Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Hírek, bejelentések
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 07, 2018 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Hírek

Gyors bejelentkezés

Kedves Tagok!

Mint észrevehettétek, újabb topikkal bővült az oldalunk.

http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t1231-lezartam-a-jatekom

Kérünk titeket, hogy a jövőben itt jelezzétek, amennyiben lezárult egy játékotok, és a helyszínt felszabadíthatjuk. Szerencsére rengeteg színes, érdekes helyszínnel gazdagítottátok a fórumot, szeretnénk, ha kihasználnátok őket, és nem mennének veszendőbe egy-egy játék után Smile
Persze ettől függetlenül változatlanul és szabadon nyithattok topikokat, hozhattok létre helyszíneket!


Üdvözlettel:
A Staff○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Márc. 31, 2018 11:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Ünnepek

Húsvét, Bolondok napja

Kedves Tagok!

Egy szép, hosszú hétvégét élvezhetünk, emiatt előfordulhat, hogy mi is kicsit lassabbak leszünk, de igyekszünk elérhetőek maradni! Az egyszerűség kedvéért kérjük, hogy a Hell or Heaven fiókra küldjetek pm-et, ha bármi kérdésetek, óhajotok felmerülne, ott rögtön látjuk, és egyből válaszolhat, aki épp elérhető Wink

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezúton is szeretnénk Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni nektek!


Április 1.
Ismét elérkeztünk ehhez a remek naphoz is Casstanyette

1. Ahogyan tavaly, idén is bátran elengedhetitek a fantáziátokat a profilképeitekkel kapcsolatban! Vasárnap kezdődik a móka, igény szerint pár napot ráhúzhatunk, hogy senki ne maradjon ki belőle. És hogy mi is ez?

Bolondok napján engedélyezettek az őrült avatárképek, elvetemült gifek, egyéb agyrémek a karaktereitek profilján Very Happy

Az avatárképeket illetően az egyedüli kitételünk, hogy a PB SZEREPELJEN RAJTA (vagy másé  szemöldökemelgetés ). Nyilván a jó ízlés határait is igyekezzünk megtartani.

Igény szerint idén is rendezhetünk a rá következő héten szavazást a legjobbakról, az első három helyezett pedig ezúttal is a játéktéren hasznosítható ajándékban részesülhet Wink

Ihletgyűjtéshez a tavalyi remekművek: Április Bolondjai


2. A kihívás
Ugyan eddig sem tántorítottunk el senkit a topik használatától, de hogy ne porosodjon, ismét itt a remek alkalom egymás megviccelésére/szívatására/kihívására. Minden információt megtaláltok az első posztban, illetve példák is gyűltek szép számmal.

http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t699-a-kihivas

Értelemszerűen új kör indul, az elsőnek csupán jeleznie kell a részvételi szándékát Smile

Jó szórakozást kívánunk, ne fogjátok vissza magatokat!  fanolos○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 05, 2018 12:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Új történések, változások

Friss hírek, változások, dizi váltás, minden, ami kell

Közeleg a tavasz, bár még ez a nagy hóból nem látszik, de igyekeztünk benneteket ismét meglepni! cheers
Viszont, diziváltás során felléptek technikai gondok, amiben testvéroldalunk, nem habozott segíteni.  s4h4h Szeretném neki itt is megköszöni kedves, Winnie.

A zöld színnel [zöld szín a Color Hex oldalán lett összeállítva] nem csupán a tavaszt szerettük volna megidézni nektek, hanem egy ÚJ FAJT is, akik kígyószerű természetükkel szerintünk tökéletesen idomulnak az oldal külleméhez.

Ismerjétek meg a Leviatánokat! Ez a faj a többivel ellentétben [kivéve Arkangyalok] korlátozott számú. Nyolcan vannak összesen. Egyelőre nullán állunk, szóval bátran lehet férfit, nőt is alkotni a leírások alapján.

Rövid ismertető: Több itt link
"Andariel, az első démonok között teremtettet. Nőiessége, magával ragadó bája Lucifert is csábításra kényszerítette. Az ördög uralma alatt azonban többre vágyott, ő akarta vezetni a Poklot és az egész világot. [...] Lucifer az ágyába hívta, elvette tőle az almát, amibe Ádám és Éva beleharapott, s amit még Isten adott a fényhozónak. [...]

