Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pokol, Északi Régió, Lordi Palota •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 10:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 9:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: Belial- Tényleg nem szorulok rá, de azért jól esnek a dicsérő szavak, amiket visszahallok. - Csak egy kis egofényezés semmi több, azt mindenki szereti. De azért kap némi ízelítőt abból, amit megtehetnék vele, ha jobban megerőltetném magam, még kicsit fel is emelkednék, hogy lendületből törjem el a térkalácsát szilánkokra, nem túl szép abból felgyógyulni, egy párszor el kell törni hozzá a csontokat, főleg, ha gyorsan gyógyul, ha meg lassan, nos akkor meg azért fájdalmas ez a dolog. Azért persze így is elég fájdalmat okozok neki. Látom, ahogy összeszorítja a fogait, nem olyan fából faragták, aki majd pont kifejezi, ha valami fáj vagy kellemetlen érinti, elvégre nem kis óvodás már. Ahogy közelebb húzódok hozzá és a kanapénak hátradöntött fejét megnyalom, ez már szinte védjegyemmé vált, nem tehetek róla. A pohár ital a kanapén köt ki, kár érte, de ha én nem ihatok, akkor inkább ő se igyon, a száján is végignyalok, csak az ital íze miatt, hogy érezhessem, mi veszett oda. Azonban nem hagyja annyiban a dolgot, hamarosan a hátamba éles üvegszilánkok állnak és kéjesen felnevetek a fájdalomtól. De rég is éreztem már ilyesmit. Nem engedem el a kezét és nem nyúlok hátra, jól érzem, hogy milyen helyekre fúródtak belém a szilánkok és jól tudom, hogy nem érem majd el azokat, így kivenni eléggé necces ezeket.
- Ah, micsoda ajánlat! - Kicsit küzdünk, hogy kiszabadíthassa az egyik kezét, cserében az enyém a torkát kapja el és az álla alatt kicsit belé mélyesztem a körmeim is. Amint kiránt belőlem egy szilánkot közelebb húzódom az ölében és a lábaimmal is erősebben fogom közre.
- Legyen! De ne hagyd abba, amit elkezdtél! - El is engedem a torkát, de csak azért, hogy odaférjek a számmal és harapdálni kezdhessem, számomra nem kín, amit ő művel velem, inkább teljesen mást vált ki, de hát mi démonok már csak ilyen különlegesek vagyunk. Megvárom, hogy megszabadítson a szilánkoktól, majd kérek egy szobát, ahol el heccelhetek pár napot, nem kémkedek utána, nem zavarom a nagy terveiben és nem is kérdezgetek senkit sem róla, csak vakációzok mondhatni, kiélvezem az időt, amit egyedül lehetek, amit nem kell Lucifer hajkurászására fordítani és nem kell ellátnom a feladataimat sem, most Viszálykodok mondhatni, bár azt sikerül elintézni hamar. amint idejének érzem, akkor a bizalmasával közlöm csak, hogy öröm volt itt lenni és vissza is húzom a csíkot a főnökhöz.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 8:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Nem sikerül egyezségre jutnom az arkdémonnal, így magamhoz véve egy pohár italt kényelmesedek el a kanapén, mintha ezzel pontot tettünk volna az ügy végére. Holott valójában közel sem. Ő még mindig elkottyanthatja magát a Főncinél, amivel bekavarhat, én pedig továbbra sem díjaznám ezt. Bár nekem jelenleg az is tökéletesen megfelel, ha nem történik semmi és csak az idő telik közben.
-Nem fényezek senkit, főleg nem érdem nélkül. - vetem oda egy pimasz vigyorral az arcomon két korty között.
-Amúgy nem tűnsz olyannak, mint aki rászorul ilyesmire... - teszem hozzá figyelve, ahogy közelebb merészkedik. Megemelem a szemöldököm, mikor átveti rajtam lábait és hirtelen térdeimre nehezedik. Súlya alatt hatalmasat roppannak térdkalácsaim, izmaim és inaim megfeszülnek és természetellenes irányba mozdulnak. Rögtön rájövök, hogy hiba volt, az asztalra pakolnom lábaimat. Felettébb kellemetlen és szúróan fájó érzés nyíllal belém, ahogy egyre nagyobb erőt fejt ki rajtam. Megfeszítem a lábaimat ellenállásként, így eltörni mégsem tudja. Nem vagyok üvegből, nem törnek olyan könnyen a csontjaim, mint szeretné, de ahhoz kellő kellemetlenséget okoz nekem, hogyha két lábra akarnék állni, azt fájdalmasan tegyem. Összeszorítom a fogaim, miközben ő gonosz élvezettel felkacag. Nem titkolja, hogy rettentő mód élvezi, hogy gyötörhet. Egy pillanatra fellélegzem, mikor közelebb húzódva hozzám a combjaimra telepszik. Fejemet a kanapé támlájának döntöm, úgy nézem az arcán elterülő, elégedett vigyort. A kis szemtelen. Kezeimet lefogja, mielőtt megragadhatnám és egy erősebb mozdulattal ledobhatnám magamról. Eközben kezemből kifordul poharam és a drága ital a kanapéra ömlik, amit pillanatok alatt magába szív a szövet. Elhaló hangon sóhajtok fel. Az elpocsékolt whiskey jobban fáj, mint az, amit ez az égetni való nőszemély előbb térdeimen művelt. Mivel passzoltam ötleteit, most az én ajánlatomra kíváncsi. Ellenkezés nélkül hagyom, hogy közel hajoljon hozzám és újra végignyalintson arcomon. Kihasználva fura szokását és közelségét elnézek a válla felett, tekintetemet a földön heverő üvegszilánkokra szegezem. Nem sokáig gondolkodom, hogyan vágjak vissza a testemet ért károkért. Hiszen jobbára eddig engem ért sérülés, ő egy karcolás nélkül megúszta. Ideje ezen változtatni. Egy kis telekinetikus trükköt vetek be. Mágiámmal a levegőbe emelem a törött üveget, nagyjából tizenöt, húsz darabot, és hirtelen a hátába állítom őket. Hagyom, hogy jó mélyen belefúródjanak a nő húsába és olyan pontokon is érje találat, ahová hátranyúlva karjaival nehezen tudná kihúzni magából.
-Nos, talán szemet hunyhatnál... - hajolok bele az arcába sunyi vigyorral - ...és ha neked lesz dolgod, ami az én tudomásomra jut, majd én is szemet hunyok. - hangzik tőlem, egy általam elég korrektnek ítélt ajánlat. Más kérdés, hogy ez mennyiben felel meg neki tudva, hogy ezzel túl sokat nem nyerészkedhet. Egyik kezem kiszabadítom ujjai fogságából és feljebb ülve simítok végig az oldalán.
-Na, ez hogy tetszene? - kérdezem, miközben ujjaimmal elérem az első belé fúródott szilánkot, majd megfogva azt durván rántom ki testéből.

zene: nincs || szószám:443 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 11:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialÚgy érzem nem nagyon sikerül majd egyezségre jutni Beliallal, ami igazából neki rossz, nem nekem, elvégre ha elrontom a buliját, amiért ennyit dolgozott, akkor biztosan bosszús lesz, nem véletlen kínálta fel, hogy egyezzünk meg. Nos, az egyezség sosem olyan dolog, aminek örülni szoktak, ő válogatósat játszik egy egyik ötletemet a másik után utasítja vissza. Egy kicsit idegesítő, de csak egy ér dudorodik ki csak a halántékomon, semmi több. Nem szorítom ökölbe a kezem és nem kezdek el toporzékolni sem. A nevetésére elfintorodom és hát, ha elhiszi, ha nem, de nem lenne olyan nagy hazugság ez, de ha kér egy kis ízelítőt, hát megkapja, hogy milyen is Mazikeen pokla.
