Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
A Nagy Csata
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra

Utolsó Poszt Pént. Okt. 14, 2016 2:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Battle at New Orleans
❝ ...Accendo... ❞
Rengeteg elintéznivaló volt. A város védelmét biztosítani kellett, plusz két légiót ki is rendeltem ennek okán a felszínre, főleg mert Lucifer még nyílt csatát is vívni akart. Ehhez több katona kellett, mint amennyivel oda fent berendezkedtünk. Hamar a feje tetejére állt minden, de a többiekkel végül sikerült mindent a helyére állítani. A tetőkön zsinóros lövészek álltak, akik készek voltak a földre rántani bármely szárnyast, aki csak a város fölé repül. Már kora reggel készültségbe volt a város. Iumentummal vágtatva néztük végig a pontokat, hogy minden rendben van-e. Végül a nagyúr parancsára felsorakoztak a harcra hívott légiók a város szélén. Lovammal végig ügettem a sereget, rendeztem a sorokat, még mielőtt a Sátán szemlét tartott volna.
Mindennel elkészültünk, s csak vártunk, hogy megjelenjenek a szárnyasok, akik végül fel is tűntek az égen. Szemeim végig futottak a tiszteken, hadvezéreken. Egyeseket semlegesen, másokat megvetve, megint másokat fojtott örömmel figyeltem. Uriel jelenlétét ugyan nem értettem, noha arkként jelentős erőt képviselt. Pillantásom visszakúszott a földre ereszkedő seregre, azonnal felmértem a létszámot és az esélyeket. Mivel védünk, lovasságot nem állítottunk fel, gyalogok vannak, de azok sokan. Leszálltam Iumentumról, de tudtam, hogy a környéken lesz és számíthatok rá, ha szükségem lesz a segítségére. Figyeltem, ahogy Lucifer elmozgatja a csapatait. Létszámfölényben voltunk, ám erre szükség is volt, hiszen náluk egy harcos angyal akkora erővel ér fel, mint nálunk egy erősebb démon. Előhúzom kardomat, ez esetben már előre ketté van választva ikerpengékké, nem akarok a harcmezőn varázslással időt tölteni. Amint Lucifer jelt adott, magam is jeleztem a katonáknak, s élükön haladva törtem az angyalok közé. Háború energiái teljesen elterjedtek a harcmezőn, Haragéból táplálkozott, ha az megjelent. A vérvágy eközben teljesen elöntött, félelmet és fájdalmat nem ismerve rontottam rá bárkire. Nem kellett sok, pár suhintás és vágás, hogy meglássam az arkot, Gabrielt, akivel közöltem is még, hogy keresni fogom a csatamezőn. Azonnal meg is indulok felé, oldalról támadok rá. Ekkor még fel sem tűnik a lassan közeledő Agramon.Utolsó Poszt Csüt. Okt. 13, 2016 6:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To: Sealiah
bukott vs. ark


