Mammon lakása - New Orleans

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 5:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Nem is tudod, hogy mennyire az. Rávetült némi sötétség, amitől csak még érdekesebb a számomra.- akarja azt a tudást, ami az angyal fejében rejtőzött, de jelenleg túl kockázatos lenne, hogy bármivel is próbálkozzon. Nem, ki kell várnia a megfelelő alkalmat, amikor is úgy léphet, hogy azzal nem veszélyezteti Amara rosszallását, és megszerezni az angyalt magának.
- Aber wer kann sie spielen(De ki tudja őket játszani)?- hiába van valakinek a leggyorsabb kocsija, ha nem tudja vezetni, akkor az első fára felcsavarodik, és kiderül, semmit se ér a pályán. De ha van egy ügyes sofőrje, már is máshogyan alakulnak a dolgok, és talán Lucifernek is van egy jó osztója, ki elhiteti a vele, hogy végig saját maga játszott.
- Csak ha túl mohó az a kígyó, és gyorsan eszik.- csupán alapos tervezést igényel az egész, csak annyi mindenkit beavatni, amennyi feltétlenül szükséges, nem vállalni felesleges kockázatot, okosan és óvatosan játszani, senkiben se teljesen bízni.
- S ki lenne az a személy? Valaki nekem is megfordult a fejemben, lehet egyre gondolunk.- talán pont az angyal, aki mindent tud, ha valaki, akkor Ophilia tudhat a magról, arról is, hogy merre találhatják és a felhasználási módjáról is. De ettől valami más is az eszébe jutott; A Vatikáni Apostoli Könyvtár. Ha az emberek tudnak valamit a magról, akkor az ott lesz, már csak a megfelelő személyeket kell megtalálnia, akik bejutnak oda és kihozzák, amire Mammonnak szüksége van.
- Hm… talán az elzárásához van rá szükség. Bár akkor nem ártana, ha két darab lenne, és akkor lehetne a testvérkéjét is zárni. Milyen kétségbeesettek lennének az angyalok, ha a kedves apukájuk is eltűnik, és csak úgy kaphatják vissza, ha Amarat is ismét kiengedik.- elkuncogta magát a gondolattól. Dönteniük kellene, kockáztatják a véget, csak azért, hogy az apjuk szabad legyen, vagy szívják a fogukat, és elfogadják, nincs más megoldás, hagyják bezárva. Ez minden bizonnyal megtörné a lelküket, és még könnyebb prédát jelentenének a démonoknak.
- Aber er war schwach(De gyenge volt). De már nem számít, meghalt, és egy alkalmasabb átvette a helyét.- kár érte, szép volt a haja, a vörösek Mammon gyengéi, de kár keseregni, mert most egy barna társaságát élvezi.
- Tetszik a lelkesedésed.- vidámmá vált a mosolya, és örül a fekete szíve, hogy talált valakit, aki szívesen segít majd a kínzásban, de abban meg kell majd egyezniük, hogy az első vágás az Mammont illeti, és minden egyes napért, amit Wallenberg miatt töltött elzárva, azért egy újabb és újabb vágást fog kapni, még nem marad a bőréből semmi, csak vékony laskák, amik lógni fognak rajta, mintha csak egy felmosó lenne.
- Nem valami izgalmas történet. Cassael, Wallenberg kis ölebe megidézett és felnyitotta a ládát, ami magába szívott, de legalább az angyalt is. Volt egymásra négy évünk, és alaposan kihasználtam az időt. De túlságosan is merev volt, nem sikerült rendesen megbarátkoznunk, még mindig szeretne szíven szúrni a pengéjével. Rémes egy lakótárs volt.- megjátszott fájdalommal volt a hangjában, és csalódottan felsóhajtott.- Leviatánok, érdekes egy társaság, azt meg kell hagyni.- ideje lesz felkeresnie azt az egyet, akivel bent találkozott, a dolgok jelenlegi állása szerint hasznot húzhatnak egymásból.
Mosolyogva állta Mazikeen simogatását, nem volt kellemetlen, még ha nem teljesen vált ki Mammonból olyan hatást, mint egy emberből, aki feltehetőleg már merev szaporítószervvel akarna nekiesni Mazikeenek és áldozni a hűs bűnének. Legédesebb és a legcsábított bűn.
- Nur eine Person(csak egy ember). Az érzelmek rabjai, sokáig osztozkodtam vele egy testen, és befolyásoltam a tetteit, sok munkám volt abban, hogy rémálmai legyenek még most is. Ha lenne esélye, hogy végez velem, véleményem szerint élne vele, de ha másra nem lesz jó a címem, arra igen, hogy kissé jobban megbízzanak majd benned.- jelenleg két veterán vadász szeretné Mammon fejét karon látni, náluk minden bizonnyal jó pont lesz, ha megkapják ennek a helynek a címét.
- Hármunk titka lenne a kínzás, privát és intim. Ha ügyes vagy, senki se tudja meg, és úgy jönnek a többiek, mint molylepke, a fényre. De van egy javaslatom, ha máshogy nem is, nos, elég egy pletyka is, egy elejtett félmondat, amit meghallanak, vagy elcsavarod egy vadász fejét, hogy elmondja a többieknek, és velük tart majd ez az illető is, hogy utána szó szerint lecsavard a fejét.- és minden szál el is lenne vágva, Mazikeen nem kerülne gyanúba, hanem csak egy ostoba vadász saját akciója volt csupán.
- Mikor is? Vor ein parra Wochen(néhány héttel ezelőtt). Egy angyal lehet a dolog mögött. Legalábbis amikor az álmában voltam, akkor tollak hulltak alá az égből, és feltűnően kerülte a választ a kérdésemre, hogy mit jelentenek. A tanácsom az, hogy ne akarj beszélgetni vele a volt barátjáról. Érzékeny téma a félvér, miatta kaptam is a fejembe egy lövedéket.- elmosolyodott és megdörzsölte a homlokát, ha nem állomban lettek volna, biztosra veszi, hogy nem lett volna annyira kellemes az érzés, hát még az, amikor kivette.
