Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Erdős terület •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 20, 2018 7:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Tudom, hogy ez mindenki számára nehéz időszak. Főleg nekünk, kik mindig a világ békéjét akarták igazán. Látni, hogy múlik el minden, amiért egykor küzdöttünk… küzdöttek. Fájdalmas lehet, még akkor is, ha érzéseink igazából nem is lehetnek.
Ebben azonban már régen elkezdtem kételkedni. Mióta idelent vagyok egyre többet tapasztalok meg. Tanácstalanság, szomorúság, a nevetés nyújtotta öröm. Fájdalom, mely a velőig képes hatni. A materiális világ teljesen máshogy áll hozzánk, ahogy mi állnánk hozzá.
Ölelése jobban hiányzott, mint bármi más a mennyekből. Erőt és hitet merítek belőle. Igazából nem én vagyok, ki segítséget nyújt a másiknak. Ő ad erőt ahhoz, hogy gondolataimat szavakká formáljam. Hogy tovább higgyek mindabban, amiben eddig is.
- Higgy magadban és higgy benne is. Ha nem lenne esélyünk nélküle visszajött volna. Ő bízik bennünk, tudja, hogy meg tudjuk oldani nélküle - suttogom, még mielőtt elengedném. Csak összefogásra van szükségünk. Semmi többre. Mégsem adom el. Akkor sem, ha további kérdései vannak, ha kétkedne magába. Nincs miért. Neki nincs miért ő még azért harcol, amiért kellene, hogy megtegyük.
- Mindig van eredménye, a legtöbbször csak nem látjuk. Egy apró jótett is számít és még Ha nem is. Akárhányszor is esünk el újra és újra talpra kell állnunk. Nem állhatunk meg, nem tétovázhatunk, nem kételkedhetünk magunkba. Minden igyekezet, mindig, eléri az eredményét - hangsúlyozom szelíd mosollyal az ajkamon. Hüvelykujjammal finoman simítok végig borostás arcán, hogy azután lassan simítsak végig rajta.
Kezemet esetlenül ejtem le magam mellé. Nyugalom költözik arcomra, elmémre. Egyszerre minden annyira nyugodtan tűnik, annyira… Most tudom csak igazán, hogy minden rendbe fog jönni. Jobban tudom, mint valaha.
- Persze, segítséget kértél tőlem egy fiatalember számára. Megszállta az egyik lovas. Akkor kerestem meg neked a ládát, amit Egyiptomban kerestünk meg
- vonom össze egyszerre csak szemöldökömet. Miért fontos ez most? Nem találta meg? Nem működött volna? Mi történt?
- Mint tudod Azazel a bukása napján magával vitte a mennyekből az első almafa magjait. Mindenki azt hitte, hogy elpusztult az összes. Atyánk akkor leküldött titeket a Földre, hogy pusztítsátok el. Egy megmaradt. Egyiptom bölcs emberei néhány mágus segítségével elrejtették, titkos kamrát építettek a Gízai piramisokba. Két őrzőt választottak ki, a Fény és a Sötétség képviselőjét… A fényé akkor halt meg, amikor elhelyezték a ládában a magot, a másik… Abaddon volt - tekintek rá félőn, sejtvén, mily reakciót fog belőle ez kiváltani. Ő maga sem szívleli a démonokat, holott… Don másodjára is megmentette az életemet - noha aláomló ház nem okozott volna túl nagy kárt bennem. - Végig néztem a mag sorsát és ha emlékezetem nem csal és remélem, hogy nem csal a szabadkőművesek New Yorkban rejtették el. Mind ők, mind Don csapdákat állítottak a védelmére… Don az egyetlen ki tudja, hogy miért nem lehet felhasználni - hadarom el, mielőtt még több kérdése is lehetne. Hiszen valljuk be, vannak ezzel kapcsolatban kérdések. Ezért is szerettem volna megtalálni, mielőtt elindulunk. - A mag erejét felhasználva legyengíthetjük annyira Amarát, hogy újra elfogjuk, erejét kordába tartsuk - számomra egyáltalán nem opció a halála. Nem tudnék megölni egy lelket sem, legyen az ártatlan vagy bűnös. Amarát egyszerűen bántani sem tudnám, sajnálom őt. Fogságban élt annyi évezreden át… Ez… Kegyetlenség.
- Próbáltam idézéssel, de nem jelentkezett - rázom meg a fejemet. Viszont van abban valami, amit mondd. - Ha a pusztítás az ára, akkor ezt inkább kihagynám. Mindig van más út és ha kell azt találom meg, hogy megtaláljam. De holnap indul egy követség… Lucifer is tárgyalt közbe Mihállyal - hiszen ha minden igaz egy démon is velünk fog tartani. A mi oldalunkon. Érdekes egy út lesz, mit ne mondjak.
- Phanuelnek nagyobb szüksége van rád, mint nekem - mosolygok rá szelíden. Bánom, hogy nem jön velem, szeretnék végre több időt is eltölteni vele, mint néhány futó perc. - Mellettem ott lesz Ramiél, biztosított arról, hogy figyelni fog rám, ha esetleg nem tudnék magamra vigyázni. Ti is tegyétek így - nyújtom előre a kezemet, megfogva fivéremét. Ujjaim enyhén megszorítják az övét. Fájdalmas ismét ez a búcsú.
- Ha bármikor szükséged lenne rám, csak szólj, azonnal ott leszek - biztosítom őt, hogy amíg világ a világ, én mellette leszek. Mindig. Emiatt soha nem kell aggódnia.  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 20, 2018 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: Teardrop • Credit:

Ophilia mosolya momentumról momentumra haloványodik, amint hogylétem cseppet sem pozitív voltáról informálom, noha ábrázatának korábbi, elejtett jelzéseiről tudom, nem pusztán szavaim, melyek lemossák ajkairól a vidámságot. Nem, eddig sem volt önfeledt... Magán hordozza azt a bizonytalan szomorúságot, amit a legtöbbünk csakugyan a bensőjében könyvelhet el.
Eddig a tócsákon lavírozó tekintetem habozva követi nyomon a szőke angyalhoz tartozó, kecses lábak s talpak közeledését, egészen addig, míg testem körül meg nem érzem Ophilia puha ölelését. Nem vagyok hozzászokva az effajta közvetlen emberi gesztusokhoz, ezúttal mégis jóleső megkönnyebbedés telepedik a mellkasomra. Némi hezitálás után felvezetem hátán a tenyereimet, hogy gyöngéden viszonozhassam baráti, megnyugvást kínáló közeledését.
Természetest nem illan el belőlem nyomok nélkül a tanácstalanság és kilátástalanság érzete, azonban kellemes hangján zengő szavai békességgel rezonálnak a tudatomban, elhintve bennem a jelenleg éppen kellő bizakodást. Neki elhiszem, hogy valóban rendbe szedi magát a világunk.
- Nagyon remélem, hogy igazad van, Ophilia… Nélküle vajmi kevés az esélyünk Amara leküzdésére, és a korábbi rend visszaállítására - nehezen gyűröm le magamban a kényszert egy újabb sóhajra, miként jómagam is eleresztem az egykori irattárost. Arcomra kúszó tenyere újabb meglepetéssel szolgál, habár gondolkodás nélkül simulok bele érintésébe.
- Mit ér a segítség és az igyekezet, ha nincsen eredménye? - teszem fel a kérdést csöndesen, hiszen ismerem magamat én is, ritkán vagyok képes elmenni a halandók, vagy éppen fivéreink s nővéreink problémái mellett, ám mikor voltam én igazán a hasznukra? Tán Ophiliának sem tettem jót azzal, hogy idejekorán elrángattam a Mennyekből. - Emlékszel, miért kerestelek meg néhány hónapja az irattáradban? - érdeklődöm meg, egyrészt, hogy tudathassam vele legfrissebb kudarcom mivoltát, másrészt, hogy netalántán újabb segítséget kérhessek tőle egyúttal. Ha nem is tudhatjuk bizonyossággal az univerzumunk sorsát, abban kétségkívül igaza van, hogy nem szabad feladnunk.
Mindeközben odébb lép tőlem, én pedig követem alábukó tekintetét a földre, melyre az egyre mélyülő sötétség és az előbújó hold különös árnyakat vet.
