⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
A Nagy Csata
The devil's voice is sweet to hear.

Ramiél
'Cause we're hot like hell
avatar
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Reagok :
91

Utolsó Poszt Csüt. Dec. 22, 2016 2:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Trinity + Gabriel NJK-ja + Csatázók

Credit - Meg annak aki elolvassa

Az összefüggő massza alakjában rés nyílt. Amúgy is őket figyeltem, látom Gabrielnek sikerült a Háború démonát kiválasztania és pont a közelükben támadt az a piciny luk, miután az egyik angyalát megmentette. Úgy érzem ez fontos lehet. Bár a többit nem látom, mert épp hátrafordulok Trinity-hez, bólintok neki egyet előzékenyen, míg szárnyaimmal felkavarom a levegőt körülöttünk, aztán már a levegőben vagyok. A gondolatnál is gyorsabban termek az angyalt üldöző démon előtt, még a levegőben, fölötte, majd kezemből először a sütis dobozt, aztán a whisky-s üveget egyenesen neki hajítom. Csak annyira célzom be, hogy elölről eltalálja a mellkasát, mert az elég nagy felület ahhoz, hogy ne lehessen eltéveszteni. Amikor betalál, szanaszét törik az üveg rajta, szerintem már a becsapódás megállítja ha csak röpke időre is, de mivel az alkohol szanaszét spriccel az üvegből, hát biztos nem fog szeretni ha a szemébe is kerül belőle és még nem murdált meg már magától a találattól. Rám jellemző hogy nem beszélgetek, csak cselekszem, a földre érkezve egy gyönge fattyat vágok orrba visszakézből a kard markolatával - amit ebben a minutában rántottam elő bal kezemmel -, mikor épp meglát és talán most fordult meg a fejébe hogy meg is támad, csak késő már. Hamar földre kerül, én meg zavartalanul folytatom utam a démon felé, egyetlen keresztvágással szabadítva meg a fejétől, amit kecses ívvel a Háború démona felé rúgok jobb lábammal érintve a véres húscafatot. Valahol a küzdő felek közelében fog megállni és talán erre a pillanatra felém is tekintenek. Ha így van, akkor csak meghajolok egy apró, ördögi mosollyal a szám szegletében, akár a színházakban, ezzel is bosszantva a pokolbéli fajzatot, egyben tudatva fivéremmel hogy számíthat azért rám, legyen bármilyen is a kapcsolatunk jelenleg. Aztán megfordulok és bólintok az angyalnak, aki segítségre szorult, majd újból a levegőbe emelkedem. Az útja zavartalan immáron, ha valaki háborgatná, azt úgy söpörném félre, mint múló porszemet a homokvihar. ~Mi a terv?~ Kérdezem tőle menet közben, mely kérdés csupán az ő fejében cseng fel és könnyűszerrel válaszolni is tud rá. Segíteni jöttem, de azt csak úgy tudok, ha tisztázzuk a tervet, amit úgy vélem Gabriel talált ki.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Dec. 13, 2016 11:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Angels & Demons; Ashtaroth
Unus pro omnibus, omnes pro uno.
Nagy a zűrzavar, a kiáltások, a kardok éles csattogása, a csata zajai zsigereinkig hatol, mindent átjár. Ez most tényleg életre-halálra megy... ennyi élet, egyetlen arkangyalért. Ki mondja meg, hogy ez igazságos-e? De mi mást tehetnénk? Nem ránk vallana, ha hagynánk egy testvérünket a bajban, és aki ma eljött, itt van, az mind tisztában van vele, hogy mire vállalkozott. Lucifer ügyesen kieszközölte ezt az összecsapást, nem hátrálhattunk meg. Csak remélni tudom, hogy ez az angyalok közötti, jelenlegi összefogás tartós lesz, hogy jó hatással lesz ránk később is, és nem fogunk még több pártra hullani. Akkor legalább lenne valami haszna is ennek a sok vérengzésnek, azon felül, hogy kiszabadítjuk Raguelt. Csak még egy kicsit tarts ki, húgom!
A káosz és a zajok ellenére is egyértelműen feltűnik egyeseknek, hogy az iménti angyal feladatot kapott tőlem. Ashtarothnak a védekezés mellett még arra is marad ideje, hogy az egyik csatlósát fivérem után küldje. A szavait ugyan nem értem, érdes démoni hangja szinte bántó a számomra, de a gesztusokból még én is tudok olvasni. Remélem, a parancs eljut az érintettekhez, de mindenesetre nem ártana bebiztosítani magamat, és szólni másoknak is. Vagy legrosszabb esetben magam intézkedni, amint innen elszabadulok.
- Komolyan azt képzelitek, hogy egy ilyen csatával legyőzhettek vagy meggyengíthettek bennünket? - kérdezem megvető, gunyoros hangon a Háborútól a következő támadásom során, már csak azért is, hogy elvonjam a figyelmét a további intézkedéseimről.
- Hiába vagytok sokan, akár a patkányok, semmi esélyetek az égi seregek ellen! Akárhányszor leverünk, visszazavarunk benneteket a bűzös, földalatti csatornáitokba – csattannak élesen szavaim, de ügyelek rá, hogy a beszéd közben se hagyjak magamon gyenge pontokat. Bár ez általában nem az én stílusom, de szerencsére nem is esik nehezemre egyszerre sértegetni és kardot forgatni.