- Pontosan, selyemszalaggal, a legjobb minőséggel! De ha nem, hát... elhúzom a számat és sóhajtok egyet, elvégre ez csak egy kis hazugság, aminek lenne valóságalapja, meg egy toll, mibe fájna ez neki? Semmibe sem, de mindegy is.
- Még akkor sem mondanád el senkinek, ha valóban úgy lenne nevetek fel a végén és kissé ravasz rókaszemekkel pillantok fel, miközben elindulok felé. Olyan szépen elhelyezkedett és még a lábát is feltette a felborult asztal sarkára, szinte adja magát a lehetőség számomra, de még várok vele, csak megállok a lábai mellett felé fordulva.
- Azt hiszem, így tényleg nem jutunk. Jelentem ki és egyik lábammal átlépek a combjai felett, hogy vele szemben álljak meg, a térdei felett, nézem, ahogy belekortyol az italba és akkor hirtelen a térdénél nagyobb nyomással lefelé megtolom kicsit a kezemmel, lehetőleg eltörve azokat, nem éppen a természetes irányba, így alig ha tud majd felállni és nem is terveztem, hogy megengedjem neki, hogy helyre tegye a csontokat, bizonyára fájdalmas lehet, én meg a combjain felfelé tolom a kezeim. El sem tudja képzelni, mennyire őrült és elvetemült vagyok, erre már rájöttem, szóval a kis ízelítő után, kénytelen vagyok további bizonyításra is, hogy tudja kivel van dolga. Ez most a szórakozás része, most én nevetem rajta, ahogy közelebb húzódok hozzá és helyet foglalok a combján, az ölében. A kezét elkapom a kezemmel, mielőtt még fojtogatni akarna vagy elhajítani.
- Mivel az én ajánlatom nem elég jó, mondd te mit ajánlanál nekem! Dobom vissza a labdát, mert ha neki nem jó semmi, hát javasoljon ő valamit, amit elgondolkozhatok és ha jó, akkor el is fogadom, ha meg nem... hát jó móka elé nézünk! Közel hajolok és meg is nyalom az arcát, a tekintetemen láthatja, hogy betegesen szeretek nyalogatni másokat.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 9:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Sose álljak a második ark mellé, mindig válasszam őt. Ezt az alkut kínálja elsőként a démonnő hallgatásáért cserébe. Azt az egy-két kivételt leszámítva nem szoktam hosszútávon elköteleződni. Nem szeretem az életre szóló alkukat, aminek nincs lejárati ideje vagy ami csak valamelyik fél halálával bomlik fel. Ezt a tudtára is hozom. Ő pedig közli, hogy rövid távon nem egyezkedik. Mintha kicsit magára is venné, amiért nem bólintok rögtön az ajánlatára. Bár nem zárkózom el teljesen, hajlandó lennék tenni egy próbát. Miért ne? Talán rácáfolnék magamra is. De ő odavágja, hogy csak a kutyák próbálkoznak, jelentsen ez bármit is.
-Hát legyen. - vonom meg a vállaimat érdektelenül, miközben kézfejemet újra végighúzom az arcomon letörölve magamról egy újabb adag vért. Ahogy látom, kezd elállni a fémkarom okozta vérzés. Bár karjaimon kicsit égetőbbnek érzem a sebeim, valószínűleg itt mélyebben szántott végig bőrömön.
Második ajánlatát hallva egyszerűen csak felröhögök. Hangosan és pofátlanul. Ha nem látnám közben komoly arckifejezést, még azt gondolnám, hogy tréfál velem. De nem, ő komolyan gondolja a szavait, ennek ellenére én egyáltalán nem tudom komolyan venni őt. Hát miféle kérés ez?
-Ja persze, és selyemszalaggal még át is kötöm neked. - fűzöm hozzá szemtelenül.
-Felejtsd el! Az angyaltoll még hagyján, azt éppen tudnék szerezni, ha nagyon akarnék, de hogy ilyen arcátlan hazugságokat engedjek terjengeni a Pokolba, kizárt dolog. Nem fényezem az arkdémon egóját kamukínzások híresztelésével. Biztos nem hagyom, hogy felvegyen a listájára.
Rákérdezek mi az oka, amiért így fúj a második arkra, de ő kitér a válasz elől. Azt mondja, hogy "nem tartozik rám", én pedig nem erőltetem, egy hanyag vállrándítással jelzem felé "akkor mindegy". Végül is én sem avatom be őt a titkaimba, ő miért is tenne másként?
-Azt hiszem...így nem jutunk egyezségre. - sóhajtok fel a kanapéra telepedve, felteszem lábaimat a felborult asztal sarkára, majd belekortyolok az italomba. Kár lenne pocsékba hagyni, ha már kitöltöttem.

zene: nincs || szószám:302 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 25, 2020 1:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialNem gondoltam volna, hogy tényleg egy arkangyalt szemel ki magának Belial, de mivel megosztotta, így biztosra tudom a dolgot. Megölni nem olyan móka őket, így gondolom csak kínozni fogja és kiélvezi a társaságát, ami biztos nem fog tetszeni Lucifernek, bár én Urielt keresném meg a helyében, a kis húgocska, ki gyakran látogatja titkon a fivérét. Könnyű préda és persze őt jobban szereti szerintem az Ördög, mint a többit, de nem adok neki tippeket, maradjon a saját kiszemeltjénél.
- Azért ezzel nem értek egyet, mert minden csak jó megfogalmazás kérdése mosolygok rá, elvégre miért kötnék előnytelen alkut bárkivel, tudni kell jól fogalmazni és ezzel akár a saját halálos ítéletét is képes leszek aláíratni vele. Ostoba emberek.
- Igen, elég hosszú távra szoktam tervezni, de ha te nem... Akkor hagyjuk ezt. Nem megyek bele olyanba, ami nem tart ki, persze imádnám levadászni és úgy igazából megkínozni, hogy könyörögjön nekem azért, hogy hagyjam abba és öljem meg inkább, mert ezt nem bírja. Így járnak, akik megszegik a szavukat. Ő meg már most kihátrál, nem fogok így belemenni az olyan biztos, mint ahogy előtte állok.
- Próbálkozni a kutyák szoktak, én nem megyek bele olyan alkuba, ami érvényét veszti pár év múlva jegyzem meg hidegen és az ujjaimmal játszadozni kezdek a csípőmön, egyesével emelem meg az ujjaim szép sorban, majd hajtom vissza őket az alap helyzetbe.
- Egy arkangyal tollat kérek, épen egészségesen, szépen elzárva egy kis dobozba, ahol nem sérülhet és azt, hogy terjedjen híre annak, hogy napokig kínoztalak itt és nagyon rossz volt. Íme a második ajánlatom, ami szintén hasznos lesz számomra minden téren és talán ennyi kijárhat nekem is, meg ő is megúszhatja, hogy megízlelje az igazi kínt, amit még a démonok sem kívánnak maguknak. Ha elfogadja, akkor elmosolyodom és persze ihatunk is az egyezményre, bár én jobb szeretem mással megpecsételni a dolgokat. A pohár helyett az üvegért nyúlok, mert az üveget akarom, igyon csak pohárból ő, de nekem többre van szükségem, főleg ha maradni is akarok, mert nem sietnék vissza Luciferhez, nem szívlelem a felszíni világot annyira.
- Nem tartozik rád, de szerintem az ellenségeskedés természetes a démonok közt. Nem fogom beavatni ilyen dolgokban, ő sem árult el mindent a kis akciójáról és már nem is olyan lényeges, hogy köztem és a második ark-démon köz mi van.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 24, 2020 8:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Bosszantó egy helyzet, úgy fest, muszáj lesz egyezkednem az első arkkal, ha nem akarom, hogy Lucifer fülébe duruzsoljon és idő előtt lelepleződjön a kis meglepi. Bár sokat nem tudhat, a sejtései bőven elegek ahhoz, hogy a Főnci figyelmét felkeltsék. Nem ismerek el semmit, azon kívül, amit már ő is tud, hogy valóban az egyik arkangyallal vannak terveim, mivel eszemben sincs újabb információkat adni neki.