- Isteni tárgy, ráadásképpen New Yorkban? Mi volna az pontosan? - emelem vissza rá pillantásomat, feléledő kíváncsisággal kutatva a női vonásokat. Mindeddig meg sem fordult a fejemben, hogy Atyánk megannyi ereklyét rejtett el a világban annak idején, éppen az effajta szükséghelyzetek orvoslására. Bár kötve hinném, hogy valaha is gondolt volna a testvére szabadulására. - Próbáltad már megidézni? Abaddon, ha nem tévedek, a Pusztítás démona, így meglehet, hogy az idézéséhez ténylegesen el kell pusztítani valamit - töprengek el, habár nem tudhatom, mi mindennel próbálkozott eddig Ophilia.
- Vele vagy nélküle, mindenképpen tanácsolom, hogy tarts Ramiél fivérünkkel. A te tudásoddal bizonyosan sikerrel fogtok járni, még ha nehézségek árán is. Amennyiben tényleg használható a tárgy Amara ellen, úgy nincs választásunk. Bárcsak veled tarthatnék… - bánkódó tekintettel nézek az angyalra, csakugyan sajnálva, amiért az osztódás képességét nem tette miénkké a teremtésünkkor az Úr.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Csendben nézem, ahogy Phanuel testvérünk elszáll köreinkből. Bármi is a feladata, remélem sikerrel fog járni. Habár elnézve, hogy ki fog segíteni neki, biztos vagyok sikerükbe. Azonban egy apró mondat kizökkent folytonosan szelíd mosolygásomból. Rosszat sejtően nyelek nagyot.
Vajon mit akarhat velem megbeszélni? Valami azt súgja, hogy ez nem lesz egy egyszerű beszélgetés. Az elmúlt időszak emlékei hirtelen tódulnak tudatomba, kavarognak bennem. Minden, mi történt, amióta elválunt. Amióta…
Nem, ezen emlékekre még akkor sem akarok gondolni, ha a legkedvesebb harcos angyallal vagyok együtt. Inkább csak próbálok újra derűs mosollyal rá tekinteni, vajmi kevés sikerrel. Ezt láthatja is, ahogy azt is, hogy inkább már nem is próbálkozom vele.
Kósza szél borzolja hajunkat. Kezem felemelve újra és újra fülem mögé tuszkolom szőke tincseimet.
Cassael sóhajára magam is letekintek. Óvatosan lépek előre egyet, majd még egyet. Tétován közelítek felé, mikor pedig már teljesen előtte állók gyengéden ölelem meg, kihasználva amúgy is széttáró karjait.
Magam sem értem cselekedetemet, de az emberektől így láttam. Mondhatjuk, hogy nincs rá szükségünk, vagy mi enélkül is megvagyunk, de az az igazság, hogy… Nekem is jólesett volna egy-egy nehéz időszakban egy barát kellemes ölelése.
- Megfog gyógyulni - sóhajtom magam is, államat egy pillanatra Cassael vállára fektetve. A fák takarásából próbálok kikémlelni az éjszakai égboltra. Torkom köszörülve hátrálok el tőle, de csak annyira, hogy kényelmesen fel tudjak nézni rá. Kezemet gyengéden simítom arcába.
- Valóban nem láttunk még ennél keményebb helyzetet, de vagyunk még páran, akik hisznek Atyánkba, akik bármit megtennének azért, hogy visszatérjen és minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Nem csak angyalok, de démonok és emberek is velünk vannak - magyarázom szelíd mosollyal az arcomon. - Vissza fog térni közénk ebbe teljes mértékben biztos vagyok - szívem akaratlanul is összeszorul. Nem akarom, hogy úgy érezze kudarcot vallott volna. Mert nem, bár nem tudom, hogy az elmúlt időkbe mit csinált, de nem tette azt. - Nem hinném, hogy így lenne. Cassael, jobban ismerlek, mint bárki más, tudom, hogy képtelen vagy ölbe tett kézzel ülni. Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor te ott vagy neki. Segítesz. Megteszel minden tőled telhetőt. Mégis… - tekintetem levezetem a föld irányába, kósza lépést teszek hátra. - A magunk fajtáknak most a legnehezebb. Nem tudjuk magunkévá tenni sem Michael, sem Gabriel irányvonalát. Meg akarunk maradni az aranyközépúton, de… Nem tudom, hogy erre meddig leszünk képesek. Amara sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint az, hogy fivéreink marakodnak - vonom fel az egyik vállamat. Hogy beszéljek a parkban történtekről?
- Ramiél azt szeretné, hogy tartsak egy követséggel New Yorkba. Van egy isteni tárgy, ami segítségével talán meg tudnánk törni Amara hatalmát. Az egyik gond… Hogy nem csak az emberek állítotak neki csapdát, hanem a tárgy őrzője Abaddon is. Sehol sem találom - tanácstalan vagyok, akárcsak ő. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak és hogyan és… Legalább a miértet tudom.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 4:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

Phanuel ábrázatán látni vélem a bezárkózást intelmeim s talán önnön félelmei elől, azonban a kegyes hazugság nem olyasféle képesség, melyre mi, angyalok oly’ sokszor támaszkodnánk. Mi célt szolgálna ugyanis? Az igazsággal akkor is szembe kell nézni, ha nem kimondottan üdvös, és úgy hiszem, ezt minden jelenlévő jól tudja már.
- Fivérem, cseppet sem erre kívántam utalni. Sokkalta inkább arra, nem lehetünk biztosak abban manapság, hogy miféle jelenségeket, parancsokat tudhatunk a Sötétség mesterkedésének. Az emberek hamar az eszükbe vésték, hogy az Ördög a részletekben rejlik, és ezt aligha tudhatnánk cáfolni. Légy óvatos, pusztán erre intelek - biccentek felé, remélve, immáron világos előtte, közel sem gyanúsítani óhajtottam, netán megbélyegezni, mint Amara egyik szolgáját.
Hozzátoldása máskülönben nyugalommal kecsegtet, de jó ideje már a bizonyosságban sem hiszek, elvégre abban is biztosak voltunk huszonhét évvel ezelőtt, hogy Isten sosem hagy el bennünket, s lám... Ímé a világ, mely nélküle formálódott tovább.
Csöndesen figyelem rövid búcsújukat Ophiliával, kérdésére pedig gondolkodás nélkül bólintok. Ha valóban az Úrtól, netán egy arkangyalától kapta parancsát, akkor nyilvánvalóan fontos ügyről lehet szó. Természetest nem szívesen helyezem második helyre Wallenberg ügyét, habár kutatását az új küldetés mellett is változatlanul fogom tudni folytatni, révén, nem áll többől, mint az angyalrádió pásztázásából, informálódásból.
- Természetesen veled tartok - mosolyodok el haloványan, kezemet újfent a vállára helyezve. - Menj, keríts szállást a városban, később csatlakozom hozzád, ellenben még volna mit beszélnünk Ophiliával. Értesíts, amennyiben letelepedtél valahol, hogy tudjam, hová menjek - finoman, bíztatóan megszorítom vállát, majd útjára engedem a harcost.
~Számíthatsz rám.~ Biztosítom útravaló gyanánt, ugyanis fél szavaiból is megértem, mire szeretne megkérni.
Még figyelem, ahogy fölébbünk száll a magasba, aztán visszavezetem pillantásomat az egykori irattárosunkra. Érdeklődése a mellkasomat szorongatja, elvégre mit mondhatnék? Sem én, sem a világunk nincsen rendben.
- Nos, őszinteséget kívánsz tőlem… - sóhajtok fel elhalkulva, tekintetemet újfent a sártócsákra függesztve. - Kilátástalanul leginkább. Atyánk testvére, Gabriel, a démonok… Hogyan fog meggyógyulni ebből a világ, Ophilia? - emelem rá vissza íriszeimet. - Úgy gondoltam eddig, hogy a halandók segítésével folytathatom Isten munkáját, a létezésünk célját, de még erre sem voltam képes. Tanácstalan vagyok - teszem szét a kezeimet, mozdulataimmal támasztva alá érzéseimet, melyeknek leginkább létezniük sem kellene.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 15, 2018 8:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Az eddigi kellemes hangulat hirtelen fagy meg körülöttünk. Cassael aggodalmát csak osztani tudom, fivérem arca azonban egyre jobban komolyodik el, a hangja pedig… Nem ilyen szokott lenni, sokkal… fagyosabb, mint amilyennek annak lennie kellene.