Ashtaroth
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Kedd Nov. 22, 2016 10:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBattle at New Orleans
❝ ...Accendo... ❞
Mindenkinek mást jelent a szórakozás, vagy az öröm. Vannak, akik a munkájukban lelik örömüket, vannak akik valami lazább tevékenység által szórakoznak. Én inkább az előbbibe tartoztam. Számomra a szórakozás a munkám azon aktív része volt, amikor kardot ragadhattam és ölhettem, miközben vérvággyal voltam telve. Minél nehezebb egy ellenfél legyűrése, minél nagyobb kihívás, annál szórakoztatóbb a dolog. E tekintetben Gabriel remek szórakozást nyújtott. A férfi jól és ügyesen harcolt, könnyedén kivédte támadásaim, bár ezen nem kell meglepődni: egy arkangyalról beszélünk. A férfi nem láthatja, de támadó mozdulataim közben, a sisak alatt elvigyorodom, fekete szemeim pedig nem csak őt, de a környezetet is figyeli. Háború energiái fojtogató, hideg aurát adnak nekem, amely távol tart tőlünk mindenkit... illetve majdnem mindenkit.
Egy angyal közelít felém oldalról, épp mikor Gabriel visszaveri egy támadásom, s hátrálva pár lépést észreveszem az angyalt. Már épp készülnék arra, hogy egy védekező és egy támadó mozdulattal kiforgassam beleit, mikor az ark rá néz és erre az angyal megtorpan. Ezután vissza megy a tömegbe, ám szemfüles vagyok, s látom, hogy nem áll le harcolni: keresztül fúrva magát a harcolókon tart valahova. Pillantásom vissza szegezem az ellenfelemre.
"Mit mondhatott neki..?" Ötlik fel bennem a kérdés. Tudom jól, hogy az angyaloknak miféle képességei vannak, s nem fér kétség ahhoz, hogy Gabriel parancsot adott valamire. Készülnek valamire. Az egyik démonom ezelőtt pár másodperccel állt meg és figyelte azt a pár másodperces szituációt, ami köztem, az ark és az angyal között történt. Rá pillantok a démonra és sziszegő, szellemek suttogásához hasonlatos démon hangomon parancsot intézek hozzá:
- Kapd el és öld meg! - a démon azonnal mozdult, s már indult is az angyal után, kit Gabriel elküldött valahova. Ha az ark megpróbálná megakadályozni ezt, kivételesen védem katonámat, lefoglalom "Isten Erejét".✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Nov. 12, 2016 6:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextUriel & Sealiah

Nem érdekelnek szavai. Tekintetem továbbra is azt a bátorságot sugározza, mint évekkel ezelőtt, még angyalként, szárnyakkal. Pimaszul elvigyorodom, hiszen nem ismerem őt, valóban semmit sem tudok róla, csak a külsőségeket... de mégis próbálom kihozni a sodrából. Pár lépést teszek oldalra, farkasszemet nézve leendő ellenfelemmel. Mily lehangoló, hogy egymás ellen küzdünk, fajtárs a fajtárssal! De ha ezt kívánja meg a helyzet, hát akkor miért ne, Gabriel kérésének bármit megteszek. Kijelentése kicsit sem üt szíven, hiszen már huszonhat éve a földön élek. Ugyan néha napján eszembe jutnak a régmúlt idők, de nyolcszáz év nem kevés, tanultam és erősödtem azóta sokat.
- Legalább kiderül, hogy így is meg tudom állni a helyem, és még visszanyerhetem az erényemet is. - Szavaimmal próbáltam menteni a menthetőt. Nem volt túl sok kedvem a cseverészéshez, azonnal támadást próbáltam tenni ellene, mégis könnyedén védte ki, nem voltam elég gyors. Fegyvere felém irányult, én pedig elengedtem az ostoromat, hogy ne húzzon végig a földön rögtön az első percben. Hüvelyében pihenő kardomra tettem kezem.
- Nem félek belekóstolni. Még emlékszem, milyen volt amikor angyal voltam, és ha nem próbálom meg, talán többet veszítek. - Sziszegtem fogaim között, de tudtam, még messzebbről is minden egyes szavamat érti. A penge, ami kikerül a hüvelyből, az angyali pengém. Mindig is féltem használni, hiszen tudom jól velem is végezhet. De azt is tudom: egyetlen esélyem Uriel ellen is. Lassan közelítek felé, ám mégis megtartok egy bizonyos távolságot. Nem szeretném kihívni magam ellen a sorsot egy rossz mozdulat végett. - Nem tudsz elijeszteni. - Ha meghalok, hát meghalok. Azt dicsőségből teszem. Lejjebb bukni pedig már nem tudok.Harcharc! • • Öltözék • • Zene • • ©


Ramiél
'Cause we're hot like hell
avatar
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Reagok :
91

Utolsó Poszt Vas. Okt. 30, 2016 10:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

