Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pokol, Északi Régió, Lordi Palota •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 10:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial&Sophia
"Little bad, little sad"

- Ha elhiszed, ha nem, néha én se tudok magamon, de tudod, van egy emberi mondás, miszerint az ősöknél kell reklamálni, csak szerintem téged már a kaputól rugdosnának visszafele, hogy lábad nem éri a talajt – vontam vállat.
Sunyi sorsa különösebben nem érdekelt, ő itt ugyanolyan bűnös, mint én, vagy akármelyik másik, akit ide száműztek, szóval, nem oszt, nem szoroz. Viszont a démon vendégmarasztalásából nem kérnék, ha mód van rá.
- Igyekszem nem okot adni, hogy én is a sorsára jussak – célozta ma láncokra.
A fejemben közben kavarogtak a gondolatok, jókora káosz uralkodott idebent, mondjuk, nem mintha nem így lett volna már a földön is. Eleve egy jókora káosz kellős közepébe születtem bele, így nem csoda, hogy ez rám is hatott.
Vívódtam magamban, mert az angyalok közt én is elfeledkeztem arról, hogy csupán szárnyaimban hasonlítok rájuk, ugyanakkor azért az emberi oldalam is erősen emlékeztetett rá, hogy mennyire nem tartoztam sehova.
Sokszor az is kétséget okozott bennem, hogy én most akkor felnőttnek számítok, vagy gyermeknek. Az angyalok egy része mindig is gyermekként kezeltek, nem tehettek róla, nekik újdonság volt, hogy születtem, és nem teremtettem. Hozzájuk képest korban gyermeknek számítottam az ő több tízezrükhöz képest.
Tudom, hogy nem bántani akartak vele, de szerintem ezzel a babusgatással több kárt okoztak, mint jót. Nem lett volna szabad ennyire elkényeztetniük.
- Ha ilyen gúnyos leszel továbbra is, nem osztom meg veled legközelebb a zsákmányomat – Nem hinném, hogy olyan nagyon meghatná ez, de a poharamat, miután túl üres a tartalma, ismét felé nyújtom.
- Nézd el nekem, hogy ide kerültem, annak ellenére, hogy nem akartam itt lenni rohadtul – vágtam vissza, bár lehet, ezúttal már a vodka is megszólalt belőlem, vagyis az, amit a vodkával el akartam nyomni.
Nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy nem tudok semmit a családomról, mert itt rekedtem a Pokolban.
- Baszki. Kit érdekel az aszpirin? Nem állt szándékomban kijózanodni – kiborít ez a démon. Gyereknek néz, vagy mi? – Tölts még.
Nem fáradozom az udvariassági körökkel, Belphegort se láttam, hogy tenné, viszont azt a tekintetet, amivel bámult rám, nem lehetett figyelmen kívül hagyni.
- Mi van? – roppant nyíltan tettem fel a kérdést.
- Biztos vagy benne?
- Tökéletesen… Cél az asztal alja – a.k.a. padló.
Végül kaptam még egy pohárral. De még midig nem csitult belül a bűntudathullám. Azt hiszem, talán ez a büntetésem, nem tudom, de itt lenni a Pokolban egy merő borzalom.
Emlékek rohamoznak meg, amikre gondolni se akarok.
A második pohár is eltűnik. Aztán meg akarnak akadályozni a további italozásban, pedig már kezd alakulni a hatás.
- Nem.
- De.
- Rossz vége lesz.
- Lehet ennél rosszabb? – nem mertem felnézni. Nem akartam, hogy lássa a halvány csillanást a szememben, mert akkor leshetem, hogy én még ma csatak részegre iszom magam. De én loptam, nehogy már megszabják, mennyit fogyaszthatok belőle.
- Gyereknek ez nem való.
- Gyerek a jó édes … - cirádás káromkodást nyomattam le, ne szórakozzon már velem.
- Mi legyen vele? Üsse ki magát, vagy inkább tiltsuk el tőle? – Csak hagyjanak inni. A józanság szar. Az összes elkövetett hibánkkal szembesülni is szar.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 10:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Nem ütött szíven a plusz munka, főleg, hogy rekord idő alatt sikerült továbbpasszolnom valaki másnak. A jelentés átolvasásán és aláírásán kívül más dolgom úgysem lesz vele. Közben Sophie teljesen rákattant a sunyira, de kérdéseire tőlem nem kap válaszokat. Ha tudni akarja az igazat, azt a tollasból kell kiszednie, aki láthatóan nem igazán akar együttműködni a lánnyal. A felszínen történtek után ez aligha lehet meglepő. Lehet még élvezi is, hogy tudatlanságba hagyja a kicsikét.
Évezredek óta figyelemmel követem az emberi viselkedést, de még a mai napig akadnak dolgok, amiket nehezen értek, és talán sosem fogok. Azt állítja, hogy tévedek, és nem érez sajnálatot a nyomorult tollas pajtásunk iránt, bár néha pont az ellenkezőjét tapasztalom.
-Őszintén, nem  mindig tudok kiigazodni rajtad. -  meg kell állapítanom, furák ezek a félangyal szerzetek. De igaza van, Sunyiel számára innen nincs kiút, hacsak én úgy nem döntök, hogy szélnek eresztem. De efféle gondolat még csak meg sem fordul a fejemben. Jó helyen van itt nálam. Mégis felmerül a lányban a kérdés, ha szökésbiztos ez a hely, akkor minek kellenek a láncok?
-Ez nálam amolyan...vendégmarasztaló. - nevetem el magam. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden hozzám érkező vendéget láncra verek és felfüggesztem a falra, hogy minél tovább lógjanak nálam. Inkább a tollas látogatóknak szól eme figyelmesség.
Kétségem sincs afelől, ha visszapörgetnénk az időt, a kislány újra marokra fogná Sunyika tollait és tépné, ahogy csak bírja. Megértem, én sem vagyok az a megbánó típus. Eddig életemben talán egy dolog volt, amit valóban bántam, minden másért Lucifert okolom. Elvégre ő teremtett ilyennek. Még mindig kicsit hihetetlennek tűnik, hogy a félarklány volt olyan pofátlan, hogy bácsikája italgyűjteményéből lopjon. Az pedig még elképesztőbb, hogy ezt senki még csak észre sem vette ottléte alatt. Pedig úgy tudtam, hogy magas színvonalon működik a biztonsági rendszer. A nefike bevágja, hogy az üveg fele az övé. Hát nem tudom nem gúnyos mosollyal illetni szavait, főleg amikor megjegyzést tesz az italadagolásomra is.
-Hát ha neked két deci vodka skótnak számít... - pillantok a poharára, ami majdnem színig van szesszel. Ennyi vodkát tisztán, ember felel egész biztos hamar a fejében érzi majd.
-De nézd el nekem... - tárom szét a karjaimat - ...nem tartok itthon fél literes poharakat. - gúnyolódom kicsit vele, miközben kezembe véve poharamat kortyolok egyet. Ilyen mennyiségnél már kár az italt kitölteni, egyszerűbb az üvegből kiinni.
-Csak óvatosan azért, a Pokolban nem tartunk aspirint. - figyelmeztetem előre az esetleges következményekre, amivel majd másnap szembesülhet, ha túlzásba viszi az italfogyasztást.