Tekintetemet némán futtattam végig - immár sokadszorra - Lucifer seregének katonáin, a démonokon, melyek között egyedül csak én voltam a kakukktojás. Mint egy fehér holló a fekete rajban, még sem kérdőjeleztem meg az itt létemet; helyesnek éreztem azt, hogy Lucifer oldalára álltam, még annak ellenére is, hogy közben szívem szakadt meg a többi testvéremért, akiket így sikeresen magam ellen fordítottam. Egy kicsit olyannak éreztem magam, mintha egy aprócska hal lettem volna a hatalmas árral szemben, mintha bármelyik pillanatban elvihetne magával az a hatalmas víztömeg, hogy aztán soha többet ne találjak vissza a biztonságos helyzetembe. Az ár pedig a családom többi tagja volt, élükön Sariellel, aki a szárnyaimat kívánta levágni. Nem mintha hibáztatni tudtam volna érte - hiszen Lucifer gyermekét hordtam a szívem alatt, a büntetésem pedig az előbb említett kegyetlen hóhéri tett lett volna. Megérdemeltem volna a hanyatlást, mégis tiltakozott ellene az összes létező sejtem. Hogy ebben a baba létezésének is volt valamicske szerepe? Nem tudtam. Azzal viszont teljesen tisztában voltam, hogy nem akarom elveszíteni a szárnyaimat. Nem tudtam volna tovább élni nélkülük, számomra ez teljességgel elképzelhetetlen volt. Épp ezen okokból szerettem volna én szembe kerülni - ha már Gabriellel nem is -, legalább a kedves húgommal, ám Lucifer hangja a fejemben tisztán kijelentette, hogy velük ne törődjek. Nem volt éppen a legjobb alkalom arra, hogy ellenkezni kezdjek vele, így inkább csak némán bólintottam, tekintetemet az övéibe fúrva. Próbáltam kizárni a gondolatot, hogy gyerekkel a hasamban megyek csatába, démonok oldalán harcolva, és extra óvatosnak kell lennem, ha nem akarok a későbbiekben nagy bajt a fejemre - Lucifer jóvoltából. Inkább haladtam a tervei szerint, és a többiekkel együtt indultam meg, amikor kiadta a jelet. Habár először a szárnyaim segítségével tettem meg a távot, kezemben a már jól ismert és igencsak kedvelt fegyveremmel, viszonylag hamar a földön való közlekedésre váltottam. Ahogy kívánta, elkerültem a többi testvérünket, helyette egy, a csata kemény magjától kieső helyen szálltam le. Ha úgy akarja, itt már biztosan tudok vigyázni a gyerekre. Ha pedig nem... Ez utóbbiba nem akartam belegondolni, inkább megráztam a fejem, majd egy gyors mozdulattal fordultam körbe a tengelyem körül, és vettem szemügyre a körülöttem lévőket. A legközelebbin viszont azonnal megakadt a tekintetem, ajkaimra pedig egy halvány, de annál vészesebb mosoly került, ahogy elindultam felé, készenlétbe állítva a fegyveremet. Nem mintha olyan jól ismertem volna a hölgyeményt, oh, dehogy. Azonban tisztában voltam azzal, hogy ki ő, így azzal is, hogy jelen állapotomban megfelelő ellenfél lesz számomra.
- Rég találkoztunk, Sealiah.   


Utolsó Poszt Szer. Okt. 12, 2016 10:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2To Friends & Foes

- You be a fightin' man
Make all the cash you can
Don't mix and feel your tide
They wanna risk their lives...

Már nagyon vártam ezt a napot: végre begyűjthetek pár kiló tollat az új párnáimba. Sajna időnként cserélni kell őket, elvégre sem "tanulni vágyó" succubus vendégeim, sem az egyéb ilyen-olyan okokból az ágyamba kerülő hölgyikék nem szokták kímélni őket. Ez főleg a fiatalabbakra jellemző. Nem tudom, melyik gagyi tinifilmből szedték ezt, hogy a párnákat darabokra kell szedni szex közben, de legközelebb velük fogok újakat varratni, az is biztos.
De most koncentráljunk a feladatunkra. A megkopasztani való angyalka Gabriel, az stimmel. Alig várom, hogy kardommal lesújthassak arra a két pihecsomóra a háta közepén! Öröm lesz hallani az ordítását.
- Takin' all you can
Riskin' ain't in the plan
Feel the boots upon the ground
Trouble brewin' all around...

