We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Ashtaroth kastélya
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 6:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Agramon & Ashtaroth
❝ ...Veritas o dium parit... ❞
Nem mondom, hogy "sunshine" amit jelenleg érzek, de bőven az elviselhető értékek alatt van. Agramon nálam semmire nem fog menni fájdalommal, vagy úgy egyáltalán kínzással, de ő ezt nagyon jól tudja, hiszen ismer már engem, sokkal erősebb vagyok, mint amilyennek tűnök. Meg is mutatom, hogy nem tartok tőle, tekintetemmel szinte felmetszem őt. Taktikát vált, én pedig összeszorított fogakkal fuldoklok tovább, mikor nyakam megragadva felemel. A félelmeimmel meglepve szembesülök. Nem azzal, hogy vannak, hanem azzal, hogy mikké változtak. Régebben, ha Agramon használta ellenem az erejét, Asmodeust formálta meg, most viszont inkább egy érzés. Az a kiszolgáltatottság, mint amit általában szoktam érezni Agramon miatt. Mintha meztelen lennék és ugranom kellene minden parancsára. Az ablak kivágódik, én pedig a férfi karjába kapaszkodom, ahogy érzem, elvesztem egyensúlyom attól, ahogy tol kifelé. Egy pillanatra értetlenné válik a pillantásom, hiszen csak most térek magamhoz, a gravitáció kellemetlenül húz lefelé, de szerencsére -fúj- Agramon elég erősen tart engem a nyakamnál.
Aztán olyat csinál, amelytől elszakad a cérna bennem. Az egy dolog, hogy fennhangon rövid beszédben kitereget a szolgáimnak. De amit utána művel... Háború szinte tombol bennem, ereje érezhetően növekszik, megnehezíti a levegőt a kastély környékén ahogy Agramon vállvértem szíjánál fogva akaszt ki az egyik fáklyatartóra. Olyan gyűlölet és harag lobban bennem, hogy démoni energiáimat egész régióm érezheti. A pecsét törése után zilálva kezdtem venni a levegőt, de nem azért, mert nem kaptam eddig, hanem mert olyan rettentő dühös vagyok, hogy szinte képes lennék veszett kutya módjára a férfi torkának ugrani. Fenyegetését szinte alig hallom meg, mert fülemben hevesen dobogó szívem lüktetése elnyomja a féreg hangját. A kérdése is nagyjából eljut a tudatomig, befeketült szemeimmel nézek önelégült, vigyorgó képébe.
- Megértettem, lord... - sziszegem, miközben olyan idegesség jár át, hogy a fejem is belefájdul.


Agramon
avatar☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
26

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 5:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Ashtaroth & Agramon