Andariel megette az almát, és a benne foglalt tudás birtokában rálelt a megoldás kulcsára. Az utolsó, élő leviatánra, a tengerek sárkányszerű szörnyére, aki az idők végezetére várt, hogy Isten majd akkor végezzen vele. A nő egyességre lépett a szörnyeteggel, nászuk viszont nem őket erősítette, hanem létrejött belőle nyolc, emberszerű leviatán. Apjuk ősi mágiáját, illetve anyjuk emberszerű vonásait és állhatatosságát örökölték.

Egyedi külső jegyek: a démonok fekete szeméhez hasonlóan ők kígyószerű, sárga szemekkel, pikkelyes bőrrel, illetve kígyószerű szemfogakkal rendelkeznek, amelyeket mágiával el tudnak rejteni a külvilág elől. Nem feltétlen rendelkeznek mindhárom ismertetőjeggyel, van, aki csak egyet birtokol, de előfordulhat mindhárom is."


Újítások, ami kihat a játékaitokra
#1 rövid reagok Több itt link

Létrehoztunk nektek egy topikot, ahova várjuk a chates rövid, bohókás (vagy éppen komoly) játékaitokat.
Felmerülhet a kérdés, hogy mi szükség van erre, amikor ott a chat? Nos, tudjuk, hogy sokatoknak nincs ideje az állandó kisregényekre, van, amikor a gyors és rövid kikapcsolódás jelenti az egyedüli megváltást. A szabályzatunk szerint erre a játéktéren nincs lehetőség, de ebben a topikban nyugodtan elfelejthetitek a minimum 150 szót! És hogy mi ebben az igazán jó? A játékaitok nem vesznek el úgy, mint chaten, visszaolvashatóak maradnak, és a történetszálak szempontjából egyenrangúnak minősülnek a játéktéri, további irományaitokkal.
Ide nyithattok témát névvel is, használhatjátok alternatív játékokra is vagy tényleges reagokat is írhattok, aminek mint írtuk, nem kell elérnie a 150 szót se.
Egyedüli kitételünk, hogy 18+ játék esetén változatlanul tüntessétek fel a posztjaitok elején a figyelmeztetést!

Bolondozzatok, RT-zzetek, érezzétek jól magatokat!


#2 behozzuk a technológiát Több itt link
Világunkba beleépítettük a technológiát, és létrehoztunk nektek egy olyan platformot, ahol ez irányú játékaitokat ki tudjátok vitelezni. Itt is bátran nyithattok témát a neveitekkel, és nem szükséges hosszú reagokkal bajlódnotok.  
Afféle telefon, rádió beszélgetések ezek, amik viszont már kihatással vannak a játékokra.

A világleírás technológia része is bővült ennek megfelelően, itt olvashatjátok!


#3 megújítottuk az idővonalunkat Több itt link
Mostantól egy kód áll rendelkezésetekre, amelyet kitöltve Ti is hozzájárulhattok az idővonalunk gyarapodásához. Néhány példát már láthattok benne, kövessétek figyelemmel, és töltsétek meg sok érdekességgel!


Oldal külsejét érintő változások!
Creditben jobban kitérünk mindenre, ámde! Mint láthatjátok a friss hozzászólásokhoz kikerültek az avatár képeitek. ELŐSZÖRI nyilvános MEGFORMÁZÁSÁT Magyarországon, (2018.02.04) Raiden készítette. Ami azt jelenti, hogy más oldalon még nem találkoztunk a megoldással. Ha cserélitek a képeteket 60mp múlva fog frissülni az oldalsávon.

Illetve, amit még észre vehettek, hogy a privát üzeneteknél is láthatóvá váltak az avatár képetek. Ezt a kódot Raiden és Winnie készítette, illetve gondolta ki! Ha cserélitek a képeteket 60mp múlva fog frissülni a listánál. Ha bármi gond van a kódokkal, Raidenhez tudtok fordulni.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 12:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Doomsday Party!


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kedves Tagok!


