Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Plaza •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Nem számol sok apró tényezővel a vadász és mikor szól, hogy hé, akkor kérdőn nézek rá, hogy mi van. Azért nem kényelmes ülni a földön és még egy démonnak is joga van pár lépést megtenni, főleg ha az ajtó közelében tartózkodik, mert vannak megérzései ezzel a tárgyalással kapcsolatban, de csak mert jó ideje védelmezi Lucifert és mondhatni kiismerte az arkangyalt, kit a legtöbben csak az Ördögnek vagy Sátánnak neveznek.
- Natalie, bár barátságosabban fogadhattalak volna, de látod milyen a társad! Mondom sajnálkozó hanglejtéssel, mit sem foglalkozva Zagarral. Nem ő parancsol és hagyom, hogy megmagyarázza a dolgot neki az okosabbik vadász. Érzem, ahogy befeszült, de nem mocorog, nem akar menekülni, érzem a hangjából is, hogy ő tényleg tárgyalni akar majd, így engedek a szorításából, nem akarom bántani. Egyre szélesebben elvigyorodok, ahogy felvezeti a dolgot, hogy Zagar tegye le a fegyvert, amiért nagyon hálás vagyok, mert elég idegesítőek ezek az emberek. Én sem bánthattam őt komolyabban, de már tudom, hogy sokkal több türelem kell mellé, mint egy átlagos emberhez. Az, hogy ki vagyok, meghagyom a társának, hogy közölje vele, ha akarja, én nem fogok a rangommal és pozíciómmal kérkedni az is biztos.
- Na remek. Amint a fegyver a földön végzi elengedem a nőt és a minibárhoz sétálok, hogy kivegyek valami erőset magamnak még onnan, meg valami gyengét nekik, pohárral. A számba veszem a kupakot, hogy leszedjem, majd oldalra kiköpöm. Nem kell ide sörbontó meg semmi, sokkal jobban megoldom én.
- Tessék. Nyújtom át a kibontott üveget, meg két poharat hozzá. A magam részéről maradok az üvegnél. Én inkább állva maradnék, az ágy közelébe úgyse tudok menni, szóval tőlem húzódjon csak fedezékbe mindenki, én az ajtó mellett megtámaszkodom.
- Szóval miben kell segítenünk és mire számíthatunk ezért cserébe? Én jobb szeretem a kész tényeket, nem kell a mézes-mázos maszlag meg a kiskapuk. miközben várom a választ Zagart fürkészem, olyan mint egy sértett gyermek, akitől elvették a játékát, milyen aranyos. Utána meg visszapillantok Nataliera, aki meg komolynak tűnik és próbál nyugodt lenni, de azért én éreztem, hogy a pulzusa az egekbe szállt, mikor berántottam és megöleltem. Jogosan fél tőlem, ő tudja, ki vagyok, de az idősebb démonok nem a gyilkolós fajtából valók, mi örömöm lelném abba, hogy valakit egy öleléssel szétzúzok? Ettől sokkal kegyetlenebb módszereim vannak.


The Plaza - Page 3 Tumblr_of8la6k1j71so1nhno2_500
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Kitekintek az ablakon, nem látom Drake kocsiját, úgyhogy jól elrejtőzött. A démon köszörüli rajtam a nyelvét és egyre inkább úgy érzem, lőni kéne rá. Csakhogy Natalie még mindig a másik szobában van. Mármint azt hiszem, de nem tudom, ellenben Mazikeen, aki egyet gondolva az ajtó felé csörtet.
- Hé!
Közben látom a kilincset mozogni, majd ő lenyomja és kinyitja az ajtót, amin Natalie hirtelen bekerül. Berángatja rajta. Egyből felszökik az adrenalin szintem, mint egy felbőszült oroszlán ugrom feléjük és a démonra szegezett fegyvercsővel, kidülledt nyaki erekkel üvöltök.
- Azonnal engedd el!
Remeg a kezem a ravaszon, most már nagyon idegesít, olyan jó volna lelőni, de tényleg. Persze ő is és Natalie is csevegni kezdenek, én meg mindjárt agyérgörcsöt kapok, ha nem történik valami. Miután Natalie kifejtette mennyire nem fogom bántani, arra a momentumra elhülök.
- Mi van?!
Morgom idegesen, de aztán a tekintetünk is találkozik.
- Miért? Ki a f@szom ez?
Bökök mérgesen Mazikeen-re a fejemmel, aztán látva mindkettejük ábrázatát, veszek egy mély levegőt. Ezek komolyan le akarnak ülni tárgyalni. Mind a ketten. Noha a démonban nem vagyok biztos. Egy cseppett sem bízom benne. Ingerülten járkálok fel alá a határvonal előtt, aztán a sokadik szuszra biztosítom a fegyvert és lehajítom a földre. Az volt a cél hogy sikerüljön, nem igaz?
- Jól van!
Emelem fel a kezem Natalie-nak, tőlem aztán tárgyaljon vele. Nekem még kell egy kis idő amíg lenyugodok, de ha arra kérnének hogy vessek véget a sóból felállított védelemnek, úgy boldogan kiélem a mérgemet rajta, míg szétrugdalom a parkettán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalja Rózsika


The Plaza - Page 3 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 516 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Kezdem úgy érezni, hogy a villásfarkú Ördög leráz engem. Nem sokáig jutunk a beszélgetésünkbe, ugyanis egy ponton feláll. Elnézésem kéri, még gálánsan kezet is csókol nekem, én pedig engedem neki, holott a gyomrom forog tőle. De ennek most engednem kell. Túl fontos ez a szövetség, hogy ilyen apróságokon fennakadjak.
S ezt ő is érzi. Biztosít arról, hogy komolyan gondolta a bálon mondottakat, de sürgős ügyei elszólítják. Felhorkannék, mégsem teszem. Mégis mi fontos dolga lehet? Hogy kínozzák a lelkeket az alvilágba? Jah, hogy az most nincs. Mégsem térek ki erre, csak bájosan mosolygok rá, figyelmesen hallgatom szavait, ahogy ecseteli, hogy a szomszéd szobába ott van az egyik bizalmasa.
Mazikeen. Arcomról csak azért nem olvad le azon nyomban a mosoly, mert tökélyre fejlesztettem a maszkomat. Várok ezzel addig, amíg el nem tűnik. Oh, nem megy ki az ajtón, egyszerűen csak… elteleportál.
Kezeimet a csípőmön tartom és csak mosolygok, egészen addig, amíg el nem tűnik. Ekkor meggörnyedek kissé. De a drága megviccel és visszatér. Én pedig úgy egyenesedek fel, mint egy keljfeljancsi. Még figyelmeztet, hogy vigyázzak vele, de hogy bármi, amiről megegyezünk az olyan, mintha egyenesen vele történt volna meg. Még humorosan reagálok erre és mielőtt újra összegörnyednék várok pár pillanatot, hátha még visszatérne.
De nem.
- A rohadt életbe – fújom ki a benn rekedt levegőt, hatalmasakat pislogok a szőnyegre. Zagar ott van. Tuti kicsinálta a nőt. Vagy a démon a férfit. Menten megőszülök. Óvatosan az ablakhoz sétálok, de vigyázok arra, hogy Drake ne láthasson, úgy tekintek ki. Összeszedem minden gondolatom és legfőképp magam, mielőtt átsétálnék.
Magassarkú cipőmbe nyitom ki az ajtót, a két őrnek csak intek, hogy áttérek a másik helységbe. Baszki, azt be sem védtem! Oda, egyáltalán… Vagy tettünk pecséteket, rúnákat? Rettegek feltenni a kérdést, mert félek a választól.
Az ajtó előtt mégis megállok és hatalmas levegőt veszek. Nagyon nem így képzeltem el ezt a mai napot. Lassan fújom ki a levegőt, ahogy tenyerem a kilincsre simul. Egyszerűen fordítom el és…
Szó szerint berángatnak. A szoba másik végébe(?) nézek farkasszemet Zagarral. Meglepetés helyett inkább csak jelzésértékűen tekintek rá, amolyan "tényleg?" kifejezéssel. Kezeimet csak könyékmagasságba emelem, megadóan.
Meglep, hogy nincs vérfürdő.
- Üdvözöllek Mazikeen, Natalie vagyok – ejtem ki a nevét, tekintetemmel pedig intek Zagarnak, hogy nem vagyunk veszélybe. Rohadtul nem így képzeltem el az egészet. A démon ölelése alatt az összes izmom megfeszül, ezt érezheti is, mégsem fenyegetem, nem mozdulok hirtelen, helyette egyhelyben állok, hangom pedig nyugodt. Magam is meglepem, hogy mennyire.
- A Pokol Urának, sajnos sürgős elintéznivalója támadt, így arra kért engem, és ezáltal téged, hogy fáradjak át eme helységbe. A helyében fogunk tárgyalni veled. Fogok tárgyalni veled – tekintetem mégsem veszem le a férfiról. – Biztosíthatlak, hogy a társam nem fog neked ártani – nem, amíg itt vagyok, ám ezt nem teszem hozzá.