Valósággal mámoros érzés tör rám, látva, ahogy Ashtaroth szenvedése eltorzítja sápatag arcát. Örömmel nézem torka elszorulását és néma felkiáltását a méhét érő támadástól. Persze belső démona segít neki, ezt én is érzékelem, de a levegőtől való megfosztása így is kellőképpen hatásos. Bár, szerintem ennyi nem lesz elég. Egy kis fájdalom és kínzás, mi az magának a Háborúnak?! Tudom én ezt jól. Erre csak azért volt szükség, hogy jó napom legyen, és hogy lefegyverezhessem egy sokkalta viccesebb és kegyetlenebb mókához. Lassan elindulok felé.
- Ó, micsoda tekintet! Ez a lesajnálás, hangtalan nevetés…
Jobban megszorítom a pecsétet markomba, szinte belereped. Eltörni azonban nem fogom, mert akkor tönkremegy… És még szükségem lesz rá. Energiám is fojtogatóan nehezedik rá, a Mumus körbetáncolja őt, a legrosszabb rémálmait láttatva vele. Hangom démonivá válik.
- Azt hiszem, tudom, mivel sújtsak le rád igazán.
Mellé lépek és jobbommal megragadom őt, ha kell a nyakánál fogva, vagy ahol csak tudom, és az ablak felé vonszolom. Egy intéssel kivágódnak azok, szinte kirobbannak, hogy lehetőleg odalent mindenki felfigyeljen rá. A kiszolgáltatott nőt úgy lógatom ki fejjel lefelé a párkányon, hogy lábai éppen érik még a talajt. Erősen tartom, így nem esik ki, de bármikor elengedhetem.
- Látjátok ezt, démonok? Itt van ő, a ti úrnőtök, a Háború maga!
Gúnyosan felnevetek.
- Azt hiszi, hogy keresztbe tehet nekem! Azt hitte, hogy nem fogok átlátni rajta és a kis tervén!
Mindezeket a lent állókhoz intézem, ám most a fuldoklóra pillantok, aki körül az illúziók fokozatosan megszűnnek.
- De tévedett.
Vicsorítok rá, majd oldalra tekintek, az ablak mellett lévő vas fáklyatartóra. Gonosz mosollyal fordítom lassan fejem vissza. Talán, ha lóg egyet a jó levegőn, akkor nyugton fog maradni. Telekinézissel kihajítom onnan a fáklyát, Ash-t pedig egyik szíjánál, köpenyénél, bármilyénél fogva, ugyanezen mágiával, szépen felakasztom a tartó egy hegyesebb részére.
- Remélem, elég világosan fogalmaztam, drágaságom.
Vigyorodom rá.
- Ismersz, hisz öreg házasok vagyunk már: tudod jól, hogy az ehhez hasonló cselekedeteimnek mindig vannak hátsó jelentéseik. Szóval, ha megtudom, hogy tovább mesterkedsz és akár az életemre próbálsz törni… Olyan büntetésben lesz részed, amihez képest ez a kis megaláztatás semmi!
Fenyegetőn meredek rá, majd eltöröm a pecsétet, hogy beszélni tudjon.
- Megértette, Tábornok? Vagy mondjam el még egyszer?
Ő bánja, ha akár szemtelenségből is igent mond.Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 3:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Agramon & Ashtaroth
❝ ...Veritas o dium parit... ❞
Feszülten figyeltem a férfit. Gyűlöletem oka nem csak a folyamatos idegelései, hanem az, hogy kiszámíthatatlan. Fogalmam sincs, mi jár a fejében, hogy éppen enyhébb, vagy durvább ötletek járnak a fejében, így mikor elővette a tőrt, testem megfeszülve várt. Némán, összeszorított állkapcsokkal figyeltem, ahogy kivágja a viaszkorongot a tégelyből, csinál rá lyukat és keresve madzagot belefűzi. Eközben a gondolataim is kavarogtak, hogy vajon mi a büdös francot csinálhatnék. Ha rátámadok, nem érek el semmit, csupán az időt húzom és lehet, hogy később kétszer annyit kapnék vissza. Nem, most is azt teszem, amit mindig... Tűrök és várok, hogy kijátssza magát rajtam. Amint elkezdi a korongot karcolni, szinte pislogás nélkül figyelem kezeit. A saját pecsétemet felismerem, de a túl oldalra rajzoltat nem látom elég jól ahhoz, hogy tudjam, mi fog történni, amikor aktiválja. Szavaiból se tudom ki találni, mi fog történni, mert mindenki másképp kezeli az ilyen helyzeteket. Ha valaki az én udvaromban esküdne össze mögöttem, én levágnám egy karját és egy lábát az illetőnek, majd a pokolkutyák elé vetném egy szem tompa tőrrel, hogy védje meg magát.
De a férfi.... fogalmam sincs, hogy ő mit tenne. A gond az, hogy hamarosan meg fogom tudni. Némán figyelem, ahogy végül felém fordul, kezében a pecsétet megszorítja, s vele együtt érzem, ahogy torkomat is szorongatni kezdi a tárgy mágiája. Levegőért kapok, és az alhasamba nyilalló fájdalomra még talán halkan fel is kiáltanék, de levegő nélkül hangok se nagyon vannak. Háború azonnal a segítségemre siet, s előtörő energiái erővel töltenek át, noha nem támadok a férfire, mert tudom, hogy az csak olaj volna a tűzre. Lábam megroggyan, térdeimre esve a földre támaszkodom. Próbálok levegőhöz jutni, de mintha körülöttem nem lenne ilyen. A méhem görcsölése azonban tompul Háború által. Lassan felemelem a fejem, megszólalni nem tudok, de pillantásom lenéző, már-már kinevetem a férfit, hogy csak ennyi telik tőle. Ha azt hiszi, ettől meghátrálok, hát nagyon téved. Tudom, hogy nem ölhet meg és nem is fog megölni, különben az ő feje fog díszelegni Lucifer palotájának kapuján, így nem tartok attól, hogy életemet venné, a fájdalomtól pedig nem félek. Évezredes csatáimon át sokkal fájdalmasabb, vagy halálosabb sebeket is kaptam már.