    Trinity + aki még csatlakozik

Credit - Meg annak aki elolvassa

Arra gondoltam legalább megnyugtatja a földi sütis doboz, ha már enni nem eszik belőle, amúgy sem kell neki, de határozottan elutasítja. Nah. Akkor mire jó ez a sok vacak? Egy ideig bambán pislogok ki a fejemből a csatatér felé, de úgy döntök jó lesz ez még valamire, más nem megdobok vele valakit. Úgyhogy nem válok meg tőle, marad a kezemben. Erre egyébként a whisky-s üveg is megfelel, de egyelőre mind a két holmi tökéletesen haszontalan a jelen állás szerint. Talán ha mindenki inna belőle, akkor harc helyett inkább énekelni támadna kedvünk. Mennyivel jobb lenne az, minthogy itt kaszabolják egymást.
- Trinity.
Fordulok feléje ismét, tisztelettudóan kimondva a nevét, melyhez immáron arc is társul. Kifejezetten örülök neki hogy nem az az esztelenül a dolgok elébe siető angyalka, bár erőteljesen aggódik, és ez egyre inkább átragad rám is. Ezen még az alkohol sem segíthet, amúgy is aggódva érkeztem ide. Egy csomó kérdést zúdít nekem, számonkérő tekintettel pillogva rám. Természetesen rá figyelek ez idő alatt, nem tudnám megkerülni ezt a folyamatot és nem is akarom. Jogában áll tudni róla, hiszen egy a testvéreink közül, no meg vette a fáradtságot és idejött, annak tudatában hogy az életét is kockáztathatja vele. Szerintem ez kellő felelősségtudatra vall ily fiatalon is.
- Jómagam nagyon régen nem beszéltem Gabriel-el, úgy érzem teljesen megőrült és már régen letért az útról, amit egykoron Apánk kiszabott rá, úgyhogy kerülöm a társaságát. Nem tudom van-e terve, de nagyon remélem, mert abban mind biztosak lehetünk, hogy Lucifernek van. Ő mindent alaposan végig gondol, jó előre.
Kezdem a válasz adást, és remélem ezzel tisztán fog látni. Szerintem akitől itt tartani kell a leginkább az Lucifer, függetlenül attól hogy ezt a csatát ki nyeri meg. Ez teljesen lényegtelen. Mint ahogy az is hogy kivel szimpatizálok jobban. Sajnos Gábriel nem könnyíti meg a dolgunk, ez a féktelen arrogancia ami kiszabadult belőle, itt is megmutatkozik. Folytatnám az oktondi okfejtésemet, csak épp a falra festett ördög hangja csendül fel a fejemben.
- Műsor?
Ejtem ki hangosan a szavakat mert számomra semmit se jelent, mármint nem tudom mit jelent, közben odalent már nagyban belelendültek, van aki énekelve megy az ellenfele elébe, van aki céltudatosan. Valahol inspiráló mennyit merítkeznek a dühből, az utálatból, a haragból, míg mi angyalok nem tudunk a szeretetből, a bátorság szerintem korántsem angyali tulajdonság, az inkább az emberek védjegye. A démonok esetében meg nagyfokú vakmerőség. Nem válaszolok Lucifernek, mert már ő is mozog, ott van Gábriel előtt, úgyhogy ezzel csak belekontárkodnék a dolgok menetébe elterelve a figyelmét az ellenfeléről, amit Apánk sosem tolerált, és én sosem műveltem, így most sem fogom. Így Gábrielt sem kérdezhetem meg arról, van-e terve. Erre az időre önfeledten bámulom a csapkodó hangya alakokat, aztán újra Trinity-hez fordulok. Szóvá tette azt amit én már egyszer végig gondoltam. Persze rá is kérdez nagyon burkoltan.
- Szeretném kihozni onnan, de félek, ha Gabriel-nek nincs terve és egyedül bemegyek a városba, még én is a pokol bugyraiban végzem. Úgyhogy várok, de csatlakozom hozzájuk ha úgy adódik. Megleszel itt egyedül?
Szerintem ezzel tudtára adtam hogy egyáltalán nem köt le a csetepaté odalent, sem az ezzel járó dáridó, jobban megragadnám azt a lehetőséget, hogy amíg ezek odalent elterelik a figyelmét a pokol szolgáinak, addig talán alkalmunk adódik kiszabadítani a húgomat. Mélyen legbelül reménykedem, Gábriel-nek is ez járt a fejében mielőtt ide jött a seregével. Gondterhelten nekitámaszkodom a kandelábernek, kezeimben a földi javak, a homlokom redőzve gondolkodom és figyelem a horizontot. Ha valakik kiválnak a csoportosulásból, azokhoz kell csatlakoznom, és ezt fogom tenni. Egy arkkal bőven sikerre vihetik a tervüket. Én személy szerint jobban örülnék, ha ketten lennénk, de ahogy az lenni szokott, minden angyalok legnagyobbika a fene tudja hol van most épp, amikor elkélne a segítsége. Biztos nyomós érve van rá, olyannak ismerem, aki cseppet sem hunyna szemet ezen az ominózus eseményen, ha nem történt volna olyasmi, ami miatt hátat kell fordítania nekünk. De legalább üzenhetne, ez az ami bosszant csupán. Nyugodtabb lennék ha itt volna, de nincs. Most eszembe sem jut arra kérni az angyalt mellettem hogy kövessen, annyira fiatal még, kár lenne érte ha menet közben eltünne e világról. Neki még sokat kell tapasztalnia angyalként. Annyira meg nincs kedvem pattogni egyedül, ha mégsem történik semmi. Eltöprenghetünk egy terven, meg várhatunk is, de egyedül bemenni a démonok földi fészkébe őrültség, szerintem az a hely bőven tartogat meglepetést. Kizárt hogy Lucifer figyelmen kívül hagyta volna a lehetőséget.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Okt. 29, 2016 11:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextto Ramiel