Jelen hírünkben Kyara megmozdulását szeretnénk segíteni, hirdetni! Ha van kedvetek egy kötetlen, felszabadult hangvételű össznépi játékhoz, feltétlenül ajánljuk nektek a BelzeBoobs-ot!

Játszhattok egy helyszínen is (csak akkor tüntessétek fel, kinek szánjátok a reagot, azt is, ha mindenkinek Wink ), illetve az esemény fejlécével "Party in the end" a többi, netán újonnan nyitott topikokba is írhattok.

Bővebben itt olvashattok leírást az összeröffenésről:
http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t54-jatekos-keresese#6540

Azok se érezzék kirekesztve magukat, akiknek nem fekszik a bűnbe csábulás, a party-gyilkosokra minden buliban szükség van!  Pacsi


Írjatok bátran és érezzétek jól magatokat!  vérnyúúúl○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Dec. 31, 2017 9:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
2018-ban  is Hell Or Heaven
BLACK AS THE DEVIL, HOT AS HELL, PURE AS AN ANGEL, SWEET AS LOVE   
Kedves tagok!
Immáron 2018-ba lépünk, így szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki a 2017-es évben is velünk volt.  s4h4h
Sok minden történt velünk, sokan jöttek, sokan távoztak. Örömünkre, sokan tértek vissza.  fanolos
Köszönjük a csodás reagjaitokat, és a kedvességeteket. Nélkületek nem tartanánk ott, ahol.
Ne feledjétek a játékot sem, ahol új évi fogadalmat írhattok.
2018-ban is szeretettel várjuk az új izgalmakat. Reméljük velünk tartotok!
2018-as belépéssel, immáron 27 év telt el, Gabriel érkezése óta kérlek ne feledjétek majd. (1991-es év)

EGY SZÓBAN, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! Csak csínján az alkohollal  ÁÉ.GT  

Staff,
Cassael, Ashtaroth, Raiden○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Dec. 22, 2017 12:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Merry  x-mas
BLACK AS THE DEVIL, HOT AS HELL, PURE AS AN ANGEL, SWEET AS LOVE   
Kedves Tagok!

Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Teljen mindenkinek nyugalomban, és legyen tele mindenkinek a hasa!  santa  rendeer

Staff,
Cassael, Ashtaroth, Raiden

Ezzel a videóval szeretnénk nektek kedveskedni:○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Hétf. Nov. 27, 2017 1:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Új kinézet
BLACK AS THE DEVIL, HOT AS HELL, PURE AS AN ANGEL, SWEET AS LOVE   
Sziasztok! Ismét új külsőbe bújtunk. Mi is készülünk már az ünnepekre, és a 2018-as évre.
Változtatások is történtek. Fajoknál kibővített leírást találtok, és egy arc váltó (multi-kapcsoló) is kikerült az oldalra. Fontos, hogy enterrel nem működik, a váltok gombra kell kattintani.

Reméljük jól fogjátok magatokat érezni Wink○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Újítások

Kedves Tagok!


Újabb meglepetéssel készülünk nektek, közeleg a tél, az ünnepek. Szeretnék nektek kedveskedni ismét, és megköszönni, hogy velünk vagytok. Mi értettek vagyunk!


MA : 2017.11.26 -  23.00-kor az oldal lezárásra kerül, ami körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Üdvözlettel:
A Vezetőség Tagjai
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Nov. 10, 2017 3:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Játékok

Kedves Tagok!


Friss és ropogós hírekkel érkeztünk!
Második kaland

Megérkezett legújabb játékunk az új világhoz :')


Kedvcsináló:
„A delegáció nem titkolt célja, hogy a világot sújtó szörnyűségek ellen megpróbálja összefogásra bírni New York városát. Amit viszont nem hangoztatnak, az nem más, minthogy a városban feltételezhető egy Isteni eredetű tárgy.”

További információk és a jelentkezés: erre található
Isteni sugallatok

Emlékeztetőül:

Az új világrend változásokkal jár, a Pokol és a Menny bezárult, az eddig büszkén álló városok most romokban hevernek. Ezek után kit lep már meg, ha egyenesen Isten szól egyesekhez?

