Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 08, 2020 4:03 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

"Kedves" Mazon! Razz

Hát ejha... Így első blokkra ennyire futja csupán a lapod megszakértését követően, persze a lehető legpozitívabb, hátborzongósabb értelemben Very Happy Már az alap információk és a képesség leírása során is egyértelművé vált, hogy egy összeszedetten és átgondoltan megkomponált karakterrel örvendeztetsz meg minket, ám ez kétségkívül az előtörténetből ugrott ki igazán.
Hát huh... Még nem sikerült felocsúdni, nem pusztán azért, mert a figyelmeztetést nem vettem olyan komolyan, mint kellett volna, hanem mert rég nem olvastam ilyen hangulatos történetet, mint amit Mazonhöz álmodtál meg. A zenék csodásan illenek a kiragadott életképekhez, és nem tagadom, a muzsikával aláfestett előtörténetek a gyengéim, így engem megvettél kilóra! :DD

Őszintén szólva eleinte megrökönyödtem a démonunk brutalitásán, de jobban belegondolva ennél hitelesebb pokolfattyat meg sem formálhattál volna. Aljas, becsvágyó, a velejéig romlott és elkárhozott, egy árva "jó" tulajdonságot sem lehet felsorolni vele kapcsolatban, szóval nagy nagy gratula hozzá, mert egyrészt nehéz egy ilyen karaktert megformálni és hűnek maradni hozzá, másrészt ritkaság, hogy ennyire hiteles démont alkosson valaki. Bár hozzáteszem, nálunk az utóbbi időben mindenki kivétel, ezért inkább úgy fogalmaznék, hogy üdv a nagyok táborában *.* Hogy téged idézzelek, Luciferkó büszke lehet az alkotására Wink
Az is kimondottan megnyert, hogy a messzemenő tervei nem arattak sikert, mármint nem azért, mert éljen a jók oldala, hanem mert egy remek pozícióba helyezted a karakteredet. A kezdeti nagyképű, bárkit legyőzök attitűdje lehet, hogy enyhe tompításra kerül majd a kijátszásnál, összeszedettebbé válik, de a bosszúja miatt talán az eddigieknél is kegyetlenebbé. Kíváncsi vagyok, hogy az új démon-ember szövetséghez hány rossz szava lesz a démonuknak, és hogy mennyire lesz majd nyílt az elutasítása Wink Egy szó, mint száz, sok-sok lehetőség rejlik Mazonben, én pedig alig várom, hogy kibontakoztasd őket a játéktéren  fanolos

Éppen ezért nem is rabolom tovább az idődet, örömmel köszöntöm az új karakteredet az oldalon, és még egyszer gratulálok hozzá! *-* A szükséges foglalókat kérlek, mindenképpen ejtsd meg (már csak azért is, hogy tudjuk, hányadik választott Mazon), utána viszont sipirc megkeseríteni az emberek életét!


Jó szórakozást kívánunk! Wink


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazon


Mazon Tumblr_ow5apiYGHb1vxsezio7_400
☩ Történetem :
☩ Reagok :
3
☩ Rang :
Electorat
☩ Képességem :
Im pushing the world into fear.

☩ Multi :
Drake Wallenberg
☩ Play by :
Stephen James
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 08, 2020 1:03 pm
Következő oldal


No wealth, no ruin, no silver, no gold
Nothing satisfies me but your soul
Saját
évezredek


Ma zon
Karakter információ
Család - Család… persze, ha egy Pokolra valónyi megátalkodott, hazug füst halmaz annak számít akkor van… Bár kétlem, hogy itt bárki családtagként gondolna a másikra… Én például a lehetőséget, a csalit vagy az áldozatot látom mindegyikben. Talán egyedül a lovasokat és magát az urunkat, Lucifert nézem többre hiszen mégis is csak Ő alkotott meg engem. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy olyan lettem mint amilyennek tervezett, de üsse kő, nem csak én vagyok ilyen ebben a velejéig romlott szartengerben, hiszen mégis csak mi lennénk a démonok. Vagy tévedek?

Mi a beosztásod - A Pokol egyik hercege. Ebből adódóan értelemszerűen uralkodok, sanyargatok. Alkukat kötök és köttetek másokkal, hogy ha majd sikerül kitárni a Pokol kapuit behajtsak mindent is.

Melyik oldalon állsz? - Lucifer, Pokol, démonok... vagy éppen csak a saját hóbortjaim.. Amelyikhez éppen kedvem van, ha kell félelmet keltek az emberekben, ha kell szövetkezek "testvéreimmel". De mindenek előtt a cél, hogy a Pokol kitárja kapuit, abban van az igazi biznisz.

Városod - Na még mit nem... A bűvész sem árulja el a trükkjeit.