- Kíváncsian várom, hogy meg tudjam, hogy mit tervezel az unalom ellen.- van pár dolog a fejében, de lehetséges, hogy nem pont azok, amik Mazikeenek is.- Ha ügyesek vagyunk, és okosak, akkor biztos lehetsz benne. Fognak rólunk írni a könyvek.- koccintott Mazikeenel, és Mammon is kiitta a poharának tartalmát.
- Nocsak, mit ártott neked? Vagy valami más ok miatt szeretnéd?- kérdezte sokat sejtető mosollyal.- Wie du willst(ahogy szeretnéd). Azt csinálsz vele, amit szeretnél.- nem kérdez rá, hogy melyikükről van szó, tippje ugyan van, de lényegtelen, ennyit megadhat Mazikeenek, legyen egy saját ölebe.
Sejtette, hogy elnyeri Mazikeen tetszését a fájdalom, démon volt, és a legtöbb démonnak nem volt ellenére a durvulás.
- Csak nehogy elund magad közben.- elmosolyodott az arcát ért simítás miatt, és amint az ajkához ért Mazikeen ujja, természetes, hogy egy csókot is adott rá.
- Én is megfogom, csak éppen más okból kifolyólag, mint te.- Mammonnak is volt némi elszámolni valója a lovassal. S ha már Mazikeen felhozta lehetőségnek, Mammon helyet foglalt a kanapén.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 8:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Mammon
- Was für ein interessanter Vogel (milyen érdekes madár) jegyzem meg és bizony felkeltette az érdeklődésemet, sokkal többet tud, mint számítottam. Én csak a városban lévő vadászokról akartam többet megtudni és visszaélni az információkkal, de ez sokkal nagyobb meg magasabb dolognak hangzik.
- Igen, a lapkeveréshez elég jól ért. Meg is forgatom a szemeim, mert általában még én segítek neki ezekben, bár kezdek beleunni. Lassan úgy érzem, hogy még őt is felülmúlnám, de ilyenre nem szabad gondolni, így buknak el a legnagyobbak is ugyebár.
- Es wäre sehr gut (nagyon jó lenne), de félek ez szinte nem reális elképzelés, néha még a kígyó is a farkába harap. Persze szép gondolat, megértem, hogy miért mosolyodik el rajta, én is szívesen vetnék mindenkit a szolgáinkká és milyen jól szórakoznék mindenkivel.
- Még nem tudom, de azt igen, hogy ki tudhat többet és fel is fogom keresni. Mindent tudnom kell erről a magról, ha már kerestetjük, mert lehet nem is akarták nekünk adni, mert nagyobb hatalommal bír az és másra is felhasználható, nem csak Amara ellen. Szeretek tisztán látni, mert első sorban magamhoz vagyok hűséges és a magam oldalán állok, az már csak nézőpont, hogy Luciferrel általában egy oldalon állunk.
- Szerintem másra kell az almamag, nem Amara ellen. Én is így gondoltam, hogy nincs sötétség fény nélkül, de biztosan el lehet zárni ismét az a ribancot és megnyithatjuk a pokol kapuit is végre, hogy gazdagabbak legyünk jó pár lélekkel. A sok ostoba eladja a lelkét, mert nem hisz már a túlvilágban, feltámadnak és mennek tovább. Elég idegesítő tulajdonság, de ez van, egyelőre.
- Tehetett volna többet is, ha nem lett volna olyan gyenge. Engem kellett volna küldeni, aki menni akart, már az is furcsa volt, hogy nem mehettem, mint egy láncra vert kutya, más feladatot kaptam és én meg mentem és tettem, mert azt hittem, minden rendben van, csak biztosan bujkál Mammon, nagyon kis ügyesen előlem.
- Das ist sicher (az már biztos) Ó, a kínok kínját kapja majd és nem fogom kímélni az is biztos és ebben Mammon lesz a legnagyobb segítségem, mert ő ismeri a legjobban, éveket spórol meg vele és persze ennyivel is hamarabb fog könyörögni, hogy démonná válhasson, de nem, azt nem kapja meg, még mit nem?
Tetszik, ahogy szinte elfeketedik egy pillanatra a szeme a démon lovasnak és az a mosoly, ó, az semmi jót nem ígér, élvezetes, egészen beindít a gondolat is. Imádok kínozni és hiányzik is, mert itt nem szabadulhatok el annyira és olyan jól, mint a pokolban. A kezem azért nem áll meg, szívesen kényeztetem kicsit még Mammont, elvégre zene füleimnek ez a sok új dolog, amiről még csak most hallok először.
- Hogy tudtak elzárni abba a ládába és milyen lények voltak még benne veled? Közelebb lépek kicsit és úgy nézek fel rá, ó, tudom én, hogy nem azért mesél, mert kényeztetem kicsit, a démonok nem vágynak annyira egymásra, mint az emberek. A karjait is simogatom, néha a mellkasát és a nyaka hajlatáig is felsiklik a kezem, hogy ott megcirógassam, olyan tökéletes bőre van és ez nem egy emberi porhüvelynek tűnik, hanem sajátnak. Hogyan teremtett saját testet magának? Egyelőre meghagyom a kérdést későbbre és csak szélesen elvigyorodok a bókon. Jól esik természetesen, de azért meg is dolgoztam azért, hogy ez így legyen. Nem szoktam a rangommal kérkedni, pont azért, hogy ne vegyenek annyira komolyan, egy gyengébb démont könnyebben a közelébe enged bárki, ha úgy érzi, hogy legyőzheti és van esélye ellenem.
- Szerinted lenne ennyire ostoba? Kérdezem meg az egyik szemöldökömet felvonva, mert rég kínoztam már embert, de ezt bizony ki kellene hagynom, nem venném el az örömét és akarnám osztozásra bírni ebben a felettébb bosszúszomjas vágyban.
- Nekem az álcám miatt nem lenne jó kínozni őt veled és valakinek a többieket is ide kell vezetnie, hogy megmenthessék. Kis idézőjeleket teszek az utolsó szó mellé, mert igazából csak egy csapdába rohannának bele, elvégre úgy sem nyugszanak a jelek szerint, amíg Mammon él, hát így nekik kell veszniük.
