor becsukták őket, még igencsak más volt a mód, ideje volt kicsit frissíteni a külsején is, valamelyest. Ha feltűnő, ha nem, kényelmes. Testvérei a saját útjuknak indultak, bizonyára mindenki meg akarja nézni magának a pusztulást, és persze kiélvezni, hogy újra szabad lehet. Nem bánja, hogy most egyedül maradt, a kapocs még mindig él és mozog, azonban neki már illett egy kis szabadság, ahol nincsenek egy kupacban és nem kell örökösen rájuk fanyarodni. Talán ezért is kapott a két új lehetőség után a ládában, azt se figyelve, mennyire tetszik ez a másikaknak. Eleve mindig ilyen volt, nem fog némi raboskodás változtatni azon, hogy kíváncsi az újra. És ez úgy néz ki, idekint sem lesz másképp. A környék nagyrészt kihalt, mégis érzékel valamit, amelynek irányába fordulva kezdi el követni. Nem kell sietnie, akit akar, azt bizton utol is ér, még ha ereje telje már eléggé meg is fakult. Elvégre, ha minden rendben lett volna, kinyitják azt az átkozott ládát belülről, nem pedig csak vágynak rá. Mindegy. Minden rendben lesz. A lényeg ott hever előtte, vagyis épp teszi a dolgát, fogalma sincs mit művel épp csak a jelenlétet érzékeli, és azt, hogy valami nagyon nagyon furcsa.
- Mi a fene – hangja se nem halk, se nem hangos, de ha a nőstény kivételesen nem süket, biztosan meghallhatja, ahogy a közelében feltűnve mereszti rá kígyószemeit egy pillanatra. Arcán nincs annak jele, hogy támadni készülne, sőt, már-már barátságos, ahogy letekint a finom vonásokra. Ha nincs egyedül, ha igen, nem tágít, nem olyan könnyű elzavarni őt. Talán megzavart valamit?

Mivel itt már csak szellemek játszanak, bátorkodtam szabadnak tekinteni a helyszínt.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 24, 2016 10:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Oh én szintén vártam ezt a pillanatot – vágom rá határozottan, miközben mosolygok rá az idegenre. Próbálom nem lebuktatni magunkat azzal, hogy nem barátokként viselkedünk. Ha ennek a személynek ilyen védelemre van szüksége, akkor megkapja ingyen. Én nem fecsérlek túlságosan sok időt azzal, hogy mind felmérjem, mármint a kis csoportot. Kit érdekel pár rövid életű? Befelé húzom a újdonsült barátnőmet a Queens-be, miközben azon vagyok, hogy teljesen felmenjünk a tetejére. Ott biztosan nincsenek zavaró elemek, s tán a látvány is magával ragadó, legalábbis abban reménykedek. Végül elkezdek vele beszélgetni, ahogy mással szokás, s talán igazából is jó barátokká válunk. Sosem szoktam fogadni, mert biztosan elbuknám.
- Szóval nem annyira ismered a környéket – mondom neki, azonban egyáltalán nincs vele gond. Egy mosollyal próbálok neki jelezni, hogy nincs semmi gond.
- Semmiség, bár igaz a fuldoklás az igazi volt. - ejtem ki a szavakat, mikor meghallom tőle, hogy nincs semmi értéke. Egyből vitába szállnék vele, azonban az tart vissza, hogy esetleg magamra haragítanám. Csendben hallgatok, míg végül csak elmondom a véleményem.
- De bizony van értéked! A szépséged, az eszed, a becsületed, a bizalmat, a szüzességed és ki tudja még mi mindent. - magyarázom kissé kikelve magamból, mert sosem értettem, hogy az emberek hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Áttérünk a nevem témájára, így az arcomról azok a neheztelő vonások lassan tűnnek el.
- Köszönöm. Írországban -Válaszolom arra a választ, hogy hol kellett volna megszületnie.Mikor meghallom az ő nevét, akkor kisebb bókkal kedveskedek neki.
- De lágy hangzású a te neved, Sophie. Olyan, mint egy pihe-puha plüssmaci, akit vétek lenne kihagyni. - mosolyodok el, miközben a szavaimhoz igazodva átkarolom egy ölelésre. Mikor elengedem, akkor tudatom vele, hogy milyen magas az épület.
- 120 – ejtem ki egyszerűen, miközben azután megtudom, hogy nem fél a magasságtól.
- Valóban nem félek, sosem féltem. Talán most különösnek találsz, de én természetesnek érzem, mint bármi mást. - adok egy hosszabb választ. Egy kisebb szünet után folytatjuk az eszmecserét.
- Nem itt élek. New York egy csendesebb helyén lakom – mondom neki, miközben ha beléptünk a liftbe, akkor megnyomom a legfelső gombot, ami az emeletre visz fel.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 24, 2016 9:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Saaphiel && Sophie
What a beautiful night(mare) ~

Szorongás. Ezt érzem, valahányszor emlékeztetem magam, hogy két világ között bolyongok. Hiszen nem vagyok egészen ember, de angyalnak sem tudhatom magam. Mi lennék hát? Születésem óra vékony, áttetsző, mentális érzetű fal rekeszt el mindentől. Kételyekkel körbevéve nőttem fel. Mint elveszett vad szedem légvételeim a létezésben, s valahányszor elsétálok egy idegen arc mellett, nem telik el gondolat anélkül, hogy ne bukkanna fel a kérdés, ő vajon hozzám hasonló e. Ámde az est homályába bújó fiatal csapat bizonyosan nem szárnyaikat bújtató lényekből áll. Ha tévedek, bizony nagyot kell csalódnom az angyalokban...

