Pokol, Északi Régió, Lordi Palota

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 4:03 pm
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Durván a falnak vágom, szinte belepréselem, mozdulatomba testsúlyomat is beleviszem. Öröm látni, ahogy eggyé válik a fallal. Kérdésére felelve az arcába hajolok, mire ő váratlanul képen nyal. Meglepődni viszont nincs időm, mert következő megmozdulásával érzékeny pontomon térdel meg - hirtelen jövő fájdalomra felnyögök, és légzésemből két ütem azonnal kimarad, majd ugyanazzal a lendülettel taszít el magától. Azonban sikerül az egyensúlyomat visszanyernem, egy pillanatra, mégsem maradok sokáig talpon. A démonnő vadul rám veti magát és a földre terít. Az esés lendületét valamelyest felfogom, kezeimmel tompítom az érkezést, így nem zúgunk nagyot. A földet érést követően ösztönösen emelkednék fel, de az ark rám telepszik, combjaimat lefogja, megakadályozva abban, hogy újra két lábra állhassak. Míg vízszintesben vagyok "kicsit" megkarmolgat. Mélyen belém vág, egy x-et vés a szívem fölé az ujján lévő fémdarabbal. Összeszorítom a fogaimat és felszisszenek. A szokatlan, de mégis ismerős fájdalomból rögtön tudom, hogy fegyverének hegye nem közönséges fémből készült. Ám ahelyett, hogy átkozódnék vagy rémülten az angyalpenge okozta sebeim felé kapnék, csak hangosan, talán kissé őrültnek tűnően nevetek fel, miközben fekete vérem növekvő foltként terjed fehér ingemen. Épp csak megemelem a fejem, a fémkarmot majdnem a szememben találom. Ez kicsit visszább vesz jókedvemből, de mosolyomat ez sem hervasztja le.
-Oh...milyen eredeti. - jegyzem meg arcomon széles vigyorral, szavaimban némi elismeréssel, hiszen eddig még senki nem akarta kinyomni a szemem szemtelenségem miatt. Legalábbis a puszta gondolatnál tovább eddig senki sem jutott.
-Akkor sem kapnál tőlem könnyebben válaszokat. - felelem, miközben a karom végéről a vércseppjeim a szemembe hullanak, majd végigfolynak az arcomon. Kezeim szabadon, egyelőre tétlenül fekszenek testem mellett, és hol a látóteremben éktelenkedő fémdarabot nézem, hol távolabbra emelve tekintetemet a démonnőt, közben azon tűnődöm, hogyan is kerülhetnék ki igen szorult helyzetemből. Valami azt súgja, hogy bárhogy döntök a szabadulás nekem is fájdalmas lesz.
-Démon vagyok, szerintem természetes, hogy érdeklődök irántuk. - felelem sunyi vigyorral, szavaimat képzeletben még a vállrántás is kíséri. Aztán elunom ezt a fekvő pozíciót. A combom is kezd zsibbadni. Hátrább húzom a fejem, nyerve egy kis teret magamnak, majd hirtelen kapom el a nő angyalpengés csuklóját. Közben elég valószínű, hogy nem úszom meg sérülés nélkül. Ha nem vagyok elég gyors, karma vége arcomon csinos kis sebet ejt, ami fáj, erősen vérzik és veszettül éget, de kibírom. Másik karomat kinyújtva a nyakát kapom el, ujjaimmal erősen szorítom, nehézzé téved számára a lélegzetvételt. Lerántom magamról, magam mellé és amikor hanyatt fekszik, fölé kerekedem. Térdemet gyomrába nyomom és a nyakát továbbra is ujjaim fogságában tartva szorítom lefelé.
-Biztos forrás mi? - kérdezem sunyi mosollyal.
-Mi lenne ha elmondanád mit tudsz, én meg megmondom, úgy van-e? - döntöm oldalra a fejem, miközben pengés kezét saját torkának szorítom. De nem, nem hasítok belé - mélyen, durván, ahogy ő tette....épp csak annyira nyomom bőrének a karom hegyét, hogy kiserkenjen a vér.  

zene: nincs || szószám:451 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 1:20 pm
Következő oldalTo: BelialFelnevetek a kérdésén, elég szomorú lenne, ha csak ennyit mondanék Lucifernek, mikor sokkal több információ tudatában vagyok ennél. Ő sem gondolta komolyan, hogy az angyalok szó nélkül hagyják a dolgot és nem figyelnek fel a tevékenységére. Bizony az én bukott angyalkám információval szolgált és mint jó védelmezője a Főnöknek, hát most itt vagyok. Az eredeti indok csak ránézni a körmére, de én tudom, hogy nagyon mocskos alatta, szóval nem tétlenkedik a lordocska itt a nem túl szerény hajlékában.
- Meg kiegészíteném azzal, amit megtudtam a megbízható forrásomtól.
Vigyorodok el, mert én vele ellentétben még jó alkukat kötök másokkal és kellő hasznot húzok belőle, elvégre azt nem ígértem meg, hogy nem török borsot Lucifer orra alá, ha úgy van, csak azt, hogy megvédem a seggét, ha valaki szét akarná rúgni.
- Az a drága whiskey.