- Mikor beszéltél Natalieval? Két hónapja alkut köthetett valakivel, elég gyanús volt nekem, jó lenne a bizalmába kerülnöm valahogy, hogy kiderítsem, kivel találkozott. Nem tudom, ki lehet a félvér, de azt is ki kéne derítenem, jobb mindent tudni azokról, akik ki akarnak majd csinálni, mert Lucifer miatt azt mondtam, amit kellett, de esze ágában sincs betartani az Ördögnek az alkut, nekem meg el kell hitetnem, hogy mindent megtesz amúgy.
- Ich will nicht, sich langweilen (nem hagyom, hogy unatkozz) Remélem ezzel a kis szövetséggel még történelmet írunk majd. A poharam az övéhez koccintom és iszok is rá, mert nekem nagyon úgy fest, szükségem van rá és cserébe ő is számíthat rám. Tökéletes párosítás és talán pár elejtett mondattal elég nagy baj okozok, miközben a jó kislányt játszom a vadászok között.
- Viszont, az egyik vadász az enyém, ragaszkodom hozzá, tudom, sokat kérek, de megfizetem az árát. I Versprechen (megígérem) Nevet még nem mondok, amúgy is felesleges, szerencsére aki engem érdekel, ő nem hangzott el a beszélgetésünk közben, így talán nem is kell lemondania róla Mammonnak a javamra. A kérdései viszont, nagyon is azt sugallják, nagyon sok dologról nem tudok, ami az én esetemben nem túl szerencsés. Ahogy az ujját végighúzza a kézfejemen kéjesen sóhajtok fel, ahogy éget és perzsel, szeretem a fájdalmat, főleg ha ilyen váratlan, de nem tudom most mire vélni.
- Azt hiszem, leülhetnénk, mert ez igen csak sok mesélni való lesz. A másik kezemmel, amit nem égetett meg, azzal megsimogatom az arcélét gyengéden, majd az álla alól az ajkain is végigsiklik az egyik ujjam.
- Abaddont is meg fogom látogatni, mindenre kíváncsi vagyok, ami vele kapcsolatos.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 4:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Elcsipogta egy madárka, és sok mást is.- visszagondolva a találkozására az angyallal, sokkal többel távozott onnan, mint remélni merte és még kíváncsibb, hogy mi is lehet a fejében, az a sok tudás, valahogy szert kell rá tennie. Tud mindenről, ami megtörtént, olyan dolgokról, mikről még az arkangyalok és démonok se, sőt, az egyik legfontosabb, hogy Amaraval szemben is sok minden lehet a fejében, arról nem is beszélve, hogy Mammon igazi céljához is hozzá segíthetné az az információrengeteg.
- Typischer Luzifer, traue dem Teufel nicht(Tipikus Lucifer, ne bízz az ördögben). Ha ügyesen keveri a lapokat, a végén, akik állva maradnak, az a mi oldalunk lesz.- elmosolyodott a gondolattól. Mennyire jó is lenne, ha végül mindenki a sebeiket nyalogatná, készülnének az újrakezdésre, és akkor démonok hada lepné el mindent, szolgasorba vetnék az emberiséget, az angyalokat, csodás gondolat, és a legszebb akkor lenne, ha maga Lucifer is az angyalok sorsára jutna, csupán démonok, kik hatalmon maradnak.
- Egy almamag…- elgondolkodva nézte a lángokat.- Ami az eszembe jut, az a Tudás fájának gyümölcse, aminek az éréséig voltak az emberek a Paradicsomban. Ez lenne a reménység, amibe mindenki kapaszkodik? Egy mag. Mégis mire lehet képes? S kíváncsi vagyok, hogyan is akarják felhasználni Amara ellen? Esetleg csúzlival fogják a szájába lőni?- halkan elkuncogta magát.- Arra esetleg gondoltak, hogy ha Amara meghalt, akkor vége mindennek? Ő lenne annak az ostobának az ellenpólusa, aki mindent megteremtett, Sötétség nélkül nincs Fény. Tsk-tsk-tsk.- elmosolyodott, már a gondolat is vicces, hogy ebben van minden reményük, de mindenesetre Mammon elraktározza ezt az információt is, későbbiek során még hasznos lehet.
- Leider war es kein klatsch(Sajnos nem pletyka volt). Atrate ugyan megtalált, és próbált a segítségemre lenni, de sajnálatosan azóta eltávozott, de nem leszek hálátlan, megtette, amit tudott.- emelné poharát a megboldogult vörös démonra, de nem sok értelmét látja. Gyenge volt és átvették a helyét, egy démon az démonnak farkasa.
- Natürlich(természetesen). A Pokolban is legendás lesz a kín, amit át fog élni, és ott is csak suttogva merik majd megemlíteni.- sötét mosoly suhant át az ajkán, szemei egy pillanatra elfeketedtek, hogy utána visszatérjen az „eredeti” színébe. Nagyon is van terve Wallenberg számára.
Nem tagadja, nem esik annyira rosszul Mammonak, hogy Mazikeen bebarangolja a testét, még ha sejti is a mögöttes szándékot, attól még élvezheti ezt a fajta bűnt is.
- Úgy tartják, hogy Ménész volt az I. dinasztia megalapítója, aki Egyiptomot majdnem egészben egyesítette, és így az első fáraója is. S van egy láda, amit róla neveztek el, az a láda pedig… nos, számomra négy évig egy újabb börtön volt. Eltekintve attól, hogy egy idegesítő angyal volt a cellatársam, hasznosnak bizonyult a ládában eltöltött idő. Igazán érdekes lényekkel találkoztam.- szándékosan nem folytatta, szeretné jobban tüzelni Mazikeen kíváncsiságát, ha ügyes, akkor kap még, mint egy idomított kutya, aki jutalomfalatot kap minden után, amit megcsinál.
- Ezt örömmel hallom. Csinosabb és veszélyesebb szószolót nem is remélhetnék.- természetes, hogy bókol, hiszen van is miért. Mazikeen nem azért maradt életben ennyi ideig, mert szerencséje volt. Sokan többnek hitték magukat, felszegett fejjel jártak, és éppen ezért nem vették észre a lábuk előtt elterülő ébenkígyót, ki lecsapott a megfelelő pillanatban.