- A leülést támogatom magam is, esetleg egy pohár ital társaságába pedig beszélgethetnénk – ajánlom fel neki. Mondtam már, hogy utálom a démonokat? De hogy a helyzetet úgy titulálta, hogy minden rendben!? Wallenbergnek? Eszem megáll, de talán jobb is így.
Jobb lesz így, ha nem tudja, mert még ő is ész nélkül berohanna ide. Na az kellene még nekem. Így is úgy érzem, hogy a lehetetlent kell megmentenem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak sejtelmesen elmosolyodom, mert az embereknek ez a rögeszméje, hogy rossz meg jó annyira két pólusba megy és a legrosszabb, hogy elhiszik, hogy nekik joguk van iránytani az életüket és befolyásolni hová is fognak kerülni. Na, de ez a nagy szívás része, mert nem ők és nem is én döntöm el, engem csak azért teremtetettek, hogy a bűnös lelkeket kínozzam a pokol bugyraiban.
- Hidd el, amikor lepereg előtted az életed, tudod mit rontottál el és ha látja még a lánya halálát is, akkor lesz bűntudata és megkapja a jussát. Azonban erről nem én döntök, én csak egy eszköz vagyok, akit a pokol bugyraiban azért teremtettek, hogy Lucifert szolgáljam. Na de nem szeretek bájcsevejt folytatni úgy, hogy rám szegezik a fegyvert, szóval miért is ne menjek az idegeire, olyan könnyű és olyan szórakoztató!
- Micsoda meglátás! Sokan mégis annak hisznek meg angyalnak. Oldalra billentem a fejem és csábosan mosolygok rá, hogy vegye a lapot, miről is van szó. Olyan tapasztalataim vannak, amire nem sokan tettek szert, na meg a démoni erőm is a bujaságtól töltődik, így néha kénytelen vagyok bárkivel összeszűrni a levet. Kölcsönös jónak nevezem, bár tény, hogy más természetfelettivel sokkal élvezetesebb, de az emberekben is megvan a maga szépsége.
- Ó tényleg?! Mennyit éltél negyven évet vagy majdnem ötvenet is? Felnevetek, mert nekem ez csak egy szemrebbenésnyi idő, elvégre elég régóta létezem már és voltak szebb idők, szebb korok és jobb körülmények. Mit tud ő a világról? Ahogy észreveszem, hogy követi a tekintetem elnevetem magam, majd mikor megszólal a rádió figyelek, hogy mi lesz. Hát nem számítottam rá, hogy hazudni fog, de amíg ő ezzel foglalkozik, addig érzem, hogy Lucifer távozik. Szinte biztos vagyok benne, hogy valakivel haza idéztette magát, hogy csak megmutassa magát és jót szórakozzon. A forgatókönyv ismerős, nem először tesz ilyet, tudja, hogy itt vagyok és biztosan tudja pontosan hol talál rám majd ez a társa, akivel tárgyalt volna. Az ajtó felé fülelek és lassan felállok az üveggel a kezemben, hogy igyak belőle és a falnak dőlhessek. Amíg azzal a rádióval foglalkozik, az ajtó nyílik és én gyorsan nyúlok is ki, hogy berántsam a szép barna hajú nőt. Ő lesz a társa, aki tudja ki vagyok és aki miatt kikerülhetek a célkeresztből. Az üveg a földön csattan és addigra már magam előtt ölelem a szép nőt. Az egyik kezem a mellei alatt van, oldalról még le is tapizom és megsimogatom a hüvelykujjammal, a másik pedig a derekán van és gyengéden, de erőteljesen tartom ott, ha nem ellenkezik, akkor lazítok is, miközben a nyakába szippantok, kellemes illata van.
- Nos, üdvözöllek Drága köreinkben! Zagar most közölte a rádiós fazonnal, hogy minden rendben van! Ám én örülnék, ha nem lennék célba véve, kicsit feszélyez és bár szívesen ölelgetlek, de kényelmesebb lenne leülni és megbeszélni mit is szeretnétek és hogyan segítsek rajtatok. Persze nem ingyen, mert manapság és régen sem voltak ilyen szívességek csak úgy. Remélem tényleg ő az ész és megfegyelmezi a társát, aki nem kicsit elszúrta a dolgot, amikor beengedett magához. Biztos vagyok benne, hogy szinte elpattan az ideg a halántékán, de mit tehetnék, én egy démon vagyok és bár a kedvesebb fajtából, de attól még veszélyes vagyok. Ha bármi történik velem, onnantól meg Lucifer haragja is lesújt majd rájuk. Szükségük van rám, erre alapozok, ha meg tévedtem, hát lehet kezdek emberibb lenni, mert az "emberi dolog".
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 11:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Kicsit olyan érzésem van, mintha kioktatni akarna. Vagy felvilágosít? Mindjárt gyorstalpalóba kezdünk a pokoli ügyek kapcsán.
- A gyilkosok. Aha. Az is csak nézőpont kérdése, kit nevezünk gyilkosnak. Én eddig azt hittem, azok a bűnösök, akiket gonosz szándék vezérel, mindegy hogy ölnek-e emiatt, vagy sem. Csak egy példa a múltból. Adott egy pasas, van neki egy kislánya, van egy volt nője, meg van az anyukája, aki mindenfélére buzdítja az emberünket. Aki aztán ahogy alkalma adódik rá, megöli a lányát és a volt nőjét, mert keserűség vezérli, és mert anyuci azt sugallta neki. Ebben a felállásban leginkább anyucit kínoznám, mert ő velejéig romlott, az emberünk szintén, bár valahol áldozat is, nem igaz? De végtére is megtette, így őt is gonosz szándék vezérelte. Már csak arra lennék kíváncsi hogy anyuci megbánná-e? Mert az emberünk biztosan.
Nem mondanám, hogy nem csillant fel a szemem az ő és Lucifer lehetséges kínozására, de kétlem hogy örömömet lelném benne, a másik pedig, hogy felidézett egy emléket a régmúltból. Kíváncsi vagyok rá hogyan áll hozzá ehhez egy démon. Ha már úgy is beszélgetéssel ütjük el az időt. Fura, mert eddig leginkább lövöldöztem rájuk. Most is azt tenném, de nem lehet. Mostanában egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Régen nem kellett azon gondolkodnom, hogy meghúzzam a ravaszt, vagy ne. Most meg?! A szájalására azért nekem is kinyílik a csipám. Ezek szerint nem értette meg, amit mondtam neki.
- Te meg nem vagy ember!
Vágom rá rögtön, mert úgy vagyok vele, akkor adjunk gázt neki! Hamar meg is kapom hogy elcseszett vagyok, ami történetesen igaz. Elhúzom a számat és morcosan pislogok rá. Egyben a világ is elcseszett. Témánál vagyunk.
- A világ mindig is ilyen volt.
Morgom vissza foghegyről, de nem folytatom, ha csak nem böki ki miért vizslatja a plafont ilyen érdeklődően. Párszor én is felfelé nézek, hogy aztán meggyőződjem róla, nincs ott az égvilágon semmi. Megint recsegni kezd a rádióm, és Drake hangja csattan fel, megzavarva a csendes idillünket. "Mi folyik ott?! Vétel." Rögtön eszembe jut, hogy elfelejtettem jelenteni neki. Persze, mert fontosabb volt a démonnal kekeckedni. Megköszörülöm a torkom, Mazikeen-ek bemutatok egy "ott maradsz" féle mutatóujjas egykezest, "hogy ha felém mersz közelíteni, én tele pumpállak ólommal" ígérettel. Aztán felkapom magam mellől a rádiót és beleszólok.
- Itt minden tiszta. Vétel.
Itt olyan tiszta minden... A démon a szoba másik oldalán módszeresen kiissza a minibár tartalmát és közben kellemesen elcseverészik, én meg lazán beengedtem ide, ezzel veszélyeztetve az akció sikerességét, a sajátom és Natalie életét. "Vettem. Tartsd nyitva szemed!" Hú, b@zdmeg! Nah ebbe beletrafáltál! Persze ezt nem mondom bele.
- Rendben. Vétel vége.
Leteszem a kezemből a rádiót és felállok az ágyról. Az ablakhoz sétálok, ott meg úgy állok meg hogy a Mazikeen-re szegezett fegyvert ne lássák kintről.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
Az emberek annyiszor okosabbnak hitték magukat az Ördögnél, hogy valami nagyon jó alkut kötöttek, odafigyelve az apró részletekre, majd meglepődtek, mikor behajtották a rájuk eső részt. Nem akarom lenézni őket, mert okozhatnak fejfájást, nem tagadom, vannak okos egyedek, de mégis mi értelme az alkunak, ha nincs pokol, ahová elmehetnének utána? Csak megvonom a vállam, mikor az ígéretről van szó, kétlem, hogy lenne náluk olyasmi, ami már nincs meg Lucifernek, de mindig érhetnek meglepetések ugye.