-Fogalmazhatsz bárhogy, a lényegen nem változtat. - vonom meg a vállam. Luciferközeli személytől továbbra sem tartom bölcs lépésnek az infószerzést, ezért is fordultam másfajta megoldásokhoz. A démonnő nem úgy tűnik, mint aki mindenáron be akarna mártani a főnöknél, sokkal inkább úgy, mint aki nyerni akar az ügyön. Sunyi kis nőszemély. Ezért rákérdezek, mi lenne a hallgatásra ára. Nem gondolkodik sokat a válaszon. Közelebb lép végignyalit véres arcomon és a fülembe súgja a kívánságát.
-Ohhh... - lepődöm meg kicsit az ajánlatán, bár igazából nem kellene. Nem nagy titok, hogy nem különösebben szívleli a második arkot.
-A "sose" és a "mindig", az egy elég tág fogalom..ugye tudod? - jegyzem meg halvány mosollyal, miközben csípőre tett kezén lévő galád kis ékszerre pillantok, amit legszívesebben ujjával együtt tépnék le róla.
-Nem szoktam ilyen hosszútávon elköteleződni. - vallom meg őszintén. Ez ráadásul olyan hosszú lenne, hogy a végét sem látnám. Nem szokásom, nem is hinném, hogy jó lennék ilyesmiben. Luciferhez sem köt semmilyen szövetség, nem állapodtunk meg. Ő teremtett, alku nélkül őt támogatom, míg nem jön helyette jobb. Így kényelmes, ha úgy döntenék, hogy ellene fordulnék, nem kellene semmilyen megállapodást megszegnem.
-De legyen. Tegyünk egy próbát. Ha hallgatsz, akkor megkapod a támogatásomat. - egyezek végül bele, elvégre most még úgysem fűz érdek a második arkhoz. Ha meg majd kilátásba kerül valami érdemi alkualap a másik arkdémonnal, majd ráérek akkor tűnődni rajta, mi legyen.
-Talán ihatnánk erre egyet. - vetem fel, majd ellépve mellette az egyik szekrényből kiveszek egy üveg whiskeyt és két poharat. Ez amolyan dugitartalék. Még szerencse, hogy nem tartom az összes piát szem előtt, mert még ez is úgy végezte volna, mint a többi. Vetek egy kósza pillantást az alkohol-áztatta szőnyegre és a szétszóródott üvegdarabokra. Teletöltöm a poharakat és az egyiket felé nyújtom. Ha elveszi, az üveggel és a saját italommal együtt letelepszem a kanapéra. Nagyjából az egyetlen egyben maradt bútordarabra, ami a szobában található.
-Mi ez a nagy ellentét közted meg M....... - mondanám hirtelen a Mastemah nevét, de nem jut eszembe, nem mintha az első arkét tudnám. - ....a másik ark között?

zene: nincs || szószám:397 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 23, 2020 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialAttól, hogy Lucifer még nincs a pokolban, elvárja, hogy mindenki tegye a dolgát, ahogy azt kell és hát kik mutassanak példát? Az arkok és a lovasok, na meg a hercegek és hercegnők. Mindenki alázattal őt szolgálja, csak ez a lényeg. Én csak a hátsóját védem, elvégre démon vagyok, nem fogok mindent elmondani neki, jobb szeretek ilyen téren elhallgatni dolgokat, amik később hasznomra lehetnek. Jöhetett volna a tanácsadóm is ide helyettem, de nem, én lehetőséget láttam ebben, bár az időzítés nem volt a legjobb, ami miatt morcos voltam, de az itt eltöltött idő egyre kellemesebb, ki gondolta volna, hogy szórakozni fogok Beliallal? Rajtam kívül senki sem.
- Annyira nagyon jól nem, de vannak sejtéseim igen vigyorodok el, jelezve, hogy neki kell kimondania, hogy mire is készül, én nem adok a szájába semmit, amivel ha mellé lövök, akkor ahhoz fog ragaszkodni, mert milyen jól kitaláltam. Nos, talán más démont behúzhatna a csőbe ezzel, még ha nem is szándékosan teszi, hogy húzza az időt, de én más vagyok. Kín-vallatni szoktam, amibe ő még bele sem kóstolt, pedig szívesen kikötözném és elvinném magammal, hogy megtudja, mi az igazi fájdalom, mi az igazi szenvedés és mi az igazi kárhozat, de nem, egy lovassal nem teszünk ilyesmit, főleg nem az elsővel, én még tisztelem a hierarchiát, ellenben vele.
- Tény, hogy a lelépése kicsit felborzolta a kedélyeket, Lucifer is kirepült a kalitkájából megforgatom a szemem és az arcomon jól leolvasható az undor, mert nekem ugye követnem kellett a felszínre, pedig jobb szeretek itt lent lenni, ezért is terveztem hosszabb maradást.
- Ez annyira emberies hozzáállás, jobb-bal kéz... Kit érdekel, a legfőbb bizalmasa vagyok, az első ark, ez a helyes megfogalmazás javítom ki, mert nincs is ettől idegesítőbb, mint emberi szokásból átvett baromságokkal jönni, mintha itt is úgy működne minden, pedig nem. Itt a rangoknak van hatalma, ott annyira nincs, a királyoknak is csak egy céltábla volt a fején és könnyen el is lehetett találni, én nem voltam ilyen, kevesen mertek a pozícióm miatt megtámadni.
- Ez csak tőled függ a csípőmre a teszem a kezeim, a gyűrű még mindig ott ékeskedik rajta. Élvezem, ahogy porolgatja magát, törölgeti a vérét, ami nem nagyon akar elállni és így lép elém, egy lépésre áll meg mindössze, ami nem sok.
- Ez egy elég nagy dolog, szóval, hogy hihető legyen, kell egy balhé, de ezzel én még nem járok jól, szóval ez csak egy kikötés, a felejtésnek más ára van belemosolygok az arcába és közelebb lépve megnyalom az arcát, a sebhelyét, milyen finom is a démon vér, elég régen kóstoltam már, mert más ügyek kötötték le a figyelmem.
- Kössünk alkut, hogy sose fogsz a második ark mellé állni, mindig engem választasz helyette súgom a fülébe, ez nem lehet túl nagy kérés, de nekem sokat számít, mert nem szeretem ezeket, sokkal jobb lenne, ha csak én tölteném be azt a pozíciót vagy pedig a tanácsadóm kerülne a második ark helyére. Persze az ilyeneknek idő kell, sok idő, de én türelmesen várom, hogy mikor rúghatom ki alóla a széket és tehetek neki keresztbe.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 21, 2020 3:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Kigondoltam valami igen merészet. Elterveztem, hogy elrablok egy arkot és hosszú, hosszú időn át tartom fogva egy eldugott helyen, ahol szinte biztos, hogy nem keresné senki. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy ezt kizárólag Lucifer bosszantása miatt csinálom. Bár nem titok, hogy szeretem próbára tenni a Főnci idegeit is. És valljuk be, rá is szolgált. Kell neki egy kis emlékeztető, hogy ne feledje el hova tartozik. Valamivel több mint három éve, hogy fogta magát és hátat fordított a Pokolnak faképnél hagyva minket. Talán ezért sem éreztem égető szükségét, hogy jelentéseket tegyek. Bár a jelek szerint mégis kellett volna, most nem topogna a küszöbömön a Főnök jobb keze. Úgy hallottam még a szárnyait is lenyeste, hogy ne kelljen visszajönni. Azóta a halandók közt szórakozik. Mekkora csalódás. Ezt leszámítva, inkább személyes okok vezérelnek. Ki akarom vonni a forgalomból azt az arkot, aki már nagyon régóta szúrja a szemem. Isten váratlan megpattanásával pedig esélyem is nyílik rá.  