Jól olvastátok, ezentúl bárkivel előfordulhat, hogy játék közben egy Isteni közbeavatkozásnak lesz „áldozata” Very Happy Ne rémüljetek meg, mindez csupán a játék színesítésére szolgál, de ajánlott rájuk reagálni, hiszen ki tudja, miféle információk birtokába kerülhet általuk az ember Wink
Oldal egyéb játékai

Az oldalon található további játékokat, mint szólánc, A kihívás, Játéksorsoló és társait továbbra is előszeretettel ajánlanánk a figyelmetekbe. Csak bátran! Wink

http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/f18-jatekokÜdvözlettel:
A Vezetőség Tagjai
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
61
☩ Play by :
Jason Momoa

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 14, 2017 12:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Videó

Kedves Tagok!


Kapcsold be hozzá a magyar feliratot! Wink


szülinapi videó:https://www.youtube.com/watch?v=-wvZBLirH8I

Itt van némi kedv csináló az új világ, és a kalandra. Remélem sokan fogtok részt venni, és már mindenki bőszen írogatja a reagjaiba, hogy hogyan is teszi tönkre az életét Amara  Twisted EvilÜdvözlettel:
A Vezetőség Tagjai
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


Everybody has a
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
dark side


avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Szept. 10, 2017 9:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Játékok

Kedves Tagok!


Friss és ropogós hírekkel érkeztünk!
Első kaland

Megérkezett a legelső Játék az új világhoz :')


Kedvcsináló:
„Már korábban is szárnyra kaptak a pletykák, hogy különös lényeknek és jelenségeknek voltak egyesek szemtanúi a városokban. Azt állították, hogy a katasztrófák után néhány nappal elhunytak - például, akikkel egy újonnan a Földre szabadult angyal vagy démon végzett -, feltámadtak.”

További információk és a jelentkezés: erre található
Isteni sugallatok

Az új világrend változásokkal jár, a Pokol és a Menny bezárult, az eddig büszkén álló városok most romokban hevernek. Ezek után kit lep már meg, ha egyesekhez egyenesen Isten szól?

Jól olvastátok, ezentúl bárkivel előfordulhat, hogy játék közben egy Isteni közbeavatkozásnak lesz „áldozata” Very Happy Ne rémüljetek meg, mindez csupán a játék színesítésére fog szolgálni, és nem kötelező rá reagálni sem. Mi mindenesetre ajánljuk, ki tudja, miféle információk birtokába kerülhet az ember Wink
Kihívás sorsoló

Újabb kör zárult a sorsolónkban, de bármikor jelentkezhettek, és ha újabb csoport jött össze, folytatódhat a buli Very Happy

Érdeklődni: erre lehetÜdvözlettel:
A Vezetőség Tagjai
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 07, 2017 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Hírek
Tisztelt tagok, vendégek!  efe  

A hungarianforum főszervere meghibásodott,  wunderbah így az oldal egyes részein problémákat tapasztalhattok. Sajnos majdnem minden második oldalon van jelen a probléma. És minden böngészőn látható. Sajnos mi nem tudunk tenni semmit, mert nem az oldalban keresendő a hiba. Kérünk mindenkit, hogy nézze el nekünk ezt most. Sajnáljunk, hogy pont ma történt a születésnapunkon, de mi akartunk apokalipszist!  lol!
Már értesítettük a hungarianforumot! bbbÜdvözlettel:

A Vezetőség Tagjai


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Csüt. Szept. 07, 2017 1:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Születésnap!


Kedves Tagok!Oldalunk ma ünnepli első évfordulóját, és ennek örömére készültünk nektek néhány újdonsággal Smile


• • Elsőként említeném az új dizájnt, amely szokás szerint Raiden arany-kezei alól került ki *-* Élvezzétek, szeressétek \o/


• • Raiden a jeles nap alkalmából szeretne titeket meglepni egy újabb, az eddigiektől merőben eltérő videóval! Lessétek! ;D


• • A következő egy újabb játék lenne, méghozzá „Angyali sugallat” fantázianévvel Very Happy Bővebb leírást ITT találtok, de nem egy nagy ördöngösség, a korábbiakhoz hasonlóan ez is a játék színesítésére és esetleges izgalmasabbá tételére fog szolgálni. Bátran jelentkezzetek!