Apró, halvány mosollyal fordulok a férfi felé, egy pillanatra levéve tekintetemet a csatatérről.
- Trinity - válaszolok kérdésére és árulom el nevemet. Nem meglepő, hogy nem tudta. Sokan vagyunk, rengetegen. Ráadásul nem tartozom azok közé, akik "sokat tettek le az asztalra". Még nagyon fiatalnak számítok.
Ismét a harcoló felekre pillantok. Kicsit közelebb lépek. A kis mosoly szinte a pillant töredéke alatt tűnik el arcomról. Helyét az aggodalom, a félelem, a féltés veszi át. Aggódok a testvéreimért, nagyon féltem őket. Tudom, hogy erősek, de a túlerő óriásinak tűnik.
Úgy segítenék nekik, ha tudnék.
Annyira haszontalannak érzem magam. Feleslegesnek. Bárcsak tudnék tenni valamit, bárcsak ne lennék ilyen haszontalan.
Visszafordulok Ramiél felé.
- Aggódom értük - látom be. Csak most veszem észre, hogy mindez idáig tördeltem a kezeimet. Sóhajtok, karjaimat leengedem magam mellé. - Annyira... sokan vannak ellenük - suttogom inkább csak magamnak. Valószínűleg már az arknak is feltűnt, hogy egy angyalra több pokolfajzat is jut a jelenlegi felállás szerint.
A sütis dobozt kezemet magam elé emelve utasítom vissza. A világ minden kincséért sem tudnék most lenyelni egy falatot se. A gyomrom akkora lehet, mint egy borsószem az idegességtől.
- Tudom - felelem röviden, majd ismét a zaj felé fordulok. A kardok csattogásának éles  hangja még itt is tisztán hallható. Olyan feszültségkeltő hangok ezek... - De mit akarnak így elérni? - teszem fel a kérdést, amire egyszerűen nem találom a választ. Hátha Ramiél tudja, mit tervezett el Gabriel. - Hogy akarja így kiszabadítani Raguel-t? Csak ontják egymás vérét, Raguel addig ki tudja, hol szenved - hirtelen visszafordulok. Legszívesebben most mennék és megkeresném az arkot. Valószínűleg óriási őrültség lenne. Az is lehet, hogy Gabrielnek van valami terve, amibe így csak szépen belekavarnék. Kérdő, szinte követelőző tekintettel pillantok a jól láthatóan némileg alkoholos befolyásoltság alatt álló férfire. Ha valaki, akkor egy ark többet tudhat, mint jómagam.
Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szomb. Okt. 29, 2016 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To: Sealiah
bukott vs. ark
Nem tagadom, szinte már égetett a vágy, hogy ugyanúgy harcoljak, mint régen, s mint általában. A lelkem sikítozott azért a vad harcmodorért, amihez már olyannyira hozzászoktam hosszú létezésem alatt - de ellenálltam, s nem engedtem ezeknek a vágyaknak. Kifejezetten élveztem húzni Lucifer agyát, másokkal ellentétben nem engedelmeskedni neki, de a jelen helyzet túlontúl lényeges volt ahhoz, hogy most is ellentmondjak. Habár nem kívántam a bennem növekvő gyermeket, nem lettem volna arra képes, hogy szánt szándékkal veszélybe sodorjam, még akkor sem, ha hosszú távon talán ez lett volna a legjobb megoldás - mindannyiunk számára. Ugyanis utána még hosszú, hosszú évekig üldözött volna a bűntudat, vele együtt pedig Lucifer haragja, amit nem lettem volna képes elviselni, akármennyire is erős vagyok. Így inkább, ezeket a gondolatokat a tudatom legmélyére száműzve, egy magabiztos, szinte már lekezelő mosolyt varázsolok arcomra, így válaszolok Sealiahnak.
- Mintha bármit is tudnál rólam ahhoz, hogy ilyen dolgokat ilyen magabiztossággal jelents ki - szavaim egytől egyik igazak. A bukott angyal egyáltalán nem ismer olyan szinten, hogy ilyeneket állítson; csak a felszínt látja, az érzéseket és okokat nem. Valóban, mi, az arkok is már inkább egymás ellen vagyunk, mintsem mellett, de ezeknek is megvannak a nyomósabb okait, melyeket a legtöbben egyáltalán nem tudhatnak. A bennem növekvő magzat is egy a sok közül. - Én állok a rossz oldalon? - kuncogok fel halkan, miközben lassan utánzom le a mozdulatait, csak éppen az ellenkező irányba. A fegyverem lustán himbálózik minden egyes lépésnél, azonban a laza látszat ellenére készenlétben tartom, nem tudva, mikor is szándékozik támadni az ellenfelem. - Kettőnk közül nem én buktam meg. Nem engem fosztottak meg a szárnyaimtól és a képességeimtől, és száműztek a földre! - hangom egyre és egyre hangosabb és durvább, hiszen a célom az, hogy az érzelmeire hatva megingathassam. Mindezek ellenére támad, nem is olyan sután, mint az először gondoltam. De az ostora nem terít le a földre, bármennyire is szeretné; egy gyors és gyakorlott mozdulattal ugrom arrébb, miközben úgy emelem a saját fegyveremet, hogy a Sealiah ostora aköré tekeredjen a lábam helyett. Izmaim megfeszülnek, ahogy rántok egyet rajta, kíváncsian, hogy vajon lesz-e olyan okos, hogy elengedje... Vagy esetleg jön ő is vele együtt, egyenesen a karmaimba?
- Komolyan azt gondoltad, hogy lehet esélyed egy arkkal szemben, kis aranyos?

 

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Okt. 23, 2016 2:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Angels & Demons; Ashtaroth
Unus pro omnibus, omnes pro uno.
Hát eljött ez a nap is, amit nem kimondottan vártam. Bárcsak vérengzés nélkül kiszabadíthatnánk testvérünket, de tudhattam volna, hogy Lucifer cseppet sem fogja megkönnyíteni nekünk a helyzetet. A csatateret pillanatok alatt különféle energiák fojtogató elegye árasztja el, köztük a legerősebb démonokból áradó érzések és üzenetek, a harag és háború, mely az angyalokból jövő erőkkel, a bátorsággal, reménnyel, összetartással keveredve csak még perzselőbb hatást gyakorolnak a harcolókra. A kardok éles csattanása és az egymásnak feszülő alakok között méltó ellenfélt keresek magamnak, és mivel a Fényhozó Sariel húgomat szemelte ki magának, ráadásul kissé messzebb esnek tőlem, végül Ashtarothra esik választásom, aki már lendületesen közeledik is felém. Nem is habozik, azonnal lecsap rám, amint beérjük egymást, de természetesen könnyedén kivédem, majd egy újabb kardvonással vágok vissza magam is. A Háborút persze nem kell félteni. Talán nem is igen van nála jobb kardforgató ebben a csatában.
Közben a szemem sarkából észreveszem, hogy egy angyali fivérem oldalról közeledik, és támadni készül a nőre, de egy enyhe fejrázással nemet intek neki. Csak a vesztébe rohanna, és más sem hiányzik kevésbé, mint felesleges áldozatok. Ehelyett inkább egy üzenetet küldök neki telepatikusan.
„Szólj Ardarelnek és Camaelnek, hogy most induljanak!” Tudom, hogy fiatal testvérem egyelőre nem fogja érteni a célzást, de neki nem is kell, elég ha átadja a parancsomat. Sariellel van egy tervünk, de ehhez elsősorban az kell, hogy az ellenség legnagyobbjainak és legveszélyesebbjeinek figyelmét kellőképpen lefoglaljuk. Az angyal szerencsére hamar veszi a lapot, és tovább is áll, én pedig teljes erőbevetéssel csapok le Ashtarothra ismét.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Csüt. Okt. 20, 2016 8:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextExecutioner vs Devil