Ám a második ark felbukkanása kicsit bezavar a képbe. Kellemetlen helyzet. Hamar kiderül, hogy felkészülten érkezik, egy cserfesnyelvű tollcsomótól információkat szerez terveimről. Azt hiszem nem fog ártani egy kis tollseprés, ha ennek itt vége. Bár próbálok terelni, kitérni a nyílt válaszadástól, próbálkozásom mégis felesleges, hiszen a démonnő nem a sötétben tapogatózik és nem éri be félvállról odavetett mondatokkal.
-Hm...van egy olyan sejtésem, hogy felesleges....te már nagyon is jól tudod mire készülök... Persze nyilván nem részleteibe menően. Az a "megbízható forrás" nem adott neki teljes körül tájékoztatást, nem is tudott volna. Rajtam kívül csak Belphegorom tud a részletekről, ő pedig soha nem árulna el. A démonnő tehát tudja, hogy az egyik arktesóval akarok kicsit elszórakozni, mégis velem akarja kimondatni elérve, hogy beismerjem a hallottakat.
-Oh...az már megvan...- legyintek, majd ráérősen kelek fel a földről és söpröm le tenyerem a rá tapadt üvegszilánkokról.
-...ráadásul mióta Isti lelépett, azóta megbolydult kicsit a baromfiudvar is. - Az angyali ellentétek csak kedveznek a zűrzavarnak, amit ki is akarok használni.  
-Igaz....de nem tudom mennyire lett volna jó ötlet, ha Lucifer jobb kezétől informálódnom... - az utolsó aki eszembe jutott volna az infószerzésre az az előttem álló démoni nőszemély. Újra végighúzom kézfejemet az arcomon letörölve véremet, ami az angyalpengés karomnak hála alig akar elállni.
-Szóval...ha már úgyis tudod, hogy az egyik arktollasra vetettem szemet.. - mondom elismerve, hogy valóban ez a cél...-...mondd, mit fogsz tenni? Rohansz apucihoz árulkodni? - kérdezek vissza megállva előtte egy lépésnyire. Ez nem jönne jól, kicsit megnehezítené a dolgom és oda is lenne a meglepi-élmény.
-Egyezzünk meg. Mit kérnél azért, hogy "elfelejtsd" ezt az arkos dolgot és visszatérve azt mondd a Főnöknek, hogy itt minden rendben van? - érdeklődöm kíváncsian. Bár az alkukat kifejezetten kedvelem, de nem akkor, ha azt egy arkdémonnal kell kötnöm.  

zene: nincs || szószám:439 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 21, 2020 8:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: Belial- Igen és szeretem is a mély benyomást, csak máshol meg is emelgetem a szemöldökömet, még ilyenkor is futja ilyenre, de nem tehetek róla, hogy drága alkotóm kéjjel átkozott meg engem, aki amúgy kínozni jobban szeret, mint másoknak örömet okozni, bár tény, a csábításnál jól jön az erőm, mert még kedvesnek sem kell lennem, akkor is vonzódni fog hozzám a szerencsétlen halandó társadalom. Hagyom, hogy maga alá gyűrjön és felnevetek, mert szeretem ha fojtogatnak, igaz nem pont ebben a felállásban.
- Ha szeretnéd, én is megmondhatom válaszolok pimaszul, nem csak ő tud az lenni. A karommal szépen a kezét is megsebzem, csak hogy jelezzem, hogy én nem az a démon vagyok, akivel szórakozhat sokáig, van ettől még több is a tarsolyomban, ám nem kín-vallatni jöttem, de könnyen lehet még az belőle, ha nem működik együtt velem adott időn belül. A gyomromba fúródó térd nem túl kellemes, hiába feszítem be az izmaim ott, szóval inkább akcióba lépve lerántom magamról és ismét talpra állok inkább.
- Ugyan, akkor fogd fel úgy, hogy csak beszélgetünk, minden fejben dől el, igazán beavathatnál pár dologba. Aztán majd én kitalálom, hogy mit is akar, nem olyan nehéz ez. Nem sieti el a felkelést, nem csodálom, biztos marja a húsát a sebesülés, nem szoktuk ezt állandóan érezni, pár pillanat alatt elmúlik és csak egy kis gyönyörként emlékszünk a sebre, ahol mámorító a fájdalom. Nos, ha viszont állandó, azt még mi sem szeretjük. Felül, ami jó, mert abból nem tud csak úgy felugrani és nekem esni. Kicsit olyan érzésem van, hogy nekivetkőzik a további játszadozáshoz, de hagy tegye, nem esek neki, főleg mikor végre beszél is.
- Értem, szóval inkább angyalokat kérdezgetsz róluk, mint olyat, aki eggyel szinte együtt él. Felnevetek és magamra mutatok közben, mert én aztán tudnék mesélni róluk, sőt... Lucifert húga titkon látogatja is, legalábbis az angyalok felé titok, meg a démonok sem tudnak róla, kivéve engem persze, mert mint jó testőre, én általában mindenről tudok, arról is, amit nem akar az orromra kötni, de jól játszom a tudatlant.
- Nincs semmi rossz, csak Lucifer fülébe ne jusson, nem lenne boldog tőle, hogy a testvéreivel szórakozol. Valami figyelemelterelő rosszalkodás a föld felett jó lenne figyelemelterelőnek. Erre hogy nem gondolt a lovas? Ennyire rá lenne izgulva erre, hogy megfeledkezik az igazi munkájáról? Lucifer nem hülye, rá fog jön, még ha nem is tőlem tudja meg, szóval én megfogadnám a tanácsomat és gondolkoznék valami másik mellékes dobáson is, csak a Főnök kedvéért.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 2:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
A démonnő a földre terít és egy angyali fémdarabbal kapargat, ami a jó érzéstől igen távol áll, de azért túlélem. Ennél azért több kell, hogy kellemetlenül kezdjem magam érezni. Aztán a karmát a szemembe lógatja, milliméterekre zöldesbarna íriszemtől és elvetemülten vigyorog közben. Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy szívesen kirántaná a szemgolyómat, ami után ténylegesen is elmondhatnám magamról, hogy szemtelen vagyok.  
-Hm...szóval szeretsz mély benyomást tenni a démonokra... - állapítom meg szemezve a karomvéggel. Na ez a húzás már tesz róla, hogy némileg feszélyezve érezzem magam, bár jeleit nem mutatom, inkább egy gúnyos vigyor mögé rejtem. Aztán fordítok a felálláson és a nőt magam alá gyűröm, bár nem egészen úgy sikerül, ahogy szeretném. A karmos kezét kiszabadítja. Természetesen tudom, számolt azzal, hogy kísérletet teszek majd a szabadulásra és megpróbálom őt magamról lelökni. Elég nyilvánvaló lépés részemről. Nem alatta fekve, fémkarommal az arcomba lógva akarom kivárni, míg lemegy mellettünk a nap.
-És ki mondja meg, hogy hol van az a pont? Talán te? - kérdezek vissza szemtelenül a torkát szorongatva. Persze tudom, hogy nálam egészen máshol húzódnak a határok. Pofátlanul nagy mozgásteret hagyok magamnak, de mit mondhatnék? Szeretem, ha kevés dolog szabályoz.
Fogaim összeszorítom, mikor angyalpengés karmával végigszántja karomat és elszakítva öltönyöm ujját belemar a húsomba is. Közben azért látom, hogy nincs ínyére a helyzet. Most ő fekszik alul, pedig a kis irányításmániás felülre szokott. Miközben újabb, nehezen gyógyuló sebeket ejt rajtam, testsúlyommal ránehezedve térdemet még inkább a gyomrába fúrom. Csak hogy érje őt is egy kis kellemetlenség, nyomom ki belőle a szuszt. Sokáig viszont nem gyötörhetem, mert a következő pillanatban bokáit a nyakam köré fonva tol el magától. A kis manőver eredményeként pedig torkát eleresztve dőlök oldalra vele együtt. Ő gyorsan összeszedi magát a földről és felpattan, én ellenben nem sietek a felkeléssel. Látom, ahogy méreget. Várja a következő lépésemet.