zene: Highway to Hell || szószám: 399 || üzenet:  bbb ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 05, 2020 8:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:

Röhögni tudtam volna a markomba, látva savanyú arckifejezését, na, már ezért megérte, és nézzük a dolgok jó oldalát, nagybátyám orra alá is törhetek némi borsot. Ha már itt vagyok, érezzem jól magam, nem? Amennyire csak lehet, új „életcélt” kell találnom magamnak, különben bűneim terhe fel fog emészteni. Elvégre bűnhődni kerültem ide, nem nyaralni.
- Engem azért igen. Alig tudok hinni a szememnek – meghalt. Láttam. Lefejezte, akkor meg hogyhogy? Zseni legyen a talpán, aki ezt kibogozza nekem, hogy világosan értsem, hogy halhat és virulhat. – Talán azért élhet így is, mert nem angyalpengét használtál?
Tippeltem. Értettem a fegyverekhez most már valamennyire, de nem az angyalok és démonok lelki világához. Szinte felfoghatatlan.
- Többet szerettem volna erről kideríteni, de… ahogy látom, egyikőtök se valami együttműködő – vontam vállat. Ha nem, hát nem, találok más elfoglaltságot magamnak, ezen a téren nem kell engem félteni.
- Ha azt hiszed, hogy sajnálom, tévedsz. Költői volt a kérdés. Az ő hibája, miért nem gondolkodott, mielőtt cselekedett? – Ez ugyanúgy igaz volt rám is. Miért nem gondolkodtam, mielőtt az üvegért nyúltam? Nem tudhattam, hogy blokkolni fogja az alkoholmennyiség a képességnek csak jóindulatúan nevezhető ajándékomat, a felismerést.
- Ez sem mentség, amit látod. De tényleg, minek a lánc? Innen úgyse szökhet el, nem? – egészen más hely ez a Pokol, mint amilyennek képzeltem.
- Ugyanúgy megtenném, és hidd el, jobb, hogy én tettem és nem a Hóhér. De igazad van, attól még ugyanúgy bűnt követtem el, ezt elismerem, hisz ott áll feketén-fehéren, hogy mit követtem el. Csak nehogy azt hidd, hogy meg fog hatni. Ez biztos nem.– Más bűnöm sokkal jobban fájt, és nem azért, mert bántam volna, hogy megtettem. Hanem azért, mert… még magam se tudom, hogy miért. Zavaros. Általában a szégyen a futás, de hasznos elvet követtem, ha hasonló problémám merült fel, most, itt, azonban ez lehetetlen. Itt nem tudok hova futni a bűntudat és a lelkiismeret elől. Maximum az alkohol nyújthat ideiglenes megoldást, néhány órára, amíg öntudatlanná nem iszom magam.
Nem fogom a démon dolgát megkönnyíteni, bár abban az álombuborékban se ringattam magam, hogy ez olyan könnyen kivitelezhető cél lesz.
Elvégre Belialról, a Viszály Lovasáról van szó.
- Fele a tietek. A másik fel az enyém – komolyan gondoltam, ha még úgy ki is fog érte nevetni.
- Azt nem gondoltam, hogy ilyen skót adagokban méred – jegyeztem meg pimaszkodva. A saját adagom gyorsan eltűnik a számomra kiosztott pohárból. Picit elhúztam a szám, ahogyan megéreztem az alkohol ízét, de nem érdekelt. Kellett még, hogy eléggé tompa legyen az agyam. Nem akarok gondolkodni. De főleg érezni nem.
Gondolataimban újra é újra felbukkantak még számomra kedves alakok: a beszélgetésünk Raguellel. Zachriel, akivel szinte testvérekké lettünk, Apa. Forthan és Zebulon, a barátaim. És… és Ő.
Nem tudom felfogni még mindig, hogy miért nem vagyok képes kiverni a fejemből.
- Ne spórolj vele! – vigyorodtam el. Jól van, jó lesz ez. Még pár pohár, és remélhetőleg legközelebb csak az asztal alól szednek össze.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 05, 2020 7:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Szemtelen vigyora és válasza azt sejteti, hogy szórakozik velem. Tuti nem kért ilyet Lucifer. 
-Ilyen sűrűn? - kérdezek vissza hitetlenkedve, szavai mögött erős kamuszagot érzek. Egyúttal el is döntöm magamban, hogy kiadom másnak a munkát. Még ha havonta kellene beszámolót küldenem a kislány állapotáról, talán rávenném magam, hogy személyesen intézzem. De hogy minden másnap? Kizárt, hogy ilyesmire pazaroljam az értékes időmet.
-Hát jó. Akkor kétnaponta. - egyezek bele meglepően könnyedén egy hanyag vállvonás kíséretében, majd kihajolva a folyosóra az egyik démonomért kiáltok, mondván lenne számára egy kis irodai munka. Gyorsan lepasszolom a kéretlen feladatot. Vesződjön valaki más a jelentésekkel. Sophie a szemeit forgatja és nem hisz nekem, bár ez a tény egyáltalán nem kavar fel. Valóban nem tudom, mi történt a szárnyassal, de nem is igazán vagyok rá kíváncsi.
-Nem különösebben foglalkoztat a kérdés... - mondom meg az őszintét. A kislány kicsit nyűglődik, nincs kedvére, hogy a sunyi őrült nevetésén és saját nevének ismétlésén kívül mást nem hall a férfitól.
-Ha így fáraszt, akkor mégis miért vagy itt? - kérdezem felvont szemöldökkel. Ha ennyire unalmas számára a sunyi szűkszavúsága, talán kereshetne magának valami izgalmasabb időtöltést, minthogy itt álldogál az áruló szobájában. Csak egy bolond tölti idejét olyan dologgal, amiben nem leli örömét. 
-Kérlek...ne legyél álszent... - döntöm oldalra fejem, amikor a láncokra tesz megjegyzéseket.
-Idejössz sajnálkozni, miközben odafent a szárnyait tépted és kínoztad, úgy hogy még a szemed se rebbent. - jegyzem meg fejemet ingatva. Ja persze, neki megvolt az oka rá: a bosszú, amit szeretett arknénje miatt érzett. Mintha ez a kóbor érzés legalizálná cselekedeteit. Érdekes dolog a lelkiismeret, az övé kettős mércével mér. Felháborodik, ha én teszek az angyal ellen, de nyugodt marad, ha ő vét ellene.
-Egyébként a kutyáimat én se.... - teszem hozzá. Bár közel sem olyan kezesek, mint az öcskös ebei és nem is fűz hozzájuk olyan szoros kötelék, még tartom őket annyiba, hogy ne aggasszak rájuk vasat.  
-Nem mondtam, hogy tudnod kéne...egyébként meg most mondom. - sóhajtok egy nagyot, miközben átsétálok a nappaliba. A kicsike vodkáját felbontom, és poharakba töltök, melyek közül egyet elé csúsztatok. De ahelyett, hogy felkapná és csendben meginná, méltatlankodni kezd.
-Most meg mit reklamálsz? - kérdezek vissza bosszankodására. Hogy mennyit nyafog ez a lány....
-Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy piát hoztál, "ahogy a jó vendégnek illik". - idézem korábbi szavait. - Tehát illik megkóstolni is. 