- Phanuel - szólítom meg gyengéden. - A sötétség mindannyiunkat megkörnyékez, nincs olyan, ki körül ne lebzselne. Ereje napról napra nő, és ez ellen jelenleg vajmi keveset tudunk tenni. Ereje lassan Atyánkét éri el, nem tudhatjuk, hogy épp ki mászik bele fejünk - hajtom enyhén oldalra a fejemet, sajnálkozva tekintve rá. Nem ártó szándékkal szólunk hozzá, de láttam, hogy mire képes Amara az angyalokkal, elég csak…
Fejemből kiverem az emlékképeket, dobogtalan szívemet. Ott van mindenhol, minden fűszálban, minden fában, a levegőben. Az égen,a földön, mindenhol, ahogy egykor Atyánk is.
- Csak légy óvatos - hajtok fejet előtte, sóhaját hallva. Parancsot kapott… Atyánk akkor még jelen lenne. Vannak olyanok, kikhez beszélne? Vagy esetleg egy arktól kapta a parancsát? Nem árul el semmit, vélhetőleg okkal. Ez ellen pedig tenni sem akarnék.
- Nem leszek - mosolygok rá szelíden, tudva tudván, hogy nem tenném meg. Mindannyiunknak megvannak a maguk gondjai. Nem rángatnám bele őket saját ügyeibe, tudván, hogy sokszor magam is tilosba járok.
Atyánk még sincs itt még. Eljövetelére képes lennék magával az ördöggel is szövetkezni… Igaz ez már… talán félig megtörtént. De elég, ha csak magam követem el eme bűnöket, másokat nem rángatok bele.
Tekintetem Cassael aggodalmas arcára kúszik. Beszélgetésükbe nem avatkozok már bele. Saját gondolataimba merülve az utóbbi időszakok eseményein rágom át magamat. Annyi minden történt, én ostoba meg gondtalan repkedtem a hegyek között… Holott a városok, San Francisco katasztrófák áldozata lett, New Yorkot ellepte a füst… Testvéreink megőrültek, Zephyr a Golden Gate parkba vert tanyát és irtani próbálta az embereket…
A káosz pedig… Saját malmára akarná hajtani a vizet, információkat akart kisajtolni belőlem és nem lehetetlen, hogyha rájön nem mondtam el neki mindent, visszatér még. Otthonunk kapuja bezáródott idelent pedig nem találom a helyemet…
Ramiél nemrég a segítségemet kérte, menjek el vele New Yorkba, szerezzük meg a tárgyat, mely segítségével talán legyőzhetnénk Amarát, de a mag hollétéről még magát Abaddont sem tudtam megkérdezni. Az Ő segítségével gyorsabban menne. Neki sem érdeke a Föld pusztulása, ezt már tudom… Különös, hogy mily bizalom leng körbe, ha arra a démonra gondolok.
Elmém tekervényes ösvényeiről Fivéreim rángatnak vissza. Szempilláim enyhén megremegnek, tincsemet óvatosan tűzöm fülem mögé. Szomorú mosollyal figyelem, ahogy szárnyat bontva elszállnak a város irányába.
Ha esetleg Cassael maradna is, mondanék neki valamit. Annyi minden lenne, mit megbeszélnék vele, a szavak mégsem jönnek egyszerűen ajkamra. Nem tudom, hogy miként kezdjem el, túl sok minden történt, mióta találkoztunk.
- Örülök, hogy úgy tűnik, hogy jól vagy. De hogy vagy? Őszintén… - teszem fel neki aggodalmasan a kérdést.
Ám ha mégis úgy dönt, hogy Phanuellel tart, így a kérdések tömkelege bennem marad, csak a két repülő alakot figyelem, a csillagok kíséretében.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Erdős terület    - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
147
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 14, 2018 4:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☽ Meeting, with a sister

Cassael & Ophilia & Phanuel
Credit:
Az ábrázatom rideg kőszoboréhoz lett hasonlatos fivérem szavait hallva. Ráemelem hideg tekintetemet és megállom, hogy ne vágjak közbe, akármennyire is nehezemre esik. Mikor befejezte mondandóját megköszörültem a torkom, s enyhítve valamennyit hangom keménységén replikáztam.
– Cassael, nem vagyok az a fajta angyal, akinek az esze úgy vág akár a borotva, de olyan érzésem támadt, mintha arra akarnál kilyukadni, hogy a Sötétség még most is az elmémet uralja, de javíts ki, ha félre értettem. És lehet, hogy nem a vak hit időszaka ez. – hideg ábrázatom lassan bánatossá vált. Rémesen rosszul esett, hogy fivérem azt hiszi, hogy a Sötétség még mindig ott van bennem. Ám be kellett látnom, hogy Cassael félelme jogos. Van oka félni, hogy még mindig megszállott vagyok, tehát csak mélyet sóhajtottam, és az égre emeltem a tekintetemet.
– Megértem aggodalmaid, de a parancsot még a Sötétség eljövetele előtt kaptam, igaz csupán egy vagy kettő nappal.
Ophiliára szegeztem a tekintetem és halvány mosolyt varázsoltam az arcomra, s a mosoly mellé egy hálás tekintetet.
– Úgy lesz, Ophilia, és te is vigyázz magadra – nézek a szemeibe. – És te se legyél rest a segítségemet kérni.
Felnéztem az égre, ahol már elég sötét volt. Sóhajtottam, és Cassaelre néztem.
– Te velem tartasz a Mariana-árokhoz? – tettem fel neki a kérdést. Örültem volna, ha velem jön, biztonságban éreztem volna magam, ám ha nemet mondd, megértem. Cassael fontos angyal, meglehet, hogy nincs több ideje rám.
A városra emelem a tekintetem.
– Talán okosabb lenne megszállni a városban, nem igaz? – mosolyogtam, majd Ophilia felé biccentettem és előhívtam szárnyaim.
– Nos, én kerítek egy térképet, csak hogy biztosra tudjam hová is megyek – somolygok orrom alatt.
Kezemet fivérem vállára tettem, és kérdőn néztem rá. A szemeimből tisztán kiolvasható volt a kérdés: „Megyünk?”
Segíts nekem, Atyám! – intéztem egy mondatot magamban Istenhez, majd a következő pillanatban telepatikus úton Cassaelhez szóltam.
~ Ha esetleg megőrülnék… – darálom le neki a szavakat. Tudja, hogy mit akarok kérni. Jelenleg, nem is tudom mi okból, ő az egyetlen angyal akiben megbízok. Féltem. Féltem, hogy újra átveszi rajtam az irányítást Isten testvére.
Ha velem tart Cassael, ha nem, széttárom szárnyaim és San Francisco felé indulok. A város falának egyik résén röppenek be, nem volt kedvem a bebocsájtás elnyerésével annyi időt húzni.  
Ha fivérem nem tart velem, akkor tőle is búcsút veszek, és a lelkére kötöm, hogyha bármikor segítenem kéne neki, akkor csak szóljon.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 13, 2018 5:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

Harcos fivérem szavai újfent mélyen elgondolkodtatnak, elvégre Atyánk parancsolatai és végtelen bölcsessége nélkül miképpen tudhatnánk, hogy cselekedeteink a világmindenséget fogják segíteni? Milyen alapon s jogon dönthetnénk el, ki érdemes a megmentésre, és ki az, akinek a kezét el kell engednünk? Ennél fogva azt sem tudhatjuk, öncélúan ténykedünk-e, avagy sem. Phanuel mindennek dacára magabiztos, töretlenül hisz abban, hogy amit tesz, az Istent szolgálja, ez pedig érdekes feltevéseket fogantat bennem. Egyelőre nem adok hangot az elméleteimnek, túl korai volna még ugyanis, helyettük barátian biccentek Ophiliának, s hallgatom tovább a beszélgetésüket.