Kénytelen vagyok bevonni Téged, hogy megakadályozzam a konfrontálódást. Szaporán ver a szívem, hiszen sosem szerettem, ha a figyelem középpontjába kerültem, így a legjobb megoldás vagy nekem. Bocsáss meg, hogy megzavarom az esti, talán vacsorádnak szánt étkezést. Tudok újraéleszteni, ha szükséges! Oké, ez csak vicc volt - rossz vicc! Nem kívánnám, hogy miattam fuldokolj.
Remélem, nem nézel őrültnek és veszed a lapot. És veszed! Megkönnyebbült sóhajba vont nagy mosoly kerül az arcomra, s még az se érdekelne, ha összemaszatolnál, szép arcú lány! És csakhamar egy új szituáció közepén találom magam a társaságodban. Jól bírod a váratlan helyzeteket, ezzel nemcsak megnyugtatsz, de szimpatikussá válsz számomra.
- Ó, már alig vártam ezt a pillanatot! - Magabiztosan húzom ki magam, mellőled egy röpke pillantást vetve a cigarettázó, nevetgélő, hangoskodó csoport felé, s egy-egy tag lemondó arckifejezéséből azt hiszem úgy vehetem, lemondtak személyemről. Nem ellenzem, hogy húzol magad után, hiszen az ajtón túl biztonságban érzem magam. Őszinte mosollyal fordulok feléd egyenes arányban a bejárati ajtó csukódásának pillanatával. Kérdésedre aprót rázok fejemen, a mozdulatot pedig finom suhogással hátamra igazodó hullámos fürtjeim is követik.
- Napközben igen, este kevésbé. - Idétlennek érzem magam. Vajon Te annak ítélsz? - Tényleg köszönöm a rögtönzésed. Gyanús, hogy ki akartak rabolni, bár nincs semmi értékem. - Egy légvétel után úgy érzem, tartozom Neked. Közben immáron arcod világosabban rajzolódik elém, s meg kell állapítsam, milyen szép lány vagy! Finom vonású, makulátlan sima bőrű. Selyem hajzuhatagú. Kellemes társaságú. Megtudom a neved is, Scatha. Különös hangzása van. Rejtélyesnek ható. - Milyen eredeti név! Hol kellett volna születnem hasonlóért? - Nyilván nem amerikai, sem angol, de talán még finn nemzetiségre sem vall nevednek csengése. - Egyébként az én nevem Sophie. Sophie Haynes. Igazán örülök. - Ha úgyis felém nyúlik kezed, megfogom és aprót biccentek közben kék tekintetem a Tiédbe fúrva. Ahogy illik. Ahogy kell.
Különös nyugodtság leng körbe, Scatha. Azt mondják a típusodra, igazi hidegvérű. Hát jó, folytassuk a színjátékot, nincs ellenemre! - Hány emelet? - Bazsalygok az orrom alatt, majd hagyom, hogy a lift ajtaja dobozba zárjon minket.
Kérdezel, mire nem szűnik a mosoly az arcomról. - Mondjuk úgy, nem vagyok tériszonyos. De a mosolyodból ítélve neked sincs bajod vele. - Persze mára nehezen képzelném el, hogy félnék a magasban. Szívás lenne a szárnyak miatt! -  Itt élsz, Queensben? - Úgy hiszem, kellemes, társalgásra alkalmas személy mellé sodort a sors. Miért ne dőlhetnék a hideg fémfalnak, hogy Rólad érdeklődjek?


  

|| Szószám: kevés ||  Credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 20, 2016 8:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Sophie & Saaphiel

Álldogálok a helyemen, mert éppen a hamburgerem utolsó falatkáit próbálom meg legyűrni, mikor megszólít egy hang, aminek csengése hasonlít valakiére. Ám azonban így is majdnem félrenyelek, mikor megfordulok, hogy szembenézzek a megszólítómmal, akkor láthatja, hogy éppen küszködök egy kicsit. Szerencsére van italom, így pár korty után helyreáll a rend. A másik karjaiban vagyok, mikor újra meglep a beszédével. Bocsánatot kér tőlem, így kérdőn nézek rá, aztán megtöröm a csendet.
- Nem haragszom, édes – mondom neki, miközben jön nálam a tisztálkodás, amit egy szalvétával és egy papír zsebkendővel próbálok elintézni. Próbálom őt nem összekenni, mert attól nem érezném jól magamat. Mikor sikerül minden szemetet összegyűjteni, akkor rámosolygok és a következőt mondom felé.
- Akár el is indulhatnánk a Queensbe körülnézni. – ajánlom fel neki, hogy ne csak álldogáljunk itt a helyünkön. El lehet ütni az időt hasznosan is. Ha nincs ellenére, akkor megfogom a kezét, majd finoman húzom őt a bejárat felé. Út közben kidobom a szemetet, miközben párszor megnézem, hogy a kölykök jönnek-e utánunk? A bejáratnál előre engedem, aztán utána belépek az épületbe.
- Gyakran jársz ezen a környéken? – teszem fel a kérdést, s jól láthatóan láthatja rajtam a kíváncsiságot. Közelebb hajolok hozzá, hogy bemutatkozzam neki.
- Az én nevem Scatha Eldeil – mutatkozok be neki a földi nevemen, mert ha elmondanám az igazit, akkor biztosan gyanakodna rám. Megfogom megint a kezét, már ha nincs ellenére és a lifthez vezetem.
- Liftezzünk egy picit – szólok hozzá, miközben ajkaimon egy édes mosoly látható. Egyelőre nem faggatom tovább, csupán kiváncsi vagyok az ő reakciójára, hogy ő mit csinál a helyzetünkben. Elvileg hitelesnek kell mutatkoznunk, hogy le ne bukjunk.
- Szereted a magasságot? – nem bírom ki, hogy ne kérdezzek erre rá. Én nem félek a magasságtól, s meg sem szédülök.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 20, 2016 6:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Saaphiel && Sophie
What a beautiful night(mare) ~

