Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Long long time ago •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 1:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

- Tudod az a legkirályabb, hogy nem csak az emberekkel - kacsintok rá jelentőségteljesen. - Azonban nem bármit, csak azt, amit én is láttam már életben vagy képen,  vagy eltudok képzelni. Szóval elég tág a tér, de azért nem a bármi.
A mondatom, hogy nem vagyok angyal nem csalódottságot követ, vagy félelmet, mint amit egyébként vártam. Egyféle csodálat ragyog fel az arcán. Ez új, mert ilyenkor már rég rám szoktak parancsolni, hogy takarodjak gyorsan, mivel a nephilimeket üti a sors de rendesen, sehol sem látják őket szívesen, de tessék, vannak még igazi csodák.
- A szárnyaimat... most kivételesen nem ezért faragták meg. - Nevetem el magam keserűen. - Tudom, engem is meglep. Szerintem az apám volt....vagy legalább is gondolom, mivel a fiának szólított - a mondat végén elgondolkodok. Még mindig nem vitattam meg magammal, hogy kinyírtam a tulajdon apámat. Ez azért nekem is új. Fura, hogy nem érzek bűntudatot, se elégtételt. - Az anyámat megölte amikor kicsi voltam. - Igen, talán ez az ami segít abban, hogy ne legyen bűntudatom. Inkább amolyan harag az ami honol bennem, mert miért nem én találtam meg őt, és hogy lehet, hogy akkor nem ölt meg.
Felnézek a lányra. - Fura dolgokat magyarázott... de amíg nem közlöd a neved te lány, addig nem mondok többet. - Nézek rá egy félmosoly kíséretében, mert hát már így is elárultam körülbelül mindent. - És ha nem vagyok túl bunkó, éhen veszek. És mielőtt még azt hinnéd, nem ingyen kérem, megfizetek mindent. - Mondom, hogy ne érezze azt, hogy ingyenélő kolonc vagyok. Ha ki tudnék menni a házból, már rég otthon kotornám át az éléskamrát, de még itt ebben a városban sem olyan szerencsés szárnyakkal flangálni, hiába fogadtak be, nem mindenki tudja, hogy nem angyal vagyok, mint azt a jelen példa is jól mutatja.  

Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 12:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Leonard & Snowbird
Legalább több marad nekem. Hmm… A kávéfőzőből hirtelen lávagép lesz. Kishijja csak, hogy el nem dobom bögrémet.
- Woahhh…menő! – tátom el őszinte csodálattal számat. Ez milyen király képesség! Gyorsan a lávapatak alá dugom ujjaimat érzek e valamit a forróságból, de nem… zsíír!
- Ugyan, rá se ránts! Csak picit kaptam szívrohamot! - mikor újra kipróbálnám már eltűnik a látomás.
- Bármit képes vagy láttatni az emberekkel? Eszméletlen! – irigylésre méltó pluszokkal látta el a jó isten Leonardot! Azok a gyönyörű szárnyak, meg ez a képesség! Veszélyes kombináció. Tulajdonképpen egy egész fegyverarzenált kapott ajándékba. Komplett háborút nyerhetne egymaga. Zseniális. Hol lehet ilyet kérni? Élmény nézni, ahogy a ragtapasszal küzd. Épp felajánlanám a segítségemet mire óriási megkönnyebbüléssel kivadássza karjából a kanült. Ügyes fiú, nem fog rajta ki semmi. Hahh… Elvigyorodom bár neki fogalma sincs miért.
- Érezd magad otthon! - félre állok útjából, vagyis valójában szárnyaival arrébb kényszerít. Karomat végig simítják puha tollai. Úgy issza a vizet mintha ki akarná inni az összeset. Szerencsétlen jól ki lehet száradva, nem is értem miért nem jutott ez eszembe. Meglepően örömmel tölt el, hogy lemászott az asztalról és feltalálja magát, nem kuporog valahol csendben, mint egy kivert kutya. Ezek szerint megbízik bennem, biztonságban érzi magát. Abszurd látványt nyújt a konyhában ügyködő szárnyas félmeztelen pasi. Határozottan jobban néz ki mint anyám összes menekültje együtt véve, és még a humora sem annyira csapnivaló. Újra elnyílik szám a meglepetéstől.
- Nephilim vagy? – ó te jószagú! Egy nephilim van a konyhában! Szerencsére azt mondta végzett azzal, aki vadászott rá. Helyre ugrik néhány kirakósdarab. Ezért vágott olyan fancsali fejet mikor leangyaloztam! Egy hús vér nephilim még soha életemben nem találkoztam eggyel sem!
- Azért akarta az a valaki levágni a szárnyaidat mert nephilim vagy? – kertelés nélkül szegezem neki a kérdést. Minket beszéljek virágnyelven? Egész jófejnek tűnik!
- Remélem nem gond ha nem mondom, hogy szívesen máskor is? – nem kívánnám neki, hogy ismét így kicsesszenek vele.
- Megérinthetem a szárnyaidat? - gondolkodás nélkül szalad ki számon az újabb kérdés. Meg is bánom ahogy kimondom. Arcom kislányos csodálatom tükrévé válik.

Long long time ago 1572444087 l © l Music

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 11:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Felkel a lány, bár nem volt nehéz, erre a hangzavarra amit csapok. Figyelem nélkül hagyom a kérdését, mivel szerintem egyértelmű, és ő is csak költőinek szánta.
- Hidd el, nem szándékoztam egész nap itt térdelni. - A mondatára enyhén felnevetek. - Nos, én meg abban gratulálok, hogy nem öltél meg. - Nézek rá mélyrehatóan. Innentől kezdve komolyan meg fogom gondolni, hogy inkább elvérezzek az utcán, vagy elfogadjam egy kamasz lány segítségét, aki azt állítja magáról, hogy tud elsősegélyben részesíteni. De végül is igaza volt, túl éltem az estét, ami két dolgot jelenthet. Egy, valóban tudta, hogy nagyjából mit művel, vagy kettő, és ez a valószínűbb, egy kibaszott túlélő vagyok. Igen, szerintem a kettesnél maradok. Ujjaimmal még mindig a tűt letapasztó ragasztót kapargatom. Mi az pokolból van ez, a világ legerősebb ragasztóját készítik ebben a kicseszett házban? Az is lehet, hogy könnyebb lenne körberágni a kezem, minthogy leszedjem ezt a bánatot alkaromról.
- Nem, köszi, nem élek ilyesfajta dolgokkal. - Az kellene még nekem, abba már biztos belehalnék, egy jó kis szívroham a kávétól.
Felemelem a fejem, amikor a láváról kezd el beszélni...  hmm, azt hittem, hogy csak magamnak kreáltam, de hát, ki voltam ütve, szóval senki nem volt védve.
- Oh, erre gondolsz? - Rákoncentrálok a kávéfőzőre, és a kávét átváltoztatom a lávára, csak most, nem a falból, hanem a gépből kezdett el folyni. Csak egy pár pillanatig tartom meg a hallucinációt, mert szerintem bőven elég dolog rombolódott le ebben a konyhában az este folyamén, jobb lenne megtartani azt ami még ép. - Igen, én voltam, képes vagyok ilyenekre, de mentségemre legyen, nem tudtam, hogy te is látod.
A mondat végére le tudom szaggatni végre a testemről azt a pokoli ragacsot, összegyűrve az asztalon hagyom, és végre kihúzom karomból a kanült. - Na végre.
Leszálok az asztalról, és a lány felé megyek, át nyúlok előtte és leveszek egy poharat a polcról - kiszolgálom magam, ha nem bánod. - A poharat a csap alá tartom és engedek bele vizet. Három nagy kortyra kiiszom és ismét tele engedem a poharat.
Arrébb lépek és úgy helyezkedek, hogy a szárnyam ne érjen hozzá semmihez, bal kezemmel végig simítom a jobb szárnyam külső élét. Meglepően fájdalom mentes a tartása, bár gondolom ez is olyan, mintha csak lógatná az ember a kezét, amikor elvágja késsel.
- Nem vagyok angyal... mondom neki az esti kijelentésére vissza térve. - Talán tartozok neki annyival, hogy elmondom ki és miféle lény vagyok. - Kérdezz és én válaszolok, legjobb tudásom szerint, ami rendelkezésemre áll, ez a minimum, ha már segítettél rajtam.

Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Nem, ez nem a mennyország!@
Jóanyám percíz mozdulatait már szinte félálomban asszisztálom végig. Ahogy lerogyok a székre az álom orvul a fejemre ül. Még küzdök ellene egy kevéske ideig de ő győz, mert mindig mindenhol ő győz hiába akar az ember virrasztani a haldokló angyal mellet a konyhában gubbasztva.
Reggel…
Már csak az égszakadásra és a csörömpölésre ébredek. Mint akit fenéken szúrtak tűvel úgy pattanok fel kényelmetlen alvó helyzetemből.
- Mi folyik itt?! – mi a franc van már megint? A szerencsétlen szárnyas álmából felriadva atomjaira bontotta kb. az aprócska helyiséget. Esetlenül gubbaszt ő meg azt asztal tetején, mint egy ázott veréb. Végtelenül szánalmasan fest csóri.
- Hálás lennék ha lemásznál az asztalról Leo. Most, hogy már tudsz mozogni, akár a kanapét is bírtokba vehetnéd. – nincs értelme károgni a felborult, elvérzett tárgyak miatt. Nem tehet róla. Benne lehet a para. Bennem is bennem lenne ha úgy kéne élnem mint neki. Random le akarják vágni a szárnyamat meg hasonló okosságok. Kidörzsölöm a maradék álmot a szememből, ami érthetetlen módon nem párolgott el azonnal a nagy földindulásra.
- Túlélted az éjjelt. Gratulálok. – ütyködésére nem is lehet mit mondani, ha mindenáron magának akarja kihuzigálni a tűt akkor csak tessék, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
- Semmid sem hiányzik, mindened ott van ahol lennie kell! - teszem hozzá miközben az életmentő kávé elkészítésére koncentrálok.
- Kávét? – kávé mellett elmondhatná mi lett vele. Dümm… Ez meg mi a frász volt?! Na jóóó… reméljük semmi érdekes!
- Te, figyuzz! Mialatt ki voltál ütve volt egy nagyon furcsa, nem is tudom minek nevezzem… látomásom? Álmom? A falból egyszer csak láva kezdett folyni, meg tollak… te pedig meg akartad érinteni ergo te is láttad. És valamit motyogtál is de azt már végképp nem értettem… szóval az a te műved volt vagy teljesen elment az eszem?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 1:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Ha nem lennék a halál küszöbén, biztos, hogy elnevetném magam a kedves kis feltételezésén a lánynak, amit az anyja felé intéz: "Még él!". Azért ismételten megfordul a fejemben, hogy biztosan nem e azért hozott ide, hogy megöljön, vagy mert beteges vágya az, hogy orvos lehessen és ezért alanyokat keres este az utcán, akiken kísérletezgethet.
Semmi energiám figyelni a körülöttem zajló dolgokat, csak halk duruzsolásként jut el a fülemig mind az, amiről beszélnek. Én jobb dolgom nem lévén az ájulás küszöbén ugrabugrálok oda vissza. Hol egy picit éberen, hol beájulva nyálcsorgatva, de végtelenül szerencsétlenen az asztalon fekve kitárulkozva két nő előtt, és most nem a jó értelemben.
Hideg ujjak érintik az arcomat, emelgeti a szemhéjam, majd elengedi és ugyan ezt teszi a szárnyaimmal is. A morgás és szisszenés folyamatos, ahogy fájó pontokhoz ér a testemen.
Olyan gyorsan történik minden, egyik percben még engem kérdez a másikban szinte már nincs is sehol, mire én kinyögöm a nevem. - Leo...nard...- A kanült már meg sem érzem, ahogy a bőröm alá tolja. Kész totális ájulás, ismét, a változatosság kedvért. Átsejlik még a sötétségen, ahogy nekem beszél, de csak egy halvány kézrángásra futja.

Pár órával később...

Éles fények törnek át a szemhéjamon, erre ébredek, s bár próbálom kinyitni a szemem, valahogy nem megy... a napsütéstől?
- Ohh... basszus - nyögöm rekettes hangon, közben elgémberedett kezeimet magam alá húzom, hogy feltoljam testemet térdelő helyzetbe, de a székek nyikorgó hangja és a fájdalom a hátamban arra késztet, hogy kinyissam a szemem. Döbbenten állok meg a mozdulatban és akkor esik le, hogy mi is történ velem az elmúlt pár órában.
Körbe nézek magam körül, a lány a széken aléltan alszik, biztos, kifáradt a majdnem megölésemben.
Mély levegő kíséretében és a fájdalomra felkészülve megemelem a szárnyaimat, és meglepődve konstatálom, hogy milyen könnyedén megy a helyzethez képest. No persze attól még az idegvégződéseim ordítanak a fájdalomtól, de ez már a majdnem elviselhető kategóriába tartozik, nem annyira gáz, mint reméltem. Lehet, hogy hat még az alkohol nyugtató keverék amit a lány adott, vagy a cuccban volt valami amit belém kötött, tekintek le a karomra, amiből még mindig kiáll a kanül, noha a zacskó már üres. A térdemre ereszkedek, amíg a tű kihúzásával babrálok, szárnyaimat meg hátamon összecsukva lógatom. Semmi esetre sem akarom, hogy felszakadjanak a varratok, ezért is inkább nem húzom vissza őket, még egy ideig.


Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 6:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
You'll survive@
Mocorog és nyöszörög, pont, mint egy ilyen állapotban lévő személytől elvárja az ember. Legalább él és nem halt meg vagy hasonlók. Mégsem ütötte ki magát olyan sok időre, mint hittem. Az ő szervezetük gyorsabban dolgozhatja fel az ilyen emberi cuccokat. Motyog is valamit. Mintha nevek lennének, de képtelen vagyok kivenni egyetlen értelmes szót is. Le is guggolok a fejéhez közel hátha így igen, de nem. Lázálom lehet. A teste szinte lángra kap a láztól. Abban a pillanatban ahogy visszalépek törzséhez, hogy folytassam a tisztogatást megmoccan. Felsikítok ahogy az óriási szárny telibe kap és eltaszít kb. két méterre. Egy kis tálalószekrénynek csapódok és lecsúszok a földre elterülve. A rohadt életbe!
- Mi a picsa?! – először fel sem fogom mi történt. Csak a kialakult káoszt a felborult székeket és törött csetreseket bámulom. Beverhettem kicsit a fejemet is mert majd szétszakad a lüktetéstől.
- Basszameg…ahhh… most már nekem is! – puffogom és megpróbálok nem újra felborulni felállás közben. A két óriási fekete szárny szinte az egész konyhát beteríti. Kikerülöm, mint egy akadálypályán az akadályt.
- Ez szép volt. – nézek a csávóra felvont szemöldökkel. Azért meg kell hagyni gyönyörű szárnyai vannak! Óriásiak, és el sem tudom képzelni milyen lehet a hátán, a testében viselnie őket. Egyik tenyeremet halántékomra szorítva kezdem felállítgatni az eltarolt széket. Egyet egyet bedugdosok a szárnyi alá támasztékként. A tollak itt ott hozzásimulnak bőrömhöz mintha dicsekedni akarnának mennyire puhák és selymesek. Lopva számtalanszor futtatom végig rajtuk ujjaimat. Az törött bögrék és más használati tárgyak hulláit átlépem, velük most nem tudok úgysem mit kezdeni…
- Mi folyik itt? - ismerős hang mennydörgésként csap a kialakult néma csendbe.
- Anyu?! Ez nem az, aminek látszik! Még él! – borzalmas látvány lehet a véres, kiterített alak a konyhaasztalon. Jobb ha mindent gyorsan elmondok az elejétől. Anyám az előbb lefejelt tálalószekrénykének támaszkodva hallgatja végig a sztorit. Egy szót sem fűz hozzá csak odalép a férfihez és megvizsgálja a varrást. Hümmög és nyomkod szakszerűen, pedig soha nem dolgozott a balhé előtt az egészségügyben. A fiú arcát is alaposan megnézi, körbejárja megtapogatja a szárnyakat. Átlépi a véres rongykupacot meg a földön heverő övet.
- A nevem Anabell. Mi a te neved? Hozok infúziót mert nincs jól. – mondja utóbbit már nekem. Elrohan majd egy komplett infúziókészlettel tér vissza. Ezt is profi módon illeszti a srác vénájába. Büszkén de azért cseppnyi rettegéssel figyelem a háttérből az eseményeket. Ez az én anyukám! Miután végzett jelentőségteljes néz fel rám.
- Oh... izé, köszi anya a segítséget! Most már még nagyobb rendben lesz minden!
- Jó éjszakát! - azzal sarkon fordul és elhagyja a háború sújtotta övezetet, mint az a bizonyos Diana hercegnő a bombamezőt. Nem igazán tudok magammal mit kezdeni végtelenül fáradtnak és elcsigázottnak érzem magam a takarításhoz. Egy széket odahúzok az asztal mellé és lerogyok rá, mint egy rongybaba.
- Ha szükséged van bármire szólj!
Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 2:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Az ájulás megnyugvás. A nagy büdös semmi, csak egy nagy fekete üres tér, tehát tényleg a semmi.
Egy-egy fénynyaláb átcsap a sötét semmin és egyenesen az én testembe csapódik bele, éles égő fájdalmat hagyva a hátamban. Megremeg az egész testem, ólmos súly húzza le a végtagjaimat a föld felé.... nem is tudom magam állva tartani, mintha láthatatlan láncokat kötöttek volna a csuklóimra és annál fogva húznának le, és egyre lejjebb. Veríték üt ki a testemen, az erőlködés, hogy talpon maradjak, és a fájdalom, ami folyamatosan sugárzik a hátamból szét az egész testembe, megdönti a kitartásom és térdre kényszerít.
Izzadság patakzik a hátamon, izmaim végtelenül kifáradnak.
Ismét jönnek a fájdalom hullámok, ordítanék, ha tudnék, de csak néma kiáltások hagyják el torkomat.
Ezen a fekete üres helyen nincs semmi, se egy hang, se kiút, csak fájdalom ahogy a fehér fények belecsapódnak fáradt testembe.
A kezeimet ismét rántja a láthatatlan kötelék a föld felé, tenyereim lecsapódnak a földre, de nem bírom tartani maga, szépen lassan behajlítódnak könyökeim a láthatatlan súly alatt, mígnem hasalok.
A látóterembe bekúsznak a fehér fények, és nem egy, hanem sok száz, elcikáznak a szemem előtt, majd sorozatban csapódnak bele a hátamba ezáltal a testem görcsös rángásba kezd.
A hátam mintha megnyílt volna, és a következő pillanatban a szárnyaim kirobbannak a hátamból, hatalmas robajjal csapódva le a testem két oldalára...
- Hmmmm..... - morgok bele a sötétségbe, de most ahogy kinyitom a szemem, már nem a feketeséget látom, hanem ismét a konyhában vagyok, az idegen lánynál. Lüktet a fejem, a hátam, a szárnyam... - mindenem... hmm... kibaszottul fáj, te lány.- Mondom, és ha a látóteremben van, ránézek döbbent tekintetére, ha nem akkor mocorogni kezdek, hogy merre van, és így meglátom azt is, hogy a szárnyaim kinyílása felborította az összes széket ami az asztal körül volt.


Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 7:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
You'll survive@
Nem sajnálja magától sem a tabit sem az alkoholt. Egy hétig fog ezek után aludni…remek! A nyakamon marad egy ájult angyal, a konyhaasztalon. Abszurd néhány nap lesz. Ó, mit fogok én mondani anyámnak? Ez mi volt? Megdermedek. Szemem sarában valami megmozdult a falon. Egy pók lehetett. Egy gigászi mamut pók semmi más. Majd elintézem ha végezetem. A valami azonban újra megmoccan, mintha nőni kezdene. Édes Jézus mi a szent szar ez? Egy pillanatra elszakadok a munkától és a mozgó valamire nézek. Nem kellett volna.
- Basszameg, mi a szent isten?! A rohadt életbe! Hallod kellj fel, mennünk kel! – visítom artikulátlanul a falból csorduló láva láttán. Hogy az istenbe került az oda?! El fogunk… a srác megmozdul, motyog valamit de nem értem a füleimben dobog szívtől. Várjunk, azok…ott tollak? Valami nem stimmel. Álmodok? Az idegen félholtan is feléjük nyúl.
- Ne! – kiáltok rá mielőtt megérinthetné a forró lávát meg a tollakat.
- Ez csak egy álom! – lihegem a rémülettől akadozó lélegzettel. Az asztal szélébe kell kapaszkodnom, hogy ne ájuljak el. De ő is látja akkor ez nem… mi a franc történik? Én nem téptem be mint ő, miért haluznuk mindketten?! A falból folyó rettenetre nézek. A pánik ismét elönti agyamat, de még mielőtt riadót fújhatna a látomás szépen elhalványodik, majd eltűnik. Bámulok ki a fejemből bugyután.
- Ez meg mi a jó isten volt? – kérdezem de olyan ájult, hogy még a nyál is kifolyik a szájából, ez nem ma fog nekem válaszolni. Hideg verítékben úszva kell néhány másodperc mire szívem visszazökken a normál sebességbe és kézremegésem is alábbhagy annyira, hogy ne essen ki belőle a tű. Gondolkodás nélkül fejezem be a varrást. Nem szimpatikus nekem a srác aurája. Végig úgy érzem mintha valaki finoman fojtogatna. Mindkét sebre loccsantok egy kis alkoholt. Kész! A fejéhez hajolok. Életjelként szemhéja alatt gyorsan mozgó szemgolyója szolgál. Álmodhat. Kétlen, hogy szép nőkről és finom italokról. Csóri jól ellátták a baját. Valakivel nagyon kicseszhetett szegény pára, amiért ez a hála! Kiszabadítom a vértől átázott rongyok fogságából, szájából kiveszem az övet. Így ájultan nem is annyira para a csávó! Most van először kis idő normálisan gondolkodni. Agyamban igéző szempár jelenik meg amitől fordul egyet velem a világ. Olyan mintha a vesébe látna. Szerintem ez az oka annak, hogy nem érzem jól magam mellette. Mintha nyitott könyv lennék. Ahh… lekuporodok mellé egy székre és felhúzott lábakkal figyelem ahogy alszik. Ő azt kérdezte én miért segítek, ő meg vakon megbízott bennem. Egyikünk sem normlás…
- Basszus…- szusszanok egyet és miután szomorúan ugyan de beletörődök, hogy ebből alvás már nem lesz újabb adag tiszta langyos vízzel és tiszta türcsivel nekiállok megtisztogatni arcát, karjait, hátát a sok mocsoktól.
Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Némi szerencsém azért van, mivel a lány talál tablettákat, amiket jó gyorsan be is kapok és mielőtt leöblíteném egy kis alkohollal még rágok is rajta kettőt, hátha így gyorsabban hatni kezdenek.
Az undorító keserű íz szétárad az egész számban, és ha már nem hánytam volna ki magam aznapra teljesen, - meg persze, ha lenne annyi erőm, hogy egyáltalán öklendezésbe kezdjek - biztosan raknék ki egy kisebb adagot, így is az alkohol, amit megittam egy kicsit visszaköszön a torkomba, de semmi gáz, ura vagyok a helyzetnek, és amikor a hátamra kerül a fertőtlenítő simán vissza nyelek mindent ami felfelé kéredzkedett.
Hirtelen a szoba akkorát fordul velem, csodálom, hogy a testem nem került le a földre... vagy a plafonra? Na jó, attól függ melyik pillanatban nézzük, a fent néha lent, és ez folyamatosan változik.
- Hmmmm.... arghsspdd. - Azt hiszem nem igazán jönnek értelmes mondatok ki a számon, bár ez lehet a fájdalomnak is az eredménye, meg, hogy a számban van az öv, ami eléggé megnehezíti a szavak kifele áramlását.
Lángol az egész hátam, nem lenne kizárt, hogy égek... lehet, hogy már a pokolban vagyok?
-Hmm... avv ovtt hmi aw pfene? - Próbálok magyarázni a fájdalom tengerén és az övvel a pofámban. Talán hat már a gyogyeszkukesz pia? Ohhh, igen. Elkerekedik a szemem, utána meg összeráncolom a szemöldököm. A konyha másik fele lángokban áll, a falon kis lyuk van, amiből láva folyik, és egyre nő, aztán hullik belőle valami... tollak.
- Oh... - a tollak felé nyúlok, az enyémek? Amikor a lány beleszúrja a tűt a testembe, a tudatom egyből kitisztul egy apró pillanatra, így a tévképzet, vagy inkább a hallucináció, amit saját magamnak okoztam, szerte foszlik. Bár a pillanatnyi tisztaság borzasztó, nem kell sokat várnom és kúszik is a sötétség a látóterem külsejéből, araszolva egyre beljebb... testemet elnyomja a zsibbadás, már semmit nem érzékelek, és szépen lassan beájulok a fájdalmak harcában.

Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Don't worry... i'm a woman@
A műtő készen áll. Basszus annyira régen csináltam ilyet. De ugyebár emberek összevarrása pont ugyan olyan, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni. Oké. Essünk túl rajta. Nagylevegő, kifúj!
- El tudom képzelni. Gondolom kinyírtad a szemétládát. – ide oda pakolászok beszéd közben. Gyertyát gyújtok és a tűt a lángba tartom aztán mindenre ami kellhet löttyintek egy kis alkoholt. Ez ide megy az meg amoda. Minden legyen kéznél, mint főzés közben.
- És milyen jó tervek. – egy pillanatra dermedten bámulom ahogy az asztalra fekszik. Hogyan lehet még eszméleténél miután ennyi vér kifolyt belőle? A folyóvá duzzadt vércsík, ami csendesen szivárgott az alvadt vér alól lekúszik gerince mentén, beszennyezve minden tiszta bőrfelületet, majd a hátáról az asztallapra csurog ott tócsába gyűlik aztán jó nagy kövér cseppekben a padlóra csepeg. Újabb nagylevegő és kifúj. A horrorfilmbe illő jeleneten túllépve újra kölcsön adom neki az övet.
- Semmi gond. Úgy is nagy rám. Ha kérhetem úgy lukaszd, hogy szorosabbra tudjam húzni majd. – remélem hangom nem remeg annyira. Széles és megnyugtatónak képzelt mosollyal mártom bele a langyos vízbe a törölközőt. Már épp a bőréhez érinteném mikor megszólal. Ciccentek egyet.
- Keresek valamit, bocs elfelejtettem. – hogyan is mehetett ki a fájdalomcsillapító az eszemből? A konyhaszekrényben van néhány tömény ital. Egy félig teli üveggel és egy doboz nyugtatóval térek vissza betegemhez.
- Fájdalomcsillapító elfogyott, de van alkohol meg lónyugtató. Egészségedre! – azzal a kezébe nyomom mindkettőt majd gyorsan újra bemosakszom a műtéthez. Túl akarok lenni rajta de már nagyon! Mialatt ő édes kábulatba ringatja magát én nekilátok letakarítani a seb környékére tapadt alvadt vért, tollakat és egyéb beazonosíthatatlan dolgokat. Lehelet finoman érek bőréhez ami szinte lángol a láztól. Még így is minden érintésre összerándul a fájdalomtól, amit újabb kibuggyant vér követ. Sok sok törölközőt meg rongyot tuszkolok a teste köré, derekára is fektetek egy fürdőlepedőt hátha ez kissé felfogja a rengeteg vért.
- Nem lesz kellemes. Sajnálom! – mondom szánalmasan cérnavékony hangon. Nem látom észleli e még a körülötte zajló dolgokat. De ami most jön az félájultan sem lesz kellemes. Jódot löttyintek mindkét sebre. Aztán tiszta kendőkkel leitatom a felesleget. Végre a varrás rész jön. Alkoholba mártott és gyertyalánggal sterilizált tűvel lassan közelítek a seb deformált széléhez.
Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 11:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