Nővérünknek is szemet szúr a harcos érdeklődésének furcsasága, s remélem, ezúttal kitisztul majd előttünk a homály, amely e kérdéskört övezi. Tulajdonképpen meg is történik, ellenére annak, hogy Phanuel továbbra sem kívánna nyíltan felelni, noha a megannyi el-elejtett információmorzsával óhatatlanul közelebb egyengetett minket a megoldáshoz. Vetek egy pillantást Ophiliára, tűnődve, vajh neki is feltűntek ezek az intő jelek, vagy pusztán én képzelek sokat a kiejtett szavak mögé?
Látta ezt a helyet, de testileg még nem volt ott, körülírását ismerte, mégsem volt tudója a válasznak. Merész gondolat, ám fivérem töretlen önbizalma és kötelességtudata egy parancs fényében megkockáztatnám, éppen úgy hangzik, mintha egyenesen Isten szólott volna hozzá. Vagy valaki, aki képes úgy csavarni s ferdíteni a valóságot, mely még egy angyal elméjét is képes lenne megvezetni.
Meglehet, hallom a hangjukat és kiejtett mondataikat, a gondolataim másutt cikáznak. Homlokomat ráncolva függesztem tekintetemet a lábaink alatt heverő sártengerre, melynek árkaiban tükörképeink néznek ránk vissza a bennük megülő esővíz felszínéről. Reménysugár helyett aggodalom kucorodik a bensőmbe, mégsem tehetek ellene. Nem, túlzottan kockázatos volna szembesíteni Phanuelt, ha valóban a Sötétség kapaszkodott a tudatára, így azonban nem hagyhatjuk.
Megemelem végül a fejemet, és hol Ophiliára, hol fivéremre tekintve nyelek visszafogottan.
- Hogyne érteném, Phanuel. Elővigyázatosságra intenélek ettől függetlenül, hiszen amiképpen magad is bevallottad, a Sötétség már megkörnyékezte az elmédet. Ez nem a rendületlen hit időszaka, fivérem, hanem az óvatosságé és a kétségeké. Nem szólnék ily’ gyalázatosan, ha az Úr egymaga volna, és nem kelne versenyre vele csaknem egyenrangú testvére - magyarázom elcsöndesedve, s amennyiben nem volna ekkora a tét valóban, úgy soha nem hagyták volna el ajkaimat effajta bűnre sarkalló gondolatok. - Remélem sikerrel jársz, és amiként Ophilia is mondta, bármikor számíthatsz a segítségünkre - teszem hozzá egy gyönge mosoly kíséretében.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 07, 2018 6:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Csendesen hallgatom a két férfi szavait, s szívembe szomorúság költözik. Szívem, mely már nem dobog mellkasomba - nem is mintha szükségem lenne rá. De, ezzel nem akarok jelenleg foglalkozni, testvéreim a segítségemet kérik, nem tagadhatom ezt meg tőlük. Így hát szelíd mosollyal az arcomon szentelem minden létező figyelmem rájuk. Ez nagy szó, megerőltető is, hogy ne csapongjak gondolataimba oda és vissza mindenféle elmúlt események között.
Koncentráció.
Mégis szomorú mosollyal ajkamon hajtom le a fejemet, hisz teljes mértékben egyetértek Cassaellel. Mi más lehetőségünk lehetne már? Majd negyed évszázadot töltöttem semmittevéssel, várva, hogy visszatérjen közénk. Tudom, hogyha egyszer vissza fog, nem fogja rossz szemmel tekinteni, melyet világának megmentésére áldoztunk fel.
Szívesen enyhítenék Cassael lelketlen lényén, átvenném tőle terhének egy részét, ha megosztaná ezt velem. Látom rajta, hogy ő sem a régi önmaga már, mégsem érzem úgy, hogy ezt most helyes lenne felhoznom számára. Talán máskor. Máshol.
Szavai mégis mosolyra és halk nevetésre fakasztanak.
- Az igazán jól esne, Cassael - mosolygok rá, majd ugyanezzel a derűvel tekintek hát újra Phanuel felé és igyekszem a lehető legjobb választ megadni számára, melyet várhat tőlem.
- Nincs semmi, mit meg kellene köszönnöd. Ez a munkám - melyet nem is tudok teljes fényében végezni idelent. De lám, vannak olyanok, kik meg tudják oldani, hogy segítségem kérjék. Ezek szerint másokat ennyire nem érdekel segítségem?
Ez valahol elszomorít. Kijelentésére nagyot nyelve, nagy levegőt véve tekintek a harcosra.
- Nem hinném, hogy bármelyikünk is elkerülte volna a Sötétség erejét - mindannyian valamilyen úton-módon találkoztunk ezzel. Kik komolyabban, kik pedig…
De nem szabad most ezen gondolkoznom, sokkal fontosabb dolgaim is vannak, lévén épp Phanuel kért tőlem segítséget, én pedig mindet meg akarom számára adni. Minden, mi tőlem telhető, a kíváncsiság mégis fúrja oldalamat. De nem csak az enyémet, Cassael is hasonló érdeklődést mutat aziránt, vaj miért érdekelheti ezt az egyik legnagyobb harcosunkat?
- Egyáltalán nem - biztosítom mosolyogva. - Ez csupán érdeklődés mindkettőnk részéről- magyarázattal felénk? Ugyan már, kevés vagyok én ahhoz, hogy elvárjam tőle. Noha a rangjaink közötti határok idelent, mintha elmosódtak volna, nem úgy a mennyben. Ott hasonlót soha nem kérdeztem volna meg. Hallgatva szavait, parancsmegtagadását, úgy érzem, hogy tovább nem is faggathatnám. Nem lenne értelme. Ha most nem mondja el, akkor nem is fogja később sem, semmi áron sem. Ezzel pedig probléma sincs.
- Noha feleslegesnek tartom, de azért vigyázz magadra. Noha a nagy nyomás ránk nincs hatással, odalent még soha senki sem járt, mióta Atyánk megteremtette a világát. Nem tudhatjuk mily veszélyek leselkedhetnek rád - mosolygok rá, próbálván oldani a komor hangulatot. - Vigyázz magadra - bököm ki végül, hogy mire is gondoltam valójában. - Ó, és ha segítség kellene - tekintetem a két férfi között cikázik, mindkettőjüknek intézve szavaimat. - Csak egy szavatokba kerül - nevetem őszintén.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Erdős terület    - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
147
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 28, 2018 10:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☽ Meeting, with a sister

Cassael & Ophilia & Phanuel
Credit:
Ophiliára figyeltem, és ittam a szavait. Ritkán találkoztam az eltelt években angyalokkal, de ekkora bölcsességgel rendelkező ősi lény jelenléte jólesett, főleg, hogy a kérdésemre akar válaszolni. Cassael testvérem szavaira felkaptam a fejem, és odavetettem neki, tiszteletlenségnek szikrányi valóját sem érzékeltetve, nem akartam vele tiszteletlen lenni.
– Drága Cassael… Addig öncélú cselekedet valami, amíg nem a köz javát szolgálja. Én remélem, hogy ez a világmindenség javát fogja szolgálni – visszafordítottam fejem Ophilia felé.
Szilárd meggyőződésem volt, hogy bármit is kell majd tennem, azt jól fogom tenni. Az lesz Isten akarata és nem más. Mindig őt szolgáltam, próbáltam az ő kegyében járni.
Ophilia javaslatára próbálok hallgatni az ösztöneimre és összekaparni minden tudásom, de szinte semmire se jutok azalatt a pár pillanat alatt. Talán az a baj, hogy nem foglalkoztam eleget a földdel még abban az időben, mikor az Úr trónja körül őrködtem.
Ophilia azonban választ adott a kérdésemre. A Mariana-árok. Érdekes, eme hely neve érdekesen csengett, de képtelen lettem volna rájönni egymagam. Pusztán arra se, hogy a Föld legmélyebb pontja jelentheti a végét.
Na és amit az Atya testvéréről mondott, nyugtalanított. A Sötétségre én nem emlékszem, túl régen vetették börtönbe ahhoz, hogy emlékezzek, de ha ez igaz, akkor mind veszélyben vagyunk. Ijesztő volt számomra, hogy a Sötétség az én elmémbe is befurakodott, mi van akkor, ha tudja, hogy a Mariana-ároknál van olyan, ami Istennek kell? Mi van, ha lecsapolta az információt az agyamból? Nem, ez nem lehet! Biztosan nem tud még róla.