Sóhajtok fel, hát most kihúzta a gyufát egy kicsit jobban, de nem fogom akkor sem rávetni magam, az első ütést mindenki kivédi és én jobb szeretem ezt behúzni. Bal ököllel akar arcélen vágni, de elhajolok és ekkor a kezemért nyúl, hogy közel rántson magához és a másik kezét a torkomra fonja. Én is kicsit kinyújtom, hogy kényelmesen megfoghassa, visszakapja a szívességet mondhatni. Utána a falba vágja a hátam, ami annyira nem tetszik már, de kiélvezem a helyzetet és miközben válaszol képen nyalom, majd a térdemmel egy elég kellemetlen helyen rúgom meg a lába között és lököm el utána magamtól, hogy ráugorhassak és a padlózatba csapjam őt, ott is legyen már némi nyoma a dulakodásnak. A lábammal leszorítom a combjainál, hogy meg se próbálja megemeli a lábát, a kezemmel pedig a szíve helyére belevések egy x jelet, ami minden bizonnyal fáj neki, ám kivételesen nem múlik el a fájdalom, mert továbbra is égeti a húst és vérzik, nem gyógyul be. Ezt az emberek már varrni szokták, nem életveszélyes, de igen csak kellemetlen seb.
- Lehet, tényleg szemtelennek kéne lenned.
A szeme előtt egy milliméterrel állítom meg az ujjamon lévő fegyvert, még a hegyéről bele is cseppen a saját vére. Ha megmozdul, akkor belekapok és igen csak fájni fog, egy szemet nehezen lehet pótolni, főleg most.
- Szóval, érdekelnek az angyalkák ugyebár?
Kérdezem meg és közben a másik kezemmel megcirógatom az arcát. Igazán kár lenne azért a szemért és ugye mivel saját testünk van, ezért nehéz is lenne újat keresni, nem is lennénk abban szerintem ugyanolyan erősek, mint a sajátban. A gyógyítóknak meg híján van a Pokol, de én azért ismerek egy párat, mert nem lenne jó, ha a kínzás közben meghalnának a kis áldozataim.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 7:46 pm
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Bár tudom, hogy a pokoli ranglétra egy lepkefinggal magasabb fokán áll, mint én és a Jobb kézként, alkalmi helyettesként a Főnci feltétlen bizalmát élvezi, mégsem érzek engedelmességet irányába. Nem ismerem jól az arkdémont, de tudom, milyen rémtörténetek szállingóznak róla a Pokolban. Hallottam már pár mendemondát, ami alapján lehet tartanom kellene tőle. Ám ahelyett, hogy fontolóra venném az együttműködést és megadnám neki, amit akar, inkább arccal a vitrines szekrénybe lököm. Viszonzásként az ingyen repülőleckéért.
-Mit is mondanál neki? Hogy kérdeztél és én nem válaszoltam? - kérdezek vissza oldalra döntött fejjel. Mert valójában ez történt, na meg egy kis falhorpasztás és bútortörés, de ez inkább a magunk szórakoztatására. Nyilván nem ez szerepelne a démonnő beszámolójában. Ha tippelnem kéne, mindenféle aljas rágalmakat és alaptalan dolgot összehordana rólam. Egész gyorsan kikászálódik a törmelékek közül és az arcából kiálló üvegszilánkokat kiszedve indul el felém. Szememmel követem a nő útját, és bár nem látom pontosan mit csinál. Hátrakulcsolt karjai, mozdulatai és tekintete sejtetik, tervez valamit. Ami minden bizonnyal fájni fog nekem. A kanapé mellé érve az italért nyúl, ám nem hagyom, hogy elérje. Mielőtt ujjai az üveget érintenék felrúgom az asztal, így az utolsó üveg whiskey is a földön végzi.
-Hm... - tűnődöm el, miközben a padlón szétfolyó italt figyelem, amit jobb lett volna meginni, mint hagyni, hogy a szőnyeg magába szívja. De az italozós percek elmúltak. Nyilvánvaló, hogy egyikünk sem enged, ez pedig egyértelmű hova fog vezetni. Azt hiszem nehezebb lesz megtartani a kis titkomat, mint gondoltam. Elkerülhetetlen, hogy összecsapjak vele. Ő is készen áll egy kis bunyóra, látom rajta, lehet még várja is, de nem várom meg, hogy jelt adjon, előbb mozdulok rá. Bal öklömmel arcélen vágom, a lendülettől nagy eséllyel egyensúlyát veszti, meginog, de még mozdulatában elkapom mielőtt a földre esne. Jobb kezemmel előbb a karját ragadom meg és húzom közel magamhoz, a másikkal a nyakát és nagy erővel csapom háttal a falnak pont korábbi lenyomatom mellé. Egy csodaszép sordísz van kialakulóban. Amint csinos kis teste a falba simul, a felület megadja magát, és falhoz csapódásomhoz hasonlóan repedezik be és hullik le a vakolat a női test alatt. Egy pillanatra beterít minket a por.
-Talán szemtelen természetemből fakad...- démoni vigyorral a képemen válaszolok kérdésére, amiért csak egy valaki kérhető számon, a teremtőm, Lucifer.  