zene: Highway to Hell || szószám: 376 || üzenet:  bbb ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 04, 2020 10:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:

Szemtelen vigyor kúszott arcomra, látva, mennyire nincs ínyére a kisregény-küldözgetés démonbarátunknak. Ó, ez jó lesz, köszi a magas labdát, Luci bácsikám…
- Kétnaponta – lököm oda a választ, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Valójában nem ez a helyzet, igazából havonta elég lenne, de már eldöntöttem, hogy megkeserítem Belial életét, ha már hozzá kellett kerülnöm a pialopásért.
- Nem hiszlek el, elintézed és fogalmad sincs, ez hogy működik… - szemforgatással jutalmaztam nem túl produktív válaszát, amiből nem tudtam meg úgy kb. semmit. Láttam, hogy meghalt, még a véréből is kijutott az arcomra és a ruhámra is. Akkor láttam először az életemben gyilkosságot, ami annyira lesokkolt, hogy napokig alig tudtam magamhoz térni belőle, miután Zachék megtaláltak. De hé, becsületemre legyen mondva, egy ilyen után ki nem sokkolódna?
Eleve ebbe a háborúsdiba sem akartam belefolyni, mégis megtörtént, nem akartam angyallal kavarni, direkt ezért próbáltuk tartani a távolságot Zachriellel, hogy ne viselje meg mostani sorsom, mert nem az ő hibája. Ő jó őrangyal.
Erre mi történt? Egy angyal karjában kötöttem ki. Valahogy semmi sem akar úgy elsülni az életemben, ahogy elterveztem. Ó, és Belialt is nagy ívben el akartam kerülni, erre Lucifer mivel büntet egy üveg vodka lenyúlásáért? "Húzzál kis anyám azonnal az északi régióba".
- És még egész jó munkát is végzett – pillantottam elismerően a kissé kattant tollasra. Nem, nem neki szólt, hanem a démonnak, aki vette a fáradtságot, hogy begyűjtse.
- Ez így unalmas – sóhajtottam lemondóan. A nevemet hallgatni egész nap nem valami érdekes elfoglaltság, akár helyben el is aludhattam volna. Hé, amíg láncon van, addig nem lehet nagy bajom, nem? Maximum megunom, és elhallgattatom.
- Na, megérte egy démonnak dolgozni ezért? Én a kutyámat se tartottam láncon odafent – vetettem még oda utoljára, mielőtt még Belial ismételten bele nem köpött volna az ötletembe.  Nem hiszem el, hogy lenyúlta a lenyúlt piámat!
- Nem mutattad még be, honnét kéne tudnom a nevét? – kommentálom, hogy az a nőci a tanácsadója, és még neve is van. Nahát, ki gondolta volna. Van egy olyan érzésem, hogy Belial komplett hülyének néz. Hm, néha van igazságtartalma a feltételezésnek, de még meg fogja bánni. Az emberi részem elég kreatív tud lenni.
- Hé! Pofátlanság ura, leszel szíves nem lenyúlni azt, amit én csórtam? Lopj magadnak! – bosszankodva nyúltam az elvileg nekem szánt pohárért. Nagyokat pislogtam, hogy sikerült pont a legdrágábbat kiszemelnem. Véletlenszerűen választottam igazából, olyan tök mindegy, csak üssön ki alapon.
Aztán újabb sorscsapás. Még hogy Sunyi meg én egy lakosztályban… Nekem meg az az érzésem, hogy Belialnak nincs ki a négy kereke.
- Nem szenvedett még tőlem eleget? – emlékeztettem, hogy járt legutóbb.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 03, 2020 8:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
A nekem szánt levélen felül a Főncinek még egy szóbeli üzenete is van a számomra. Nem tudom, miért nem fért el a papíron, de mindegy.
-Mi? - tör elő belőlem a kérdés, mikor a kicsike közli, hogy Lucifer jelentéseket vár tőlem róla. Na még ez is.
-Hát jó, ha ez a kérés, ez a kérés. - vonom meg a vállam, elvégre nem ez az első eset, hogy kisregényt kell neki küldenem, az itt folyó dolgokról.
-És azt mondta-e drága nagybátyád, hogy milyen részletességgel és gyakorisággal kéri a beszámolóimat? - kérdezek rá a pontosság kedvéért. Mert hát nagyon nem mindegy, hogy hetente kell körmölnöm, vagy elég havonta csokorba szedni az infókat. Bár lehet nem bajlódom vele, inkább kiadom valamelyik tanultabb, írni-olvasni tudó démonkának, hogy csinálja meg helyettem a papírmunkát.
A kislány látom nehezen tér napirendre afelett, hogy sunnyogó tollas barátocskánk a Pokol északi régiójában került senyvedni.
-Hm....valójában fogalmam sincs mi történt vele.... - vallom meg őszintén. Utoljára akkor láttam, amikor lecsaptam a fejét, és ráengedtem egy kis tüzet. Bár igaz, igazán halott akkor lett volna, ha angyalpengével döföm át valamelyik létfontosságú szervét, de efféle eszköz akkor épp nem volt nálam, így maradt a random lefejezés. Én így is halottnak tekintem.
-Miután kinyíltak a kapuk...az egyik démonom összeszedte és lehozta magával,....még a fejét is visszavarrta, legalábbis...gondolom nem magától került újra a nyakára... - mutatok a sunyi felé, aki jobban megnézve inkább olyan, mint egy élőhalott. Ha figyelmesen megnézi, még jól látszanak a varratok a nyaka körül. A férfi szemeiben látom, hogy teljesen elborult, az arcára levakarhatatlan vigyor telepedett. A nevetésen és a lány nevének ismételgetésén kívül nagyon más nem hagyja el a száját. Így hiába játszik nyomozósat a nefilány, nem fog kiszedni belőle semmit.
-Nem tudom mit akarsz megtudni tőle...de ha engem kérdezel, tökéletesen emlékszik mindenre, ami odafent történt vele. Nézz csak rá. - bökök fejemmel a tollaska felé. Szemeimben elfojtott, de semmivel össze nem téveszthető vad bosszúvágy ül. Ha a láncok nem tartanák fogva, már a kicsike életére tört volna.
-Az a "nőci", Belphegor, a tanácsadóm. - jegyzem meg, miközben kikapom a vodkásüveget a kezéből, hogy jobban szemügyre vehessem, mit csórt a Főncitől.
-Russo Baltique. Látom sikerült a legdrágább vodkát leemelned a polcról. - vigyorodom el, valószínűleg csak véletlenül. Nem tűnik a lány sem nagy ivónak, sem nagy vodkaszakértőnek. A piás üveggel a kezemben indulok vissza a nappaliba és intek a nefinek, hogy jöjjön ő is velem. Visszaérve Belphegor mellé, a kanapéra telepszem, és három tiszta poharat elővéve töltöm ki az italokat.
-Látom nehéz elszakadnod Sunyitól...ha szeretnéd, megkaphatod alvótársnak. - intézem szavaim Sophienak sunyi vigyorral, aki ha helyet foglal, elé tolom az egyik vodkával teli poharat.