- Nem. Amara megjelenésével a kapuk is bezárultak, a lelkek nem tudnak tovább állni. Ha valaki meghal, az hamarosan feltámad. Ezért hát ha tényleg lenne olyan ostoba, hogy meglátogat, akkor újra és újra halálra tudnám kínozni… elnézést, nyelvbotlás, tudnánk.-  felmosolygott Mazikeenre.- Csalódott lennék, ha nem így lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mire is készülhetnek. Ismerem Wallenberg észjárását, nehéz lesz meglepniük. Pedig nem az esetem. S ez volt a szándékom azzal, hogy személyesen és álmában is meglátogattam azt a nőstényt. Mindvégig valami félvér miatt panaszkodott, próbált erősnek látszani, fenyegetni, tehát mindent megtett, amit elvárhatunk egy ostoba embertől. Halálosan unalmas volt, semmi kreativitás sincs már bennük.- megjátszottan sóhajtott fel, teli hamis csalódottsággal.
- Kedves Mazikeen, még mindketten úgy látjuk jónak, hogy támogatjuk egymást, addig biztosítalak arról, hogy számíthatsz szerény személyemre. S igen, kezdetnek tökéletes lesz, ha megadod a címem. S egy kis mellékesnek talán néhány tapasztalatlan vadásznak is átadhatod, kik égnek a tettvágytól, bizonyítani akarnak. Legalább Höllenhundnak is lenne friss hús, és én se unatkoznék. Es war einmal ein kleines(egyszer volt hol nem volt). Mit szeretnél, miről meséljek ? Esetleg arról, hogy dolgozott össze Abadon, Wallenberg és egy angyal? Vagy Abadon és egy másik angyal, igen csak érdekes kapcsolatáról? Bár ez inkább az én feltételezésem.- gonoszan elmosolyodott, és lassan végig húzta az ujját Mazikeen kézfején, minek nyomán megperzselődik a bőre.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Mammon
Én kivételesen nem másítottam meg az alakom, mindent úgy hagytam, ahogy kaptam annak idején Lucifertől, csak a hajammal kezdek néha valamit. Régen még ez volt a tökéletes női alkat, nem várták el a hosszú vékony combokat, a majdnem anorexiásan vékony testet és a gömbölyű nagy kebleket sem. Igaz nem panaszkodhatok még így sem, mert van mit megnézni rajtam, de közel sem vagyok az a mostani férfiak álombeli nője. Nem is akartam az lenni, elég egy kis szempilla rebegtetés és már vittek is, de én nem ezzel akartam magamnak helyet szerezni, meghagytam a bujaságot másnak.
Nem tudom, hogy mi járhat Mammon fejében, de egyre jobban érdekel és kíváncsi vagyok, mit tud ő, amit én nem és honnan ez a sok információ, amibe nem akar engem beavatni. Igaz, kétes, hogy bármit magamban tartok és nem mondom majd el Lucifernek, elvégre a bizalmasa vagyok, akit dróton rángathat kedvére sajnos. Ám én nem szeretem a rövid pórázt, ahogyan bizonyára mások sem.
- Hört sich interessant an (érdekesen hangzik). Honnan tudsz ilyeneket? A poharamban megforgatom az italomat és belekortyolok, nem is gondoltam volna, hogy a végén még valami hihető történettel távozhatok, amit vagy elhiszek, vagy utánajárok és csak utána hiszem el. Mi oka is lenne hazudni nekem a lovasnak? Lennének indokaim rá, ahogy arra is, miért is tenné meg. Ha Amarnak készült a Pokol, miért nem tudták oda bezárni, ez a kérdés nem hagy nyugodni.
- Nem a szövetségben reménykedik. Ingatom meg a fejem, mert természetesen Lucifer sem bízik sem emberekben, sem angyalokban, bár utóbbiba még ő is beletartozik annak ellenére, hogy démonokat teremtett, amit lehet meg fog bánni.
- Szerintem hülyeség a terve, de majd ha többet megtudok róla, akkor megoszthatom veled, egyelőre csak egy almamag a nagy reménység. Némi információt úgy érzem én is csepegtethetek neki, hogy érezze, nem csak faggatni jöttem, hanem mert tényleg érdekel, mi történt vele és persze, hogy némi információval ellásson.
- Hallottam, de reméltem, hogy csak egy rosszindulatú pletyka csupán. Utána akartam járni, de más feladatot kaptam és a második ark kapta az ügyet. Utálom a másodikat, mert mindent a tudtom nélkül akar intézni, de egyedül nem tudom kicsinálni, meg nem is látom értelmét, elvégre őt már kiismertem, nincs kedvem a helyére kerülővel is végig járni a dolgokat, hogy mégis ki Lucifer jobbja és ki a balja.
- Remélem van jó terved, hogyan csináljuk ki ezért. Gonosz mosoly és csillogás, én szeretek kínozni és persze elnyújtani a szenvedést is, ha úgy érzem valaki megérdemli és ő bizony nagyon is megérdemli. Még szerencse, hogy nem tudtam, hogy a tárgyalásnál ő volt a rádióvevőbe dumáló alak, mert biztos felkerestem volna, amíg a két vadász a távozásom után beszélget még.
A kezem felcsúsztatom a vállára, nem koszos, nem kell félnie, hogy bemocskolnám, kivételesen megpróbálom nem tönkretenni a németesen katonás és elegáns kinézetét, hiszen sokat ad magára és a környezetére is.
- Noch nicht (még nem). Hallgattam volna még erről a vadászos dologról, ám teljesen más téma kerül terítékre, ami kapcsolatban áll mindennel, elvégre miért terelne Mammon témát? Figyelek és mindent, amit elmond csak úgy szívom magamba, mint egy szivacs. Tetszik ez az új lovas, amivé lett, megváltozott érezhetően és valahogy erősebbnek érzem, mint valaha volt.
