Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 28, 2019 11:11 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves lakberendező Michael! OMG

Szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy rendkívül boldoggá tesz minket, amiért ismét gazdájára talált az oldalunk egyik kulcsfontosságú karaktere! *-* Méghozzá milyen gazdára!
Megvallom őszintén, én eddig nem követtem nyomon annyira szorosan Michael útját, nem éreztem át igazán a személyiségét és az emberek iránti küzdelmének súlyát, de bizton állíthatom, hogy a lapod elolvasása után sikerült egy kerek egészt kapnom a kobakomba róla, a végeredményt pedig lehengerlőnek találom!
Na de kanyarodjunk az elejére a dolgoknak. Először is remek választás a pb! A sorozatot nem nagyon néztem, viszont a színésszel mindig is szimpatizáltam, és azon felül, hogy érthető módon el lettél így látva angyali gifek garmadájával, szerintem Wisdom uraság tényleg remekül hozza a mennyei lényt *-* Szóval személy szerint örülök, hogy mellette döntöttél, és ezáltal ha nem is teljesen, de viszonylag tiszta lappal indítottad útjára az arkangyalunkat.

A pb viszont csak egy kis szeletkéje a karaktereknek, egy lap sava-borsát mindig a user és az írásmódja, gondolatai adják, te pedig elárasztottál minket szebbnél szebb dolgokkal. Visszatérve arra, amit fentebb írtam, például a Faye iránti szerelem témát se éreztem át annyira, az én fejemben az angyalok egészen máshogy léteznek, mint a többségnek (szerintem), de! Valahogy sikerült úgy megjelenítened ezt az előtörténetben, hogy teljesen egyértelmű és logikus, elfogadható történés vált belőle (ismét kiemelném, számomra). Michael ettől a szerelemtől nem "vált emberré" még akkor sem, ha az utóbbi időben alkoholba fojtja a bánatát. Ugyanaz a katona maradt, akiben volt annyi elszántság és kötelességtudat, hogy harcra keljen a testvérével és kiálljon az emberiség mellett, sőt, ez az érzés mit sem változott benne. Hiszen most is kész a tettek mezejére lépni - persze csak miután felkelt az erkélyről Wink
Szép arányban oszlattad el az információkat, a kis humorizálás is tetszett a történet elején a lakberendezőségről, mert hát ki gondolta volna, hogy még ez is jól fog állni a legelső arkangyalnak Very Happy Az is dicséretes, hogy egyrészt nem lett tökéletes a karakter, úgy értem a képességeit tekintve, ugyanakkor szemernyit sem veszített a dicsőségéből vagy az erejéből.

Egy szó, mint száz, részemről rajongok a karakterlapodért, adminként pedig azt mondom, hogy tökéletesen megfelel az általad megálmodott Michael az elképzeléseinknek, így nagy szeretettel fogadjuk a karakteredet és engedjük a játéktérre OMG Reméljük, sokáig olvashatjuk majd az írásaidat és élvezhetjük ennek a remekül megírt Misinek a jelenlétét az oldalon *-*


Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael


Michael Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
0
☩ Rang :
Elsőszülött
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 10:33 am
Következő oldal


Now you're just somebody that I used to know
Kanon
A teremtéssel egyidős


Michael
Karakter információ
Család - A családomnak talán minden angyal besorolható, de a legközelebbi testvéreim az Arkangyalok. Fájó pont, hogy szétszéledtünk, egymással kerültünk szembe, de a fellépő helyzetet békésen nem lehetett megoldani.

Mi a beosztásod - San Francisco város vezetője és az emberiség védelmezője

Melyik oldalon állsz? - A háború kitörése és az emberiség életben maradása az én nevemhez köthető, ugyanis szembeszálltam fivéremmel és a halandók oltalmára siettem.