– Köszönöm, Ophilia! Rendkívül hálás vagyok a válaszodért – mosolyogtam rá halványan gondterhelt arccal. – Sötétség erejét már tapasztaltam New Yorkban, majdnem megölt a kezem által egy fiút – komorodtam el. Mi lehet most azzal a kis nephilimmel?
Ophilia és Cassael egymás után tették fel a kérdéseket, amikre nem tudtam, hogy szabad-e válaszolnom. Isten nekem adta a parancsot, de azt nem adta parancsba, hogy hallgatnom kéne róla. Ám mégis, csak nekem szólt a parancs, tehát meglehet titkos.
Az égre tekintem, majd vissza rájuk, pontosabban Cassaelre.
– Magyarázattal tartozok kettőtöknek, igaz?- tettem fel a költői kérdést. – Igen, láttam ezt a helyet, illetve nem tudom, hogy miért kell odamennem, de el kell jutnom oda – sóhajtom. – Méghozzá minél hamarabb. Sajnálom, nem mondhatok nektek el mindent. Ezentúl hálás vagyok mind a kettőtöknek, jövök nektek eggyel. De félek, ha elmondom nektek az igazat, azzal parancsot szegnék. Cassael, ha valaki, te igazán megérted, milyen egy katonának a parancs.
Komor arccal néztem őket. Vérzett a szívem, hogy el kell hallgatnom előlük azt, hogy az Úr üzente, de nem tehettem meg, legalábbis nem most.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 24, 2018 8:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

Phanuel érintésére érdeklődőn fordulok a harcoshoz, kinek ábrázatáról a megértés és a végtelen hit tükröződik vissza. Szavai bizonytalanságot idéznek bennem, hiszen én sem gondolnám, hogy az Úr végleg elhagyott bennünket, ám az, hogy válaszait a maga módján kivétel nélkül megadná nekünk? Furcsa gondolat, mégis, Ophilia is igyekszik alátámasztani mindezt. Néhány pillanatig eltöprengve tekintek le magam elé, majd némi homlokráncolást mellékelve emelem íriszeimet ismét a társaságra.
- Amennyiben magunk járunk utána, az öncélú cselekedet - állapítom meg, persze nem kívánok parázs vitára kelni testvéreimmel, ugyanis a továbbiakat illetően kétségtelenül igazuk van. - Értem ettől függetlenül… Isten teremtményei vagyunk, a kézlenyomatát magunkban őrizzük, csupán az a különös, milyen különbözően értelmezzük mindezt - állapítom meg, mert míg Gabriel az emberiség ellen harcol, mondván, az újabb tisztítás az Úr igéje, addig Mihály a halandókat védi annak a szellemnek a jegyében, amit eddig képviseltünk. S vannak olyanok, mint én, akik mindenhol igyekeznek segíteni, de leginkább egyetlen halandón, akiről úgy hiszem, megéri a fáradtságot. Talán Drake a Mindenható kiválasztottja lenne? Vajon ő egyengette úgy, hogy összetalálkozzam a Halállal, és elköteleződjek Wallenberg mellett? S ha mindent ő tart a tenyerei között valóban, akkor hol marad az emberek szabad akarata? Különös kérdések ezek, noha kétség kívül Phanuelé a legérdekesebb jelenleg mind közül.
Biccentek hát végül fivéremnek és nővéremnek, tudatva velük, nem emésztett fel a melankólia, vagy a kilátástalanság, pusztán úgy hiszem, olykor nincs, akinek kérdéseket címezhetnénk a biztos válasz reményében.
- Megtettem hát én, Ophilia - mosolyodok el leheletnyi bűnbánattal, révén, harcostársam ügyéről kanyarintottam el a figyelmet, még ha nem is kimondott szándékkal cselekedtem. - Mindazonáltal egyszer jól esne pusztán az emberiségről s a múltjukról, nem a jelen problémáiról tanácskoznunk. Tán lesz még alkalmunk erre a Mennyben vagy éppen az… Alpokban - somolygok, majd ismét Phanuelnek adózva figyelmemmel, hallgatom a hely precízebb körülírását. Ennyi emberek között töltött idő után feltűnik, miképpen rendel különböző érzéseket az egyes tulajdonságokhoz, mintha csak…
- Láttad már ezt a helyet, fivérem? - érdeklődök tovább, habár Ophilia egyhamar megfejti, mire is utalhat ez a sok-sok, számomra keveset mondó információ. Van ráció mindabban, mit az egykori irattárosunk megfogalmaz, s révén, különleges feltevést fogalmaz meg egyúttal, hát egyre inkább furdalja az oldalamat a kíváncsiság - még ha számomra érthetetlen okokból ezt nem is érzem, de bizonyára az emberek igen -, miféle magyarázat húzódik a harcos kérdései mögött? Leplezetlen kíváncsisággal függesztem rá a tekintetemet, hátha Ophilia segítsége elegendő volt ahhoz, neki felelettel szolgáljon.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 19, 2018 9:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Szelíd mosollyal, kezeimet összefonva magam előtt figyelem hol az egyik harcost, hol a másikat. A kulcsszó itt van, ők harcosok. Amihez értenek, azok a parancsok szó nélküli követése. Megmondják, hogy mit csináljanak és megteszik. Nem feltétlenül kellett eddigi életük során maguk gondolkozniuk.  Ebben nincs semmi rossz, minket nem azért teremtettek, hogy saját akaratunk, vagy épp saját gondolataink legyenek.
Engem éppen azért, hogy a válaszokat megadjam mindenkinek, kiben kérdés merül fel. Azonban az utóbbi időben egyre több mindenre nem tudok választ adni, és ez a ténye nagyon is idegesít engem. Hasonlót sose éreztem még, nem is gondoltam volna, hogy képes lehetek érezni, mégis… Nem, az emberek ténykedései, az ő kegyetlenségük nem zavar. Ahol tudok, ott segítek nekik, de a testvéreim? És a démonok? Az övék már minden határt átlépett, és a legtöbbje rajtam csattant.
De természetesen ez más idők zivatara, nem a mostanié. Derűs arcomra nem engedem, hogy árnyékot vonjon ez.
- Sok választ nem kaphatsz meg, csak ha magad jársz utána. És még több ott létezik benned, még ha nem is tudod. Cassael, te is egy ősi angyal vagy, rengeteg mindent láttál és megéltél idelent a földön. Tudásod több, mint gondolnád, mindössze a belső hangodra kell figyelned, hogy megkapd a választ és ez igaz rád is Phanuel - eleinte hol a régi barátra, majd a daliás harcosra emelem tekintetem, mosolyogva.
Gondolom ez nem sokat segített nekik, így elmondom a saját elméletemet, de persze ez kevés. Ha ennél többet nem tudok, csak ezt a választ tudom adni. Ám mielőtt még Phanuel belekezdhetne a magyarázatba, Cass hangja csapja meg fülemet.
Már-már szégyenteljesen tekintek rá, szemeimet lesütöm.
- Természetesen tudom, hogy valójában mennyire nem unalmasak, mégsem akarlak most titeket traktálni a részletekkel, elvonva a figyelmet, arról, amiről jöttetek - veszek nagy levegőt, zavart mosollyal tekintve rá. Ha a viszály lovasával való találkozásból tanultam valamit, akkor az, hogy ne válaszoljak oly kérdésekre, melyeket fel nem tett. Hogy a korábbi énemhez képest, ne csapongjak a témák között, még akkor sem, ha én tökéletesen össze tudom őket kötni, ha meglátom bennük a logikát. Sokan nem szívesen veszik ezt, és már…
Már nem akarom, hogy testemet, mely itt a materiális világban több fájdalmat él meg, mint valaha, sanyargassák. Mennyi kínt tudnék még vajon elviselni? Remélem, hogy eleget.