- A gyilkosok egyértelműen bűnösök és bármennyire is tesz rá, biztos van valami, amit már megbánt és ami kínozhatja. Nem találkoztam még olyannal, akinek nem volt mélyen elnyomva bármi bűntudata, amivel nem akart volna soha többé szembe kerülni. Ahogy mondtam, ez a legnagyobb ellensége mindenkinek, még engem is meg lehetne kínozni meg Lucifert is. Elmosolyodom a végén, mert mi nem fogunk olyan szobába kerülni valószínűleg, de tényleg lenne rá mód, de nem az emberek által. Ám ebben nem leszek a segítségében, pedig én élvezem a kínzást, még ha én vagyok a kínpadon, akkor is mondhatni. A fájdalom is egy érzés, amit lehet élvezni, bár ahhoz nem árt egy démoni test.
- De te nem vagy tőlem tapasztaltabb. Nézek rá összeszűkült szemekkel és iszok ismét egy keveset, de hagyok jócskán az üvegbe, elvégre a só zavaró tényező és bár nem dobta el, de még van nála sóbomba. Elővigyázatosabbnak kell lennem, nem járhat túl rajtam, mert akkor tényleg kigúnyolnak majd, ami csak feldühítene és olyankor nem gondolkozom, csak cselekszem.
- Tőlem. Hanyagul megvonom a vállam, akkor ne sajnálja a dolgot, végül is már jól van és nem is köhécsel, szóval minden rendben van, csak nyoma maradhat talán, de egy kendővel el lehet rejteni és gond egy szál se lesz. Persze biztos nyomot hagy benne, elvégre mi démonok erősebbek vagyunk, ami számára természetfeletti. Ám van, ami mégis irigylésre ad okot, amikor emberekről van szó. Nézem őket, milyen összetartóak és nem csak a kialakult hierarchia miatt, hanem barátságból, bajtársiasságból és szeretetből. Erre nem gondolnám, hogy valaha képes leszek, de néha, mintha úgy érezném. Az emberek között élek már hosszabb ideje és olyankor teljesen másnak érzem magam, mint odahaza. Sokan a barátomnak mondják magukat, mert nem bántom őket és jó üzletet kötünk, de fogalmam sincs, hogy viszonozzam az ilyesmit. Nagyon kevesen néznek rám is úgy, mint mindenki másra, de amint kiderül, hogy démon vagyok, akkor már ott a mély megvetés és gyűlölet. Eleinte még szórakoztató volt és megtisztelő, most néha viszont kellemetlenül érzem magam tőle. Az érzelmeim kimutatásában, hacsak nem bujaságról van szó, nem lehet kiigazodni rajtam, mert nem szoktam megmutatni őket.
- Micsoda elcseszett egy világban élünk. Sóhajtok fel és a falnak döntöm a fejem és felnézek a plafon felé. Nem tudom miről beszélgethetnék ezzel az emberrel, leginkább csak morognánk egymásra, de annak meg mi értelme lenne? Ha érdekli valami, majd megkérdezi, mert nem fél annyira, hogy magába tartsa az már biztos. 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Addig amíg ott marad a saját térfelén, feszült hangnemben, de békében elücsörgök mellette, amíg ki nem jönnek onnan a tárgyalóból. Bár kicsit sem vagyok kíváncsi rá, azt azért megértem ha kérdések merülnek fel benne, de lássuk be, ők mindig előnyben vannak velünk szemben. Miközben beszél, intek neki egyet a szabad kezemmel nemlegesen, szerintem ne stresszelje magát ezen, én se stresszelem magam, pont lesz@rom ki miben hisz, attól félek csak hogy Natalie olyan alkuba megy bele, amit senki sem vár tőle, mert ő pont ilyen. De aztán a végére ér.
- Hm. Szerintem amíg betartja a nekünk megígértet, addig senkit sem fog érdekelni hogy mellette milyen háttér munkákat folytat még, amíg az a mi életünket nem fenyegeti, vagy változtatja meg gyökeresen. Egy ilyen ígéret sosem a bizalomra épül, hanem a kapcsolatokra és a lehetőségekre.
Aztán honnan tudja hogy a mi ígéretünk ne állna meg több lábon? Elgondolkodok, mert egyenlőre nekünk nincs olyan, de még lehet. Persze ő ezt nem tudja. Aztán rátérünk a Pokolbéli jó hangulat kiértékelésére.
- Tehát azt mondod nekem, hogy oda is a jó emberek kerülnek, akiknek van lelkiismeretük? És akinek nincs? Vagy aki lesz@rja az egészet?
Nah akkor néznék egyet, ha kiderülne hogy a Mennybe a rosszak kerülnek, a Pokolba meg a jók, mert azokat lehet kínozni. Hm. Én csak eltűnni szeretnék, örökre, ha egyszer reszelnek. Nem érdekel se a Pokol, se a Menny, mind a kettő távol áll tőlem. Mivel vannak angyalok, meg vannak démonok, ez nem így működik, de tök jó lenne. Annyira nem érint meg a dolog, tényleg tökéletesen hidegen hagy mi lesz az után, miután meghaltam. Az izgalmasabb témát még csak most kezdjük el kapargatni. Szóval ő úgy gondolja, ha megegyezés születik, úgy őt kivezényelnék mellénk...segíteni?
- Mert nem az vagy, akinek mutattad magad. Ha az lennél, úgy nem szegeznék rád fegyvert, mert úgy gondolnám, csak önmagadra lehetsz veszélyes. Sértegetés? Igen. Ebben az esetben. Amúgy meg sértegetés az, ha a nálad tapasztaltabb felszólít, hogy vedd komolyan a feladatod? Vagy mondjuk a főnököd mondja ugyanezt?
Azt csak nem venné sértésnek, úgyhogy itt a pont. Nekik is fontos lehet ez a tárgyalás, ha nem ugrik olyan lazán nekem már. Talán a szövetség, talán Amara fenyegetése, vagy csak több együttműködést remélnek tőlünk..ehh.nem tudom.
- Én nem sajnálom.
Szerintem ő sem sajnálja igazán, felesleges ez az erőltetett gesztus. Ó, nem akarok meghalni, meg nem vagyok öngyilkos hajlamú sem, egyszerűen csak így hamar kiugrott belőle a démon. Tiszta helyzet, nem igaz? Nekem ez rendben van.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
Úgy fest még sem olyan ostoba, hogy biztonságba érezze magát a sóval elszeparált részen, legalábbis a pillantásából ezt szűrtem le. Nekem aztán amúgy mindegy mit tesz, csak ne hozzám vágja a sóbombát, mert nem biztos, hogy jól tolerálnám a dolgot. A szemem sarkából minden mozdulatát figyelem, elvégre a megfigyelés jó dolog, kiismerheted az ellenfeled mozgását, milyen lehet és mikhez és hova nyúl. A táska egyre üresebb, gondolom sóbomba van még benne, nagy kár, hogy miattam pazarolta el. Igaz, ha nem ugrok neki, akkor nem vetemedett volna erre, de mindegy is, hiába is kérnék bocsánatot érte. Amióta az emberek közt élek minden olyan más lett. Én nem bántom, ő sem lő engem, bár zavaró, hogy folyton rám szegezi az AK csövét. Mikor nem dobja az ajtóhoz a bombát, hanem az ágyhoz sétál, akkor egy porszem esik le a szívemről, hogy nem kell felesleges köröket futni, ha gáz lenne és még az ajtónál lévő sót kellene hatástalanítani. Az idő így nekem fog kedvezni, ha támadás érné a tárgyalót.
- Ha nem bíztok, miért kéritek a segítségünket? Honnan hiszitek, hogy megtartja a szavát Lucifer és nem úgy ígér, hogy az több lábon is megállja a helyét? Gondolom, akivel beszél ő hisz ebben az egészben és reméli jól záródik majd le a tárgyalás, kár, hogy nem osztja mindenki a véleményét. A következő kérdésén felnevetek, hát hol volt ő az istentisztelet órákon?
- Csak a bűnös lelkeket kínozzuk a pokolban, de elárulom, hogy a legnagyobb ellensége mindenkinek a bűntudata és amíg nem tud magának megbocsájtani, addig újra és újra átéli a tettét. Én csak annyiban segítek, hogy változatos legyen. Ha kellett információ tőlük, csak akkor vallattuk őket kínzással. Mikor megszólal a rádió abba is hagyom és leülök a földre és őt figyelem, ahogy nyújtózik a rádióért és közben megpróbál a célkereszt közepében tartani engem. Teljesen nyugodt vagyok mondhatni, csak kicsit unatkozom, azt hittem jobban telik majd az idő társasággal, de Zagar csak engem beszéltet, felteszi a hülye kérdéseit és hallgat. miután válaszol a rádióra, utána szólalok csak meg ismét.