A feltételezés, hogy mit is akartak velem tenni teljesen igaz, és bár tudom, hogy nincs szüksége megerősítésre még is kimondom.
- Valóban így volt... de képzeld csak el, hogyan is néz ki a másik fél - nevetem el magam kissé görcsösen. Fájdalmasan összehúzom magam, mint egy megvert kutya, és ezen a zoknis kijelentése sem segít. Ez azért jó jel nem? Mármint, hogy még értem a viccet... ezek szerint annyi vért még nem veszítettem, hogy a kaszás a seggemben loholjon, vagy már túl vagyunk rajta és ez az utolsó jó pillanatok egyike, mielőtt sápadtan leborulok az asztalról. Még mielőtt megtörténhetne, hogy pofával a szép fehéres, szürkés valamilyen kövön kikössek a lány felé nézek, aki csak úgy osztogatja a parancsokat.
- Micsoda tervek - valahol tuti elcsúszik a dolog, de ezt már csak magamban mondom, nem akarom letörni a kedvét, hátha segít a magabiztossága, amit mutatni próbál. Minden esetre megteszem amit mond, míg ő sürög-forog, addig én elhelyezkedek az inogó, nyekergő asztalon. A hideg fa, szinte égeti a forró mellkasom és a seb folyamatosan szét nyílik, ahogy mozgok, így a vér pillanatok alatt lecsurog a gerincem mentén a derekamhoz, ahol apró tavacska ként megáll.
Ha ez az asztal nem törik szét alattam, akkor még egy jó nap is lehet ebből. Két karomat lelógatom az asztalról és már készülnék, hogy megfogja az asztal lábait - valamibe kapaszkodnom kell majd - de ekkor felém nyújtja az övét, én meg elfogadom.
- Csak mondom, ha plusz lyukak lesznek az öveden, nekem ne panaszkodj. - Ráharapok az övre, megfogom az asztal lábait, és homlokomat nekinyomom a hideg falapnak.
- Várj, várj, nincs valami piád, meg egy kis oxycontin... azt hiszem jobb ha kiütöm magam. - Már a gondolattól is jobban érzem magam, hogy egy kis alkoholos ópiátos delíriumba kerüljek. - De bármi megteszi csak pia és fájdalomcsillapító legyen... akár egyben is. - A mondat végére arcomat már az asztalon pihentetem. Fáradt vagyok, nagyon fáradt.
Ha hoz bármit is bedobok kettő-három darabot, iszok rá, aztán visszakapaszkodok az asztalra, harapdálva az övét és várom a kínt amiben még részem lesz.


Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 7:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Don't worry... i'm a woman@
Látszólag mindkettőnk szívéről nagy kő esett le amint becsukódott mögöttünk az ajtó. Az ő arcáról is eltűnt a gondterhelt maszk és talán kíváncsiság vette át a helyét mindenféle gyanakvás nélkül.
- Hiszed vagy sem nem te vagy az első fura szerzet ebben a házban. Meg tudod jobb félni, mint megijedni. – ezen szavak kíséretében hagyom magára az asztalra remélhetőleg magától is fel tud mászni. A fürdőszobába sietek. Az elsősegély dobozt vagy inkább ládát rejtő szekrény kb minden nap kinyílik így rendesen le van már strapálva az ajtaja. Nem könnyű a mai világban újra és újra telepakolni a szükséges felszereléssel. Fertőtlenítőt nem találok, csak orvosi alkoholt de most ez is megteszi. A gyógyszertárba mégsem ugorhatok le egy üveg jófajta fertőtlenítőért. Kis kutatás után mégis kezembe akad egy kevéske jód is. Tuti megyek ezekkel valamire. Visszaérkezek a konyhába. Az első sokkot az elém táruló látvány okozza. A szépen megformált férfi test az asztalon ücsörögve. Mintha kézzel, márványból faragták volna milliméterről milliméterre. Levegőt is elfelejtem kifújni, ami hirtelen tüdőbe szökött mikor megláttam. A második sokk akkor ér mikor megkerülve őt szemügyre veszem a sebet. Na most hagyja el tüdőmet a levegő szakadozva. Ahogy összeáll a kép a seb pontosságát és helyzetét összekapcsolva megroggyannak térdeim. Egy pillanatra az asztalba kell kapaszkodnom, hogy ne essek össze.
- Te jó ég… megpróbálta valaki levágni a szárnyad. – hangom annyira fakó, szinte nem is hallatszik. Nagyon megsajnálom. Gyorsan kell cselekedni.
- Persze, hogy csináltam már ilyet. Ne aggódj nem rohad le a szárnyad! Minden lány tud zokni stoppolni. – humorral igyekszem elütni az előző szavak okozta keserű ízt és hangulatot. Lepakolom a maradék dolgokat, majd még törölközőt és langyos vizet hozok. Gyors kézmosás és fertőtlenítés után a beteghez fordulok komoly arccal.
- Jólvan feküdj hasra az asztalon helyezkedj el úgy ahogy a legkényelmesebb Le kell tisztítanom a sebet és fertőtleníteni majd csak utána nyisd ki a szárnyaidat. Két székkel alátámasztom őket, hogy ne lógjanak és ne kelljen tartanod őket. – a terv egyszerűnek hangzik, csak a hely borzalmasan kicsi. Előzékenyen újra kioldom övemet és átnyújtom neki.
Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Azt hiszem, hogy akkora nyugalom járja át testemet, amikor meglátom az ajtót - amit a lány mondott, és most kitárt - hogy meg sem tudom igazán fogalmazni. Egy ideje már ebben a pöcegödörben élek, és minden nap egyfajta túlélés... de ennyire kicseszett buzi egy napom még nem volt. Igen, ez egy kibaszott buzi nap, mert ha nem húzzuk össze a seggünket eléggé, még valaki a mai nap folyamán tuti seggbe basz.
Végig nézem, ahogy gyors és rutinos mozdulatokkal reteszeli el az ajtót, mint aki minden nap ezt csinálja, és ez valószínűleg így is van, és amikor befejezi megszólalok.
-Ti valami nagyobb világvégére készültetek, mint ami van? -  Félig komolyan félig viccesen kérdezem. Elnevetem magam fáradtan. Sietős léptekkel vezet a konyhába... ezek szerint mégsem érzi magát annyira biztonságban, mint amennyire mondja. Követem a tekintetét a lépcsők felé, de csak egy pillanat az egész, ha nem előttem menne, észre sem vettem volna az apró mozdulatot a fejével. Lehet, hogy nem a kinti dolgoktól fél, hanem a bentiektől?
- Oké...- mondom bár azért tartok tőle, nem is amiatt, hogy képes e összefoltozni, hanem az miatt, hogy mi lesz utána. Egy ilyen este után nem akarok azért meghalni, mert elvisz egy vérmérgezés vagy egyéb ilyen édes kis dolgok.
Leveszem a pulcsit, először a bal kezemet bújtatom ki, utána a jobbat, rohadtul fáj... bár ezt szerintem nem is kell mondanom. Mire végre lehúzom a fejemről a pulcsit ismét fogyok körülbelül egy kilót... most jöhet a póló. Mire a vetkőzés végére érek képes lennék ismét behányni. Elbotorkálok a mosogatóig és megnyitom a hideg vizet. Ha nem tartanék attól, hogy a hátamra és ezáltal a sebbe folyik a víz, szívesen dugnám a fejem a vízsugár alá. Iszok három nagy kortyot és elzárom a csapot. Már is jobban és a földön érzem magam.
Mire visszaér a lány az asztalon ülök lábaimat egy széken pihentetve és a kezeim között forgatom a pengét, ami az apámtól származik.
Amikor vissza ér, ránézek és őszintén kérdezem.
- Tényleg csináltál már ilyet, ugye? Csak mert muszáj lesz kinyitnom a szárnyamat is, hogy azt is rendbe tedd, és jó lenne tudni, hogy reggelre lerohad e a helyéről vagy sem. És most nem cukkolásként kérdezem. - Bár ezen a kis helyen, nem lesz amúgy sem kis mutatvány úgy kinyitni a szárnyaimat, főleg így sérülten, hogy ne verjek le mindent.


Long long time ago 1572444087
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 12:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Do you want to eat me?@
- Pontosan tudom én is. De arra tökéletesen megfelel, hogy eltereljem a figyelmét, ha éppen leharapni készül a fejedet. – azt hiszi dísznek van nálam? Majd jól megmondom neki hova dugja a nagyképűségét meg az egóját! Összefonom magam előtt karjaimat. Nem duzzogok csak nem tervezek hozzá szólni az út hátralevő részében. Még a végén felhúz és itt hagyom. Nem nyúlok a saját kendőm felé inkább látványosan újra beledörzsölöm mindkét tenyeremet a farmerba.
- Ez az új divat nem tudtad? Utcán talált idegenek vérével összekent farmer. – ahelyett hogy egymás vérét szívjuk kicsit siethetnénk is. Meg hát körül kéne nézni néha. Mikor ezt megteszi már szinte késő. A két alak, akikre felhívja a figyelmet mélyeket szippantanak a levegőbe akár a hiénák mikor dög szagot éreznek.
- Nem tudok imádkozni. – közlöm miközben gyorsabb tempóra váltok. Kattan a beretta biztosítéka.
- Ne aggódj még pár ház és ott vagyunk! – valóban egészen gyorsan tesszük meg azt a távot, amit egyedül kóricálva én dupla ennyi idő alatt. Az ismerős környék kicsit oldja a feszültséget. Mindketten folyamatosan hátra pillantgatunk jön e utánunk a két baromarcú. Gondolom ők sem hülyék, hogy közvetlenül kövessenek, ezt a vérszagot kilóméterekről is követni tudnák, nem kell nekik a sarkunkban kutyagolni.
- Itt! – közlöm és szélesre tárom a bejáratiajtót. Félre állok az útból, hogy a srác menjen be elsőnek. Mikor beért követem és még mielőtt bezárnám az ajtót utoljára körbenézek az utcán. Senki. Egyenlőre néma csend van odakint, sehol egy lélek. Szuper. Reméljük így is marad! Bezárom, bereteszelem az ajtót és még a plusz biztonsági zárakat is mind bezárom, becsukom, ami csak az ajtóra lett szerelve.
- Itt biztonságban vagyunk, egyenlőre. – a konyhába vezetem a srácot. Anyám sehol, biztos alszik már. Most nincs is arra szükségünk, hogy magyarázkodnom kelljen amiért összeszedtem és hazahoztam a kóbor kiskutyust.
- A terv a következő! Vesd le a felsőd és feküdj a konyhaasztalra! Addig én hozok alkoholt meg tűt stb. Ha kicsit lehiggadsz hamarabb túlleszünk az egészen!