- A föld legmélyebb pontját keresed. Az emberek oda nem tudnak lejutni, a nagy nyomás miatt, de egy természetfelettinek az semmit sem árt. A nyomasztó és mély sötétség, mely víz, jelentheti a Mariana-árkot. A föld legmélyebb pontját. Mégis, a mostani viszonyokat is figyelembe véve a nyomasztó és mély sötétség lehet maga egy metafora is, mely Atyánk testvérére, a Sötétségre utal - az ellene való fegyvert, vajon a világ legmélyebb pontján találhatnánk meg? Túl merész elképzelés lenne, mégis… Mégis érthetetlen, hogy miért kérdezi ezt.
- Megkérdezhetem, hogy miért kívánod ezt tudni? - somolygom az orrom alatt kedvesen. Természetesen, ha nem köti az orromra sem sértődök meg. Ez csak a puszta kíváncsiságom része.  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Erdős terület    - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
147
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 13, 2018 6:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☽ Meeting, with a sister

Cassael & Ophilia & Phanuel
Credit:
Egy pillanatig megfagyva figyeltem hol az irattárost, hol a fivéremet. Amikor Ophilia azt mondta, hogy nincs olyan kérdés, mi marhaságnak minősül, csak elmosolyodok. Valóban nincsenek, de mégis mondja meg nekem valaki: Hogyan lehet vége valaminek, ami gömbölyű?
Mikor Cassael az Atya eltűnésére utalt, szívmelengető, kedves mosollyal az arcomon felé fordultam, és a vállára tettem a kezem. Mélyen a szemébe nézve, kedves hangon megszólaltam.
– Fivérem, legyen hited! Az Atya gondviselő, szerető isten, nem hagyott el minket, biztosra veszem, hogy figyel, s válaszol a kérdéseinkre, csak mi vagyunk vakok hozzá, hogy meglássuk a megoldást – mondom kissé naivan. Amióta Isten üzent nekem, tudom, hogy velünk van, csak nem érzékelteti a jelenlétét. Vagy, ha nincs is velünk, figyel ránk.
Hamarosan elkezdenek mind a ketten jobbra-balra dobálózni a kifejezésekkel, melyek számomra nem ismeretlenek, de mégse ezek a megoldások.
Szemet forgatva Ophiliára néztem komoly arccal.
– Hát tessék, pontosítok – sóhajtottam fel. – Vizet keresünk, de nagyon mélyet. Borzasztó sötét van ott, elég nyomasztó hely – mondom lehunyt szemmel, ahogyan idéztem fel magamba az Úr által megadott helyszín képét. A leírásom semmivel sem kevesebb, mint amit láttam a látomásban. Isten mindig szerette, ha fejtörést okoz a szolgáinak. Nem egyszer történt olyan is, hogy kiadott egy parancsot, és az adott angyalok azt teljesítették, nem amit ő szeretett volna. Nem szeret egyenes utasításokat adni, de így tudja próbára tenni gyermekeit.
– Szóval, nem tudom, hogy milyen helyet keresünk, csak amit elmondtam. Nincs semmi köze az atmoszférákhoz. Egy földön lévő valós helyszínt keresek tehát, amit valamiért neveznek a Föld végének. Vagy nevezhető annak.
Mondom fel, s alá járkálva mondandóm közben, majd amint végeztem megálltam, s Ophiliára emeltem a tekintetemet kérdőn. Az ábrázatomból tudhatja, hogy fontos dologról van szó, talán fontosabb, mint el tudná képzelni.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 08, 2018 12:02 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

A valaha volt irattárost ezúttal nem lengi körbe jól ismert lelkesedése, arcáról sem süt olyan módon a derű, mint amiképpen legutóbbi találkozásunkról emlékszem, de lehetne érte hibáztatni? Kíváncsi volt Atyánk teremtésére, s most, hogy láthatja, apránként rothad el az a Sötétség erejének hatására. Szenvedés, nehézségek és pusztulás jellemzi a halandók világát, a hozzánk hasonló angyalok vele együtt sorvadnak el.
Megértő biccentéssel fogadom feleletét, majd halovány mosollyal korábbi ténykedésének rövides leírását. Már-már bűnösnek érzem magamat, miként kiragadtuk felhőtlen szórakozásából, de mi, az Úr legelső teremtményei nem vagyunk emberek, hogy kedvünkre élvezhessük akármikor a földi kincseket. A kötelesség áll az első helyen, én pedig hiszem, Phanuel ügye olyasféle dolog, mely nem tűr halasztást. Szigorodó ábrázatom tudatomban fogant gondolataimat hivatott alátámasztani, bár hamarost meghódítja arcizmaimat az értetlenség.
Marha kérdések? Marhaságok? Szemöldökeim leheletnyi összevonásával tekintek hol Ophiliára, hol Phanuelre, ám szemmel láthatóan ők megértik egymás nyelvét. Végtére, nyilvánvalóan nem létezhetnek marha kérdések, révén, a jószágok éppenséggel állatok. Nem is ez a lényeg, hanem az angyal meglátásai.
- Manapság nehéz mást tennünk, mint öncélúan cselekednünk, hiszen nincsen, aki válaszokat adhatna - szólalok meg én is, az Úr eltűnésére hivatkozva. A legfőbb válaszadónk eltűnt, és mi, itt maradottak, kik vagyunk ahhoz, hogy megmondjuk egymásnak, mi a helyes? Ezt egyikünk sem tudhatja biztosan, legfeljebb sejtheti, s remélheti, valóban Isten útját fogadta a magáénak.
Csendben hallgatom őket tovább, Phanuel ezúttal sem világít rá, miért is olyan fontos választ kapnia erre a kérdésre, de Ophilia sem erőlteti az okokat. Válaszai zűrzavarosak, noha egy-két ponton metszik egymást a sajátjaimmal. Ellenben…
- A Föld tulajdonképpeni vége a magnetoszféra - teszek hozzá a témához, majd a volt irattárosra vetem okításra éhes pillantásomat. - Az atmoszférák cseppet sem unalmasak, a termoszférában alakul ki például a sarki fény, a mezoszférában pedig a meteoritok égnek. Ami tudjuk, nem segített sokat a dinoszauruszok idejében - félmosoly kapaszkodik fel ajkaimra a humor oltárán adózva.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 05, 2018 2:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Jeges fuvallat érkezik velem együtt az Alpok magasságából, enyhe jégmaradványokat képezve a leülő porban. Derült arccal tekintek fel, remélve, hogy ezúttal nem egy démon idézett meg, kinek újra csak Stamiel adott ki. Ez esetben… lehet, hogy most már tényleg segítséget hívnék. Még akkor is ha, egy testvérem sem hallaná meg segélykiáltásomat.
De ne foglalkozzunk a múlttal, meg azzal, hogy mi lehet. A barna por leülte után, törökülésben talál rám kedvenc harcosom, kinek arcán a már megszokott értetlenség csillog. Megkönnyebbült sóhaj hagyja el ajkaimat, fejemet enyhén lehajtva.
- Ugyan már, tudod, hogy sose zavarsz rosszkor - felelem neki, miközben enyhén arrébb állva, meglátom társát. - Phanuel! - lelkesedek iránta is, engedve segítségének.
Kezét megfogva tornázom fel magam a földről, szárnyaimat megrázva, porolom le amazt is. Megszabadítom számos ráragadt avarmaradványtól, mint falevél, kisebb faágak, bogyós gyümölcsök, miket sajnos szétpasszíroztam. Egy kósza szarvasbogár is rémülten ül az egyik tollamon, nem tudván, hogy miként került ide, hisz alig pár pillanattal ezelőtt még egy bokor alján lopta a napot.
Kecses kezemmel nyúlok érte, segítve neki, hogy könnyedén fusson át ujjaimra ízelt lábaival és visszaadjam a természet lágy ölének. Mozdulatomat testvérem kérdése akasztja meg.
A kérdés, mely ezernyi emléket idéz fel bennem. Bátyám arcát, tőrének hegyét oldalamba. A viszály térdét hátamon, testvéreim gyűlölködő arcát, ahogy rám pillantanak.
- Hiányzik az otthonunk - szólok csendesen, hajamat nem simítva ki arcomból, engedem, hogy elfedje azokat. Most nem engedhetem meg, hogy lássák a szomorúságot rajtam. Végül csak segítek ártatlan rovarnak lekerülni  a földre.