- Ha a tárgyalásnak vége lesz és engem küldenek nektek segíteni ott is végig rám fogod szegezni a fegyvered? Sajnálom, hogy neked ugrottam, de ahonnan én jövök nem tűrhetjük a sértegetést, tudod a hierarchia meg ilyenek, biztos nálatok is megvan. Hozzám képest ő egy ember, akinek az élete nem számít semmit, legalábbis a legtöbbünknek nem. Megölhettem volna, nem látták volna, ám a rádió lebuktatott volna. Persze kivágtam volna magunkat ebből, de nem szeretem a főnököm bizniszeit tönkretenni, főleg ha tényleg valami alku megköttetik odabent. Persze egy démon bocsánat kérése mit sem számít nekik, inkább lesznek gyanakvók, hogy valamire készülök, pedig nem.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 25, 2019 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
A kezem, amelyikkel bemutattam neki most éppen lendül és a másik oldalra is levágok a földre egy sóbombát. Nem nevezném atom  biztos megoldásnak, de arra jó, hogy ne tudjon egyből nekem ugrani. Aztán még itt a fegyver a másik kezemben. A többi fegyverről ne is beszéljünk, bár hallhatóan ez a démon is, csak úgy mint az összes többi, semmibe vesz. Addig jó nekem! A táska is könnyebb lett, ezek foglalták a legtöbb helyet. Lenézek az ágyra és tovább, sikerült magam elszeparálni tőle. Azon gondolkodom még egyet lehajítok az ajtó elé, mert miért ne? Tényleg nem kap választ, csak egy pillantást, közben a táskában kotorászom a szabad kezemmel. Akkor lennék nyugodt, ha lelőhetném, megölhetném és nem kellene itt a szobában diskurálnom vele. De már biztosan nem akar kimenni. Befoglalta magának a bárszekrényt. Az AK csöve végig rá kacsintott, most sincs ez másképp, közben az ajtó felé lépkedek, egy újabb sóbombával. Végül is tehetne ellene, sőt, ha valóban meg akart volna ölni, akkor már hulla lennék. Ellenben már ő is hulla lehetne. De csak itt magyaráz és úgy hallom ki a hangjából, sértőnek tartja amit most művelek.
- Nem. Nem tudom.
Most komolyan azt akarja nekem elmagyarázni, hogy miért bízzunk meg bennük?
- Se benned, se más démonban, se angyalokban nem bízok. A többségünk ugyan így.
Persze mindenki nevében nem beszélhetek. Megálltam, és azzal a kezemmel mutogatok, amelyikben a só van. Alapvetően a legtöbb emberben sem bízom meg, úgyhogy rossz témát kongatott meg.
- Titeket démonokat nem arra teremtettek, hogy minket kínozzatok?
Javítson ki, ha tévednék. Jó lenne inni vizet, mert még mindig kapar a torkom, de ehhez a szoba rossz oldalán vagyok. Pár óra múlva pedig a nyakamon is meg fog látszani, hogy azért megszorongatott. Egy ideig mászkálok fel alá, mint a sarokba szorított oroszlán, csak épp nem bömbölök, de mivel neki magyarázok, az ajtó elé nem kerül só. Szúrós tekintettel méregetem, hol az arcát nézem, hol a pohár mozgását. Talán ez a maradék jó lesz későbbre. Tekintve hogy csak itt iszogat, felesleges már most viaskodni. Majd akkor, amikor kell. Már ha kell. Én nem tárgyalni jöttem, az biztos. Elindulok vissza az ágyhoz és lerakom a táska mellé a kezemből a sót, aztán lehuppanok rá, a támlájának dőlve, az egyik lábam felhúzom, a stukkert pedig továbbra is ráfogom Maze-re. Egyáltalán nem nyugodtam meg. Nem is fogok, amíg a végére nem érünk a tárgyalásnak. Nem vele, hanem ami odabent zajlik. Végszóra felcsattan a rádióm hangja az ágyon. "Itt minden tiszta. Ott mi a helyzet?" Unott és monoton hang, én pedig erre átrakom az AK-t egyik kezemből a másikba, aztán a rádióért nyújtózom egyet. Ha a démonunk közben hozzám beszélne, úgy addig biztosan nem szólok vissza a rádión. Csodálkozom hogy nem kap frászt, ha netán erősítést hívnék, hiszen fogalma sincs hányan vagyunk még. Persze nem akarok, és abból hogy nem válaszolok azonnal, meglehet ő is levonja ezt a következtetést.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 5:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
Miközben beszélek végig figyelem min ügyködik Zagar. Úgy tűnik magammal vagyok elfoglalva, ami félig igaz is, de igazából ez egy nagyon jó figyelem elterelési módszer. Hagyom, hogy észrevegye a hiányosságot és persze látom, hogy fél, szóval ha védelmet akar felhúzni, hát legyen, tőlem aztán csinálja, bár tényleg felesleges, ha csak nem akar sértegetni. Kevés dologgal lehet kihúzni a gyufát nálam, de ő már egyszer sikeresen beletalált, lehet jobb is, ha elszeparálja magát. Igazából nem értem ezt a só mániát, mert elég egy bútort átlökni rajta és megtörik, vagy csak leöntöm piával, majd felgyújtom. Persze elég csak egy öngyújtót felemelni és jobb esetben a tűzjelző megszólal a tárgyalásnak és a felépített védelemnek is oda lenne. Olyan buták ezek az emberek, de meghagyom abban a tudatban, hogy amit tesz, mennyire hasznos neki, hátha megnyugszik, mert most nem úgy fest. Odasétálok a bárhoz és kiveszek belőle valami piát, amibe csak beleiszok. Jobb felkészültnek lenni, ha ez az ostoba az ajtóra is dobna egy átkozott sóbombát. Engem nem lehet ilyen egyszerűen bezárni sehová, ha baj lesz, nem fogok egy ilyen miatt itt ragadni a szobában. Leveszem a kabátom és a vállamon átvetve dőlök neki a falnak az ajtó mellett.
- Nagyon szívesen bekapnám. Végig is nyalom a számat, ha azt hiszi, hogy ettől megijedek, akkor nagyon rosszul gondolja. El is nevetem magam utána, mert ez igazán bátor tőle, hogy bemutogat. Megvárom, amíg kidobálja magát, bár ha az ajtóhoz is dob egyet, akkor elhúzom a szám, mert ostobaságnak tartom, elvégre mellettem kell eljönnie az ajtóhoz és tévedésben él, ha szerinte hagyni fogom elmenni csak úgy.
- Most már megnyugszol végre, hogy körbeszórtad sóval a szobát? Teszem fel a kérdést, amire kétlem, hogy válaszolni fog, szinte látom, hogy mennyire utálja a fajtámat, de akkor miért tőlünk kér segítséget? Igaz, Lucifer nem démon, de ő teremtett és nem sokkal különb tőlünk, sőt még veszélyesebb is.
- Tudod nem értem, hogy lehet az, hogy angyalok között van, akiben megbíztok, miközben ott is akad sok, akik utálják az embereket, de ha démonokról van szó, akkor ott már mind csak rossz lehet és undorodtok tőlünk. Az emberek közt is vannak jók és rosszak nem? Jó nem mintha annyira vágynék barátokra, főleg nem emberére, de azért jó lenne ha észrevenné magát. Annyi, de annyi módja van, hogy túljárjak az eszén és megvédjem magam, mégis a legnehezebb utat választom, a beszélgetést. Örülnék, ha nem szegezné rám a fegyvert, talán megérti, hogy nem vagyok olyan, aki csak úgy öldökölni kezd és tombolni. Az arcomon is teljes nyugodtságot láthat még.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 9:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Oldalra sandítok, látom hogy az ágy alatt meg van szakadva a só útja, sőt, ahogy tovább viszem a tekintetem, egyáltalán nem ért el a következő falig. Az ágyról meg lepereg az a kevés is, ami rápotyogott. Ez a démon perszóna bármikor nekem ugorhat! Lassan felállok, végig őt figyelem, és közben az ágyhoz megyek, leülök rá. Van még négy sóbombám, és kifújt. Ezek a vacakok foglalják a legtöbb helyet a táskában. Mondjuk úgy a démonunk kinézete még csábító lehetne, ha nem tudnám róla miféle, így viszont kicsit sem bűvöl el a magamutogatásával. Csak azért nem szakítom meg az "ÉN főműsort", mert addig is elvan magával és nem azt nézi, hogy nekem jöhet-e megint vagy sem. Kapar a torkom, és egy ideig még zihálva veszem a levegőt, olykor krákogok egyet, közben beletúrok a táskába. Megint elmondja ugyanazt, még egyszer. Fejvadász. Miért lenne fontos ez egy démonnak? Bár abból, amit mondd, az is kiderül hogy hol állhat a ranglistán. Tekintve hogy az arkkal jött, és elmondása szerint rá vigyázz, akkor nem lehet egy sokad rangú valaki. Amúgy meg annyira könnyedén kijátszott, hogy sírni tudnék. Ideje volna nekem is egy olyan nyakláncot szerválni valahonnét, amilyen Natalie-nak van! De kanyarodjunk vissza a démonunkhoz. Talán még ki tudom emelni a következő sóbombám, addigra a végére ér a mondanivalójának és a tükörben tetvészkedik egy ideig. Nem lőttem rá, de nem azért mert nem akarok, hanem mert az elsődleges célunk a tárgyalás sikeressége és jó nagy marhaság lenne a részemről, ha most megszakítanám egy kiadós lövöldözéssel. Azt tuti meghallanák, bent is. Azt még Lucifer támadásnak vélné. Nat-ra csak a bajt hoznám vele. Az ágy és a szoba másik oldala között úgy egy méter távolság lehet. Szóval ha ledobom a földre ezt a kezemből, akkor el fog érni a falig, és az ágy alatt összejöhetnek a darabjai. Utána mondjuk még egyet odacsapok az ajtó elé és akkor ez a Maze kimenni már csak az ablakon keresztül fog tudni. Idő közben átkúszok az ágyon és a másik oldalon állok meg, mellette. Felkapom a tekintetem a földről a démonunkra a kijelentését elcsípve. Jah, tök jól elbeszélgettünk! Vagyis ő beszélt, én meg kúsztam másztam egy kört. A fegyver csöve végig rá volt szegezve.