zene: Highway to Hell || szószám: 426 || üzenet:  bbb ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:

Belial továbbra sem hagyta abba a vérvételem, persze, mostanában képletesen űzte a megszokott nyers humorával. Én e könnyítettem meg a helyzetét, és becsületére legyen mondva, birkatürelemmel viseltet irántam, és szerintem még csak nagybátyám miatt nem tűzött gombos tűre, vagy épp a falra, tollaimnál fogva.
A levél többi részletéről nem esett szó, nekem meg azonban eszembe jutott, hogy azért szóban is üzent még egy-két dolgot drága jó nagybátyám.
- Sajnos jelentést kell küldened rólam, üzeni nagybátyó. Mielőtt elfelejtem – addig, amíg a fejemben van. Habááár… vajon mi lett volna, ha elfelejtem közölni? Mennyire lett volna pipa Belialra, ha elmulasztja a feladatát, mert ezt elereztem a fülem mellett?
- Ó. Igaz, meghalt… mármint… nem tudom, hogy most tulajdonképp mi is történt. Magyarázd el, hogyhogy itt van, és nem semmisült meg teljesen? – álltam értetlenül az eset előtt. – Láttam, hogy lefejezted.
A kis meglógásom után sem képes mást emlegetni? Folyton ugyanazt a lemezt járatja szegényke.
- Szia. – végül beljebb merészkedtem, egész a szoba közepéig. Ott letettem magma mellé az üveget és a poharakat. – Tudsz mást is a nevem gyakorlásán kívül? Ki tette ezt veled? Ő volt?
Fogalmam sem volt, milyen állapotban van a szerencsétlen, de biztos, hogy nincs ki a négy kereke.
Persze, a kis akciómba naná, hogy bele kellett rondítania valami kotnyeles cselédnek. Tuti azok köptek be Beliálnál.
-  Gondoltam, megnézem, tud-e mást is a házi kedvenced, mint a nevemet gyakorolni – vontam vállat. – Eddig semmit se derítettem ki. A néném is itt volt?
Faggattam, bár lehet, hogy öreg hiba. Néha van, amit jobb, ha nem tud az angyal lánya.
- Nem, mivel leléptél a nőcivel együtt. Pedig szólhattál volna neki is, hogy hoztam piát, ahogy a jó vendégnek illik – megmondtam, nem könnyítem meg az életét.
Kíváncsi vagyok, vajon a kis sunnyogó mire emlékezhet, hogy így ki akar nyírni? Vajon némi ital megeresztené a nyelvét?
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 3:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
A kislány felteszi a kérdést, mivel érdemelt ki engem?
-Erre a választ, én az önéletrajzodban keresném. - felelem halvány vigyorral. A Főnci a levele mellé azt nem mellékelte, de biztosra veszem abban látott valamit, amiért úgy érezte ide kell küldenie a kicsi lányt. Kár, szívesen megnéztem volna azt az irományt. A tollastól távozva egy érdekes kérdést szegez felém. Össze is vonom egy pillanatra a szemöldököm.  
-Miért? Talán élőnek tűnik? - kérdezek vissza.
-Ha fel tudna támadni, hidd el, nem itt lenne. - teszem hozzá. Közben a lánynak előkészített szobához érünk. Megvárom, míg elfoglalja új lakhelyét, majd egy időre magára hagyom, hogy berendezkedhessen.
Valamivel később, míg Belphegorommal a nappaliban italozunk, vendégünk úgy dönt tesz egy kis sétát és visszatér a tollashoz. Sunyiel láncain lógva szunyókál, amikor a lány betoppan hozzá. Hangjára fáradtan emeli fel a fejét, és hunyorítva néz fel a jövevény sötét alakjára. Beleszippant a levegőbe, megérzi a lány szagát és az ismerős hanggal együtt azonnal felismeri látogatóját.
-Sophieee. - suttogja a lány nevét, ám kérdésére nem ad választ, csak eszelős fülig érő vigyor jelenik meg szája sarkába. Sophie sunyinál tett váratlan látogatása nem marad észrevétlen, az egyik szolgálónak feltűnik, hogy a tollas ajtaja nyitva és egy kislány álldogál leláncolt angyalunk előtt. Megzavarva beszélgetésemet bizalmasommal értesít róla, hogy a nefilim az áruló szobájában van.
-Ejj, ez a lány... - fejemet ingatva kelek fel a kanapéról, és félretéve italomat indulok a tollcsomó "lakosztályához". Hangtalanul érkezem, nem vesznek észre.  Vállamat az ajtó félfának támasztom, kezeimet mellkasom előtt keresztbe fonom.
-Nocsak, így hiányzott neked tollas barátocskánk? - intézem kérdésem Sophienak, majd meglátom a kezében lévő piás üveget.
-Hm....nem találtál jobb helyet az italozásra? - teszek fel egy újabb kérdést, és bár megjegyezhetném a nagybátyja levele alapján, hogy angyalközelben csínján kellene bánnia az itallal, mégsem teszem.