- Oh, nagyon szívesen leszek a szemed és a füled is, na meg a szád is. Bájosan mosolyodok el kicsit ingatom magam, mint egy kígyó, mikor játszanak neki és nem is vágyik másra, csak hogy a kellemes dallamra táncoljon és mikor úgy alakul, akkor a mérgével csapjon le a gyanútlan áldozataira.
- Tudom, hogy a halálát kívánod, de ha idejön nem lenne túl gyorsan vége a bosszúdnak ellene? De, ha ragaszkodsz hozzá, minél előbb elárulom hol tartózkodsz, de készülj fel ellene, mert valamin törik a buksijukat, főleg Natalie. Nagyon kikészítetted, rád van kattanva. Mesélem mosolyogva, mert ennek köszönhetően én jól is jártam, de azt nem ígértem meg, hogy más nem fogja Mammon nevében rontani a levegőt nekik New Yorkban.
- Nagyon jó szórakozásnak ígérkezik ez, számíthatsz rám, amíg én is számíthatok rád. Csak időre van szükségem, hogy a közelükbe férkőzzek. Talán a címed megadását is egy ajándékként adhatom oda annak a nyavalyás vadásznak. Bitte erzähl mir mehr! (kérlek mesélj még nekem) Csábosan tekintek rá és a kezemmel a mellkasánál kezdem el cirógatni.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Wunderbar(csodálatos).- nem venné magára, ha véletlenül így történne. S azért ha már háttal áll neki Mazikeen, viszonozza a szívességet; végig méri hátulról, és a tekintete derék alatt kicsit tovább is elidőzött. Szemnek kellemesek voltak a domborulatok. Bár ez csak természetes, hiszen a démonok szeretnek olyan külsőt ölteni, amivel az embereket bűnbe vihetik. S ilyenek is az emberek, gyarlók, képesek mindent eldobni egy pár, ízléses emlőért.
Mosolyogva nézett Mazikeen szemébe, és mintha egy pillanatra el is veszett volna bennük.
- Wirklich(valóban)?- mi lehet ebben oly érdekes? Csupán ki akarta használni az újdonsült szabadságát annyira, amennyire az lehetséges volt, és elkerülni azt, hogy ismét Lucifer egyik póráza a nyakára kerüljön. Ahhoz túlságosan is sok érdekes dolog történt a bolygón, alaposan megváltoztak az erőviszonyok, hála Amaranak. Még nem beszéltek, addig nem is igazán vágyik vissza a Pokol soraiba. Csupán ügyesen kell kevernie a lapjait, és könnyedén előfordulhat, hogy miután a sötétség mindent beterít, megszületik az új rend, akkor annak Mammon is részese lesz. Túlságosan csábító egy ilyen lehetőség, egy démonnak pedig mindenképpen az volt.
Kissé megbánta az apró kirohanását. Egy pohárral kevesebb lett, és még a kutyáját is sikerült felébresztenie. Kész szerencse, hogy nem reagálta túl ezt a kis apróságot, és visszatért a pihenéséhez. Kincs egy ilyen öleb.
- Vielleicht ja, vielleicht auch nicht(talán igen, talán nem). Sok minden változott, azóta, hogy Amara kiszabadult. Tudtad, hogy a Poklot eredetileg a börtönének szánták? Csak nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték, és hogy ne álljon üresen, Lucifer otthona lett és általa a fajtánké is. - kinyújtotta oldalra a karját, és egy új poharat levitált magához, megfogta és letette az asztalra, majd hasonlóan tett a megkezdett üveg alkohollal is.
- Was könnte der Grund dafür sein(mi lehet ennek az oka)? Nem hiszem, hogy Gabriel vagy Mihály miatt lenne szükség egy egyezségre, de akkor vajon miért?- játszotta az értetlent, miközben töltött magának.- Gondoljátok, hogy így, szövetségben lenne esély a győzelemre? Ellene?- érdeklődővé vált a tekintete, kíváncsi, hogy hogyan is terveznék az egészet? Milyen abszurd ötlet születhetett meg a fejükben, amiről azt gondolják, hogy még működne is.
- Gondolom tisztában vagy a tényekkel, hogy egy időre sajnálatosan egy vadász testébe kényszerültem. Úgy fest, hogy nem viseltem túl jól a börtönt, és még mindig tüske az oldalamban az a férfi.- bár nem adta jelét, de úgy érezte, hogy minden egyes szónál epe önti el a száját, amit muszáj volt lenyelnie.
Nem állt ellen, hagyta, hogy Mazikeen hozzáérjen, nem tulajdonít neki túlzottan nagy jelentőséget. Feltételezte, hogy tiszta volt a keze, és nem fog nyomot hagyni az ingjén, nem szeretné kidobni, ahhoz túl kényelmes viselet volt.
- Hallottad már azt a nevet, hogy Ménész? A ládáját akarom, és feltehetőleg Wallenberg tudja is, hogy hol van. Természetesen mivel én nem léphetnék be a városba, szükségem lenne valakire, aki tájékoztat a dolgok alakulásáról. Oh, és átadhatnál egy üzenetet, ha Wallenberg is megjelenne, mégpedig azt, hogy; Natalie tartozik neki egy vallomással, egy bizonyos álomról. A nő tudni fogja, hogy miről van szó.- sejtelmesen elmosolyodott.- Oh, mielőtt elfelejtem, a címemet is ad meg neki, de csak neki. Hiszen ha felkeresne, akkor kénytelen lennék megvédeni magamat, és mivel az nem New Yorkban történne, azt hiszem, hogy kívül esne az alku tárgyából. Kezdetnek ez is megtenné.- ha jól ismeri a férfit, márpedig volt ideje megismerni, nehezen fog tudni ellenállni a kísértésnek, és alkalmuk nyílhat arra, hogy lerendezzék kettejük kis csatáját.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Mammon
Nem nagy dolog németül beszélnie, rengeteg időt töltött el Hitler mellett és ragadt rá ez meg az. Olyan mulatságos a legnagyobb embereket kínozni és látni, ahogy megőrülnek szinte a félelemtől, mert nem mindenkit a bűnős lelkiismerete bünteti meg.
A kézcsókon jót mosolygok és hagyom hagy élvezze ki ezt a kis gesztust is még tőlem, ha már így alakult. 