A remény, mint alattomos dög, befészkeli magát agykérgem belsejébe. Egyre mélyebbre és mélyebbre vájja áttetsző karmait s röhögve halálra csiklandozza gondolataim. De mégis... miért hagyom, miért nem tépem ki és égetem el azt a dögöt? Hiszen nincs okom hasonló tévhitre. Egyedül vagyok ezen a világon. Egyedül, elesettként, nyomorult lelki sérültként... És gyűlölöm ezt az érzést. Apám, valóban csak ennyit érek neked? Mm. Talán azt sem tudod, hogy a világon vagyok. Talán fogalmad sincs, hogy az asszony, aki szívéből szeretett már nincs közöttünk. Mondanám, hogy azt remélem, a Mennyben együtt lehet veled, de tudom, hogy a Földön élsz. Ezt az egyet elmondta, mielőtt magamra hagyott.
Az est kellemes sötétjében talán nem szerencsés döntés a felhalmozott érzésekkel útnak indulni, ám New York minden nagysága ellenére kicsiny pontnak tűnik a Világban, melyben keresnem kellene Téged. Hallgatnak Rólad, ahogy saját magukról is. Mentális rajztáblámra ugyanazt a kerek R-t rajzolom, amit anyám rajzolt, ó, hányszor, ha azt hitte, nem figyelem őt. Cipőim ütemesen kopognak lépteim nyomán, hiszen találkozóm lesz, s felvéve a ritmust, felé igyekszem Queens nagyra nőtt karcolói mellett elhaladva. Azt hinné az ember lánya, a környék kevésbé borzasztó, de titeket látva kölykök, talán meg kellene változtatnom a véleményem s elvennem a jóindulatomból.
Úgy vélitek, nem fogom a jeleket, mikor elsétálok apró csoportotok mellett? Hogy nem érzem a hátamba fúródó pillantásokat s nem hallom a meginduló, óvatos lépteket? Nem vagyok gazdag. Nincs nálam sok érték, legalábbis az a fajta, amely nektek földi javakat hozna tolvaj kezeitek közé, ám nem hinnétek el, hiába szólnék. Gyorsítok lépteimen - alig észrevehetően. Nem vágyom rablásra, sem más, erőszakos megnyilvánulásra. A nagy számnak itt most nem venném hasznát, igaz? Kivárom, s remélem, megálltok. De nem így lesz. Még mindig hallom a susmorgást, amely jelzi, nem tettetek le arról, hogy esti programként másokat ijesztgettek. A forgalom aligha rettent el benneteket. A járókelők száma sem mérvadó.
Egyre közelebb érezlek benneteket. Hány évesek lehettek? Jó, ha a húsz esztendőt súroljátok. Hátrapillantok, hogy engedjek kíváncsiságomnak, mire az egyikőtök csókot küld szemtelenül. Megforgatom kék tekintetem. - Húzzatok el! - Ejtem, mire felnevettek.
Baszd meg!
Már csaknem négy lépés választ el tőletek, egyre nyugtalanabb érzet költözik a szívembe. Egyre dühösebb vagyok. Egyre hisztérikusabb. Még gyorsabban haladok - egyenesen egy kiszemelt alak felé. Kénytelen vagyok bevonni Téged, szép arcú, sötét hajú hölgyemény. - Hé, már azt hittem, elkéstem! - Bizonyára nem érted, miért kiáltok fel és tárom feléd karjaim, mint régi ismerős. Bocsáss meg. Szükség törvényt bont. Az apró csoport mind a négy tagja kénytelen tovább haladni, ha másért nem is, a helyzet változásaként létrejövő meglepődés miatt. - Ne haragudj. - Suttogom és megfogom kezed - ha el nem rántod tőlem, szegény őrült nőszemélytől. Kényszerű döntésem miatt ugyan tovább haladnak, de nem mennek messze tőlünk. Megállnak, cigarettára gyújtanak, kamu társalgásba fognak. Remélem kedves idegen, vetted a lapot.
  

Megjegyzés: nem vagyok jó a kezdésekben || Szószám: kevés ||  Credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 20, 2016 7:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Judas & Winona