Ahogy indulok a kiszemelt célpontom felé, hirtelen megérzik egy ismerős energiát, ami néhány másodpercre kibillent a koncentrációmból. Egy kicsit a fejemet oldalra fordítom abba az irányba, ahonnan az energia érkezik. Ramiél...
~ Mi az testvérem? Jöttél műsort nézni? Kérdezem tőle telepatikusan. A kardomat előveszem és tovább folytatom a Hóhér felé az utamat. Démonok, angyalok egyaránt utat adnak nekem. Most olyan vagyok, mint Mózes. Csak én nem tengert választottam ketté, hanem két ellenséges hadsereget. Így teljesen zavartalanul tudok felnézni az égre, ahonnan jön a támadás így tudtam is számítani rá. A kardomat merőlegesen a fejem fölé helyezem, hogy védjem magam, az egyik kezemmel fogom a markolatot, míg a másikkal megtámasztom a penge alját. Ahogy leszáll a földre, már várom a következőt, elhajolok előle de nem teljesen sikerült kivédeni. A vállamat egy kicsit karcolta a támadás. Kuncogok egyet, most én jövök. A szemeim  még teljesen normálisan fénylenek, így látszik, hogy nem veszem komolyan az ütközetet. Ez is mind csak azért, hogy idegesítsem az ellenfelem. Elé ugrok, alig van hely közöttünk, a lábamat az övé hátához helyezem, majd a kardot megfordítva próbálom a markolattal mellkasba vágni. Ha sikerül, akkor remélhetőleg elbotlik a lábamba és földre esik. Húgom, lehet, hogy te vagy a Hóhér, de én pedig az Ördög. Mindig is az én fényem árnyékában maradsz. A bátyád vagyok, ne feledd.  

Sarieeeel fanolos  §§ ... §§

Ramiél
'Cause we're hot like hell
avatar
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Reagok :
91

Utolsó Poszt Csüt. Okt. 20, 2016 6:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

    Trinity + aki még csatlakozik

Credit - Meg annak aki elolvassa

Cseppet sem csodálkozom rajta hogy Lucifer Saariel-t szemelte ki magának, azon viszont elgondolkodom, hogy ezek a pokolbéli fajzatok hányan jutnak egy-egy angyalra. Úgy vélem akárhányan is, egy arkot még megizzasztani sem tudnának. De ebből egyértelműen látszik Lucifer munkássága, egyáltalán nem tétlenkedett. Amikor Gábriel elkiáltja magát, számomra egyértelművé válik a tény, mely miatt ma mindenki ide sereglett: Raguel bent van valahol a városban. Csak azt nem értem hogyan akarja Gábriel kimenteni, mert a harccal nehezen fog menni, bár úgy vélem elterelésnek teljesen jó. Még meg is próbálhatnám akár egyedül is, de ehhez nem vagyok kellőképpen vakmerő, sem bolond. Lucifer felvonultatta az összes erősebb csatlósát, megeshet hogy csak gyenge porszemek őrzik a várost. De akár az is hogy az egész egy csapda. Társak nélkül könnyen Raguel mellett végezhetem és ehhez nem fűlik a fogam, úgyhogy várok. Még bele kell melegedniük a harcba, addig akadhatnak olyan semleges kívülállók, mint én, vagy esetleg kiderül idő közben hogy Gábrielnek még is van terve. Szórakozottan forgatom az üveget a kezemben míg ezeket a lehetőségeket veszem sorra, aztán lépésekre leszek figyelmes. Olyan apró, egyenletes hangok, amikből egyértelművé válik a számomra hogy nem egy pokolfajzat akar fejjel rohanni a falnak. Őszintén szólva nem lenne egyik sem ellenfél a számomra, leszámítva a bátyámat, őt viszont jobban leköti Saariel és Gábriel, mint én. Sőt, azt hiszem engem teljesen semmibe vesz, ami lehetne sértő is a számomra, de amúgy nem az. Abszolút hidegen hagy, ilyen helyzetekben meg bőven előnyös "átlátszónak" lenni. Megfordulok a köszönését hallva, sajnos nekem nem jut eszembe a neve, mert elég sokan vannak. De azt most látom hogy nagyon fiatal, nagyon tiszta lélek. Aprót fejet hajtok feléje.
- Megtudhatom a neved?
Kérdezem miközben közelebb jön hozzám. Egy ideig csendben figyelek én is előre, de amikor ismét rá tekintek, látva a kezének tördelését, kikívánkozik belőlem a kérdés.
- Miért jöttél ide?
Talán aggódik a többiekért, vagy van valaki akiért jobban aggódik és aki ott van a csatatéren, elsőre erre tippelek. Majd kiderül. Biztos nem a csata heve vonzotta, nem tűnik harcosnak és nem is lehetne az. Persze én itt meg tudom védeni, úgyhogy erre nincs is szüksége most. Ha csak nem tervezett beszállni a harcba. Még mindig a kezemben az ital és az étel is, nem tudok velük mit kezdeni, bár a whisky tényleg mókás egy nedű. Szerintem ő még emlékszik az emberi létére is, úgyhogy egyet gondolva feléje nyújtom neki a sütis dobozt.
- Ne akarj lemenni oda! Nem vár ott más, mint halál és szenvedés. Az ilyen ütközetekben csak vesztesek vannak.
Tudom nem kérte a tanácsom, de remélem megfogadja. Ha Gábriel csak erejét fitogtatni ment Lucifer elébe és semmi tervük sincs a húgunk kiszabadítására, úgy bőven kimerítik az értelmetlen vérrontás fogalmát. Meglehet jó pár démon fattyát kardélre hányják, de mire mennek vele?