zene: nincs || szószám:368 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 5:23 pm
Következő oldalTo: BelialNem tudom, hogy hova képzeli magát a ranglétrán, de jogom van őt irányítani és oda küldeni, ahová szeretném, hogy menjen és okozzon egy kis galibát, hogy a Főnök boldog legyen. Persze neki ez úgy fest, hogy csak felelne meg, ha maga Lucifer keresné fel, hát neki erre nincs ideje és ha nem aggasztaná valami, nem is küldött volna engem ide, hogy kiderítsem, mi folyik itt. Kicsit rendet kell tenni néha a démonok háza táján is vagy jelen esetben rendetlenséget. A falban gyönyörködöm, hogy milyen szép Belial lenyomatot hagytam benne, amikor ő még mindig a határokat feszegeti, amin már túl is lőtt, de nem estem még neki úgy igazán mégsem. Elég gyorsan rajzolom fel az idéző rúnát, nagy benne a rutinom és mihamarabb le is akarom tudni, bár sejtem, hogy ez nem fog megvalósulni és igazam is lesz, amint a lába a kezemen landol és a talpa alatt kicsit meg is ropogtatja azt. A hajamnál fogva ránt hátra, amire természetesen kéjesen nevetek fel, mert más játszadozás közben szoktam ilyesmit tenni velem. Élvezem a helyzetet és gonosz mosolyba húzódik a szám, szeretem, amikor igazam van és jók a megérzéseim, ez azt jelenti, hogy kezdem kiismerni a démon mindenségit.
- Ugyan, nem is ismersz! Lucifer jelenléte elrontaná a bulidat?! Jaj, mindjárt megsajnálom! Gúnyosan hervasztom le a mosolyom, brühühü, még, hogy ő meg tud állítani abban, hogy elrontsak mindent? Ha ezt szeretné, akkor meg kell ölnie, ami nem egyszerű vállalkozás, ha elégedetlenül távozok akkor is felnyomom Lucifernél és maga az Ördög fogja magához idézni hű lovasát, hogy mondja el, mi a fészkes fene van.
A válaszom azonban várat magára a következő kijelentése után, mert az üveges szekrénybe veri taszít, ami kicsit megvágja a bőröm, de igazából nem érdekel a dolog, az zavar, hogy azt képzeli, hogy legyűrhet engem. Az arcomba álló üvegdarabot kiszedve fordulok meg és hajítom el oldalra. A nyakam oldalra döntve megroppantom és a vállaim is bemozgatom.
- Azt szeretnéd, hogy távozzak és elmondjam Lucifernek, ami itt történt? Indulok is a távolságot tartva tőle a fotel felé a holmimért, de közben a hátam mögött a zsebemben matatok a kezemmel, amit ő nem láthat. Az egyik ujjamra egy különleges gyűrűt húzok fel, ami az egész ujjam lefedi és a vége hegyes karomba végződik. Különleges anyagból készült, angyalpengéből, de erről neki nem kell tudnia, majd megérzi, amikor sebet ejtek rajta. Megölni nem szeretném, de kínozni annál inkább, ezekhez a sebekhez amit ezzel okozok rendes gyógyító kell, nem gyógyul be magától.
- Nem tudom, hogy miért ellenkezel, úgyis vallani fogsz. Fordulok felé mosolyogva és az üveg italért nyúlok, hogy igyak belőle, ó, bárcsak lenne az a mennyiség, amitől taccsra vágom magam, na de visszatérve, van egy apróbb Viszály gondom. Ha nem mozdulna felém támadólag, akkor magam intek neki, hogy jöjjön csak, játsszuk ezt le itt és most, de ha én nyerek, akkor bizony kénytelen lesz beszélni. Ha van egy kis esze, akkor nem áll ki velem közelharcba, bár a hallottak alapján alig ismer, szóval nem csodálkoznék, ha mégis jönne és bepróbálkozna.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:56 am
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Nagyon nincs ínyemre ez az elszámoltatás. Főleg nem tőle, akinek - első ark ide vagy oda, de nem tartozok számadással. Marad és a legjobb szobát akarja. Hát persze, mi mást?
-Miért hiszed, hogy szükségem van a te közreműködésedre? - kérdezek vissza karomat söpörgetve.
-Ennyire bejön neked az önkéntes tanító néni szerep? Tudod...én csak a legjobbtól vagyok hajlandó tanulni...és valljuk be.....te nem vagy az. - szúrom oda közönyösen, talán még a vállaimat is megrántom közben. Legalábbis ebben a témában egészen biztosan nem. Bár értékelem valahol, hogy időt és energiát szánna rám.
Semmibe nézve őt, igen nagy szemtelenséggel közlöm vele azt is, hogy ha Főnök válaszokat akar, akkor méltóztasson maga jönni el értük. Ezen felbuzdulva kitalálja, hogy majd pár rúna segítésével ideröpíti Lucifert. Nem tudom mennyire lenne a Főnök ínyére egy ilyen akció, főleg ha a hívás egy kellemes pillanatát szakítja félbe...Nem értem mire fel ez a türelmetlenség.