- Ich werde nicht (nem fogom) mosolygok hátrafelé, majd elfordulok a dolgozószoba felé. Miért is érezném magam kellemetlenül bármi miatt is? Ha valakinek nem tetszik valami, akkor jól orrba vágom vagy rosszabbat teszek vele, ha úgy hozza kedvem. Ma viszont elég jól indult a napom, szóval nem tervezek semmi felesleges erőszakot, elvégre tudom mit tettek Mammonnal és ha Lucifert nem is érdekli, engem igen. Hogy nem jutott hozzám el ez az információ? Igaz sokat vagyok távol és dolgozok embereknek és démonoknak, de mindig is figyeltem, hogy a rangosabb démonokkal mi történik.
- Sehr interessant (nagyon érdekes) válaszolok felvéve vele a szemkontaktust. Szóval nem is akart jelenteni és eléggé általánosítva beszél, pedig előttem nem kellene titkolóznia, elvégre így vagy úgy megtudom, amit akarok, ez csak rajta áll. Egyelőre nem megyek bele semmibe, csak hallgatom és próbálom megfejteni őt. Az itallal helyet foglalok és nézem minden kicsiny megmozdulását.. El lehet zárni az érzelmeket, de a test beszélni fog akkor is, még ha apró mozdulatokkal is. A poharat forgatva. Utána viszont egyre több a kérdés, ami szinte alig marad abba. Az ital jó helyre kerül, nevetés hallatszik, majd a pohár a kandallóban köt ki, amire még a pokolkutya is felkapja kissé a fejét, majd pihen tovább, élvezve a lángcsóvák adta melegséget.
- Lucifer teremtett és el is tud pusztítani. Emelem meg a szemöldökömet, mert hiába van új teste, a démoni valóját ő teremtette és az Ördöggel nincs kedve senkinek sem szórakozni, legalábbis egyelőre nincs. Én is csak annyira engedelmeskedek, amennyire muszáj, szeretek a saját fejem után menni, a saját akaratom szerint, amit a földön szereztem az emberek között.
- Egyezség köttetik majd, de korai erről beszélni, lehet nem is lesz belőle semmi. Nem tudom, miért mennek el a városból a démonok, még senkinek sem szóltam, hogy intézkedjen az ott elhangzottak miatt, mivel ráérek még azzal, miért haragítanám fel feleslegesen azt a sok démont? Nem akarom a nyavalygásaikat hallgatni, van jobb dolgom is.
- Bitte sag es mir (kérlek mondd el nekem), mi történt New Yorkban, mit tettek veled? Felállok és megértő arccal indul el felé. Nyilván nem számítottam arra, hogy majd mindenre rá fog bólintani, ahhoz, hogy jó ajánlatot tegyek, kellenek a részletek is.
- Ha édes madzagot szeretnél, lass es mich wissen (tudasd velem) a részleteket, hogy megfelelő ajánlatot tehessek. A kezemmel, ha engedi meg is simogatom a felkarját oldalról, nem akarok én semmi rosszat, csak a tudást, amit ő birtokol. Szükségem lesz rá és a városba is biztosan be tudom csempészni, de amit lehet nélküle azt úgy oldanám meg. A távolból is mozgathatja a szálakat, csak egy kis ideig legalább, amíg a vadászok bizalmába kerülök.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Passend(találó).- S ajka még szélesebb mosolyra húzódott a német szó hallatán. Sötét szívét megmelengeti, hogy Mazikeenben ebben társra talált, még ha csak Mammon számára is, már is szimpatikusabbá vált a férfi szemében, és természetesen nem utasítja vissza a csókra nyújtott kézfejet. Gyengéden megfogta azt, és szabad kezét pedig a háta mögé rakta, miközben lehajolt, és gyengéd csókot lehelt a hölgy kezére.
Hálásan rámosolygott, szerencsére nem volt gond. Ugyan miért is lehetne?
- Mással is előfordulhat. Ettől ne érezd magad kellemetlenül.- mintha erre képesek lennének? Démonokra nem volt jellemző a jómodor, Mammora is csupán azért, mert így döntött, ezt a szerepet játszotta most, új testhez új személyiség is dukált. S talán valami még rá is ragadt arról a mocskos Wallenbergről, mert a Mazikeen neme miatt Mammon elnézte a nevetést, hiszen ezt teszi egy úr.
- Also ob du es nicht wüsstest(mintha nem tudnád).- mosolyodott el sokat sejtetően.- S hogy most mi? Oly sok minden, járványok, betegségek, kórságok, hogy hasznos tagja legyek a társadalomnak. Talán ezek egyike lehet az ok, amiért elmulasztottam aláírni a jelenlétiívet. Talán nem. Lehet csupán a mostani távolmaradásom oka az, hogy a régebbi miatt akarom rendezni a számláimat.- barátságosan mosolygott a hölgyre, és követte a szobába, de talán az igazi okot nem mondta el, talán már nem tekint Luciferre úgy, mint a vezérre, királyára, csupán csak úgy, mint egy angyalra, ki pusztul a fajtájával, ha Mammon elkészül a mesterművel.
- Ahogy szeretnéd.- két pohár bourbont töltött ki, egyet magának és egyet pedig Mazikeenek. S miután átadta neki az italt, Mammon helyet foglalt.