• • Kiemelt hír! Végül, de nem utolsó sorban oldalunkra új korszak köszöntött! A Sötétség eddig csupán áskálódott a háttérben, de most úgy döntött, előbújik, és megmutatja Istennek és az általa tetemtett világnak, hogy mire képes.
Újabb apokalipszist idéző pusztítása és haragja immáron mindenkit elért, a változásokról és egyéb újdonságokról ebben a topikban informálódhattok:Kérünk titeket, hogy olvassátok el figyelmesen, mert sok-sok változás lépett életbe a játék világában, illetve a karakterek életében, amelyekről úgy hisszük, nem lenne érdemes lemaradni:) Ha bármi kérdésetek adódna, bátran keressetek fel minket pm-ben!

A leírásban említett kalandokból az első hamarosan meghirdetésre kerül, legyetek résen WinkZárásként szeretnénk nektek megköszönni, hogy ilyen sokáig velünk tartottatok, és remélhetőleg még fogtok is!

[You must be registered and logged in to see this image.]
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Online
avatar


☩ Reagok :
218
☩ Play by :
Misha Collins

Utolsó Poszt Pént. Szept. 01, 2017 4:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


HírekSzületésnap


Kedves Tagjaink!


Régen érkeztünk már új hírekkel, változásokkal, ugyanis a nyári időszak minket is magával ragadott.

Viszont csodás oldalunk a jövő héten fogja ünnepelni első évfordulóját, remélhetőleg veletek!  Casstanyette

Számos meglepetéssel készülünk nektek, ezek közül egy nagyobbacskával is, amit így előzetesen Globális Kalandnak is nevezhetünk. Megsúgom, alapjaiban véve fogja megrengetni az oldal világát, szóval kössétek fel előre a gatyát Very Happy

Kihívás sorsoló


Ismét megszaporodtak eme topikban az egymást szívatni kívánó tagjaink, de még nincsenek elegen.

Várjuk a lelkes jelentkezőket! (Úgy hármat még).

A játék lényege változatlan: írj a topikba egy kihívást, ami megnehezítheti egy reag megírását vagy éppen kiszínezheti azt. Csak éppen arra ügyelj, hogy sorsoláskor akár vissza is üthet rád a feladat! Very Happy

Bővebb leírást és a játékhoz tartozó kevés szabályt a Kihívás Sorsoló legelső hozzászólásában olvashatjátok.Üdvözlettel:

A Vezetőség Tagjai


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Grace
only exists to be fallen from
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 03, 2017 2:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Újítások


Sziasztok!

Bemutatom nektek az újabb újításokat!

•• Chat

A chat ezentúl, ahogyan a Facebookon is, meg fog jelenni, ha írtak, de te mondjuk egy új lapon vagy. Gondoltam a chat lakók értékelik ezt a kis szösszenet.  s4h4h

•• Strong képecske

Mivel a strong képecske átkerült a profilba, így beállítottam, hogy még annak is legyen képe, aki esetleg nem tett be, hogy a kód ne legyen magányos kép nélkül, és jól mutasson. A képeiteket le mentettem és vissza tettem, mert a kód automatikusan átírta az új képre, de vissza helyeztem nektek, amik eddig voltak, ha nem sikerült, valakit véletlen kihagytam, sajnálom.
Ha nem tetszik nektek, az automata kép TERMÉSZETESEN megváltoztathatjátok a szokott helyen. Remélem nem lesz zavaró, de nem akartam, hogy üresen álljon, és megkérek mindenkit, hogy ne is hagyja üresen, vagy az automata képet.
https://68.media.tumblr.com/tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500.gif
NE TÖRÖLJE KI!
A kép továbbra is ugyan akkora maradt, csak tettem hozzá egy kis pluszt, hogy ne torzuljon el senkié!