De belemegyek a démonnő játékba. Hagyom, hogy egy széndarabbal játszadozva jeleket karcoljon a padlózatra. Én meg ott állok és figyelem, mint akit egy kicsit sem zavar ténykedése. Egy ideig. Hiszen nem hagyhatom, hogy befejezze és idehívja a Főncit, még nem. Túl korai lenne. Hirtelen megemelem a lábam és durván rátaposok kézfejére, még egy kis testsúlyt is helyezek mozdulatomba, csak hogy fájjon is. Fülemnek kellemes hangok, cipőm talpa alatt megropognak kézfeje csontjai. Nem, nem töröm el a kezét, épp csak kicsit megnyomorgatom, közben egyik kezemmel megragadom hosszú barna loboncát, fejét pedig irányomba emelem, de lábamat mindvégig kézfején tartom, és addig húzom a nőt magam felé, míg karja engedi. Vagy egy kicsit még tovább. 
-Csak nem képzeled, hogy hagyom, hogy egy kotnyeles, túlbuzgó arkocska elrontson nekem mindent...-   hajolok fölé és mondom monoton hangon, kicsit kimérten, de szám sarkában gúnyos vigyorral. Eleresztem cipőm szorítása alól és felhúzom magamhoz. Néhány hosszabb pillanatot szánok, hogy közelebbről szemügyre vegyem a nő finom vonásait, ha már arcáról lekerült a fehér maszk. Milyen csinos pofika. 
-Majd elmondok mindent Lucifernek, ha eljön az ideje....nem előbb. Ne állj az utamba... - teszem hozzá, majd arccal az egyik üveges szekrénybe taszítom. Hangos csöpömpölés jelzi érkezését a bútorzatba.

zene: nincs || szószám:339 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 1:36 am
Következő oldalTo: Belial- A legjobbat kérem! Jelentem ki, mert nem fogok megelégedni egy középosztálybeli szobával ebben a kastélyban az is biztos, hamarabb túrom ki őt a saját szobájából, mint olyan helyen aludjak, ami nem nyeri el a tetszésemet. Csak mert megtehetem.
- Ó, hát ha úgy szeretnél tanulni, mint a tollasok, akkor majd ledoblak a kastélyod tetejéről és megnézzük mennyire sikerül csapkodnod, hogy ne ess nagyot. Válaszolok neki gúnyosan, mert hát ha angyal mód szeretné, én esküszöm felcibálom és kilököm a lávába, abból nem egy pillanat alatt fog felépülni az is biztos és persze nem telne sokba megölni sem, mondhatni gyerekjáték lenne sok más démonnak is. Minő szép gondolatok, miközben ő csak igazgatja magát. Mérgesen fújtat, mint egy bika, biztos kezdem már egy kicsit idegesíteni, de ez már csak ilyen, démonok vagyunk és nem kell feltétlen jóba lennünk. Meghagyom neki, hogy ellenségem vagy szövetségesem akar-e lenni, de előbb nem árt adni neki egy kis ízelítőt, hogy milyen is vagyok, mert azt hiszi, hogy én csak egy postás vagyok. Egy pillanatra megjátssza magát, hogy majd elmond mindent, de persze miért is tenné meg nekem? Azt mondja, majd Lucifernek és azt hiszi, hogy most ezzel hogy kiszúr velem. Na azt már nem, csak szélesedik a vigyorom, ahogy beszél és közelebb hajol a képembe. A szemébe nézek és az öntelt képébe kacagok.
- Rendben, akkor ez esetben megidézem Lucifert, ahogy kérte. Hátrébb lépek és el is kezdem rajzolni az idéző rúnát a padlózatra egy széndarabbal. Nem vagyok szívbajos, elvégre számítottam erre, hogy ezzel jön, de ő jár rosszul csak, mert Lucifer annyira nem szereti, ha az angyalokat piszkáljuk, az emberek helyett. Az ő lelkük nem kárhozhat el ide, ellenben Isten kis teremtményeivel a földön.
- Nem mondhatod, hogy nem vagyok szintén együttműködő. Nézek fel rá, hogy én nem csak blöffölök, de hogy Lucifernek ő jobban nem fog örülni az biztos. Engem hozzá alku köt, szóval nem féltem a rangomat és a hírnevem sem. Rajtam nem fog ki egy ilyen lordocska. Remélem ezzel már végképp kihúzom nála majd a gyufát, velem jobban járt volna, de hát ha gyors megoldást akarunk, akkor csak ez maradt, majd a Főnök elintézi. A vigyorom nem is lehetne örömtelibb és kárörvendőbb sem, mert én sokkal jobban tudom mi jön. Vagy idehívom a Főnököt vagy megakadályozza, hogy idehívjam és talán felajánlja, hogy pár dolgot megoszthat velem.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 11:37 pm
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Kissé váratlanul ér, hogy az első ark napokra tervezi befészkelni magát hozzám. Okát nem értem, de legyen...
-Hát jó, majd intézek a számodra egy vendégszobát. - nyugszom bele meglehetősen gyorsan maradása tényébe. Próbálok terelni, tagadni, hiszen nem lenne szerencsés, ha a kis meglepimnek idő előtt híre menne, főleg nem apuci fülébe. Az, hogy elmondjam és esetleg a nő magában tartsa, fel sem merül. Nem bíznék meg benne. A démonnő viszont nem tágít, válaszokat akar méghozzá azonnal. De a válaszok csak nem jönnek, ezért azzal nyomatékosítja akaratát, hogy fotelem támlájához szorít és ujjai szorításába vesz. Mintha ettől közlékenyebb lennék.