- Licfer wollen?(szeretné)- lassan forgatta a poharat és benne az alkoholt, majd beleszagolt és kortyolt.- Mégpedig mi lenne az a következmény? A New Yorki démonok nagyrésze már távozott a városból, de talán ennek semmi köze ahhoz, hogy ott jártál, igaz? Mit számítana az, ha én néha-néha napján benéznék, és meglátogatnék pár… „barátot”?- kérdezte mosolyogva.- Vagy valakinek szúrja a szemét, hogy megfordulok arrafelé? Aber zu wem(de kinek)? Esetleg az ottani vadászoknak? Az eltévelyedett bárány hazatért volna? Hm… Wallenberg.- elnevette magát majd kiitta a pohár tartalmát és utána beledobta azt a kandalóba. A testbeszédén, az arcán, egy rezdülésén se látszódott, hogy akár egy kicsit is feldúlt lenne, de tombolt benne a harag. A vadászok feltétele lenne? A béke köztük és Lucifer közt ezen múlna? Vagy talán valamiért, valami másért cserébe kérték ezt? Fizetség gyanánt? - Rég nem elég már az, hogy Lucifer szeretné, vagy éppen kérné. Miért érné meg számomra, hogy távol maradjak a várostól? Leszámítva a felkínált segítséged, amiért hálás vagyok, de azt hiszem, diese Saite ist nicht süß genug(nem elég mézes az a madzag).- ha könnyű alkura számított, akkor sajnos el kell, hogy keseredjen, ez nem volt elég, azokért a napokért, amit Wallenberg testében töltött, és a négy évért, amit a ládában, ez édes kevés, kevés, hogy szeretnék, kevés, hogy segítséget ajánlott, ennél több kell.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Mammon
- Inkább Peinigerin (kínvallató) válaszolok és nyújtom is a kezemet, hogy csókolja csak meg nyugodtan, ha már ennyire formális és jó modora van, úgysem utasítja vissza. Engem ezek sosem érdekeltek, de azért volt egy korszak, ahol rám is rám ragadtak ezen emberi szokások. Mammon valahogy más, mint emlékezett rá, nem csodálkozna, ha megváltozott volna, elvégre egy emberi testben élni elnyomva, mint valami rangtalan szerencsétlen démon, hát nem az ő asztala.
- Kein problem (semmi gond). Belépve direkt félredobom a kabátom, mert én nem szeretek várakozni, elvégre amíg ő az ajtóval szórakozik, addig sem segíti le rólam a kabátot. Nem lett volna nehéz a fogasra akasztanom, de abban mégis mi lett volna a pláne. Ahogy haladok befelé hallom is, ahogy engedelmemmel hozzányúl a kabáthoz és a helyére akasztja, ahová az ilyesmi való.
- Hupsz! Az én modorom is eltűnt. Vetem oda a vállam felett mosolyogva, kicsit el is nevetem magam rajta, elvégre mit várt. Egy démon vagyok, mi nem a kedvességünkről, megértésünkről és jó szándékunkról vagyunk híresek. Igaz én is megváltoztam, de ezt neki és senki másnak nem kell tudnia.
- Nos, érdekelne, mi foglalt le ennyire, de az jobban, hogy most mi köt le ennyire, elvégre még mindig nem jelentkeztél. Besétálok a szobába, ahol gyorsan körbefuttatom a tekintetem és a kandallóhoz sétálok a démonkutya mellé, hogy átmelegedjek, elég hideg volt odakint és nem keveset kellett utaznom is ide vissza. Az angyalpengén persze megakad a tekintetem, oh hogy elvinném, de talán nem is lesz rá szükségem, mert Mammon segíthet az információival, hogy honnan szerezhetek. A vadászbázisra már megvan a belépőm, maga Natalie hívott meg és szerintem Zagar sem küldene el, ha ott felkeresném.
- Mindjárt leülök, de egyelőre jó itt, és nekem is azt tölts, amit te iszol. Nekem tényleg mindegy mi az, csak erős legyen és sok legyen belőle. Nem akarok azonban sokáig maradni, így az italra elindulok az egyik fotelhez, hogy levágjam bele magam. Természetesen oldalt ülök bele, hátam az egyik karfával támasztom meg, amíg a lábam a másikon átvetve teszem keresztbe. Az italnak egy cseppje sem megy ki, ez már nagyon megrögzült mozdulat részemről, nem szeretek sehol sem illedelmesen leülni. Megmosolyogtat amúgy is, amikor egy démon nehezményezi ezt az életformát, elvégre a sok szabály azért van, hogy áthágjuk, nem hogy átvegyük az emberektől.
- Lucifer szeretné, ha a városban maradnál egy ideig, amíg nem üzen velem, hogy vége a tilalomnak. Nem örülne egy ellenszegülésnek, mert ránk nézve csúnya következménye lehet, szóval ha itt maradsz én segítek neked, bármit is tervezel New Yorkban. Miért is köntörfalazzak, valahogy be kell avatnia, hogy mi történt ott és így talán kevésbé talál ki bármi kamu dolgot. Amúgy, azok alapján amit tudok, én is ki akarom csinálni azt a Wallenberget, de erről jobb, ha ő mesél. Belekortyolok az italomba és kérdőn nézek felé, hogy mit is szeretne. Én megtilthatok bármit és engedelmeskednie kellene, de mostanában ez már nem olyan nagy divat. Ilyenkor már nem szokták követni a szabályokat a legtöbben, csak az öltözködés és viselkedés terén.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A kandalóból kellemes meleg áradt, hála a benne lobogó tűznek, nem csoda, hogy Höllenhund is előtte aludt, ez volt az, mi igazán emlékeztette a Pokolra, a tűz, ahogy Mammont is, ki az egyik foteljában ült és elgondolkodva nézte a lángokat. Rendetlen táncukat, ahogy egymást kergetik a lángok, néhány pillanatra összefonódnak, hogy utána ismét külön váljanak. Mint két szerelmes, kik csak másodpercekre ölelhetik egymást, majd a sors elszakítja őket egymástól. Elméjében egymást érték a kavargó hírek, miket nem rég kapott kézhez. Egyet-kettőt kifejezetten érdekesnek talált.
- Wer kann es sein?(ki lehet?)- felfigyelt a motor hangjára, halkan sóhajtott és felállt a fotelből. Végigsimított fekete öltönyén, ami alatt fehér ing volt, a zakót most hanyagolta, lábait egy fekete selyemnadrág fedte, cipője pedig bőrből készült, haja természetesen hátra simítva. Hiába volt az otthonában, ez még nem adott okot arra, hogy elhanyagolja magát, hisz a most is azt bizonyítja, hogy vendégek bármikor érkezhetnek, még ha nem is várt senkit, hisz nem is híresztelte, hogy hol lehet megtalálni. Bár a hírek után, talán mégse kellene, hogy ez annyira meglepje.