Azt mondják a tőlem bölcsebbek, hogy nem szabad megváltozni soha senki,kizárólag a magunk kedvéért. Magamért meg ugyan minek változnék, amikor meg vagyok elégedve azzal aki vagyok? Már feltéve ha egészséges önbizalommal vagyok megáldva. Alapvetően nekem ettől  az egészségestől egy minimálissal több van, éppen ezért élem meg fájdalmasan amikor esetlegesen pofára ejtenek. Na persze, hiszen magasról lehet a legnagyobbat esni. Most azonban nem magam miatt vagyok itt, így aztán roppantul nem veszem jó néven azt a fajta elbírálást amiben részesülők az ablak túloldalán. Nem meglepő módon talán arcpirítóan bunkó stílusba váltok át. A bika és a vörös posztó esete ugyebár. Mindenkinek megvan a maga gyenge pontja, azzal amivel a leginkább célt lehet nála érni, vagy ki lehet nála húzni a gyufát, és ez esetemben minden ami a testvéremmel kapcsolatos. Emésztett már eléggé a bűntudat évek óta, hogy most végre pontot tegyek a dolog végére. Csak éppen a bökkenő még mindig az amit mégsem akarok ezért feláldozni. A lelkem. Ennyire nem vagyok egy mártír tipus. Ahogyan az is világosan lejön az ügyintéző asszonyságnak, hogy a kezdeti kedvességem és udvariasságom gyorsan átcsap a másik végletbe, ha úgy érzem, hogy hátráltatnak abba amit el akarok érni. Jelen esetben azt szeretném, ha megkapnám a testvérem gyámságát, és végre hivatalosan is megkezdhetném a  rehabilitálását. Az emlékek eltüntetésével ráérek majd akkor foglalkozni ha már kint lesz végre. Nem mintha tudnám még, hogy hogyan fogom csinálni. Majd improvizálok. Mondjuk abban csapnivaló vagyok, de majd megoldom valahogyan. New York ezen hivatali helysége talán csak a kényelmes ülőbútorokban különbözik az otthoni műanyag, fröccsöntött rémségektől. Néha nem tudom, hogy azokban a székekben a várakozás közben kínozni akarják az embereket vagy valóban ülésre tervezték? Szerintem az előbbi. Mondjuk már maga a várakozás kínzás, és én nem is nagyon bírom ezt idegekkel. Kényelmesnek kényelmes a fotel amibe leültem, de továbbra is idegörlően lassan múlik az idő. A hivatalt betöltő duruzsolás, a kijelző időnkénti kattanása, női cipellők koppanása férfi krákogások. Még mindig gyűlölöm az ilyen helyeket, ahol hering szindrómában zsúfolódnak össze az emberek. A falon függő egyszerű karamell színű órára pillantok. Még csak öt perce várakozom, de egy örökkévalóságnak érzem. Nem fogom kibírni, ha nem foglalhatom el magam valamivel. Eleinte a ruhámat igazgatom, nem létező szöszöket szedegetek le a pulóveremről. Többször áttúrom a hajam, amivel szerintem még kócosabbá teszem magam, szóval inkább vissza simítom a fejemre, amivel meg gyakorlatilag valószínű úgy nézhetek ki mint egy szopott gölődin. Mindegy, nem erőltetem a dolgot. A hajam és a külsőm rendezése/tönkretétele (megfelelő aláhúzandó) között is összesen talán újabb öt perc telik el. Ekkor fordul a figyelmem ismét a férfi felé, aki korábban már volt olyan kedves a segítségemre sietni, és akivel alapvetően szintén úgy viselkedtem mint a pokróc. Viszont remek mókának tűnik szuggerálni, hátha bejön és kiderül, hogy rejtett szuggessziós képességekkel rendelkezem. Persze nem hiszem, hogy így lenne, ezzel azonban sikerül magamat egy kis időre lefoglalni, és kikapcsolni szépen lassan a külvilág zaját. Ajkaim lassan elnyílón, szinte csak lehelve formálják a szavakat, újraismételve ugyanazt az egy mondatocskát, amivel a hátára próbálok hatni, egyelőre sikertelenül. A mozgásából itélve, vagy ahogyan a keze lendül, a válla megereszkedik úgy vélem nem éppen jó híreket kapott az ablak túloldalán. Kíváncsian dobolok tovább az ujjaimmal, miközben még mindig és kitartóan játszom ezt a buta játékot, aminek nem feltétlen lesz eredménye, de legalább lefoglalom magam. Vélem én. Az újra mantrázott mondatok között aztán olyasmi történik ami másodpercek alatt megakasztja ezt a kis játékot! Basszus, működik! A férfi megfordul. Először az a benyomásom, hogy elintézte amiért jött, de az apró megtorpanás, és ahogyan rám néz gyorsan világossá teszi, hogy nem. További meglepett és szinte belém fagyott levegőt okoz, hogy néhány lépés múlva már ott áll előttem. Ujjaim abbahagyják ezt a ritmikus kopogást a fotelen, és jelentőségteljes kíváncsisággal emelem rá a tekintetem, enyhén felhúzott szemöldökkel. Ráérek-bólintok. Remek- hát ez nézőpont kérdése, de azért erre is bólintok. A harmadik kérdést követően viszont szinte azonnal kibukik belőlem a szinte kézenfekvő mondat.
-  Miért meg is nősül egy füst alatt?- ha már ugye hivatalos helyen vagyunk és az ő sorszáma következett gondolom mindenféle olyan ügyet elintéz amivel a későbbiekben egyéb tennivalója lenne. Nem a kisfiús vigyor ami meggyőz, hanem a felém nyújtott kéz. Udvarias. Egy piros pont. Nem csapom bele a kezem a kezébe, nem parolázni akarok, hanem hagyni, hogy felsegítsen. A táskám után nyúlok és a vállamra veszem
-...ne tűnjön annak…- szúrom valahova a mondanivalója közé a saját mély és picit talán tréfásabb éllel csendülő hangomon, mert nem tudom megállni, hogy ne tegyem.
- Tudja hogy mondták abban a régi filmben: Ne tanúskodj gyermekem, mert este már a halakkal vacsorázol. Szóval ha nem akar belőlem halkaját csináltatni és nem éppen élete baklövését készül elkövetni egy házassággal, akkor azt hiszem minden másban partner vagyok. Én és a szép természetem.- teszem még hozzá, mert ezt annyira kedvesen mondta. Felkapom a fejem a meghívás hallatán és most már sikerül meg is nevettetnie. Óriási.
-  Maga aztán tud bánni a nőkkel. Kitépi tövestől a fikuszt is a kedvemért a bejárat mellől, csakhogy a virág is meglegyen?- na nem mintha olyan fontos lett volna, meg aztán elég hülye látvány lettem volna a pizza mellett egy földlabdás kissé beteg levelű zöldséggel.
- Legyen pizza. A gyrosban túl sok a zöld. Nem vagyok egy Green Peace aktivista vega emancipunci. Bocs!- vontam meg a vállam. Igaz láttam már pizzát is felpakolva minden húsmentes vacakkal, amitől leginkább agyzsibbadást kaptam. Már a látványtól. Elindultunk az ablak felé, na nem kart karban csak úgy egymás mellett szépen rendezetten.
- Amúgy ahogyan látom sok dologban igazán remekül felkészült de a papírokat illetően magának is van még mit pótolni.- ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg neki.
- Ami pedig a vércukromat és annak beállítását illeti...kevés még a vasam, nem ártana néha kevesebb kávét innom a vérnyomásom miatt. Bár ha látom előre ezt a helyzetet bedobtam volna a múlt havi teljes vérképemet. Nagyon cuki olvasmány.- azt hiszem ismerkedős témának ez pont elmegy, legalábbis ami az ebédmeghívása mellé jár.
- Ja ez igent jelentett ám, csak gondoltam adok neki egy kis felvezetést. Az mennyire snassz lett volna ha beleegyezem egy szimpla igennel.- emeltem meg a kezem és magasba lendülő mutatóujjammal köröztem is a levegőben. Megálltunk mindketten az ablak előtt és egy gyors és igazán kedves mosolyt villantottam az ügyintézője felé.
- Üdv!- mit cifrázzuk?
- Azért egy kicsit szerencsésebb mint én. Kedvesebb arcú a maga ügyintézője mint az én morcikám. Igaz van egy kis délies beütése, de annyi baj legyen.- súgtam kicsit bizalmasabban és csendesebben a mellettem álló férfinak, majd az ablak túloldalán ülő hölgy felé vigyorogtam szélesen. Vártam, hogy miről van pontosan szó, hova és mit írjak alá….vagy egyáltalán mihez is adom én a nevemet?
- Kagyló. Olyat még nem ettem. Mármint ilyen tengeri herkentyűs pizzát.- szólaltam meg hirtelen úgy bele  a nagyvilágba. Bár nem tudom ez most honnan jött, csak eszembe jutott és nem akartam elfelejteni. Az ügyintéző hölgy elkerekedett szemekkel nézett rám, aztán a férfira, és megint rám. Én meg szimplán csak megvontam a vállaimat. Most miért? Lehet tényleg finom.   
Zene:Johnny Cash~One  §§ Megjegyzés:  Basketball   §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 20, 2016 2:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Winona