Kedvesen felajánlja, hogy megtanít repülni, de én inkább a tollasoktól lesném el a trükköt. Ez viszont nem tartja vissza attól, hogy tartson egy kis magánbemutatót. Megragad a ruhámnál fogva és olyan nagy erővel hajít a falhoz, hogy időm sincs tompítani a becsapódást. Be is reped és horpad alattam, majd a vakolattal együtt a földre zuhanok, a térdeimre érkezem. A felszálló portól köhögni kezdek.
-Hát...szebb is lehetett volna... de egy démonoktatótól CSAK ennyi telik. - szúrom oda feltápászkodva a földről. - Bezzeg ha egy angyal adta volna meg a kezdő lökést... - hagyom félbe a gondolatom. Kicsit megigazgatom magamon a porlepte ruhát. Lesöpröm a vállamról port, a ruhám gyűrődéséből a falmaradványokat, fejemet jobbra-balra döntve megropogtatom a nyakamat, majd a vállaimat is. Csak ezután fordítom figyelmem újra a démonnő felé.
-Megbízható forrás...na persze. - fújtatok mérgesen, miközben ő gúnyosan felnevet. Átkozott nőszemély, azt hiszi bejelentés nélkül csak idejöhet és ultimátumot adhat. Elfog a harag.
-Ccchhh... - arcom vonásai nemtetszésemről árulkodnak, kezemet pedig ökölbe szorítom. Mégsem teszek semmi meggondolatlant, pedig lehet, pontosan ezt várná tőlem. Egy pillanatra lehunyom a szemem, veszek egy mély levegőt és nyugalmat erőltetek magamra. A levegőt kifújva, hirtelen vigyorodom el, mint akiben valami ördögi gondolat ébredt.
-Hát jó. - szólalok meg kisvártatva, majd kuncogva vonom meg a vállaimat. Úgy látszik, mint aki kész megadni magát az arkdémoni akaratnak.
-Ha Lucifer kíváncsi rá, mit tervezek...legyen....jöjjön el személyesen és választ kap minden kérdésére. - lépek oda hozzá és állok meg közvetlenül előtte, miközben van pofám őt postagalambnak nézni.
-De neked...nem mondok semmit. - hajolok az arcába öntelt vigyorral, miközben tudom, hogy számára ez nem egy elfogadható opció. Mindketten tudjuk, ha válaszok nélkül tér vissza a Főncihez, lényegében olyan, mintha nem teljesítette volna a rá szabott feladatot. Ez elég rossz fényt vetne rá, kifogástalan hírnevére, nem mellesleg, bizonyosan a Főnci is igen-igen csalódott lenne emiatt. És akkor nem biztos, hogy csak nekem lenne félni való a pozíciómat illetően.
-Nem mondhatod, hogy nem vagyok együttműködő. - feszegetem tovább a határt.

zene: nincs || szószám:415 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 8:48 pm
Következő oldalTo: BelialCsak elmosolyodom amikor nyel egy nagyot és visszakérdez. Kis naiv azt hitte Lucifer megelégszik ennyi válasszal és azzal, amit én már kiderítettem róla. Nos, ha nem mondja el a tervét, akkor kitalálok én valamit, de abból jó nem fog kisülni és biztos lehet benne, hogy nem lesz sokáig az északi légió lordocskája.
- Igen, napokra! Erősítem meg, az, hogy mennyi napra csak rajta és az együttműködésén múlik, nekem aztán mindegy, ahol van pia én ott elvagyok és itt nincsenek ennek szűkében, szóval miért is ne maradnék? A démonok annyira szeretik, ha kényeztetem őket, hogy ő is örömmel fészkeli bele a torkát a markomba, hogy kényelmesen nyomhassam bele a fotelja háttámlájába azt. 
- Hogy nem unjátok meg ezt szajkózni? Még mindig én vagyok a legjobb vallató a pokolban és nem szoktam kudarcot vallani, mindenki azt hiszi, hogy annyira megtörhetetlen és mégis van az a bizonyos pont, ahol mégis beavatnak a kicsiny titkukba.
- Annyira nem vagy te jóban a szárnyasokkal. Nevetek fel és még tovább hallgatom a  süketelését, hogy nem tud semmiről és persze nem is ért semmit, na meg mégis mit képzelek róla. Hagyom, hogy a kezem lefejtse a torkáról és a mellkasához le is viszem, kicsit megigazítom a ruháját, hogy egy redő se legyen rajta.
- Igazad van, nem kéne elhinnem, de megbízható a forrásom. Megragadom a felsőjénél fogva és a fejem felett áthajítom a szemközti falhoz, kicsit több erőt és belevíve, hogy a falon nyoma maradjon a dolognak, hogy valaki beleszállt és még szárnyak sem kellettek hozzá. Kicsit a körmeimmel bele is martam a mellkasába is, ahogy elkaptam, de ennyi élvezet kijárhat neki.
- Milyen szép repülés volt, nem is rossz egy kezdőtől. Nevetem el magam és az üveg italért nyúlok, amiből meg akart kínálni még távozásom örömére. Húzóra iszok belőle, majd leteszem, egy kis idő még a legjobbaknak is kell, hogy magukhoz térjenek egy ilyen kis reptetésből. A köpenyem ledobom a fotelba és a maszkot is mellé dobom, majd odasétálok Belialhoz.