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 11:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Harcias egy lányka, az már biztos, elképzelni sem tudom, hogy hol rejtett el eddig, egy ekkora fegyvert, dehát nőből van, a táskáik is mindig fekete lyukként szolgának.
- Azzal nem sokkra mész egy kutyával szemben, max csak megcsípi a bőrét...- nevetem el magam a mondat végén. Persze, nem mintha beakarnám vonzani azokat a lényeket... mocskos kis rohadékok azok, jobb ha nem találkozunk össze velük.
Látom rajta, hogy undorodik a vértől, tolltól és kosztól ami keveredik a bőrén, ruháján miattam. Előhúzom a zsebemből a textilt, de mire oda nyújtom neki, már törli is bele a nadrágjába a kezeit.
- Khm... azt hiszem ezzel jobban jártál volna. A vért szar kimosni a ruhából. - Megvárom, hogy elveszi e tőlem a kendőt, ha nem akkor vissza tuszkolom a zsebembe.
Az utca sarkon amikor átsétálunk körbe nézek a biztonság kedvéért. A hang és testek homályos alakja szinte egyszerre ér el. Tőlünk ötven méterre két alak nevetgél és bagózik egy villódzó bártábla alatt. Ilyen messziről azt nem lehet látni, hogy mik azok, de hirtelen elhal a nevetésük. Mind a ketten az ég felé fordítják fejüket és.... mintha szimatolnának. Csodálatos, már csak ez hiányzott, hát nem elég elbaszott már amúgy is az a kicseszett nap... pedig szinte még csak most indult, mit várjak majd attól, ha felkel a nap, márha persze felkel.
- Na basszus... - jelzésként megfogom a lány vállát a bal kezemmel és tolok rajta egyet, de nem engedem el, mert most jól jön nekem is egy kis támaszték. A tudatomat most szerencsésen kitisztítja az adrenalin, de ez rossz is, mert így jobban vérzik a hátamon a seb.
- Igyekezz... és imádkozz az istenedhez, akit emlegettél, hogy ne akarjanak utánunk jönni. - Tovább megyünk, lehetőleg nem úgy nézünk ki, mint akik menekülnek, hogy még ezzel is feltüzeljük azokat akik nagy valószínűséggel megérezték a vérem szagát.
- Azt mondtad egy sarok... hol van, ahova megyünk? - Kérdezem és hátra tekintgetek a vállam felett, hogy nem e fordulnak ki a sarkon az alakok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 9:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Do you want to eat me?@
Hát puszipajtások nem leszünk ahogy sejtem. Felépül és mehet útjára én nem fogok az útjában állni. Érdekesen tudja formálni a helyzetet. Mondataival sikerül percről percre elérnie, hogy hülyének érezzem magam. Tényleg hogyan is gondolhattam, hogy az arcát esetleg meg akarja törölni… uhh ez kemény lesz így.
- Jó… nekem mindegy. – megrándítom a vállam, erre most mégis mit kéne mondjak? Arcán átsuhan valamiféle haragszerű mikor az angyal szót kiejtem. Nem kerüli el figyelmemet hiszen végig gyötrődő arcát fürkészem. Erős érzelem lehetett ha még a fájdalmon is áthatol. De hát angyal nem? Szavait válaszra sem méltatom. Valami megmoccan a sötétben. Patkányok egy csapata visítva rohan ki a sikátor végéből. Menekülnek? Bármit is terveztek az angyal vére még az életük mentésénél is fontosabb. Csapatostul rohanják meg a vértócsát, amiben álldogálunk. Orrfacsaró bűzt fúj felénk a szellő. Jussunk haza egyben! Indulásra készen fordítok neki hátat de még láthatja vigyoromat.
- Hé katona ne jártasd annyit a szád. Nem tudlak a hátamra venni ha kileheled a lelked mondat közben! – fel a nyúlcipőt és húzzunk! Utálom a kutyákat…főleg a pokolfajtát. Láttam már őket és nagyon nem szimpatikusak. Hátborzongató, undorító büdös dögök. Isten mentsen meg tőlük. Kell a fenének egy nyálat csorgató dög a nyakunkba. Inkább démonok marcangoljanak szét, mint egy ilyen ronda bolhafészek. Lelassítom lépteimet bármennyire is futnék legszívesebben. Nem menekülünk, csak szépen hazasétálunk! Végig nézek magamon. Ruhám, bőröm mindenem tiszta vérmaszat. Itt ott egy egy fekete borzalom jelképezi a tollakat, amiket szerencsétlen elhullajtott. Kezeimről ne is beszéljünk. Egy hangos sóhajjal beletörlöm szabad tenyeremet farmeromba majd a másikat is. Nem él a lehetőséggel, hogy rám támaszkodjon, én pedig nem erőltetem. Biztos fájna az egójának. Visszateszem övemet a helyére és a biztonság kedvéért előveszem a Berettámat, amit még anyámtól kaptam egyik szülinapomra. Kemény kis cucc. Egy pokolkutyától nem véd meg ugyan de eggyel kevesebb izzadságcsöpp folyik végig most halántékomon.
- Fogalmam sincs. Mégsem hagyhattam magára egy haldoklót. – közben lecsekkolom van e elég lőszerem. Oké ez elég lesz ha vészhelyzet lenne. Árnyakként suhanunk végig a kihalt utcán. Minden rendben lesz!
- Amúgy mi történt veled? – eddig nem volt olyan helyzetben, hogy megkérdezzem ki látta el a baját ilyen szépen, most sincs, de ha nem beszélek mindenfélét belehalucinálok a sötétbe.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 8:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Szépen lassan kibújik belőle is, hogy mennyire le akar már innen lépni. Belátom nem volt a legjobb ötlet az utcán szenvedni... na nem mintha én választottam volna, vagy lett volna másik lehetőségem.
- Gondoltam azért adod, hogy a sebbe nyomjam ezt a fecnit... de mindegy. - zsebre vágom, és elindulok utána. Az angyalos beszólását próbálom figyelmen kívül hagyni, mert félő, ha nem teszem, akkor harag veszi át a még józan eszem gondolkodását, és az lenne most a legutolsó amire szükségem van. Ő úgy elindult, mintha zabszemet dugtak volna a fenekében..., amikor mellé érek figyelmen kívül hagyom a segítő karját, helyette kérdést teszek fel neki.
- Hogy lehet, hogy kint flangálsz... este az utcán... - lihegem két lépés között, próbálva úgy mozogni, hogy a hát izmaim minél kevésbé mozduljanak meg. - mintha gyereknap lenne, és mégis farkát behúzó kutyaként iszkolsz el... - újabb lihegés plusz életben maradás. - ha a pokoli ebekről van szó? - Apró mosollyal teszek pontot a kérdésem végére, és nincs is több erőm, hogy bármi másra koncentráljak a séta és az egyensúlyon kívül.
Valamit ki kell találnom, hogy mit fogok tenni, ha ez az egész egy csapda. Bár ha az lenne és csak megakart volna ölni, megtehette volna akkor is, amikor a földön feküdtem, szóval vagy valami mást akar tőlem, vagy tényleg segíteni akar, ami elég fura tekintve, hogy milyen világot élünk. Úgy döntök, hogy az a legegyszerűbb, ha neki szegezem a kérdést.
- Miért segítesz? - Amíg várom, hogy mit válaszol, feltérképezem a környéket, nehogy valami, vagy valaki ránk vagy rám rontson, mert nem lehet tudni. Egy ilyen "kedves" és "segítőkész" lány is lehet maga az ördög... bár kétlem, hogy Lucifer egy fiatal lány testét akarná magára ölteni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 7:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Do you want to eat me?@
Feláll. Hála égnek nem kell felrángatnom. Azért még mindig nyújtva tartom karomat hátha meg kell kapaszkodnia vagy hasonlók. Bár kétlem hogyha ájultan rogyna össze elbírnám.
- Gondoltam az arcodról törlöd le a véres könnyes izzadtságos egyveleget, hogy rendesen láss és ne marja a bőrödet. – nem veszem el a kendőt. Jót vigyorgok szavain. Tényleg azt hitte, hogy a hátát akarom beköttetni vele? Mindegy.
- A hátadra nem elég ez a kicsi kendő! – szeretek csevegni de most nem érzem annyira a dolgot. Húzzunk már!
- Rendben azért még ne kezdj el futkorászni! Egyáltalán nem festesz jól! – megmozdul de látszik mennyire megbánja hogy megmozdult. Arca fájdalmas grimaszba torzul.
- Igen van otthon tű és alkohol! Nővér nem vagyok de láttam már el sebesülteket. Kicsit lejjebb adhatnál! Nem ciki ekkora vérveszteséggel és ilyen fájdalmakkal gyengének lenni! Elhiszem hogy az angyalok senkiben sem bíznak – szentisten ránk találtak! Agyamba szökik a vér. Szívem azonnal a torkomban kezd dobogni. Csak egy kuka és egy csomó koszos patkány… csak egy kuka! Riadtan kapom a hang irányából a férfi felé a fejemet. Elég a csevegésből a rohadt életbe! A vérszagot kilóméterekről érezni lehet!
- Menjünk már az istenit! – hangom elvékonyodik a mondat végére. Felveszem a nyúlcipőt és hátra sem nézve sietek ki a sikátorból. Meg fognak ölni mindkettőnket! Meg fognak enni a pokolkutyák! Aztán rájövök a srác nem tud sietni mivel épp haldoklik. Visszafordulok felé és várom, hogy beérjen.
- Nem kell messze menni itt van a közelben csak egy sarok ne aggódj! – igazából magamat is nyugtatnom kell. Félszegen újra felé nyújtom a karomat hátha az támaszt nyújthatok neki.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Leonard Fox