Van különbség az óvatos pimaszság és a lúgos, savas, tömény rosszindulat között, amit eztán a vöröske ügyintézője kap tőle. Előbbit imádom annyira tapasztalni is, mint másokon gyakorolni; utóbbit ellenben nem értem, és nem is tudom kezelni. Részint ezért, részint mert okafogyottá vált a további jelenlétem, visszatérek a kvázi saját ügyem intézéséhez.
Ezen a fronton minden gördülékenyen megy. A nevemen történt kisebb fennakadás, amikor az ügyintézőm leolvasta a meghatalmazásról. – Bakker! Magát biztos nagyon utálták a szülei. – Tör ki belőle önkénytelen. Nekem a Judas Warrennel semmi bajom, de az emberek között már volt alkalmam megszokni az előítéletet. Judas= áruló, és amiért itt embernek hisznek, máris teóriákat gyártanak az életemről, és arról, hogy miféle kotonszökevény lehetek, ha ENNYIRE meg kellett billogozzanak a szüleim. Ez a név átkot is jelent egyben... Ezt tette kétezer év, pár nagyszájú szemtanú és néhány nevetséges félreértés. – A Judas még messze nem üti a Lakatos Timóteuszt. – közlöm, mintha ezzel mindent megmagyaráztam volna. Az ügyintéző cinkosan kuncog a bajuszkája alatt (enyhe hormonzavar, ami az ő korában már megesik. nincs ebben semmi rossz, ebbe senki nem hal bele), de további megjegyzés nélkül hagyja, mielőtt átlépne egy határt, ami a hivatalába kerülhet. A poszt apokaliptikus világban nem maradt helye a faji, etnikumi és bármilyen más emberekkel kapcsolatos előítéleteknek. (Kivéve a neveket. Utálják a nevemet.) Egy világban, ahol ilyen sokan meghaltak már, bűn különbséget tenni ember és ember között. Hitler szeme könnybe lábadna szívfájdalmában.
Mindenesetre a nevem felett napirendre tértünk, és közben tökéletesen megfeledkeztem a furán bunkó és aranyos menyecskéről, aki mellettem próbált ügyintézni. Helyette egy rakás olyan dologgal lett teletömve a fejem, amit majd el kell mondanom a szomszéd néninek is. Alapvetően semmi baj a memóriámmal. Most örülök ennek igazán. Csak akkor vagyok bajban, amikor a meghatalmazásomhoz, hogy igazi meghatalmazás legyen, szükség van még egy tanúra is. Csodás.
Igazából nem terveztem megkeresni a vöröskét. Ő is egy ember a sok közül, akikkel nap mint nap elmegyünk egymás mellett az utcán a nélkül, hogy akár egy pillantást is vetnénk a másikra. Szóval ő is csak egy arc a tömegből, és nem tulajdonítok neki ennél több jelentőséget. Egészen eddig a pillanatig. Én nem tudom, hogy éppen engem szuggerál, merő véletlen, hogy pont ekkor nézek hátra, és pontosan rajta akad meg először a tekintetem. Észrevettem, hogy levette már a kabátját, szóval várakozásra rendezkedett be.
Néhány hosszú lépéssel előtte termek, és nyújtom a kezemet, hogy felsegítsem ültéből, ha adja az övét. – Ráér. Remek. Lesz a tanúm? – kisfiúsan vigyorgok. Utálok kérni. Általában csak célozgatni szoktam, aztán valaki más csapja le a labdát, de konkrétan kérni valamit, utálok. Most mégis ezt kell tennem. – Hogy ne tűnjek hálátlannak – idézem nem egészen pontosan a szavait, ellenben a hanglejtés az közel azonos. – utána elviszem ebédelni önt meg a szép természetét. Botrányosan leesett a vércukorszintje, azért ilyen pokróc. Semmi pucc, csak egy gyors pizza, vagy gyros. – felvonogatom a szemöldökömet kétszer-háromszor, mintha valami visszautasíthatatlan ajánlatot tettem volna. Igazából, ha egyértelmű nemet kapok, akkor nem fogok erősködni se a tanú, se az ebéd ügyében. Önérzetem és sérülékeny egóm nekem is van. Bármilyen hihetetlen.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 8:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Judas & Winona


