Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ephran


Ephran Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
0
☩ Rang :
Az Adakozás erényangyala
☩ Multi :
Rachmiel
☩ Play by :
Armie Hammer
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 2:01 pm
Következő oldal


The excellence of a gift lies in its appropriateness rather than in its value.
Keresett/Saját
130 ezer


Ephran
Karakter információ
Család - Rengeteg testvérem van, és sokuk nagyon közel áll hozzám. Az idők - főleg a rossz idők - során talán meglazulnak a kötelékek, amik a teremtésünktől fogva összekötnek minket, de sosem szakadnak el teljesen. Mindig vannak, akikre számíthatok, és rám is számíthatnak azok, akiknek szükségük van a segítségemre. Persze akadnak akikkel nem ápolok túl békés viszonyt, ahogy Atyánkkal sem igazán. Bár egy angyal számára elsődleges kellene hogy legyen a megbocsátás képessége, mi a helyzet akkor, ha olyasmi történik, amit nem tudok, és nem is akarok megbocsátani? Talán túl emberi lettem? Mi mást várnánk, hiszen szinte az egész életemet köztük éltem le.

Mi a beosztásod - Általában a javak elosztásában segédkezem, ami fontos feladat mostanában, és hát mi más passzolhatna jobban a képességeimhez?

Melyik oldalon állsz? - Michael oldalán

Városod - San Francisco
Armie Hammer
-
Adakozás erényangyala
Angyal
:3
18+

Karakter képességeinek leírása
A harc sosem volt erős oldalam. Inkább ésszel igyekszem megoldani a problémákat, ami hol sikerült, hol nem. Mert hát nem olyan kegyes az élet, hogy mindig mi álljunk a csúcson. Sőt, legtöbbször inkább valami meredély szélére hasonlít, ahol elég egy rossz lépés, és már nyakunkat is szegtük. Vagy legalábbis megfosztanak a képességeinktől… vagy éppen az emlékeinktől. Mindig szerettem szabadabban értelmezni a szabályokat, mint az egészséges lett volna egy angyal számára, de sosem léptem át olyan határt, ahonnan már ne lehetett volna visszatáncolni.
Erősségem a telepátia, az álomjárás, és egy csipetnyi abból, amiben a legprofibb vagyok: mások leghőbb vágyának kitalálása. Mint egy egyoldalú, angyali barkochba. Elvégre az adakozás, és az önzetlen ajándékozás az, amit fel kell erősítenem az emberekben, hogy egy kicsit ellensúlyozzam mindazt a kárt, amit a démonok okoznak az emberek lelkében. Ennek pedig sokkal nagyobb jelentősége lett az utóbbi időben. Rendben, elég sokszor túlzásba viszem az angyali beavatkozást, ha éppen úgy látom, hogy több kell ide, mint egy tarkónlegyintés.
Az okkult tudásom meglehetősen gyenge lábakon áll, hiszen sosem volt tisztem démonokkal hadakozni, és őszintén szólva indíttatást sem éreztem rá. Vagyis de, csupán a saját eszközeimmel. Elvégre ha valamit hamar megtanul az angyal a Földön járva: semmi nem fekete és fehér. Millió szín van a palettán.Minden történet rejthet titkokat
Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3