Long long time ago 72e6b42a017e5d5456630fc3e307fe6c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
24
☩ Képességem :
Titkos vágyak kifürkészése, erotikus víziók, hallucinációk keltése
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 6:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy esti séta...
néha... meglepetéseket rejt.

Úgy tűnik egy gondolaton vagyunk a sorsomat illetően. Bár bolond az, aki nem erre gondol, hogy lassan feldobom a pacskert, ha nem lesz valami változás és remélhetőleg a jó irányba.
- Haha... - nevetem el magam a csodaszeres mondatán. Jó is lenne, ha birtokolnék ilyet, bár eddig szerencsésen úsztam meg a dolgokat, márha lehet szerencsésnek nevezni az elcseszett életemet, és hogy az utóbbi pár évben már menekültem, rejtőzködtem, éheztem, harcoltam és hogy megöltem az apám. De persze mindenkinek lehet pár rossz éve, miért ne lehetne akkor már elég változatos is.
Elveszem a felén nyújtott textilt, és a falba kapaszkodva felállok. Annyi erő még van bennem, hogy ne egy lány kezét fogva álljak fel... na az lenne tényleg a vég.
Tehát felállok, és állva is maradok, állva maradok, és még mindig. Ezt mantrázom magamban, hogy a hányinger és az ájulás messze elkerüljön. A falra támaszkodva nyújtom vissza a lánynak a kendőt.
- Ezt nem tudom használni... tudod, nem érem el a sebet. - Mondom neki, és még a hátamat is felé fordítom, hogy lássa.
- Most, hogy nincs kint a szárnyam, egy fokkal jobban érzem magam.- Visszafordulok beszéd közben és ellököm magam a faltól mintegy bizonyításként, hogy valóban így van... de vissza is borulok, így a hátam fellángol a fájdalomtól.
- Hogy tudnál segíteni, van egy varrókészleted és egy üveg whiskyd? Vagy titkon nővér vagy? - A sikátor vége felé kapom a fejem, ahogy felborul az egyik kuka hatalmas robajjal és kiborul a szemét. Az ösztön, hogy védekezzek elnyomja a fájdalmat és a szédülést... kiélezettek az érzékszerveim. A kukából kifut két patkány akik hadakozva csapnak egymásnak, vérre menő harcot kezdve a kukában talált eleségért.
- Jó, talán jobb lesz, ha megyünk... senkinek nem kell, hogy egy pokol kutyája csapjon rajtunk. Követlek, vezess...- mondom neki, ajkaimat össze szorítva, hogy ne csússzon ki a számon sziszegés, és felé lépek kissé jelezve, hogy mehetünk. Hátamban folyamatosan sugárzik a fájdalom, kissé görnyedve állok, de állok és ez a lényeg.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Long long time ago Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
42
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 5:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Do you want to eat me?@
Ami jön azt nem fogod megköszönni. Behunyom a szememet is emelés közben nem akarom látni az arcát, sem a roncsolt szárny mozgását. Az öv ugyan nem engedi a száján ki a káromkodást de egy sérült vad halálüvöltését hallatja miközben megmozdul a szárnya és lassan visszacsúszik a hátába. Gyomorforgató látvány még úgy is, hogy nem látom a hátát csak kicsikét. Amennyire szépek a szárnyak… annyira hátborzongató a működésük. Ugyanakkor lenyűgöző is. Persze most ez nem lényeg, cselekedni kell tovább menni mert vérszagra ugye gyűl az éji vad. Bármikor a nyakunkra jöhet a frász.
- Gyere ál… - elhányja magát. Az én gyomrom is felkavarodik és nagyokat szuszogva szökkenek arrébb. A vér látványa nem hat meg… de a hányás. Na attól kikészülök. Hasamra szorítom karjaimat amik tiszta véresek meg tollasak. Mintha most öltem volna meg egy fekete csirkét puszta kézzel tépve ki mindenét. A srác elgyötört arcán könnyáradat mosódik egybe a vérrel. Nem szép látvány. Szánalmasan fest szerencsétlen, hirtelen nagyon megsajnálom. Mégis sikerül egy röpke pillanatra mosolyt csalnia az arcomra.
- Bárcsak lenne csodaszerem, ami azonnal elmulasztja a fájdalmat. – suttogom ajkaimat harapdálva. Csodafájdalomcsillapító helyett egy textil kendőt vadászok elő kabát zsebemből már nem is tudom miért van itt de most jól jön. Jobb híján ezt nyújtom oda az angyalnak. Leguggolok mellé.
- Csúnyán elbántak veled. Ha időben ellátjuk a sebeidet talán nem vérzel el. – egy angyal el tud egyáltalán vérezni? Elveszem az övet.
- Nincs mit. Azért még rád fér továbbra is a segítség. - megfogom felkarját és felállok mellöle, óvatosan nehogy megmozdítsam.
- Gyere nehogy levest főzzön belőled valaki, tyúkocskám! – széles vigyor kúszik arcomra még az egyre növő vértócsa látványa ellenére is.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 1 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/3
Leviatán
8/2
Angyal
5
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6