- Én csak egyet mondhatok neked...
Felmutatom neki a középső ujjam, remélem ez elég egyértelmű válasz, és talán nem olyan meggondolatlan hogy elhamarkodott cselekedetre szánja el magát, tekintve hogy éppen most lendül a jobb kezem, amiben a sóbomba van, lefelé a föld irányába akarom vágni. No meg a fegyver csöve még mindig rá mered.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 20, 2019 4:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
Türelmem még szokott lenni, de a sértéseket nehezen nyelem le, főleg az emberektől, legszívesebben eltörtem volna valamijét, de mivel megemlítette, hogy ha úgy van, akkor valamelyest Lucifert is védelmeznék, így jobbnak láttam nem túl nagy kárt tenni benne, bár a fojtogatás biztos nem esett neki túl jól, Képen is vághattam volna, de ha nem fogom vissza magam kitörhetném a nyakát is vele, inkább nem kockáztattam, mikor indulatból cselekszem nehéz visszafogni magam. Miközben az ágy felé kúszik és a táskáért nyúl, már sejtem, hogy ebből nem lesz semmi jó, repül is a sóbomba felém. Hátraugrok és visszasétálok a saját térfelemre. Azt hiszi, hogy ennyi elég, hogy távol tartson engem? Az ágyon keresztül még simán rávethetném magam és az biztos, hogy nem szeretné.
- Nagyon szívesen megtenném, de kit? Végig is nyalom a számat kéjesen, miközben a szemébe nézek és megemelem a szemöldököm is kétszer. Közben a hülye fegyverével célba vesz, én meg nem mozdulok, kicsit elragadtattam magam és lehet fel sem fogta, amit neki mondtam, hogy egy oldalon állunk még.
- Mazikeen vagyok és fejvadász, aki megfelelő juttatásért segít bárkinek. Most a tárgyalás miatt vagyok itt, hogy zavartalanul lemenjen és épségben elhagyja mindenki azt a termet, bár leginkább Lucifer élete érdekel, de ha sikerül megegyeznetek, akkor a társadé is, szóval díjaznám, ha letennéd a fegyvert, mert nem foglak bántani, nem szeretem a gyengébbeket eltaposni.Az, hogy milyen helyem van a démonok között nem érzem úgy, hogy rá tartozik, meg miért dicsekednék ilyesmivel? Persze ha ismét lesz pokol, remélem találkozok majd vele ott, mert élvezni fogom a kínzását és büntetését. Remélem leteszi a stukker, eddig sem bántottam és ha nem akar sértegetni, nem is fogom. A lehető legtávolabb állok meg tőle, ahol még van időm kitérni a lövés elől remélhetőleg. muszáj felkészültnek lennem és az, hogy már az elején nem fulladt kudarcba a tárgyalás, arra enged következtetni, hogy a társa okosabb. Előveszek egy tükrök és Luciferre gondolva nézek bele, hogy láthassam őt, egyben van-e még, de úgy fest minden a legnagyobb rendben van. közben megigazítom a  hajam, mintha csak női szeszély lenne, pedig valójában annyira nem érdekel, hogy nézek ki, mert csinos testet kaptam a teremtőmtől.
- Szóval várakozhatunk kellemesen vagy viaskodhatunk, rajtad áll Szivi! Ha eddig nem lőtt le, talán nem is fog, elvégre ha belegondol, még mindig jobb egy démon a csapatban, mint egy ellenük.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 20, 2019 12:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Ha nem gondoltam volna eléggé alkalmatlannak, akkor a whisky vedelése még inkább annak láttatja. Hát ez, munka közben még iszik is! Becsmérli a fegyverek kevésségét, annak ellenére hogy nála még kevesebb van. Árulkodó jelek, sajnos nem veszem őket időben észre, még ha érzem is, hogy valami nem stimmel, még nem jöttem rá hogy a csajjal, vagy velem. Ülök az ablakban, látom az arcán nem esett jól neki amit végül mondtam. Elindul felém, bár a grimasza ellenére úgy vélem, most majd mutat valami hasznosnak mondhatót, vagy csak pofán vág. Mindenesetre érdeklődve figyelem, de nem mozdulok. Egy pofonba még nem halt bele senki, és tegyük hozzá, meg is érdemelném ebben az esetben! Pillanatokon belül elindul a lavina, összedől a dominóvár, én a falnak szorítva fuldoklom, szóval nem igazán jut el hozzám, amit közben magyaráz. A kezeimmel igyekszem lehámozni magamról az övéit, nem sok sikerrel, közben a rádió kiesik a kezemből. Kapálózni nem akaródzok, mert nem ér le a lábam. Kezd minden opálossá és tompává válni, így meg főleg nem értem mit magyaráz. De elenged. Gyorsan lerombolta azt a keveset is, amit az ajtóban felépített. Hát persze! Levegő után kapkodva, még kicsit fuldokolva és zihálva gyorsan kúszok az ágy felé, kihasználva a figyelmetlenségét, mert még mindig nekem magyaráz. Csak néhány lépés, mivel kicsi ez a szoba. A táskát a kezembe véve, meghúzom a cipzárt és a következő pillanatban már repül is a padlóra a sóbomba. Jut mindenhova, de a lényeg hogy elszeparáljam magamtól. Ha volt esze akkor hátrafelé mozgott és ha így volt, nos, egy darabig védve vagyok. Csak magától biztos nem fog kimenni és ha Natalie bajba kerül, akkor én hogy fogok innen kijutni? Nyilván az ablakon nem ugorhatok ki, mert ez esetben érte kell mennem.
- B@zdmeg!
Morogva hörgök neki egyet és a kalasnyikovért kúszok, most hogy már az éltető levegő visszatért a tüdőmbe. Persze nem állok neki lövöldözni, de kibiztosítom. Még javában tart a tárgyalás. Csak térdelek itt, Maze a célkeresztben és még szúrósabban figyelek rá, észre sem veszem hogy a kezem sokszor megremeg, mert még az előbb történtek sokkhatása alatt vagyok. Van még a táskámban mit használni, ha ki kell mennem, kimegyek! Ha kell, az összes bombát erre az oktalan démonra fogom elhasználni! A szobát ketté választotta a só, átjönni rajta egyenlőre nem tud. A földön fekvő rádiómért nyúlok. Recseg, de működik. Egy ideig elgondolkodva meredek magam elé, bár nem akarom Drake-el közölni hogy egy démon van a szobában. Ha ezt tenném, ő is befelé jönne, aztán az egész tervünk borul! Hogy ez a Maze mi a fenét akar, az jó kérdés, mert valóban, nem rontott be a tárgyalókra, ugyanakkor engem sem akart megölni, szóval biztos az arkkal van. És akkor most térjünk vissza a motorhoz. Már hónapok óta ide járhat, anélkül hogy bárkinek is feltűnt volna ki ő. Ha nem lennék még mindig rosszul a fojtogatás miatt, most környékezne meg ismét az agyérgörcs. Mondjuk a hotelben nem vadászok dolgoznak, olykor felbukkanunk itt, akárhogy is, ez a Maze könnyedén bejutott a városba és elkerülte a csapdákat.
- Ki vagy te?
Azt már nem kérdezem meg hányan vannak. Én se mondanám meg.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 11:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
A fegyveremtől látom, hogy gutaütést kap, pedig ha tudná, hogy ez az én kezemben mennyire is veszélyes, akkor lehet nem így tekintene rá. Nem hibáztatom ezért, csak szánom szerencsétlent, hogy nem tudja kivel van dolga, de még visszafogom magam és a táska felé fordítom a tekintetem.