Városod - San Francisco

Porhüvelyem neve - A porhüvelyemet eónokkal ezelőtt formálta meg atyám, nem tudom más testét megszállni.
Tom Wisdom
A Világ
Arkangyal
Ark
Krisztián
Titok

Karakter képességeinek leírása
A képességeim sorában ott van a vezetői képességem. Erős kézzel tudom irányítani a körülöttem lévőket, vagyis tudtam egy időben. Mostanában árnyéka lettem önmagamnak, de egyszer talán újra régi fényemben tündökölhetek.
Ott van még a harcképzettségem, amiből nem veszítettem. Egyszerűen ez egy ösztönné alakult, és ahogyan a légzést nem felejtjük el úgy a fegyverforgatást sem. Íj, kard, dárda, kés, dobócsillag, aknavető, kiskanál… Nincs olyan fegyver, amit a kezembe adnak és ne tudnám használni.
A fajomból adódó képességek ugyan azok, mint testvéreimnél, annyi, hogy az okkult tudásom nem túl kifinomult, persze van pár trükk a tarsolyomban.
Atyám megajándékozott egy különleges képességgel, ezzel halálosabbá téve engem a harcokban. A képességem a testekben folyó véren és ereken alapul. Érintéssel képes vagyok 1-2 órás bénításra. Ez úgy történik, hogy az erek feketén kiduzzadnak és drótkötélként kötik gúzsba a testet. Ez azonban emberek számára halálossá válhat.
Minden történet rejthet titkokat
Tompa puffanás és irányérzékem el is veszítem. Kissé zavarodottan kaparok a szárnyaimmal a levegőben, amivel azt érem csupán el, hogy az asztalomon található üveget leverem és felborítom az asztalt. Amint ez megtörtént ötletem sem volt, hogy miért cselekedtem így. Miféle ösztön kapcsolhatott be az elmémben.
~ Lehet, hogy Atyám titkon lakberendezőnek tervezett? – rohant át az agyamon a gondolat, majd halk kuncogásban törtem ki. Én, a Mennyek legnagyobb fegyvere és lakberendezője, érdekes cím lenne. Az arcomat szorosan a padlónak nyomva tolom derekamat az ég felé és próbálom magam alá szedni a lábam. Nem tudom meddig küzdhettem a tömegvonzás zsarnokságával, de végül sikerült valahogy feltápászkodnom. Bizonytalan léptekkel tettem meg az erkélyajtóig a távot. Kezemmel intek és ki is nyílik előttem. Hatalmasat szívok a levegőbe, majd ballonkabátom zsebéből egy szál cigarettát rántok elő, hogy meggyújtsam azt a számban. A keserű, szúrós és semmi máshoz nem hasonlító íze egyből betölti a szám. A füstöt nagy nyalábként fújom a város levegőjébe. Régebben nem értettem az emberek effajta káros szenvedélyekhez való vonzódását, de kezdem felfogni. Elviselhetőbbé teszi a dolgokat, amin keresztülmennek.
Nagy sóhajtás következtében csúszok le a fal mentén az erkély hideg, kőpadlójára. A hajamba túrok, és dühösen belemarok. Nem szabad, nem, egy könnycseppet sem hullajthatok. Egy arkangyal ki kell, hogy bírja mindezt. Bírnom kell az élet durva, könyörtelen húzásait, még ha mindent el is veszítek. A harc a lételemem, most nem adhatom fel a küzdelmet. Tudtam, amikor 27 éve lejöttem megvédeni ezeket az embereket, hogy nem lesz egyszerű. Senki sem ígérte, hogy az lesz. Bátyám árulását jöttem megállítani, de annyi minden jött közbe. A talaj kicsúszott a talpam alól.