Agramon
avatar☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
26

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 2:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Ashtaroth & Agramon

Ha a tekintettel ölni lehetne… Hát, én már az elmúlt pár percben tucatszor kimúltam volna egy határozott kardcsapás, lefejezés, kibelezés vagy más brutálisabbnál brutálisabb módszerek által. Tudom, hisz szinte most is érzem tarkómon lángoló, ám mégis hűvös tekintetét, ahogy egyre csak beljebb és beljebb haladunk az épületben. Szegény, szegény kicsi Ashtaroth… Már saját otthonában sem lelhet nyugalomra, mert oda is üldözi a csúnya, gonosz Mumus. Ott rejtőzik az ágya alatt, a szekrényében, a tükörképében… A rémálmaiban… És ha nem veszi komolyan azt, amit ma közölni fogok vele, akkor a félelmei közt is fel fog bukkanni, efelől jót állok.
Vajon sejti, hogy éppen saját cselszövését leplezem le előtte? Nem ostoba nő,így minden bizonnyal. Mintha az arcára is kiülne a dolog, ahogy Háború egy pillanatra elúszik a tekintetében. Ha eddig nem is lettem volna biztos abban, hogy ő próbál kóstolgatni engem, akkor most megbizonyosodhattam volna. Szerencsétlenségére azonban biztos forrásból tudom, hogy ő a tettes. Nekem is megvannak a magam trükkjei ahhoz, hogy kiderítsem az ilyesmit… Bár, azt hozzáteszem, hogy Ash terve véletlenszerűen vált világossá előttem.
A tégelyre pillantok, mikor kérdez. Előveszem a tőröm és annak segítségével kivájom belőle az elkészült korongot. Elteszem a kis tároló eszközt, majd a tőrrel egy lyukat fúrok a felső részébe. Kerítek egy kis madzagot, amit átfűzök rajta és hurkot készítek belőle.
- Lépésekről, melyeket általában akkor követnek el, mikor ilyesmi történik...
Végezetül a pecsét egyik oldalára felkarcolom az előttem álló nőstényördög jelét, míg a másikra két igencsak kellemetlen varázslat szimbólumát. Miután végzek, elrakom a fegyvert, majd felpillantok Ash-re.
- Kezdve azzal, hogy megszorongatom az illető gigáját.
Kezembe szorítom a pecsétet, mire a nő egy láthatatlan vasmarok fojtogatását érezheti a torkán. Emellett a méhe tájékán is erős görcsöket érezhet, kínzóakat. Elindulok felé
- Azt hitted, talán nem fogok rájönni? Mégis hogy képzelted ezt, hmm? Hogy csak úgy mindenféle alkukat kötögetsz a Nagyúrral és nem tudom meg??
Úgy sziszegem a szavakat, mint egy mérges kígyó. Remélem kellőképpen érzi a törődést, mert ha nem, úgy még nagyobb erővel szorítom meg ujjaim közt a pecsétet. Most nincs menekvés.
 

 

Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 2:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Agramon & Ashtaroth
❝ ...Veritas o dium parit... ❞
Gyűlöltem ezt a férfit és ahogy a hátát bámultam mögötte lépkedve, elképzeltem, ahogy a hátába állítom a kardomat. Vagy egy tőrrel oldalt a nyakába szúrok... vagy tizenkétszer. De a fojtó drót is eszembe jutott, a pusztakezes nyaktörés mellett. Na meg az, hogy elgáncsolom és egy határozott taposással eltöröm a gerincét. Esetleg hogy egy határozott mozdulattal levágom a fejét. Ilyeneken ábrándoztam gyilkos pillantással, és volt rá időm, mert a démon nem válaszolt a kérdésemre. Némán haladt a dolgozószobámba én pedig utáltam, hogy ennyire ismeri már ezt a helyet, mert ez jelentette azt, hogy sokat jár ide. Túl sokat! Túl ment már minden határon pofátlansága, amelyet a Lordi cím mögé rejt. De szerencsémre panaszom és kérésem nyitott fülekre talált. Lehetőségem van ezen változtatni, csak épp idő kérdése.
Amint belép kényelmes tempóban az "irodámba", belépek én is. Az ajtó némán siklik és csukódik be mögöttünk.
Aztán végre beszélni kezd, de szavai nyomán Háború meginog bennem, mint a víz a kicsit megdöntött pohárban. Némán és kissé homlok ráncolva figyelem a férfit, ahogy neki áll olvasztgatni pecsétviaszomat. Szavaival együtt már tudom, hogy tud az alkuról. Háború szinte örvényleni kezd bennem, mind a ketten érezzük a veszélyt, amelyet a férfi jelenleg jelent. Nem is a kardja miatt az oldalán: a lassan megdermedő viasszal a kezében. Kicsit tartva attól, mit fog bele karcolni, elmerengtem, hogy vajon adjam a hülyét, vagy legyek egyenes? Nem biztos hogy jó ötlet tovább őrölni a férfi idegeit, pedig mennyire vágyom rá! Az viszont baromira érdekel, hogy a francba tudta meg ezt. Hiszen Lucifertől még direkt "magánküldetést" is kértem, hogy az egész fedve maradjon. Igaz, ez nem volt az alkuban... Lehet elárulta Agramonnak, hogy mire készülök? Vagy egy harmadik személy pofázott a férfinek? Ha igen, biztos, hogy megtudom ki az és meg fogom ölni.
- Milyen lépésekről beszélünk? - kérdezem komoran nem is tagadva, vagy játszva a hülyét. Felesleges. Egyikünk se ostoba. Az jobban aggaszt, hogy mire készül jelenleg velem, mert egyértelmű, hogy amit alkotni fog, az rám lesz hatással.


Agramon
avatar☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
26

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 1:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Ashtaroth & Agramon

Holtra nem érdekel, hogy pont most nem ér rám maximálisan. Különben is, merné azt mondani, hogy nem! Mindig rám kell érnie, ha alszik, ha eszik, ha szexel! Nincs kivétel! Bár, ez utóbbitól nem kell tartanom annyira, amilyen befásult egy életet él, hehehe… Az Asmodeusszal kapcsolatos pletykákra azonban kíváncsi volnék, mennyire igazak. Korábban, mikor seregeik összeütköztek, állítólag akkora kéjhullám hagyta el a környéket, hogy többen egymásnak estek és valóságos orgiává vált a fél északkeleti régió. Gondolom, nem véletlenül…
Jelen pillanatban azonban ez érdekel a legkevésbé. Ashtaroth-nak bűnhődnie kell, és a saját kezem által fogom végrehajtani az ítéletet. Ó, és persze ezt nem fogom jelenteni a Nagyúrnak. Miért is tenném? Hiszen az ő keze is benne van. Vele kötött alkut ez a jégtekintetű, gyűlölködő nőszemély. De sebaj, most ráfarag erre, méghozzá nem is kicsit. Majd én megmutatom neki, ki ellen szövögessen terveket!
- Nem bánom, menjünk be!
Biccentek az invitálására és át is lépem a palota küszöbét. Megszámlálhatatlanul sokszor jártam már itt, így pontosan tudom, merre is kell kanyarodnom. Az ajtók nyílnak, mikor démoni, mikor láthatatlan kezek által, megkönnyítve ezzel is a dolgunk. Kérdésére egyelőre nem válaszolok, csak mikor elérjük a dolgozószobáját. Lassan lépek be, komótosan, körbepillantva, mintha most látnám először a helyiséget.
- Nos, ennek a roppant fontos és kényes ügynek a tárgya egyfajta... Összeesküvés.
Az asztaláig sétálok, azon kezdek nézelődni. A vörös viaszrudat keresek rajta, amit rövidesen meg is találok. Gyertyát gyújtok és melegíteni kezdem rajta.
- És ebben sajnos te magad is érintett vagy. Ezért is szeretném veled megbeszélni az elkövetkezendő lépéseket.
Az egyik kis szütyőmből egy kisebb tégelyt halászok elő, abba kezdem el csepegtetni a megolvadt viaszt, amíg meg nem telik. Eztán várok kicsit, hogy megszilárduljon, addig is hallgatom a reakcióját.Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 11:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Agramon & Ashtaroth
❝ ...Veritas o dium parit... ❞
Éppen elég gondom van. Drága károkat szenvedek két idióta miatt, akik az udvaron és az istállóban, lovakban tett kárt. Keserves hörgésük és nyerítésük eltompultan szűrődött ki a romok alól. Démonaim már neki is álltak kiszabadítani őket a romok alól, no meg eltakarítják azt a két halott mocskot, amelyek jelenleg jobban hasonlítanak valami amorf óriás lábas gyíkokra, mint démonokra. Amint meglátom a lordot közeledni, már adom is ki a parancsot, hogy keressék meg, miféle szer okozta a két féreg változását. Ezután leplezetlen ellenszevvel üdvözöltem a férfit. Amint leszáll a lóról, egy démonom már jön is, hogy a kantárt fogva arrébb vezesse. Jelenleg az istállóba nem tudja bevezetni az állatot. A férfi szavaira nem mondhatok nemet, ezt már most látom.
Aprót bólintok majd mivel úgy érzem, jobb lesz, ha nem az udvaron, mindenki előtt beszéljük meg, arrébb állok és kezemmel a palotám irányába intek.
- Javaslom akkor a dolgozó szobámat, ott nyugodtan megbeszélhetjük a sürgős ügyet. Közben megédekődhetem esetleg a tárgyát? - kérdezem, s.ha a férfi elindult az említett helyiség felé, akkor magam is elindulok. Ismeri már a váramat, így nem vezetem, hanem ranghoz méltóan pár lépéssel mögötte haladok. A cselédek úgy is kinyitják előttünk az ajtókat, vagy ha nem ők, akkor a mágia. Közben elgondolkodom, mi lehet az a nagyon fontos dolog, amelyről beszélni akar. Különböző hadi ügyek és egyéb munkabeli dolgok jutnak eszembe, magamban végig veszem, hibáztam-e valaminek a könyvelésében vagy iktatásában.