zene: Highway to Hell|| szószám: 285 || üzenet:  bbb  ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 11:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:


- Szent Lucifer… - Na, még ilyet se hallhatott magáról nagybátyám, és reméltem, hogy a kis házi trónján az agyonféltett (nem is tudom, minek meg hova…) vodkája társaságában csuklik rendesen. – Az odáig rendben van, hogy befogadóak vagytok. De téged mivel érdemeltelek ki?
Fogas kérdés, hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá nagybátyónál, amíg ott tartózkodtam, most meg már szerintem juszt se árulnák el. Van egy erő tippem, hogy melyikért, de előre nem lőném le a poént magamnak.
- Veszem észre… ha nem most, majd fogsz később. – vontam vállat. Úgyis kiröhög, szinte biztos voltam benne, hogy hülyének tart, így ennél fogva mondhatok, amit akarok, úgy döntöttem. Ha nem vesz komolyan, úgy kell neki, majd magára vethet, ha belendülök a ki tervembe. Nem terveztem megkönnyíteni az életét.
- Ha ki akar nyírni, jobb, ha sorba áll – húztam el a számat. – Összegyűjtöttem némi ellenséget magamnak azért.
Örültem, hogy hamar eltűntünk onnét, még párszor eljátszaná a beakadt lemez-szindrómát, és a legközelebbi ablakon át távoztam volna. Igen, tudom, hogy csukva van, de nem érdekel, kinyitom a magam módján.
- Amúgy nem azt mondtad, hogy nem tudna feltámadni? – Ennyit Mr. Viszály megbízhatóságáról.
A szobámba érve fellélegezhettem, egyelőre. Persze, most még pihenőidőszak van, és azt hiszi, hogy jó kislányként végre szót fogok fogadni. Reméltem, hogy ebben reménykedik. Addig nem terveztem nagy balhét csinálni, amíg ő azzal a nővel rendezte a dolgát.
Mivel inni csak az ökör iszik magában, és úgyis eluntam magam fél óra múlva, csodásnak nem nevezhető ötlet született meg a fejemben. Miért is ne?
Amúgy is közel volt a tépett kakas „szobája”, legalább elszórakozom vele kicsit. Úgyis ki akar nyírni, adhatok neki időpontot erre.
- Üdv – nem mentem olyan közel hozzá, épp csak az ajtónál állapodtam meg, kezemben az üveg piával, meg két pohár társaságában. – Hogyhogy te itt?
Próbáltam valami értelmeset kihozni a helyzetből, egyelőre még józanul. Ha amúgy is csak a nevemet hajtogatná, akkor még mindig leléphetek, a megunom a műsorát.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 10:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
-Nem kell sok rosszat tenni ahhoz, hogy valaki a Pokolra jusson. - jegyzem meg. Mintha első találkozásunkkor említettem is volna neki, hogy a Pokol mindenki számára nyitva áll és a démonok egy befogadó közösség. Most saját bőrén tapasztalhatta meg. A levélke kifüggesztésének gondolatára a kicsike bemérgesedik. Azzal fenyeget, hogy kicsinál, ha meg merem tenni. Valószínűleg, nem szeretné ha széles körben kitudódna, hogy arknagybátyja szorosan a szárnyai alá vonta egy alkoholmámoros éjszakán.
-Hát most nagyon megijedtem. - gúnyolódom rajta egy keveset, még fel is nevetek. Majd némi komolyságot erőltetve magamra emlékeztetem, ha netán elfelejtette volna, hogy ez az én házam, ő itt csak egy vendég, és azt akasztok ki otthonom falaira, amit akarok. Akár őt is, ha úgy tartja kedvem. Bár szárnyait még nem láttam, de meggyőződésem, hogy remek tollas falvédő válhatna belőle.
A Sunyiel szobájában tett látogatásunk kicsit felkavarja a láncba fogott angyal lelki világát, amikor újra megpillantja a nefilányt, aki olyan csúnyán elbánt szárnyaival. Nem okolom, amiért a kislány vérére szomjazik, megvan rá minden oka. A láncok mégis visszatartják attól, hogy revansot vehessen.
-Elég stabil ez az épület, de reménykedj csak, hátha... - felelem arra, hogy a kislány a nyakamba látná viszont a tetőszerkezetet. Nem mintha, mert ha rám szakadna, neki is jutna a "jóból". Kérdése nem igazán tudom mire akart vonatkozni, gondolatolvasó még mindig nem vagyok, de nem időzök azzal, hogy szavait fejtegessem. Főleg, hogy sunyi barátunknál épp valami kattanás állt be. Elhomályosult tekintettel a lány nevét ismételgeti. Bár nem aggódom, láncaitól egyedül úgysem képes szabadulni, de őrjöngő magánszámát sem akarom végignézni, így Sophie karját megragadva távozóra fogom, feltételezve, hogy ő is kihagyná az áruló kis műsorát.
Kifakadására csak megemelem a szemöldököm, de nem méltatom szóra, inkább folytatva a sétát a szobájához vezetem.
-Egyelőre igen... - nyitom ki előtte az ajtót egy rám jellemző sunyi vigyorral az arcomon. Bár nem kötöm még az orrára, megeshet, hogy hamarosan szobatársat kap. A bőröndjei már a szobájában vannak, az ágya mellé pakolták le a csomagokat. Közben egy gyönyörű démonnő jelenik meg az ajtónál bizalmasom személyébe.
-Mennem kell...Rendezkedj be nyugodtan.... - mondom, majd Belphegoromhoz csatlakozva indulok a dolgozószobám felé, magára hagyva egy időre a nefilányt.
Valamivel később, dolgaim végeztével a nappaliban üldögélek tanácsadóm társaságában.