- Mit szólsz, ha azt mondom Lucifernek, hogy ellene szervezkedsz? Imádnám ahogy elveszted az erődet és lehet az új Viszályt még bírnám is. Jegyzem meg gúnyosan, miközben várom, hogy na erre mit fog lépni. Mindenki olyan biztos, hogy a megszerzett rangját megtarthatja, de mi van, ha elveszik és megalázzák, sőt minden démon őt akarja majd megölni, hogy megszerezze a rangját? Csak kapásból tudok párat, akik szívesen vállalnák el és biztosan állíthatom, hogy nem unatkozna senki a kis ténykedésük mellett, úgy mit most Belial mellett. Én tudom, hogy készül valamire, csak azt nem, hogy pontosan mire.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 1:18 pm
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Látom a kétkedést szemeiben, de egyáltalán nem zavar, ha nem hisz nekem. Pedig tényleg nem szervezkedem a Főnci ellen, már ha a bosszantási kísérleteimet nem tekintjük annak...
Valódi terveimbe viszont nem avatom be a démonnőt, miért is tenném? Még a végén elrontaná a meglepit, pedig sokat fáradoztunk Belphivel, hogy nagyot üssön. Amellett, hogy titkolózom, még azt is ki merészelem jelenteni, hogy nem rá tartozik miben mesterkedem. Válaszomra csak a szemöldöke emelkedik, majd elneveti magát, amiből sejteni lehet, hogy nem fogja ennyiben hagyni. De fel vagyok rá készülve, hogy ha kell, fizikailag próbálja kitaposni belőlem a válaszokat.
Tovább feszítve a húrt, rendes házigazda révén itallal kínálom feltételezett távozása előtt, még annak ellenére is, hogy majdnem minden, a szobában fellelhető italt elpusztított, így aligha lehet szomjas. Éppen lépnék hátra, hogy töltsek neki egy útravalót, mikor kijelenti, hogy ő még elidőzne nálam.
-Mi? Maradsz? Napokra? - kérdezek vissza nyelve egy nagyot. Megkérdezném azt is, hogy "mégis minek?", de váratlanul kibillent és egyensúlyomat vesztve a fotelben találom magam, majd megragadja torkomat és fejemet erősen a támlának szorítja. Kicsit megemelem az állam, hogy keze természetesebben fonódjon nyakam köré, s közben szavait hallgatva újra gúnyos mosoly jelenik meg a képemen viszonozva arcomba lógó vigyorát. Fenyegetését nem veszem komolyan.
-Ez igazán rendes tőled, de ne fáradj...nincs mit mondanom. - préselem ki magamból a szavakat fojtott hangon.
-Amúgy is...ha repülni vágynék, akkor az angyaloktól vennék leckéket....nem gondolod? - teszem hozzá végtelen szemtelenséggel. Nem mintha lebecsülném a képességeit, de lássuk be, ebben a tollkupacok illetékesebbek. Bár elgondolkodtat, honnan szerzett tudomást angyali találkáimról, hiszen a diszkrétebbnél is diszkrétebben bonyolítom a találkozóimat.
-Nem tudom miről beszélsz? - egyértelműen tagadok mindent. Csuklóit megragadva fejtem le kezeit a nyakamról és nagy levegőt veszek. Kicsit még meg is köszörülöm a torkomat.
-Angyalokkal? Ehh...nem kéne elhinned minden kóbor pletykát. - ingatom meg a fejem.

zene: nincs || szószám:295 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 12:01 pm
Következő oldalTo: BelialMinden férfi démon jellegzetessége kezdem úgy hinni, hogy lenézik az ellenkező nem képviselőit. A gúnyos mosoly, ami csak szélesedik is erre ad okot, egy kicsit sem fél tőlem, elvégre ő az első lovas, a nagy lord, ki az északi légiók vezetője. Nos én tisztelem, amit elért, de nem érkeztem olyan felkészületlen, mint ahogyan ő gondolja.
- Tényleg? Érdekes... Kicsit összeráncolom a szemöldököm meglepetten és bólintok, hogy persze, hazudjon csak nekem, a következő kijelentését sem hiszem el, lévén ha már az első mondata hazugság, miért is ne lenne a többi is az? Mikor kijelenti, hogy nekem amúgy semmi közöm ahhoz, amit csinál felvonom a szemöldököm és utána egy kis hatásszünetet tartva elnevetem magam. Hát ez több, mint szemtelen tőle és nem hagyhatom annyiban, na de nem fogok egyből nekiugrani, mint ahogy arra számítani lehet, ó, nem. Vele most el akarok játszadozni, tudja csak meg, hogy én nem az a fajta démon vagyok, akivel össze akarja akasztani a szarvát, velem jobb jóban lenni, mint ellenségemmé válni, főleg mivel én tudom csak, hogy Lucifer mit hall majd erről a kis találkáról és az mennyire is felel meg a valóságnak. Én sem vagyok az igaz mondás szószólója, a saját érdekeim szerint fogalmazok fondorlatosan ha kell.
- Csak egy kicsit? Kedvesen elmosolyodom és odasétálok hozzá, miközben az italából kortyol és dolga végeztél leteszi és feláll a fotelból.