Porhüvelyem neve - Éljen sokáig Lucifer (vagy inkább mégse), hogy saját testet kaptam Tőle. Így nem kell bemocskolnom amúgy is mocskos mivoltomat.
Stephen James
senki
Electorat
Démon
meron
23

Karakter képességeinek leírása


"Oh, Satan
Oh, Satan
Won't you spare me over another year?"

Az első és talán legszembetűnőbb képesség amivel rendelkezem a saját test. Érthetetlen okból megalkotott engem és még sok társamat maga az Ördög, igen az a bizonyos nagybetűs, aki a Pokol ura, akit letaszítottak a mennyből és az urunkká tették. Milyen érdekes történet, de itt álljunk is meg hiszen kit érdekel egy bukott angyal élete azok után, hogy létrehozott engem..?
Valódi alakom egy igazi bestia kit elképzelni sem lehet és még szavak sincsenek rá, hogy megfogalmazzam mily rettentő is tudok lenni.

Na, de ha már kicsodálkoztuk magunkat itt az ideje tovább lépni ugyanis az okkultizmus se a gyengéim közé sorolható. Teremtésemnekköszönhetően haladó szinten űzöm ezen tevékenységeket, de igyekszek a lehető legmagasabb szintre fejleszteni, hogy elég legyen csak csettinteni… tudod.. sokkal egyszerűbb és még el se fáradnék benne…

Azért, hogy legyen valami gyengém is tudni kell rólam, hogy hamar elveszítem a fejem és türelmetlen is tudok lenni, talán ezért is van az, hogy akárhol tűntem fel a történelem során ott mindig történt valami katasztrófa, vérontás és társai, olyasmi vagyok mint egy mini lovas csak bennem mindegyik megtalálható… és valószínűleg az én agyam hamarabb robban…

Majdnem el is felejtettem… a saját test mellé kaptam még valamit Luciferkótól.. A félelem energiája.. Mily csodás eszköz tud lenni egy apokaliptikus világban… ahol mindenki fél egy kicsit valamitől… s milyen szép amikor én erre még ráteszek egy lapáttal… ohh szinte orgazmust idéz elő… imádom…

Minden történet rejthet titkokat


"But what is this that I can't see
With ice cold hands taking hold of me?
When God is gone and the Devil takes hold
Who will have mercy on your soul?"/ a történet nyomokban agressziót, trágár szavakat és szexuális tartalmakat rejt./

I. >> Death have mercy

- Tonight, I'm gonna have myself a real good time, I feel alive and the world I'll turn it inside out, yeah - hallatszik ki egy rekedtes férfihang egy elhagyatott, romos hotel szobájából. Már ha azt lehet szobának nevezni hiszen se ajtó, se ablak, csak egy fakeretes ágy amelyen helyet foglalt a hang tulajdonosa és áldozata, aki alig lehetett csak tizennégy.  
- And floating around in ecstasy. So don't stop me now don't stop me!!! 'Cause I'm having a good time, having a good time - folytatja az éneklést miközben izzadt, izmos és nem mellesleg agyon tetovált testével a törékeny, nádszál test felé magasodik és vadul töfködi azt nemi szervével. Azt viszont nem vette észre a fene nagy szórakozásában, hogy partnere valószínűleg már egy ideje kimúlt… Mondjuk… a mai világban ez már nem jelent semmit hiszen ha egy embert megölnek az visszatér, bezzeg ha egy démont vagy egy angyalt ölnek meg… na az valós halált hal.. Talán ezért is élvezi annyira az emberek kínzását és molesztálását hiszen újra és újra a halálba gyötörheti ugyan azon személy egészen addig ameddig kedve tartja.
- Hogy az a kurva… - hagyta abba az éneklést mikor feltűnt végre neki, hogy a test melyet eddig megállás nélkül erőszakolt már halott. - Ki a faszom engedte meg ezt neked Te ribanc? - ragadta meg a hajánál fogva a lány testét és egy határozott mozdulattal kidobta azt az ágyból.
- Ezek a mai riherongyok már egy menetre se jók, megáll az eszem. -simítja hátra arcába lógó, kósza, éj fekete tincseit majd azt követően felöltözik.
- Pedig még el se mentem..- köpte le a holttestet majd magára hagyta úgy ahogy volt. Megtörve, megalázva, megszégyenítve..