-Hááát... - támaszkodom fel félig ülő pozícióba. - ...talán tetszene az ötlet, de...nem tudom feltűnt-e, nem vagyok valami engedelmes fajta. - nevetve húzom végig tenyerem arcomon letörölve vérem egy részét.
Játszva türelmével kérdésére a választ sem sietem el. Ráérősen támaszkodom bal kezemre, ezúttal rendesen felülve az üvegszilánkokkal teli, alkohollal átitatott szőnyegen. Szabad kezemmel előbb meglazítom a nyakkendőmet, majd kibontva húzom ki a nyakamból.
-Több is, ami azt illeti. Felesleges lenne tagadnom, hogy érdekelnek az arkok. - húzom ki kezeimet zakóm ujjaiból és lököm felére. Ingujjamat feltűrve vetek egy pillantást felkaristolt alkaromra, majd mély sóhajjal nyugtázom, szép kis sebet okozott a démonnő műkörme.
-De ebben szerintem nincs semmi rossz... - teszem hozzá halvány mosollyal, miközben tekintetemet újra az első arkra emelem, aki megint a háta mögött matat valamit.


zene: nincs || szószám:419 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 18, 2020 3:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialEgy kis adok kapok játékba keveredünk, majd egy hosszabb időre én kerekedek felülre. A fájdalom szinte megőrjíti Belialt, biztos rég érezhetett már ennyire ördögi fájdalmat, ami csak karcolja a tűréshatárát, élvezet lesz vele jobban is eljátszadozni, csak várjuk ki a végét. A szeméthez teszem a karmot, egészen közel, csak egy kicsit ficánkol vagy mozdul és a szemébe érezheti az angyalpengéből készül végét. Nagyon fájdalmas tud lenni és általában így keletkeznek a félszemű démonok is.
- Nem szoktak panaszkodni rám. Jegyzem meg vigyorogva, szeretem, mikor elismerik, hogy milyen kis átkozott nőszemély vagyok, főleg mikor feltalálom magam. Makacskodik, pedig még rendes is vagyok vele, ha nem lennék, már a karom végéről venném a számba azt a bal szemgolyót, ami a fogaim közt roppanna szét és a nedvét olyan élvezettel nyelném le, mintha valami ördögi nedű lenne. Szabadon hagytam a karjait, kicsit cirógatom az arcát, de fel sem háborítja a kedvességem, továbbra is ellenkezik inkább.
- Az lehet, de jobban élvezném az itt töltött időt, tudva, hogy szinte majdnem örök nyomot hagytam rajtad. Látom, hogy gondolkozik, szóval hamarosan szabadulni akar és az első, amiért nyúlni fog, az a kezem lesz, amin a veszélyes fegyverem található.
- Valamennyire természetes, de van egy pont, ahonnan már nem az. Amint a karmos kezemért nyúlt, azt elrántom és közben kicsit megvágom az arcát, azt hitte, hogy erre nem fogok számítani, pedig annyira kiszámítható. A hátam mögé teszem a karom, hogy ne férjen hozzá, helyette inkább a nyakam szorítja meg, amire felkacagok és a kezeimmel rámarkolok a kezére, a karmot bele is vájom a kézfejébe, pont két csont közé, ami eléggé fájdalmas és kénytelen lazítani a szorításon. Maga mellé fektet és most ő mászik rám, a lábát a gyomromba nyomva.
- Nem csak te érdeklődsz az angyalok iránt. A karmot végighúzom az egyik karján, jól belevágva a húsába, nem szeretem, amikor más akar nekem ultimátumot adni, szívesebben megyek be ebbe a játékba, ha én vagyok felül. A lábaim felemelve a bokáim a nyaka köré fonva feszítem le magamról az átkozott démont, hogy a térde ne nyomja annyira a gyomrom és ki tudjak fordulni alóla, ezzel őt is magammal rántva oldalra. Nem árt, ha van egy kis távolság köztünk, bár nem fog sokáig tartani.
- Mi lenne, ha úgy tennénk, hogy én irányítok és te engedelmeskedsz? Kérdezek vissza és beletenyerelek a szilánkokba, meg a finom whiskeybe ami a szőnyegre került. Annyira nem zavar, szinte meg sem érzem. Felállok és sunyi vigyorral méregetem Viszályt. Na most mit fog lépni? Van pár tippem, az egyik úgyis be fog válni.
- Szóval, van egy kiszemelt angyalkád, de nem sima szárnyas, nagyobbra fáj a fogad ugye? Teszem fel a kérdést és a hátam mögött matatok valamit ismét közben.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 16, 2020 4:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Durván a falnak vágom, szinte belepréselem, mozdulatomba testsúlyomat is beleviszem. Öröm látni, ahogy eggyé válik a fallal. Kérdésére felelve az arcába hajolok, mire ő váratlanul képen nyal. Meglepődni viszont nincs időm, mert következő megmozdulásával érzékeny pontomon térdel meg - hirtelen jövő fájdalomra felnyögök, és légzésemből két ütem azonnal kimarad, majd ugyanazzal a lendülettel taszít el magától. Azonban sikerül az egyensúlyomat visszanyernem, egy pillanatra, mégsem maradok sokáig talpon. A démonnő vadul rám veti magát és a földre terít. Az esés lendületét valamelyest felfogom, kezeimmel tompítom az érkezést, így nem zúgunk nagyot. A földet érést követően ösztönösen emelkednék fel, de az ark rám telepszik, combjaimat lefogja, megakadályozva abban, hogy újra két lábra állhassak. Míg vízszintesben vagyok "kicsit" megkarmolgat. Mélyen belém vág, egy x-et vés a szívem fölé az ujján lévő fémdarabbal. Összeszorítom a fogaimat és felszisszenek. A szokatlan, de mégis ismerős fájdalomból rögtön tudom, hogy fegyverének hegye nem közönséges fémből készült. Ám ahelyett, hogy átkozódnék vagy rémülten az angyalpenge okozta sebeim felé kapnék, csak hangosan, talán kissé őrültnek tűnően nevetek fel, miközben fekete vérem növekvő foltként terjed fehér ingemen. Épp csak megemelem a fejem, a fémkarmot majdnem a szememben találom. Ez kicsit visszább vesz jókedvemből, de mosolyomat ez sem hervasztja le.
-Oh...milyen eredeti. - jegyzem meg arcomon széles vigyorral, szavaimban némi elismeréssel, hiszen eddig még senki nem akarta kinyomni a szemem szemtelenségem miatt. Legalábbis a puszta gondolatnál tovább eddig senki sem jutott.
-Akkor sem kapnál tőlem könnyebben válaszokat. - felelem, miközben a karom végéről a vércseppjeim a szemembe hullanak, majd végigfolynak az arcomon. Kezeim szabadon, egyelőre tétlenül fekszenek testem mellett, és hol a látóteremben éktelenkedő fémdarabot nézem, hol távolabbra emelve tekintetemet a démonnőt, közben azon tűnődöm, hogyan is kerülhetnék ki igen szorult helyzetemből. Valami azt súgja, hogy bárhogy döntök a szabadulás nekem is fájdalmas lesz.