•• kukacka, Hastag

Bemutatom a tagelést. Igen, érdekes. Szeretném leszögezni, hogy a kód kizárólag a help.forumotion oldalán találtam,  Tooltip in recent posts név alatt, így bárki igényt tarthat rá! (Ha valaki kételkedik a szavamban, szívesen átküldöm neki a linket!)
Ott részletesen elmagyarázza, hogy hogyan is kell használni. Én megformáztam, hogy az oldal külsejéhez illeszkedjen!
Használata:
@Deedra vagy, ha hosszabb a név, akkor az úgy írom --- > @Kaitlyn Zoé Payne
Kód:
@"Kaitlyn Zoé Payne"

Ezeket fel lehet használni a JÁTÉK TÉREN KÍVÜL! Kivéve, ha az illetőnek reagot írsz, használhatod a commentben, vagy amikor
leírod a neveket PL: To @Deedra, vagy @Deedra && Kaitlyn

Olyan helyen, mint aranyköpések, vagy ha zenét, képet vagy esetleg alát, reagkódot csinálsz valakinek, akkor ő erről kap értesítést.

Valamint ezzel a kóddal együtt jár, a HASTAG, igen jól érted. De természetesen ezt sem a játéktéren használjuk, maximum, ha valami fontosat akarunk.
#démonok #Angyalok, így már is könnyebben megtalálod azokat a posztokat, amikben szerepelnek ezek a kifejezések # -gel persze. Hasznos tud lenni, hiszen nem kell keresgélni, hanem woálá!

És eljutottunk a következő kis szösszenethez, AZ ÉRTESÍTÉS. Hogyan kapsz erről értesítést? Első sorban az email fiókodra, már ha valódi, de más módját is kitaláltam.

És most ismerjük meg a Toolbar-t!
Vannak oldalak, ahol megtalálható ez egy alap beállítás az aminpanelben. Mint láthatjátok én rá fókuszáltam a lényegre, ugyan úgy a megformázása megtalálható a help oldalán.
Mivel ezentúl már kukaccal meg tudjuk jelölni egymást, így ott fogsz értesülni erről.
Fixre tettem, így telefonon se lesz zavaró, és NEM CSAK a bejelölésről kapsz értesítést.

Itt kapsz, ha üzenet jön, vagy REAG érkezett. De természetesen ezeket be lehet állítani, hogy melyiket kívánod, hogy megjelenjen, vagy éppen nem.

http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/profile?mode=editprofile&page_profil=notifications

Itt kiválaszthatod, hogy a tollbaron jelenjen meg, vagy emailbe, a pipák segítségével. És, ha zavarnak az eddig megérkezettek, itt törölheted is őket!

KÉPES SEGÍTSÉGEK!

Spoiler:
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
56
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 17, 2017 4:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Points system rendszerSziasztok!

Drágáim, felhívom a figyelmetek  arra, hogy a reagszámlálós rendszerünk nem ad hozzá a reagokhoz, ha egy új topikot REAGGAL nyittok. Így cél szérű vagy nekem szólni, hogy reaggal nyitottatok topikot, és adjak hozzá nektek plusz egyet, vagy, ha új topikba kezdtek,egy képpel, hogyan is néz ki maga a helység, ahol történik a játék, vagy a " *** " jelzéssel nyitni. Pár embernél már hozzá is adtam, de aki kevesebbet észlel, kérem szóljon, nem harapok...NAGYOT! Twisted Evil

Remélem világos minden, aki nem ért valamit nyugodtan írjon. Ezek a Május 31 utáni reagokra érvényesek, a többi már össze számoltam!. Fontos kiemelnem ismét, hogy csak a játéktéren lévőket hozzászólást számolja! s4h4h


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
56
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos

Utolsó Poszt Kedd Május 30, 2017 12:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Points system rendszerSziasztok!

Lehetséges valakinek feltűnt, de ha nem, akkor szeretném nektek bemutatni az oldal egyik újítását.

Nos, lehet sokatoknak nem ismeretlen ez a rendszer, ugyan is elég sok oldal használja, most már köztük mi is. Ez egy alap beállítás a hungarianforumon.
A reag, teljes nevén; Points system. Nos, itt számolni fogja nektek, hogy az összes posztból, amit eddig írtatok az mennyi született a játéktéren, vagy is a száma nem növekszik egy asszociáció, szólánc, vagy hiányzásnaplótól.

Ez az újítás arra is szolgálni fog, hogy lássuk ti mennyire írtok, hogy betartjátok e szabályokat, és a következő jelölés, és szavazásnál pedig majd nem lehet olyat jelölni, aki nem aktív, nincsenek meg bizonyos reag számai, hiszen úgy nem fair más tagokkal szembe, aki majdnem minden nap vagy hetente reagol.