Sariel
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Angyal
☩ Reagok :
10
☩ Keresett személy :
-

Utolsó Poszt Szer. Okt. 19, 2016 12:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ready your weapons - Lucifer
Tisztán előttem van Raguel húgom meggyötört arca, s Luciferé, ahogy kardját a lány torkának szegezi. Tisztán emlékszem minden egyes szóra, minden egyes gesztusra, mozdulatra. Dúlt köztünk a viszály, olyannyira, hogy ütközetet robbantottunk ki belőle. És Uriel, aki mindvégig ott állt? Tett bármit is azon kívül, hogy próbálta a démonok atyját lenyugtatni? Nem. Nem szállt vele szembe úgy, mint ahogy azt én tettem. Az ő fejét elcsavarta az a fajta sötét mámor, amitől mindig óvva intek minden angyaltársamat. Nem szabad kísértésbe esnünk. Nem szabad átadnunk magunkat olyasfajta érzelmeknek, amelyek elvehetik a józan eszünket. Szeressük az embert, szeressük az Istent, szeressük egymást, mint testvéreinket - de ó, Uram, szabadíts meg minket a Gonosztól! Ne engedd, hogy elcsábuljunk, ne hagyj minket sorsunkra! Mutass nekünk utat a Fény felé, mikor leszáll az Éj, mikor senki más nem hallgatja meg imáinkat! Ki más is hallaná őket... Csakis Te vagy erre képes, még sem vagy itt velünk. Hány éjszakán át imádkoztam, hogy újra velünk légy a Mennyben! Hány éven keresztül kutattalak, de hasztalanul! Bátyáim egymás ellen fordultak, s te még se voltál sehol, hogy megálljt parancsolj nekik... És most sem vagy itt. Nem teszed a kezed fiad vállára és téped le másik gyermeked láncait. Nem simítod meg Uriel szőke haját és vezeted őt a helyes útra, elkerülve önnön bukását... Nem vagy itt, hogy letöröld az aprócska, sós könnycseppet arcomról, amely lassan gördül végig bőrömön, majd aláhull a földre, mint egy bukott angyal a Mennyek kapujából. Ma ismét sok társamat fogom elveszíteni... De lesz, aki életben marad. Hányan lesznek vajon? Mennyire lesz túlerőben az ellenség? Többen lesznek egyáltalán, mint mi? Vajon egyesített légióink legyőzik majd a démoni hordát?
Erre csak Te tudhatod a választ... Vagy úgy lehet már Te sem... Talán Gabrielnek igaza van és örökre elhagytál minket az emberek miatt? Lehet ez az ütközet lesz az első lépés afelé, hogy az ő oldalára álljak majd? Magam sem tudom még... S ha meghalok, akkor sosem fogom megtudni.
Szárnycsapásokra leszek figyelmes. Indulunk. Jobb lesz, ha összeszedem magam. Nem uralkodhat el rajtam az aggodalom, nem láthatják rajtam a szomorúságot. Sarielt jobb lesz most mélyen elrejtenem magamban... És előhívni a Hóhért, aki kíméletlen, hűvös és félelmet keltő, ha kell. Noha most nem fekete csuklyámat és öltözetemet viselem, hanem fényes páncélomat, ami jobban megvéd majd a csata során.
Nem tart sokáig az út, hamar a megbeszélt helyszínre érünk. Örülök, hogy Gabriel végül beleegyezett a dologba. Lepillantva ugyanis hatalmas, sötétlő tengerként látom hömpölyögni a Pokol fattyait. Láthatóan többségben vannak, de ez nem szabad, hogy hátráltasson minket. És nem is fog.
Gabriel mellett, a sorok elején éri talaj a lábam. Ahogy rendezem, egyensúlyom, már hallom is a parancsszót bátyámtól. Mentsük meg Raguelt, igen... És mutassuk meg a démonoknak, hogy hol is helyük ebben a világban.
Lucifer engem figyel. Ó, drága testvérem... Tudtam, hogy engem fogsz kiszemelni a mai napra. Zsigereimben éreztem, hogy nem fog úgy elmúlni ez a harc, hogy mi ketten ne mértük volna össze erőinket. Legyen hát. Előhúzom kardom, s ahogy a két sereg egymásnak ront, a levegőbe repülök. Nem megyek New Orleans közelébe - látom nagyjából ebből a távolságból is, hogy őrzik az épületeket. Az én célom pedig nem feltétlen a város bevetése. Ahogy kiszúrom bátyám, nagyot csapok szárnyaimmal és zuhanórepülésből támadok rá egy erős csapással. Talpamra érkezem, hisz szárnyaim kitárásával kellőképpen tudtam fékezni magam kardom suhintása közben. Igyekszem az egyensúlyom megtartani és minél gyorsabban intézni felé egy újabb támadást. Nem pazarlom az energiám beszédre, még akkor sem, ha amúgy lenne mit mondanom neki. Tudjuk mind a ketten, hogy mi is a helyzet kettőnk között, hogy miért éppen a másikat választottuk ki küzdelemre. Jó harcos vagyok, talán az egyik legjobb a Mennyek országában - igaz, Lucifer? Ne aggódj hát: méltó ellenfeled leszek.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 8:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextto Ramiel