A romos épületet maga mögött hagyva a poszt apokaliptikus kisváros látványa tárult elé. A nagyobb városokba költöztek a különböző fajok és az ilyen kis településeket magukra hagyták, az enyészeté lett minden.
- Uram m-m-m-minden rendben? - indulattól izzó tekintetét a hang forrása felé kapja mint a vadászkopó mikor szagot fog. - Puta madre, cabrón! (kurva anyád, köcsög!) - ordította az alapból reszkető démon képébe miközben dühében elkapta annak torkát.
- Selejtet hoztál ide nekem Te haszontalan szarkupac. - fröcsögi a szavakat dühében, a torkát pedig egyre jobban szorítja. - Meghal érted meghal bazdmeg, olyat hozzál ide nekem ami bírja a gyűrődést különben kibelezlek!. - ordított fél centiről a képébe majd miután elengedte szerencsétlen pára torkát iszonyatos erővel gyomron vágta azt.
- Ha a Pokolban lennék biztos lehetsz benne, hogy Veled is eljátszadoznék… de így félő, hogy Te is előbb patkolsz el minthogy elérném az élvezet csúcsát…- köpött oda miközben elhaladt mellette.

***

II. >> Future starts slow

Miután a Pokol bezárult és minden aljas teremtményt kiköpött magából elvesztettem a területem, a katonáim… és csak pár hozzám hűséges fattyú maradt mellettem. A Földön sokat jártam, alkukat kötöttem, megrontottam, megkínoztam vagy éppen jövőképeket, karriereket zúztam porrá. Szinte mindenhol megfordultam már legalább egyszer és mindenhol káosz uralkodott távozáskor. Olyan vagyok mint egy kibaszott lovas… csak bennem mind a négy elcseszett tulajdonsága összpontosul… Talán ezért is alkotott meg évezredekkel ezelőtt Lucifer.. akart valakit, aki egyedül és képes arra amire azok négyen… vagy csak ennyire elbaszta… kitudja.

Azonban azzal, hogy a Földön nem volt palotám és hadseregem kiszolgáltatottnak tűnhettem egy gyereknek, aki elvesztette játékszereit. Még szerencse, hogy baszottul nem így volt. Csak veszélyesebbé váltam. Nem voltak szabályok, nem voltak határok, bármit megtehettem bárhol és bármikor. Ölsz, sanyargatsz, parancsolsz vagy téged ölnek meg, egyszerű mégis nagyszerű alapszabály lett úrrá a világban.
Sajnos az angyalok kiirtották az emberiség legalább felét gyermeteg harcukban. Azért estek egymásnak, hogy a drága apuci visszajöjjön, de nem jártak sikerrel. Bár mondjuk ez részemről nem meglepő…

Tegyük fel, hogy egy kicsi jó is van bennem… én se térnék vissza olyanokhoz akik kiirtották azokat akiket alkottam. Hát nem egyértelmű?

Na, de ne kanyarodjunk el a legfontosabbról, Rólam. Hiszen ez a történet most rólam szól.. és arról, hogy miként is alkalmazkodtam a zord világhoz ahol egy dimenzióban létezik angyal, ember és démon. Na meg persze maga a gonoszság és sötétség anyja, Amara. Ha nincs Isten van helyette egy hisztis  kishúg, hát mennyire szuper és pofátlan ez a világ nem? Amikor azt hinnéd, hogy na most átveszed a világuralmat jön és pofán vág egy olyannal, hogy Isten kistestvére megjelenik hát a pofám leszakad, de komolyan.

Kicsit fárasztó mindig mindenkinek csak engedelmeskedni és parancsokat teljesíteni így elhatároztam, hogy kerül amibe kerül felépítem az itteni régiómat. Palotával, katonákkal, hadjáratokkal, szóval érted… mindennel, ami szükséges ahhoz, hogy elfoglaljak minden várost, a Föld utolsó négyzet-centiméterét is. Igaz ez úgy, hogy hiába kötök alkukat nem érnek egy forintot se hiszen lelket nem kapok érte… így végül az alku tárgyát nem a lélek képezte… hanem a szabadság. Ha nem tett eleget valaki az alkuban foglaltaknak láncot kapott minden végtagjára és pokolkutyák vagy az én játékszereim lettek.

***

III. >> This is WAR

Végül a világmegváltó haditerv első nekifutásra nem jött össze. A fene se gondolta, hogy ilyen nehéz kordában tartani egy szabad világban a démonokat és egyéb elcseszett lényeket. A Pokolban valamiért könnyebb volt uralkodni mint herceg, de most, hogy a világ urává akarok avanzsálódni folyton csak nehézségekbe ütközök. Ilyen volt például az-az ötemeletes épület elvesztése is. Mocskos vadászok… megöltek szinte mindenkit és lerombolták a bázisomat, az otthonomat.
Elkergettek… egészen New Orleansig.. vissza kergettek oda ahonnan indultam… DE ez nem jelenti azt, hogy feladom. Megerősödök, bebiztosítom magamat és akkor jöhet a kibaszott világ vége is… megölök minden kibaszott vadászt.. ez háború… ez vérbosszú.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 48 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/2
Angyal
5
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6