-Démon vagyok, szerintem természetes, hogy érdeklődök irántuk. - felelem sunyi vigyorral, szavaimat képzeletben még a vállrántás is kíséri. Aztán elunom ezt a fekvő pozíciót. A combom is kezd zsibbadni. Hátrább húzom a fejem, nyerve egy kis teret magamnak, majd hirtelen kapom el a nő angyalpengés csuklóját. Közben elég valószínű, hogy nem úszom meg sérülés nélkül. Ha nem vagyok elég gyors, karma vége arcomon csinos kis sebet ejt, ami fáj, erősen vérzik és veszettül éget, de kibírom. Másik karomat kinyújtva a nyakát kapom el, ujjaimmal erősen szorítom, nehézzé téved számára a lélegzetvételt. Lerántom magamról, magam mellé és amikor hanyatt fekszik, fölé kerekedem. Térdemet gyomrába nyomom és a nyakát továbbra is ujjaim fogságában tartva szorítom lefelé.
-Biztos forrás mi? - kérdezem sunyi mosollyal.
-Mi lenne ha elmondanád mit tudsz, én meg megmondom, úgy van-e? - döntöm oldalra a fejem, miközben pengés kezét saját torkának szorítom. De nem, nem hasítok belé - mélyen, durván, ahogy ő tette....épp csak annyira nyomom bőrének a karom hegyét, hogy kiserkenjen a vér.  

zene: nincs || szószám:451 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 16, 2020 1:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialFelnevetek a kérdésén, elég szomorú lenne, ha csak ennyit mondanék Lucifernek, mikor sokkal több információ tudatában vagyok ennél. Ő sem gondolta komolyan, hogy az angyalok szó nélkül hagyják a dolgot és nem figyelnek fel a tevékenységére. Bizony az én bukott angyalkám információval szolgált és mint jó védelmezője a Főnöknek, hát most itt vagyok. Az eredeti indok csak ránézni a körmére, de én tudom, hogy nagyon mocskos alatta, szóval nem tétlenkedik a lordocska itt a nem túl szerény hajlékában.
- Meg kiegészíteném azzal, amit megtudtam a megbízható forrásomtól.
Vigyorodok el, mert én vele ellentétben még jó alkukat kötök másokkal és kellő hasznot húzok belőle, elvégre azt nem ígértem meg, hogy nem török borsot Lucifer orra alá, ha úgy van, csak azt, hogy megvédem a seggét, ha valaki szét akarná rúgni.
- Az a drága whiskey.
Sóhajtok fel, hát most kihúzta a gyufát egy kicsit jobban, de nem fogom akkor sem rávetni magam, az első ütést mindenki kivédi és én jobb szeretem ezt behúzni. Bal ököllel akar arcélen vágni, de elhajolok és ekkor a kezemért nyúl, hogy közel rántson magához és a másik kezét a torkomra fonja. Én is kicsit kinyújtom, hogy kényelmesen megfoghassa, visszakapja a szívességet mondhatni. Utána a falba vágja a hátam, ami annyira nem tetszik már, de kiélvezem a helyzetet és miközben válaszol képen nyalom, majd a térdemmel egy elég kellemetlen helyen rúgom meg a lába között és lököm el utána magamtól, hogy ráugorhassak és a padlózatba csapjam őt, ott is legyen már némi nyoma a dulakodásnak. A lábammal leszorítom a combjainál, hogy meg se próbálja megemeli a lábát, a kezemmel pedig a szíve helyére belevések egy x jelet, ami minden bizonnyal fáj neki, ám kivételesen nem múlik el a fájdalom, mert továbbra is égeti a húst és vérzik, nem gyógyul be. Ezt az emberek már varrni szokták, nem életveszélyes, de igen csak kellemetlen seb.
- Lehet, tényleg szemtelennek kéne lenned.
A szeme előtt egy milliméterrel állítom meg az ujjamon lévő fegyvert, még a hegyéről bele is cseppen a saját vére. Ha megmozdul, akkor belekapok és igen csak fájni fog, egy szemet nehezen lehet pótolni, főleg most.
- Szóval, érdekelnek az angyalkák ugyebár?
Kérdezem meg és közben a másik kezemmel megcirógatom az arcát. Igazán kár lenne azért a szemért és ugye mivel saját testünk van, ezért nehéz is lenne újat keresni, nem is lennénk abban szerintem ugyanolyan erősek, mint a sajátban. A gyógyítóknak meg híján van a Pokol, de én azért ismerek egy párat, mert nem lenne jó, ha a kínzás közben meghalnának a kis áldozataim.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 15, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Bár tudom, hogy a pokoli ranglétra egy lepkefinggal magasabb fokán áll, mint én és a Jobb kézként, alkalmi helyettesként a Főnci feltétlen bizalmát élvezi, mégsem érzek engedelmességet irányába. Nem ismerem jól az arkdémont, de tudom, milyen rémtörténetek szállingóznak róla a Pokolban. Hallottam már pár mendemondát, ami alapján lehet tartanom kellene tőle. Ám ahelyett, hogy fontolóra venném az együttműködést és megadnám neki, amit akar, inkább arccal a vitrines szekrénybe lököm. Viszonzásként az ingyen repülőleckéért.
-Mit is mondanál neki? Hogy kérdeztél és én nem válaszoltam? - kérdezek vissza oldalra döntött fejjel. Mert valójában ez történt, na meg egy kis falhorpasztás és bútortörés, de ez inkább a magunk szórakoztatására. Nyilván nem ez szerepelne a démonnő beszámolójában. Ha tippelnem kéne, mindenféle aljas rágalmakat és alaptalan dolgot összehordana rólam. Egész gyorsan kikászálódik a törmelékek közül és az arcából kiálló üvegszilánkokat kiszedve indul el felém. Szememmel követem a nő útját, és bár nem látom pontosan mit csinál. Hátrakulcsolt karjai, mozdulatai és tekintete sejtetik, tervez valamit. Ami minden bizonnyal fájni fog nekem. A kanapé mellé érve az italért nyúl, ám nem hagyom, hogy elérje. Mielőtt ujjai az üveget érintenék felrúgom az asztal, így az utolsó üveg whiskey is a földön végzi.
-Hm... - tűnődöm el, miközben a padlón szétfolyó italt figyelem, amit jobb lett volna meginni, mint hagyni, hogy a szőnyeg magába szívja. De az italozós percek elmúltak. Nyilvánvaló, hogy egyikünk sem enged, ez pedig egyértelmű hova fog vezetni. Azt hiszem nehezebb lesz megtartani a kis titkomat, mint gondoltam. Elkerülhetetlen, hogy összecsapjak vele. Ő is készen áll egy kis bunyóra, látom rajta, lehet még várja is, de nem várom meg, hogy jelt adjon, előbb mozdulok rá. Bal öklömmel arcélen vágom, a lendülettől nagy eséllyel egyensúlyát veszti, meginog, de még mozdulatában elkapom mielőtt a földre esne. Jobb kezemmel előbb a karját ragadom meg és húzom közel magamhoz, a másikkal a nyakát és nagy erővel csapom háttal a falnak pont korábbi lenyomatom mellé. Egy csodaszép sordísz van kialakulóban. Amint csinos kis teste a falba simul, a felület megadja magát, és falhoz csapódásomhoz hasonlóan repedezik be és hullik le a vakolat a női test alatt. Egy pillanatra beterít minket a por.
-Talán szemtelen természetemből fakad...- démoni vigyorral a képemen válaszolok kérdésére, amiért csak egy valaki kérhető számon, a teremtőm, Lucifer.  

zene: nincs || szószám:368 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 15, 2020 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialNem tudom, hogy hova képzeli magát a ranglétrán, de jogom van őt irányítani és oda küldeni, ahová szeretném, hogy menjen és okozzon egy kis galibát, hogy a Főnök boldog legyen. Persze neki ez úgy fest, hogy csak felelne meg, ha maga Lucifer keresné fel, hát neki erre nincs ideje és ha nem aggasztaná valami, nem is küldött volna engem ide, hogy kiderítsem, mi folyik itt. Kicsit rendet kell tenni néha a démonok háza táján is vagy jelen esetben rendetlenséget. A falban gyönyörködöm, hogy milyen szép Belial lenyomatot hagytam benne, amikor ő még mindig a határokat feszegeti, amin már túl is lőtt, de nem estem még neki úgy igazán mégsem. Elég gyorsan rajzolom fel az idéző rúnát, nagy benne a rutinom és mihamarabb le is akarom tudni, bár sejtem, hogy ez nem fog megvalósulni és igazam is lesz, amint a lába a kezemen landol és a talpa alatt kicsit meg is ropogtatja azt. A hajamnál fogva ránt hátra, amire természetesen kéjesen nevetek fel, mert más játszadozás közben szoktam ilyesmit tenni velem. Élvezem a helyzetet és gonosz mosolyba húzódik a szám, szeretem, amikor igazam van és jók a megérzéseim, ez azt jelenti, hogy kezdem kiismerni a démon mindenségit.