- Ne kérj elnézést Phanuel, azért vagyok, hogy segítségetekre legyek. Csak az Alpokban versenyeztem egy sassal, de félő, hogy már nem tudjuk meg, hogy melyikünk a gyorsabb - tekintek rájuk immár vidáman, az előbbi komorságnak nyoma sincs rajtam. El kell rejtenem, és ezt kell tennem. Szelíd mosolyom nem hervad le arcomról, miközben ujjaimat kulcsolom össze magam előtt.
- Tanuld meg, ifjú harcos, hogy sosincsen marha kérdések. Sem pedig rossz kérdések. Addig van rendjén a világ, amíg felteszik azokat, nem pedig öncélúan cselekedünk, nem igaz? - teszem fel mosolyogva költői kérdésemet, fejemet enyhén félrehajtva. Komolysága szórakoztat, mint minden alkalommal. Minden angyal kapcsán.
- Nem én vagyok a mindentudó és a mindenható. Megpróbálhatok segíteni, de nem ígérem, hogy válaszom kielégítő lesz számodra - ezt sose ígértem meg, soha nem is fogom. Noha igazából tényleg mindentudó vagyok. Vagyis… sokáig ezt hittem, de az utóbbi időben ez… Egyre jobban változik meg körülöttem.
Hiszen semmit sem tudok a legnagyobb ellenségünkről, ki a világunkat pusztítja.
Kérdésére akaratlanul is elnevetem magamat, ajkamba harapva próbálok komolyságot erőltetni magamra.
- Mindenkinek a saját szívébe kell megtalálni a Föld végét. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér - válaszolom szórakozottan. Én figyelmeztettem, hogy nem feltétlen kapja meg tőlem azt a választ, melyet tőlem vár. - Egyébként meg tavak, tengerek, óceánok partján. Hegycsúcsoknál, sziklaperemeken. Noha az elsők annyira nem igazak, hiszen a föld folytatódik a fekete víztömeg alatt is. No meg technikailag az Föld vége az Ózon réteg és ezernyi más, unalmas atmoszférák - legyintek érdektelenül. - Tudnál pontosítani a kérdéseden?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Erdős terület    - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
147
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 25, 2018 7:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☽ Meeting, with a sister

Cassael & Ophilia & Phanuel
Credit:
Cassael el volt merülve az idézésben, amikor megszólítottam. Nagy csillogó szemeivel nézett rám, és olyan szavakat mondott, amik megmelengették a szívem. Halvány mosoly kúszik az arcomra, és biccentek, megköszönve, amiket mondott. Valóban hatalmas bók volt számomra, hogy ezt gondolja. Magam is mindig próbálom azzal tartani magamban a lelket, hogy jót cselekszem, ám mostanában oly nehéz eldönteni, hogy mi a jó, s mi a rossz.
Hamarosan előkészül a szertartásra. Kiönti a hozzávalókat a idézőkörbe, és elmondja a szavakat, amit én is vele mondok, és egy latba vetve erőnket megidézzük az angyalt. Tudom, hogy jól jön neki a segítségem, hisz egyedül talán már lehetetlen is volna idézni, nem tudom, régen nem csináltam már ezt.
Amint a hozzávalók a varázslat sikerességét jelezve lángcsóvák martalékává vált, hamarosan hatalmas port kavarva megérkezik az irattáros. Ugyan az a szüke hajkorona, és kíváncsian pislogó szemek fogadtak, amikre emlékeztem. Ha valamelyik testvéremet régen láttam, akkor Ophiliát bizonyosan. Talán egy százada lehetett, mikor legutóbb láttam, ám mégis jól emlékeztem rá.
Kis jajongással csücsült fel a porban, és örült meg Cassaelnek.
Odaléptem az angyalka mellé, és segítettem neki felkelni a földről, miközben Cassael felkonferált, miután befejezték a rövid kis dialógust.
– Üdvözlet, Ophilia! Öröm téged látni, és sajnálom, hogy rosszkor zavartunk – mosolyogtam reá. – A szakértelmedre lenne szükségem, s reménykedem, hogy meg tudsz segíteni eme nehéz időkben. Ez a kérdés felettébb érdekes lesz, s talán hirtelen marhaságnak tűnhet majd, de nagyon fontos, hogy a megfelelő választ kapjam rá, világos? – néztem mélyen a szemébe, és borzasztó komoly lett közben az arckifejezésem. Végtelenül fontos dologról volt szó valóban, az Atya küldetésénél nincsen fontosabb dolog a világon. Mi lett volna, ha anno az özönvizet nem veszik komolyan?! Amint megkapom a beleegyező bólintást, vagy feleletet, folytatom. – Azt szeretném megtudni, hogy hol van a Föld vége. Miután te foglalkoztál a legtöbbet a halandók világával, remélem, hogy te tudod a választ erre a lehetetlen kérdésre.Lélegzetvisszafojtva vártam a választ, és magamban fohászkodtam az Úrhoz, hogy vagy ő segítsen, vagy Ophilia tudja a választ.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 15, 2018 7:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

A madár légies csontja könnyedén morzsolódik az ujjaim alatt, egyenest az üvegcsébe, amelyben a szárított zsálya nyugszik. Amint az utolsó darabka is kigördül a kezeim közül, a földből, amin éppen állunk, hintek a kezdetleges elegybe, mielőtt azonban még az egyik tollamat is beletűzhetném a fiolába, Phanuel hangjára eszmélek.
- Mindig öröm egy fivéremen segíteni, főként, aki a jó ügyet szolgálja. S te azt teszed, Phanuel, bármi is legyen a küldetésed. Látom rajtad a hitet, amely nem hunyt még ki belőled Atyánk iránt - biccentek felé bizalmasan, s révén, az idéző kör megrajzoltatott, áthelyezem az alapanyagokat a közepébe. Az üvegcse szűk korlátait végül lecserélem a föld biztos talajára, majd angyalpengémet hasznosítva a véremből is csepegtetek a hozzávalókhoz.
- Ahogy mondod, kezdjünk bele, és reméljük, Ophiliát nem a szükségből ragadjuk éppen el - mosolyodok el, elvégre az Irattárost ismerve nem lehetünk biztosak semmiben. Kisétálok a kör közepéből, és Phanuel mellett állapodok meg. Látszólag nem kell semmi egyebet tennünk az angyal megidézéséért, nincs szükség égbe nyúló tűzre, sem egyéb praktikákra, leszámítva a töretlen koncentrációt, és magát az igét.
- Raa gah io es - énoki nyelven hagyják el ajkaimat a szavak, várnunk pedig néhány másodpercnél többet nem kell. A hozzávalók élénk lánggal válnak a varázslat martalékává, aztán… Aztán Ophilia csapódik bele a földbe, ami lássuk be, némi váratlansággal ér. Aggodalom nem burjánzik bennem, angyalból van ugyanis, ellenben az értetlenség nyíltan kiül az ábrázatomra. Némi porlegyezgetés mellett.
- Rosszkor zavartunk? - teszem fel a kérdést, bár testvérünk szelíd mosolya láttán hamar elűzetik belőlem mindennemű kétkedés. Hasonló barátiassággal viszonzom a gesztust.
- Ophilia, jó téged újra látni! Hogy viseled a földi létet? - érdeklődöm meg, tekintve, mióta együtt megszöktünk a Mennyekből, nem igazán volt lehetőségem nyomon követni boldogulását. Bánom is, amiért magára utaltam egy számára ismerős, és mégis teljesen ismeretlen világban, de nem akadt választási lehetőségem.
- Talán emlékszel Phanuelre, harcos, mint jómagam. A segítségedre volna szüksége - lépek oldalvást, hogy nagyobb teret hagyjak nekik a beszédre.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Ophilia


Erdős terület    - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
726
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 7:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Family meeting
Family is not an important thing. It's everything.


Tekintetem a lábam alatt elterülő vidékre vetül. Fülembe süvít a szél, ahogy a két hegycsúcs közötti hídon állok, hajamat cibálja, de ahelyett, hogy ezzel küzdenék, engedem neki. Sziklaszilárdan állok az Aiguille du Midi hegycsúcs tetején. Egykoron az emberek egy erődítményt építettek a tetejére. Nem is mondanám erődítménynek, inkább… kilátónak nevezném.