- Ki mondta, hogy távozom? Ja! Elfelejtettem mondani, hogy pár napig maradnom kell, a francba! A szívemhez teszem a kezem és kicsit sajnálkozva és természetesen gúnyosan válaszolok neki és a kezemmel még a szemem sarkát is megtörlöm, hogy mennyire szomorú a helyzet. A kezemmel gyorsan taszítok rajta egyet, hogy visszakerüljön a foteljába és a torkánál fogva szorítom a háttámlának a fejét, nem hinném, hogy ezt annyira a szívére venné, de ha mégis, akkor üssön meg ő előbb engem komolyabban és meglátjuk ki húzza majd a rövidebbet a végén. Oldalra döntött fejjel vigyorgok a képébe.
- Szóval, mostanában nagyon az angyalok körül legyeskedsz, nem vagyok sem vak, sem süket, szóval jobb ha elkezdesz dalolni madárkám vagy megtanítalak repülni. Talán ért a szép szóból is, de ha nem, hát én nem leszek semmi véresebb buli elrontója.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 9:24 am
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Elégedetten térek haza és napom további részét pihenéssel kívánom tölteni, ám otthonomba lépve megtudom, hogy váratlan vendég érkezett hozzám. Még hozzá nem akárki tisztelt meg jelenlétével, mint a második arkdémon, Lucifer jobbik keze. Míg szobámból a fogadóterem bejáratáig elérek, emlékeimben kutatva addig eljutok, hogy a nő neve mintha M betűvel kezdődne, bár a fejemet nem tenném rá. Ez a fránya névmemória.
Az aulába lépve csörömpölés és az üveg törésének jellegzetes hangja fogad. Egy kisebb káosz van kialakulóban, de nem rovóm fel neki, hiszen már órák óta várhat rám. A türelem pedig nem éppen démonerény. Amint megpillantom a démonnőt gúnyos vigyor jelenik meg a szám sarkában, ami csak tovább szélesedik, mikor számonkérően nekem szegezi kérdéseit. Szavait hallgatva nem kerüli el figyelmemet szokatlan öltözete, és a fehér pantomim-festés, ami fél arcát takarja. Ez csak további mosolyra ad okot. Mintha egy farsangi partit hagyott volna félbe miattam, csak hogy Lucifer kérésének eleget tegyen. Kikívánkozik belőlem néhány szúrós megjegyzés, de inkább megtartom a vicceimet magamnak.
-Hm...nem volt mit jelentenem neki... - hazudok. Volt, csak nem akartam beszámolni róla.
-De ha arra vagy kíváncsi szervezkedek-e Lucifer ellen...a válaszom határozottan....NEM.....a többi meg nem tartozik rád.... - felelem vállat vonva némi közönnyel hangomban, egy pillanatig sem tagadva, hogy valóban forralok valamit. Biztosra veszem válaszom nem lesz kielégítő számára. Nem annak a nőnek tűnik, aki egy félvállról odavetett semmitmondó mondattal beérje, vagy elfogadja a nemet. Szemtelen viselkedésemen talán még fel is húzza magát. De hiába tördeli az üvegeket, néz szúrós szemmel rám, nem igazán érzem fenyegetőnek jelenlétét. Lehet, hogy az otthoni terep ad biztonságérzetet vagy ami valószínűbb ok, hogy nem szorult belém sok félelemérzet.
-Kicsit morcosnak tűnsz... - állapítom meg belekortyolva italomba.
-Még egy italt távozás előtt? - kérdezem szemtelenül, miközben poharamat az asztal szélén hagyom, majd felkelek a fotelből.

zene: nincs || szószám:288 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 12:29 am
Következő oldalTo: BelialJobb szeretem, amikor minden a maga rendje és módja szerint működik. Több idő jut a kínzásokra és a vallatásokra, elmenni tanulni valami harcművészetet az emberektől. Nem egy embernek ajánlottam fel, hogy legjobb harcos lesz, egyedi tudással, ami még nem létezett, cserébe enyém a lelke. Kellemeset a hasznossal szokták mondani és éppen egy ilyen kis gyorstalpalót kell megszakítanom a Pokol ügyei miatt. Lucifer a szívére vette, hogy drága első lovasa, a Viszály nem jelent neki, szóval tegyem a dolgom, keressem fel és kérjem számon, adjak ízelítőt, hogy mi lesz azzal, aki nem jelent időben meg ilyen apróságok. Előtte nem mertem szentségelni, amiért ilyen feladattal bíz meg, nekem ez rangon alul van, de legalább sort kerítek, hogy megismerkedjek Beliallal. Üzenetet már küldtem neki, ha kellett, de még személyesen nem toltam oda a képem, de mindennek eljön az ideje nemde? Az északi légió palotája felé veszem az irányt és hívatlan meg is jelenek ott. Aki azt meri mondani, hogy időpontot kell kérjek, hát a kezem a torkára fogva fojtogatom, a körmeim is belevájva a nyakába és repülnek is. Nem érdekel, ha pont a lávás részbe repül és megég az sem, engem aztán senki sem küldhet haza. Beljebb haladva már okosabb démonokkal találkozok, akik hellyel és itallal kínálnak meg, amíg szólnak a méltóságos Lordnak, hogy az az első arkdémon várja őt. Pohárral kínálnak meg, de amennyire felbosszantottak, az félreseprem és az üvegért nyúlok, hogy abból igyak húzóra egy nagyobb adagot. Leülök a díványra és mivel mindenki engem néz, csak csettintek egyet és intek, hogy húzzanak a búsba, nincs itt semmi látni és hallani való. Fészkelődök, mert jól megvárat én meg utálok várakozni, a semmit tevés az nem nekem való. Felállok és megiszom szinte az összes italt, annyira még ez sem üt be, hogy jobb kedvem lehessen. Mikor látom közeledni, akkor megiszom az utolsó cseppet is és elhajítom az üveget, hogy a földön találja magát apró szilánkokban.