- Ja, olyasmik. Válaszolom semlegesen és a minibár felé fordulok, majd odamegyek, hogy kivegyek onnan egy whiskyt magamnak, amibe bele is iszok. Már hiányzott valami, ami nekem meg sem kottyan, főleg ilyen kis adagban, de jól esik.
- Ne aggódj, majd kifizetem. Mondom félvállról és ismét a falnak dőlök és unottan nézek felfelé a szememmel. Miért kellett ilyen embereket teremteni?
- Pontosan, meg félvéreket. Bár a kérdéséből süt a hitetlenség, de én nem hazudok kivételesen. Ellököm magam a faltól és elindulok az ágy mellett felé, az ablakot kerülve, hogy ne szúrhasson ki senki onnan. Nem tudom, hogy ki maradt kint, de nem szeretném, hogy kiszúrjon és beszélgetni kezdjen rólam az adóvevőn.
- Ez nem valami sok, de azért egy darabig kihúzzátok vele. Szóval felkészültek és van itt minden, sőt, ő is jobban fel van szerelkezve, mint az látszik. Milyen ostoba, hogy így elárul mindent nekem, még ha ez nem is a teljes fegyverarzenál, hisz ki tudja a társainál mit lehet tartani. Egyértelműen félnek Lucifertől és ezt jól is teszik, én sem szeretnék az ellensége lenni, pedig jobban meg tudom magam védeni, mint ők.
- Ó! Szóval egy kis ízelítőt kérsz? Billentem oldalra a fejem és olyan baba sírós grimaszt próbálok magamra erőltetni. Gyorsan elé kerülök és a nyakánál fogva egy kézzel felpréselem a felfelé a falon, úgy, hogy a lábai ne érjék a földet. Kicsi légszomja lehet talán, amiért a torka alatt szorítom, de még mindig jobb, mintha a kezét törném vagy erősebben megütve valami belső sérülést okozok neki.
- Tudod Szivi, már az ajtóban megölhettelek volna, mert sehol sem vagy hozzám képest, szóval jobb lesz ha visszaveszel a pofádból és nem sértegetsz, mert egyelőre egy oldalon állunk. El is engedem, remélem felfogta, amit mondtam neki, ki nem állhatom, ha valaki lenéz, nem véletlen tartok ott, ahol. Persze felkészülök, hogy viaskodni akar, tőlem aztán harcolhatunk, de abból túl sok jó nem fog származni számára és csak a társának árt vele. Most is megölhettem volna, hiszen ha van egy kis esze tudja mi vagyok és hogy az erőm nem merül ki ennyiben. Csak egy kicsit jobban megszorítom és összezúzom egy kicsit a torkát. Az a fuldoklás és vér lenne igazán szép látvány, de nem szabad. 
- Nem is értem, miért kértek segítséget, ha ti is annyira erősek vagytok! Gúnyolódom vele egy kicsit, egyértelművé téve, hogy tudom mi folyik itt és sejtheti kinek az oldalán állok és mivel tényleg nem szándékoztam bántani egész eddig, talán felfogja, hogy Lucifer sem azért van itt, hogy a képükbe nevetve elutasítsa őket. Ha megegyeznek vele, valószínű engem küldenek úgy is segíteni nekik és együtt kell majd dolgoznunk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 11:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Amikor azt mondta, segíthet megvédeni a társam picike s@ggét, elhittem. De amint beljebb kerül és a falnak hányódik, már egyre inkább körvonalazódik hogy ez a nő nem százas. A táskája repül egy nagyot és nem hallom a víz hangját, tehát ez a tipp nem talált. Egyáltalán nem szépen kértem mutassa meg milyen fegyverek vannak nála, még is mosolyog. Mi a fenéért? Aztán előkerül két almahámozó kés fura kialakítással, de ránézésre is meg tudom állapítani hogy rövidebb a pengéjük, mint az én vadászkéseimnek. Én meg majdnem gutaütést kapok. Én itt dekkolok bent egy kisebb fegyverarzenállal és szerintem ez még kevés is. Ez meg azt hiszi két ilyen kis pöcögtetővel majd elvonja a figyelmét az Ördögnek. Bár nem tudom mi van a táskájában.
- Gondolom kézi fegyverek és golyók hozzá. Bombák?
Vágom rá érdeklődve. Talán elárulja, talán nem. De már kezdem bánni hogy beengedtem. Ez így csak feltartani fog, nem segíteni! Sosem értettem azokat, akik szimplán a közelharcra építkeznek. A golyó, vagy a nyíl gyorsabb és még így is, ezek a jószágok vannak ugyan olyan gyorsak. Nem is értem valakinek a fejében hogy körvonalazódhat ennyire együgyű gondolat, de az biztos hogy ezek vagy vakmerőek, vagy hülyék. Van hogy a kettő párosa kéz a kézben jár. Az ő esetében is így lehet. Ha ne adj Isten mégis kipróbálná magát Luciferrel, én nem tartom fel. Ha túléli, legalább tanul az esetből, ha nem, akkor meg a fene bánja! Addig is, amíg kinyírják, mi Natalie-val el tudunk menekülni. Gyorsan végig futottunk a gyér felszerelésén, utána inkább a munkájáról kérdezem.
- Embereket? Angyalokat? Démonokat?
Nehezen tudom elképzelni, hogy a körmén kívül mást is sikerült lekapnia azokkal, bár embereket talán. De a többit biztos nem. Elindulok vissza a párkányhoz, mert amennyire érdekesnek találtam ezt a nőcskét, most úgy gondolom egyre inkább dilisnek, mintsem érdekesnek. Az egyetlen közös bennünk a motorozás szeretete, azt hiszem. Bár megeshet korán leírtam magamban, most valahogy mégsem dúl kellő affinitás bennem ahhoz, hogy ennek a végére járjak. Visszaülök a párkányra, az egyik lábam felhúzom.
- Nekem az van amit látsz.
Magyarán a kalasnyikovot látja, meg a késeim a tokjukban.
- Van még egy glock a pisztolytáskában.
Ráverek egyet a mellényem bal felére, aztán a fejemmel az ágyon fekvő holmimra bökök.
- És a vésztartalék a hátizsákban.
Azt már nem hozom a tudtára hogy a menekülési útvonalainkat telerajzoltuk minden jóval. Fogalmam sincs tudná-e miről beszélek, de egyébként meg neki nem érdekes. Ő amúgy is a sajátjaival foglalkozna. Az egész akkor fog 360 fokot fordulni, ha netán Lucifert is menekíteni kell. Az nehéz ügy lesz. Valószínűleg sok sok lövöldözéssel. Vajon akkor mit kezdene két ilyen kis bicskával? Nem tudom milyen helyzet kell ahhoz hogy egy ark-nak segítségre legyen szüksége, de nem elképzelhetetlen. Én magam lesz@rnám, de hát Drake és Natalie ezt a lehetőséget is beleszámolták a pakliba. Azért, amit a vadászháznál mondott nekem. Ezután kitekintek az utcára.
- Mi?
Tán egy pillantást vetek megint a motorra és már térek is vissza hozzá. Úgy tűnik személyes sértésnek vette az ajtóban történteket.
- Szivi, csak a Maze-ket nézem le! Nem igazán győztél meg róla, hogy bármit is tudnál kezdeni egy éles helyzetben!
A tárgyalás órákig is elhúzódhat, ha más nem, addig elszórakoztat itt a kis bicskáival. Bár ha elővesz valami hasonló b@romságot, lehet akkor fogom t@kön szúrni magamat! Kivétel ha nekem hajítja! Az ilyen csizmába rejtett sokadik kés, inkább csak ront az egészen. Egyáltalán menni hogy tud benne? Csoda hogy nem állt még bele a lábába! Szúrós tekintettel figyelem, kíváncsi vagyok rá mit reagál. Most kifejezetten szemét vagyok, de nem ártana meggyőződnöm arról, hogy jó döntést hoztam-e, amikor beengedtem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 6:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
Jól tudom, hogy nem fog nekiesni egy nőnek, mert hát az elég feltűnő lenne, főleg mert az őrzött szoba előtti őrök végig engem stírölnek hátulról. Van mit nézniük és addig sem oda figyelnek, mi zajlik Lucifer és a vadász tárgyalásán. Szerencsére fogalma sincs, hogy egy démonnal van dolga, ami szórakoztató, főleg mikor azt állítja, hogy én nem bánnék el egy ide betörő gyenge lázadó démonhordával.
