Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Flavia Nrumah •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Flavia Nrumah GgxTSAc
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Flavia Nrumah Tumblr_pobim9IFJm1uezmbko4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Anael
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 8:21 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Flavia!

Hűha!! Hát igazán csavartál egy nagyot Athlan keresett karakterén.  szemöldökemelgetés Nagyon tetszik, hogy el engedted a fantáziád és nephilim karaktert hoztál nekünk, egy érdekes képességgel.  juuj Szerintem sokan vagyunk, akik el akarunk tűnni, ha még egy pillanatra is. Érdekes az, hogy a play by arca is nem hétköznapi. Nem az a kis zsenge nő, hanem egy érett negyvenes hölgyet kaptunk. Érdekes, hiszen sokan nem merik megugrani az idősebb karikat, vannak akik nem is tudnák, de neked ez is remekül sikerült.  fanolos
Nagyon tetszett minden szó, és hihetetlen nagy érdeklődéssel várom, hogy mit kapunk majd tőled a játéktéren, s milyen izgalmakban fogjuk látni ezt a hölgyet.
Kérlek ne felesd el lefoglalni magad, illetve a nephilim összesítőbe is ejtsd meg a látogatást.
Üdvözlégy, jó szórakozást kívánok!  khjg.g  


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○No Heroes and Villains
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Flavia Nrumah


Flavia Nrumah GiphyFlavia Nrumah Giphy
☩ Reagok :
7
☩ Képességem :
Láthatatlanság
☩ Play by :
Bette Midler
☩ Korom :
40
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 7:41 pm
Következő oldal


Cherish forever what makes you unique
Keresett
40


Flavia Nrumah
Karakter információ
Család - Édesanyám, Anna Nrumah 12 éves koromban halt meg, amikor az Égiek leszálltak közénk. Hogy szomorodjanak meg mind! Testvéreim nem voltak, apámat pedig sosem ismertem.

Mi a beosztásod - Üzletasszony vagyok, kérem szépen! Különféle növényeket termesztek, vagy szedek az erdőben és ezekből általában főzeteket, bájitalokat, kenőcsöket, mérgeket és egyéb italokat készítek. Nagyon jól jövedelmez!
Ha ismered a Suttogó fedőnevet, akkor ismered a másik vállalkozásomat is és ha ezen néven keresel, akkor megfelelő fizetség fejében bármilyen információt megosztok veled, vagy megszerzem neked.

Melyik oldalon állsz? - Nagyobb részt a magam, kisebb részt Athlan oldalán.

Városod - San Francisco

Bette Midler
Athlan
Bűbájos Banya
Nephilim
-
-

Karakter képességeinek leírása
~o~ Növénytan, alkímia, okkult tudományok ~o~

Van egy kunyhóm San Francisco közelében, amiben mindenféle növényt termesztek, vagy tárolok. Rengeteg könyvem, kéziratom van róluk, gyerekkorom óta foglalkozom velük. Szeretek kísérletezni, amik néha balul sülnek el, de a legtöbb készítmény belőlük már rutin művelet nekem. Hiszen ezekből tartom fent magam. Részben.
A szellem- vagy halottidézés, kristálygömbből, tenyérből, vagy kártyákkal jóslás mindig is hétvégi móka volt nálunk, így mostanában is űzöm, ahogy a különféle szimbólumok, ereklyék iránt is erős vonzalmat érzek.

~o~ Láthatatlanság, repülés ~o~

Húsz éves korom után bukkant fel az a képességem hogy eltűntem, szó szerint. Akkor még csak különféle érzelmek előjöttekor produkáltam, ma viszont nem csak magamat, hanem azokat is képes vagyok láthatatlanná tenni, akikhez hozzáérek. Konkrétan fognom kell végig azt a személyt, de mivel csak két kezem van, így maximum két személyt tudok magamon kívül láthatatlanná varázsolni.

Roppant dühítő évekkel később rájönni arra, hogy ki is vagy valójában. Velem pontosan ez történt. Míg anyus élt, abban a hitben nőttem fel, hogy biztosan valami kotyvaléka mellékhatása lehet ez a képeségem, amit terhesen ihatott meg. És ő is ezt hazudta nekem. Aztán amikor húsz évesen előjöttek a szárnyaim és már nem volt senki, aki elmagyarázza nekem mi történik, biztos lettem abban, hogy ez túl erős egy szimpla bájital mellékhatásához képest. Sokkal később pedig miután annyi helyet bejártam, és az üzletnek köszönhetően csomó személyt kifigyeltem, vagy kihallgattam a privát beszélgetéseiket, köztük pár nephilimét is, akkor tudtam meg.