Agramon
avatar☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
26

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 12:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   
Ashtaroth & Agramon

Egy újabb csodálatos reggel a Pokolban: jobbomon egy succubus, balomon egy incubus... Szegény csajt jól megdolgoztattuk. Szükség is volt rá az elmúlt napok idegeskedései után, ugyanis elég csúnya dolgot követtek el ellenem. Az édes, drága, felejthetetlenül bájos kis Ashtaroth, hogyszakadnaráapokolhétege! Ezen gondolatok közepette pattannak fel szemeim, kilépve az álomvilágból. A másik kettő démon félelmeikkel teleszőtt rémlátomásokból riadnak fel, s mivel tudják, hogy én vagyok a ludas értük, rögtön menekülőre fogják a dolgot. Ismernek már ennyire: ha elszabadul az energiám, annak nem lesz jó vége... És most sem lesz.
Valóságos időzített bombaként járok-kelek a palotámban, a szolgálók nagy örömére. Mindenki sikítozik vagy összecsinálja magát, mikor elhaladok mellettük, esetleg fejvesztve el is menekül. Az egyik barom még öngyilkosságot is elkövet. Ehh, mocskos csürhe... Hihetetlen könnyen befolyásolhatóak a gyengeségeik által. Elég elsétálnod mellettük és BUMM, az energiáid szinte darabokra szedik az idegszálaikat. Ez valahol felettébb jó érzés, hisz Félelem így kiélheti magát, de ami ezt a kis fejetlenséget kiváltja belőlem, az nem kóser. Tenni is fogok annak érdekében, hogy levezessem ezt a hirtelen rám tört feszültséget. Tudom is, hogy mit.
A dolgozószobámban töltöm a délelőttöm egy részét, elintézek néhány hivatalos ügyet pecsétekről, közigazgatásról, háborús dolgokról, majd hírt kapok arról, hogy a jelenlegi gondolataim központjában álló némbernél némi anarchia ütötte fel a fejét. A lopott varázsitalokról az jut először eszembe, hogy engem loptak meg a zsiványok, de mivel jól őrzöm a dolgaimat, kizárom ezt az esetet. Biztos Ash volt olyan felelőtlen, hogy ez megtörténhessen. Hmm, el is jött ezzel az ideje, hogy meglátogassam a drágaságomat. Bizonyára most hiányzok neki a legkevésbé, így tökéletes lesz az időzítés.
Felnyergeltetem a lovam, hogy gyorsabban haladhassak, és már indulok is. Szokásos fekete öltözékemben indulok útnak, nem csípem ki magam az eseményre, de fegyver így is van nálam. Az sosem árt, ha az Ördög fia magánál a Háborúnál jár. Nem mintha tartanék tőle, vagy bárkitől. Most még Phelgor sem tehet ellenem semmit, hogy jó kutya módjára megvédje tőlem gazdáját. Meg is pillantom a nőt, ahogy próbál rendet rakni a káoszban, majd felfigyel rám. Ó, az a fancsali kép! Imádom nézni, egyszerűen sose tudnék betelni vele. Sokan utálnak, de talán ő a leginkább... És épp ezért élvezem annyira a kínzását. A napi dózisom pedig sosem halasztom el, ilyen-olyan formában mindig meglepem valami turpissággal. Most azonban kicsit másabb lesz a helyzet.
Megállítom lovam pár lépésre tőle. Szokásos, idegtépő kis mosolyommal, de merev pillantással fürkészem arcát és hallgatom hangjában a gyűlölet tónusát. Micsoda dallam, micsoda önuralom!
- Üdv, Háború!
Köszöntöm a magam pimaszul csengő baritonján, majd leszállok hátasomról, kantárját egy alacsonyabb rangú démon kezébe nyomom.
- Nos, igencsak fontos ügyben érkeztem hozzád, aminek megtárgyalása nem tűr halasztást. Remélem, tudsz rám időt szakítani a jelenlegi helyzet ellenére.
Pillantásom a sürgölődőkre kúszik, majd vissza rá, egyenest az íriszeibe. Láthatja tekintetemben, hogy nem fogom jó néven venni, ha elutasít. Amúgy sem hagynám magam csak úgy elküldetni, úgy tapadnék rá, mint a pióca, amíg meg nem hallgat. Ez történik általában, de most, most azért kicsit máshogy áll a szénánk. Most nem puszta idegőrlés miatt jöttem. Energiáim hullámzásából ez talán érzékelhető is valamelyest, bár már nem olyan durva a kilengésük, mint korábban. Kellőképpen féken tartom, amíg nem döntök másképp.
Aztán Ashtaroth elgondolkodhat azon, hogy jó döntés volt-e, amit hozott.
   