- Akkor segíthetek a társad és az Ördög seggét is megvédeni, úgy látom neked az előbbi biztonsága csak az elsődleges célod. Inkább nem is veszem fel, hogy embereket akar keresni, miért dolgoznék én velük együtt? Egyedül is elég jó vagyok, de ez nem tartozik rá. Inkább fókuszálok arra, ami az ő érdekét is szolgálja, ha Lucifer meg akarja ölni a társát, akkor nem fog hezitálni és kevés lesz hozzá innen, azonban ha nem ölik meg, annak oka van és hasznos lehet még, szóval segíthetek őt is megvédeni. Nem tűnik kéjencnek, szóval nem is pazarlok rá ilyen engergiát, nem azért jöttem. Kikerülöm és besétálok a kezeim összedörzsölve magam előtt. Milyen könnyen ment, szinte, ahogy elterveztem. A táskám ledobom a földre, szinte beleolvadt a hátamon lévő dzsekibe. A falnak döntve a hátam az egyik lábammal is megtámaszkodva állok meg. Elmosolyodom a felszólításán, hogy mutassam meg mim van. A kabátom mögé nyúlok és előveszek két pengét, amit az ujjaim körül meg is forgatok, majd vissza is a hátamon lévő tokba elteszem, nem engedem, hogy jobban szemügyre vegye, amúgy sincs értelme, hiszen egyszerű anyagból van, nem angyalpengéből készült, viszont a kialakítása nem megszokott. A táska felé nézek és a lábammal meglököm kicsit.
- Ebbe is van még pár dolog, de általában nincs rá szükség, csak vészhelyzetre van. Szólalok meg miközben körbepillázok gyorsan és felmérem a terepet. Szeretem a fájó meglepetéseket, de azért meghalni nem szeretnék, főleg nem egy ember miatt egy ilyen kis ügy miatt.
- Felkutatni valakiket és vagy élve vagy holtan eljuttatni őket a megbízóhoz leginkább, de akadnak más feladatok is, amiket elvállalok. A rádióra nézek, ami megszólal. Valaki még van velük, aki a terepet szemléli. Tényleg jó helyen vagyok, mert mindenről tudok, ami történik és még nagyon meg sem kell erőltetnem magamat.
- Amúgy, ha ennyire lenézed a nőket, a társad miért hagytad kettesben Luciferrel? Teszem fel a kérdést és közben elmosolyodom, szinte biztosra veszem, hogy idegesíti a kérdés, de ahogy eddig beszélt velem, mégis igaznak érzem és jogosnak a felvetést. Elgondolkozom, hogy ha tudná, hogy egy démonnal van, akkor vajon nekem támadna vagy riadót fújna? Elvégre nem bántom és nem is fenyegetem, hiszen jól is elsülhet a dolog és mind a kettőnknek az a fontos, hogy a szobában lévő személy, akit védünk megússzon mindent élve. A cipőm szárából előveszek egy kisebb tőrt és a körmöm kezdem el vele piszkálni. Elég unalmas a várakozás és a bájcsevej nem az erősségem, inkább a tettek démona vagyok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 11:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Erőszakosan befurakszik az ajtóba, hogy még ha akarom sem tudnám csak olyan lazán rávágni. Persze én meg erőszakosan akarom rávágni, de nem megy. Lássuk be, ha nekiállunk itt dulakodni gyorsan magunkra vonjuk a figyelmet, hiszen ott a két őr a tárgyaló előtt és olykor olykor a személyzet egyik másik tagja is áthalad a folyóson, van, amikor a liftből szállnak ki rosszul, mert rossz gombot nyomtak meg. No meg arra sincs garancia, hogy az általa emlegetett démonhorda már ne lenne a hotelben. Az az igazság hogy nálam semmi sincs, amivel meg tudnám mondani ki az, és ki nem az. Amúgy is csak Natalie-t akarom biztonságban tudni, ha valóban felbukkanna itt egy démon sereg, akkor nem az lenne az elsődleges cél hogy mindegyiket kinyírjam.
- Vannak embereid is, vagy egyedül óhajtod? Az a démonhorda akár azért is jöhet hogy őt magát intézze el, mert sokan akarják azt a nyavalyást is holtan látni. Előfordulhat hogy nem csak a társamat kell védenem, hanem az ő s@ggét is!
Ebből kiindulva így egyáltalán nem azért jönnének, hogy a hotelt szétverjék, persze hozadékként az is megtörténhet. A menekülő útvonalakra nem reagálok, hát honnan a fenéből tudná azt? Én meg nem fogom neki elárulni egyiket sem. Egyértelműen a tudomásomra hozta hogy csakis a hotel és annak személyzete érdekli, és ezt meg is értem. Engem viszont az, hogy Natalie épségben kijusson. És ha közben eltörik pár méregdrága váza, vagy letépik a luxus szövetdrapériát, hát ki nem sz@rja le! Aztán ha Luciferre is pályáznának, gondolom nem lesz együttműködő, én meg aztán tuti nem áldoznám az életemet érte, de valahogy meg kell oldani hogy ne nyiffantsák ki a Pokol urát, ugyebár! Az ő szemszögéből meg azt, hogy ne verjék szét útközben a folyosót, meg ne lőjék le a szobalányokat. Arra hogy megakarom-e motozni, nem reagálok, bár valamiért a motor jut az eszembe és alaposan végignézek rajta. A kabát takarásában akadhat ez az. Adok neki, hogy gyorsan lekopjon, de továbbra sem akar, félig beküszködi magát a szobába. F@szom! Kiemelkedő ajánlatot kaphatott, ha ennyire tapad! Bejutni még mindig nem tud, egy darabig ficergünk itt ketten.
- Nah jó!
Morgok egyet és lassan eltávolodom tőle, helyet hagyva neki, aztán ha méltóztatott bejönni, akkor bevágom az ajtót.
- Zagar vagyok. Mutasd, mid van!
Gondolok itt a fegyverekre, hátha nála több adatik a démonokra, mert nálam csak a sóbombák vannak, az meg nagyon feltűnő. Bár ha kitör a káosz, akkor már mindegy, de addig is. Az angyalpengéket és az abból készült golyókat nem mutogatom senkinek. Meg azok annyira fogyóban vannak, hogy meg kell gondolni mikor és kire használjuk. De ha van nála szenteltvíz, tán még a pecsétekhez és rúnákhoz is konyít egy kicsit, akkor azt mondom hasznomra válik.
- Tudod, a régi világban a fejvadászok dolga az volt, hogy a legjobb szakembereket kutassák fel a megbízó cégek számára. Szóval most akkor neked mi is a munkád?
Egy kicsit még bosszantom, mert annyira a szakmájára apellált. Közben megszólal a rádió adóvevő a kezemben, Drake szól bele, mondván ott is "tiszta a terep". Én meg vissza vakkantom neki, hogy "vettem". Akkor egy darabig ne számítsunk a démonhordára.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalja Rózsika


The Plaza - Page 3 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 8:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal
Lucifer & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 512 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Nem akarok magam sem balhét. Noha vadász vagyok, egy kis békére magam is vágyom. A Pokol és a Menny bezárta óta úgy érzem, hogy a démonok saját pokolbéli játszóterüknek tekintik a várost. Nem hogy beleuntam ebbe, hanem el is fáradtam már. Minden vadász az erején felül dolgozik, de már tűrőképességünk szélére értünk.
Azonban bolond lennék, ha azt hinném, hogy nem tud minket kijátszani. Végtére is egy arkangyal. Mégis bízom abban, hogyha már eljött, akkor azt okkal tette. Vagyis tényleg szükség van az emberekre. Csak tudnám, hogy mire és miért. Mondjuk… nézzetek bolondnak, de amúgy is, ha nagyon akart volna nekünk ártani a bálon megtette volna. Mégis felfedte valódi kilétét.
De nem, nem bírtam várni. Részben nem bírtam. Másrészt még próbáltak belém valami illemféleséget nevelni és így illik. Noha a kézfogást azt hanyagoljuk.
Nem ért el odáig. Csak szélesen mosolygok eme kijelentésen.
- Nem feltétlen lenne ilyen lenyűgöző és színpompás, mint ez a hotel. Inkább praktikusak vagyunk, mint külcsínesek - vallom be. Emlékeimbe idézem az egyszerű egykor fehérre meszelt falakat, melyek mára besárgultak. Számtalan véres rúnákat tartalmaznak. A vér, az izzadtságszag keveredik nap, mint nap. Kész bolondokháza. Nem lehetne ott nyugodt körülmények között tárgyalni. Ott, amit itt látni, érezni, tapasztalni vél, sejt, az kézzel fogható.
Kissé előrehajolok, ekként koccintok vele.
- Valóban? - teszem combomra a poharat, egyenes háttal, fesztelenül ülök vele szembe. Érezheti, hogy most sem tartok tőle, nem feszélyez a jelenléte. Sőt, mintha szórakoztatna is. - Azt hittem, hogy ez Bloddy Marynél működik igazán - vonom össze a szemeimet egy pillanatra, ám ajkaim nem hagynák abba a bájos mosolygást. Ami azt illeti valóban jókedvem van. Puhatolózunk, óvatosan tapogatózunk, hogy mégis meddig mehetünk el a csínytevéssel a másikkal szembe. - Biztos megerőltető lehet, biztos sokan ismerik ezt a technikát. Én ezzel szembe biztosra szeretek menni - vonom fel a jobb vállamat, majd lassan engedem azt le.