Ehhez az újításhoz nekem össze kellett számolnom EGYESÉVEL,  Sleep  holyfuk hogy kinek hány reagja van a játéktéren, így ha hibát találtok benne, hogy több vagy kevesebb van, kérlek jelezzétek felém, és javítom is, de innentől kezdve növekedni fog a szám nálatok, ha csak nem töröltök.

Remélem világos minden, mindenkinek kérdéseket várom PM-ben, ha nem, és a hibák észlelését is.

Köszönettel,

Dee


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
515
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Május 19, 2017 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Dizi váltásSziasztok!

Megújultunk, amihez pár új elrendezés, változás is tartozik.

Mielőtt belekezdenénk, szeretném kiemelni, hogy aki a régi hirdetés mintát, és a régi Et mintát használja, az a kód el fog veszni, szét fog esni. Sajnos ki kellett vennem. :S

képes segítség:
 

keresett minta ugyan az maradt, visszont a szín zöldről kék lesz, így vagy kimásolod az új kódot, vagy megkeresed a színt és át írod magad. De semmi nem kötelező Wink
Kód amit keresned kell : (csak a color változik: #5c5c29 - ere; #545461 )
Kód:
<div style="height: 290px;color: #5c5c29;padding-right: 4px;">
ami lesz belőle:
Kód:
<div style="height: 290px;color: #545461;padding-right: 4px;">

Valamint ezt, ha javitok ne felejtsétek el kivenni! : [You must be registered and logged in to see this image.]
Kód:
<img src="http://kephost.com/images/2017/02/27/7cf96ce1c05fb4b8675e5f8373253d8b.png" style="opacity: .7;">


Először is:
A profil elrendezés megváltozott:
•• Fenn a  Menük között: Profil -- > legalulra görgetve találod a CONTACT FIELD részt.

Értelem szerűen töltsd ki.
Az Et, karakter játékai Karakter kapcsolatait találod ott.
Ha nem rendelkezel még ilyennek, nyiss egy topikot majd annak az url-ét másold be. Természetesen ez csak lehetőség, nem kötelezzünk senkit ilyenek létrehozására.


Képes segítség:
 

Másodszor is:
Kikerült a profilba a chat kép is. (creditben feltüntetve!)
kódja ennek is:
Kód:


[b][img]gif[/img][/b]

Ez a kis chat kép kizárólag a profilban fog megjelenni, ha hozzászólást írsz, ott nem tűnik fel. Nagy macera, ha elveszik a kép, így be állíthatod, hogy ne vesszen el, és ne kelljen újra keresgélni. Ennek a képnek a mérete egyenlő hossz, és magasság kell lennie. Pl; 100x100 LIK PÉLDA KÉP


képes segítség:
 


A hozzászólásoknál ugyan úgy meg marad a régi kis kép, ami méretben ugyan akkora maradt.

Bármi kérdésed van kérlek fordul Raindenhez, vagy multi karaktereihez!


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Online
avatar


☩ Reagok :
218
☩ Play by :
Misha Collins

Utolsó Poszt Vas. Május 07, 2017 3:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Félvérek «  

Kedves Tagok!

A Félvér faj vérfrissítésen (ha-ha) esett át!

Az alapkoncepció megmaradt, de jellemben több szabadságot kaptak, illetve kiegészültek egy új képességgel is! Részleteket itt találtok.

Külön köszönet illeti Drake-t és egy másik kedves userünket remek ötleteik és felvetéseik nélkül nem jött volna létre az újítás   luvu
Mostantól a creditben is megtaláljátok magatokat  szemöldökemelgetés


Üdvözlettel:

A Vezetőség Tagjai


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Grace
only exists to be fallen from
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Online
avatar


☩ Reagok :
218
☩ Play by :
Misha Collins

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 15, 2017 12:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


» Húsvét «  

Kedves Tagok!

Szeretnénk békés, kellemes húsvéti ünnepeket kívánni nektek! :3

[You must be registered and logged in to see this image.]


Üdvözlettel:

A Vezetőség Tagjai


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Grace
only exists to be fallen from
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2