- Ugyan, nem is ismersz! Lucifer jelenléte elrontaná a bulidat?! Jaj, mindjárt megsajnálom! Gúnyosan hervasztom le a mosolyom, brühühü, még, hogy ő meg tud állítani abban, hogy elrontsak mindent? Ha ezt szeretné, akkor meg kell ölnie, ami nem egyszerű vállalkozás, ha elégedetlenül távozok akkor is felnyomom Lucifernél és maga az Ördög fogja magához idézni hű lovasát, hogy mondja el, mi a fészkes fene van.
A válaszom azonban várat magára a következő kijelentése után, mert az üveges szekrénybe veri taszít, ami kicsit megvágja a bőröm, de igazából nem érdekel a dolog, az zavar, hogy azt képzeli, hogy legyűrhet engem. Az arcomba álló üvegdarabot kiszedve fordulok meg és hajítom el oldalra. A nyakam oldalra döntve megroppantom és a vállaim is bemozgatom.
- Azt szeretnéd, hogy távozzak és elmondjam Lucifernek, ami itt történt? Indulok is a távolságot tartva tőle a fotel felé a holmimért, de közben a hátam mögött a zsebemben matatok a kezemmel, amit ő nem láthat. Az egyik ujjamra egy különleges gyűrűt húzok fel, ami az egész ujjam lefedi és a vége hegyes karomba végződik. Különleges anyagból készült, angyalpengéből, de erről neki nem kell tudnia, majd megérzi, amikor sebet ejtek rajta. Megölni nem szeretném, de kínozni annál inkább, ezekhez a sebekhez amit ezzel okozok rendes gyógyító kell, nem gyógyul be magától.
- Nem tudom, hogy miért ellenkezel, úgyis vallani fogsz. Fordulok felé mosolyogva és az üveg italért nyúlok, hogy igyak belőle, ó, bárcsak lenne az a mennyiség, amitől taccsra vágom magam, na de visszatérve, van egy apróbb Viszály gondom. Ha nem mozdulna felém támadólag, akkor magam intek neki, hogy jöjjön csak, játsszuk ezt le itt és most, de ha én nyerek, akkor bizony kénytelen lesz beszélni. Ha van egy kis esze, akkor nem áll ki velem közelharcba, bár a hallottak alapján alig ismer, szóval nem csodálkoznék, ha mégis jönne és bepróbálkozna.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Nagyon nincs ínyemre ez az elszámoltatás. Főleg nem tőle, akinek - első ark ide vagy oda, de nem tartozok számadással. Marad és a legjobb szobát akarja. Hát persze, mi mást?
-Miért hiszed, hogy szükségem van a te közreműködésedre? - kérdezek vissza karomat söpörgetve.
-Ennyire bejön neked az önkéntes tanító néni szerep? Tudod...én csak a legjobbtól vagyok hajlandó tanulni...és valljuk be.....te nem vagy az. - szúrom oda közönyösen, talán még a vállaimat is megrántom közben. Legalábbis ebben a témában egészen biztosan nem. Bár értékelem valahol, hogy időt és energiát szánna rám.
Semmibe nézve őt, igen nagy szemtelenséggel közlöm vele azt is, hogy ha Főnök válaszokat akar, akkor méltóztasson maga jönni el értük. Ezen felbuzdulva kitalálja, hogy majd pár rúna segítésével ideröpíti Lucifert. Nem tudom mennyire lenne a Főnök ínyére egy ilyen akció, főleg ha a hívás egy kellemes pillanatát szakítja félbe...Nem értem mire fel ez a türelmetlenség.
De belemegyek a démonnő játékba. Hagyom, hogy egy széndarabbal játszadozva jeleket karcoljon a padlózatra. Én meg ott állok és figyelem, mint akit egy kicsit sem zavar ténykedése. Egy ideig. Hiszen nem hagyhatom, hogy befejezze és idehívja a Főncit, még nem. Túl korai lenne. Hirtelen megemelem a lábam és durván rátaposok kézfejére, még egy kis testsúlyt is helyezek mozdulatomba, csak hogy fájjon is. Fülemnek kellemes hangok, cipőm talpa alatt megropognak kézfeje csontjai. Nem, nem töröm el a kezét, épp csak kicsit megnyomorgatom, közben egyik kezemmel megragadom hosszú barna loboncát, fejét pedig irányomba emelem, de lábamat mindvégig kézfején tartom, és addig húzom a nőt magam felé, míg karja engedi. Vagy egy kicsit még tovább. 
-Csak nem képzeled, hogy hagyom, hogy egy kotnyeles, túlbuzgó arkocska elrontson nekem mindent...-   hajolok fölé és mondom monoton hangon, kicsit kimérten, de szám sarkában gúnyos vigyorral. Eleresztem cipőm szorítása alól és felhúzom magamhoz. Néhány hosszabb pillanatot szánok, hogy közelebbről szemügyre vegyem a nő finom vonásait, ha már arcáról lekerült a fehér maszk. Milyen csinos pofika. 
-Majd elmondok mindent Lucifernek, ha eljön az ideje....nem előbb. Ne állj az utamba... - teszem hozzá, majd arccal az egyik üveges szekrénybe taszítom. Hangos csöpömpölés jelzi érkezését a bútorzatba.

zene: nincs || szószám:339 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 1:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: Belial- A legjobbat kérem! Jelentem ki, mert nem fogok megelégedni egy középosztálybeli szobával ebben a kastélyban az is biztos, hamarabb túrom ki őt a saját szobájából, mint olyan helyen aludjak, ami nem nyeri el a tetszésemet. Csak mert megtehetem.
- Ó, hát ha úgy szeretnél tanulni, mint a tollasok, akkor majd ledoblak a kastélyod tetejéről és megnézzük mennyire sikerül csapkodnod, hogy ne ess nagyot. Válaszolok neki gúnyosan, mert hát ha angyal mód szeretné, én esküszöm felcibálom és kilököm a lávába, abból nem egy pillanat alatt fog felépülni az is biztos és persze nem telne sokba megölni sem, mondhatni gyerekjáték lenne sok más démonnak is. Minő szép gondolatok, miközben ő csak igazgatja magát. Mérgesen fújtat, mint egy bika, biztos kezdem már egy kicsit idegesíteni, de ez már csak ilyen, démonok vagyunk és nem kell feltétlen jóba lennünk. Meghagyom neki, hogy ellenségem vagy szövetségesem akar-e lenni, de előbb nem árt adni neki egy kis ízelítőt, hogy milyen is vagyok, mert azt hiszi, hogy én csak egy postás vagyok. Egy pillanatra megjátssza magát, hogy majd elmond mindent, de persze miért is tenné meg nekem? Azt mondja, majd Lucifernek és azt hiszi, hogy most ezzel hogy kiszúr velem. Na azt már nem, csak szélesedik a vigyorom, ahogy beszél és közelebb hajol a képembe. A szemébe nézek és az öntelt képébe kacagok.
