Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Golgota Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
689
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 06, 2019 7:45 pm
Következő oldal


To Lilith
> Az emberek sokszor menekülnek a hitbe. Természetfeletti erőt tulajdonítanak belőle, ennek segítségével hiszik el, hogy bármire képesek. Képesek elérni a céljaikat, a vágyaikat, pusztán csak azért, mert hisznek. Imádkoznak és úgy érzik, hogy Atyánk erőt ad nekik. Holott erről sose volt szó.
Abban azonban igazat adok nekik, hogy varázserővel bírt néhány próféta. Köztük Jézus is. Habár a varázserőt mi épp máshogy hívtuk. Mágia. Nephilim volt, a megtévesztést kapta ajándékba. Atyánk remélte, hogy a világ rendje a hit, melyet az emberek belé vetettek visszatér az emberek közé.
Eleinte működni is látszott a terve. Az emberek mégis túl… kapzsik lettek. A hatalom megrészegíti őket – de lássuk be, volt közöttük démon is, így nem teljesen az ő hibájuk. Gyengék, esendők. Kell a támogatás, az iránymutatás számukra, hogy ne vesszenek el a sötétségbe. Atyánk sose értette meg ezt maradéktalanul. Szerette volna, ha nélkülünk, angyalok nélkül erős a hitük, hogy a démonok képtelenek megrontani őket.
Ritkán avatkoztunk bele az életükbe, még ha ezt sokan is vitatják. Az őrangyalok szinte sose tették, ők vigyáztak rájuk, a démonok távol tartották. A kerubok voltak az egyetlenek, akik valóban jelen is voltak az életükben. Senki más. Még a harcosok sem.
Ez az a hely, mely a hitüket számították. A Szentföld, mondogatták. Megállva előtte, fejem félrehajtva szemlélem a dombot. Emberek már rég nem laknak a városba, Gabriel tett róla.
Egy valaki mégis itt van. Nem angyal és nem is ember.
Egy valaki, aki évszázadok óta jár ide. Imádkozik, még ha választ nem is kap. Veszekszik és dühöng, meggondolatlanul beszél. Mégis újra és újra eljön. Reméli, hogy imája meghallgatásra találtatik, pedig ha tudná, hogy mennyire így van. Atyánk szava nem csak az, amit kiejt. Minden, ami történik veled, ami megérint. Ott van mindenhol. Minden szél fuvallatában, minden madár csicsergésében. A folyó vízében, a sivatag homokjában.
Mindenhol ott van, jelen az életünkben.
Kényelmes léptekkel haladok az egykori macskaköves úton, melyet mára homok fed. Mivel nincs ki karbantartja a világot, a természet visszahódította, ami neki jár. Az elmúlt huszonöt évben új fák sarjadtak, gyökereik áttörték a betont, belopta magát a házak ablakán. Virágok nőttek, bokrok fakadtak a földből, tengernyi élőlénynek biztosítva otthont.
Gabrielre lehet haragudni, mégis meggátolta a Föld végleges elpusztítását, melyek az emberek maguknak teremettek.
Haladok előre, mindaddig, amíg meg nem pillantom a női alakot. Az emberek a szokásuk rabjai és sokszor démonként sem tudják levetkőzni. Pontosan tudom, hogy mikor jár ide. Pontosan tudom, hogy miért. S pontosan emlékszem minden kiejtett szavára, amit Atyánknak tett.
Mégis tisztes távolságban állok meg tőle, szárnyaimat elrejtem.
- Ugye tudod, hogy nem csak kiejtett szavaival válaszol neked? – kérdezem halkan. Hangom nyugodt, szelíd. Nincs okom ártani neki. Nincs okom félni sem tőle, ha meg is tenné sem emelnék rá kezet. Atyánk nem szeretné, nem akarná.
Válaszokat kívánok adni neki, melyeket oly régóta keres.
Credit •• Abelle


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Golgota Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
689
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 06, 2019 6:45 pm
Következő oldal


Pic':
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3