A poharat újra felemelem, arcom takarom vele, ahogy a rövid bók - mert hogy én annak veszem - elhagyja az Ördög ajkait.
- Semmi kétségem afelől, hogy a Pokolba végzem. A szent élet túl messze áll tőlem, vadászként nem csak démonok vannak a bűnlistáimon - már rég elfogadtam, hogy soha nem kerülök be a mennybe. - Amúgy is az a hír járja, hogy a Pokol szórakoztatóbb, már, amikor épp nyitva van - mosolyom könnyed, nincs szavaimba célzás. Sajnálatos, hogy bezáródott.
- Köszönöm - hajtom meg fejem előtte. Lenyomok a készüléken egy gombot, mely kattan is egyet. Aztán kettőnk közé teszem le az asztalra. Szeretem magam bebiztosítani.
- A bálon volt egy megjegyzése, hogy az egykor kötött egyességet újra kellene tárgyalni, mellyel akkor is egyet értettem - kérdés nem feltétlen fog elhangzani. Még egy gyors korttyal kihörpölöm a maradék italom és a csillogó tálcára teszem a poharat.
- Emiatt küldtem magáért. A város, legfőképpen én, Drake Wallenberg nevében szeretnénk ha valóban újratárgyalnánk. Aggasztó számunka a démoni jelenlét a városba és nem éppen értjük az okát - noha amúgy fogalmam sincs, hogy az előző szerződés mit takart, mert a Tanács cseszett nekünk, pórnépeknek elmondani. - Hónapokkal ezelőtt, a Háború lovasa miért látogatott meg minket, mint a maga küldötte?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 11:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar
A szobaszerviz megjegyzésére felhúzom a szemöldököm, majd elnevetem magam, mert biztos csak valami rossz viccnek szánta. Nem értem mi baja lehet, de azért a sztorim beválik úgy fest. Igaz kicsit hitetlen, de ki ne lenne az, amikor a másik szobában Lucifer az egyik társával tárgyal és neki teljesen más feladata lenne, mint mondjuk a megfigyelés az ablakból tovább. Az ajtóra teszem a kezem, hogy ne csapja rám, mert nem biztos hogy akkor nem rúgnám rá az egészet. Viszont az ostobaság lenne, hiszen fogalma sincs, hogy  mi vagyok, úgy kezel, mint egy embert.
- Azért aggódik, mert ez az ő hotelja és ha bármi balul sülne el, a következményekre is kell gondolni, mint egy nagyobb horda démon, aki bosszúból szétveri ezt a helyet, amit nem akartok ti sem. Biztos jó menekülő útvonalat eszeltetek ki, de attól még az épület itt marad az alkalmazottakkal együtt. Szóval, ha rajtatok múlik nem éri kár, de ez nem csak rajtatok áll. Ha baj van, akkor én felelek Lucifer haragját megfékezni és másfelé terelni, de erre remélhetőleg semmi szükség nem lesz. Bájosan elmosolyodom és bevetem a kéjes vágy energiám, hátha vevő rá, mint a másik két idióta őr, akkor könnyebben bejutnék, de egyelőre csak annyit akarok megtudni, hogy befogadó-e ilyesmire vagy sem.
- Másfelől, attól, hogy nem látod, még lehet nálam fegyver, szeretnél átmotozni? Na most majd meglátjuk mennyire vevő az ilyesmire, mert akiben ott a kéjes vágy, az biztos megmotozna, amire valójában semmi szükség. Feleslegesen nem szeretem az erőm meríteni ilyesmikre, de minden információ jól jöhet a vadászról.
- Óhohó! Szerinted az escort lányok fejvadászként dolgoznak? Én a helyedben elfogadnám a segítségem. Tudod én csak szívességet teszek a tulajnak és nagyon nem lesz boldog, ha meghallja, hogy a kérése ellen tesztek.Az ajtó elé teszem a lábam és a kezemmel is megfogom, hogy ne csaphassa rám olyan könnyen.  Igyekszem visszafogni az erőmet, mert nem akarom lebuktatni magam, szóval inkább odafurakszom az ajtó és zár közé, egy emberi testet már nehezebb odazárni.
- Szóval beengedsz és hagyod, hogy segítsek vagy elküldesz és vállaljátok a következményeket? Teszem fel mosolyogva a kérdést, mert tőlem lehet békés is, meg kevésbé békés megoldás is. Az utóbbinak még örülnék is, hiszen mennyiből tartana megragadnom és kirántani az ajtó túlvégére? Igazából semmiség lenne és fel sem tűnne egyből senkinek, hiszen az őrökkel mindent lebeszéltem és a hatásom alatt állnak. Átkozott halandók, mennyire le tudják nézni a női tagjaikat, bár akkor nem értem, miért is egy nő beszélget Luciferrel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 9:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Mazikeen
Kicsit elkalandozok fejben és ráülök a párkányra. Drake jelentést kér, jelentem a nagy büdös semmit. Nem gondolom úgy hogy magamra vonnám a figyelmét bárkinek is, mert szerintem nem csak én vagyok az ablakban. A fegyvert pedig senki sem láthatja, az a fal mellett pihen, az ablak alatt. Pár perccel később Drake hangja recseg a rádióban "Elkezdődött!". Egy motor gurul be, az, amit már néhányszor láttam itt és meg is néztem. Most a gazdáját is látom néhány pillanat erejéig, a fene gondolta hogy egy nőé. Az elcsattog, be az épületbe, én pedig maradok a motornál. Nemsokára bemegyek a kilences szektorba a sajátomért, már eldöntöttem. Ha beledöglök is. Sokáig még azt nézem, amíg valaki meg nem zavar az ajtón kopogásával. Nem rohanok egyből ajtót nyitni, mert egyébként ki a fene zavarna engem? Ha csak nem maga a tulaj, vagy az ő küldöttje. A személyzet nem tud rólunk, vagy arról hogy mi folyik itt. Kelletlenül elindulok, megállok az ajtónál és résnyire kinyitom. Az a hippi csaj áll előttem, akié a motor.
- Nem kértem szobaszervizt!
Morgom illetlenül és türelmetlenül, pedig nekem sem olyannak néz ki, mint aki szobalány lenne, vagy pincér. Kizárt hogy be tudna jönni mellettem, így aztán az ajtó is csak akkor fog becsukódni, amikor ráb@szom. Mármint akarom, de megakad benne és jön nekem a magyarázatával. A tulaj csak Natalie-val és velem beszélt, de leginkább Natalie-val. Ő most nincs kéznél. Lehet valóságalapja az egésznek, mert végül is a tulaj úgy védi meg az ő birtokát, ahogy óhajtja. De kellett volna szólnia róla, és nem csak így ide állít ez a nő.
- Miért aggódik? Megmondtuk hogy ha rajtunk múlik, akkor nem éri kár! Aztán mégis mi a jó búbánat lenne pontosan a feladatod? Mivel bízott meg? Mert fegyvert nem látok nálad.
Dehogy engedem be, ha akarna sem fog most bejönni! Azt se tudom ki fia borja, nem ismerem, akkor se, ha a nevét már elárulta. És valószínűleg tényleg szokott itt dolgozni. Szemet szúr nekem hogy nagyon nézelődik, bár rajtam keresztül nem lát, teljesen elállom az ajtó rését.
- Figyelj, szivi! Púp a hátamra nem kell! Menj, és mondd meg a jóembernek, hogy használható egyént küldjön, az escort lányok meg maradjanak meg a saját szakmájuknál!
Talán ezzel sikerült elküldenem, így aztán megint megkísérlem becsukni az ajtót. Nézem a lábát, azt a pipaszár vékony lábát, hát ezzel ha teszem azt az ajtóra akarna rúgni, félő előbb fog eltörni az ő lába. Úgyhogy én sem izmozok, de örülnék neki ha sürgősen lekopna. Ugyanakkor idióta sem vagyok, mert amúgy jól jön az erősítés, csak nem egy gyengécske nő formájában. Valóban nagyon kevesen tudnak róla, hogy mit is csinálunk itt és én miért vagyok itt, ebben a szobában, így biztosan a tulaj küldhette. Nyilván erről akkor győződhetnék meg, ha én magam elmennék megkérdezni erről, viszont már elkezdődött a tárgyalás, Natalie számít rám, Drake nem mehet, hiszen ő kimarad mindenből. Én meg nem mehetek be megkérdezni Natalie-t, szólt-e erről neki a tulaj. Egyébként meg ha meg akarna ölni, akkor ebben a pár percben volt már rá elég ideje. Tegyük fel hogy igaz. Akkor talán kapok egy használható harcost még erősítésnek.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6