- Rendben, akkor ez esetben megidézem Lucifert, ahogy kérte. Hátrébb lépek és el is kezdem rajzolni az idéző rúnát a padlózatra egy széndarabbal. Nem vagyok szívbajos, elvégre számítottam erre, hogy ezzel jön, de ő jár rosszul csak, mert Lucifer annyira nem szereti, ha az angyalokat piszkáljuk, az emberek helyett. Az ő lelkük nem kárhozhat el ide, ellenben Isten kis teremtményeivel a földön.
- Nem mondhatod, hogy nem vagyok szintén együttműködő. Nézek fel rá, hogy én nem csak blöffölök, de hogy Lucifernek ő jobban nem fog örülni az biztos. Engem hozzá alku köt, szóval nem féltem a rangomat és a hírnevem sem. Rajtam nem fog ki egy ilyen lordocska. Remélem ezzel már végképp kihúzom nála majd a gyufát, velem jobban járt volna, de hát ha gyors megoldást akarunk, akkor csak ez maradt, majd a Főnök elintézi. A vigyorom nem is lehetne örömtelibb és kárörvendőbb sem, mert én sokkal jobban tudom mi jön. Vagy idehívom a Főnököt vagy megakadályozza, hogy idehívjam és talán felajánlja, hogy pár dolgot megoszthat velem.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
204
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 11:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Kissé váratlanul ér, hogy az első ark napokra tervezi befészkelni magát hozzám. Okát nem értem, de legyen...
-Hát jó, majd intézek a számodra egy vendégszobát. - nyugszom bele meglehetősen gyorsan maradása tényébe. Próbálok terelni, tagadni, hiszen nem lenne szerencsés, ha a kis meglepimnek idő előtt híre menne, főleg nem apuci fülébe. Az, hogy elmondjam és esetleg a nő magában tartsa, fel sem merül. Nem bíznék meg benne. A démonnő viszont nem tágít, válaszokat akar méghozzá azonnal. De a válaszok csak nem jönnek, ezért azzal nyomatékosítja akaratát, hogy fotelem támlájához szorít és ujjai szorításába vesz. Mintha ettől közlékenyebb lennék.
Kedvesen felajánlja, hogy megtanít repülni, de én inkább a tollasoktól lesném el a trükköt. Ez viszont nem tartja vissza attól, hogy tartson egy kis magánbemutatót. Megragad a ruhámnál fogva és olyan nagy erővel hajít a falhoz, hogy időm sincs tompítani a becsapódást. Be is reped és horpad alattam, majd a vakolattal együtt a földre zuhanok, a térdeimre érkezem. A felszálló portól köhögni kezdek.
-Hát...szebb is lehetett volna... de egy démonoktatótól CSAK ennyi telik. - szúrom oda feltápászkodva a földről. - Bezzeg ha egy angyal adta volna meg a kezdő lökést... - hagyom félbe a gondolatom. Kicsit megigazgatom magamon a porlepte ruhát. Lesöpröm a vállamról port, a ruhám gyűrődéséből a falmaradványokat, fejemet jobbra-balra döntve megropogtatom a nyakamat, majd a vállaimat is. Csak ezután fordítom figyelmem újra a démonnő felé.
-Megbízható forrás...na persze. - fújtatok mérgesen, miközben ő gúnyosan felnevet. Átkozott nőszemély, azt hiszi bejelentés nélkül csak idejöhet és ultimátumot adhat. Elfog a harag.
-Ccchhh... - arcom vonásai nemtetszésemről árulkodnak, kezemet pedig ökölbe szorítom. Mégsem teszek semmi meggondolatlant, pedig lehet, pontosan ezt várná tőlem. Egy pillanatra lehunyom a szemem, veszek egy mély levegőt és nyugalmat erőltetek magamra. A levegőt kifújva, hirtelen vigyorodom el, mint akiben valami ördögi gondolat ébredt.
-Hát jó. - szólalok meg kisvártatva, majd kuncogva vonom meg a vállaimat. Úgy látszik, mint aki kész megadni magát az arkdémoni akaratnak.
-Ha Lucifer kíváncsi rá, mit tervezek...legyen....jöjjön el személyesen és választ kap minden kérdésére. - lépek oda hozzá és állok meg közvetlenül előtte, miközben van pofám őt postagalambnak nézni.
-De neked...nem mondok semmit. - hajolok az arcába öntelt vigyorral, miközben tudom, hogy számára ez nem egy elfogadható opció. Mindketten tudjuk, ha válaszok nélkül tér vissza a Főncihez, lényegében olyan, mintha nem teljesítette volna a rá szabott feladatot. Ez elég rossz fényt vetne rá, kifogástalan hírnevére, nem mellesleg, bizonyosan a Főnci is igen-igen csalódott lenne emiatt. És akkor nem biztos, hogy csak nekem lenne félni való a pozíciómat illetően.
-Nem mondhatod, hogy nem vagyok együttműködő. - feszegetem tovább a határt.

zene: nincs || szószám:415 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 8:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: BelialCsak elmosolyodom amikor nyel egy nagyot és visszakérdez. Kis naiv azt hitte Lucifer megelégszik ennyi válasszal és azzal, amit én már kiderítettem róla. Nos, ha nem mondja el a tervét, akkor kitalálok én valamit, de abból jó nem fog kisülni és biztos lehet benne, hogy nem lesz sokáig az északi légió lordocskája.
- Igen, napokra! Erősítem meg, az, hogy mennyi napra csak rajta és az együttműködésén múlik, nekem aztán mindegy, ahol van pia én ott elvagyok és itt nincsenek ennek szűkében, szóval miért is ne maradnék? A démonok annyira szeretik, ha kényeztetem őket, hogy ő is örömmel fészkeli bele a torkát a markomba, hogy kényelmesen nyomhassam bele a fotelja háttámlájába azt. 
- Hogy nem unjátok meg ezt szajkózni? Még mindig én vagyok a legjobb vallató a pokolban és nem szoktam kudarcot vallani, mindenki azt hiszi, hogy annyira megtörhetetlen és mégis van az a bizonyos pont, ahol mégis beavatnak a kicsiny titkukba.
- Annyira nem vagy te jóban a szárnyasokkal. Nevetek fel és még tovább hallgatom a  süketelését, hogy nem tud semmiről és persze nem is ért semmit, na meg mégis mit képzelek róla. Hagyom, hogy a kezem lefejtse a torkáról és a mellkasához le is viszem, kicsit megigazítom a ruháját, hogy egy redő se legyen rajta.
- Igazad van, nem kéne elhinnem, de megbízható a forrásom. Megragadom a felsőjénél fogva és a fejem felett áthajítom a szemközti falhoz, kicsit több erőt és belevíve, hogy a falon nyoma maradjon a dolognak, hogy valaki beleszállt és még szárnyak sem kellettek hozzá. Kicsit a körmeimmel bele is martam a mellkasába is, ahogy elkaptam, de ennyi élvezet kijárhat neki.
- Milyen szép repülés volt, nem is rossz egy kezdőtől. Nevetem el magam és az üveg italért nyúlok, amiből meg akart kínálni még távozásom örömére. Húzóra iszok belőle, majd leteszem, egy kis idő még a legjobbaknak is kell, hogy magukhoz térjenek egy ilyen kis reptetésből. A köpenyem ledobom a fotelba és a maszkot is mellé dobom, majd odasétálok Belialhoz.
- Mit szólsz, ha azt mondom Lucifernek, hogy ellene szervezkedsz? Imádnám ahogy elveszted az erődet és lehet az új Viszályt még bírnám is. Jegyzem meg gúnyosan, miközben várom, hogy na erre mit fog lépni. Mindenki olyan biztos, hogy a megszerzett rangját megtarthatja, de mi van, ha elveszik és megalázzák, sőt minden démon őt akarja majd megölni, hogy megszerezze a rangját? Csak kapásból tudok párat, akik szívesen vállalnák el és biztosan állíthatom, hogy nem unatkozna senki a kis ténykedésük mellett, úgy mit most Belial mellett. Én tudom, hogy készül valamire, csak azt nem, hogy pontosan mire.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6