- Gondolom, mekkora meglepetés! Horkantok fel és közelebb lépek hozzá, hogy jobban szemügyre vehessem, nyilván tudja miért jöttem, nem fogok köntörfalazni.
- Lucifer hiányol, olyan eseménytelen az elmúlt időszak és még jelentés sem érkezett hozzá. Elindulok körbe járni a teret és ha találok valami törékeny tárgyat, annak a közelébe állok meg és azon gondolkozom, hogy lelökjem-e vagy sem. A fél arcomon fehér maszk található, fekete bőrből készült páncélos ruha van rajtam és még egy köpeny is van hozzá. Ebbe szoktam ügyeket intézni általában, kényelmes, van némi előkelő hatása és véd is valamennyire. Nem tudom még, mihez kezdjek vele, de majd kitalálok valamit. Felé fordítom a tekintetem és egyelőre még türelmesen faggatom.
- Szóval, mondd, mit tervezel ennyire, hogy nincs időd jelenteni? Ugye van valami? Nem szereti a Főnök a semmit tevést, amit vett, könnyen vissza is veheti tudod?○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 10, 2020 3:46 pm
Következő oldal


A hívatlan vendég
Mazikeen & Belial
Visszavonulva a Pokol északi szegletében, otthonom falai között ér a váratlan hír, hogy Isti dobott egy csókot a családnak és lelépett vakációzni. Ez a hirtelen távozás pedig megzavarta a tollasokat. Az infókat hallva azonnal felismerem a kínálkozó lehetőséget, amit nem vagyok rest ki is használni. Már rég vártam valami hasonlóra.
-Belphi drágám, támadt egy kóbor gondolatom... - intézem szavaim bizalmasom felé a rám jellemző sunyi vigyorral, majd megosztom merész elképzelésemet. "Raboljunk el egy arkot!" Mondanom se kell, nyakig benne van a buliban. Sorra veszem a lehetőségeket és bár Uriel vendéglátása is csábító gondolat, a választás végül mégis Raguelre, a harmónia angyalára esik. Ellenemre van mindaz, amit képvisel és legyűrendő akadályként tekintek rá.
Adok pár intézendő feladatot Belphegor számára, majd útjára eresztem.
Hetek, majd hónapok telnek el és a kósza gondolatból egy átgondolt ördögi terv születik. Jó néhány angyal látja kárát, mire minden fontos információt megszerzünk a kis tollasról. Időközben fel sem tűnik, hogy annyira lekötött ez a kis cselszövés, hogy megfeledkeztem minden más fontos dologról is, beleértve a Főncivel megbeszélt találkákról is és még csak nem is szóltam, hogy nem megyek. Hónapok óta híremet sem hallotta. Ezért annyira nem ér váratlanul, amikor az emberi világból visszatérve azzal szembesülök, hogy az első ark tenné tiszteletét nálam. Számítottam rá, hogy "Apuci" előbb utóbb majd rám ereszt valakit, hogy megtudja élek-e még, vagy ami valószínűbb, kitudja, miben mesterkedem.
-Oh, a második ark...- hirtelen nem ugrik be a neve. - Jól van! Lássuk mikor lenne alkalmas... - csapom fel határidőnaplómat, majd párat lapozva mély sóhajjal nyugtázom, hogy alig maradt szabad időpont a hónapban.
-Még jövő hét szombat 14 órára be tudom szorítani vagy talán..... - tűnődöm el egy pillanatra.
-Elnézést uram, de.....az első ark....már itt van. Az aulában várakozik... - világosítanak fel.
-Ohh..ez esetben...megyek. - csapom össze a naplót és dobom félre. Bár a nevét mindig elfelejtem, de annyit tudok róla, hogy nem érdemes várakoztatni. És valóban a démonnőt a fogadóhelységben találom. Valószínűleg a díványon üldögélve itallal a kezében, mert errefelé is szokás hellyel és frissítővel kínálni a vendéget, még akkor is ha hívatlan.
-Hm...micsoda meglepetés...minek köszönhetem látogatásod? - kérdezem úgy, mintha nem sejteném, hogy azért fáradt egészen idáig, hogy a körmömre nézzen. Közelebb sétálok és magamhoz véve egy pohár italt kényelembe helyezem magam vele szembe.

zene: nincs || szószám:365 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol, Északi Régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Pokol, Északi Régió, Lordi Palota KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 10, 2020 1:25 am
Következő oldal


* * *
Spoiler:
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/5
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
8
Nephilim
4