Kilépte a dolgozószobából, ahol eddig volt, és a bejárati ajtóhoz sétált, majd barátságos mosolyt öltött, és konyította azt. S nos, sok mindenkire számított, de nem Mazikeenre. Már most fel lett keltve az érdeklődése.
- Oh, üdvözöllek. Eine Prinzessin der Hölle(A Pokol Hercegnője).- szélesedett a mosolya, és talán megjátszott volt, talán igazi, a fajtájukban ez igazán nem számított, hisz mindketten tisztavérű démonok voltak. A méregetést is mosolyogva állta, hisz rég volt már, hogy találkoztak, és azóta Mammon külseje és személyisége is alapos változáson esett át.
- Hol a modorom. Bocsásd meg kérlek. Natürlich(természetesen).- félreállt az útból, és engedte, hogy Mazikeen belépjen, majd utána becsukta az ajtót, és még szerencse, hogy csupán a démonhölgy hátát látta, nyugodtan megrándulhatott a szemének a sarka, mikor észrevette, hogy hova is tette le a kabátot.
- Engedelmeddel.- felvette a kabátot, és a szék/asztal helyett a fogasra akasztotta.
- Köszönöm, szerencsére egyike azoknak az épületeknek, amiket nem annyira viselt meg ez a kis hajbakapás. Nézzétek el nekem ezt a kis mulasztást, de az elmúlt hónapokban eléggé elfoglalt voltam. Szerencsére te semmit. Még mindig Die Hölle ist die schönsten und gefährliche blume(a pokol legszebb és legveszélyesebb virága). De ha nem jelent problémát, folytassuk a dolgozószobában, kényelmesebb.- intett a szoba felé, aminek a két egymással szemben lévő falát könyvespolcok borították be, könyvekkel megtöltve, pontosabban a baloldalit nem teljesen, hiszen ott volt a kandaló, amin egy üvegvitrinben egy angyalpenge pihent, az ajtó mellett volt egy bárszekrény, az ajtóval szemben egy bőrkanapé,  előtte egy üveg, dohányzóasztal, rajta hamutál, cigaretta tálca, aminek a két végén egy-egy bőrfotel egymással szemben, az íróasztala pedig a kanapé mögött volt.
- Kérlek, foglalj helyet. Esetleg kérsz inni valamit? Konyakot, bourbont, vodkát, esetleg némi abszintot?- akármi is legyen a válasz, mindenesetre magának töltött egy kis bourbont és ha kért, akkor Mazikeenek is azt, amire szomjazik, majd Mammon is helyet foglal az egyik fotelba.
- Warum danke ich Ihnen für diesen unerwarteten, aber angenehmen Besuch? (Minek köszönhetem ezt a váratlan, de kellemes látogatást)- mert biztos volt abban, hogy nem baráti.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
89
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Mammon
Nem gondoltam volna, hogy nem New Yorkban találom meg Mammont majd, de szerencsére a jó összeköttetéseimnek hamar megtudom, hogy a vadásszal töltött este után mehetek haza New Orleansba, mert ott találom meg a pestis lovasát. Persze nem árulok el semmit ebből, a gondjukat már meg is oldottam, nincs a városban a démon, akitől úgy tartanak és koncentrálhatnak arra, amire akarnak. Persze ez nem zárja ki azt a tényt, hogy ne akarna a városba bármikor visszajönni, elvégre a bosszú fontos dolog és hát megértem, miért is akarja tönkretenni azt a Wallenberget, talán még segíthetek is neki, minden csak megegyezés kérdése. Ezzel csak egy baj van, a démonok nem szoktak szívességet tenni egymásnak, szóval nem lesz könnyű dolgom, csak a legvégső soron élnék vissza a hatalmammal, hogy elküldjem jó messzire innen, nem akarok a nyakamba ilyen erős ellenfelet, még ha le is győzném, akkor sem.
Motoron érkezek meg a szép házhoz, bizonyára hallja, hogy valaki érkezik, nem okozok majd nagy meglepetést, amikor megkopogok majd. Leparkolok, leszállok és leveszem a bukósisakot, amit a verdán helyezek el. A megszokott fekete bőrnadrágban vagyok és fekete kabátban, ami alatt kevesebb ruha található, de ezt, amíg be nem érek hozzá, biztos nem mutatom meg neki, mert átkozott hideg van itt kint, gyűlölöm. Odasétálok az ajtóhoz és jól hallhatóan bekopogok, nem akarom rárúgni az ajtót, elvégre értékes információi vannak, amiket remélem megoszt velem. Nagyon érdekel a története is, na meg az új teste, bár le merem fogadni, hogy öltönyben lesz ő is, elég a puccos házát látni, ami előtt még szökőkút is található.
- Helló Mammon! Üdvözlöm mosolyogva, amikor meglátom és végig is mérem a szememmel, mert az új külsejét egész eddig nem is láttam. Nem tudom, miért nem üzent, hogy egy vadász elkapta és bajban van, segítsünk rajta. Lehet a büszkesége miatt nem akart, de a lényeg, hogy egyedül megoldotta és ki tudja milyen fontos információkkal szolgálhat nekem.
- Bemehetek? Elég hideg van. Érzem a házból áradó meleget és amint beinvitál vagy beenged, akkor le is dobom a kabátom egy asztalra vagy székre, miközben beljebb haladok. Felül csak egy rövid felső van rajtam, ami rám jellemző. Nem szeretek kiöltözni soha, az annyira nem én vagyok.
- Szép ház. Rég láttunk már Luciferrel, egész megváltoztál. Jegyzem meg, nem kell tudnia, hogy tudom, miként bántak el vele és miért van új testben. Egy emberi testbe zárva ki tudja mit változott amúgy is, aki csak itt él velük, ők is átveszik a szokásukat, nem még ha kényszer alatt teszik mindezt.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
62
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2***

Mammon lakása - New Orleans - Page 2 Tmg-article_default_mobile

Itt tölti a szabadnapjait Mammon. A ház természetesen el van látva a megfelelő védelmekkel az angyalokkal szemben.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Milyen jövő vár az emberiségre, a földi ökoszisztémára, az életre?

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/5
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
8
Nephilim
4