zene: Highway to Hell|| szószám: 357 || üzenet:  bbb  ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 10:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
- Ó, én ezt tényleg… tényleg ezt érdemeltem volna? Nem is csináltam olyan sok rosszat – forgattam a szemem. Ááá… dehogy… lássuk csak a listát: kavartam egy nagybátyámmal, megtéptem egy angyalt dühömben, nephilimnek születtem. Három rohadt dolog. És ezért én Belial társaságát kaptam.
Bezzeg mások… nem hiszem el, hogy ezért én poklot érdemeltem. Távol mindenkitől, akit szeretek. És hogy mi az igazi pech? Hogy ebbe a kategóriába Ő is beletartozik, mint rokonom. Egy a kis bökkenő. Hogy azt az éjszakát nagyon nehéz kivenni a képletből.
Ezt szeretném de rohadtul elfelejteni, hogy lehettem olyan idióta? Mint valami elfuserált, tollas tinédzser, úgy viselkedtem.
Zachtől akkor anno jól megkaptam érte a magamét. Fogalmam sem volt, hogy elég korán meg is halok ahhoz, hogy pokolra jussak a bűneimért.
- Ha megpróbálod… irtóra kicsinállak – kapkodtam csak azért is alapon a papírért, de zsebre vágta. Edd is meg akkor, nyavalyás. Ha ő így, én akkor úgy. Megkeserítem cseszettül az életét. Nehogy azt higgye, hogy könnyű dolga lesz velem.
Sunyiel szegény megzakkant. – Ha ez minden óhajod, tépj sorszámot, már egyszer kinyírtak, amint látod.
- Hogy szakadna rád a tető… - fintorogtam annak említésére, mennyire ragaszkodik hozzám régi „cimborám”. Nem, valójában nem az, csak a gyökér véletlenül került a látókörömbe, és teljesen véletlenül derült ki, hogy a néném likvidálásában akármilyen kicsi, de szerepe volt.
- Én arra, hogy… na mindegy. – Már megint elbeszéltünk egymás mellett. Én arra gondoltam, hogy azt hiszem, megnézem unalmas óráimban, hogy az a cseszlett ablak milyen magasan is van, mennyire éri meg kiugranom rajta, és pofával lefelé landolnom egy lávafolyamban mondjuk? Vagy valami hasonló.
Ha ez életben van… nekem ebből minden lesz, csak jó nem.
- KUSSHADJ MÁR, IDIÓTA! – Hogy az ember két mondatot nem fejezhet be ettől a lármás, tépett tollastól…
- Aha. Ugye egyedül lakom benne? – Ez itt a Pokol. Jobb meggyőződni mindenről, mielőtt kellemetlen meglepetés ér. Legalább a fegyvereim nálam vannak, hála jelenleg az eszemnek. Mivel ide kerültem, nem, Neki véletlenül se köszönök meg akármit is.
Innentől magamra voltam utalva, de rohadtul.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Vicces, ahogy a kicsike komolyságot erőltetne belém, mondván legalább megpróbálhatnám.
-Ahogy egy kedves ismerősöm szokta mondani, "csak a kutyák próbálkoznak".  - vigyorodom el ezzel tudtára adva, hogy kár minden erőfeszítésért. Önéletrajzot hozni a Pokolba és azt lebegtetni a Főnci orra előtt, már önmagában szokatlan és elég abszurd dolog. Nem csodálkozom, ha Lucifer ezt látva röhögésben tört ki és inkább hozzám irányította a nefikét.
A kislány megpróbálja kikapni a papírt a kezemből, mikor rájön, hogy bácsikája néhány plusz infót is beleírt a nekem szánt levelébe. Persze esélye sincs eloroznia előlem. Az utóiratot megmosolygom, mire a lány a füléig elvörösödik, mintha szégyellné a dolgot. Én ebben nem látok semmi különöset, volt egy jó éjszakája.
-Ritkán kapok a Főncitől levelet, azt hiszem ezt elrakom emlékbe....vagy......bekereteztetem és kifüggesztem az aula falára. - jegyzem meg félbe hajtva és zakóm zsebébe mélyesztve a papírost. Persze nem gondolom komolyan, elég ha a kislány elhiszi, hogy képes lennék közszemlére tenni az irományt. És a pechére képes is lennék rá.
Úgy döntök körbevezetem Sophiet, hogy kicsit ismerkedjen új otthonával, ahol nagyon nagyon hosszú időt fog eltölteni. A túra közben megállok az egyik szoba előtt, hogy mutassak Sophienak valami igazán érdekeset. Amint belép a kislány szemei előtt egy régi ismerős tűnik fel láncra verve. Sunyiel, az angyal. A férfi a lány hangjára megemeli fejét. Szemei még nehezen nyílnak a nem rég kapott öklösöktől. Sebes szája sarkában egy halvány, komisz mosoly ül meg, amint a kis nefire hunyorít.
-Sophie. Ki foglak nyírni. Sophie. Sophiiiie. - őrülten nevet fel a lány nevét mondogatva. Kicsit megzakkant a tolltépős eset után.
-Hogy láncon tartom? De komolyan gondolom........Talán jobb, ha most megyünk. - fogom meg a lány karját és húzom ki magammal a folyosóra, majd becsukom mögöttünk az ajtót.
-Sophie! Sooooophiiiiie! - hallatszik a sunyi hangja a zárt ajtó mögül.
-Látod, hogy ragaszkodik hozzád... - vigyorodom el, miközben elindulok a folyosón folytatva a kastélytúrát. Megmutatom a konyhát, az étkezőt, a hátsó kertet, a medencét, mire végig érünk a szobalány előkészíti vendégünk szobáját.
-Ez lesz a te szobád. - mutatok rá lakosztálya ajtajára.