   

Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 4:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Agramon & Ashtaroth
❝ ...Veritas o dium parit... ❞
Már kora délelőtt kitört a káosz az udvarban. Két cseléd addig bénázott némi lopott bájitallal -amelyről azt sem tudták, hogy mit csinál-, míg végül sikeresen átalakították magukat valamilyen amorf lénnyé, amelyek aztán elkezdtek rendet bontani nálam. A katonáknak sikerült őket sarokba szorítaniuk, ez azonban az istállónál volt. Mire a kiképzőtérről visszaértem, addigra a lények halottak voltak, ám romba döntötték az épületet is, ami alatt tucat ló lelte halálát. A kár rendkívüli, hiszen a pokoli lovakat nem csak úgy tenyésztik, mint a földieket. Ezeket nehezebb, jóval strapabíróbbak és veszettül drágák.

- Bassza meg... - szállok le Iumentumról, ahogy az összedőlt, füstölgő és lassan szagló kőépület romjaira nézek. A démonok már most sürögnek és forognak. Rengetegen igyekeznek kiszabadítani a sérült állatokat, és rendbe tenni. Idegesen indulok el, hogy felmérjem, miféle károkat okozott a két idióta. Ahogy tekintetem végig siklik lépteim közben az udvaron, tisztán visszakövethető nyomukon, pillantásom megakad egy közeledő lovason.
- Bassza meg! - ismétlem meg magam halkan. Ennek is éppen most kell felbukkannia... Megállva megvárom, míg Agramon elér hozzám. Szívem gyűlölettel telve kezd hevesen kalimpálni, karom már legszívesebben kardomért nyúlna. Ez az érzés mindig jelen van, mikor meglátom és nem véletlenül. Az utóbbi évszázadokban kezdtem megunni a férfi csesztetéseit és agresszívabban is kezdtem felelni azokra. Még is, rangja miatt megköveteli a protokol, hogy tiszteletteljesen viselkedjek, így mikor oda ér hozzám, meghajtom fejemet.
- Milord... Minek köszönhetem látogatását? - kérdezem, s habár a szavak tiszteletteljesek, a hangomból érezhető, hogy a Pokol emésztő tüzébe kívánom a férfit.

Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ophilia
Today at 10:16 am
☽ Pincerendszer
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5