Mélyen szívom le tüdőmbe a friss levegőt, szemeim behunyva élvezem a pillanatot.
Most vagyok itt. A jelenben és minden mi számít, az ez a pillanat. Kezeimet óvatosan simítom a megtépázott korlát rozsdájára. A hideg fém rögtön kezemre is fagyna, ha nem lennék az, ki vagyok. Az idő vasfoga ezt a helyet is elérte. Emberi karbantartás nélkül atomjaira fog hullani a híd, a mélybe süllyedve, hogy ott nyerjen örök nyugalmat.
Még egy darabig engedek a hideg szélnek, mi szemből fúj. Iránya hirtelen változik meg, hátamba kap, hajamat előre ráncigálja. Én pedig végül engedek neki.
Kezeimet kitárva döntöm csípőmet a korlátnak. A szél rásegít mozdulatomra és a következő pillanatban máris alábukok a mélységbe. Hátamra fordulva nevetek fel hangosan. Szárnyaimat nem bontom, élvezem egyelőre a szabadesés adta szabadságot. Testem könnyed, súlytalan. A gravitáció lehúz, tekintetemmel mégis a fényesen kéklő eget pásztázza.
Hangos nevetésbe tör fel torkomból, fejem hátrahajtva szemlélem az egyre közelebbi földet. Még méterek vannak hátra, szárnyam mégis nyugodtan pihen hátamon. S amikor egy külső szemlélő azt hihetné, hogy innen már nincs visszaút, hogy bekövetkezik a végső becsapódás, fekte szárnyaimat szétterülve emelkedek a magasba. Minden egyes szárnycsapásnál alig láthatóan zuhanok vissza, hogy aztán új lendületet szerezve emelkedjek egyre magasabbra.
Angyal vagyok, mégis esendő. Sok minden lenyűgöz az emberek világába, de mind közül a kedvencem a repülés. A világ túl nagy, hogy két emberek lakta városba porosodjak, várva mikor ölik meg egymást testvéreim. Jó, nyilván ez nem fog bekövetkezni, elmémet tisztító szellő miatt most mégsem foglalkozom ezzel.
Újra a magasba kósza légáramlatra fekszek rá, szárnyaimat kihajtva fordulok a hátamra. Sólyom éles hangja töri meg a süvítő csendet. Mellém szállva emeli rám sárga tekintetét. Horgas csőre újra nyílik, aztán ragadozó teste a mélybe bukik. Én pedig utána. Felvéve ő ritmusát szeljük az eget, kitörünk a magasba, az alattunk elterülő hósipkákat pásztázzuk.
Alant egy nyúl dugja ki fejét a hó alól és éles szemű ragadozó barátomnak több sem kell.
A messziből hívást hallok és tudat alatt válaszolok rá. Mégis enyhén félrefordulva szelem az eget, sólymom nyomába, egyenesen lefelé. Szárnyaimat hátracsapom…
Aztán a táj hirtelen változik. Lélektükreim elől eltűnnek a havas hegycsúcsok, a kéklő ég, hogy átadja helyét a ködös, szürke világ.
Nincs már időm lassítani, repülésem sebessége mit sem változik, pedig a föld most közelebb van, mint kellene.
- Ó-ó - ejtem ki hangosan a szavakat, de... már nincs időm. Hangos csattanással csapódok a pecsét kellős közepébe, port kavarva körülöttem. Jajgatva ülök fel, vállaimat ropogtatom meg, ha már azzal vettem le a talajt. - Ajaj - sóhajtom halkan, tekintetem felemelve kémlelek körbe.
Fogalmam sincs, hogy mégis mi történt és…
Ekkor pillantom meg a mennybéli megmentőmet.
- Cassael! - örvendek meg, szelíd mosollyal az arcomon. Mintha nem én lettem volna, ki a semmiből kavarta fel a port, az avart.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Erdős terület    - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
147
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 6:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☽ Meeting, with a sister

Cassael & Ophilia & Phanuel
szószám: 220 • Credit:
A felszállás után pár perccel meg is érkeztünk egy erdős területre, mely San Fransisco falaihoz közel volt található.
Csak reménykedni tudtam, hogy a kis akadály, amit a pokoli teremtményeknek otthagytam, kitart egy ideig.
Amint földet értünk, kérdőn néztem fivéremre. Ismertette velem a tervét, melyre csak helyeslően biccentettem.
– Helyes, akkor idézzük meg itt! – mondtam, és eltüntettem a szárnyaimat. Cassael következő kérésére csak viszonoztam a biccentést és a mosolyt, s nekiláttam a feladatnak.
Kinyújtottam a mutatóujjamat, s elkezdtem vele a földbe karcolni az idézőkört. Régen nem rajzoltam már fel ezt a jelet, de tökéletes pontossággal és precizitással rajzoltam. Mikor végeztem a kör felrajzolásával, felnéztem a bátyámra.
– Készen van. -jelentettem ki. – Cassael, köszönöm, hogy itt vagy velem. Nagyra értékelem – mosolyogtam halványan a fivéremre. Biztos lehetett benne, hogy örülök, hogy itt van. Nagyon nagy segítség volt nekem, és ezentúl mindig is felnéztem rá. Számomra ő volt az egyik legnagyobb harcos.
Egy kis hatásszünet után megszólaltam.
– Hát kezdjük! – végignéztem az alapanyagokon. Igen, jól emlékeztem, hogy miként is kell csinálni ezt. Néha ijesztő számomra, hogyha nem csinálok valamit egy időn keresztül, akkor mily sokat felejtek.
Ha Cassaelnek nincs ellenvetése, akkor nekilátunk a rituálénak. Amit csak tudok azt segítek neki. Lélegzetvisszafojtva figyelem, hogy Ophilia válaszol-e a hívásra, de biztosan válaszol, hisz Cassael az alapanyagokhoz ad a véréből. Ha Ophilia tényleg válaszol Cassael hívására, akkor meg kell jelennie.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
264
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Phanuel & Ophilia & Cassael
I invoke you with holy fire into your palace
Zene: - • Credit:

Miután a levegőbe emelnek szárnyaim, még visszatekintek a bolt ajtajában elhintett só-vonalra, tűnődve, vajon meddig fog ennyi förmedvényt visszatartani Phanuel praktikája? Remélhetőleg sokáig, már emígy is számos szörnyeteg kísérti a halandó világot, nincs szükségük egy újabb csapat démoni ölebre. Elszoruló torokkal biccentek végül harcos társamnak, majd a tér és idő manipulálását felhasználva kötünk ki perceken belül San Francisco külterületén. Nem tudhatom, miféle állapotok uralkodnak a városban Amara felbukkanása óta, s hogy egyáltalában örülnének-e a jelenlétünknek, így jobbnak látom, ha Ophiliát nem is igazán keresgéljük, hanem a falakon kívülre idézzük.
Mihelyst a lábaim a földet érintik, eltüntetem szárnyaimat, majd a kabátzsebeimben kotorászva kerítem elő azt a néhány alapanyagot, amit legutóbb Jofiel megidézésére gyűjtögettem össze Ramiélnek, azonban felhasználatlanul maradtak.
- Úgy látom tanácsosnak, ha nem a városban kutakodunk - osztom meg Phanuellel is a terveimet. - Amennyiben nincs ellenvetésed, úgy magunkhoz idézném Ophiliát, legfeljebb, ha nem felel a hívásunkra, kezdjük el járni San Francisco utcáit - magyarázom, szép sorjában pakolva egy kivágott fa törzsére az alapanyagokat. Egy angyal tolla, zsálya, egy madár csontja, s végezetül a föld, mire idézni szeretnénk. A vérem fogja a legutolsó összetevőt alkotni, hogy a Mennyei Irattáros tudhassa, kinek a hívását hallja épp.
- Megtennéd, hogy amíg összekeverem az alapanyagokat, felrajzolod a sárba az idéző kört? - pillantok a harcosra, s végezetül egy apró mosolyt is megejtek bajtársias biccentésem társaságában.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Erdős terület    - Page 3 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
812
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 10, 2018 8:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7