Túl kíváncsi vagyok, ami miatt egyszer még egész biztos meg fogom ütni a bokámat. Sokáig rossz szokásom volt, hogy gondolkodás nélkül kíváncsiskodtam, mentem a fejem után, végül nagy nehezen már sikerült erről leszoknom. Egészen idáig. Hisz nem kéne itt lennem. Nem vagyok harcos, nem tartozom azok közé, akik a csatákat vívják. Elég nevetségesen is néznék ki valószínűleg harc közben. Ez nem az én asztalom. Viszont a kíváncsiskodás és a szimatolás annál inkább.
Már megkezdődött a csata. Hallom a zajokat, a kiáltásokat, a fémek csattanását. Amint meghallom ezeket az aggasztó hangokat, szívem egyre hevesebben kezd verni. Aggódom a többiekért, hisz akár az életüket is elveszíthetik.
Mély levegőt veszek. Célirányosan indulok meg a hangok forrása felé. Figyelni akarom az eseményeket. Nézem a két egymásnak feszülő csapatot, de tisztán nem tudom kivenni az alakokat. Csupán arctalan harcosokat látok, akik a saját oldalukat képviselve, vérre menően küzdenek a másikkal. Sosem kedveltem az erőszakot, most sem pártolom, de úgy tűnik, ez sajnos elkerülhetetlen.
Közelebb sétálva egy férfialakot látok meg egy villanypóznánál.
Megtorpanok.
Hunyorogva figyelem őt. Egyből tudom, ki nézi kívülállóként a harcot, már hátulról is felismerem. Az arkokat mindenki felismeri. Ramiel az. Értetlenül nézem, ahogy egy üveget tartva a póznának dől és köhög, mint aki fulladozik. Egy kicsit el is terelődik a figyelmem a csatáról. Csak akkor irányul a harcolókra a figyelmem ismét, mikor megindulok. Lassú léptekkel közeledek az ark felé. Már pár méterről érezni lehet az alkohol jellegzetes szagát, amit az üveg és ő maga árasztanak együttesen.
- Ramiel – biccentek aprót, mikor a férfi mellé érek. Tekintetemmel alaposan végigmérem őt. Ahogy látom, meglepetésként érte a szesz.
Aggodalommal teli pillantásom ismét a csatatérre irányul. Angyalok és démonok harcolnak egymás ellen, kivéve egy valakit. Uriel a pokollények oldalán küzd, ami kívülálló szemmel is aggasztó látvány.
Vajon hogy fog végződni a mai nap?
Ki kerül ki vesztesen?
Ki fog nyerni?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések visszhangoznak sorra a fejemben. Észre sem veszem, de kezeimet magam előtt tördelem.
Szembetűnő a démonok létszámbeli fölénye. Tudom, hogy Gabriel és a többi angyal együtt erősebbek, de... mégis kétségbeejtő nézni, hogy egy angyalra hány démon jut. Visszafojtott lélegzettel, csöndben vizslatom az egymásnak feszülő feleket. Szemem sarkából figyelem a mellettem álló férfit, de figyelmemet jobban lekötik a harctéren történő események. Habár csak tisztes távolból kémlelem a hatalmas kupacot, gyomromban mégis érzem azt a bizonyos pillangót.Ashtaroth
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Kedd Okt. 18, 2016 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBattle at New Orleans
❝ ...Accendo... ❞
Úgy érzem, mintha csak lelassulna körülöttem minden. A fémek csattanása tompán hallatszódik fülemben, a vér szaga megölti az orromat, szinte iszom a vérengzés látványát sisakom rejtekéből. Harag szikraként gyújtja be Háború energiáit, amely mindenkire kiterjed, aki csak a harcoló felektől legalább látótávolságra van. A csata felerősíti nyomasztó, hideg energiáim, szinte minden egyes halált érzékelek, emiatt pedig elönt a vérvágy. Az esztelen pusztításomat csak egy nagyobb falat látványa állítja meg egy pillanatra. Gabriel felé közeledve látom, hogy észre vesz és végül ő is elindul felém. Lépteim közben levágok egykét angyalt, kardot hárítok. Az utolsó pár lépést már gyorsabban teszem meg.
Nagy lendülettel esek neki a férfinek. Mivel jelenleg két kard van nálam, inkább védekezésre kényszerítem őt azzal, hogy hol hol lentről, hol fentről, egyik vagy másik oldalról csapok le rá. Körülöttünk teret adnak, a démonok ismernek már annyira, hogy ne szeressenek a közelemben lenni, amikor elönt a vérvágy. Ők biztosan nem próbálnak meg közbe avatkozni a harcba. Egészen biztos, hogy az magára haragítana, bár ez talán az angyalokról nem mondható el. Ha bármelyik megkísérel Gabriel mellett még rám támadni, az számíthat arra, hogy a kardomra húzom. Több évezrede élek, így nem nehéz megosztva a figyelmem több harcossal is elbánni.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Cassael
'Cause we're hot like hell
avatar


☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Reagok :
147

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 9:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBattletime - Phelgor
Every angel is terrifying
Mióta Isten elhagyta a Mennyeket, nem éreztem ekkora káoszt s tanácstalanságot a megfelelő út kiválasztására. Az elmémet vajmi sűrű, tejfölös köd szorongatja, miközben az ösztönök keltette mozdulataim végett újabb s újabb démonokat aprítok fel mennyei pengémre. A testükből kiontott vércseppek szinte lassítva suhannak el szemeim világa előtt, éppúgy, mint ők maguk, amint a gyilkolás szellemétől mámorosan, egyúttal rendszertelenül kapdosnak hol jobbra, hol balra. Gyöngébb testvéreim az első momentumokban átadják magukat az Atya kegyelmének, értelmetlen halált halva egy újabb, értelmetlen csatározásban.
Helytelen az ittlétem, a halandók előnyére válna, ha a démoni seregek felszámolnák Gábriel kíméletlen alakulatát, de mégsem tudnék közönnyel várni, netán a pokol teremtményeinek oldalán szolgálni - mint teszi azt jó néhány angyal, köztük éppen Uriel. Ha nem remélném Raguel közbenjárását az Úr megtalálására, nem restellném teljesen céltalannak és ostobának nevezni ezt az egész küldetést. Ám, ha még Gábriel kezére is jut nővérünk, ott az a szemernyi esély, hogy végre meglelhetjük Atyánkat, ki egyszer s mindenkorra véget vethetne a világához egyáltalán nem idomos káosznak. Csupán ez az aprócska fénycsóva éltet s mozdít előre a vér fémes szagától bűzlő csatatéren, amelyet testvéreim s elleneim sikolyai egyaránt megtöltenek.
„A cél Raguel kiszabadítása”. Mióta felcsendült a parancs Gábriel orgánumán, azóta visszhangzik a füleimben, de csak most kezdem megérteni, hogy miért hintette el bennem a bizonytalanság és aggodalom magvát a remény és céltudat virága helyett. Eszét vesztetten rontott egymásnak a két sereg, mintha egy ókori, eposzi csatát kívánnánk megidézni New Orleans földjén, azonban hol a stratégia? A zűrt könnyedén kihasználhatnánk, néhány fivérünk s nővérünk a háttérben cselekedhetne, ám Gábriel vagy nem avatott be mindenkit a részletes tervbe, vagy egyszerűen nem létezik részletes terv, ami kellően aggasztó. Viszont nincs időm tovább méltatni gondolataim tengerén az arkangyal felelőtlenségét, tudatomba egy füttyszó hangja préseli magát, mely azonnal megkongatja bennem a vészharangokat.
Pusztán a figyelemfelkeltés jellegéből fakadóan tudom, hogy egy démon vár a hátam mögött - s nem fajtársaim egyike -, így a támadására felkészülvén fordulok felé, de még így sem lehetek elég gyors. Kardjának markolata az állkapcsomnak ütődik, a behatás nyomán pedig egyhamar megtelítődik szájüregem az emberek életéhez nélkülözhetetlen, vörös nedvvel, amelyet egy elegáns köpéssel a következő pillanatban már a földön is tudhatok.
- Én csak a te bűzödet érzem - vetem oda neki reszelős hangon, miközben a pengém markolatára szorítok, persze hamar engedek a görcsös tartáson, ami csupán hátráltatna, semmint, hogy előrébb vinne.
Mégsem a fegyveremet használom az újabb csapás hárítására, ellenben mozdulatainak mechanikáját feltérképezve igyekszem kibillenteni a magabiztosságából. A kardja hossza miatt nem tudok csak úgy kilépni a támadása elől, még akkor sem, ha egyelőre csupán a fegyver markolatát hasznosítja. Túl nagy lenne a kockázat a markolatot követő penge okozta sérülésre, ezért egyszerűen leguggolok, hagyva, hogy elsuhanjon felettem a karja, s amennyiben van időm még azelőtt felállni, hogy rendezné az egyensúlyát, megkísérlem oldalról elkapni a jobb csuklóját. Magasságbéli különbözőségeink s a páncéljának védelme miatt nem vetem be az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb földre késztető mozdulatsoromat, de azért egy-két elemét megpróbálom latba vetni. Szóval, miután a karját igyekszem megtartani arra a néhány momentumra - hogy a szabadulásával foglaltoskodjék az elméje -, addig félig mögé kerülvén a térdhajlatába kísérlek meg rúgni, hogy ha nem is teljesen földre, de térdre kényszeríthessem robosztus alakját.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Grace only exists to be fallen from

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 9:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAsmodeus & Puriel
❝ ...Pro Quod Vitae... ❞
Régen fogtam újra a kardomat úgy, hogy nem egy testvérem ellen kellett fordítanom, hanem a tényleges ellenség, a démonok ellen. Szinte örömmel töltött el, hogy új, igaz cél érdekében forgathatom ma újra, ugyan is nővéremet, Raguelt megyünk kiszabadítani a démonok karmai közül. A többiekkel szinte feketére festjük az eget, ahogy egy edzett, határozott seregként repülünk a cél felé. Már messziről látni a démonok hordáit. Meglehetősen vegyesnek tűnik a felhozatal innen, de ahhoz képest egész rendezettek. Végül landolunk, s előkapom kardomat, miközben Gabriel emlékeztet minket a célra. Nem a démonok gyilkolásáért, hanem testvérünk szabadságáért jöttünk.
Megigazítom kezemen a kis pajzsomat, majd a többiekkel együtt magam is bele vetem magamat a csatába. A pengém hamar démonok vérétől vöröslik, ahogy ezüst-bordó páncélzatom is. Fürgén és ügyesen mozgok, mikor megpillantok közülük egy olyan harcost, amelynek energiájától a hátam is lúdbőrözik, testvéreim pedig szinte le is sokkolja. Megmentem egy társam életét, ezzel magamra vonva a vértől csatakos, állat módjára harcoló férfi figyelmét. Tőreit kardommal és pajzsommal hárítom, magam is lendületesen és ritmusosan támadok vissza. Gyűlölettel telt szavakat köp rám, mire szinte rá vicsorgok.
- Előbb leszel strigula a pengémen! - kiáltom rá szinte a csata zajában, majd pajzsom felemelve hárítom egy csapását. Azonnal használom valóságferdítő képességem, s míg az ő szemében még ott vagyok és hátrálok két lépést, addig valójában mögé kerültem, majd egy erős és határozott mozdulattal hátba talpaltam. Kardom megforgatva támadtam rá újra, immár a meglepetés erejével.


Sponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
A Nagy Csata
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: