Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Brent Warren •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Brent Warren


Brent Warren Tumblr_p5tav4To8E1re37i3o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
0
☩ Rang :
hunter
☩ Play by :
Daniel Sharman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 09, 2019 10:04 pm
Következő oldal


Complicated problems call for complicated solutions.
saját
29


Brent Warren
Karakter információ
Család - Mindkét szülője San Francisco-ban él. Szeparáltan. Édesapja, mint 17 évet lehúzott veterán, volt lövész, a mai napig borotvaéles elméjével járul hozzá a város védelméhez. Édesanyja a helyi kórházban segédkezik felcserként.
Öccse, aki nálánál három évvel fiatalabb szintén New York-ban tartózkodik és a vadászok sorai közé tartozik. Kapcsolatuk; bonyolult.

Mi a beosztásod - vadász, az orvosi csapat oszlopos tagja

Melyik oldalon állsz? - életben maradók

Városod - New York

Porhüvelyem neve - -
Daniel Sharman
-
vadász
ember
frontier
25

Karakter képességeinek leírása
Gyorsaság kontra erő. Ész kontra erő. Soha sem az erőt választotta, méghozzá egyszerű önismereti okoknál fogva. A futásban mindig is jobban teljesített. Mind hosszabb távon, mind röviden. Évekkel ezelőtt azonban megfosztották a gyorsaságától, amikor megsérült egy harc folyamán. Bal vádlijában súlyosan roncsolódott az izomszövet, elszakadt az achilles ín, eltört a csont és hónapokon át nem kapott rendes kezelést, nem érkezett angyali segítség egy csoda tételére. Apropó csoda, az annak számít nem kapott szepszist és hagyta ott a fogát? Sántító járása miatt nem gyakran küldik terepre, a városban tölti ideje zömét, noha kiválóan céloz lőfegyverrel. Éles látását a falakon belül kamatoztatja, más területen.
Az erős orvosi ismereteit anyja lévén sajátította el. Tejfölös képűként fogta maga mellé a nő, hogy gondozza az apadhatatlan kíváncsiságát és tapasztalati úton több tudásra tegyen szert. Megfelelő eszközök híján is viszonylag jól képes kevés kár, szövődmény elszenvedésével kezelni a sérüléseket. Kreativitása a sebesültek lecsillapításának módozataiban is megmutatkozik; mások vérnyomásával könnyen játszadozik elterelésként. Természetesen a végeredmény érdekében, nem önszórakoztatás végett.


Minden történet rejthet titkokat
Ismét elfelejtette valaki pótolni a készlethiányt, ami egyet jelent.. Nekem kell mennem. Utálom a méheket. A konstans zizegésük, a raj együttes morajlása minden alkalommal, mintha csak azon dolgozna, hogy felpiszkálja a bőröm alól a rossz érzéseket. Mély lélegzetvételt veszek a sisak felvétele előtt. Hosszasan fújom ki. Megismétlem a folyamatot. Megforgatom a szemem, úgysincs senki körülöttem, aki elkaphatná az arcomra kirajzolódó kelletlenséggel egyetemben. A karomon megjelenő libabőrről, a hátamon végigkúszó undorról nem veszek tudomást. A felületi sebek kezeléséhez szükség van egy újabb adag mézre, ha pedig választanom kell a zsugori kofával való üzérkedés és a saját kezű begyűjtés között; az utóbbit választom. Szívesen fizetnék másnak a munka elvégzéséért, bepróbálkoztam vele Jeff-nél, ám ezúttal nem-et mondott de nincs kedvem a papírlapok összedörzsölésére emlékeztető rikácsolását hallgatni a sebesült nejének a hosszas várakoztatásért. Valamit valamiért, nem? Kivételesen megerőltetem magam.
Meggyújtom az olajba mártott, előzőleg már félig leégetett kukoricacsutka végét, melynek füstjét a hangosan rajló sereg elkábítására használjuk. Sokáig nem áll szándékomban itt időzni, akad más, jobb dolgom is. Legfőképpen máshol, ahol nem húz be zsigerileg a rossz hangulatba a zaj. Nem hasogat a fejem, nem ég a heg helye a lábamon, mégis aljas módon húzza elő az érzetük lenyomatát az agyam hátsó feléből. Tiszta, szándékon kívül eső provokáció. Feszített tüdővel hajtom el a fedőnél repkedő csapatot, hogy a lendülettel együtt a füst is más irányba adjon nekik utat és amilyen gyorsan csak tudom; kiveszem a lépet. Odébb lépek, mindössze egy kisebb részéről a táblának fogom eltávolítani a méhek munkáját. Egy kisebb doboznyi elegendő lesz. Óvatosan, gonddal intézem a dolgom és az asztal szegleténél a földre irányul a tekintetem, miközben a kés lapjára rágyűjtöm a hátramaradt mézet. Két méh lézeng a bakancsom mellett. A következő pillanatban gondolkodás nélkül taposom el őket.


...
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7