Amikor Mr. Cartelle és én megerősítettük a várost, a remény egyik erődjének tettük meg San Francisco-t, az emberek és angyalok menedékének. Még mindig a szemem előtt van, ahogy felemeltük a falakat. Én is ottvoltam az építésnél, a saját kezem munkája is benne van, ám a falak nem védtek meg mindentől. Legváratlanabb helyekről jött a támadás, az első szúrás Raiden elvesztése volt. Még évek tengerével ezelőtt lett ő teremtve, pont mellém, az én személyiségemhez igazítva. Kiegészítettük egymást. Ő lett a legjobb és egyetlen barátom. Elsőnek őt említettem volna régebben a családom tagjaként. Az apokalipszis kezdetén kérdés nélkül jött és harcolt oldalamon testvéreink ellen. Elfogadta, hogy a kétszemélyes családunk kicsit kibővült a Cartelle családdal. Az öreg Cartelle legalább annyira közel állt hozzám, mintha a soha nem létezett fiam lett volna és egyben a munkatársam. A halálának tornácán rám bízta a gyermekeit Fayet és Ambert. Segítettem Fayenak megtartani a pozícióját, mint a város vezetője. Nem volt könnyű, de megtettem Cartelle kedvéért, vagyis sokáig azt mondtam, hogy csak őmiatta óvom őket, de egy idő után rájöttem, hogy ez az igazság elferdítése. Nem hittem volna, hogy az angyalok képesek érzelmeket táplálni, főleg azt nem, hogy szerelmet. Beleszerettem a lányba, akit láttam felcseperedni, láttam hogyan formálódik a jelleme, és lenyűgözött. Az általam ismert leglenyűgözőbb emberré vált. A húgát is kedveltem, csak nehéz volt az érzelmei felett napirendre térnem, nem úgy, mint az új elnökasszonyunkén, de mostanra nem értem őt se. Nem értek meg senkit sem.
Faye és közöttem csupán egy csók volt, ez az, amit újraélnék százszor, legszívesebben újra és újra visszatérnék abba az emlékbe, de ez sosem fog bekövetkezni. A lelke elveszett, pontosabban eladta. Én megpróbáltam visszahozni. mindent megtettem, megőriztem a testét, de a másik oldal egyszerűbb megoldással szolgált. Nem volt elég az nekem és a városnak, hogy a lakosságban is megtalálható volt pár bujkáló démon, de még ő is egy lett közülük. Számomra ő csak valaki, akit a múltban ismertem. Az ő elvesztése volt az utolsó, amit kibírtam. Ez az út vezetett ide, a nedves erkélypadlóra, négy liter whiskeyvel a szervezetemben. Nem ez az első alkalom, legalább minden nap elérek egy ehhez hasonló állapotot, de az esték a legrosszabbak. Ilyenkor marad időm agyalni a múlton, amitől csak rosszabb lesz. Ráadásul itt vannak még a világ történései. Amara visszatért. Luciferrel és Gabriellel kellene összefognom, de úgy érzem képtelen vagyok ezt meglépni. Végtelenül haragszom mind a kettejükre. Luciferre, akinek a korcsai tették olyanná az első szerelmemet, amilyen most, illetve Gabriel, aki miatt ez az egész helyzet felállt. Ők ketten egy csavart ejtettek a világ finom mechanikájába, de van valaki, akikre náluk is jobban haragszom. Arra, aki az egész védőburkolatot levette a gépről, Atyánkra.
~ Elhagyott minket, talán csak mindvégig játszott velünk? Olyan volt ez számára, mint egy hangyafarm? Az egoizmusának műve lenne ez az egész? Ha igen, akkor remélem soha nem tér vissza. Igaz, hogy nélküle elveszünk, de talán Amara miatt ő is! – Rohanok ki önmagamban, és dühömben kiszakítok egy csokrot a hajamból, ami szinte rögtön el is kezd visszanőni. Az eszem tudja, hogy marhaságokat gondolok, de a szívem ilyen gondolatokat ültet a fejembe. Minden elveszett. Raiden Gábriel oldalán áll, Faye démonná vált és Amara a világban pusztít. De egy biztos, nem fogom egykönnyen hagyni, hogy minden, amit felépítettünk a semmibe vesszen.
~ Továbbra is védelmezni fogom az embereket, csalódjak bármekkorát is. Természetesen csak azután, hogy innen felkeltem – és az előbbi küzdelem kezdődött elölről…

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3