zene: Highway to Hell|| szószám: 330 || üzenet:  bbb  ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Nagyon nincs ínyemre, hogy pont Belial palotájában kelljen leélnem a Pokolbéli víg napjaimat. És még ki is röhög, hát ez csodás. Remélem, elég magas a palotája ablaka, hogy kipróbáljam rajta a kötél nélküli bungee jumpingot. Ha meg nem, kitalálok valami, hogy vissza akarjon küldeni a nagybátyámhoz.
- Csodálod, amikor még itt is a vérem szívod? – forgattam a szemem. – Legalább egyszer próbáljunk meg komolyabbak lenni.
Nem hinném, hogy teljesen tisztában van ez a démon a helyzetemmel.
- Nem az én döntésem volt – ingattam a fejem az önéletrajzos kérdésére. – Nem is én állítottam össze.
- Ne… - tényleg nem akartam, hogy lássa, de késő. Hiába akartam kitépni a kezéből, leintett a nyavalyás, és sanszos, hogy egy a levélért folytatandó bunyóban erősen alul maradnék.
- Kérlek, legalább most ezért ne röhögj ki – vörösödöm, úgy rendesen, mint aki elaludt a szauna-fülkében. Ez egy olyan szégyen, amit valószínűleg sosem mosok már le magamról, és nem véletlenül a bácsikám italkészletét támadtam be miatta. Gondoltam, talán van olyan pokoli erő, hogy ha csak néhány órára is, de felejtsek tőle.
Szerencsére nem kommentálja, amiért kimondottan hálás vagyok, talán mégis szorult belé annyi kulturáltság, hogy ne szaporítsa nyomoromat.
A folyosókat róva rábízom magam, de igazából az se érdekelne, ha eltévednék, és az életben nem találna rám senki többé.
- Hm? – hümmögve pillantottam rá, kétlem, hogy itt bármi tetszene, de ő csak erőltette.
Az ismerő név hallatán megremegtem. Nem, nem örömömben, hanem páni félelmemben.
Mivel úgyis itt vagyok, örömmel eresztettem szabadjára újdonatúj szókincsemet: - A kurva életbe.
Csak ennyi. Így, tömören, röviden kifejezve magam. Nekem most befellegzett, ha szabadon ereszti. Nem vagyok hülye, nyilván emlékszik rá, mit műveltem vele meg a szárnyával, és garantáltan kicsinál, ha egy kis alkalom adódik rá.
Bácsikám, ezért még számolunk, csak jussak ki innét.
Egyelőre még láncokon csüng, sokat nem árthat nekem.
- Ugye nem gondoltad ezt komolyan? – bökdöstem a démon vállát.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 28, 2020 8:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
A nefike régiómba érkezik, hogy ezentúl nálam töltse hátralévő pokoli napjait. A döntés, amit Lucifer hozott, nincs ínyére, és még csak nem is leplezi előttem, mennyire nem kívánkozik a Pokol északi szegletébe. Ám hiába a hiszti és a gúny, itt van és itt is marad. Jobb, ha hozzászokik.
-A saját otthonomban? Kicsit nehéz lesz. - mosolygom meg gúnyolódását, és mikor vámpírnak nevez még fel is nevetek.
-Ejj te, csak nem neheztelsz rám még mindig a vérvétel miatt? - teszem fel a kérdést amolyan költői jelleggel, hiszen látom rajta, hogy még mindig nem lendült túl azon, hogy félig bekómált állapotában csapoltam le. De nem tettem vele olyat, amit ne közöltem volna előre. Megmondtam, hogy vérét veszem, így kaphatja vissza szabadságát és amint megtelt a whiskeys üveg félarkvérével, ahogy ígértem, el is engedtem.
Lucifer levelén is jót szórakozom, melyben kezemben adja unokahúga sorsát. A kislány elmeséli, hogy a pialopásért először kínzás járt volna neki, de amikor a Főnci meglátta az önéletrajzát, inkább hozzám irányította.
-Te tényleg önéletrajzot hoztál a Pokolba? - kérdezek vissza, bár nem nagy meglepetés, hiszen előre mondta, hogy ez lesz. Azt meg inkább meg sem kérdezem, mit írt bele, amiért az unokabátyja ide száműzte.
-Na...ha már Lucifer levelet küldött nekem, az a minimum, hogy végig elolvasom. - intem le a kislányt, hiszen eddig nem nagyon volt rá precedens, hogy mondanivalóját írásba adta volna, sokkal inkább küldött valakit, aki szóban mondta el nekem szánt üzenetét. A kicsike valamiért nem igazán akarja, hogy eljussak az utóiratig, ezért már csak azért is végigolvasom. Az utolsó mondaton elvigyorodom, majd sóhajtva hajtom össze a papírt és csúsztatom zakóm zsebébe, anélkül, hogy akár egyetlen szóval vagy gúnyos megjegyzéssel is kommentálnám az olvasottakat.
Míg a személyzet rendezi szobáját és csomagjait, egy hosszabb sétára indulunk a kastélyban. Az épület hatalmas, nem hátrány, ha az eltöltendő napjaiban el tud majd igazodni otthonom útvesztőiben. Persze nem mutatok meg neki mindent. Hagyok meglepetést arra az esetre is, ha netán eltévedne, mert biztosra veszem, hogy párszor azért el fog.
-Nem és nem is tervezek visszatérni...legalábbis még hosszú ideig nem. - felelem kérdésére. Túl sok időt töltöttem odafent, eluntam az emberek világát. A folyosón haladva hirtelen megállok az egyik ajtó előtt, amin kopogás nélkül benyitok.
-Ez tetszeni fog. - pillantok hátra vállam felett a lányra, majd belépek a szobába és intek felé, hogy jöjjön be ő is.
-Sunyiel, nézd csak ki jött el hozzánk. - szólok a láncokon csüngő angyalnak.

zene: Highway to Hell|| szószám: 391 || üzenet:  bbb  ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 28, 2020 7:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Sejthettem volna, hogy semmit se változott a démon. Igen, továbbra is a démon marad, pláne azok után, hogy a nagybátyám őt szánta büntetésemnek. És akkor még fogalmam se volt, mi egyéb finomságot tartogatott még a Pokol számomra.
- Kímélj meg önmagadtól – gúnyolódtam. – Vámpír.
Miután a vérem vette, és képletesen szólva, de most se hagyta abba a szúnyogszerű csipkelődést, erős kedvem támadt rá, hogy kellemetlen ponton rugdossam, ahogy pár éve cellatársammal tettem.
A csórikám miatt is evett részben a lelkiismeret, de utólag belegondoltam, hogy az, aki években több százat, ezret is akár rám verhet, korunkat tekintve, annak legyen már annyi esze, hogy felismer egy neki szánt csapdát, és nem gyalogol bele segítségnyújtás címén, egy dühös nefi társaságát „élvezve”… szóval, nem annyira az én hibám a halála. Az már igen, hogy én is ügyesen belemásztam, és lecsapoltak.
- Az van odaírva, nem? Csak nem analfabéta a bácsikám – csóváltam a fejem. Persze, tudtam, hogy ez rám nézve szar ügy, és hogy a mocsok ki fogja használni kegyetlenül, mintha nem lenne elég saját lelkiismeretemet elhallgattatnom.
- Szerinted minek van itt ez az üveg vodka? – vigyorodtam el, s magam mellé mutattam az egyik hátizsákomra. Azt nem engedtem, hogy más cipelje el a szállásomig, egyedül kívántam az üveg alját megtekinteni.
- Eredetileg meg akart kínozni érte. Aztán az önéletrajzomat látva kiröhögött, és közölte, hogy ennyi is elég lesz nekem. Igaza van – részleteztem, hogy mi végre is kerültem szerénynek cseppet se mondható társaságához.
Az invitálásra beljebb léptem, nem túl jó kedvvel. Azon a bűnlajstromon szerepel ez olyan, amiért legszívesebben a föld alá süllyednék. És igen, a vodkairónia ezért is volt tökéletes megkoronázása a költözésemnek.
„UI: Tudtad, hogy az M unokahúgi ideálja? Persze, csak néhány pohár vodka után.”
- Rá ne merj nézni a lista aljára – kötöttem ki, és itt követtem el azt a hibát, hogy ezt megjegyeztem, mert most már tutira megnézi. Volt némi piszkos ügyem egy bizonyos angyallal, és a piszkos alatt itt bizony, azt a szaftos kis éjjeli dolgot értem. Egész idáig azzal hitegettem magam, hogyha nem nevezem nevén, akkor meg se történ. Pedig de. Odaadtam magam egy angyalnak, és nem is akármilyennek. Kellett nekem vodkával leinni magam a sárga földig, hogy ne működjön a felismerés.
A vicc benne az, hogy én másnak hittem és láttam Őt, mert álcázta magát, és csak reggel jött a józanító felismerés…

