Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Démoni hierarchia Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
738
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 8:21 pm
Következő oldal


Démoni hierarchia
Foglaló:
http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t162-demoni-osszesitett-lista


Ark-démonok

(Az emberek Lordokként ismerték őket)

Két démon, közvetlenül Lucifer alatt szolgálnak. Az egyikük tanácsadó szerepet tölt be és belügyekkel, míg a másik a külügyekkel és hadügyekkel foglalkozik. Lucifer akarata szerint; vagy a nap 24 órájában vele vannak, vagy éppen helyettesíthetik őt. Hatalmuk és befolyásuk az egész Pokolra kiterjed.

Az ark-démonok mindegyike egy tanácsadót választhat maga mellé.


Démon-lordok

(Az Apokalipszis Lovasaiként ismertek)

Ők azok a démonok, akik ha nem is a legnagyobb befolyással, de az egyik legnagyobb hatalommal vannak felruházva. Ők a Pokol fegyverei, kiváló stratégák, harcosok. Ők követik az ark-démonok és Lucifer utasításait, viszályt, háborút, betegséget és halált hozva a világra. Mindnek lehet tanácsadója, és mindegyikőjüknek külön régiója van a Pokolban, amely felett uralkodhatnak, minimum 50 légiós hadsereggel is rendelkeznek, de a Választottakat is csatába szólíthatják seregeikkel együtt.


Electorat avagy Választottak

(Démonhercegekként ismerték őket)

A démoni arisztokrácia alsó szintjén élő démonok. A Pokol kilenc régiójából négyet a Lovasok irányítanak, a többi kormányzására maga Lucifer választja ki a legrátermettebb démonokat. Innen ered a Választott elnevezés. Mindannyian erős démonok, ám nem mindegyik harcos, így nem mind rendelkezik hadsereggel. Ezen rangban cserélődnek leginkább a démonok: ha valaki bizonyít Lucifernek, illetve egy démonherceg elpusztul, a helyére tehet valakit.


Tanácsadók, bizalmasok

(Avagy jobb és bal kezek)

Az ark-démonok, lovasok és választottak bizalmasai kerülnek ebbe a rangba. Ők segítenek a tisztviselőknek a mindennapi munkákban, felhatalmazással helyettesítenek, vagy cselekednek. Ha kell, elvezetik a régiókat, seregeket, ha felettesük úgy kívánja. Maximum két démon szolgálhat tanácsadói rangban egy arisztokrata démont.


Főbűnök

A középréteg felső részébe tartozó démonok. Középerős hatalommal vannak megáldva, inkább eszesek és cselesek, mint erősek, így kerülhettek ebbe a rangba, amit saját maguk is ki tudnak vívni. Általában valamilyen arisztokrata démon régiójában, vagy a felszínen élnek, és próbálnak minél több embert bűnbe csalni. Egy démon csak egy bűnt birtokolhat.


Rangnélküli démonok

Ők a gyalogok a sakktáblán, általában vagy rangjából kitaszított démonok, vagy az alkuk által átváltozottak vannak ebben a kategóriában. Nem feltétlenül gyengék, de nekik az összes rangban magasabban álló démon parancsolhat.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3