Dühös voltam és ez nem volt kifejezés. Hülyének néznek és mellé még megpróbálnak időt is húzni, amit végképp nem díjaztam. Rohadt sokat utaztam és kétszer szálltam át a távolsági buszjáratokon, második alkalommal magam elé kifogtam egy olyan öreganyót, amelyik a két órás út alatt folyamatosan kattogtatta a műfogsorát, a mellette ülő férje pedig két percenként krákogott. Persze lehetne kérdezni, hogy miért nem repülővel jöttem. A válasz halálosan egyszerű, mégpedig azért nem mert nem vet fel a pénz. Két kezi munkával keresem meg a napi betevőt mint egy átlagos kis manufaktúra alkalmazottja. Aranyműves vagyok, vagy ahogyan sokan mondanák ötvösmester. Hogy miért választottam ezt a szakmát? Mert tudtam, hogy soha nem lesz annyi pénzem, hogy ilyen holmikat vegyek magamnak, így aztán arra az időre amíg formálom és alakítom legalább a sajátomnak tudhatom. Szép szakma, csak baromi nehéz. A legszebb az egészben, hogy hamarabb gondolnának valami dekoratív munkával pénzt kereső nőnek semmint ilyesminek. De ugye, senki nem ítél elsőre? Meg egy frászt nem! Már látom az ablak túloldalán a korban jócskán bennejáró, ruháját tekintve a színek harmóniáját még csak hírből sem ismerő rövidlátó ügyintézőn, hogy magában elkönyvelt már valami fehérmájú ribancnak, aki az ő idejét rabolja. Ejjnye, ez nagyon nem szép dolog. Igaz én is beskatulyáztam őt, mert megtehetem. Hogy mit is néztem ki belőle: egyedül él, talán van egy kopasz egyiptomi macskája, meg egy perzsa, csak a szimmetria kedvéért, a lakása tisztább mint egy kórházi műtő, és randevúja talán utoljára akkor volt, amikor Marilyn Monroe elénekelte az elnöknek a "Happy Birthdayt". Nem szép kilátások. Talán a közöttünk lévő, szembetűnő különbség az oka, hogy megpróbál lerázni, és még inkább megpróbál hazugságokkal elküldeni, csakhogy ne neki kelljen velem foglalkoznia. Bántóan bosszantó ez a fajta viselkedés, és nem csoda, hogy nem éppen kedvemre való. Éppen ezért kelek ki magamból és próbálom először az első kikívánkozó haragomat egy visszafogott káromkodás formájában rázúdítani. Hasztalan úgy tűnik, és ami azt illeti nem vagyok éppen a testi fölény hangsúlyozásának a híve. Kicsit fáradt vagyok, elgyötört, és ami azt illeti az udvariasságom valahol kint hagytam az esőben, szóval a legrosszabb napomon próbál meg lerázni. Nem mintha másik napon hagytam volna. A körülöttünk állók tekintete szinte égeti a bőrömet, én mégis egy valakit szúrok ki a tömegből: azt a férfit a másik ablaknál aki olyan önelégült mosollyal nézi a kialakuló kis ellentétet mintha egy középkori lovagi tornán páholyban foglalna helyet. Örülök, hogy ilyen pompásan szórakozik a nyomoromon, csak éppen a kicsattanásom már nem erről árulkodik. Haragos vagyok és valakin le kell vezetnem, így aztán az ő vigyora az ami elsőként kicsapja a biztosítékot nálam. Már nem mintha lenne még mit, hiszen az ügyintéző már kellően megadta az alaphangot. Csodálkozva vonom fel a szemöldököm. Ez most elemez engem?
- Kalcium hiányosnak tűnök?- dobom vissza a kérdést az ő utolsó kérdésére a körömrágást illetően. Cseppet sem tetszik, hogy visszakérdez. Neki csak az lett volna a dolga, hogy szépen eltűri a beszólásomat. Én kissé hátrébb lépek, amikor ő közelebb lép. Nana, csak óvatosan, ennyire még nem vagyunk jóban. Nem azt mondom, hogy nem szeretem a testi kontaktust, de a kéretlent azt nagyon nem. Az üvegablak felé pillantok és látom, hogy a nő pompásan szórakozik a nekem intézett szavakon.
- Örülök, hogy jól szórakozik az ügyem intézése helyett!- motyogom, bár ez inkább már csak magamnak szól semmint neki, vagy úgy egyáltalán bárki másnak. Aztán persze még inkább sikerül meglepnie ennek a semmiből idepottyant idegennek nem csupán engem hanem az ablak túloldalán ülő ügyintézőt is. Némán, szinte kívülállóként nézem végig a diskurzust ami az orrom előtt zajlik éppen, és a végén én vagyok az aki győzelmének teljes tudatában szegi fel a fejét, és húzza ki magát, amikor látom hogyan omlik össze a pult mögött a hamis álarc, és láthatóan fogalma sincs ennek az asszonyságnak, hogy mégis mit csináljon most.
- Nem mintha kértem volna a segítségét….bár hálátlannak sem akarok tűnni, de kösz.- jegyzem még meg amikor ott hagy magamra a másik oldalon a tökéletesen leforrázott aktakukaccal. A fejem mozdul és az utolsó szavakból itt maradt kis huncut visszhangot még elkapom, ujjaim a fülem mögé tűrnek egy tincset. Fő az elegancia, még akkor is ha jelen pillanatban nem éppen vagyok topon semmiféle tekintetben.
- Cica? Én jelen pillanatban legfeljebb egy cicát látok itt. Egyedül harcolni pedig nem éppen nevezhető szórakoztatónak.- jegyzem meg egy hasonló vigyorral amelyet tőle kaptam korábban, majd visszafordulok a pult mögött helyet foglaló hivatalnok felé aki éppen az aktáimmal van elfoglalva.
- Mennyi időt fog igénybe venni?
- Jóvá kell hagyatnom a hivatal vezetővel és szükségesek még további…- na most én vagyok az aki a szavába vág, ahogyan ő tette az előbb
- Nehogy azt mondja nekem, hogy jöjjek vissza holnap, mert esküszöm magának kezdem elveszíteni a türelmemet!- szinte sértődötten vonja fel fitos, de már kissé borvirágos orrát ( úgy tűnik a poharat elég sűrűn emelgeti nagy unalmában)
- Egy óra. Rosszabb esetben kettő. Szólítani fogom, Miss. Addig foglaljon helyet!- látszólag a háta közepére nem kíván, de ez az érzés kölcsönös. Szívesen mondanám, hogy szeretem New Yorkot, de az előbbi incidens kapcsán rájövök, hogy miért nem mozdultam eddig ki a megszokott környezetemből. Persze hozzátartozik az is, hogy nem szívesen lennék távolabb a bátyámtól mint amennyire szükséges.
- Remélem tudja, hogy nem fogok innen addig elmenni, amíg vissza nem hozza nekem azokat a papírokat. Ha pedig megpróbálnak erőszakkal kivezettetni botrányt fogok csapni. Én-ma-innen-nem-megyek-el-a-papírjaim-nélkül!- az utolsó mondatot határozottan és artikulálva mondtam ki,mindegyiknek a végén a mutatóujjammal a pultra koppintottam egyre hangosabban és erőteljesebben. A nő a másik oldalon felállt a székről húsos ujjai között az általam beadott aktát szorongatva
- Nézze hölgyem, ha kíváncsi a véleményemre….
- Nem vagyok kíváncsi!- nem vett tudomást a közbeszúrt mondanivalómról
- Maga ritka modortalan és udvariatlan nőszemély, aki nem hajlandó tudomásul venni, ha valami nem úgy történik ahogyan maga akarja!
- Ezzel az utolsó gondolattal egyet értünk. A többi része pedig igaz magára is, azt az egyet még hozzátéve, hogy szemrebbenés nélkül hazudik. És ebben az egyben jobb nálam. Nem nagy dicsőség!- elképedve állt ott mikor én nem foglalkozva vele a továbbiakban hátat fordítottam és az ügyfelek részére fenntartott kis fotelek felé indultam. Lekanyarítottam magamról a kabátomat, és az esernyővel együtt a kis fogasra akasztottam. Hófehér garbós, testre simuló zsenília pulóvert viseltem, és egy fekete farmernadrágot. Helyet foglaltam az egyik fotelben, és a lábaimat keresztbe rakva egymáson egy nagy sóhajjal dőltem hátra. Kezemet a fotel karfáján pihentettem két oldalt és valami jazz zene taktusait kopogtatták az ujjaim. Sötét íriszeim újra végigpásztáztak a hivatal lassan megnyugvó tömegén, amíg aztán meg nem állapodtak a férfin, aki a segítségemre volt korábban. Még nem fordult meg, nekem háttal állt, éppen az ablaknál intézte az ügyeit. Valamivel el kell ütni az időt, nem? Szóval ahogyan így ültem, a hátát kezdtem fixírozni igen nagy beleéléssel. Közben ott motyogtam magamnak belülre, mintha szuggerálnám.
~ Gyerünk, fordulj meg!~
Remek szórakozás a sugalmazás, csak eddig még sosem vált be. Nekem nincsenek képességeim. Még mindig egy ember vagyok akinek valamiért rohadtul fontos a lelke. És amíg ez így van valahogyan mindig, minden helyzetben biztonságban érzem magam. Féloldalasan, alulról felfelé pislogva tovább bűvöltem az idegen hátát. Szórakozás, unalom a kettő együtt, fene tudja.
 
Zene:Johnny Cash~One  §§ Megjegyzés:  Basketball   §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 1:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Winona

Valaki egyszer azt mondta, hogy ha meg akarod nevettetni istent, mesélj neki a terveidről. Én ezt tovább fejlesztettem: Ha jó kedvre akarsz deríteni egy életunt halhatatlan, küldd el az emberek közé hivatalos ügyet intézni. Nekem már önmagában a számítástechnika ténye felér egy körrel a hullámvasúton, de nekem ez azért más, mert bő kétezer éve is jártam már a Földön. Akkor még nem voltak hivatalos helyek ügyintézésre, nem voltak fénymásolatok, és a tíz ujjukon számoltak az emberek. Nekem minden új. Megszoktam, hogy vannak ilyesmik, de nem szűntem meg ámulni rajta, csodálni a technikát meg a vívmányait. A másik dolog, ami engem, mint halhatatlant fenemód szórakoztat: az emberek kicsinyes türelmetlensége. Ahogy egymást kicselezve próbálnak előre kerülni a sorban, akkor is, ha sorszámot húztak. Hiába látja mindenki a cetlit a kezében, simán a szemedbe hazudnak róla. Aztán ott van az unalmában toporgó fajta, amelyik felciccen, vagy morog magában amikor nem az ő sorszámát harangozza be valamelyik piros számos kijelző. Van még a pesszimista, aki eleve szendviccsel és vastag könyvvel áll be a sorba, illetve úgy ül le a váróban. Van aki a telefonját piszkálja egész idő alatt.
És vagyok én, aki jól szórakozik mindezen.
De komolyan. Ráérek.
Még csak nem is a saját ügyemet intézem. A szomszéd néni köz.gyógy-igazolványát újíttatom meg, aki a törött csípője ürügyén nem tud eljárni a saját ügyében. A néni egyben a házmesterünk is, és volt szíves a kedvemért eltekinteni a „tilos a háziállat” házszabálytól, kvázi, nekem ezt kutyakötelességem elintézni neki. Nem maradhatok adósa. Kivártam hát a soromat, átnyújtottam a szükséges dokumentumokat (részint a meghatalmazásokat is), innen kezdve pedig minden megy magától, nekem semmi dolgom. Ezért is mosolyogtat meg, amikor a szomszéd ablaknál elhangzik, hogy a mai napon nem foglalkoznak szociális ügyekkel. Én tűzoltóként valamiféle hivatalos személy vagyok, ezért kivételesen előre vették az ügyemet? Ha úgy van, ezért egyrészt hálás vagyok, másfelől nem jogos valaki más vérét szívni, amikor egy személlyel már kivételeztek.
Leplezetlen kíváncsisággal hajolok derékból hátra-oldalt, hogy jobban rálássak az eseményekre. Napom fénypontja a rögtönzött civakodás, de tényleg. A  vörös hajú nő, és a szemüveges ügyintéző asszonyság esete. Felismerem ezt az élethelyzetet. Láttam már korábban. Az irigység tipikus esete. Az ügyfél gyönyörű, a haja csapzott az esőtől meg a párától, de jól láthatóan ápolt, az öltözete tökéletesen megfelelő. Vele szemben ott a korosodó hölgy (tíz dolcsit rá, hogy vénlány sorban), aki már elvesztette minden fiatalos báját. Hajlanék az ügyfél igazára (bár senki nem kért fel bírának), mígnem engem akar felhasítani azzal a metsző tekintetével.
Felvirul az arcom. Ezt az élethelyzetet is ismerem. – Düh. Most azt jelenti, meddő kísérlet a lehetetlen ügyintézésre. Kegyed biztos nagyon könnyen lesz ideges. Körmét nem rágja? – Vigyorgok. Azoknak az embereknek az arckifejezésével, akik most aztán nagyon a dolgok mélyére látnak. Kiszámított volt a gesztus, és pontosan azt a reakciót váltotta ki, amit vártam: az ügyintéző nő kárörvendő vigyorát. – Hiába próbálja meggyőzni róla, hogy önnek ez sürgős, az a hölgy az üveg mögött már eldöntötte, hogy csak azért is móresre fogja tanítani. – a néni arcáról látványosan lelohad a mosoly. Kezd ráébredni, hogy nem az ő pártján állok, noha első benyomásra a hőbörgő ügyfelet „aláztam”.
Pillanat türelmet kérek az én ügyintézőmtől, míg átlépek a szomszédos ablakhoz, és hanyagul, nemtörődömül, igazából bármilyen jelentőség nélkül teszem a kezemet az ideges nő vállára. – Minden létjogosultsága megvan a dühéhez, kisasszony. Jómagam történetesen szociális ügyet intézek a szomszéd fülkénél. Szerintem tegyen kitérőt a hölgy feletteséhez. Tűrhetetlen az efféle kivételezés.
-Kérem, arra semmi szükség. – sápítozik az ügyintéző, és habozva nyúl a kissé meggyűrt dosszié után.
Az ügyfél füléhez hajolok, és magamtól fenemód eltelve súgom oda neki, hogy – A magáé. – és már hátrálva fűzöm hozzá, hogy – Szívesen. Ne fogják vissza magukat. A cicabox a második kedvenc műsorom.
Próbálom a legtenyérbemászóbb képemet vágni, miközben olyan nyájas vagyok, hogy abba indokolatlanul senki ne tudjon bele kötni. Van valami a felpaprikázott nőkben, aminek nem lehet ellenállni. Némi régimódi szexizmus vegyül a képbe. Amikor utoljára itt jártam, a nők meg se szólalhattak a férfi engedélye nélkül, és megkorbácsolták őket, ha olyasmire vetemedtek, mint kibontott hajjal, főkötő nélkül kilépni a házból. Tetszik, hogy így kinyílt a szájuk... És rejtett perverzióim egyike, hogy ha ideges nőt látok, akkor azt tovább kell hergelni. Nem annyira, hogy már karmol és harap is, éppen csak a határig vinni.
Most vajon mellé lőttem? Ez volna a második alkalom.
Úgy valaha.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 10:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Judas & Winona


A metropoliszoknak megvan az a sajátos tulajdonsága, hogy könnyen el lehet bennük tűnni és ez igaz a hivatalos ügyekre is. Minél nagyobb egy város, a hivatalokban annál nehezebben boldogul az ember a kimért és a törvény betűihez végtelenségig ragaszkodó köztisztviselőkkel. Mintha egész életükben azt tanulták volna hogyan legyenek lehetetlenül pofátlanok és a kedvességet patika mérlegen mérő paragrafus-szolgák. A virtualitás korában papíron ügyeket intézni nagyjából olyan mintha még mindig mamutokra vadásznánk valahol a kietlen sztyeppéken. Alapos seggberúgása a vívmányoknak. Na igen, a nyomdászoknak és a tintagyártóknak is meg kell élniük valamiből. Nekem azonban a legkevésbé sem okoz örömet az, hogy ide kell utaznom, csak azért mert az intézmény, ahol a bátyám él éppen new york-i központtal rendelkezik. Mindenféle iratra szükségem van, ha a jövőben én akarom ellátni a gyámságát. Mivel évekkel ezelőtt hivatalosan is elmezavarodottá nyilvánították, csak abban az esetben hozhatom ki, ha sikerül igazságügyi elmeorvos szakvéleményét megszereznem. Tulajdonképpen egyszerűnek tűnik a feladat, a probléma csak annyi, hogy Chad nem hajlandó mást vallani, nem hajlandó engedni a véleményéből, és emiatt az egész világon nem létezne egyetlen orvos sem aki szabadon engedné őt futkorászni. Kizárólagos lehetőségemet arra, hogy sikerüljön kihoznom őt, pedig én magam utasítom el alkalomról alkalomra. Megtanultam, hogy a lelkem az egyetlen értékem, tulajdonképpen emberként ez a fizetőeszközöm a halálkufárok ellen. Lehetne önző dögnek, szívtelen ribancnak titulálni, és meglehet aki ezzel a jelzőkkel illet nem is áll olyan messze a valóságtól, de egy dolgot nem szabad elfelejteni: senki nincs a helyemben, hogy akár egy szemernyit is joga legyen elítélni. Először mindenképpen a hivatalos úttal fogok megpróbálkozni, bár nem tagadom, hogy a másik, a kevésbé nehéz része sokkal hívogatóbb és nem agy alkalommal harapok rá a nyelvemre, nehogy képes legyek beleegyezni a csábításba. Egyre nehezebben tudok neki ellenállni, és egyre nehezebben igyekszem menekülni előle. Tulajdonképpen ostoba vagyok, hogy azt hiszem elfuthatok, hiszen ez egy olyan játék, amelyben nem győzhetek. Az ördög küldöttével kártyázni olyan mintha mindenki látná a lapjaidat az asztalnál, csak éppen te nem.
Az eső ütemesen kopogott a fejem felett tartott kávébarna esernyőm ponyváján, dinamikus hangja apró pislogásokra kényszerített, miközben lehajtott fejjel, megpróbálva ellenállni a feltámadó szélben arcomba fújt pernye víznek haladtam előre a hömpölygő tömegben. A hangok egyetlen duruzsoló masszává álltak össze a fejemben, az emberek elmosódott árnyékokká, és arctalanná váltam magam is közöttük. Hiú ábránd azt gondolni, hogy elbújhattam volna közöttük, hiszen az aki elől gyakorlatilag gyerek korom óta menekülök úgyis megtalál. Nem a hitem tartja távol, és nem is a gyűlöletem, vagy éppen a beteges ragaszkodásom. Mint a jó vadász a megfelelő pillanatra vár, és időről időre gyengít. Könnyű helyzetben van, neki végtelen jutott amelyből nekem csupán néhány évtized. Igazságtalan, nemdebár?
Felpillantottam a mustársárga kőporral bevont, tudor ház homlokzatára, melyen katonás, és egyenes betűk hirdették hivatali jellegét. Összecsuktam az ernyőt a lépcsőn felhaladva és leráztam róla  a maradék vizet. Fekete ballonom úgy csillogott a víztől mint a szurok nyáron a tűző naptól, hajam kissé összetapadva lógott lefelé. Csapzottan, elgyötörten haladtam előre koppanó léptekkel a neonok mesterséges fényével megvilágított folyosón, egyenesen az ügyfél térbe. Ma nem sokan voltak, gondolom az esős idő nem éppen kedvezett a hivatalos ügyeknek, és mindenki inkább későbbre tolta ha nem volt égetően sürgős. Nekem azonban az volt. Minden nap amelyet elvesztegetek, egy újabb nap a bátyámnak a földi pokolban, ahova a saját szüleink juttatták és ahol az én hazugságom tartotta ott. Három éve nem beszél velem, nem is akar látni, számára megszűntem létezni. Én azonban ragaszkodtam hozzá, még akkor is, ha ennyire kegyetlen módon árulom el őt folyamatosan. Képtelen vagyok azonban mást tenni, egyszerűen nem megy. Talán keresem a kiskapukat, az emberi világ lehetséges útvesztőiben, amivel mégis meg tudom oldani, noha tudom, hogy elfelejteni nem lesz képes mindazt ami vele történt. Arra csak egy mód lehetne. Fél órát várakozom a sorban, mire az ablakhoz kerülök. Addig az idő úgy telik velem, hogy mg csak nem is érzékelem a múlását. Lekötnek a saját terveim, a továbbiak amiket még meg kell tennem. Apró csengő csippanó hangja ránt vissza a hivatal kissé esőtől bűzlő helységébe. Felkapom a fejem és az üvegablak felé pillantok, melynek oldalsó kijelzőén vörösen villog az én sorszámom. A pult túloldalán negyvenes nő, fogsora éppen olyan mű, amennyire a felém villantott méregvörös ajkain születő mosolya.
- Miben segíthetek hölgyem?- iratok kerülnek elő a kezemben szorongatott aktatáskából, egy gyűrött szélű bordó dosszié, minden irattal amely ahhoz szükséges, hogy a bátyám ügyében végre én tudjak intézkedni.
- Chadwick Satine gyámsági ügyével kapcsolatosan jöttem, aki jelenleg a san franciscoi Szent Benedek Elme….- nem tudom azonban befejezni a mondanivalómat, mert az üveg túloldalán a hamis arcú nő félbeszakít. Hangja kicsit ingerült, mintha nekem tudnom kellene azt, hogy ezt itt és most nem fogom tudni elintézni.
- Hölgyem, kérem. Gyámsági ügyekben csak holnap van ügyfélfogadási idő. Ma az ingatlan és földügyekben lehet eljárni, valamint a lakcím ügyintézés kapcsán.
- De nekem azt mondták, hogy…- megint félbeszakít. Kezdek egyre ingerültebb lenni, hogy egy mondatot nem enged végigmondanom.
- Mindegy mit mondtak önnek! Ma nincs gyámsági ügyintézés, kérem jöjjön vissza holnap!- a fejemet rázom. Nem, holnap nem tudok, holnap már vissza kell mennem, megígértem az ügyvédnek, hogy addigra meglesznek a papírok, ki fogunk csúszni a határidőből. Az én hibám, nem kellett volna eddig halogatni. Lecsaptam a papírokat az ablak előtti pultra és a hangom megemelkedett. A harag, a kétségbeesés, a tehetetlenség egyszerre rezgett benne
- Én nem érek rá holnapig! Én ma akarom elintézni! Szóval szépen elveszi tőlem a papírokat és soron kívül segít nekem!
- Csillapodjon hölgyem!- ez tipikusan az a mondat amivel még jobban fel lehet bárkit ingerelni, amikor mérges és ingerült.
- Az Isten verje meg magát! Mi nem volt világos? Több mint kétezer mérföldet utaztam csak ezért, mert nem képesek egy rohadt elektronikus ügyintézésre, akkor amikor az emberek még a seggüket is applikációkkal törlik ki!- egyre jobban emelkedett a hangom, éreztem, hogy már nem csak a nő figyel az ablak túloldalán, hanem az ügyfelek közül is egyre többen. De nem érdekelt. Nekem ma kellett ez a papír és el akartam intézni. A mellettem lévő sorban álló férfi vizslató és kíváncsi pillantásával akadt össze a tekintetem amikor fújtatva oldalra fordultam.
- Maga meg mi a francot bámul? Nem látott még dühös embert?- nem ő tehetett a haragomról mégis rajta vezettem le.


   
Zene:Johnny Cash~One  §§ Megjegyzés: Remélem használható kezdő  Embarassed  §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 9:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Queens - Page 3 Jyldqkx
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6