~o~ Rúnák, pecsétek ~o~

Ez csak a holdkóros démonom felbukkanása után kezdett el érdekelni, azután hogy felrajzolt pár krikszkrakszot a ház köré. Alaposan megnéztem őket, tanulmányoztam őket, beszereztem pár titkos könyvet róluk, így néhány alap rúna és pecsét felrajzolása már nekem is megy. Lehet hogy csak meg kellene kérnem Athlan-t, hogy tanítson.
Minden történet rejthet titkokat
Los Angelesben születtem, de a születésemet követően San Francisco-ba költözünk. Anyám ápolónő volt. A kunyhó már azóta megvan, az valóban a mi családunk tulajdona. Mindent, amit tudok és ismerek, azt tőle tanultam meg. Viszont akárhányszor kérdeztem az öregemről, mindig azt válaszolta: jobb ha nem tudom. Nem az életünk része. Volt pár nevelőapám. Az egyik megitta a cián főzetem és szörnyet halt. Én mondtam neki hogy az nem sör, csak olyan az illata. Mindenesetre megvolt a tesztalany. Anyámat a szívroham kerülgette, félt hogy elvesznek tőle, őt meg börtönbe zárják, úgyhogy elástuk a kunyhótól távolabb, az erdőben. Tíz éves voltam ekkor. Babázás és egyéb játékok helyett, én inkább a kunyhóban gubbasztottam és főzőcskéztem ezt azt. Mondanom sem kell, nem örült neki. Szerinte az én koromban a többi gyerekkel kellene játszanom, beilleszkednem a közösségbe és tudjátok..a többi szarságot. Igyekeztem szót fogadni neki. Azért olykor besurrantam a kunyhóba is. Aztán jött a Veszedelem napja, amikor az Ég megnyílt felettünk. Én akkor is a kunyhóban voltam, anyám pedig dolgozott a városban. A többiekkel együtt halt meg.

Az utána következő években inkább egyedül éltem, mert a városok nagyon nem voltak biztonságosak. És a kunyhó meg annyira kiesett mindenki szeme elől, hogy húsz éves koromig talán kétszer jártak erre, mindkétszer angyalok, de én eltűntem. Ezeknek meg semmi sem kellett a felszereléseimből, sem a füvekből. És még a beszélgetéseiket is kihallgattam. Szóba került San Francisco és New York is, nem tudták őket befoglalni, emlegettek egy Michael nevű angyalt, meg vadászokat, úgy voltam vele, ennek utána kellene nézni, mert érdekes. Úgyhogy ezt tettem. Mindig is tudtam hogy léteznek angyalok, meg démonok, de egészen addig csak hittem bennük, most meg láttam is őket. A városban akartam élni, visszamentem az ottani házunkba, de azért a kunyhó sem lett elhanyagolva. Elvegyültem a népek között, árultam a löttyeimet és kémkedtem, információkat szereztem, így jelentős vagyonra tettem szert. Nem csak pénzbelire, attól függött, ki mivel tudott fizetni. Egyszóval nem szűkölködöm. Később arra is rájöttem hogy az apám minden bizonnyal egy angyal. És ha csak nem vesztette életét a háborúban, akkor még most is valamelyik nagyságos urat szolgálja. Voltak idők, mikor elgondolkodtam a megkeresésén, de elmúltak. És most már nem is érdekel.

Attól függetlenül hogy általában egyedül mókolok, szeretem a pezsgést is. Olyankor meg benne vagyok a kellős közepében. Elfogyasztottam jópár exet, nah nem szó szerint, bár akadt olyan akit jobb létre szenderítettem, mert megérdemelte. Ha valaki nem ért a szép szóból, nem hajlandó elmenni se, és azért is bántani akar, azon csak két dolog segít: egy fejlövés, vagy egy jó erős méreg. Ez a holtodiglan holtomiglan abszolút nem az én világom, a mindörökké meg hát..hagyjuk. Az kurva hosszú lenne!

Elmúltam már harminc, amikor az utam találkozott Athlan-al, a démonnal. Jobban mondva megtalálta a kunyhómat és engem is. Nem indult zökkenőmentesen a baráti kapcsolatunk, mert megfenyegetett a saját házamban! Jó, hát lehet nem kellett volna vele megitatni a mérgezett bort, de neki nem is ártottam vele igazán. Kicsit lepihent... Szóval akkor üzletet kötöttem vele, inkább, minthogy megöljön! Félreteszek mindig neki a számára hasznos növényekből és főzetekből, cserébe ő védelmez engem és néha ellát ezzel azzal, amit kérek. A rúnákat és pecséteket ő rakta le a kunyhóban, és a környékén is. Megesik hogy néhanap használja az üstömet és a felszereléseimet. Kezdetben nem érdekelt, de tudjátok hogy van ez! Halad az idő, néha akaratlanul is beszélgetni kezdesz a másikkal és megtudsz róla személyesebb dolgokat. Aztán rájössz hogy hé, ez tökre szimpatikus nekem! Hasonlóképpen gondolkodunk sok dologról, úgyhogy megkedveltem. De nem tudja, hiszen démon, és ha tudná, akkor sem érdekelné. Én meg azért nem bízom meg benne vakon, főleg mert már ismerem és a démonoknál sosem lehet tudni. Neki is csak saját maga számít, ahogy nekem is! Nem zavarom az ő vizeit és eddig csak segített nekem. Én pedig mostanában is zavartalanul élek, mint hal a vízben. Leszámítva a Sötétséget, mely nemrég felbukkant a városokat riogatva, és most már nem telik el úgy egy nap, hogy ne hallanék róla beszélgetni másokat. Félnek tőle. Tartanak tőle. Engem meg kiráz a hideg a témától.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6