Próbálom közben a katonákat biztatni egy kis rock 'n' roll-lal, de nem nagyon díjazzák a dolgot. Ehh, műveletlen, söpredék banda! Hát mire tanítottak titeket, he?? Mifélét hallgattok, mikor éppen nem csináltok semmit? Ja, hogy Ashtaroth-nál tabu az ilyesmi? Már mindent értek. Itt is hagyom inkább őket, még mielőtt Phelgor jelentené, hogy itt szimatolgatom a csatarendet. Most nincs kedvem a nőt inzultálni, majd csak talán az angyalok csontjain táncolva, miután végeztünk itt.
Visszaosonok a helyemre, s rá pár percre Lucifer is visszaér a seregszemléről. Egy biccentéssel üdvözlöm ismét köreinkben, a csapat élén. Elindulunk és a templom nem sokára feltűnik a horizonton. A vér egyre csak pezseg ereimben, ahogy közeledik a pillanat. Vigyorom senki se bírná lekaparni az ábrázatomról. Másra se tudok gondolni, csak arra, hogy angyalhúsba mártsam a pengém, kupából igyam a vérüket és meghághassam a...! Oh, hogy mindent meg kell ölni? Ne már, Főnök! Legalább egyet hagyj meg nekem, hadd kínozzam meg, hadd visítson a kis férge, az alávaló, utolsó, aljas kis tollas szajha!
Hallani is lehet már a távoli szárnycsapásokat. Közelednek. Lucifer karját emeli, kis időt sem hagyva a szárnyasoknak, rögtön csatába indít minket. Igennnnn, igenigenigenigen.... Magam is kardot rántok és őrült, ördögi mosollyal várom, hogy démonaink összeütközzenek az angyalokkal. Még nem megyek utánuk, egyelőre Lucier mellett állok. A célpontom Gabriel - őt keresem feketévé váló szemeimmel, és meg is látom páncélját, ahogy megcsillan a fényben. Nagyuramra pillantok, jelzésére pedig az ark irányába indulok. Próbálom megkerülni, hogy meglepetésszerűen támadhassam meg. Szinte izgatottan várom már, hogy íriszeibe pillanthassak; hogy megtudhassam, mitől is retteg a legjobban.
Utolsó Poszt Szer. Okt. 12, 2016 6:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Eljött az idő arra, hogy végre valahára leszámoljak Sariellel és Gabirellel. A testvéreim, szeretem őket de ahhoz, hogy a terveim sikerüljenek szükséges ez a feláldozás. Meg persze Sarielt nem csak a terveim miatt akarom eltenni láb alól. A születendő gyermekem miatt is. Azt mondta, hogy addig nem fogja levágni Uriel szárnyát míg benne van a kicsi, de utána már semmi sem tudná meggátolni benne. Akkor pedig a porontyomat hordozó nő kész idegroncs lenne, ami nem megfelelő állapot egy gyerekfelnevelésére. Hát én pedig tudjuk, hogy nem vagyok egy kimondottan apuskodó személy.
New Orleans szélén sorakoztatom a hadseregemet. Ahogy körülnézek, látom, hogy itt bizony van mindenféle démon. Rang nélkülitől kezdve Lordig. Agramonnal már a csata előtt jóval egyeztettem arról, hogy ő kivel fog küzdeni. Bízok benne, tudom, hogy meg van az ereje hozzá. Páncélom megcsillan, ahogy szép lassan sétálok el a sereg előtt, szemeim az arcokat futtatják, érzelmeket keresek rajtuk. Az idősebbeknél az ölési vágy, a fiatalabbnál a félelem. Félmosollyal nyugtázom ezt, majd előveszem a kardom és az égre mutatok.
- Öljük meg mind! A hangomat nem emelem, mégis robajszerű vége. Egyenesen a városszéli templom felé vezetem az alakulatom és a szemeim az eget kémlelik, amint meglátom az első tollakat fent, a főbb tábornokaimon végigfuttatom a tekintetem, majd a legvégén Uriel-en áll meg az.
~ Ne foglalkozz Sariellel és Gabriellel. Agramonnal azt megoldjuk. ~ Küldöm neki még telepatikusan a szavakat, s amint leszálltak és meglátom Sarielt elmosolyodva emelem fel a kezem a levegőbe, ahol szép lassan ökölbe szorítom. Jelezést adva a támadásra. Szárnyas banda, meghaltok.

»Csataaa«


// Nincsen sorrend, csak annyit kérnénk, hogy tüntesd fel, hogy kinek címezed a reagodat. Ha valakinek esetleg nem jut pár, az nyugodtan csatlakozzon be egy másik játékába és akkor menjek a 2v1 Wink Vagy szól, és akkor mesélőivel megoldjuk. Jó játékot kedveskéim.


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
6/7
Leviatánok
8/8
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
2