Ahogy ballagtunk, én hagytam, hogy a gondolataim tereljék a figyelmemet arról, mennyire para is itt lenni. Engem szét fognak szedni a démonok, tényleg, vajon Démonka mit kezdett a lecsapolt liter véremmel?
De én biztos akarom tudni a választ erre a kérdésemre? Még jó, hogy ők nem képesek matatni az emlékeimben. Így is elég kellemetlen helyzetbe hoztam magam.
- És, azóta hogy visszaköltözhettél, voltál a földön? – próbáltam valami társalgásfélét kezdeményezni. Jó lesz megbarátkoznom vele, mert hosszú ez az örökké, és nem árt, ha időnként valakivel szót is tud váltani az ark lánya.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 10:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Már lassan el is felejtem, hogy valaha zárva volt a Pokol, pedig csak pár hónapja, hogy újra kitárultak kapui és végre hazatértem régiómba. Azóta ki sem mozdultam kastélyom falai közül, és még egy jó ideig nem is tervezek visszatérni a halandók közé.

Egyik nap váratlanul egy régi ismerős kopogtat palotám kapuján. A neve ugyan nem jut hirtelen az eszembe, azon kívül, hogy valami S betűs, de az arcára tisztán emlékszem. Hogy is felejthetném el a kis drágát? Ő az a szerencsétlen arkivadék, aki belesétált egy angyalnak állított csapdába, és akinek a vérét jobb híján egy kiürült whiskeys üvegbe palackoztam mielőtt sorsára hagytam volna. Megjegyzem az az üveg nefivér a mai napig megvan. Gondosan elzártam, hiszen egy nap még biztos hasznát veszem majd. Nem mondom, hogy nem ül ki az arcomra némi meglepettség viszont látva őt, de meglepett arckifejezésem hamar sunyi vigyorba fordul át.
-Micsoda meglepetés. Te? Itt? Hm....szóval hiányoztam... - nézek rá. Persze tudom, hogy csak az irónia szólt belőle. Majd a lába mellett heverő szép számú pakkra pillantok, amit magával hozott. Ez azért sejteti, hogy nem egy hosszú hétvégére érkezett hozzám. A kicsike láthatóan nem csattan ki a boldogságtól, hogy az én régiómba került. Duzzogása közepette átnyújt nekem egy papírost, egy szívhez szóló levélke a Főncitól. Figyelmesen olvasom Lucifer sorait, és egyre szélesebb vigyor telepszik az arcomra.
-"Szóval rád bízom, tégy vele, amit akarsz." - idézek a levélből, majd hangosan felnevetek. Luci szabad kezet adott.
-Csak nem bírtad megállni, hogy ne piszkáld a nagybátyád italait. - nevetek tovább, hiszen jól emlékszem, hogy azt tervezte, ha a Pokolba száll, majd betámadja a Főnök italkészletét. Várható volt, hogy ezt nem fogja a Pokol ura jó néven venni. Intek az egyik cselédnek, hogy készítsenek egy szobát a lánynak. Közben egy másik szolga Sophie csomagjait cipeli leendő szálláshelye felé.
-Fáradj beljebb! - invitálom be és hagyom, hogy ismerkedjen a hellyel, ahol ezentúl élni fog.

zene: Highway to Hell|| szószám: 307 || üzenet:  bbb  ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sophia N. Haynes


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
101
☩ Multi :
Adryel
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 9:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Hát ez a pillanat is eljött. Most már nyugodt szívvel lehettem aljas és gonosz, nem oszt, nem szoroz. Csak a poshadt lelkem fájt, hogy fájdalmat okoztam ezzel a szeretteimnek, és kínzott a bűntudat. Luci bácsikám úgy gondolta, elég nagy szívatás nekem az, hogy konstans bűntudatot érezzek, nem kell ide még kínzómester hozzám, pláne, hogy a démonok rá fognak kapni a nefivéremre. Hát köszönöm szépen.
Ó, és aztán röhögve közölte, hogy hol lesz mostantól a lakhelyem. Miért? Mer Őnagysága megneszelte, hogy rástartoltam a piájára. Ki tudja, honnét, azt nem tudom, de ha kiderítem, az illető árulkodó meg fogja bánni. Az Északi Régióban kell senyvednem. Hurrá - vicceltem.
- Hát ez már tényleg büntetés! – háborodtam fel, ó, hogy az a kénköves… csak kérdéses, minek kívánom, amikor amúgy is itt vagyok? Shame on me, ki is engedte, hogy megszülessek?
- Essünk túl rajta – vetettem oda a démonnak. Ezúttal már kicsit nagyobb pakkal érkeztem, tekintve, hogy ez örökre szól, amíg Nagyapámnak végleg elege nem lesz belőlünk.
- Úgy hiányoztál, mint dobostortába a ritmusérzék //Tudom, not in Hungary, de ezt akkor is szeretem XD *.*//
Nem volt szükséges elrejtenem a két angyalpengét oldalamról. Tulajdonképpen az ösztönzött fegyverforgatási tanulmányokra, hogy meg tudjam védeni mások életét az olyanoktól, mint ő. Na, jó, a magamé is számít azért valamennyire. Nekem is vannak… voltak szeretteim. Fú, de furcsa ezt így kimondani.
Véletlenül se voltam hajlandó a nevén szólítani, még mindig dühös voltam, amiért pont Belialt kaptam büntetésnek. És miért? Na? Mi szerepelt azon a nyavalyás „önéletrajzomon?”
- Nesze – nyújtottam át a papírost.
„Gondolom, szívesen fogadnál egy régi ismerőst, a drága unokahúgom volt oly szíves szemet vetni néhány ingóságomra. Szóval rád bízom, tégy vele, amit akarsz. Ó, és vigyázz az A-betűs italaidra.”
Igen, én már láttam, de ez csak az eleje annak, hogy milyen vétségeket követtem el. Három sor után már üres is volt a lap. Ezt a szégyent.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
For where your treasure is
there your heart will be also˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
209
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


* * *
Spoiler:
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7